Хороскопът за юли 2020 година предвижда поредица от трудности за повечето знаци на Зодиака. Те ще бъдат свързани с материални затруднения, конфликти с членове на семейството, приятели, колеги. Не „губете разсъдъка си“, влагайте максимално усилия за стабилизиране на ситуацията. Трудностите ще ви калят!

Любовни хороскопи

В средата на лятото намерете време да помислите за бъдещето. Решете какво ви пречи да се промените и да се движите напред. Не е изключено да бъдете принудени да прекъснете отношенията с излишни, затормозяващи ви хора.
Починете си, ако ви се отвори такава възможност. Откажете се от мързеливата почивка в полза на активната. По време на отпуската бъдете с роднините си. Съвместното пътуване планирайте по-отрано, съгласувайте го, за да избегнете конфликтите, които и без това ще бъдат много, както предсказва астрологичната прогноза за юли 2020 година.

Началото и средата на месеца ще бъдат стабилен и спокоен период. Възползвайте се, за да решите проблемите, които ви тежат, още от юни. Решете спорните въпроси, които по-рано са пречели на развитието на вашите партньорски отношения, на бизнеса, на личния и на социалния ви живот. Проявете самоконтрол, за да регулирате противоречията и да възстановите загубените контакти.

В края на месеца, според хороскопа за юли 2020 година, ситуацията отново ще се нажежи. Хората, които си сътрудничат с чуждестранни партньори и работят над икономически проекти, ще пострадат повече. Не бързайте да харчите изкараните пари, инвестирайте ги! Не разчитайте на бърз финансов резултат, въоръжете се с търпение.
Скрийте определена сума „за черни дни“. Това ще бъде период на икономически и социални притеснения, които ще започнете да усещате от края на юли и ще продължат в август и септември. Занимавайки се със служебни въпроси, намирайте време за почивка, за укрепване на здравето и коригиране на плановете.

Като цяло, месецът е подходящ за делови срещи, за творчество, за почивка на чист въздух и укрепване на романтичните връзки, а също и отношенията с роднини и приятели. В последните дни на юли е възможно възникване на непредвидени обстоятелства, които видимо ще изменят съдбата на много от хората.

Овен

Хороскопът за юли 2020 година не препоръчва на Овните да рискуват в службата и в делата, свързани с пари. Прекарайте спокойно месеца, тогава около вас ще се възцари същата атмосфера.

Според астрологичната прогноза за юли 2020 година, жените Овни ще се стремят към смяна на обстановката. Ще им бъде трудно да седят на едно място. Не си отказвайте желанието да „избягате“ на някъде, попътувайте до място, където не сте посещавали преди.

Началото на месеца ще бъде позитивно в много отношения, но е желателно да се съсредоточите върху най-важните цели. В средата на юли ще се наложи да „забавите“ оборотите, когато ще усетите, че здравето ви се е разклатило. В този период може да се заемете с творчество. Не се предвиждат проблеми в междуличностните отношения, но не трябва да се отпускате.

Премахвайте преградите в общуването с членовете на семейството си, в момента на тяхното възникване. Към края на месеца отново ще усетите готовност да се върнете на работа. Хороскопът за юли 2020 година предвижда в това време прилив на жизнени сили при Овните, вдъхновение, на фона на което в главата ви ще се родят интересни идеи, които ще привличат околните. Бъдете внимателни, не се забърквайте с тези, които могат да ви увлекат в неизгодни проекти.

Служебен и финансов хороскоп за юли 2020 година за Овен

Хороскопът за юли 2020 година съветва Овните да се откажат от организирането на мероприятия в службата, в началото на месеца, и от взимането на важни решения. По възможност излезте в отпуска и прекарайте това време с членовете на семейството си. А, ако не можете да си вземете почивка, се съсредоточете върху тези проекти, които сте започнали по-рано, сложете ред в текущите си дела. Отложете за по-късно сериозните разговори с началника, не се обръщайте към него с претенции. Ако вие самите заемате ръководна длъжност или имате собствен бизнес, не се свързвайте с бюрократичните структури, а, ако сте принудени да го направите, действайте внимателно. Същата позиция е добре да заемате в спорните ситуации, свързани с земеделски участъци или с недвижими обекти. През лятото няма да успеете да отстраните всички проблеми с един замах.

Ситуацията ще се промени към по-добро през есента.
По отношение на финансите, юли се очертава стабилен период. През целия месец ще получавате прилични суми. Неприятности очакват тези, които не бързат да връщат дълговете си.

Пригответе се много да пътувате. Командировките ще ви уморяват, но в същото време ще ви подарят възможност да укрепите материалното си положение. Харчете разумно! Хороскопът за юли препоръчва на Овните да купят подаръци на близките си.

Любовен хороскоп за юли 2020 година за Овен

В личния живот настъпва период, когато дори задружните семейства ще се сблъскат със спорни въпроси, свързани с организацията на бита или със сделка за недвижим имот. Ако и по-рано трудно сте общували с партньора/ката си, хороскопът за юли съветва Овните да се подготвят за съдебно дело. Ще решите да разделите имуществото си.
А, ако романтичната ви връзка все още не е преминала на по-високо ниво, на идилията могат да пречат само родителите.
Намерете време, за да анализирате миналото. Това ще помогне на много да осъзнаят предишните си грешки. Някои ще получат възможност да си върнат онова, което са разрушили. Преди да правите каквото и да било, убедете се, че сте готови за тези промени. Без сериозна работа над себе си няма да минете.

На семейните Овни ще им се наложи да вложат много сили за организирането на бита и възпитанието на децата. Добър резултат ще получат само тези, които успеят много да работят за неговото постигане. Във взаимоотношенията с децата се постарайте да не ги притискате, дайте им повече свобода.

Ако можете да излезете в отпуска, планирайте почивката си заедно със семейството. Смяната на обстановката ще ви бъде от полза, ще ви даде възможност да изгладите контактите с роднините, с които до сега често сте се карали.

Здравен хороскоп за юли 2020 година за Овен

Хороскопът за юли обръща внимание на Овните върху състоянието на стомашно-чревния им тракт. Това е уязвимото място, което ще бъде лесна мишена за въздействие на негативни екологични фактори, стрес и неправилно хранене.

Направете всичко, което е по вашите сили, за да минимизирате рисковете от развитие на усложнения. Започнете да се храните правилно, откажете се от продуктите, които задълбочават симптомите, пушенето и алкохола. Консултирайте се с диетолог, ако е необходимо.
Време е да се научите да се отпускате. Ще ви помогнат техниките за медитация, с помощта на които, ще постигнете вътрешно равновесие, ще се предпазите от излишна нервност. Заемете се с оздравителни мерки за опорно-двигателния апарат. Намирайте време за гимнастика, всяка сутрин. За сметка на физическите упражнения, вие ще успеете да се настроите на правилна вълна и да получите заряд от сили.

Телец

Хороскопът за юли 2020 година препоръчва на Телците да разчитат само на собствените си сили. Околните няма да помагат, а само ще възпрепятстват успехите ви. Не доверявайте на никого своите планове.

Жените, родени под знака Телец, според астрологичната прогноза за юли 2020 година, трябва да започнат да мислят за себе си и за своите нужди. В миналото, вие сте отделяли много време за проблемите на другите, в резултат на което, усещате морална и физическа умора, която ще можете да отстраните с помощта на пълноценна почивка и прекарване на времето така, че да ви носи удоволствие.
Началото на месеца ще ви принуди много да общувате, да провеждате лични и делови срещи, на които трябва да демонстрирате харизма и обаяние.

Именно тези черти ще прокарат пътя към кариерните висини. Първите крачки към успеха ще ви донесат много оптимизъм и добро настроение. Освен в работата, вие трябва да отделяте внимание и на ухажорите, които през този месец ще бъдат много.

В средата на юли ще се наложи да забавите оборотите и да се приспособите към неочаквани обстоятелства. Обърнете внимание на семейството, бита, здравето и проблемите, за които сте забравили, заради големия обем работа. Сега периодът е подходящ да излезете в отпуска, за да оправите отношенията с близките в спокойна обстановка. Бъдете сдържани, за да не разрушите това, което дълго сте градили преди.

Служебен и финансов хороскоп за юли 2020 година за Телец

В службата ще цари спокойна атмосфера. През този период само началниците и бизнесмените няма да успеят да се отпуснат, защото ги очаква трудоемък процес на подготовка за важни проверки. Затруднения очакват и тези, които се готвят сега да започнат активно да си сътрудничат с чуждестранни колеги/партньори. Същото се отнася и за тези, които планират да разширят бизнеса си. Възможен е един от вариантите за развитие са събитията: проблеми от юридически характер или проблеми, възникващи с институциите.

Научете се да филтрирате постъпващата към вас информация. Помислете какво бихте могли да направите, за да укрепите „тила си“. Пазете конфиденциалната информация, защото, ако бъде разкрита, ще „освети“ ваши тайни. През този месец, Телците ги очакват много неприятности и те няма да успеят да ги избегнат, много от тях ще напомнят за себе си и през септември.

Вашето финансово положение е стабилно. Бързо ще похарчите получените пари, но след това ще последва поредно постъпление. Не бързайте да се доверявате на тези, които ви натрапват собственото си мнение и искат да бъдат ваши помощници. Не е изключено да се опитат да ви излъжат и да ви отнемат материални ценности.

Любовен хороскоп за юли 2020 година за Телец

Няма да може да избегнете трудностите в личния живот, дори, ако обръщате повече внимание на тази сфера, отколкото на служебната. На някои ще им бъде трудно в компанията на членовете на собственото им семейство, докато други ще се конфронтират с по-възрастните роднини. Не споделяйте това! Не е нужно околните да знаят, че временно не се разбирате с близките си хора. Ако решите „да вкарате“ непознати в семейната разправия, подгответе се за нови неприятности.

Хороскопът за юли 2020 година предупреждава влюбените Телци, че ще им се наложи да се сблъскат с осъждане. Клюките ще са на всякъде около тях. Към това ще бъдат съпричастни доста хора. Бъдете благоразумни и внимателни, правете всичко възможно, за да не превърнете дребните конфликти в големи, защото ще се наложи дълго да отстранявате последствията. Не бързайте да вярвате на всичко, което чуете. Не си правете изводи от постъпващата непроверена информация. Голяма е вероятността да се окаже недостоверна и вие да станете за смях.

Ще се наложи да решавате семейни дела, които ще изискват много пари. За щастие няма да ви се наложи много да се тревожите за това. Част от задълженията ще поеме партньорът/ката. Благодарете му/й за това. Намерете време да останете насаме. Ако сте готови да станете родители, помислете, как да направите жилището по-удобно за новия член на семейството. Преди да тръгнете на пазар, направете точен план за действие.

Здравен хороскоп за юли 2020 година за Телец

Хороскопът предсказва голям риск от получаване на травма при Телците. Най-застрашени ще се окажат водачите на автомобили и пътешествениците. Откажете се от далечните пътувания и бъдете много внимателни зад волана, иначе авариите са неизбежни.
Ако отивате на почивка – ограничете употребата на студени храни и напитки, не се къпете, когато водата е хладна. Така ще избегнете развитието на бронхит и възпаление на белия дроб.

Навреме реагирайте на тревожните сигнали в устната кухина – образуване на язвички и възпалителни процеси. Запишете се на профилактичен преглед при стоматолог. Лекувайте зъбите, ако е необходимо.

Близнаци

Хороскопът за юли 2020 година съветва Близнаците да сведат до минимум количеството на допуснатите грешки, защото след това ще ви се наложи да плащате скъпо. Бъдете внимателни, „Не казвайте хоп преди да сте скочили!“.
Според астрологичната прогноза, този месец ще бъде период на изненади, повечето от които ще бъдат за жените, родени под този знак. Експертите препоръчват да се подготвите за непредсказуеми събития, които ще ви донесат смесени емоции, но предимно положителни.

Вложете усилия в обучение. Намерете време за самообразование или се запишете на курс, който отдавна сте искали да посетите. Повишете своята квалификация, по-добър момент няма да намерите.

В началото и средата на месеца бъдете гъвкави в икономическата сфера. Заемете същата позиция и в личния си живот. Не стойте на едно място, доверете се на направения по-рано план. Само така ще укрепите собственото си финансово положение. Вслушвайте се в интуицията, тя ще започне да ви подсказва в кои проекти е изгодно да влагате пари. Инвестирайте разумно средствата си, откажете се от излишните купони, защото те ще ви разсейват от важните служебни дела. Лекомисленото поведение може да ви накара да пропуснете голяма част от възможностите да подобрите финансовото си състояние. В края на месеца планирайте отпуска, бъдете отворени за нови запознанства и романтични срещи. Бъдете готови в последните юлски дни да се сблъскате с трудности, които не сте решили в миналото.

Служебен и финансов хороскоп за юли 2020 година за Близнаци

Според хороскопа за юли 2020 година, приоритетни за Близнаците ще станат материалните ценности. Причината, заради която този въпрос предизвиква толкова много тревоги у представителите на този знак е разбираема – заработените пари „отлитат“ бързо, причина за което са близките или неразумните инвестиции. Тези, които вземат ситуацията в свои ръце и започнат да контролират своето обкръжение, ще успеят да оправят собственото си положение.

Допълнително важна роля ще изиграе повишеното внимание към дребните детайли и документацията, която е свързана с големи сделки, включително и недвижими обекти. В началото на месеца се откажете от подписването на важни книжа. В противен случай, под влиянието на ретрограден Меркурий, ще допуснете сериозни грешки.

Да анализирате цялата постъпваща информация, да правите предварителни разчети и да сте готови за напрегнатия период е оптималната ви тактика.

Финансовото положение ще бъде нестабилно, заради забавяне на заплатите и заради дребни неуредици, които могат да бъдат отстранени едва в последните дни на месеца. Парите няма да се задържат в портфейла ви. За да запазите спестяванията си, не давайте на никого на заем, дори към вас да се обръщат приятели или роднини.

Любовен хороскоп за юли 2020 година за Близнаци

Членовете на семейството няма да търпят постоянните ви закъснения в работата. Партньорът/ката се нуждае от внимание, но вие няма да успеете да изпълните това изискване по редица причини. Хороскопът за юли 2020 година предсказва интересни запознанства, незабравими срещи и роман с колега/колежка на самотните Близнаци.

Не забравяйте за сърдечните дела и бита. Не е изключено сега, вие и вашите близки, да решите да купите недвижим имот, който веднага ще се нуждае от мебели, техника и различни предмети. Не бързайте да завършите всичко в началото на месеца, защото след това ще се наложи да се оплаквате от досадните грешки, допуснати заради бързането. Преди да вземете решение, претеглете всички аргументи „за“ и „против“.

Влюбените ще се сблъскат с изпитание на романтичната си връзка, ще застанат пред избора дали да останат заедно и да работят над отношенията или да преживеят болезнена раздяла. За да направите всичко правилно разгледайте ситуацията от различен ъгъл, изключвайки материалния аспект.

Здравен хороскоп за юли 2020 година за Близнаци

Хороскопът предупреждава Близнаците за снижаване на енергийния потенциал, което особено остро ще усетят възрастните представители на този знак, страдащи от заболяване на опорно-двигателния апарат и стомашно-чревния тракт. Важна препоръка за тях е да променят начина си на живот и да направят посещение на личния си лекар.

Преразгледайте начина си на хранене, изключете мазната храна и спиртните напитки, чиято употреба, особено в големи количества, ще влоши вашето самочувствие. Месецът е подходящ за лека диета с редовни разтоварващи дни.
Ако енергията ви преизпълва се запишете на фитнес и посетете козметик, който да подобри състоянието на кожата ви.

Рак

Хороскопът за юли 2020 година препоръчва на Раците да отделят повече време на близките си. Пригответе се за пътувания, които ще се наложи да направите, заради работата си. Командировките ще бъдат краткотрайни, но чести.

Астрологичната прогноза за юли 2020 година показва ръст на творческия потенциал. Използвайте енергията си в правилната посока, но не забравяйте да решавате и натрупалите се битови проблеми, включително и тези, чието отстраняване сте избягвали в миналото.
Началото и средата на месеца е изключително положителен период, когато ще усетите прилив на сили, необходими за нови постижения. Правейки всичко възможно за разширяване на границите на съзнанието си и за самоизразяването, при вас внезапно ще се появи възможност да се заемете действително с интересна работа.

Побързайте, за да успеете да планирате всичко от вас ще се изисква максимална концентрация на вниманието. Бъдете внимателни в службата и в личния живот. Ако усещате, че не се справяте сами с всичко, хороскопът за юли ви съветва да се обърнете за помощ към приятелите. Отложете за по-късно сътрудничеството си с нови партньори и сключването на важни договори. Контролирайте своите емоции, не се конфронтирайте с околните.

Финансов и служебен хороскоп за юли 2020 година за Рак

На бизнесмените ще им се наложи да водят трудни преговори, в които ще им бъде трудно да стигнат до едно мнение с опонентите по отношение са собственост или възгледите за общ бизнес. Не позволявайте на крайните срокове или на други външни обстоятелства да оказват натиск върху вас, не бързайте, защото рискувате да направите много грешки.
Постарайте се да не се ядосвате, защото няма да можете да избегнете съдебните проблеми. Изправени пред тези обстоятелства, не отлагайте да се свържете със съответния специалист. Не се надявайте, че ще успеете да оправите мирно всички разногласия с колегите. Очаква ви трудно време, когато ще се наложи да отстоявате своето мнение и да отдадете много сили за подготовката на важни документи, свързани с имущество.

Сътрудничеството с партньори от други страни ще бъде проблематично. Колкото и да се стараете, ще останете неразбрани. В този случай е важно да се въоръжите с търпение, действайте спокойно. Прогрес по редица въпроси ще се наблюдава едва в края на месеца. С останалите неуредици ще се наложи да се заемете през август.
Относно финансовата стабилност, в началото на юли ще се наложи само да мечтаете. Приличните приходи ще дойдат по-късно. Постарайте се да не ги похарчите веднага, „стегнете колана“ на време, почакайте, докато не се стабилизира положението в службата.

Любовен хороскоп за юли 2020 година за Рак

Хороскопът за юли 2020 година препоръчва на самотните Раци да започнат да действат активно. Недейте да си седите у дома, общувайте с нови хора, не се страхувайте да излизате от зоната си на комфорт. Сега сърдечните дела ще ви радват, а приятелските отношения ще станат причина за постоянен стрес. Общуването с близките ще пострада, заради финансови конфликти. Възможно е да става дума за стари дългове, които вие не бързате да върнете.

Ако се опитвате да направите добър контакт с дългогодишния си партньор/дългогодишната си партньорка, не се надявайте, че през този месец ще оставите всички разногласия в миналото. Обратно, положението на нещата може да се влоши. Напълно е възможно, в този момент да решите да разделите обща собственост. От страна на половинка ще усетите не просто хлад, а откровена агресия. Ще се окажете в трудна ситуация, в която да решите дали да продължите заедно напред, като двойка, или да оставите тази любов в историята. Хороскопът за юли предсказва на Раците, че много ще предпочетат втория вариант. Но дори в този случай няма да успеете да се разделите бързо с партньора/партньорката, всъщност това ще засегне всички, които са имали общ бизнес с любимия/любимата. Опитвайки се да разделите всичко ценно, събрано с общи усилия, не се опитвайте да „дръпнете чергата“ към себе си. Опитайте се да решите спорните въпроси с помощта на компромиси.

Здравен хороскоп за юли 2020 година за Рак

Хороскопът за юли препоръчва на Раците да се движат повече и да преразгледат начина си на хранене. В ежедневието си трябва да включите редовните разходки на чист въздух. Всичко това, заедно, ще ви помогне да нормализирате живота си, да подобрите качеството му и за сметка на това да усетите по-добро самочувствието си.

През този месец е възможно, неусетно, да качите няколко излишни килограма, затова е добре да се откажете от сладките неща и да се запишете на танци, фитнес или източни бойни изкуства.

Лъв

Хороскопът за юли 2020 година предупреждава Лъвовете за настъпването на труден период. Не трябва да разчитате на помощта на околните.

Астрологичната прогноза за юли 2020 година показва, че в труден, за вас, период, вие ставате състрадателни и жертвоготовни. Това отношение се проявява не само при общуването с близките, но и с колегите. Проявата на внимание и загриженост от ваша страна са приятни за околните, но не трябва да „преминавате границата“, защото хората ще свикнат с това, че във всеки един момент могат да прехвърлят проблемите си върху вас.

Началото и средата на месеца са подходящи за отпуска. Ако не можете да излезете в отпуска, постарайте се в службата да не се натоварвате с делови срещи и задачи, чието изпълнение изисква от вас максимално самоотдаване. Сега ще ви бъде трудно да проявявате активност и да изпълнявате творчески своите задължения. Ще се движите по инерция, затова не се предвиждат големи постижения.

Отървете се от илюзиите, разсейте самозаблудите в които по-рано искрено сте вярвали. В противен случай няма да избегнете поредните конфликти. Хороскопът за юли 2020 година препоръчва на Лъвовете да се самонаблюдават, но и внимателно да следят действията на околните. Няма да бъде излишно да сте по-бдителни.

Важните дела планирайте за края на месеца, когато ще бъдете изпълнени с енергия и с лекота ще побеждавате конкурентите, при това с минимални усилия. Спестявайки сили, вие ще пестите и средства. Заедно с работата, трябва да отделяте внимание и на партньора/ката, членовете на семейството, а също и на творческите проекти. Връх в кариерата ще постигнат тези, които се занимават с литература и изобразително изкуство.

Служебен и финансов хороскоп за юли 2020 година за Лъв

Хороскопът за юли съветва Лъвовете да не разчитат на големи успехи в професионалната сфера. Рутината на сивото ежедневие ще ви лиши от сили, а желанието да оставите всичко и да избягате на далече, където никой няма да ви притеснява, ще се увеличи неколкократно. Излезте в отпуск, ако има такава възможност и ако сте сложи ред във всичко в службата.

Ако сте бизнесмени или заемате ръководна длъжност не трябва да се отпускате. Съществува голям риск от внезапни проверки за които трябва добре да се подготвите. Допълнително могат да възникнат проблеми при общуването с колегите или с чуждестранните партньори.

Ако сте служители бъдете готови да се сблъскате с недоразумения, които ще възникнат между вас и колегите. Няма да избегнете сплетните и интригите. Всичко това ще доведе до забавяне на доставките и до образуване на опашки, които ще се наложи да бъдат премахнати в кратки срокове.

Най-големите трудности ще преживеете през първата половина на месеца, за късмет след това напрежението постепенно ще спадне. Тогава трябва да се възползвате от благоприятния период, за да завършите редица важни проекти. Хороскопът за юли 2020 година съветва Лъвовете да действат бързо, но внимателно, без да изпускат от поглед дребните детайли, защото игнорирането им ще доведе до много големи грешки.

Във финансовата сфера ще се окажете в труда и неопределена ситуация. Предвид затрудненията в службата, няма да успеете да избегнете големите финансови разходи. Част от средствата ще отидат за членовете на семейството и за организирането на бита. За щастие, от време на време, вие ще получавате дребни, но жизнено важни, за вас, суми. За тяхна сметка ще успеете да преживеете достойно трудния месец.

Любовен хороскоп за юли 2020 година за Лъв

Дори и изцяло да се посвещавате на семейството, пак няма да успеете да избегнете проблемите. На някои ще им се наложи да преживеят „разклатено“ здраве (може някой от роднините да се разболее), други – с недоразумения в службата на партньора/ката. В последния случай ще се наложи да намерите начин да помогнете не с думи, а с действия. Много Лъвове ще се чувстват обидени, недооценени и дори никому ненужни. Не е изключено за това да има основателни причини. Важно е да не бързате да правите изводи. През август всичко ще се промени към по-добро, а сега трябва да се въоръжите с търпение.

Свободните представителки на знака Лъв няма да страдат от дефицит на мъжко внимание. Около вас ще витаят много ухажори, но няма да успеете да завържете сериозни отношения с нито един от тях. Но това не е повод да се затваряте в себе си. Наслаждавайте се на възхитените погледи и знайте, че ги заслужавате. Самотните мъже трябва да се опитат да завържат отношения с някоя от обкръжението си.

Здравен хороскоп за юли 2020 година за Лъв

Хороскопът за юли предсказва за Лъвовете голям риск от нервно изтощение. Упадъкът на силите е в резултат на това, че вие от дълго време не сте си почивали пълноценно. За да възстановите енергията си трябва да преразгледате дневния си режим, да намерите време за релаксация, добър сън и да се убедите, че употребявате достатъчно полезна храна.
Запишете си час в салон за красота, поставете акцент на подмладяващите процедури. Запишете се на някакъв спорт, редовно тичайте сутрин.

Дева

Хороскопът за юли 2020 година предсказва на Девите възникване на трудна ситуация в която ще бъдат замесени хора от обкръжението им. Не се разпилявайте, определете приоритетните, за вас, дела. Паралелно продължавайте да търсите за себе си ново хоби. Откажете се от авантюрите и всичко, което е свързано с риска. В противен случай ще се увеличат препятствията на пътя ви към успеха.

Астрологичната прогноза за юли 2020 година съветва да не се съмнявате в самите себе си и смело да се движите напред. Съдбата обича тези, които вярват в нея. Действайте уверено и тогава неприятностите в живота ще намалеят.
Разберете какво ви потиска. Вие няма да бъдете в състояние да промените някои от нещата, тогава ще се наложи да поработите над своето отношение към тях. Откажете се от контактите с неприятните личности.

Не се страхувайте от последствията, бъдете твърди в намеренията.

По отношение на бизнеса и междуличностните отношения, началото и средата на месеца са благоприятни. Поработете с партньора/ката над своята романтична връзка, подгответе се за нейната трансформация. Хороскопът за юли 2020 година обещава на Девите, че няма да имат проблем с вдъхновението. В главата ви ще се раждат свежи идеи, остава само да ги въплътите в живота.

Големи промени очакват тези, които отделят много време на духовността и творческите проекти. Вие с лекота ще демонстрирате организаторските си способности и креативното си мислене на околните. Много Деви са готови да протегнат ръка за помощ на тези, които се нуждаят. Силите ще ви стигнат и за себе си, и за другите. Края на месеца ще ви донесе разочарование и стрес, предизвикани от голямата конкуренция в службата. Около вас ще се плетат интриги и, ако им обръщате внимание, няма да успеете да реализирате много от замисленото.

Служебен и финансов хороскоп за юли 2020 година за Дева

Хороскопът за юли 2020 година предвижда за Девите затруднения в общуването със съмишленици и познати, включително и с тези, които се ползват с голямо уважение във висшите кръгове. Материалните ценности и парите ще бъдат „камъчето, което ще преобърне колата“. Не се надявайте на помирение, в близко време не се очаква. Голяма част от конфликтите ще напомнят за себе си дори в началото на есента. За щастие, тогава ще намерите решение на проблемите, които ще станат приемлив компромис и за двете страни.

Голям стрес ще ви донесе забавянето на готовите проекти и търсенето на компетентни хора за изпълнение на поръчките.

Откажете се от дългосрочните нови проекти. Няма да бъдете в състояние да ги доведете до край. Няма да ви стигнат нито пари за инвестиции, нито сили. Отложете грандиозните планове за след това, ще дойде време и ще успеете да ги осъществите.

Хороскопът за юли 2020 година предупреждава Девите за възможни комуникационни проблеми с партньори от други градове или страни. Едва в края на месеца всичко ще се поразмърда. Не трябва да разчитате на финансова стабилност. Парите няма да се задържат в джоба ви, ще се наложи да ги харчите и за близките, и за служебните дела.

Любовен хороскоп за юли 2020 година за Дева

В личния живот на Девите се предвижда истинска буря. Влюбените много ще се карат. Конфликтите, предимно, ще възникват на фона на разногласия относно финансовите въпроси, семейните ценности и общите възгледи за живота. Най-лошото е, че ако се разберете, връзката ще продължи, заради пари. Не се огорчавайте, предварително решете кое е по-важно за вас: отношенията с партньора/ката или материалните блага.

Дори семейните Деви няма да успеят да се отпуснат. На пътя им ще се изпречат много съблазни, част от които ще бъдат свързани със служебен роман. Самотните представители на този знак ще се хвърлят „с главата напред“ в океан от страсти. Внимавайте да не си загубите главата, защото ще съжалявате след това.

Семейната криза, възникнала напразно, както ви се струва на вас, ще ви накара да се замислите за това, как да действате в бъдеще. Възможно е да е настъпило време за смяна на обстановката, да си купите нов имот и заедно с партньора/ката да се заемете с ремонта му. Съвместната дейност ще бъде от полза за романтичната ви връзка, а и конфликтите ще намалеят.

В края на юли, на Девите ще им се наложи да демонстрират пълното си самоотдаване във всичко, което е свързано със семейството и сърдечните дела. Близките ще се нуждаят от вашата помощ, сред тях ще бъдат и децата ви. Заемете се с тяхното възпитание, за да не „берете“, по-късно, плодовете на своето безхаберие.

Здравен хороскоп за юли 2020 година за Дева

Хороскопът за юли предупреждава Девите за настъпването на труден период, когато здравето ще се окаже доста разклатено. Повече от всичко ще ви безпокоят болки в ставите и мигрена. И едното, и другото са свързани със смяната на времето. Тази чувствителност ще ви накара да работите по-малко, да си почивате повече и да облекчавате състоянието си с помощта на лекарства. Обърнете внимание на съдовете, които трябва да укрепват редовно с помощта на физически натоварвания. Запишете на плуване и танци или се занимавайте у дома със спорт.

Везни

Хороскопът за юли 2020 година препоръчва на Везните, в стремежът си към щастието, да не прескачат по няколко стъпала наведнъж. Действайте внимателно, не бързайте! Заемете такава позиция не само в работата, но и в сърдечните дела.

Астрологичната прогноза за юли 2020 година предвижда битови проблеми, които ще успеете да отстраните само с помощта на роднини. Предварително си направете план за действие, следвайте го и не се разсейвайте по второстепенни неща.

Ако се готвите за ремонт, на вашите плещи ще легне отговорността за покупката на строителните материали. За да мине всичко като по „мед и масло“, разпределете средствата, отделете пари за необходимите строителни материали и отделно за обичайния си живот. Убедете се, че ви остават и „за черни дни“. Не е изключено такива да настъпят през това лято.

В началото и средата на месеца, според хороскопа за юли 2020 година, е добре, Везните да се съсредоточат върху себе си, кариерата и междуличностните отношения. Ще усетите прилив на сили, готовност да полетите до невиждани, по-рано, висоти, да станете лидери, да покорите околните с организаторските си способности. Заедно с работата ще се наложи да се занимавате и с обществена дейност или разработка на бизнес проекти. С това, за щастие, няма да имате проблеми, защото в съзнанието ви, една след друга, ще се раждат интересни, творчески идеи. Не се отказвайте от деловите срещи, които ще ви дадат възможност да разграничите професионалната сфера и да разширите предприемаческите си действия. Краят на месеца ще се окаже напрегнат, свързан с големи конфликти.

Служебен и финансов хороскоп за юли 2020 година за Везни

Не се отпускайте, нямате време за почивка. Задава се неспокоен период, повратен момент, свързан с много изпитания и препятствия. Пригответе се да решавате спорни въпроси, които са свързани с големи и скъпи имоти, с враждебно настроени опоненти, които дори няма да се опитват да скрият своята агресия. Количеството на недоброжелателите наоколо ще нараства и няма да успеете да избегнете конфликтите. Ще ви се наложи да решавате споровете с помощта на посредници. Такива ще намерите в края на месеца. Но не се надявайте, че бързо ще разрешите всички въпроси. От тази точка ще се изместите едва през декември. Бъдете търпеливи, но не стойте без да правите нищо.

За служителите основният проблем ще бъде голямата конкуренция, а също и организационната реформа. Останете бдителни, не изпускайте от поглед дребните детайли. Изпълнявайте отговорно поръчките на началника, обръщайте се към опитните колеги, ако нещо не ви е ясно.

Средата на месеца, според хороскопа за юли, ще бъде добър период за обучение при Везните. С лекота ще усвоявате нови знания и ще усъвършенствате важни умения. Бъдете упорити, не се отказвайте, сблъсквайки се с трудности. Трупайте опит, който ще стане стабилна основа за личностният ви ръст и кариерните ви успехи.
Проблеми в професионалната сфера ще ви изкарат от равновесие по отношение на финансите. Харчете разумно парите, не бързайте да се разделяте с постъпленията.

Любовен хороскоп за юли 2020 година за Везни

За спокойствие само ще мечтаете. Семейните Везни ще спорят с половинката си за обща собственост, най-вероятно недвижим имот. Не е изключено работата да стигне до разделяне на имущество и раздяла. Има и друг вариант на развитие на събитията – да се скарате с по-възрастните членове на семейството, вероятно с родителите, които ще се намесват в личния ви живот и в щастието ви. В този случай отново ще се говори за собственост и право на владение.

Хороскопът за юли 2020 година препоръчва на Везните да се отнасят внимателно към децата. Сега ще бъдете много ангажирани с други дела, но за децата трябва да продължите да се грижите отговорно. Тези, които отскоро са родители, ще се сблъскат с влошаване качеството на интимния живот. Не бързайте да упреквате партньора си в нещо, трябва достойно да преживеете трудния период. Намерете време за любимите, помолете роднините да ви помогнат за дома, за да освободите вечерта за мъжа/жена си.

Призраци от миналото могат да станат причина за тревоги. Сблъсквайки се с някой от старите си познати, вие ще се хвърлите с главата надолу в спомените. Не се оглеждайте назад, за да не станете заложници на носталгията.

Здравен хороскоп за юли 2020 година за Везни

Хороскопът за юли обещава на Везните, че на жените, родени под този знак, няма да им се наложи да посещават лекар. Вие ще усещате прилив на енергия, което ще се отрази добре на самочувствието ви. Възползвайте се от положителния период, за да укрепите защитните сили на организма, да подобрите състоянието на кожата и да започнете да се храните правилно. Грижете се за себе си, прибягвайки към различни козметични процедури. Намерете време да бъдете сред природата с приятели.

Скорпион

Хороскопът за юли 2020 година предсказва на Скорпионите начало на период на големи преобразувания в службата и в личния живот. Ще се наложи доста да поработите над своето отношение към „нещата от живота“, да разработите тактика на поведение.

Проблемите ще дойдат бързо, ще ви връхлетят от веднъж. Ще се наложи едновременно да се оправяте с трудностите и у дома, и в работата. Ще ви бъде трудно да намерите време за срещи с близките или с партньорите. Но това не означава, че трябва да работите и да забравите за почивката. Работата, както е известно, никъде няма да избяга, постарайте се да отделите повече внимание на здравето, за да изкарате спокойно лятото, без да посещавате болница или кабинета на доктора.

Ако се готвите за смяна на местожителството, ще успеете да осъществите замисленото, но с всичко, което е свързано с оформянето на документи, няма да успеете.

Не се паникьосвайте, отстранявайте всички препятствия, които срещате по пътя си.

Началото на месеца ще бъде най-благоприятния период. Ще провърви на тези, които са заети с творчески проекти, които работят в екип и отдават много сили за общественополезна дейност. Сега без особени усилия ще укрепите собствения си авторитет, в следствие на което, ще се подобри материалното ви положение. Не се отказвайте от пътешествията и деловите срещи в средата на месеца. Хороскопът предсказва, че това може да промени живота ви към добро. Сега може да се отпуснете и да възстановите силите си, които скоро ще ви трябват, за да изпълнявате важни поръчки в професионалната сфера.

Постарайте се да се противопоставяте на илюзиите, независимо колко са привлекателни. Не губете връзка с реалността, в противен случай ви очакват сериозни конфликти, свързани с работата и с личния живот. В същото време ще се лишите от спокойствие, пари и психоемоционална стабилност.

Служебен и финансов хороскоп за юли 2020 година за Скорпион

Хороскопът гарантира на Скорпионите прилив на сили, но независимо от това, не трябва да бързате. Ще им бъде трудно на тези, които в службата не могат без помощта на чуждестранни колеги. Диалогът с тях няма да протича така, както би ви се искало. Не е изключено възникване на юридически проблеми, които да станат основното препятствие за развитието на вашето дело. Това ще бъде особено актуално за тези, които са решили да разширят бизнеса или да се преместят, с цел реализиране на големи проекти.
Служителите, началниците и предприемачите ще бъдат заети с различни дела, но на всички тях, така или иначе, ще им се наложи да отделят от времето си, за да се подготвят за проверка.
Отчитайки трудното положение на служебните дела, не е чудно, че финансовата ситуация не изглежда стабилна. Ще успеете да подобрите своето положение само след постъпването на голяма сума, която може да очаквате в края на месеца.

Любовен хороскоп за юли 2020 година за Скорпион

Хороскопът за юли предсказва, че на Скорпионите, сега, няма да им стига време за личния живот. Но, ако не можете без романтика, постарайте се по-често да учудвате партньора/партньорката с приятни изненади. Прекарвайте почивните си дни в уединение, един с друг, или в обкръжението на роднини. Общувайки с близките, вие постепенно, но уверено ще възстановите енергийния си ресурс.

Ако сте семейни, бракът ви може да се окаже под ударите на призраци от миналото. Възможно е да срещнете човек, към когото по-рано сте изпитвали силни чувства. Не е изключено, той да се опита да ви върне при себе си. Съблазънта да захвърлите всичко и да побегнете към него/нея ще се окаже огромна, но трябва да й устоите и да запазите отношенията, на които сте посветили много сили и време.

Самотните Скорпиони трябва да се вглеждат в хората, които срещат по време на командировките. Но хороскопът не гарантира, че някой от новите ви познати, в бъдеще, ще стане ваш постоянен партньор/ка.

Ще ви се наложи много да се ядосвате, заради проблеми в общуването с по-възрастни роднини. Ако се окаже, че грешат, не бързайте да им се карате. Отнесете се с уважение и разбиране.

Здравен хороскоп за юли 2020 година за Скорпион

Възможна е хронична умора при Скорпионите, предизвикана от голямо натоварване. В края на месеца ще усетите остра необходимост да си починете, да презаредите енергийно. Отидете на море или другаде, където можете да проведете оздравителни процедури. Подобрете качеството на съня, избягвайте стреса. Не се изтощавайте с глад. Яжте редовно, отдавайте предпочитание на полезната храна. Откажете се от бързата и мазната храна. Намерете време, за да готвите у дома, радвайки себе си и членовете на семейството.
Пазете се от аварии на пътя, рискът от възникването на които е особено голям в началото и в края на месеца. Откажете се от далечните пътувания, а на кратките – бъдете внимателни на волана.

Стрелец

Хороскопът за юли 2020 година предсказва на Стрелците, че през първата половина на месеца, акцентът ще бъде върху материалните неща, с които ще бъдат свързани доста неприятности. Ще успеете да ги отстраните с помощта на надежди хора от вашето обкръжение.

Астрологичната прогноза за юли 2020 година предвижда настъпването на хаотичен период в началото и средата на месеца. Ще се наложи да забравите за хармонията и спокойствието. Действайте внимателно в службата и в личния живот. Само с такава позиция ще избегнете сериозните спорове с близките. Съдбата ви поставя изпитания. Бъдете издръжливи, когато разговаряте с началника и колегите. Бъдете готови да чуете по свой адрес много неприятни думи.

Постарайте се да приемете спокойно критиката, не реагирайте бурно на всяка дума. Хороскопът за юли 2020 година предупреждава Стрелците, че подобрението на ситуацията няма да настъпи по-рано от последните дни на месеца, когато ще ви бъде предоставена свобода за самоизразяване.

Използвайте този благоприятен период за разширяване на връзките, за възстановяване на физическите и моралните си сили. Далечните пътувания са рискови сега, защото могат да ви донесат конфликти, които да възникнат на основата на вашата невъздържаност и прекалена демонстрация на горделивост.

Служебен и финансов хороскоп за юли 2020 година за Стрелец

Хороскопът за юли 2020 година предвижда големи загуби за Стрелците. Ще се разделите или със съществуваща собственост, или с пари. Последните ще бъдат похарчени за скъпи вещи, но не е изключено, да ви ги вземат с измама. Независимо от сценария за развитие на ситуацията, ще се наложи да направите правилни изводи, да започнете да проявявате внимание към всички дреболии и да забравите за навика си да „казвате хоп преди да сте скочили“.
Предпазливостта няма да бъде излишна и при тези, които искат да вложат пари в земя, недвижим имот или разширяване на бизнеса. Грандиозните проекти е най-добре да реализирате в средата на месеца, а в началото се заемете с подготвителната дейност.

Договорите с партньорите ще се окажат учудващо стабилни. В общуването могат да възникнат разногласия, преди всичко финансови, но те ще бъдат незначителни. Голяма част от проблемите ще се решат от само себе си след месец.

Хороскопът за юли 2020 година не изключва, че много Стрелци ще се стремят към големи промени в живота. Едни ще решат кардинално да сменят местоработата си, други ще постъпят в университет, за да получат добро образование и да преуспеят.

Няма да успеете да спестите пари през този месец. Ще похарчите бързо всички постъпления. Основните разходи ще бъдат за бизнеса, бита и семейството.

Любовен хороскоп за юли 2020 година за Стрелец

Хороскопът за юли 2020 година предсказва на Стрелците, че сега ще им се наложи да решават и своите проблеми, и тези, които възникват при роднините. Ще се наложи да отделят повече внимание на децата, на които сега трябва да помогнат с покупка на недвижим имот или с плащане на университета.

На влюбените ще им се наложи да се стегнат, заради задължения към непознати. Временно трябва да забравите за романтиката и да се посветите на решаването на спорни, финансови въпроси. За щастие, тези неприятни моменти ще престанат да бъдат актуални още в средата на месеца, но в началото ще бъдете принудени, но без да бързате, да насочите силите си към премахване на всички препятствия.

Погрижете се за себе си, не отказвайте и на близките. Те ще реагират много остро на диктаторския ви тон. Бъдете вежливи дори, когато отвътре бушуват емоции. За изговорените сега резки думи, след това ще се наложи много да се разкайвате и да съжалявате.

Голяма част от конфликтите ще възникват, защото Стрелците няма да имат желание да търсят удовлетворяващи компромиси. Възможни са разправии не само с партньора/ката, но и с приятелите, които ще повдигнат неприятната тема за дълг, за който вероятно сте забравили.
Ако относително скоро сте започнали нови романтични отношения, все по-често ще се замисляте, дали не сте сбъркали при избора си на спътник. Откажете се да правите прибързани изводи, нека времето постави всичко на мястото си.

Здравен хороскоп за юли 2020 година за Стрелец

Занимавайки се с тежък труд или натоварвайки се с физически упражнения, трябва да се стараете да пазите гърба си. Тази област, сега, е най-уязвимото място за Стрелците. Направете всичко възможно за укрепване на защитните сили на организма, за да не ви се наложи лятото да лекувате ангина или тежка простуда.

Запишете се на козметик, който с помощта на съвременни методи ще отстрани дефектите по кожата, корема и бедрата. Започнете да следите за това, с какво се храните. Коригирайте рациона си, обогатете го с плодове и зеленчуци.
За нормализиране на дейността на нервната система се заемете с йога. Обърнете се към специалист, който ще ви покаже основните пози и техниките на дишане. Използвайки ги ще успеете да намалите влиянието на стресовите ситуации върху себе си. В службата не се претоварвайте, защото в противен случай ще получите нервен срив.

Козирог

Хороскопът за юли 2020 година предвижда за Козирозите постъпване на интересни предложения за участие в рискови начинания. Може да ги приемете, но помнете, че това ще изисква от вас пълно самоотдаване и готовност да отделите много време за това. Освен това, ще бъдете подложени на стрес, който ще се отрази негативно на отношенията с близките. Отчитайки това, астрологичната прогноза за юли 2020 година съветва Козирозите предварително да се посъветват с членовете на семейството и да се убедят, че те са готови да ви подкрепят и да не ви упрекват за нищо.
Времето е благоприятно за пътуване с цел почивка, смяна на обстановката, а също и за установяване на служебни контакти.

Важно е да не се отпускате и да не „плувате по течението“, бъдете внимателни и предвидливи.
Позитивна динамика при Козирозите, според хороскопа за юли 2020 година, ще се наблюдава в началото на месеца. Това ще бъде период, когато вие, с помощта на партньорите, ще успеете да реализирате най-грандиозните си планове. Във вашия живот ще се появяват все повече интересни хора, които ще привличате със своя чар, самоувереност и целенасоченост. Сред новите познати ще се окажат много импозантни представители на противоположния пол. Не е изключено с някой от тях да започнете романтични отношения.

Бъдете активни в деловите преговори и срещите. Постарайте се да направите всичко, преди позитивния период да се смени с напрегнативен, принуждавайки ви да се посветите на отстраняването на старите проблеми, които не сте решили навреме. Бъдете бдителни, пазете се от „уловките“ на конкурентите и съперниците, които ви „гледат на криво“ и знаят къде са слабите ви места, за да постигнат собствените си цели. Направете всичко, за да намалите риска от съдебни тъжби, които ще разклатят авторитета и материалната ви стабилност.

Служебен и финансов хороскоп за юли 2020 година за Козирог

На професионално активните Козирози им предстои труден процес за урегулиране на стари спорове, възникнали при общуването с партньорите. Споровете, най-вероятно, ще възникнат на основата на делба на голяма собственост.

В началото на месеца ще се окажете в съвършено непредсказуема ситуация, мнението на колегите постоянно ще се променя, заради което конфликтите ще продължат. Ще ви бъде много трудно да разберете мотивите на опонентите, което ще ви накара да се ядосвате. В средата на юли всичко ще се измени към добро, тогава партньорите ще започнат по-внимателно да формулират своите условия за по-нататъшното ви сътрудничество. От една страна това ще бъде добре, но от друга – няма да искате да приемете поставените условия и това означава, че няма да можете да поставите точка на обсъжданията, а и емоциите ще се нажежат до краен предел.

Всичко ще се разреши през август или септември. Хороскопът за юли 2020 година съветва Козирозите да отстояват своята позиция. Ако се окаже силна, договорите ще бъдат подписани с максимална полза за вас.

Не трябва да разчитате на пълно разбирателство с партньори от други страни или градове. Заради конфликтите с тях, вие ще бъдете принудени да отложите реализирането на важни дела.

По отношение на финансите, месецът е неутрален. Не се предвиждат големи постъпления, но това, което ще заработите, ще ви стигне. Астрологичната прогноза препоръчва да не харчите старите си спестявания, те ще ви трябва в края на лятото.

Любовен хороскоп за юли 2020 година за Козирог

Хороскопът за юли 2020 година показва възможни проблеми в личния живот на тези Козирози, които успеят да избегнат трудностите в професионалната сфера. Ако вие отдавна не разговаряте нормално с брачния си партньор, гответе се за нажежаване на емоциите и разправии, свързани с пари и жилище. Търсенето на компромиси ще се окаже безрезултатно, а всички опити да оправите разногласията спокойно, ще бъдат напразни. За щастие, следващият месец ще бъде истински контрастен, през август ще решите голяма част от спорните моменти.

Не е изключено нервната система на Козирозите да пострада, заради пристъпи на ревност от страна на половинката. Ако държите на отношенията, проведете откровен разговор с любимия/любимата, изяснете какво ги тревожи и ги успокойте. Ако, обаче, романтичната връзка се е изживяла, оставете всичко, без да се замисляте. Това засяга и тези, които имат деца. Раздялата ще бъде от полза и на тях. Действайте разумно, помислете за децата, които трябва постоянно да бъдат свидетели на разправиите на родителите си.

На свободните дами няма да им се наложи да скучаят, очаква ги запознанство с творческа личност, който знае как да ухажва. Ще ви покори с комплименти и с истински джентълменски постъпки. Истината е, че този роман няма да доведе до сериозни отношения.

Здравен хороскоп за юли 2020 година за Козирог

Хороскопът препоръчва на Козирозите да пазят силите си и навреме да възстановяват енергийния си потенциал. Не се претоварвайте интелектуално, почивайте, уикендите прекарвайте у дома си, на тишина и в покой. Излизането сред природата е алтернативен вариант.

Водолей

Хороскопът за юли 2020 година предвижда за Водолеите настъпването на период, който може да се сравни с американската мечта. Ще има „полети“, които ще се редуват с падения. Работата ще изисква много усилия от ваша страна, но няма да ви носи удоволствие.

Според астрологичната прогноза за юли, сега е по-добре да се откажете от оформянето на важни документи. Всички юридически въпроси отложете за по-късно, сега спорните въпроси едва ли ще се решат във ваша полза.
Водолеите няма да имат време за почивка. Ако все пак се намери свободно време в претоварения им график, те ще бъдат принудени да го използват за членовете на семейството си, които също преживяват трудни времена. Единственият плюс е, че вие ще бъдете изпълнени с енергия.

Тя ще ви стигне, за да отстраните всички препятствия по пътя си към успеха. Допълнително преимущество е, че близките и колегите ще се отнасят с разбиране към вашите дела, ще ви окажат подкрепа, с която по-лесно ще преодолеете несгодите.

Началото и средата на месеца няма да може да се нарече благоприятен период. В началото ще ви се струва, че напълно контролирате ситуацията в службата, но скоро ще разберете, че не можете да разчитате на другите при изпълнението на трудните проекти. Вашата самоувереност ще се разклати и, заради това, дори простите задачи ще изпълнявате бавно, допускайки грешки. В края на месеца, според хороскопа на юли, ситуацията при Водолеите ще се измени към добро и за това ще способстват околните, които ще ви предложат ценни съвети. Бъдете внимателни към дребните детайли и ще откриете нови възможности за личностен ръст, укрепване на социалния статус и подобряване на финансовото положение. Бъдете готови за обновяване на старите планове и за отсрочване на тяхното реализиране.

Финансов и служебен хороскоп за юли 2020 година за Водолей

Началото на месеца ще бъде напрегнат период, затова не планирайте нищо грандиозно. Всички усилия използвайте за отстранявате на трудностите, с които не сте се справили в миналото.

Бизнесмените и тези, които заемат ръководна длъжност, трябва да бъдат внимателни. Не е изключено, скоро, да им се наложи да преминат през трудни проверки, за които е важно да се подготвят отрано. Лекомисленото ви поведение ще доведе до разкриване на информация, която силно ще навреди на деловата ви репутация.

Общуването с чуждестранните партньори няма да премине така, както сте си го представяли. Недоразуменията ще бъдат свързани с юридически въпроси, закона и различния поглед върху бъдещото развитие на общите дела.
Ако работите за някого, проблемите ще бъдат свързани с общуването с колегите, които ще разпространяват за вас неприятни слухове. Ще ви бъде трудно да работите в такава атмосфера, ще ви бъде почти невъзможно да игнорирате интригите. Хороскопът за юли 2020 година предсказва, че много Водолеи, на фона на тези изпитания, ще се замислят за напускане.

Ако сте началници и управлявате много хора, контролирайте работата им строго! Само така ще постигнете онова, към което се стремите отдавна. Във финансов план не се предвиждат големи неприятности. Ще ви притесняват дребни неуредици, които ви тежат от предишните месеци.

Любовен хороскоп за юли 2020 година за Водолей

Личният живот приоритет ли е за вас? Колкото и внимание да отделяте в тази сфера, няма да успеете да избегнете конфликтите с любимия/любимата. Конфликтите ще бъдат свързани с вмешателството на роднини. Ситуацията ще бъде толкова напрегната, че вие ще започнете да избягвате компанията на партньора/ката, а в някои случаи, просто ще бъдете принудени да се срещате с него/нея, колко се може, по-рядко.

Хороскопът за юли 2020 година предсказва на Водолеите голям риск от разгласяване на тайни, които могат да навредят на романтичната им връзка или дори да я прекратят. Действайте внимателно, за да предпазите половинката си от голям стрес.

Служебният график ще бъде плътен, но ще намирате време да си почивате в компанията на семейството и приятелите. По-често излизайте заедно на вън. Почивката заедно ще укрепи вашата връзка и ще стане отлична профилактика на комуникационните проблеми.

Самотните Водолеи ще срещнат интересен човек, с когото е възможно да са искали да се сближат, преди време. На този представител на противоположния пол, вие ще направите добро впечатление и скоро ще започнете да се срещате все по-често с него/нея.

Здравен хороскоп за юли 2020 година за Водолей

Неприятностите в личния живот и в службата силно ще разклатят вашето здраве. За жените е важно да се отнасят внимателно към своята нервна система, да избягват претоварването. Не се включвайте в конфликтни ситуации, не ги провокирайте, прекарвайте повече време насаме със своите мисли. Иначе ще пострада не само психоемоционалното ви състояние, но и сърдечно-съдовата система. Забелязвайки първите тревожни сигнали от нейна страна, се запишете за консултация с лекар. Не трябва да се бавите с консултацията, само защото се надявате, че всичко ще мине от самосебе си.

Риби

Хороскопът за юли 2020 година предсказва за Рибите настъпването на напрегнат период, за който характерни ще бъдат конфликтите с близките и разногласие със самите себе си. Основното правило сега е да контролирате емоциите!
Астрологичната прогноза за юли 2020 година препоръчва да не избягвате близките и приятелите, независимо от недоразуменията при общуването с тях. Времето, прекарано заедно с тях, ще стане важен източник на жизнени сили за вас, на вдъхновение и ще ви бъде необходимо за нови постижения.

В началото на месеца очаквайте енергиен подем. Вие, Риби, ще бъдете готови да установите нови, важни контакти и да се отдадете, без остатък, на обществена дейност. Доброто ви настроение ще се отрази положително на междуличностните отношения с околните. Ще направите нови запознанства, които в бъдеще ще се окажат учудващо устойчиви.

Доверявайки се на собствената си творческа енергия и на организационните си таланти, на финия си усет и доброто разбиране на собствения бизнес, вие ще компенсирате миналите неуспехи и загуби. Краят на месеца ще стане период, когато Съдбата ще се окаже на ваша страна. Но не трябва да се доверявате само на късмета. Бъдете отговорни и сериозни в отношенията и към своите задължения. Само тогава ще укрепите материалната основа и успешно ще реализирате старите замисли. Не се старайте да изпреварвате събитията, в противен случай ще разрушите всичко, над което така дълго сте работили.

Служебен и финансов хороскоп за юли 2020 година за Риби

Хороскопът за юли 2020 година предсказва проблеми в общуването на професионално активните личности с високопоставени чиновници. Всички спорове ще възникват, заради материални ценности. Не очаквайте, че ще ги отстраните през този месец. Част от тях ще ви напомнят за себе си и през август.

В трудна ситуация ще се окажат и представителите на творческите професии. От тях могат да се отдръпнат покровителите, популярността и парите. Взимайте добре обмислени решения, за да сведете до минимум този риск. Нека решенията бъдат такива, че да не се налага да се оплаквате по-късно.

В началото на месеца се откажете от работа над нови проекти и от подписване на важни документи. Времето не е подходящо за укрепване на нови делови контакти и взимане на важни решения. Запазете спокойствие и действайте поетапно, не бързайте! Ще имате време, за да планирате всичко, избягвайки по този начин спонтанните действия, които могат да ви навредят. Тази позиция ще бъде оптимална не само за работата, но и за личния живот.

Във финансов план всичко ще бъде нестабилно. Хороскопът за юли 2020 година показва увеличение на разходите. Ще ви се наложи да харчите пари както за служебните дела, така и за семейните. За да не останете с празни джобове, не бързайте да връщате заемите си, изчакайте с големите покупки и започнете да се отнасяте разумно към кредитните си задължения, ако имате такива.

Любовен хороскоп за юли 2020 година за Риби

Хороскопът за юли 2020 година предупреждава Рибите за настъпване на труден период в живота. Ако сте родители, децата ще ви накарат да се ядосвате, техните проблеми ще се окажат много сериозни. За да ги отстраните ще ви се наложи да похарчите прилична сума. Ако неуредиците засегнат комуникацията се постарайте да бъдете по-меки, по-деликатни. Не бързайте да обвинявате за всичко детето си, в нещо може и вие да не сте прави.

За влюбените този месец ще бъде истинско изпитание. Вие ще попаднете в заплетена ситуация, от която няма да можете да се измъкнете през юли. Въоръжете се с търпение, не бързайте да правите изводи относно бъдещето на романтичната си връзка. Винаги ще успеете да кажете последната си дума, но не трябва да съжалявате по-късно за това.

Тези, чието сърце е свободно, ще се насладят на вниманието на представителите на противоположния пол. Особено ще провърви на жените, около които ще се появят много ухажори. Не бързайте да избирате един, вгледайте се във всички и изберете този, който е най-сериозен. Именно с такъв човек ще успеете да сключите устойчив брак. Ако сте готови да отидете в отпуска, там се въздържайте от съблазънта да завържете курортен роман. Съществува риск да се натъкнете на „Дон Жуан“, чийто намерения към вас не са от най-добрите.

Здравен хороскоп за юли 2020 година за Риби

Хороскопът за юли показва висока вероятност за преумора при Рибите. Почивайте и ходете на профилактични прегледи.

Ако продължите да работите в бесен ритъм рискувате да поставите под удар имунната и хормоналната системи. От липса на самочувствие, представителите на този знак могат да се оплакват и заради болка в гърба, която в този момент се явява най-уязвимото им място. Никога не е късно да се заемете с опорно – двигателния апарат – запишете се на плуване или масаж.

Изменете начина си на хранене, изключете вредните продукти и спиртните напитки. Укрепвайте нервната система с помощта на йога и медитация.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова на личния й сайт.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара