Слънцето, заедно с Плутон е в Козирог, а Меркурий на 8 януари преминава във Водолей, което дава на съзнанието нови идеи и свободни мисли. До 7-ми, Марс, все още, ни прави енергични, но след това преминава в бавния и упорит Телец.

След ингресията на Слънцето във Водолей, то, заедно с Юпитер и Сатурн, ще работят над разширяването на съзнанието за социални и хуманитарни открития.
Нептун продължава да способства духовното пробуждане и изпълва душата с желания, формирани от фантазиите и сънищата.

На 7 януари 2021 година, Марс влиза в Телец. Трудно време за реализирането на мащабни проекти. Инатът ще бъде препятствие за всичко ново и перспективно. Не е желателно да влизате в конфликти с близките си хора. Дръжте емоциите под контрол, за да не си докарате излишни проблеми. Контролирайте всяка дума, за да не обидите някого.
На 8 януари 2021 година, Меркурий влиза във Водолей. Вероятно е да се появят изгодни предложения за работа и ценна, за кариерата ви, информация. Ясният ум и интересните идеи ще повлияят благоприятно на професионалното израстване. Не са изключени аварийни ситуации и препятствия на пътя.

От 8 януари 2021 – Венера влиза в Козирог и емоциите спаднат. Ще ви се наложи да търсите нещо ново, за да укрепите отношенията и да бъдете търпеливи към избраника/цата си.
Венера с Марс формират тригон на 9 януари. Периодът е отличен за начало на нов роман, леки флиртове и романтика. Срещайте се с хора, общувайте, внасяйте в отношенията нещо необичайно. Може да изразите чувствата си искрено и страстно.

Когато на 14 януари Венера направи тригон с Уран, душата ви ще търси промяната. Трябва да бъдете логични. Всичко, свързано с финансите, ще бъде чудесно. Възможно е да си намерите високо платена работа.

Годишни хороскопи

На 20 януари 2021 година Уран и Марс се съединяват. Периодът е напрегнат, можете да избухнете по всеки повод и да излеете много негативна енергия. Трябва да контролирате внимателно своето поведение. Не провокирайте нито себе си, нито околните към конфликти. В службата е възможна тежка конкуренция, обмисляйте всяка крачка! Откажете се от рисковете!

Бъдете внимателни на пътя и при занимания със спорт. Не са изключени травми и счупвания. Пазете главата! Ако не е спешно, откажете се от пътуването със самолет.

Овен

През януари 2021 година, на Овните им предстои упорито и целенасочено да работят. Приветстват се честолюбивите прояви и здравите амбиции, за да постигнете успех.

Преградите на пътя ще бъдат минимални, затова не се спирайте дори за минута. Увереността и натрупаният опит ще се окажат силна опора в новите проекти. Ако се нуждаете от обучение или квалификация, непременно се възползвайте, но в разумни граници.

Хороскопът за януари 2021 година препоръчва на Овните да се покажат като организатори и да създадат екип за плодотворно сътрудничество. Още повече, че непременно ще намерите съмишленици не само сред партньорите, но и сред приятелите си. Важно е, на първо място да стои колективната дейност. „Плувайки“ самостоятелно, едва ли ще постигнете успех. В края на януари работете усърдно, мислейки не само за другите хора, но и за собствените си желания.

Любовен хороскоп

През януари, съдбата ще срещне много от Овните с предишните им любими. Дали ще възстановите отношенията или веднага ще сложите край на всичко, сами ще решите. Но ситуацията може да се случи така, че обстоятелствата да се окажат по-силни от чувствата и приоритетите.

Любовният хороскоп съветва Овните да бъдат внимателни при общуването с предишните си партньори. Доверявайте се на гласа на сърцето си, но не се водете по страстите си. Най-добре помислете за настоящето и за бъдещето, за да не застанете отново на пътя на разочарованието и редовните конфликти. Ще имате много шансове да завържете нови и искрени отношения, затова повече общувайте и не игнорирайте поканите за среща.

При Овните, които все още са сами, през януари ще се появи възможност да срещнат „своя“ човек, по дух, по интереси и по външни данни. Макар че, не са изключени и мимолетните връзки. Те могат да погълнат вниманието и съзнанието ви, бъдете реалисти. Кръговратът от събития в личния живот ще изисква пълна концентрация на вниманието ви и сдържаност в чувствата. Запазете емоциите за любовта – истински и всеобхватни.

Кариерен и финансов хороскоп

Пари, спестявания, капитали … През януари всички мисли на Овните ще се въртят около финансите. Не е изненадващо, защото ситуацията трябва да бъде коригирана и укрепена. Ще имате много възможности да увеличите доходите си, както и да намерите нови източници на доходи. Не е изключен подем по кариерната стълбица, ако вече сте готови за такъв скок в професионалната сфера. В края на месеца ви предстои да решавате трудни въпроси, свързани с парите и изпълнението на скучните задачи.

Хороскопът препоръчва на Овните да изтъкват своята квалификация и да установяват перспективни връзки. От деловите партньорства много неща ще зависят в бъдеще, затова не се отказвайте от командировките и подписването на договори. Възможно е да получите голяма сума от фирма, действаща зад граница. Но не трябва да се „държите“ за парите. Намерете време за културни събития, пътешествия и укрепване на здравето.

В колектива очаквайте много интриги и сплетни. Най-добре е да се справяте с тях веднага, използвайки старите методи и гъвкавостта на ума си. Старайте се да бъдете близо до началника, това ще ви позволи да укрепите авторитета си и да получите висока длъжност. Но не прескачайте другите, играйте честно. В противен случай ще загубите не само моралния си облик, но ще обречете себе си на трудности в по-нататъшното общуване.

Краят на януари ще се стори на Овните прекалено суетен и напрегнат в службата. Очаквайте много чести пътувания, преговори, семинари. Затова пък, екипният труд и новото сътрудничество ще ви донесат резултати. Не отказвайте подкрепата си на никого, вие също ще получите помощ в нужния момент.

Здравен хороскоп

В началото на месеца на Овните им предстои внимателно да се отнесат към своето здраве. Няма да минете без спортни занимания и регулиране на хранителния режим. Добре е да си вземете абонаментна карта за фитнес, за да стегнете формите и да свалите килограмите. Изпълнявайте упражненията под ръководството на инструктор. Иначе, ще получите травма на крайниците или на гръбначния стълб, ще разтегнете връзки и ще попаднете в болница.

Хороскопът за януари не съветва Овните да бъдат стиснати. Ако ви трябват пари за спорт, развлечения или почивка на хижа, харчете без да съжалявате. Но помнете за „мярката“, за да не се окажете изобщо без средства. Що се отнася за лечението и оздравителните процедури, тук пестенето не е уместно. Полезно е да посетите стоматолог, особено, ако отдавна планирате тази визита. Не е изключено възпаление и сериозно заболяване в устната кухина.

Телец

През януари 2021 година, рутина откровено ще досажда, дори ще дразни Телците. Душата им се нуждае от промени и нещо ново за саморазвитието. Ще им се прииска да оспорят установените възгледи и принципи, за да разберат дълбочината на външния свят. Много неща ще играят важна роля в живота ви, религията и размислите за Бог няма да бъдат изключение. Хороскопът за януари 2021 съветва Телците да намерят своето място под слънцето, да не си губят времето напразно. Разрешава се да философствате без граници, да махнете от плановете си всичко безперспективно.

Желателно е през 2021 година да пътешествате, както в действителност, така и мислено. Това ще попълни знанията ви, ще ви позволи да разберете историята на други страни и градове. В служебната сфера на Телците им предстои често да пътуват в командировка, да се срещат с нови партньори и да започват сътрудничество с чуждестранни фирми.

Тези, които имат собствен бизнес, не трябва да седят на едно място и да се занимават само с оформянето на документите. Разширявайте границите на общуването, учете езици и стъпете на здрава платформа, за да усъвършенствате уменията си.

Любовен хороскоп

В началото на януари 2021 година, Телците ще бъдат увлечени по бързи романчета. Но с времето ще разберат, че сериозните и духовни отношения са много по-ценни. Към средата на месеца има възможност да се запознаят с човек, който ще запълни цялото ви лично пространство. Вие истински ще се влюбите, ако не заключите сърцето си с катинар. При много ще възникне желание да творят, да създават и да украсяват личния си живот в ярки цветове.

Любовният хороскоп за януари 2021 година препоръчва на Телците да внимават за емоциите си. Настроението ще се променя, чувствителността и уязвимостта ще се повишат до краен предел. В такова състояние, вие можете да обиждате, да ревнувате и дори да разтрогнете едни достойни отношения. Бъдете внимателни, защото съжалението ви ще бъде огромно.

Самотните Телци ги очаква съдбоносна среща през януари 2021 година. Това може да се случи на далечно пътуване или в чужбина. А, ако новият ви избраник/новата ви избраница са чужденци, това с нищо няма да попречи на създаването на хармонични и ярки отношения. Тези, които вече са семейни, съдбата ще ги подложи на изпитание. Очакват ви страсти и сексуално привличане към човек с друг статус или с голяма разлика във възрастта. Но тази връзка ще запомните дълго, защото партньорът/ката ще се окажат наистина уникални личности.

Служебен и финансов хороскоп

Хороскопът за януари 2021 година обещава на Телците кипяща енергия, която ще се изяви с цялата си мощ в службата. В началото ще ви бъде трудно да управлявате някои ситуации, но търпението и работата ще оправят всичко.

Телците ще получат нова и полезна информация от бизнес – партньорите или от приятелите си, които живеят зад граница. Сортирайте я внимателно и разумно. Предстои ви да заминете в чужбина по работа или по лични дела. Не са изключени семинари, конференции и обучение на високо ниво. През януари 2021 година всичко ще способства повишението в службата, взимайте под внимание дори дребните задачи. Някои Телци ще сменят професията, местоработата и деловото си обкръжение.

Важно е да не действат глупаво, а всичко внимателно да обмислят. Хващайте се за важните неща и иновациите, ако искате да направите кариера. В началото на януари 2021 година, късметът ще стане верен спътник на Телците, които са икономисти, счетоводители и банкови чиновници. В края на месеца е възможно подобряване на финансовото положение – бонуси и повишаване на заплатата.

Здравен хороскоп

Хороскопът за януари 2021 година съветва Телците да се погледнат от всички страни, за да подобрят здравето и да коригират фигурата си. Полезни ще се окажат диетата, гимнастиката за гърба и активния спорт. Но бъдете много внимателни, за да не се травмирате. Спазвайте профилактичните мерки и хигиената, за да не се разболеете. Като цяло, организмът на Телците е готов за радикални и позитивни промени.

През януари ще имате предостатъчно сили и енергия, за да влезете в спортната зала и да се заемете с външния си вид. Не щадете времето за това, което скоро ще доведе до забележителен ефект. Месецът е добър за постигане на успехи и установяване на рекорди при спортните занимания. Взимайте участие в съревнования, водете активен начин на живот.

Месецът е отличен за постигане на заветните цели. Нищо няма да ви попречи да постигнете желаното, ако снижите риска и бъдете внимателни. Важно е всички занимания да бъдат с мярка. Вероятността да получите сериозна травма или счупване е много голяма.

Близнаци

През януари 2021 г, във финансовия дом на Близнаци ще пребивава Слънцето, което ще окаже значително влияние върху финансовата, психологическата и семейната сфера. В този период трябва да внимавате за своето емоционално състояние, за да не попаднете в плен на стреса и рисковите ситуации.

Хороскопът за януари 2021 година предсказва на Близнаците уединение и размисли за смисъла на живота. Това е за добре, защото масовите мероприятия и излизането пред публика, до нищо позитивно няма да ви доведат. Особено, ако се случва в колектива и при общуването с ръководството.
Трябва да бъдете много внимателни по време на командировките и в деловите партньорства. Без груби изказвания, агресия и лични битки. Дребната критика или любовта ви към истината може да доведе до конфликти. Не трябва да поставяте отношенията под заплаха, ако те се отнасят за дълготрайно и изгодно сътрудничество.

Хороскопът за януари 2021 година обещава на Близнаците тежки, финансови загуби. Но, ако Слънцето „включи“ своята положителна енергия, ситуацията с финансите може да се нормализира. Вие дори може да получите прилична сума. През този месец е по-добре да се откажете от любовните приключения. Преследването на сексуалните удоволствия ще ви донесе само проблеми.

Любовен хороскоп

Емоциите и страстните желания на Близнаците, през януари 2021 година, ще бъдат безкрайни. Но за самотните, това ще ги води само към позитивни събития. Възможно е романтично запознанство в компанията на приятели или на някакво мероприятие. Вие ще се преобразите не само духовно, но и външно.

В началото на месеца, Близнаците ще имат зашеметяващи успехи сред ухажорите. Нищо чудно, защото сте пълни с очарование и вътрешен огън. Ако не започнете да се „хвърляте“ на мимолетни връзки, ще придобиете самоувереност и наистина ще срещнете надежден спътник в живота.

Любовният хороскоп за януари 2021 година предсказва на семейните Близнаци отлично финансово положение. Отношенията със съпруга/та също ще се изменят към добро. Ще започнете повече да се доверявате един на друг, което ще се отрази чудесно на брака. Тези, които неотдавна са започнали своя роман, трябва внимателно да се вгледат в партньора/ката. Възможно е да е вашата съдба. Смело направете предложение за брак. Голяма е вероятността да започнете съвместен бизнес на базата на доброто материално положение.

Към края на месеца, Близнаците трябва да определят своите приоритети, кое за тях е ценно, а от кое следва да се откажат. Ако с избраника/цата гледате в една посока и имате общи цели, не трябва да се увличате по още някого. Лекият флирт няма да ви даде това, което имате сега. Особено, ако чувствата ви са искрени и са вече проверени във времето.

Финансов и кариерен хороскоп

Хороскопът за януари 2021 година предсказва на Близнаците, че в началото на месеца ги очакват трудни отношения с деловите партньори и колегите. Меркурий ще ви помогне да изгладите ситуацията, дарявайки ви интуиция, гъвкавост на ума и наблюдателност. Но именно тези качества са в състояние да разрушат всичко, ако ги използвате само за своите интереси. Изпитанията в професионалната сфера не са случайни, те ще ви позволят да погледнете по различен начин на някои от хората.

В средата на януари 2021 година, Близнаците, които активно се занимават с кариера или бизнес, ще заминат в командировка зад граница. Това ще се отрази невероятно на сътрудничеството и финансовата ситуация. Кариерата също ще полети нагоре, ако станете предприемчиви и проницателни.

Не е изключено, именно през този месец, много Близнаци да поискат да получат второ висше образование. Ще поставите акцент върху философията, историята, чуждите езици и техническите науки. Хороскопът за януари 2021 година препоръчва на Близнаците да бъдат внимателни по време на паричните преводи и капиталовложения. Ще успеете да заобиколите спекулациите и рисковете, ако работата ви е свързана с борсата. Много ще получат наследство, ще укрепят семейния бизнес и ще излязат на ново ниво на общуване с чуждестранните партньори.

Здравен хороскоп

Хороскопът за януари 2021 година съветва Близнаците, в началото на месеца да вземат под внимание всичко, което се отнася до активния спорт. Полезно е по-често да си почивате сред природата. Приятелските и екипните игри ви носят успехи. Непременно си вземете абонаментна карта за фитнес и не пропускайте заниманията.

Войнственият Марс ще изпълни Близнаците с невероятно влечение към опасните и екстремните ситуации. Ще ви се наложи да бъдете изключително внимателни, за да не получите травма или счупване. Месецът е отличен, за да се отървете от излишните килограми и да станете стройни. Но за това едната диета е малко, трябва редовно да правите упражнения и да посещавате спортната зала.

Като цяло, физическото състояние на Близнаците е устойчиво през януари 2021 година. Благодарение на упоритостта и духовните сили, вие ще премахнете всички прегради по пътя към успеха.

Рак

Сътрудничеството в личната и в служебната сфера е най-важното за Раците през януари 2021 година. Ще успеете бързо и без задръжки да решите старите си проблеми. Месецът е отличен за реализирането на бизнес – проектите, сключването на сделки и укрепването на социалната сфера. В професионалните дела може да разчитате на подкрепата на приятелите.

Хороскопът за януари 2021 година не съветва Раците да игнорират установения ред и инструкции в работата. Бъдете изпълнителни, не влизайте в спорове и упорито постигайте целите. Желателно е да се занимавате с това, което ще доведе до повишаване на вашия статус и до кариерно израстване. Ако искате да отидете при началника и да поговорите за личните перспективи, смело почукайте на врата на кабинета.

Енергията на Марс може да развали отношенията на Раците с околните. Вие ще бъдете несдържани, резки и дори агресивни. От вашето поведение ще пострадат не само колегите, но и старите ви приятели. Но, към края на месеца ситуацията ще се оправи.

Хороскопът за януари 2021 година предсказва на Раците хармонични отношения с любимия човек и с роднините. Ще имате надеждна опора в тяхно лице, ще ги цените и уважавате още повече. В личния и в семейния живот ще се случат съдбоносни събития, които ще поставят всичко по местата.

Любовен хороскоп

На самотните Раци, през този месец, еднозначно ще им провърви в любовта. Ако, разбира се, те не се скрият, както обикновено, в своята „раковина“, а излязат сред хората. Чувственото и интересно запознанство ще се случи внезапно, ако посетите стари приятели или отидете на някакво тържество.

Любовният хороскоп за януари 2021 година предсказва на Раците, че в началото на месеца ги очакват промени в личната сфера. Не е изключен бурен роман с колега или дори с началника. Възможно е да се окаже краткотраен, затова пък да ви донесе много приятни моменти и да подобри настроението ви. Доверете се на съдбата и спокойно се оставете на „вълните на живота“.

В края на януари 2021 година, Раците, не просто ще очароват, а по магически начин ще привличат към себе си най-симпатичните партньори. Макар че, от втренчения ви поглед много ще се изплашат. Но вие имате една, пламенна цел – в тълпата от ухажори да намерите „своя“ човек. Учудващо е, но вие ще успеете в това, ако не бъдете прекалено бавни и срамежливи.

При семейните Раци ще нараснат финансовите апетити. Заедно със съпруга/та ще решите да се заемете с бизнес или да откриете сметка, за да решавате битовите проблеми. Преминете към сексуалната страна на връзката.

Служебен и финансов хороскоп

Хороскопът за януари 2021 година съветва Раците, в началото на месеца по-често да общуват с близките и с любимия човек. Помнете, че животът не е само работа и преследване на финанси. Още повече, че кариерата и без това добре ви се получава. Ако успешно проведете предстоящите преговори, ще сключите взаимноизгодни договори и ще откриете семеен бизнес.

Хороскопът за януари 2021 година съветва Раците да се заемат с писането на книга, редактиране или окултни науки. Вероятно е да се увлечете по езотериката. Бъдете внимателни, за да не ви се отрази на здравето.

В края на месеца, Раците трябва, по всякакъв начин, да избягват рисковите и екстремни ситуации. При преследването на „горещите“ усещания и печалбата, можете да влезете в неприятна история. Що се отнася до парите, не ги харчете за всичко, което видите в магазина. Не е желателно да взимате кредити през януари 2021 година.

Здравен хороскоп

В началото на януари 2021 година, на Раците ще им се наложи, най-накрая, да станат от дивана и да погледнат критично фигурата си … и да започнат да тичат. Диета, спорт, фитнес, басейн – всичко това ще ви бъде от помощ. Ако ви е скучно сами да спортувате, поканете си компания.

Хороскопът за януари 2021 година съветва Раците да се включват в различни спортни мероприятия. Това могат да бъдат игри, съревнования и състезания. Здравето няма да ви подведе, ако се погрижите искрено за него. Бъдете активни, не щадете енергията и силите си. Заедно с близките си хора излизайте сред природата.

В средата на месеца, Раците могат да усетят обострянето на стари заболявания. Особено, ако проблемите са свързани със съдовете и ставите. Но, ако се занимавате с гимнастика, упражнения и плуване, организмът само ще ви бъде благодарен за това.

Лъв

Хороскопът за януари 2021 година препоръчва на Лъвовете да разширят границите на своята дейност. Може да се заемете не само с основната си работа, но и с творчество, с хоби. В началото на месеца ще откриете в себе си актьорски способности. Добре е да прекарвате време с децата, любимия човек и ежедневието. С колегите бъдете отстъпчиви и лоялни, за да не възникнат конфликти. Внимавайте за състоянието на здравето, не подценявайте хроничните проблеми, а също и новите заболявания.

През януари 2021 година не е желателно жените Лъвици да правят планове да се занимават с нещо ново. Необходимо е да довършите старите дела, да решите проблемите, които отдавна ви вълнуват. Бъдете усърдни, спазвайте обществените закони и търсете съмишленици. Ако възникнат семейни проблеми, незабавно и безропотно се задълбочете в тях. Трябва да станете практични и отговорни , за да изгладите всички остри ъгли в общуването и във финансовата сфера.

Хороскопът за януари 2021 година предсказва на Лъвовете смяна на местоработата или на професията. Може да започнете да се обучавате или да повишавате квалификацията си, да развивате талантите и да определите какво искате да постигнете в живота. В колектива ще се случват неочаквани събития, които ще повлияят кардинално на отношенията и работния процес. Но това дори е добре, защото ще успеете да определите за себе си неординарни методи за реализирането на проектите.

Любовен хороскоп

През януари 2021 година, Лъвовете ще искат да срещнат не просто „своя любим/своя любима“, а истински приятел. На вас ви се иска да видите до себе си човек, с когото би ви било интересно да общувате, да се движите в едно направление. Не е изключено случайно запознанство, което напълно да измени личния ви живот. Ще ви сближат общи цели и, е възможно, общ бизнес, в бъдеще.

Любовният хороскоп за януари 2021 година предсказва на Лъвовете разочарования и раздяла с нов избраник/нова избраница. Отчаяни, вие ще решите да получите всички удоволствия от живота. Но лекомислените връзки няма да ви утешат, но могат да създадат условия за самота и депресия. При семейните Лъвове, през целия месец се очакват извънбрачни флиртове и интриги. Помнете, ако тази информация стигне до съпруга/та, то това може да сложи край на брака ви. Не е изключен роман с колега/колежка, което също ще се отрази неблагоприятно на семейните отношения.

Служебен и финансов хороскоп

В началото на месеца, Лъвовете ще разберат, че за постигане на кариерните цели, знанията, които имат, не са достатъчни. Трябва бързо да започнете да учите, да посещавате курсове и семинари. Има възможност да получите още едно образование. Важно е през януари да не криете талантите си, да бъдете самоуверени и упорити. Не се страхувайте да изказвате идеите си в колектива и да бъдете конструктивни. Началството по достойнство ще оцени вашата инициатива.

Хороскопът за януари 2021 година препоръчва на Лъвовете да станат рационални и да се изявят като новатори. Това ще им позволи да се заемат със собствен бизнес, ако отдавна мечтаят за това. Не се страхувайте от трудностите, те са напълно преодолими. Творческите хора ще успеят да си намерят занимание по душа. Но внимавайте за финансовото положение, не рискувайте и не влагайте пари в авантюристични начинания.

В края на месеца, на Лъвовете ще предложат сътрудничество, от което не трябва да се отказват. Договорите, които подписвате с чуждестранни фирми, ще се окажат изгодни. Но без материална подкрепа, от страна на приятели или роднини, няма да минете. Важно е да работите ускорено и активно да проявявате натрупания опит. През януари 2021 година не е желателно на първо място да поставяте само парите. Вие ще ги имате, но в умерено количество.

Здравен хороскоп

Ако през януари 2021 година, Лъвовете отделят голямо внимание на здравето си, то през целия месец няма нито да кихнат, нито да се закашлят. Старайте да лекувате хроничните недъзи с народни методи, а също се обърнете към нетрадиционната медицина. Непременно се запишете за изследване, ако нещо отдавна ви безпокои. Погрижете се за самочувствието на близките си. Някои от тях се нуждаят от вашата подкрепа, не само по отношение на финансите.

Хороскопът за януари 2021 година съветва Лъвовете повече и правилно да си почиват. Може да пътувате, да отидете на санаториум или да се качите на хижа в планината. Важно е, вие не само да се отървете от натрупалата се умора, но и да получите доза удоволствие. Полезно е да покарате ски, ако се появи такава възможност. Само, преди да отпътувате за ски курорта, се посъветвайте с личния си лекар. Внимателно „контактувайте“ с електричеството и горещите предмети, възможно е изгаряне.

В началото на месеца, Лъвовете могат да се запишат на фитнес или да си вземат абонаментна карта за басейн. Но, най-важното за укрепването на здравето е отказване от вредните навици. Приоритет трябва да ви бъде здравословният начин на живот. Пушенето, алкохолът и преяждането могат да ви докарат куп неприятни болести.

Дева

Хороскопът за януари 2021 година обещава на Девите повишена активност и отговорност към работата. Отношенията с близките не са лишени от хармония, което ще се отрази благоприятно на общото ви настроение. Общуването ще бъде на високо ниво. Важно е да не забравяте за ежедневните дейности, да не изоставате от графика. Добър резултат ще получите от реализирането на битови въпроси. Ако през януари се появят затруднения, гледайте по-леко на тях. Девите ще успеят да попътуват, да опознаят много нови и интересни неща, а също и да отделят време за учене.

В началото на януари 2021 година ви очаква огромен подем на енергия. Без проблем ще усвоите програмата, която сте набелязали. Важно е да се заемете не само с основната си сфера на дейност, но и да се потопите в хобито си.

Непременно довършете старите проекти, за да не ви измъчва собственото ви несъвършенство. Инициативността ще ви помогне да привлечете на своя страна уникални личности.
Хороскопът за януари 2021 година предсказва на Девите много комплименти и любовни предложения. Важно е да не губите самообладанието и душевното си равновесие. Финансовото положение видимо ще се подобри, защото е неминуемо издигането ви по кариерната стълбица. Обръщайте се по-често към ръководството, ако искате да постигнете по-големи успехи. През януари, в Девите ще се разкрият не само творчески, но и актьорски таланти.

Любовен хороскоп

Любовта е нещо непредсказуемо, в което самотните Деви, лично, ще се убедят през този месец. Вие истински ще се влюбите, което ще ви придаде самоувереност и доза романтика. Избраник/ца може да стане както стар приятел, така и абсолютно нов човек. Вгледайте се в своето обкръжение, за да не пропуснете съдбата си. Но е възможно романът да не продължи дълго. Повод за раздялата ще станат различията в интересите и възгледите. Девите, които са семейни, с всички сили ще се стремят да променят напрегната ситуация у дома. Ако приложите мъдрост и не се държите като деспоти, бракът ви само ще укрепне. Между другото, с роднините също се дръжте деликатно и меко. Не забравяйте да навестявате родителите си.

Любовният хороскоп за януари 2021 година препоръчва на Девите да се заемат с въпросите за недвижими имоти. В средата на месеца ще успеете изгодно да купите или да продадете жилище. Но не забравяйте да се посъветвате с близките си. За много Деви, този месец ще бъде истински тържествен. Голяма е вероятността, да се сгодите или да сключите брак.

А отявлените ергени и моми, така и ще си останат „свободни“. Не ви се иска да имате отношения, които водят към официален съюз. Е, какво пък, това е вашето решение и вашият живот, може да се разпореждате с желанията си. Семейните Деви, през януари, ще се занимават повече с децата. Това е страхотно, но избягвайте грубия тон и обещания, които не можете да изпълните.

Някои ще „завържат“ запознанство в интернет, което е напълно нормално за днешно време. Но помнете, че партньорът/ката може да се окаже не този/тази, за които се представят. Бъдете внимателни и не се поддавайте на мимолетното увлечение. Независимо то леденото януарско време, по-често излизайте сред природата или в планината. Природата ще ви изпълни с позитивизъм и ще ви зареди отлично до края на зимата.

Служебен и финансов хороскоп

Хороскопът за януари 2021 година предсказва на Девите неочаквани обрати в професионалната сфера. Могат да ви предложат длъжност, с отлична заплата, не се двоумете, хващайте се здраво за нея. Някои ще се окажат истински любимци на Съдбата и ще спечелят от лотарията. Само бъдете внимателни с рисковете, те трябва да бъдат оправдани. Прекалената хазартност може да ви удари силно по джоба.

В началото на януари, на Девите ще им се наложи повече да се занимават с дома, семейството и децата. Различни развлечения и весели празници ще ви извадят от работния процес. Но, ако имате важни дела, не ги отлагайте! Завършете всичко, което се е натрупало и води към финансови приходи.

Девите, които отдавна са заети с търсенето на нова месторабота, трябва да се концентрират върху тези мисли. Но, само активните действия ще им помогнат да осъществят замисленото. Ходете, звънете, съгласявайте се на събеседване – всичко това ще даде резултати. Хороскопът за януари 2021 година съветва Девите да бъдат смели и общителни. Иначе, комплексите и стеснителността ще ги доведат до задънена улица. Вие притежавате много таланти и опит, затова чукайте на всички врати. След това ръководството ще оцени и ще разбере какъв „златен“ сътрудник са намерили за екипа си.

Макар че, не всички веднага ще се сработят в новия колектив. Възможни са търкания и неразбирателство по някои въпроси. По-малко се суетете и нервничете, отделете повече внимание на личните си задачи. През януари, Девите трябва да се отличат и да завоюват доверието на началството. А и колегите могат да погледнат на вас различно. Не можете да бъдете хванати в неточност, но безотговорност ще има. Не разчитайте, че всичко само ще се оправи. Трябва повече да се постараете, за да завоювате своето място под слънцето. Събирайте информация, наблюдавайте случващото се и не се оплаквайте, когато ви е трудно.

Хороскопът за януари 2021 година препоръчва на Девите да се подсигурят срещу производствени проблеми като се обучават и повишават квалификацията си, тогава успехът няма да ги накара дълго да чакат.

Здравен хороскоп

В началото на януари 2021 година на Девите им предстои сблъсък с многобройни проблеми от страна на здравето. За всичко е виновна умората, натрупала се през последните месеци. Бъдете внимателни по време на тренировки с активни и екстремни видове спортове. Не са изключени травми и счупвания, не се дръжте като тийнейджъри. Ще възникнат ситуации, които няма да можете да избегнете. Време е да покажете силните страни на характера си. Важно е да бъдете умерени във всичко. Това се отнася не само за действията, а и за храната, и алкохола.

Хороскопът за януари 2021 година съветва Девите да поемат курс към здравословен начин на живот. Занулете всичко, което смятате за навици, които водят до забавления. Трябва по-дълго да бъдете на чист въздух, да пътешествате и да се занимавате със зимни спортове. В средата на месеца, много ще заминат зад граница или в санаториум. Но преди това трябва да си направите изследвания, за да не навредите на самочувствието си. Бъдете внимателни при работа с огън и режещи инструменти.

За укрепване на психическото здраве, Девите трябва да заемат с йога и духовни практики. През януари избягвайте излишната суетност и напрежение. Заемете се с правилно хранене, включете в храната си витамини и морски продукти.

Везни

През целия месец ще бъдете в подем. Взаимна любов, подкрепа от приятели, ярки срещи и ежедневни постижения – от всичко ще има. Единствено средата на януари 2021 година ще се окаже напрегната. Старайте се в този период да избягвате интимната близост с малко познати особи. За съжаление, няма да можете да разчитате на дълготрайни и искрени отношения.

Хороскопът за януари 2021 година предсказва на Везните творческа енергия и много развлечения. Ако всичко това използвате за добри цели, то ефектът ще бъде невероятен. В личния живот са възможни неочаквани изненади, интриги и дори „разследвания“. Дръжте всичко под контрол, за да не страдате, след това, от разочарования.
На семейните Везни месецът ще им се стори прекалено уморителен и конфликтен.

Очаква се напрежение, заради най-различни причини. Постарайте се да откриете причината за това напрежение. Добре е, че ще имате достатъчно оптимизъм и решителност, което ще ви позволи спокойно да преживеете перипетиите през януари . Важно е да си поставите достижими цели, а не да витаете в облаците. И не се поддавайте на апатия и депресия. Помнете, че победата е за смелите и упорити личности.

Любовен хороскоп

В началото на януари 2021 година при Везните ще се появи желание да усъвършенстват връзката си. Благодарение на доброто си чувство за хумор и на комуникативността си, вие дори със съседите ще общувате на една вълна. Възможни са срещи с далечни роднини, с които отдавна не сте се виждали.

Важна роля ще играят деловите контакти, ще ви поканят на обществено мероприятие и ще ви поканят да се изкажете.
Везните ще погледнат по различен начин на връзката си с майка си. Ще започнете да общувате по-искрено и откровено, към което сте се стремили толкова години. Но не са изключени и неприятни аспекти през този месец. Възможни са разправии и спорове с роднините, заради подялба и продажба на имущество.

Любовният хороскоп за януари 2021 година обещава чудесен месец на влюбените Везни. Романът с избраника/цата ще укрепва ден след ден. Очакват се срещи, приятни пътувания и разходки сред природата. Много двойки ще подадат заявление за сключване на брак и ще започнат да се готвят за сватбата.

Що се отнася до самотните, на тях също ще им се усмихне късметът. Това не е учудващо, защото Везните просто „светят“ от чар и сексуална енергия. Срещата с „половинката“ ще се случи неочаквано, в обкръжението на новите ви познати.

През януари 2021 година не трябва да забравяте за по-възрастните членове на семейството си. Ако на някой от тях им е нужна вашата помощ, не им я отказвайте. Към съпруга/та се постарайте да се отнасяте с цялата си нежност и загриженост. Децата, също, ще се нуждаят от повишено внимание. В процеса на възпитание непременно похвалете детето и проявете интерес към неговите увлечения.

Служебен и финансов хороскоп

На някои може да им се струва, че януари е месец за празнуване и почивка, но не и на Везните. За вас този период ще се окаже много напрегнат и зает с работа. Очакват ви много проекти, които трябва спешно да бъдат реализирани. Предстои ви често да пътувате в командировка, да посещавате семинари и да установявате контакти с партньори.

Колкото по-динамични и конструктивни бъдат Везните в работата, толкова по-добри ще бъдат перспективите за тях. Не се стеснявайте да търсите подкрепа или съвет от майка си и баща си. Особено, ако имате семеен бизнес. Пътуване зад граница видимо ще укрепи финансовото ви положение, както предсказва хороскопът за януари 2021 година.

За съжаление, няма да можете да избегнете конфликтите с роднините. Те могат да възникнат, заради пари и разногласие по реализирането на бизнес – проект. Тук трябва да мислите и да станете по-мъдри, за да не доведете работата до провал. Късметът е нещо хубаво, но не е надеждно. В работата си трябва да разчитате само на себе си и на собствените си сили.

В средата на месеца, Везните, които работят в производството, ще получат изгодно предложение. Това силно ще повлияе на последващите действия, на заплатата и на професионалните постижения. Вашият статус кардинално ще се промени към по-добро. Тези, които са заети с комерсиална дейност, често ще пътуват по страната. Това, непременно, ще им донесе приходи.

Хороскопът за януари 2021 година обещава на Везните успех в службата. Особено, ако отдавна се опитвате да се устроите. След събеседване и събирането на необходимите документи, кариерата ви ще тръгне нагоре. Естествено, настроението също видимо ще се подобри.

Бизнесмените не трябва да бързат да влагат пари в големи и малко познати проекти. Ако предложенията идват от чуждестранни фирми, преди това разберете повече за тях, а след това се съгласявайте на сътрудничество. Везните могат лесно да „изгорят“ дори, заради елементарни неща. Изглежда, че знаете всичко, но именно тук е уловката!

През януари 2021 година е желателно да пуснете в ход най-добрите си качества. Не се страхувайте, че ще ви разберат неправилно, това са стари комплекси. Обратно, здравите амбиции и издръжливост ще ви помогнат да привлечете към себе си вниманието на достойни личности. Творческите Везни ще съберат признанията на талантливите хора.

Здравен хороскоп

Хороскопът за януари 2021 година обещана на Везните, в началото на месеца, чести пътувания от делови и личен характер. Това ще ви помогне да установите нови контакти и да придобиете безценен опит в работата. Но, трябва особено да следите за здравето, възможно е да се разболеете сериозно. Особено, ако имате хронични проблеми с белия дроб. Движете се повече, хранете се с режим, пийте витамини.

В края на месеца не трябва да се страхувате от възникване на проблеми и неприятни ситуации. Ще бъдете толкова стегнати и проницателни, че ще „усещате от километър“ негативните моменти. Бъдете самоуверени, смело взимайте важните решения. Доброто здраве няма да пострада, заради активната ви работа. Важно е да започнете борба с вредните навици и да се откажете от алкохолните напитки.

Скорпион

Хороскопът за януари 2021 година препоръчва на Скорпионите да общуват и да се срещат повече с нови хора. От това, как ще се проявите в социума, зависи много. Особено, роднинските и любовните връзки. Възможни са премествани, пътувания и командировки. Ако в семейния ви живот възникне драма, отнесете се към нея философски. Далече не всички двойки ще успеят да запазят страстта си през цялото време на брака си. Не са изключени спорове с по-възрастните, бъдете сдържани.

Не мислете, че януари ще ви бъде еднообразно и скучно.
Януари 2021 година е подходящ за изява на талантите ви. Скорпионите могат да се представят като надарени музиканти, художници, литератори или дизайнери. В работата също ще покажете неординарни способности. Непременно отделете време за шопинг, ще бъде удачен.

Скорпионите не трябва да се страхуват от промени, те в голяма степен ще бъдат положителни. Важно е да се движите напред и да оставите рутината. Ще се наложи много от проблемите да решавате бързо и безвъзвратно. Събирайте нова информация, общувайте и посещавайте интересни места.

Хороскопът за януари 2021 година предсказва на Скорпионите обучение и ярки открития в живота. Вие много ще четете, ще ходите по семинари и в библиотеката. Не е изключена активна дейност и духовно просвещение. Някои ще напуснат и веднага ще започнат на друго място работа. Благоприятно ще се решат въпросите, свързани с подписването на документи.

В края на месеца, на Скорпионите ще им се наложи доста да се развълнуват. Причината може да бъдат приятели и роднини, а също имущество и финанси. Бъдете пестеливи и непременно застраховайте жилището си. Старайте се да говорите добре за тези, които обичате и цените.

Любовен хороскоп

Темпераментните, по натура, Скорпиони могат да се покажат прекалено влюбчиви. Чувствата, които ще изпитвате през януари 2021 година, с нищо няма да бъдат сравними. Ще срещнете човек, който ще ви плени с всичко – с външност, с характер и с възгледите си за живота. Но бъдете внимателни, не идеализирайте партньора/ката. Постарайте се да го/я опознаете по-добре и да намерите общи интереси, ако сте се настроили за сериозни отношения. Страстта може бързо да угасне. В средата и края на месеца, много единствено ще си спомнят за стария роман, с тъга.

Любовният хороскоп за януари 2021 година обещава на семейните Скорпиони приятен, във всички отношения, месец. Бракът ще укрепне, но не без усилия от ваша страна. Опитайте се да създадете всички условия за комфортно общуване, не само със съпруга/та, но и с техните роднини. Възрастните членове на семейството ще се нуждаят от повишено внимание. Не им отказвайте подкрепата си – и морална, и материална. Ако е необходимо, помогнете им да решат трудните си битови въпроси.

Януари 2021 година се усложнява от присъствието на Марс в Телец, което ще доведе до конфликти и демонстрации. Те могат да се случат с любимия човек, с приятелите или колегите. Желателно е да държите под контрол емоциите и думите си. Влюбените Скорпиони, най-накрая ще стигнат до кардиналните промени в отношенията с избраника/цата. Ще запишете дата за сключване на брак. Между другото, бракът ще се окаже щастлив и устойчив. Месецът е отличен за развлечения и семейни празници.

Служебен и финансов хороскоп

Хороскопът за януари 2021 година съветва Скорпионите да разсъждават правилно и обективно да подходят към служебните въпроси. Ако имате собствен бизнес, тук думите „може би“ и „по-късно“ не са подходящи. Възможно е да ви се наложи да търсите нови пътища за развитие. А също и да намерите надеждни партньори сред приятелите или роднините. Именно те ще бъдат в състояние да ви дадат ценни съвети и искрено да ви подкрепят в процеса ви на активна дейност.

Януари 2021 година е подходящ за смяна на местоработата. Особено, ако отдавна сте искали да намерите нещо по-изгодно финансово. Но преди да поставите подписа си под важните документи, внимателно проучете условията на договора. Не се изключени „подводни камъни“, които да доведат до сериозни грешки.

Добри промени ви очакват в личния живот, възможно е да решите да се преместите или да си купите дом. В средата на месеца, комерсиалните дела ще се сложат финансово удачно.

Хороскопът за януари 2021 година предсказва на Скорпионите укрепване на материалното положение. Темата за парите ще излезе на преден план, което не е чудно в началото на месеца. Може да се занимавате с различни дейности, стига те да водят до финансови постижения. Някои ще се пробват в творческата сфера, а други ще успеят да се реализират в изкуството, а при трети – ще се появи „антиквариатска“ жилка. Естетическите си наклонности няма как ги скриете, интересувате се от красиви и стилни вещи.

През януари, Скорпионите не трябва да си седят у дома и само да общуват с роднините. Търсете това, което ще ви помогне да оцветите живота си в ярки тонове. Може да се развличате, да се веселите с приятели и да взимате участие в масови мероприятия. Непременно се заемете с обновяване на домашния интериор, с ремонт и покупка на оригинални предмети. Юридическите въпроси ще се решат бързо и леко.

Здравен хороскоп

Месецът е благоприятен за Скорпионите, те ще могат да се погрижат не само за собственото си самочувствие, но и за здравето на роднините. Резултатът от лечението на хроничните заболявания ще бъде очевиден още в средата на януари 2021 г.

Някои ще решат да преразгледат начина си на живот и да се изпълни със здравословна страст. Някои ще изберат спорт, тичане, гимнастика, за да се възстановят физически. Важното е да не правите нищо насила, а да разбирате всичко, с което се заемате. Хороскопът за януари 2021 година препоръчва на Скорпионите да се отнасят внимателно към своя организъм. Ако имате стари болести, непременно се обърнете към лекар специалист. Ако ви предложат операция, направете го, не се занимавайте със самолечение.

През януари е възможно заболяване на белия дроб, затова се пазете от простуди. Лекувайте се своевременно, пийте витамини за укрепване на имунитета и не се простудявайте. Скорпионите трябва да си направят хранителен режим, да се движат повече и да се закаляват.

Стрелец

През януари 2021 година на преден план за Стрелците ще излезе материалната сфера. Благодарение на личния ви чар ще успеете да решите благополучно многобройните финансови проблеми. Не се страхувайте да се възползвате от това, с което щедро ви е наградила природата.

Хороскопът за януари 2021 година съветва Стрелците да бъдат систематични и да не бързат при изпълнението на задачите. Приветства се активността в работата, но не се преуморявайте. Във всичко трябва да спазвате мярката, за да избегнете проблемите. В края на месеца общувайте повече с хора, които са ви близки по интереси и дух. Не забравяйте да посетите роднините си.

Ако ви е обхванал мързелът, трябва спешно да се разделите с него.

Още повече, че Стрелците имат много възможности да постигнат желаните цели. Месецът е добър за подписване на сделки, договори и делови пътувания. Командировката не само ще укрепи финансите, но и ще ви приближи до получаването на нова длъжност. Желателно е да доработите проектите, които сте оставили „за после“. Сами ще се убедите, че това ще ви донесе добри приходи.

Хороскопът за януари 2021 година обещава на Стрелците доста приятни промени в края на месеца. Само бъдете инициативни, за да разнообразите живота си. Въпросът, който трябва да решите бързо, е да се издигнете до първото място. Трябва да станете по-наблюдателни и общителни, да правите запознанства и да усвоявате нови методи в работата. Полезно е да учите, да четете и да посещавате семинари.

Любовен хороскоп

В началото на месеца, Стрелците ще блестят със своето очарование и интелект. Това няма да остане незабележимо за тези, с които ще завържете перспективно запознанство. То може да бъде както делово, така и любовно. Обаянието, чувството ви за хумор и неподправеният интерес към другите ще дадат плодове. Но, също е важна и „чистотата на душата“, както и демонстрирането на външните ви качества. Бъдете внимателни и честни в близките си отношения.

Любовният хороскоп за януари 2021 година препоръчва на Стрелците мъдро да управляват своите емоции. Забравете за ревността и недоверието, ако искате да имате здрави и устойчиви отношения. Естествено, самите вие не поглеждайте „в страни“, за да не предизвикате негативни реакции от страна на половинката си. През този месец лекомислените връзки ще ви донесат само разочарование, сплетни и букет от различни заболявания. Не харчете пари за развлечения и купони.

В средата на януари, на Стрелците ще им се наложи внимателно да контролират своето поведение в личния живот. Ако се вгледате по-отблизо във вече съществуващия партньор, ще видите човека, с когото ви е добре. Странно, защо по-рано не сте забелязали колко е симпатичен и привлекателен вътрешно. Вдъхновявайки се от искрените си чувства, Стрелците ще открият в себе си много достойни качества. Не е изключено, романът скоро да се увенчае с брак.

Служебен и финансов хороскоп

В началото на месеца, на Стрелците им предстои да се заровят в книжа, отчети и документация. Финансовите въпроси ще се окажат много по-важни, от различните дребни задачи. Ако ви е нужна нова информация, то непременно ще я намерите. Съответните източници ще ви помогнат да натрупате знания, които ще бъдат от полза при реализирането на целите. Възможни са изгодни сделки, изплащане на дългове, нови заеми и полезен шопинг.

Хороскопът за януари 2021 година обещава на Стрелците финансова помощ от страна на роднини и приятели. Но, ако си намерите допълнителна работа, която да е интелектуална, ще се измъкнете от трудната ситуация. При бизнесмените успешно ще им се получат делата в материалната сфера. Особено, ако навреме и правилно разчетат доходите си и вложат средствата. Успехът е на страната на тези, които се занимават с търговия, продажба на имущество, творческа и дизайнерска дейност.

Внимателно подписвайте договорите, те могат да разклатят финансовото ви положение. Що се отнася до пътуванията, повод за това ще ви дадат или личното ви самочувствие, или парите.

Хороскопът за януари 2021 година съветва Стрелците, в средата на месеца, да са насочени към кариерата си. Всевъзможните разпродажби, писане на статии, семинари, учене и командировки ще ви отнемат доста време и сили. Общувайте повече с роднините, от тях може да получите много важна информация. Успешно ще преминат делата, свързани с дома, колата, компютъра и офисната техника.

Творческите Стрелци с лекота ще достигнат целите, защото бързо ще усвоят оригинални методи за работа. Вашите идеи ще бъдат чути и подкрепени, което ще позволи да ги внедрите в новите проекти. През януари 2021 година трябва да бъдете позитивни, за да не се прекъсва веригата от енергия и ефективен поток.

Не са изключени трудности по време на пътуване, резки изказвания от страна на амбициозните личности и загуба на ценни вещи. Бъдете внимателни на пътя, не са изключени аварийни ситуации. Тълкувайте правилно новините, получените от приятели или колеги. Не трябва веднага да изпадате в паника или агресия, вземете се в ръце. Ако в процеса на решаване на проблемите, Стрелците бъдат гневни или неадекватни, неприятностите ще се преумножат.

Хороскопът за януари 2021 година предсказва на Стрелците рязко подобрение на финансовото положение. Дори сумата да не е голяма, но ще бъде необходима в този момент. За съжаление, няма да бъдат изключение спешните разходи и плащането на сметки.

Здравен хороскоп

Хороскопът за януари 2021 година съветва Стрелците, в началото на месеца да се отнасят внимателно към здравето си. Ако бъдете нехайни към своя организъм, той ще ви се отблагодари със същото. Трябва да дозирате развлеченията, както и употребата на спиртни напитки. Непременно си вземете кратка отпуска, за да се възстановите физически и морално. Движете се повече, запишете се на танци и правете гимнастика сутрин. Жените, които си мечтаят за дете, могат да планират зачеването му.

Януари е много подходящ за обновяване на външния вид, медицински изследвания и посещаване на козметичен салон. Добре е да посетите и стоматолог, независимо дали за лечение или профилактика. Спортните занимания ще ви помогнат да придобиете формата, към която отдавна се стремите. Тренирайте с инструктор, за да не получите травма.

Хороскопът за януари 2021 година предсказва на Стрелците умора, възпалителни процеси и мигрена. Бъдете особено внимателни в производството, с техниката или с електрическите прибори. Не са изключени ситуации, които да подкопаят здравето ви.

Козирог

Най-неприятното е лошото настроение и апатията. Именно такова ще бъде състоянието на душата на Козирозите след края на празниците. За капак, все още не се разбират и с роднините … Дръжте се, за да не „разкиснете“ съвсем!

Хороскопът за януари 2021 година предсказва на Козирозите промени към добро през втората половина на месеца. Енергията ще дойде, ще ви обхване вълна от позитивизъм, а творческите ви таланти ще избухнат. Отношенията с близките видимо ще се подобрят. При финансите също ще „задуха южняка“ под формата на приходи, бонуси. Старайте се да изпълнявате тези задачи, които реално водят към кариерно израстване и обогатяване.

Козирозите са сериозни и адекватни хора, затова чудесно разбират, че нищо в живота не се дава даром. През януари им предстои да извършат огромна дейност, за да получат възнаграждение. Съдбата не обича ленивите. Бъдете самоуверени, упорити и амбициозни, за да постигнете желаните цели. Огромна полза ще ви донесе ученето, затова се запишете на курсове и посещавайте семинари.

Хороскопът за януари 2021 година съветва Козирозите да се заемат с превъзпитанието на самите себе си. От къде са се взели у вас толкова много гордост и страст към независимост? Обърнете се към опитен психолог или се вслушайте в съветите на мъдър приятел.

Любовен хороскоп

Самотата, тъгата и негативните мисли ще победят Козирозите през януари 2021 година. Естествено е, че такова настроение няма да способства активното общуване с хората. Относно любовните запознанства – самотните също трябва да забравят.

В средата и края на месеца, Козирозите, буквално, ще се възродят от пепелта. Вие ще погледнете реално и себе си, и ситуацията, която изкуствено сте създали. Стига сте се самоизяждали, стига депресия, време е да излезете сред хората. За начало не пречи да смените имиджа си, да минете по магазините и да си направите модерна прическа. Изменяйки образа си, вие ще станете по-ярки и самоуверени, което ще ви бъде от полза за личния живот.

Любовният хороскоп за януари 2021 година обещава съдбоносна среща на свободните Козирози. Това ще бъде действително незабравимо, дори полезно запознанство. Човекът, с когото ще общувате „тясно“, ще бъде наистина уникална личност. Първо ще бъдете приятели, а след това ще имате красив роман.

При семейните Козирози не се очакват резки промени през януари. Макар че, не ви се иска да стоите на едно място. Трябва да внесете в брака си нещо ново, за да стане по-ярък. Важно е да не решавате всичко сами, споделяйте своите мечти и впечатления със съпруга/та си. Възможно е вашите желания да се слеят в едно, което ще укрепи съюза ви.

Служебен и финансов хороскоп

Хороскопът за януари 2021 година препоръчва на Козирозите да се захващат с проекти, от които могат да видят реална полза. В началото на месеца ще има много такива задачи, не изпускайте шанса да ги реализирате. Достатъчно сте се къпали в илюзии, внимателно разглеждайте предложенията за сътрудничество. Преговорите с партньорите ще доведат до перспективи, ако в същото време не се разсейвате с глупости. Планирайте точно времето и силите, за да получите резултати от работата.

През януари на Козирозите ще им се иска, с всякакви методи да докажат своя професионализъм и да установят изгодни връзки. Но бъдете внимателни, нездравите амбиции могат да доведат до конфликти. Необходимо е да разсъждавате разумно, да се доверявате само на проверени хора, а сами да бъдете пределно честни и порядъчни.

В края на месеца, напрежението в общуването с деловите партньори ще спадне. Благодарение на стратегическите си планове, Козирозите ще успеят да излязат на позитивно ниво по всички въпроси. Но ще се появи остра необходимост от пари, без които няма как да реализират замисленото. Не се страхувайте от документите, по-често се срещайте с партньорите и трупайте опит. Всичко това ще ви е от полза при решаването на материалните проблеми.

Хороскопът за януари 2021 година предсказва на Козирозите много дела, които ще бъдат свързани с книжа и отчети. Внимателно подписвайте документите, за да не ги преписвате отново. Стабилността във финансово отношение, ще повдигне настроението ви. Независимо от разходите, от които няма да избягате, вие с лекота ще излизате от всяка финансова криза.

Здравен хороскоп

Началото на месеца няма да бъде особено цветно за Козирозите. Честите разправии и конфликти с близките ще дадат резултат. Здравето ще се разклати, енергията ще бъде сведена до нула, а желание, да правите каквото и да било, ще отсъства. И всичко, само защото, вие прекалено се държите за своята независимост. Добър съвет е да си купите абонамент за фитнес. Между другото, сутрешния крос, закалителните процедури и медитацията също ще прибавят енергия.

Хороскопът за януари 2021 година обещава на Козирозите активност и вдъхновение през втората половина на месеца. Запишете се веднага на някакъв спорт, занимание, за да се почувствате млади и бодри. Фитнес, танци, йога, плуване… Това е страхотно, но не се претоварвайте. Не са изключени високи постижения в спорта, излизане пред публика и дори някакво хоби, което ще овладеете за месец. Учудващо е, но вие ще станете по-инициативни хора. Бъдете внимателни!

През януари е възможна победа, но при условие, че страстите на Козирозите към риска, са премерени. Импулсивността може да ви изиграе лоша шега. През този месец се откажете от случайните интимни връзки. Затова пък, семейните Козирози имат „зелена светлина“ да планират бременност.

Водолей

През януари 2021 година, Водолеите ще търсят нови пътища за самореализация. Желанието да разберете непознатото, да се потопите в мистиката и в света на езотериката ще бъде прекалено голямо. Няма да е чудно, ако украсите дома си с различни символи на китайската нова година, с фигурки на Бика.

Хороскопът за януари 2021 година обещава на Водолеите многобройни срещи, запознанства и пътувания. Няма да се наложи дълго да седите на едно място. Благодарение на своя чар ще намерите съмишленици. Но през втората половина на месеца, ентусиазмът и енергията ви ще намалеят. Вие отново ще започнете да се затваряте в себе си и да нагнетявате обстановката. Огромна полза ще ви донесат духовните практики.

Водолеите не си се представят без подвизи. През януари очаквайте много неочаквани събития, които ще ви наложи да преодолявате сами. Съберете цялата си воля и смело се хвърляйте в бой. Успехът ще бъде на страната на тези, които не се страхуват от изпитанията на съдбата. Изкарайте най-добрите си качества на показ!

Още нещо, Водолеите могат да бъдат упорити и търпеливи, ако поискат. Важно е да не си правите илюзии, бъдете реалисти. Непременно се вгледайте в старите и в новите си приятели. Сред тях има такива, които няма да ви „дадат рамото си“ в трудните моменти.

Хороскопът за януари 2021 година препоръчва на Водолеите сериозно да се замислят за кариерата и финансовото си положение. Вие вече сте „израснали“ длъжността обикновен служител, време е да се устремите към по-висока позиция. Но действайте спокойно и честно, не се „качвайте по главите“ на хората. Има определени правила, които не трябва да нарушавате, заради нищо на света.

Любовен хороскоп

Самотните Водолеи ще успеят да направят приятно запознанство още в началото на януари. Вие сте толкова умни и общителни, че никой не може да устои на очарователната ви усмивка. Възможно е романът да започне внезапно. Приятелството плавно ще прерасне в любовни отношения. Не трябва да бягате от общите интереси, симпатията и влечението ви един към друг. Чувствата ви са силни и очевидни, бъдете искрени.

Но не трябва да забравяте близките си хора и грижата за тях. Постарайте се да отделяте време за всичко, което се намира във вашето обкръжение. Възможно е да започнете семеен бизнес или тясно сътрудничество с опитни хора. Дозирайте разумно емоциите, за да не затънете в чувствени удоволствия.

Любовният хороскоп за януари 2021 година предсказва на Водолеите промени в личната сфера. Най-добре е да избягвате съмнителните връзки, за да не попаднете в нелепа ситуация. Макар че, на много няма да им е до любов, работата ще им отнема цялото време и сили. Ако избирате между уединението и бурното общуване, акцентирайте вниманието си на първото. Не е изключен роман с колега или с човек, който вече е семеен. Желателно е да криете внимателно тези отношения от околните.

През януари на Водолеите ще им се иска да мислят, съзерцават и да си почиват сред природата. Светоусещането им ще се промени, а усамотяването ще доведе до необичайни открития. Красотата на света, естетичните моменти и вътрешното преобразяване ще им помогнат да опознаят сами себе си от по-ярката си страна. Духовното развитие стои на преден план. Не забравяйте да помагате на роднините, станете по-внимателни и доброжелателни.

Служебен и финансов хороскоп

Хороскопът за януари 2021 година съветва Водолеите да общуват не само „по работа“, но и бърборят с всички наред. Събирайте информация, която ще ви доведе до успех в работата и до повишаване на квалификацията. Задайте си конкретни цели, за да постигнете желаното. Загледайте се мислено в бъдещето, какво ви носи? Ако бъдете отговорни и планомерни, нищо няма да наруши ритъма на живота ви. Ще ви бъде от полза да си изработите перспективна стратегия.

Появата на оригинални идеи трябва да подтикне Водолеите към активни действия. Промените в професионалната сфера ще се появят само, ако мислите свободно. Въоръжете се с търпение, не тичайте напред, водете сметка на всичко, което създавате с вдъхновение. Януари е подходящ за смяна на местоработата. Ако искате да станете предприемачи, спешно събирайте необходимите документи.

Хороскопът за януари 2021 година препоръчва на Водолеите да влагат финанси в изгодни проекти. Ако направите това в началото на месеца, средствата и лихвите ще се преумножат. Но не трябва да разчитате на вълшебство и богатството няма „да падне от небето“. Необходимо е да работите упорито, за да подобрите материалното си положение. Не е изключена финансова подкрепа от роднини и приятели.

В края на януари, Водолеите могат да си намерят допълнителна работа. Но това няма да им пречи на основната дейност. Много ще ви помогне човек, който заема високо положение в обществото. Но трябва да пазите този момент в тайна. Благотворителните акции и мероприятия също ще привличат приходи и ще укрепят бюджета, което е неочаквано и приятно.

Здравен хороскоп

Хороскопът за януари 2021 година предсказва на Водолеите, че в началото на месеца ще усетят безграничен приток на енергия и възможности. Особено, ако стъпите на пътя към укрепване на здравето и имунитета. Щадящата диета, спортните упражнения и добрият позитивизъм са рецептата за отлично самочувствие през целия месец.

На Водолеите им предстои да използват голяма част от времето си за домашните дела. Ако сте планирали ремонт, купете предварително всичко необходимо за това мащабно начинание. Важно е да не гледате далече напред, занимавайте се с битовите въпроси без да бързате.

Много ще се замислят за строителство, както предсказва хороскопът за януари 2021 година. За съжаление, това не е най-благоприятния месец за такива дейности, но вие ще бъдете изпълнени с увереност и сила. Внимавайте за психическото си състояние, възможен е стрес и скандали с роднините. Не са изключени ситуации, които водят към травматизъм, ако забравите да бъдете внимателни. Най-добре е да се откажете от дългите пътувания със собствения си автомобил.

Риби

Рибите, които не се страхуват да се заемат с няколко дела на веднъж, могат да очакват месец, изпълнен с добри резултати. Може да разчитат на успехи в личното общуване, финансовата и битовата сфера.

Много ще успеят да си намерят съмишленици в работата и спонсори при реализирането на бизнес проектите. Хороскопът за януари 2021 година съветва Рибите да бъдат активни при запознанства. Не очаквайте някой да ви предложи нещо, започвайте първи разговорите. В колектива ще ви признаят за безспорни лидери, което ще доведе до успех и уважение. Не е изключена нова и отговорна длъжност, началството ще отбележи заслугите ви.

В началото на януари, Рибите ще осъзнаят, че разговорите с хора, които са с различен мироглед и на различна възраст от тях, ще ги доведе до духовно обогатяване.

Не е изключено и материално благополучие, което ще дойде след срещата с новите хора. Дайте простор на идеите и мислите си, реализирайте ги в набелязаните срокове.
Хороскопът за януари 2021 година обещава на Рибите перспективно начинание, което ще ги доведе до кариерно израстване. Не забравяйте да помагате на близките си, това трябва да излиза от сърцето ви. Много от желанията ви ще се сбъднат, ако правилно ги тълкувате.

Любовен хороскоп

В началото на месеца, Рибите ще започнат любовен роман с човек, който е с много по-висок, от техния, статус в обществото. Отношенията могат да се развиват в най-различни направления, но във всички случаи ще повлияят върху съдбата или върху служебното ви положение. В голяма степен това се отнася за мъжете, чиято съпруга е любовница на шефа и това ще им помогне да се изкачат нагоре по кариерната стълбица. Венера изцяло благоприятства това.

Жените Риби, през януари 2021 година, ще бъдат невероятно чаровни и привлекателни сексуално. Всичко това няма да мине незабелязано от ухажорите от противоположния пол. Възможен е флирт, съблазняване и авантюри. Пазете се от сплетни и слухове относно ваша връзка с човек от висшето общество. Всичко това ще бъде изпълнено с неприятности – уволнение или развод, ако сте семейни.

Любовният хороскоп за януари 2021 година предсказва на Рибите позитивно стечение на личния живот, през втората половина на месеца. Ще се доверявате повече на избраника/цата си в трудните минути. Самотните личности могат да се запознаят със скромен, но надежден и удивителен в общуването партньор.

Отношенията с приятелите ще бъдат топли и внимателни. Вероятно е с някой от тях да започнете сътрудничество. Възможно е нежно чувство към началника или спонсора, което ще ви помогне да реализирате проектите си. Връзката ще укрепне не само на основата на финансовата подкрепа, но и на общите идеи и възгледи за работата. Споровете и конфликтите ще останат на заден план през януари. Душата ви ще стане по-хармонична, ще бъдете по-доброжетални и ще си намерите ново увлечение.

Не е изключена близост с приятел, за която Рибите ще си спомнят с тъга, но не се разстройвате прекалено. Отхвърляйте веднага съветите на някои приятели, а също и не обръщайте внимание на сплетните, за да не се докарате до депресия.

Служебен и финансов хороскоп

Хороскопът за януари 2021 година предсказва на Рибите конфликтен период, когато разправиите и споровете ще възникват на всяко място. Вие може да се скарате с колегите или роднините, бъдете сдържани. Възможно е и да се помирите, но само ако първи тръгнете към него. В средата на месеца, при вас, ще появи желание да се усамотите и да се концентрирате мислено върху важните въпроси. Доверете се на интуицията си, ако решаването на служебните проблеми е спряло.

На Рибите не се препоръчва да разказват своите планове. Нека за сега да бъдат строго пазена тайна. Внимателно сортирайте информацията, която получавате от новите си партньори. Не е изключено да ви изпратят на курс за повишаване на квалификацията или в командировка. Изработете си стратегически план за реализиране на замисленото.

В началото на януари 2021, Рибите трябва да стоят далече от рисковите и авантюристични ситуации. За съжаление, ще ви бъде присъщо да се „катерите по главите на другите“, заради желаните цели. Интригите, личният интерес и изкушенията могат трайно да подкопаят вашата репутация, бъдете внимателни! Малко вероятно е да подобрите финансовото си положение, както и получаването на бонуси.

Хороскопът за януари 2021 година препоръчва на Рибите да се обърнат за помощ към близките си приятели. Особено, ако въпросът се отнася за пари. Не мислете, че ще можете да решите всичко сами, това е грешно. Ще получите възможност да се установите на нова работа, с прилична заплата. Хобито може да ви донесе доходи, ако се погрижите за неговото развитие и представянето му във висшите кръгове.

Здравен хороскоп

В началото на месеца, Рибите трябва да пестят енергията си. Не е възможно да заработите всички пари, помнете това! Не забравяйте да си почивате, да се наспивате и да се храните с режим. Иначе, ще подкопаете своето здраве и всички спестени средства ще отидат за лекарства. Хороскопът за януари 2021 година съветва Рибите да се заемат само с тези проекти, които ще им носят доходи. Относно старите проблеми, не ги мислете, няма да ви безпокоят.

Много Риби ще решат да променят кардинално начина си на живот. Например: ще се откажат от месото, ще започнат диета или ще се запишат на йога. Но помнете, че, ако изоставите, което и да е от тези начинания по средата на пътя, е не само безсмислено, но и опасно за здравето. Бъдете внимателни с огъня и електричеството. През януари 2021 година не са изключени изгаряния, травми и нещастни ситуации на пътя.

Още хороскопи и статии от Мая Павлова

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара