Хороскопът за януари 2020 година препоръчва на всички да бъдат отворени за промени, защото първият месец, сам по себе си, е време за трансформация и освобождаване. Спрете да се държите за това, което е било важно в миналото, но вече не е актуално. Астрологичната прогноза за януари 2020 година поставя акцент върху необходимостта да действате смело и да се мобилизирате навреме. Тогава ще успеете да се възползвате от всички възможности, които съдбата е подготвила.

Годишни хороскопи

Януари е първия месец от годината на Плъха. Слънцето е в Козирог, тук е и Юпитер. Както е известно, той е свързан с енергията за разширяване на хоризонтите, с енергията на оптимизма. Още от първите дни на Новата година е важно да се настроите на позитивна вълна и за щастие, Юпитер ще ви подкрепя всячески в това.

Старайте се да не забравяте важния принцип за златната среда. Този принцип, както обещава хороскопът за януари 2020 година, ще бъде много важен през първите десет дни на месеца. Откажете се от крайностите, защото няма да ви доведат до нищо добро нито в емоционален, нито във физически план. Не зацикляйте само на една жизнена сфера, защото в другите веднага ще започнат да възникват трудности. Не бързайте да се хвърляте с главата напред в служебните задължения и важните дела, намерете време за общуване с близките.

От 7 до 14 януари всички ще усетят прилив на вдъхновение, за което могат да благодарят на транзитиращия Нептун. В този период може смело да се заемете с йога, медитация, танци, музика. Тези занимания ще ви се отразят положително.

Възникващите препятствия във финансовата сфера е по-добре да отстраните в периода между десети и двадесети януари. Най-накрая ще се появи възможност да намерите нови източници на доходи. Успехът ще бъде на страната на тези, които се занимават с търговия или работят на държавна служба. Е, разбира се, че не трябва да чакате някой на готово да ви поднесе победата, не трябва да седите без да правите нищо, защото ще настъпи не особено приятен, за вас, период, свързан с парите ви. Най-малкото, ще се появи риск да изпаднете в тежки дългове.

От 14 до 21 януари енергията на Слънцето ще бъде свързана с енергията на транзитния Сатурн, което ще позволи на някои да станат по-дисциплинирани от обичайното. Няма да им бъде трудно да станат по-рано и да изпълнят указанията на началника именно така, както ги изисква. Астрологичната прогноза за януари 2020 година обещава и успешно завършване на оформянето на различни документи.

Положителни емоции ще ви донесат последните десет дни от месеца, когато работата ще стане по-малко и ще се появи възможност леко да се отпуснете. Дори меланхолиците ще погледнат на живота от друг ъгъл. Не си седете у дома, посещавайте различни развлекателни мероприятия, излизайте сред хората. В края на януари планирайте семеен празник.

Марс, в първия месец на 2020 година ще транзитира в знака Стрелец, което означава, че успехът ще бъде на страната на тези, които са настроени оптимистично към всяка жизнена сфера.

Любовна съвместимост

Овен

Отстоявайте своите идеи. Януари, за Овните, ще стане период на дълбок анализ на всички крайни и междинни резултати от една или друга дейност. Направете си изводи за това, по каква причина не сте успели да реализирате определени проекти. Идентифицирайте корена на проблемите. Правейки правилните изводи, се подгответе да се възползвате от подарените, от звездите, възможности да започнете всичко отначало и да завършите това, в което, по-рано, сте вложили много сили и време. Ако някой ви предлага подкрепа, приемете я!

Началото на месеца ще бъде много успешно за Овните! Участвайте в дела, свързани с риск, дори да става дума за лотария. Не се отпускайте, в началото на януари ще се активират някои ваши недоброжелатели. Гответе се за техните коварни действия. Не се опитвайте да се борите с тях, защото опитите им да ви „изкарат от релсите“ няма да се увенчаят с успех.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Овен

Планетите, в хороскопа за януари за Овен, са подредени по такъв начин, че прогнозират топла и приятна домашна атмосфера. Може да забравите за разногласията и споровете. В началото на месеца се гответе да получите неочаквано предложение от партньора/ката, което касае съвместния ви живот. На пръв поглед ще ви се стори скъпо струващо, но не бързайте да отказвате. Възможно е да реализирате тази идея без да рискувате финансовото си благополучие.

През целия януари 2020 г., Овните могат да бъдат ухажвани от човек, за когото нямат добро мнение. Той не е достоен за вас, но вие, въпреки, че чудесно разбирате това, все пак може да сте безсилни пред неговия чар и широки жестове. Откажете се от случайните връзки, отбягвайте прибързаната близост. Постарайте се да опознаете човека, не жалете време за това. Отказвайте взаимност, мислете за това, до колко тази връзка е изгодна за вас.

Тревожни чувства у вас ще предизвикват децата. Оставете навиците си да се тревожите без причина.
Преди края на месеца отделете по-голямо внимание на роднините Работата и приятелите могат да почакат. В обкръжението на семейството ще се почувствате покойни, а към това отдавна се стремите. Не е изключено, Овните да разберат тайна, която близък до тях човек е пазил, за да не предизвика скандал.

Мъжете Овни могат да почувстват влечение към своя приятелка. Няма и да забележат как флиртът ще прерасне в отношения от друг характер. Такава съблазън ще се появи не само при свободните Овни, но и при тези, които вече са свързани с брачен възел с друг човек. Мъжете ще бъдат очаровани от представителките на въздушната стихия, които, както е известно, ценят свободата и независимостта. Непристъпните дами ще завоюват „огнените“ мъже, които не са свикнали да чуват „не“. Вниманието на жените Овни ще бъде привлечено от добре облечени мъже.

Кариерен и финансов хороскоп за януари 2020 година за Овен

Намерете време за решаване на спорните моменти във финансовата сфера. Най-добре е да направите това в средата на януари 2020 година, когато звездите ще бъдат на ваша страна. Изплатете всички неплатени сметки, сложете в ред документацията, направете план на разходите, включвайки в тази графа само най-необходимото. Искате да вземете кредит? Направете го в средата на месеца, когато шансовете за надеждно кредитиране са най-добри.

Ако сте бизнесмени или работите сами, в началото и в средата на месеца ще имате възможности да увеличите доходите си, защото ще се увеличи клиентската база. Според хороскопа за януари 2020 година, важна роля за Овните, в тази сфера, ще изиграят по-възрастните членове на семейството. Те ще ви стимулират да постигнете повече в професионалната сфера. Някои представители на знака ще обсъдят с влиятелни особи възможното си изкачване по кариерната стълбица.

Януари е много подходящ период за довършване на проекти, за които сте изразходвали много сили и време. Новите партньори ще дадат отговор на ваше предложение, като вие ще бъдете доволни от резултатите от преговорите.
Чувствайки се „приклещени“ в ъгъла не бързайте да предприемате каквито и да било действия. Ще бъде добре да прекарате известно време у дома си, спрете се за малко, погледнете случващото се от друг ъгъл.

Краят на месеца ще ви донесе успехи във всичко, с което се заемете. От друга страна може да се възползвате от момента и да си вземете отпуска. Делата, свързани с оформянето на документи и сключването на важни договори, се нуждаят от повишено внимание. Януари, според хороскопа за Овните, е месец на стабилност, но няма да минете без затруднения. Най-много неудобство ще ви донесе разрушаването на старите планове в началото на 2020 година. Възможно е да се случи, заради неправилна оценка на собствените ви сили и възможности. Не трябва да поставяте „летвата“ прекалено високо, защото няма да можете да я прескочите и само ще се разочаровате.

Здравен хороскоп за януари 2020 година за Овен

Астрологичната прогноза за януари характеризира началото на месеца като период на промяна на вкусовите ви пристрастия и хранителните навици. Овните ще се пристрастят към продукти, които по-рано са отказвали да употребяват. Махнете от менюто си това, без което, по-рано, не сте си представяли рациона си. Това състояние може да ви напрегне, но не се тревожете, това не са „симптоми“ на заболяване.

Средата на месеца ще подари на Овните прилив на енергия и бодрост. Бъдете благодарни за това на планетите. Възползвайте се от положителния период, за да увеличите умственото си натоварване и за активни занимания със спорт. Сега ще усетите, че силите ви стигат за покоряване на най-високите върхове. Настроението ви може да се развали, само от възникналото главоболие. Мигрената е реакция на организма от смяната на положението на планетите. Този проблем няма да ви притеснява дълго, ще ви помогнат дългите, пеши разходки.

Съгласно хороскопа за януари 2020 година, Овните, в края на месеца трябва да се пазят от простуди. Големи са шансовете за респираторно заболяване. Възможен е проблем с гърлото. Намерете време за профилактика, не употребявайте студени храни и напитки. Излизайки от дома се обличайте топло, а също си купете комплекс от витамини.

Телец

Само близките ще могат да изтърпят инатливите Телци. Скорпионите и Водолеите ще се отнасят към тях с разбиране. Жените Телци няма да се поколебаят да се обърнат за финансова помощ към мъжете. Те са свикнали да се сближават с тези, които имат голям опит зад гърба си, богати са и са готови да протегнат ръка за помощ на нуждаещите се.

Хороскопът показва, че Телците могат да очакват подкрепа от представителите на знаците Стрелец, Риби, Козирог, Рак, Скорпион. Източник на приятни емоции ще стане творчеството на приятели. Ще ви поканят на концерт, не отказвайте тази възможност да бъдете сред хора.

Не мързелувайте, заемете активна позиция. Срещайте се с близки, дори ако за това няма специален повод. Ходете на гости на роднините си. Началото на годината е добър период, за да „изгладите“ общуването с тези, които са ви скъпи. Заради това дори си струва да отложите важните задачи в службата Работните проекти никъде няма да изчезнат.

В началото на месеца, според астрологичната прогноза за януари 2020 година, душата на Телците ще ги тегли към прекрасното, към изкуството. Не се съпротивлявайте на стремежа да се доближите до нещо такова. Отидете на театър, посетете картинна галерия, включете в екскурзия … Към края на месеца ще бъдете изпълнени с вдъхновение и сами ще можете да опитате да творите.

Към края на месеца Телците остро ще усещат стремеж да изпитат съдбата, да вземат участие в нещо авантюристично, хазартно. Сдържайте се, защото шансовете да получите подкрепа от съдбата са много малки. Искате да похарчите спестени пари? Похарчете ги, но нека ползата е не само за вас, а и за другите. Например, за приятели, колеги, любими хора.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Телец

Ако сте в статус „свободен човек“, огледайте се наоколо, имате добри шансове да срещнете човек, с когото да изградите сериозни отношения. Но не се надявайте любовта сама да почука на вратата ви. Хороскопът за януари 2020 година препоръчва на Телците да вземат инициативата в свои ръце. Оставете предразсъдъците и стеснението си, направете уверени крачки, за да срещнете своето щастие. Съдбата ще ви подари много възможности да направите нови запознанства. Най-добрите места за търсене на партньори са тренингите, семинарите и лекциите.

Ако сърцето ви е заето се подгответе да заемете ролята на учил за любимия/любимата. На Телците им предстои да отворят очите на партньора/ката към определена житейска сфера, идеята за която не съответства на реалността. Вашата задача е да покажете на близкия си човек как да се справи с определени трудности, кои действия са правилни и кои не. При това, старайте се да бъдете по-меки в отношението си към избраника. Не бързайте да осъждате тяхното непознаване на някоя информация.

Към средата на януари, на пътя си, все по-често ще срещате съблазни, пред които трябва да устоят. За миг ще ви се стори, че сте намерили това, което дълго сте търсили, но това не е така. Пазете това, което вече имате.

Финансов и кариерен хороскоп за януари 2020 година за Телец

Хороскопът за януари предсказва, че Телците ще станат лениви. Това няма да им навреди особено, ако не започнат да изпускат възможностите да се възползват от изгодните предложения, които постъпват именно сега. Вслушвайте се в това, което ви говорят Водолеите, този знак може да приеме ролята на ваш надежден, делови партньор. Успехът ще бъде на страната на тези, които са в сферата на програмирането, занимават се с инженерни дейности или работят с клиенти.
В началото на януари 2020 година ще възникнат затруднения за тези, на които ще им се наложи да усвояват много нова информация. Съсредоточете се върху едно нещо, отложете делата, свързани с оформянето на важни книжа.

Внимателно се отнасяйте към постъпващите данни, които пряко касаят професионалното поприще. Така няма да изпуснете важните реформи, ще научите грандиозни новости от първа ръка. Всичко това ще ви даде възможност да направите правилни изводи и да се подготвите, както трябва, за бъдещите иновации.

Хороскопът за януари 2020 година обещава на мъжете Телци множество нови запознанства, постоянно общуване с интересни и ярки личности. Ще се увеличат съобщенията и позвъняванията по телефона, а също и деловите дейности. Пътуванията могат да „съберат“ Телците с влиятелен човек, към който ще могат да се обърнат за всички интересуващи ги въпроси относно работата. Този човек ще забележи вашите интереси и страстта към делата, с които сте свързани в момента, и това ще го накара да ви направи изгодно предложение.

Към края на месеца е важно да се заемете със самоанализ, да обобщите свършената работа. Периодът е добър за завършване на важни проекти. Намерете време и за възстановяване на моралните и физическите си сили. Побързайте да стартирате важните дела. Ако нямате възможност да излезете в отпуска, заемете се с тези задачи, с които, обичайно, се справяте бързо.

Здравен хороскоп за януари 2020 година за Телец

В началото на месеца не се препоръчва да посещавате места, където се събират много хора. Избягайте празничните мероприятия, дори ако сте поканени от роднини. Всичко това, според хороскопа за януари, е изпълнено с физическа умора.
В средата на януари ще успеете да избегнете сериозен проблем със здравето. Имунитетът ще бъде устойчив, дори ако се наложи да общувате с болни хора. Периодът е подходящ за борба с вредните навици. За да ги преодолеете, ще ви помогнат съмишленици, които ще откриете сред познатите си.

Тревогите в края на месеца ще предизвикат апатия и сънливост. Не се страхувайте, просто намерете време за енергийно презареждане и почивка.

Близнаци

Ценете тези, които съдбата връща в живота ви. Хороскопът за януари обещава на Близнаците срещи със стари познати и приятели. Това ще се случи при неочаквани обстоятелства, които не предразполагат към откровени разговори. Разменете телефонните си номера, за да може след това да се срещнете и да общувате в по-непринудена обстановка. Не бягайте от повторна среща с човек от миналото, в бъдеще той ще изиграе важна роля в съдбата ви. Не е изключено приятели да ви подхвърлят интересни и изгодни оферти за печалба.

Астрологичната прогноза за януари 2020 година говори за трудности със самоконтрола. Вие ще провокирате околните към конфликти, голяма част от които ще се случат в началото на месеца. Преди да кажете каквото и да било, помислете до какво ще доведат тези думи. Избирайте правилно тона, за да не звучи речта ви обидно и предизвикателно. В някои случаи е по-добре да „прехапете“ езика си.

Жените Близнаци е най-добре да се откажат от големите покупки през януари, трябва да се противопоставят на натиска от страна на роднините. Съгласявайки се да похарчите спестените средства, трябва да сте подготвени, че ще съжалявате за своето решение. Хороскопът за януари 2020 година обещава, че най-търпеливите Близнаци ще успеят да купят нещо ценно на ниска цена.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Близнаци

Настъпва период, когато енергийната двойственост на Близнаците ще бъде забележима за всички. Близките ще бъдат удивени от пасивността на представителите на този знак. Силите на Близнаците няма да им стигат дори за изпълнението на прости задачи, например за почистване на дома или за спортни занимания.

Семейните хора ще започнат да се стремят към новости във връзката си, защото именно това ги зарежда в енергиен план. Самотните Близнаци няма да се решат активно да търсят партньор/ка, защото няма да им стигнат силите за това.
Помнете, че хората се посрещат по дрехите. Това, както никога до сега, ще бъде особено актуално за началото на 2020 година. Постарайте се да изглеждате ефектно, за да впечатлите околните, да предизвикате техния интерес. На първа среща трябва да изглеждате неотразимо. Образът ви трябва да бъде премислен до най-дребните детайли. Акцентът на облеклото е по-добре да оставите на аксесоара.

Хороскопът за януари предсказва на Близнаците много нови запознанства. Ще ги направите на места, свързани с творчество.

Няма да минете без емоционален стрес. Семейните представители на този знак ще се скарат с партньора/ката си напразно. За това трябва да вините само себе си, защото сега сте провокатори на конфликти. За щастие, изясняването на отношенията няма да навреди на романтичната връзка.

Финансов и кариерен хороскоп за януари 2020 година за Близнаци

Близнаците ще усетят вдъхновение. Това ще бъде актуално за тези, които са свързани със света на облеклото или с фризьорските услуги. Мъжете ги очаква успех при изучаването на нови методи за реализиране на трудни, работни проекти и при изучаването на чужди езици.

Хороскопът за януари обещава подобрение на материалното положение на мъжете Близнаци, защото ще получат интересни оферти и нови източници на доходи. Спестяванията ще се попълнят и от различни парични награди и връщане на стар дълг. Ако сте търговци, броят на клиентите ще се увеличи.

Целият месец е добър за начало на мащабни проекти, реформи и интеграция на различни нововъведения. Но паралелно се гответе за неприятности, като задръжки по пътя, срив в договорите, конфликти в кореспонденцията. Постарайте се да не обсъждате важните въпроси дистанционно, срещнете се лично с човека.

Не е изключено постъпване на интересни предложения, например – да поработите в друг град, да общувате с авторитетна личност, с която в последствие може да станете добри приятели.

Хороскопът за януари 2020 година прогнозира за Близнаците големи проблеми във финансовата сфера. Трудности ще има при тези, които са родители. Ще се наложи дълго да играете роля на глава на семейството, независимо дали сте мъж или жена. Подгответе се за това, че в службата на партньора/ката ще възникнат непредвидени препятствия за стабилни доходи. Началото на годината ще ви накара да похарчите повече пари, отколкото би ви се искало. Но разходите няма да бъдат толкова високи, че да не можете да си ги позволите.

Здравен хороскоп за януари 2020 година за Близнаци

Звездите напомнят, че всички заболявания са от нерви. Главната ви цел трябва да бъде достигане на вътрешна хармония и баланс. В противен случай се гответе за инфекции и вируси. Настройте се на позитивна вълна, откажете се от деструктивните мисли. Ако не ви се получава сами да коригирате собствения си мироглед, обърнете се за помощ към психолог. Отидете при него в началото на месеца.

В средата на месеца ще бъдат успешни заниманията с профилактика на заболяванията на горни дихателни пътища. А, ако ви досаждат хронични проблеми, сменете лекуващия си лекар. Не е изключено новият специалист да се окаже с повече знания и опит за провеждане на успешна терапия на вашето състояние.

Кожата ви се нуждае от внимателна грижа. В края на януари тя ще бъде уязвима. Използвайте само средства, които са подходящи за вашия тип кожа. Направете почивка в използването на декоративна козметика, не употребявайте храна, която малко познава, включително и екзотични плодове.

Рак

Дошло е време да събирате плодовете на своя труд. Съдбата ще ви окаже подкрепа във всички начинания. Възползвайте се от това, не мързелувайте, не бездействайте. Вие ще получите това, към което се стремите, но трябва да бъдете активни. Ако искате да встъпите в отношения, не си стойте у дома. Ако ви е нужна нова работа, започнете да търсите свободните длъжности, звънете на работодателите.

Хороскопът за януари 2020 година обещава на Раците спокоен месец. В службата ще имате малко задачи, нищо няма да ви пречи да се заемете със съставянето на големи планове. Отделете важното от второстепенното. Много ще успеят да разберат своето предназначение. Намерете време за общуване с близките, с които по-рано ви е било трудно да разговаряте, защото сте били нервни. Астрологичната прогноза за януари 2020 година обещава, че вие най-накрая ще успеете да „заровите томахавката“ и да осъзнаете причините за „войната“.

В сферата на обучението ще ви се удава всичко, което е свързано с изкуство. Жените Раци ще бъдат привлечени от красивото, ще се заемат с рисуване и ръкоделие. Тези занимания ще им подарят вътрешно усещане на равновесие и баланс. Периодът е добър за енергийно изчистване. По тези въпроси, партньори може да ви станат представители на знаците Водолей или Риби.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Рак

Хороскопът за януари обещава на Раците щедри подаръци от звездите. Прилагайки минимум усилия ще успеете да изглеждате зашеметяващо. Всички наоколо ще се интересуват от вас, ще се стремят да ви опознаят по-добре. Гответе се за запознанства и флиртове на най-неочаквани места: в автобуса, метрото, на спирката …

Семейните Раци ще се отпуснат в компанията на партньора/ката. Половинката ще ви заобиколи с внимание и грижи, за които отдавна сте си мечтали. Капризите ви ще се изпълняват на минутата.

Настроението ви ще бъде на висота. Възползвайте се от подаръка, който планетите са ви приготвили, но не прекалявайте, не оказвайте натиск върху избраника/цата.

Хороскопът за януари 2020 година съветва Раците, в сърдечните дела да действат като на работа, инициативно и напористо, но все пак с мярка.

Месецът няма да бъде безоблачен, гответе се за неголяма криза. Любимия/любимата ще се покажат взискателни, заради което, чувствата ви към този човек могат да се променят. Но до точка в тази любовна история ще се стигне, само, ако Раците се срещат с представители на огнените знаци, Скорпион или Козирог.

Кариерен и финансов хороскоп за януари 2020 година за Рак

Хороскопът за януари предвижда за Раците много работа, свързана с оформянето на документи, веднага след края на празниците. В началото, обемът на възложените отговорности ще ви се стори прекалено голям, но ще бъде по силите ви, затова не се паникьосвайте. Ако са възникнали въпроси относно изпълнението на някои поръчки, не се стеснявайте да се посъветвате със специалист в тази област.

Постигането на поставените цели ще бъде по-лесно, отколкото ви се струва в началото. Планетите са в конфигурация, която показва, че нищо няма да ви попречи. Раците ще се окажат на „върха на планината“ още в края на месеца. Проявете сила на волята, упоритост и настойчивост. Не е време да се отпускате, дори да усещате енергиен спад. Не трябва да действате лекомислено, това съдбата няма да ви прости.

Хороскопът за януари 2020 година обещава на Раците, че през целия месец няма да им се наложи да се сблъскват с дефицит на инициативност и напористост. Важно е, правилно да се мотивират.

В деня на новолунието се очаква прилив на жизнени сили. Побързайте да използвате получената енергия на практика. Покажете на околните своите таланти. Излезте от зоната си на комфорт, време е да бъдете в центъра на вниманието. Новолунието ще зареди Раците с ентусиазъм, за сметка на който, те смело ще се захващат със задачи с различна трудност, дори и да става дума за дейности, при които по-рано са претърпявали неуспех. Звездите са на ваша страна, време е да завършите тези проекти, над които дълго сте работили, отдавайки им много сили.

В началото на януари, мъжете Раци, в службата, ще успеят да укрепят собствените си позиции и да станат авторитет за колегите. С трудните задачи ще се справяте бързо, заради което, към вас ще се обръщат като към истински майстори в занаята. Началникът, заради това, ще реши да ви увеличи заплатата, като разбира се, чувствително повече пари ще започнете да получавате чак през пролетта.

Здравен хороскоп за януари 2020 година за Рак

В началото на месеца, Раците ще усетят прилив на енергия. Те ще станат активни, бодри, ентусиазмът ще им стига за завършване на проектите, независимо от това, с какви физически натоварвания са свързани.

Хороскопът за януари препоръчва на Раците, в средата на месеца да се заемат с преобразяване. Коригирайте хранителния си рацион, посетете козметик, запишете се на танци или на фитнес. Съсредоточете се върху процедури, които ще ви позволят да изглеждате перфектно. Не трябва да пренебрегвате и народните средства, особено тези, които ще подобрят състоянието на косата ви. Нанасяйте маски на основата на кисело-млечни продукти. Ползата от тях ще забележите бързо.

Гответе се за отслабване на защитните сили на организма. Избягвайте обществените места, по-рядко ползвайте обществения транспорт. Ако усетите умора, веднага отидете на лекар, като не пренебрегвате и нетрадиционната медицина.

Лъв

Дори завистливите и недоброжелателни хора, а те са много, няма да лишат Лъвовете от енергията им.

Хороскопът за януари 2020 година показва, че тези ярки личности ще започнат да се държат, както никога до сега, егоистично. И никой няма да може да се състезава с тях в тази дисциплина.

Пазете личния си живот от околните! Не се доверявайте на тези, които не го заслужават, спрете да бъдете доверчиви.

Астрологичната прогноза за януари 2020 година не съветва Лъвовете да се сближават с тези, които изпълзяват от някъде, опитвайки се да завладеят този знак, използвайки ласкателство, похвали, комплименти, изобщо всичко, което царят на животните обича толкова много. Тези, които са подозрително добри, вероятно се опитват да ви използват за своите си користни цели.

Началото на януари ще получите възможност да тръгнете на пътешествие. Съгласявайки се на това, ще получите гарантирано ярки емоции и незабравими впечатления. Вземете със себе си приятел/ка, за да ви бъде весело. Бъдете много внимателни при общуването с непознати. Те ще се опитат да заблудят Лъвовете, за да получат ценна информация от тях.

Хороскопът за януари препоръчва на Лъвовете да сложат ред в живота си. В дома ви не достигат комфортът и уютът. Отървете се от излишното, дори онова, което има сантиментална стойност за вас. По този начин ще спрете да се държите за миналото, постоянно да се оглеждате в това, което сте имали по-рано, към предишните си постижения.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Лъв

Хороскопът за януари предсказва за Лъвовете, че ще станат загадъчни и потайни за околните. Най-трудно, в тези условия, ще му бъде на вашия партньор/вашата партньорка. Той/тя ще реши, че вие се опитвате да скриете нещо от него/нея и отношенията ви ще станат напрегнати. Не трябва да се учудвате на ревността на избраника/цата си. Постарайте се да не се карате, обяснете им защо се държите така странно и, че това е причината за охлаждането на отношенията. Възможно е отношенията ви да се върнат в предишното русло, но само след като Лъвовете прекарат известно време насаме с мислите си.

Свободните представители на огнения знак ще предпочетат активните действия вместо изчаквателната позиция. Ако някой им е харесал, те няма да чакат, за да заявят своята симпатия. На Лъвовете им се иска, обектът на симпатиите пръв да демонстрира своите чувства. За щастие, звездите ще ги подтикнат да направят първи тази крачка, така че е възможно началото на нов роман.

Хороскопът за януари 2020 година съветва семейните жени Лъвици да не разпространяват за проблемите в отношенията си. Отстранете трудностите сами, не искайте съвети от никого. Доверете се на шестото си чувство, което сега е по-силно от всякога. Именно интуицията ще позволи на Лъвовете да разберат по-добре околните, което е и ключът към оправяне на отношенията с тях. Ще успеете да намерите общ език и с близките и с недоброжелателите си.

Финансов и кариерен хороскоп за януари 2020 година за Лъв

Време е да се заемете сами с някаква дейност, като се откажете от малко ефективния колективен труд. В противен случай се гответе за стрес, конфликтни ситуации с колегите, които ще бъдат настроени против вас. Постарайте се да заемете неутрална позиция, не провокирайте колегите към разпространяване на сплетни за вас. Хороскопът за януари 2020 година предупреждава Лъвовете за риск, свързан с популяризирането на непопулярни идеи.

Началото и средата на януари е оптималния период за работа над проекти, за които разговаряте неохотно с околните. Срещата с работодателя, която Лъвовете отдавна планират, ще премине успешно.

Стартирането на новите планове отложете за по-късно. Помислете и поработете върху старите дела, над които сте работили по-рано. За това ще ви стигнат и ентусиазмът, и силите. Работата над това ще ви донесе добри доходи, благодарение на които ще увеличите значително личните си спестявания. Но не се надявайте, че спестявания ще останат дълго непокътнати. Скоро ще ги похарчите, но важното е, че няма да отидат за развлечение и безполезни придобивки.

Във финансово отношение, в началото на 2020 година, мъжете Лъвове не трябва от нищо да се боят. Важното е да не пилеете заработеното, а на близките да давате само за най-важните разходи. Разчитате на постъпления на големи суми? Гответе се за забавяния, заради които ще ви се наложи да живеете в бъдещето, не в настоящето.

Здравен хороскоп за януари 2020 година за Лъв

Остри миризми ще ви карат да не се чувствате много добре на физическо ниво. В началото на месеца не се препоръчва да стоите дълго в задимено помещение и на места, където кипи ремонт. Възможно е дори любимата ви вода за уста да предизвика у вас мигрена.

Хороскопът за януари 2020 година обръща внимание на Лъвовете върху необходимостта да се заемат с профилактиката на заболяванията на опорно-двигателния апарат. Коригирайте хранителния режим, допълнете го с продукти богати на калций. Ако страдате от заболяване на ставите или мускулите, отидете на лекар, той ще ви помогне да отстраните този проблем.

Планетите са подредени по начин, че Лъвовете няма да чувстват дефицит на сили. Но нервната ви система ще се окаже натоварена. Постарайте се да се борите със своята раздразнителност с помощта на йогата и дихателната гимнастик. Всичко това ще хармонизира вашето душевно състояние.

При заниманията ви с битови дела се пазете от агресивни миещи и почистващи средства, а също и травми, включително порезни.

Дева

Заобиколете се със съмишленици, участвайте в семинари, конференции и мероприятия, свързани пряко с разпространението на полезна информация и с обмяната на данни.

Хороскопът за януари 2020 година препоръчва на Девите да се присъединят към някоя обществена организация.

Не е изключено да получите жестоки критики, но те ще бъдат изключително конструктивни и ще ви направят по-добри. В началото на месеца очаквайте пътуване в чужбина. Със себе си вземете представители на знаците Водолей, Скорпион или Телец.

Астрологичната прогноза за януари 2020 година предупреждава за риск от повишена тревожност и мнителност. Това ще бъде резултат от негативното въздействие на небесните тела. Настройте се на позитив, в противен случай се гответе, върху главата ви да се изсипят нови проблеми, които е можело да избегнете. За да „превключите“ от житейските трудности на нещо приятно, по-често излизайте от дома, срещайте се с хора и общувайте с близките си.

Няма да възникнат проблеми в отношенията с околните. Хороскопът за януари 2020 година обещава на Девите, че ще имат възможност да възстановят връзката с роднините, да се сдобрят с тези, които дълго сте считали за недоброжелатели.

Излизайки пред голяма аудитория, ще се възползвате от своя ораторски талант и красноречие. Тогава публичните ви прояви ще бъдат наистина успешни. Бъдете готови, обстоятелствата да не са такива, каквито би ви се искало. Гответе се за непредвидени ситуации, които ще станат препятствия по пътя към достигане на поставените цели. Не се отказвайте, това е само поредната проверка за вашата устойчивост. Бъдете спокойни, помнете, че самоконтролът е много важен.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Дева

Предвижда се незабравимо и важно, в живота ви, запознанство. Мястото на срещата ще стане домът на близки или приятели. Не трябва да изключвате, че познати се опитват да ви сватосат. Първата среща ще бъде успешна, затова не бързайте да отказвате възможността да изкарате приятно времето си в компанията на непознат/а.
Подходящият, за сериозни отношения човек, можете да срещнете и в службата или на места където общувате със съмишленици, на теми, които засягат вашето хоби. Запишете се на курс за изучаване на чужд език или на танци. Избраникът/цата може да ви очаква и тук. Не се отказвайте от посещение на конференции, лекции. Дори в такива условия, съдбата ще подари на Девите среща с потенциален партньор.

Хороскопът за януари 2020 година препоръчва на жените Деви да разнообразят свободното си време. Не чакайте любимият да направи всичко за вас, старайте сами да носите радост на партньора, да действате активно и инициативно. В замяна ще получите това, което искате, много любов и топлина, внимание и грижи.

В началото на годината, Девите ги очаква романтичен период. Но не трябва да забравят роднините. Посетете ги, намерете време за семейна вечеря, пообщувайте с децата, които ще ви заредят с добро настроение. Ако сте си взели отпуска, споделете това време с партньора/ката. Да си починете заедно може да поканите обекта на своите симпатии, с който все още не сте в отношения. Ако сте се загледали в Скорпион или Козирог, може да не се съмнявате, че потенциалният избраник ще отговори утвърдително на предложението ви.

Финансов и кариерен хороскоп за януари 2020 година за Дева

Хороскопът обещава на Девите успех в службата. Във вашето мнение ще се вслушват, затова вземете инициативата в свои ръце, действайте уверено. Няма и да забележите, как бързо ще станете лидер в колектива.

Ако за работата ви над мащабен проект са ви нужни пари, то в началото на годината ще имате огромни шансове за изгодна сделка с щедри инвеститори. Благодетели ще ви протегнат ръка за помощ, защото вярват във вашите сили и способности. Не се притеснявайте да използвате връзки за постигане на определени висоти в деловата сфера. Важна роля в тази сфера ще изиграе влиятелна жена.

Не пристъпвайте чертата на закона. Това е особено актуално за мъжете Деви. Те ще бъдат съблазнявани от възможностите за участие в съмнителни проекти. Това не си заслужава, скоро ще се наложи да платите за своята неразумност.

Не давайте пари на заем, защото повече няма да ги видите. Откажете се от всякакви покупко-продажби. Внимателно се отнасяйте към документацията, четете договорите, за да забележите уловките, от които можете да пострадате.
Хороскопът за януари 2020 година обещава на Девите, които са фрийлансери, много поръчки. Ще им провърви и на тези, които са заети с дизайн. Съдбата ще бъде на страната на тези, които са решили да се образоват.

Здравен хороскоп за януари 2020 година за Дева

Ако отдавна не сте ходили на зъболекар, отидете в началото на годината, независимо, че е веднага след празниците. След приключване на лечението се посъветвайте как най-добре да се грижите за състоянието на устната кухина.

Средата на месеца е подходящо време, когато според хороскопа, Девите трябва да се погрижат за състоянието на стомашно-чревния си тракт. Махнете от храната си пикантните и мазните блюда, не преяждайте. Внесете в менюто си повече диетични продукти. От време на време правете разтоварващи дни.

Везни

Вярвайте в своите сили, тогава всичко ще ви получи.

Хороскопът за януари 2020 година обещава на Везните много поводи, за да се гордеете със себе си. Независимо от пречките, вие ще достигнете върхове, за които по-рано дори не сте мечтали. Така ще привлечете вниманието на нови ухажори, насладете се изцяло на това.

Ако вече сте се замисляли за покупка на някакво превозно средство, то в средата на месеца ще имате добри възможности да намерите изгодно предложение за това, според джоба ви. Разходете се из автомобилните салони или разгледайте обявите за продажба. Астрологичната прогноза за януари 2020 година обещава изгодни предложени, пред които няма да устоите.

В края на януари 2020 година си пазете силите, не се старайте на веднъж да изпълните няколко проекта, защото няма да успеете. В центъра на вниманието на Везните трябва да бъде една единствена цел и трябва да се движите към мечтата си, като постепенно отстранявате всички препятствия.

Жените Везни могат да пътуват в чужда страна, като за компания си вземат представители на знака Скорпион, Стрелец или Козирог. Гответе се за това, че в някакъв момент всичко ще тръгне не по план. Не се стеснявайте да се обърнете за помощ към партньора си. Близките, в този момент, единствено ще ви оказват натиск, от което няма да ви стане по-леко.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Везни

В сърдечните дела, хороскопът обещава на Везните глобални промени. Някои ще решат да се обвържат с брак с партньора, други ще очакват попълнение в семейството. Но не при всички животът ще бъде „розов“. Много Везни ще решат да сложат точка на отдавнашните си отношения. Но малко след раздялата ще ги налегне тъга и чувство за самота. Животът ще ви накара да оцените свободата си. В нови отношения встъпете, само, ако сте готови за това.

Хороскопът за януари 2020 година предвижда за Везните нови запознанства. Не е изключено запознанство с човек, към когото вече сте изпитвали привличане. Някои ще възстановят стари романтични връзки, убедени, че за истинската любов не са страшни проверките на времето и разстоянията. Готови ли сте да пуснете в сърцето си тези топли чувства? Отворете се за тях, дори, ако заради това се наложи да рискувате, като се сближите с човек от миналото. Тази връзка ще се окаже учудващо перспективна.

Финансов и кариерен хороскоп за януари 2020 година за Везни

Хороскопът за януари показва, че представителите на този знак ще бъдат затрупани с голямо количество информация и ще трябва да се научат да я филтрират. Старайте се да запомняте само това, което е важно за работата ви.
Успехът ще бъде на страната на тези, които се занимават с реклама. В този сектор се предвиждат много поръчки, но Везните няма да бъдат смутени, защото те се занимават с любимото си дело. Някои дори ще успеят да вземат част от работата за дома си. Не трябва да се страхуват от препятствията тези представители на знака, които сега получават образованието си.

Началото на годината ще бъде успешно. Възползвайте се от положителния период, за да довършите цялата работа, свързана с оформянето на документацията. Хороскопът за януари ви съветва, преди да си вземете отпуска, да проверите съдържанието на чантата, за да не забравите документите или парите си.

Колективната работа ще ви донесе удоволствие и добри плодове. Смело се присъединявайте към обществени организации, където вие бързо ще станете инициативни и смели лидери, след които ще тръгнат тълпи. Чувствате, че се движите в правилна посока? Така и трябва, интуицията няма да ви подведе. Ако нямате такова чувство, не „скръствайте“ ръцете си, вървете напред, тропайте по затворените врати, разширявайте хоризонтите си с нови възможности. Но не прекалявайте, намирайте време за почивка, оставяйте си време да бъдете „насаме със себе си“.

В средата на месеца се очаква оживление от постъпването на интересни новини, заради които ще ви се наложи да промените плановете си за бъдещето. Не унивайте, бъдете гъвкави, съобразявайте се с обстоятелствата.
Енергията на новолунието ще ви даде възможност бързо да се изкачите нагоре по кариерната стълбица. Дори няма да забележите как ще се окажете на шефския стол, как ще станете отговорник на важен проект и ще разширите бизнеса си.

С мъжете Везни ще поискат да си сътрудничат хора, до които по-рано дори не са успявали да се доближат. Не сте успели да станете началник? Отделете внимание на отношенията си с ръководството. То ще започне да ви се доверява повече, ще проявява благосклонност, ще си затвори очите за грешките, които сте допуснали в миналото. Това е добър момент за сериозен разговор с боса. Поискайте повишение на заплатата и промяна на работния график.

Здравен хороскоп за януари 2020 година за Везни

Началото на януари ще ви донесе промени в кръвното налягане. Това ще бъде реакция от нестабилното време. Не натоварвайте организма си с допълнителен стрес, избягвайте конфликтните ситуации. хороскопът препоръчва на Везните да намерят време за профилактика на бъбреците. Прекарвайте активно времето си, запишете се за фитнес, коригирайте храненето, откажете се от полуфабрикатите, колбасите и туршиите. Сложете акцент върху прясно изцедените плодови сокове, пийте вода.
Заемете се с косата си. Ако нямате време да отидете до фризьорски салон, пригответе си домашни, подхранващи маски. При по-сериозни проблеми с косата се обърнете към специалист.

Скорпион

Чувствайте се свободни да прекрачвате границите, понякога това е полезно.

Хороскопът за януари 2020 година съветва Скорпионите да се отпуснат леко. Дошло е време да живеете с удоволствие, да сте решителни за смели експерименти, да пътувате, да правите нови запознанства. Заемете активна жизнена позиция.

Жените Скорпиони ще прекарват много време у дома. Сред родните стени, те могат да се заемат с работа.

Астрологичната прогноза за януари 2020 година обещава много поръчки за дизайнерите на интериор. Със съпруга отношенията гладки ли са? Замислете се за покупка на недвижим имот, придобивка, в която и двамата ще инвестирате своите спестявания.

Не знаете как да станете богати? Доходна ще се окаже сферата, свързана с разработката на сайтове. В тази област си осигурете подкрепата на представители на знака Козирог. Свободното си време е най-добре да споделяте с Риби, които винаги са в курса на събитията, знаят къде се провеждат интересните тренинги или концерти.

Всичко, отложено за по-късно, завършете в средата на месеца. Не ви е нужна помощта на околните не приемайте дори помощ от роднините, тя само ще ви разсейва от важните дела.

Похарчете пари за всичко необходимо, шопингът ще се окаже удачен. Той ще ви донесе среща със стари познати.
У дома ще се появят много дела, изискващи инвестиране на сили и време. Отделете първостепенните задачи и само след тяхното решаване преминете към останалите. Привличайки близките си да помагат, не се обръщайте към тях като командир или като домашен тиранин.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Скорпион

Ако ви е посетило прекрасно, светло чувство и вие сте уверени в това, възползвайте се от добрите моменти и запознайте партньора/ката с роднините си. Родителите ще го/я посрещнат топло. Всички ще оценят по достойнство избора на Скорпионите. Готови ли сте за развитие на отношенията? Ако отговорът ви е положителен, направете предложение за брак на своя избраник/своята избраница.

Хороскопът за януари 2020 година говори за вероятно начало на бурен роман с представител/ка на друга вяра, друга нация. Чувствата ще възникнат внезапно, докато си почивате зад граница.

Началото на януари 2020 година е подходящо време за гадаене. Използвайте го! Ще откриете истината за човек, мислите по когото не ви напускат. Бъдете внимателни към сънищата в които се появява обектът на симпатията ви. Така ще разберете в какво направление да се движи за напред.

Скорпионите ще успяват без усилие да отделят време за сърдечните дела. Силите ще им стигнат и много да работят, и едновременно с това да се грижат за партньора/ката. Сега са готови да приемат гости, да организират купони у дома, да устройват романтични вечери.

Семейните представители на този знак трябва да бъдат по-меки в отношенията си към половинка, не притискайте любимия/та, дайте им шанс да взимат сами важните решения.

Финансов и кариерен хороскоп за януари 2020 година за Скорпион

Хороскопът за януари 2020 година обещава на Скорпионите множество делови пътувания в началото и средата на месеца. Някои ще се отправят на далече за обучение. Среди вашите партньори ще има много чужденци. Възможни са и други поводи, понякога неочаквани, за посещението на други страни. Това ще подтикне някои към емиграция.

Съдбата ще подкрепя тези, които инвестират сили и време в самообразованието си или в получаването на диплома. Скоро ще успеете да използвате получените знания на практика. Тези знания, също, ще ви дадат възможност да заработвате добри пари. Не се страхувайте да поемете ролята на наставник за тез, които току-що започват да се стремят към кариера.

Хороскопът за януари 2020 година показва необходимост Скорпионите, на време, да отстранят трудностите във финансовата сфера. Нужни са ви пари? Обърнете се към банка, за да изтеглите кредит, променете условията на погасяване на текущия заем. Шансовете са добри да попаднете на доброжелателен сътрудник, който да подбере за вас най-добрите предложения.

Прогрес в професионалната сфера очаква мъжете Скорпиони. Планетите ще ви дарят с увереност в утрешния ден, ще ви направят по-настойчиви. Пред вас ще се отворят всички врати.

Научете се бързо да реагирате на смяната на обстоятелствата, за да не се сблъскате с проблеми, като срив на важните договорености.

Здравен хороскоп за януари 2020 година за Скорпион

В началото на годината трудно ще контролирате емоциите си. Заради това ще се влоши общото ви самочувствие. За възстановяване на моралния баланс и равновесието, обърнете се към специалист по медиативна техника и атотренинг. Ароматерапията ще ви помогне да се отпуснете и да се възстановите.

Хороскопът за януари 2020 година препоръчва на Скорпионите да се обърнат към лекар за комплексно изследване. Най-добре е това да направите в средата на месеца. Ако ви открият някакво заболяване, не отлагайте началото на лечението, бъдете активни. Вместо да лежите на дивана, пред телевизора, излезте сред природата. Пешите разходки ще дадат тонус на организма, а също ще подобрят настроението ви. Активната почивка е ключ към енергийното възстановяване, което е така необходимо на Скорпионите.

Стрелец

Стрелците ги очаква тотално обновление!

Хороскопът за януари 2020 година обещава настъпването на грандиозен период на пробуждане на вътрешните сили. В някакъв смисъл, огнените личности могат да се преродят, да погледнат света от друг ъгъл, да открият в него нещо интересно за себе си, ново, да се запознаят с ярки хора, да се окажат в центъра на незабравими събития. Но най-важното от всичко е това, че Стрелците ще започнат да се отнасят по различен начин към собственото си „Аз“, ще започнат да уважават себе си, собствените си принципи и стремежи.

Астрологичната прогноза за януари 2020 година говори, че началото на месеца ще бъде свързано с неприятни усещания, че се движите в неправилна посока, че сте на място, на което не би трябвало да бъдете. Не бързайте да се оплаквате от съдбата и от машинациите на недоброжелателите.

Причината за това състояние търсете в себе си, затова, че не вярвате в собствените си убеждения. Анализирайте своите постижения. Откажете се от всичко, което ви отвлича от най-важното, мотивирайте се.

На тези, които се вслушат в този съвет, хороскопът за януари гарантира постигане на вътрешна хармония. Тогава вие бързо ще се адаптирате към новите обстоятелства, ще започнете да усвоявате нова информация, да се заемете с трудна интелектуална дейност, без при това да губите много сили.

Хороскопът за януари говори, че Стрелците като стопани на своята съдба не трябва да бездействат. Краят на януари 2020 година ще ви донесе интересни събития. Времето няма да стигне за творческите проекти, защото Стрелците ще инвестират повече в практичните дела.

Филтрирайте постъпващата информация, за да не ви излъжат. Края на месеца е добър период за реализиране на собствените ви амбиции. Взимайте участие в конкурси, демонстрирайте своите таланти на околните.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Стрелец

Не е изключено възобновяване на прекъсната романтична връзка при жените Стрелци. Бившият партньор ще ви убеди, че се е променил и държи на вашата любов. Не бъдете строги, дайте шанс на човека да ви покаже, че е способен за отношенията ви.

Хороскопът за януари 2020 година препоръчва на Стрелците да се отърват от предразсъдъците и страховете си. Ако възобновяването на любовната връзка е минало успешно, то за вашия съюз има светло бъдеще.

Отделете много внимание на въпросите, свързани с интимната близост и нейното качество. Споделете с партньора своите фантазии, разкажете за желанията си, разберете за какво мечтае той. Началото на годината е добро време за експерименти в съпружеската спалня. Оправяйки тази сфера от личния живот, вие с лекота ще оправите и другите.

Мъжете Стрелци ценят грижата на любимата за дома, но на тях не им достига веселие. Сега те искат да излязат сред хората, да пообщуват с нови и интересни хора, да се разсеят. Партньорките на Стрелците не трябва да възприемат това тяхно настървение като желание да гуляят или да си намерят някоя на страни. Единственото, към което истински се стремят сега са парите. Изкарването на пари не е проблем, но получените средства не се задържат в портфейла им. Важно е да правят разумни покупки и винаги да се съветват с избраницата. Вслушвайте се в това, което ви съветват родените под знаците Козирог, Везни, Близнаци, Водолей. Ще имате затруднения в общуването с Рибите.
Свободните сърца могат да се простят със самотата си. Обектът на вашата симпатия ще реши да ви отговори с взаимност, което ще ви зарадва.

Финансов и кариерен хороскоп за януари 2020 година за Стрелец

Положението на небесните тела дарява възможности за постигане на материално благополучие. Доходът от основната ви сфера на дейност ще бъде по-висок, отколкото сте си мислили. Очаквайте връщане на дългове и финансово поощрение от началника.

От друга страна, началото на 2020 година ще ви донесе психическо напрежение, свързано с принудителната смяна на ценностите и приоритетите. Много ще се усетят с какво се занимават и в каква посока се движат. Така Стрелците ще се доближат до осъзнаването на своето предназначение.
Много ще решат да започнат собствен бизнес. Това не е учудващо, защото е трудно постоянно да работиш за някого. Представителите на този знак ще повишат своя авторитет и ще се отърват от партньорите, които са им влияли пагубно.

Хороскопът за януари 2020 година съветва Стрелците да отложат командировките и началото на каквото и да било обучение, периодът не е подходящ за това. Ако работите за някой друг, а не за себе си, за да не влизате в конфликти, изпълнявайте дейността си както е по „устав“.

Съдбата ще подкрепи тези, които решат да се върнат към старите проекти, с които не са били запознати. Прилагайте усилия да „затворите тази глава“, това ще ви помогне да преминете към следващия етап. Постепенно решавайте проблемите, свързани с комуникацията. Премисляйте по сто пъти преди да кажете или да направите нещо.

Не отлагайте решаването на проблеми, свързани с  финансите. Не се паникьосвайте, дори на пръв поглед да ви се виждат сериозни. Излишните нерви няма да ви помогнат. Не се старайте да отстраните всички трудности наведнъж, действайте внимателно, постепенно. Не продавайте ценните си вещи, само, за да купите подарък на някого.

Здравен хороскоп за януари 2020 година за Стрелец

Хороскопът препоръчва внимателно да се грижите за кожата си. Не използвайте средства, за които по-рано нищо не се чували. Не експериментирайте с нови продукти за хранене, ограничете употребата на кафе.

В началото на януари проблемни за здравето места могат да станат краката, напрежението в които много ще ви досажда. Намерете време за почивка, откажете се от неудобните обувки. Помислете дали е необходимо да се измъчвате, само, заради „лустрото“.

Краят на месеца ще ви донесе много позитивизъм и добро настроение. През този период, Стрелците не са заплашени от болести. Времето е подходящо да се отървете от вредните си навици, за да предотвратите обострянето на хронични заболявания. Почивайте активно, участвайте в силови съревнования и спортни мероприятия.

Козирог

Свалете от плещите си излишните отговорности.

Хороскопът за януари напомня на Козирозите, че самостоятелно да се захващат с редица важни проекти, едновременно, не е разумно. Обръщайте се за съвети към тези, които са авторите за вас, които считате за съмишленици. Не се отказвайте от колективната работа, защото тя, сега, ще ви донесе повече, отколкото, ако работите сами.

Астрологичната прогноза за януари 2020 година напомня за необходимостта да се настройвате на позитивна вълна. Представяйте си това, към което се стремите. Мислейки негативно, не се учудвайте, че в живота ви възникват много неприятности.

Началото на месеца е добър период за обновяване на гардероба на жените Козирози. На шопинга няма да похарчите много пари.

Неочаквано близките ще се окажат дразнители. Независимо от това, че емоциите ще ви изгарят отвътре, хороскопът за януари 2020 година препоръчва на Козирозите да се сдържат. Не се оплаквайте и не говорете нищо. Превключете на нещо позитивно, намерете отдушник в хобито си и всичко, което ще ви разсее от желанието да започнете да изяснявате отношенията си.

Краят на януари 2020 година е добър период за борба с вътрешните ви проблеми. За да се опознаете по-добре, прекарайте време насаме със собствените си мисли. Ще откриете отговорите на отдавна интересуващи ви въпроси, ще разберете в какво направление е най-добре да се движите в бъдеще. Вслушвайте се в интуицията си, използвайте различни психологически техники за хармонизиране на чувствата и емоциите.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Козирог

Бракът, сключен в началото на януари, ще донесе на Козирозите много щастие. Небесните тела ще се погрижат и за отношенията, които са стартирали неотдавна. Хороскопът за януари 2020 година подготвя Козирозите за голяма изненада от страна на партньорите. Избраникът/избраницата ще се постарае да ви учуди и това ще му/й се получи добре. Към предложенията на любимия/любимата не бързайте да се отнасяте като към авантюра, в която е по-добре да не се включвате. Излезте от рамките на обичайното!

Началото на месеца е добър период за възстановяване на връзките с тези, с които сте скарани. Решете се на сериозен разговор с любимия/любимата. Изкажете се и му/й дайте възможност да се изкаже. Намерете компромиси, независимо колко трудна ви се струва стеклата се ситуация. Старайте се да удовлетворите не само своите потребности, но и потребностите на близкия човек. Съдбата ще бъде на страната на тези Козирози, които заемат такава позиция.

Финансов и кариерен хороскоп за януари 2020 година за Козирог

Не се предвиждат затруднения при общуването с партньорите, началника, колегите. Със шефа ще успеете да намерите общ език, демонстрирайте му своята готовност да се заемете с важните и мащабни проекти. Ръководителят ще започне да ви уважава. Ако в миналото не е бил прав по някакъв въпрос, ще си признае грешката.

Не е изключено финансовите поощрения да станат по-добри. Мъжете Козирози могат да очакват успешно сключване на договори.

В периода на новолуние се пазете от конкуренти, които ще действат твърдо, за да заемат мястото, за което вие самите претендирате. Действайте по установените правила, не излизайте от рамките на позволеното.

Ще се решат всички спорни финансови моменти. При това, вие ще отстоите своите интереси и ще получите повече от това, на което сте разчитали. Това ще се отрази добре на вашето материално положение. Важна препоръка към вас е внимателно да се отнасяте към документите с които работите.

Ако се каните да теглите кредит, претеглете добре всички „за“ и „против“. Помислете как това ще се отрази на финансовата ви стабилност.

Здравен хороскоп за януари 2020 година за Козирог

Хороскопът за януари гарантира на Козирозите добра енергетика и сила, но ги съветва да не бързат да се натоварват прекалено физически. Препоръката е актуална за тези, които се канят да увеличат тренировките. Съществува риск от обостряне на хронично заболяване или от получаване на травма.

Грижете се за себе си, намерете време да посетите салон за красота. Началото на годината е добро време за преобразяване и имате добри възможности да намерите добър професионалист в това отношение.
В средата на месеца отидете на стоматолог. Откажете се от сладкото и кафето. Приемайте средства, които да укрепят зъбния емайл.

Към края на януари се очаква снижение на енергийните запаси. Отслабеният организъм може с лекота да стане мишена за вируси и инфекции. От тях може да се защитите с помощта на продукти, съдържащи витамин С.

Водолей

Време е да се отървете от излишното в дома и в живота си, да направите основно почистване в жилището и в офиса. Непременно махнете ненужните файлове в телефона и в компютъра. След това ще усетите облекчение, ще започнете спокойно да творите и да се занимавате с любимите си дела.

Според астрологичната прогноза за януари, мъжете Водолеи ще бъдат „по-бойно“ настроени. Ще се вслушват във вашите думи, но това ще ви коства много нерви. Научете се да цените това, което е най-важно от всичко – времето. Не губете нито минута напразно. Околните, ако така им е добре, могат да останат в неведение, да тънат в своето заблуждение. Това е техен проблем.

Хороскопът за януари 2020 година обещава на Водолеите съдбоносна среща. Общуването с новия човек ще ви донесе много емоции, ще ви накара да погледнете по различен начин на околния свят, да откриете в себе си нови граници, за които дори не сте подозирали.

Водолеите ще бъдат по-уверени в себе си и в своите действия. Външните фактори няма да ги „изкарват от релси“. Няма да позволят да „кръшнат“ от верния път. Уверено ще се движат към целите си. Упоритостта ще ви стигне да покорите върхове, отстранявайки препятствията по пътя. Съдбата ще се възхити от вашата сила на волята и за това ще ви възнагради.

Краят на месеца ще ви отърве от „розовите очила“. Ще разберете, че дълго време сте се доверявали на хора, на които не е трябвало да се доверявате. Не се самобичувайте заради това, всеки може да допусне грешка.

Откажете се от връзките си с лъжците, приемете важният житейски урок и в бъдеще се постарайте да избягвате подобни истории.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Водолей

Началото на януари обещава много ярки събития, например, начало на служебен роман. Искрата между вас и колегата/колежката ще избухне по време на семинар, курс или командировка. Общуването ще прерасне приятелство, а приятелството във взаимна симпатия. А от там любовта е на една ръка разстояние.

Хороскопът за януари 2020 година обещава на Водолеите искрени и дълбоки чувства с други представители на въздушната стихия. Ако отдавна сте част от отношения, промени очакват тези, които се срещат с представители на знаците Водолей и Скорпион.

Искате ли да възхитите партньора/партньорката? Тогава задействайте фантазията си, тръгнете на съвместно пътешествие. Така ще се разделите с усещането си за самота и ще смирите стремежа си към независимост, провокирано от чувството ви за ревност. Ако нямате възможност да заминете, то началото на годината е подходящо за начало на ремонтни дейности, заедно с избраника/цата.

Жените Водолеи ще предпочетат да се заемат със собственото си преобразяване, за което ще се наложи да посетят козметик, масажист, спа процедури. Много от тях внимателно ще се подготвят за романтичната среща с обекта на своята симпатия. Сега, общуването с противоположния пол им е необходимо за само-утвърждаване.
Не се занимавайте с безполезни изяснявания на отношенията, не се опитвайте да убедите когото и да било в собствената си правота.

Семейните Водолеи трябва да отложат за малко служебните дела и да се заемат със създаването на уют в дома си. Ако нямате възможност да промените кардинално нещата, заемете с разместване на мебелите, за да стане по-топло и уютно.

Не се карайте с партньора/ката. Сдържайте се, откажете се да критикувате любимия човек. На пълнолуние бъдете особено внимателни и деликатни. Сега дори дребното недоразумение може силно да навреди на романтичната ви връзка.

Краят на месеца ще ви донесе добри новини, касаещи партньора/ката.

Финансов и кариерен хороскоп за януари 2020 година за Водолей

Хороскопът за януари 2020 година съветва Водолеите да живеят по точен график. Създайте го внимателни и от време на време го регулирайте. Бъдете пунктуални, организирани и отговорни. Самодисциплината е важен елемент във вашия живот, защото само така ще успеете бързо да реализирате мечтите си.

В началото на годината очаквайте много работа. Ще бъдете подложени на трудни задачи, за изпълнението на които ще се наложи да влезете в ролята на новатори. Допълнително натоварване ще идва от втора работа, за която сте се съгласили доброволно. Бъдете спокойни, работете без да се оглеждате, портфейлът ви редовно ще се попълва с прилични суми.

Водолеите няма да успяват да избягват конфликтните ситуации, някои от споровете са съпроводени с неприятни последствия. Не задълбочавайте ситуацията, доказвайки се на тези, които не са на една вълна с вас, отстоявайки своето мнение.

По невнимание, през януари 2020 година, може да загубите важен източник на доходи. Не бързайте да отпускате ръце. Тази неприятност скоро ще остане в миналото, дори ще забравите да мислите за нея. Хороскопът за януари 2020 година обещава на Водолеите нов източник на доходи, който ще бъде по-добър от стария. Материалната стабилност е гарантирана на представителите на този въздушен знак. Тези промени могат да ви плашат, но в бъдеще ще разберете, че напразно сте се ядосвали.

Здравен хороскоп за януари 2020 година за Водолей

Хороскопът за януари 2020 година съветва Водолеите да бъдат активни, много да тренират, да се разхождат на чист въздух. Ако ви предложат да се включите в планински преход, не отказвайте!

Не се паникьосвайте, ако повишите температура. Това не винаги говори за възпалителен процес. Обърнете внимание на състоянието на нервната система, възможно е напрежението да е предизвикало „странични ефекти“. Откажете се от таблетките, просто малко си починете и се отпуснете.

В края на януари Водолеите ще усетят понижение на имунитета си. Ще се усещате сънливи, вяли, апатични. За да не се сблъскате със сериозни здравословни проблеми, провеждайте редовно закаляващи процедури, разхождайте се по улицата. Пазете се от възникването на травми при работа с електроуреди и режещи инструменти.

Риби

Творчеството ще стане източник на положителна енергия.

Хороскопът за януари 2020 година препоръчва на Рибите да взимат участие във всичко, което е свързано с риск, защото Съдбата сега е на тяхна страна. Дошло е време да избирате между „Славей в гората и врабец в ръката“. Изберете славея! Началото на годината е добър период за всички мечтатели.

Мечтаенето е нещо добро, но не трябва да отивате твърде надалече. Хороскопът за Риби говори за това, че потапяйки се в мечти, вие все повече ще губите връзка с реалността. Действайте смело, за да не изпуснете възможността да постигнете повече в живота. Шансовете ще бъдат много.

Гответе се за важен избор, за преломен момент в живота. Не бързайте да взимате решение, докато не претеглите всички „за“ и „против“. Ако се съмнявате как да постъпите се обърнете за съвет към по-възрастните членове на семейството. Средата на януари 2020 година е добро време за разговори с роднини.

Краят на януари ще бъде сантиментален период. Рибите ще бъдат доверчиви, те ще протегнат ръка за помощ на тези, които се нуждаят от нея. Помагайте, преди всичко тези, които преди самоотвержено са спасявали вас. Не се доверявайте на тези, които се канят да се възползват от вас.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Риби

Нищо не пречи на Рибите да изградят стабилна романтична връзка с обекта на своите симпатии. Вие ще усетите връзката и ще разберете, че ви церят и обичат. Не е изключено да направите или да получите предложение за брак. Решавайки да сключите такъв съюз, трябва да сте готови, че той ще бъде дълготраен и устойчив.

Хороскопът за януари 2020 година съветва жените Риби да оставят зоната си на комфорт, да бъдат по-често сред хора, да посещават масови мероприятия, да ходят на концерти и театри. Там ще могат да срещнат човек, който в бъдеще ще ги направи щастливи. Една малка интрижка може да прерасне в нещо сериозно.

Ако сърцето ви е заето трябва да изключите появата на трети в отношенията. Преди да изневерите на постоянния си партньор, помислете дали си заслужава тази „игра“. Сдържайте се, ако са ви скъпи сегашните отношения!

Намерете време да посетите роднините, да разговаряте с братята и сестрите си. Астрологичната прогноза за януари 2020 година предсказва, че ще се появи възможност да започнете приятелски отношения със Скорпион, Козирог или с представители на въздушната стихия. Не стойте у дома, бъдете сред хората, ходете по купони, посещавайте ресторанти, изобщо места, където можете да се повеселите с колеги, приятели и познати. След тези мероприятия е възможно да се усетите уморени. Най-лесно ще възстановите силите си на тишина и спокойствие, оставайки сами със своите мисли.

Времето е подходящо за тези, които мечтаят да станат родители. Шансовете за зачеване са високи. Това трябва да отчетат и тези, които не искат да имат деца.

Финансов и кариерен хороскоп за януари 2020 година за Риби

Хороскопът обещава успех в работата, която пряко е свързана с творчеството. Ще ви стигне вдъхновението, за да създадете истински шедьовър. В главата ви ще се раждат оригинални идеи, при реализирането на които ще имате възможност да забогатеете и да станете известни. Към работата си трябва да се отнасяте като към дете, което се нуждае от вашата грижа, любов и внимание. Дайте всичко от себе си, обичайте това, което правите. Ако се сблъскате с неуспехи, приемайте ги философски. Този път не е станало, другия път ще ви провърви.

Използвайте радостта и усмивката като инструмент, който отваря врати за новите възможности. Рискувайте и вземете участие в конкурси, където да демонстрирате своята професионална квалификация. В службата може да заслужите статус: „Служител на месеца“.

Гответе се за трудно връщане към работата, защото не всички ще успеят да започнат бързо работа след празниците. Първостепенна задача за вас е отново да станете част от външния свят, с всички негови проблеми. Родените в началото или в средата на месеца, мъже Риби, ще усетят подкрепа от страна на тези, които считат за съмишленици.

Отнасяйте се внимателно към всичко, дори да става дума за дреболии, защото те могат да разрушат всичко, над което Рибите са работили по-рано. Хороскопът за януари 2020 година обещава на Рибите предложение за допълнителни доходи. Такова предложение може да смути представителите на този знак. Бъдете смели, съгласете се да опитате нещо ново. Ще ви хареса, а и материалното ви състояние ще се стабилизира. От друга страна, тези, които откажат да работят допълнително, няма да влошат своето финансово положение.

Здравен хороскоп за януари 2020 година за Риби

В началото на годината, планетите, ще станат защитници и верни спътници на Рибите по всички въпроси, свързани със самочувствието им. Не се страхувайте, че ще получите сериозна травма или ще хванете някаква инфекция. По-често се разхождайте на чист въздух, запишете се на фитнес или се занимавайте със спорт у дома.

Хороскопът за януари 2020 година показва, че Рибите могат да си създадат сами проблеми, заради склонността си всичко да драматизират. Не приемайте хремата като симптом на страшна болест. Въображението ви работи добре, но трябва да го контролирате. Ако не успявате, отидете на лекар, той ще ви убеди, че не ви заплашват сериозни болести.

В края на януари може да усетите болки в мускулите. Така организмът сигнализира, че много се пренапрягате. За да отстраните болката отидете на масажист и изберете проверен треньор да работи с вас.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара