Хороскопът за ноември 2020 година обещава голям енергиен прилив през този месец. Използвайте силите за подобряване на приятелските връзки и търсене на красота във всичко. Достигайки емоционално равновесие, ще ви стане по-лесно да дишате.

Месечни хороскопи 

Под влиянието на Марс от време на време, може да се държите непредсказуемо и да реагирате прекалено бурно на едно или друго събитие. „Вземете се в ръце“, за да не изплашите късмета. Доверете се на гласа на разума, стремете се към духовно развитие, за което ще ви помогне Нептун. В края на месеца ще бъдете настроени оптимистично и с такова настроение ще покорите и най-високите върхове. Последната седмица на есента бъдете максимално активни.

Според астрологичната прогноза за ноември 2020 година, в началото на месеца дисхармонията ще бъде повод за безпокойство, а положението във всички сфери на живота ще се окаже нестабилно. Под удар ще се окаже здравето и междуличностните отношения.

Деструктивното влияние на планетите ще бъде причина за междудържавни конфликти, възможно е да доведе до технически аварии. През този период, хората няма да могат да решават спорни въпроси. С този проблем ще се сблъскат бизнесмените. Несговорчиви ще станат и влюбените, на които се препоръчва да се откажат от участие в авантюри и да контролират семейния бюджет. Не бързайте да влагате пари в проекти, в които се съмнявате.

Средата на месеца, според хороскопа за ноември 2020 година, ще бъде по-спокойно време. Вселената компенсира загубите, с които се е наложило да се сблъскате по-рано. Тези сфери на живота, които са пострадали най-силно в периода на дисхармонията, бавно, но правилно ще се възстановяват. Вие с лекота ще постигате компромиси с колегите и с началника в службата, с партньора/ката у дома. Ще поутихнат страстите и на международно ниво, ще се решат някои политически конфликти. Действайте така, както ви подсказва интуицията. Не винаги, разчитайки на логиката, можете да постигнете целите си.

Не се отпускайте! Спокойната среда на месеца ще се окаже само „затишие пред буря“. Наистина, разрушителната й сила ще бъде по-слаба, отколкото в началото на ноември. Въоръжете се с търпение. В последните дни на месеца положението на нещата ще се стабилизира и може да се появи възможност да отделите време, за да развиете талантите си, да реализирате творческите си проекти, да сключите важни сделки и отстраните правните неуредици.

Овен

Хороскопът за ноември 2020 година обещава на Овните доближаване до целите, заради които по-рано са работили упорито. Време е да събират плодовете на своята дейност, но да не бързат да се отпускат, защото началото на месеца изглежда трудно. Астрологичната прогноза за ноември 2020 година показва снижаване на енергийния потенциал. Ще усещате слабост и умора на физическо и психическо ниво. Заради това ще ви бъде трудно да направите последната крачка към върха на кариерата. Средата на месеца ще бъде по-малко напрегнат.

Може да се доверите на приятели и роднини. Те ще ви помогнат да платите старите си дългове, да се освободите от задълженията, които тежат на гърба ви. Ще успеете да действате по-активно и продуктивно. Краят на месеца, според хороскопа за ноември, ще бъде благоприятен за Овните. Ще попълните запаса от жизнени сили, ще получите вдъхновение. В главата ви, една след друга, ще се раждат интересни идеи, около вас ще се появят влиятелни хора, с които ще можете да си сътрудничите плодотворно, откривайки пред себе си нови перспективи за следващата година. Последната седмица от есента ще бъде период на подем.

Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Овен

Хороскопът за ноември 2020 година предсказва на Овните облекчение, свързано с решаването на трудни ситуации, които дълго са ги измъчвали. И тук не става дума за пълното отстраняване на проблемите, но засега ще можете да си поемете дъх, защото ще забележите, че не само вие, но и опонентът ви е уморен от борбата.

Ако осъзнаете, че в това „сражение“ няма да успеете да победите, ще започнете да търсите компромиси. Към края на месеца, всички участници в спора ще бъдат съгласни с това. След сключването на примирие, периодично ще продължат да възникват недоразумения, но те няма да могат да се сравняват с тези, с които сте си имали работа през октомври или през лятото.

Ще се наложи да отделяте много внимание на финансовите въпроси и да разглеждате интересни предложения за изкарване на пари. Някои конфликтни ситуации в този сектор ще се наложи да решавате с помощта на задкулисни преговори, чрез посредници. Вие с колегите ще успеете да стигнете до едно мнение, използвайки възможностите, които ви подарява съдбата. Но не мислете, че „войната“ ще приключи през този месец. Хороскопът за ноември предупреждава Овните, че това ще се случи към края на годината, а сега ще работите за подготовката за мирната инициатива.

Ако отдавна искате да смените работата си, обстоятелствата ще се стекат така, че вие ще можете да го направите сега. Не е изключено стар приятел да ви покани при себе си, в своята фирма или организация. Няма да успеете бързо да се устроите, защото ще се наложи в началото да се справите с „развалините“ на старото място. Ще ви бъде трудно да завършите спокойно започнатото, заради постоянните конфликти с началството. Често ще инициирате конфликти.

Финансовата основа ще бъде нестабилна, но крах не ви заплашва. Парите ще идват редовно, но графата с разходите ще се увеличи. Откажете се от излишния риск, свързан с материалните блага. Контролирайте ситуацията, премисляйте всяка крачка.

Звездите ви съветват да не се отказвате от възможностите да спечелите от лотарията. Не е изключено да ви се усмихне късметът и семейният бюджет внезапно да нарасне, за сметка на голяма печалба.

Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Овен

Хороскопът за ноември 2020 показва, че Овните ще имат нарастваща необходимост да прекарват повече време с членовете на семейството си. У дома ще цари особено топла атмосфера. Общуването с близките ще ви носи удоволствие, децата ще ви радват с постиженията си в училище и с участието си в извънкласни занимания.

Периодично ще избухват конфликти. Причината ще се крие в прекалената ви взискателност и рязкото ви поведение. Ще ви бъде трудно да действате дипломатично, независимо че половинката ще се придържа към такава тактика. Не „разбивайте стената с глава“, вслушвайте се в мнението на партньора/ката си. Приемете, че сега те оценяват ситуацията по-трезво от вас.

Самотните Овни ще жадуват да организират личния си живот, колкото се може по-бързо. Околните ще ги намират за елегантни и привлекателни. Шансовете за запознанство с потенциален партньор/потенциална партньорка значително се увеличават към края на месеца. Няма да е необходимо да се престаравате, за да спечелите сърцето на този, който харесвате/тази, която харесвате. Вселената ще направи всичко за вас, затова се отпуснете.

Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Овен

Хороскопът ви съветва да пазите организма си, отчитайте спада на енергия. Защитете се от сезонните заболявания, заемете се с профилактика на хроничните проблеми. Тези, които действат внимателно, в края на есента няма да се оплакват от липса на самочувствие. Психоемоционалното състояние ще бъде стабилно. Меланхолиците ще погледнат живота от друг ъгъл, ще станат по-жизнерадостни. За да не станете заложници на депресия и апатия, преразгледайте работния си график. Създайте си навик да редувате работата с почивката.

Телец

Хороскопът за ноември 2020 година обещава на Телците подобряване на положението на делата в сфера, която, преди, много ви е вълнувала.

В края на тунела ще видите светлина. Няма да успеете бързо да отстраните всички проблеми, но ще осъзнаете, че е напълно реално да го направите, което може да ви радва.

Началото на месеца, според астрологичната прогноза за ноември 2020 година, ще бъде време за обновяване на обкръжението. Използвайте този период, за да преразгледате житейските си приоритети, да съставите план за действие до края на есента.

Действайте динамично, ще имате сили за това. За да повишите продуктивността на труда си, поставете пред себе си реални цели, откажете се от тези, които вече не са актуални. Следвайки този съвет, вие ще се чувствате по-свободни и уверени, на хоризонта ще се появят нови възможности да реализирате своя потенциал. Прилагайки усилия, ще успеете да покорите върха на кариерата, да се прославите, да привлечете вниманието на интересни личности, към сътрудничество с които, вие от доста време се стремите.

Хороскопът за ноември 2020 година съветва Телците, в края на есента да намерят време за планиране, за разглеждане на нови перспективни проекти, за трансформация на старите връзки, за отстраняване на старите дългове, за решаване на текущите дребни проблеми.

Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Телец

Хороскопът за ноември 2020 година предупреждава Телците, че този месец ще бъде непредсказуем и нестабилен. Вие ще продължите да работите над старите въпроси, паралелно ще се занимавате с търсене на нови съюзници. В крайна сметка ще намерите такива. С тяхна подкрепа ще постигнете целите, към които бавно, но уверено се движите. В някои случаи става дума за решаване на юридически проблеми, в други – за започване на бизнес, за разширяване на сферата на влияние или за преместване, заради нова работа.

Основният съвет за този период е да не бързате! Действайте внимателно, взимайте под внимание всички обстоятелства и възможностите, които съдбата ви подарява. Ще ви бъде трудно да лавирате между проблемите, но е необходимо да го правите.

Ако се занимавате с бизнес или сте на ръководна длъжност, комуникационни проблеми, с които сте се сблъскали през октомври, ще останат актуални и през този месец. Ще ви бъде трудно да оправите отношенията със сътрудниците и подчинените, заради интригите, които плетат.

Средата на месеца, според хороскопа за ноември, ще подари на Телците жизнени сили, които са им необходими за динамични действия. Не зацикляйте на индивидуалния труд, работете с колегите си. С подкрепата на партньорите ще разкриете своя творчески потенциал или нов път на развитие. Ще усетите влечение към образование и разширяване на мирогледа. Срещайте се с интересни хора, пътешествайте, опитайте да се заемете с необичайно хоби, което с голяма вероятност, в бъдеще, ще стане основно дело на живота ви.

Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Телец

Хороскопът за ноември съветва Телците да не се отпускат. Проблемите, с които са си имали работа по-рано, ще ги преследват и през този месец. Отношенията с роднините ще бъдат трудни, за щастие, вие може да се доверите на съпруга/та си или на приятели. Близък човек ще стане посредник при конфликтна ситуация с членовете на семейството, своеобразен гълъб на мира. Той, ако за вас е изгодно, ще играе роля на ваш защитник. Неговото влияние при разрешаването на спорните въпроси ще бъде значимо, независимо с кого се опитвате да разрешите отношенията си – с най-близките или с по-далечни роднини.

Тези, които се преместват на далече, ще имат трудности. Старите проблеми, от които дълго са бягали, няма да им позволяват да се движат бързо и уверено напред. Не е изключено да става дума за неразбирателство в общуването с по-възрастните членове на семейството. Постарайте се да изгладите острите ъгли и да намерите компромиси, които да удовлетворяват всички. В противен случай трябва да забравите за спокойствието.

На самотните Телци се препоръчва да се вгледат в колегите и приятелите си. Голяма е вероятността сред тях да е човекът, достоен да бъде ваша половинка. До края на месеца ще имате реални шансове да трансформирате отношенията с този човек, да ги прехвърлите в сферата на романтиката.
Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Телец

Хороскопът успокоява Телците, обещавайки им добро самочувствие и липса на поводи за сериозни безпокойства. Облекчение ще усетят тези, които дълго са страдали от депресия и апатия. Същото се отнася и за представителите на този знак, които преди са се борили с хронични заболявания. Ще се наложи да отделите повече внимание на начина си на хранене, изключвайки от него некачествената или лошо обработената храна, защото може да доведе до отравяне. Възможността това да се случи е нищожна, но няма да е лошо да бъдете внимателни.

Близнаци

Хороскопът за ноември 2020 година предупреждава Близнаците, че, за да постигнат целите, които са си поставили, ще се наложи периодично да действат в разрез със своите принципи.

Началото на месеца, както предсказва астрологичната прогноза за ноември, ще се окаже неблагоприятно. Това ще бъде свързано със снижаване на енергийния потенциал. Дребните проблеми през този период ще се сторят огромни на Близнаците, чувството на разочарование ще стане, едва ли не, постоянно. Ще се влоши положението с делата и ще се повиши напрежението в общуването с деловите партньори и началника.

Отчитайки това, хороскопът препоръчва да отложите реализирането на плановете. Пренесете тази дейност за средата на месеца, когато с удоволствие ще разширявате кръгозора си, ще подобрявате социалната сфера и активно ще участвате в различни мероприятия.

Хороскопът за ноември 2020 година съветва Близнаците през този период да се заемат с търсене на спонсори, нови съюзници, подготовка на плановете за края на есента. Последната седмица на ноември ще се запомни с големите промени, които, като цяло, ще бъдат положителни.

Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Близнаци

Хороскопът за ноември предсказва на Близнаците голям обем работа. Не мързелувайте, захващайте се делата. Има голяма вероятност за напредък по онези въпроси, с които преди не е било възможно да се справите. Близнаците, заемащи ръководен пост, а също и бизнесмените, ще оправят отношенията си с подчинените. Те ще направят всичко, за да повишат продуктивността на труда си, ще станат по-организирани.

Служителите също ще могат да оправят отношенията си с началника. Пътят към това не е в подмазването, а в упорития труд, който боса няма как да не забележи.
Старите проблеми, които вече доста време не успявате да решите, ще предизвикват безпокойство у вас. Става дума за финансови разногласия с важни персони и съмишленици.

Ситуацията, като цяло, ще напомня на увеселително влакче от луна парк. Периодите на конфликти ще се сменят с периоди на затишие. През този месец няма да успеете да оставите спорните въпроси в миналото, но ще успеете частично да ги оправите. Прогресът в това направление ще бъде бавен, но по-добре такъв, отколкото да липсва изобщо. Действайте внимателно, премисляйте всяка крачка и възможните последици от нея. Такава тактика ще ви даде възможност да преживеете трудното време с минимални загуби.

Хороскопът за ноември съветва Близнаците да не планират реализирането на творческия си потенциал в период, когато имат финансови проблеми. Плановете могат да почакат до средата на месеца, когато ще върнете самоувереността в собствените си сили.

През този период ще се активизирате, ще вземете участие във важни мероприятия, от гледна точка на кариерните перспективи.

Финансовата сфера ще се подобри. Парите ще идват редовно. Няма да възникнат проблеми с оформянето на кредити и заеми от роднини.

Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Близнаци

Не трябва да се надявате на подобрение в личния живот. Влюбените ще продължават да изясняват отношенията си, ще влизат в конфликти за същото, за което и преди. „Препъни камъчето“ в отношенията ще бъдат различията във възгледите за живота и различните ценностни системи. Не е изключено много двойки да се замислят за раздяла.
Самотните Близнаци трябва да „заложат“ на събитията. Не се отказвайте от запознанства с интересни личности, приемайте покани от приятели за купони. Големи са шансовете да срещнете своята съдба. Следвайте зова на сърцето, неговия глас, сега, е по-силен от гласа на разума.

На семейните представители на този знак ще им бъде трудно. Тази прогноза е особено актуална за мъжете, които няма да могат да намерят общ език със съпругата си. За да загладите „острите ъгли“ ще се наложи да използвате всички дипломатични навици, които имате. Действайте тактично и меко, не изостряйте вниманието върху това, което може да стане причина за конфликт.

Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Близнаци

Трябва внимателно да се отнасяте към всеки сигнал, който организмът ви подава. Внимателно наблюдавайте работата на органите и системите, които по-рано са ви създавали проблеми. Според хороскопа, при Близнаците, през есента, не се очакват сериозни поводи за безпокойство. Ще бъдете бодри, но това не означава, че трябва да работите денонощно. Особено внимателни трябва да бъдат тези, които са предразположени към инсулт или страдат от хронични заболявания на сърдечносъдовата система.

Рак

Хороскопът за ноември 2020 година предсказва за Раците, че краят на есента ще бъде напрегнат.

Ще има много причини за вълнения, пикът на емоционалната нестабилност ще бъде в средата на есента. За да не изгубите контрола над ситуациите и да не се изпокарате с всички приятели, се старайте да се контролирате.

Началото на месеца ще бъде забързано и отговорно време за повечето Раци. Според астрологичната прогноза за ноември, те ще бъдат принудени да работят над себе си, да се отърват от редица навици, да се откажат от неактуалните си цели, да променят отношението си към живота.

Благодарение на енергийния потенциал, вие ще успеете да издържите на забързаното темпо. Силите ще ви стигнат не само, за да се заемете с текущите дела, но и за начало на нови проекти. Трудът ви ще се окаже продуктивен в средата на месеца, когато ще бъдете изпълнени с вдъхновение и настървено ще реализирате своя потенциал. Успехът ще бъде на страната на тези, които се стараят всячески да укрепят материалната база, на страната на бизнесмените.

Хороскопът за ноември 2020 година съветва Раците да се доверят на финансовия си нюх, заради което по-лесно ще могат да намерят нови спонсори, съмишленици, партньори.
Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Рак

Хороскопът за ноември показва връщане на стари проблеми при Раците, които са ги преследвали в предишния месец. Конфликтът ще се развива на фона на разногласия с партньорите. Не е изключено, работата да стигне до разделяне на бизнеса. Постарайте се да не „разбивате стените с глава“, възможно е всичко да се стабилизира. Не отказвайте помощ от близките си, които са готови да поемат ролята на посредници при спорните въпроси. При необходимост се обръщайте към юристи, готови да способстват търсенето на компромиси.

На първо място, в края на есента, ще излязат отношенията с чуждестранните ви колеги. Съгласявайте се на командировки, заради активизирането на сътрудничеството в това направление. Отделяйте много внимание на тези партньорски връзки, не изпускайте от поглед проблемите в общуването с приятели, чиито социален статус е по-висок от вашия. Независимо от това, че няма да успеете да ги разрешите в близко бъдеще, не трябва да спирате да правите опити за подобряване на отношенията.

Ако сте редови служител, хороскопът за ноември обещава много промени, които са свързани с организационни въпроси. Ситуацията ще се стабилизира напълно едва в края на годината, а сега се въоръжете с търпение. Постарайте се да не „слагате тигана на огъня, докато рибата все още е в морето“, опитвайки се да изясните нещо с началника. Не оказвайте натиск върху него и колегите, не доказвайте, че вашето мнение е единственото правилно. Ако по някаква причина сте принудени да правите това, бъдете тактични и меки. Само тогава ще се вслушат във вас и ще поискат да разберат.

За реално укрепване на финансите трябва да забравите, въпреки стабилния ви доход. Вината за всичко ще бъде в увеличаването на разходите, което ще бъде свързано със служебни проекти и проблеми в личния живот.

Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Рак

Ситуацията у дома ще бъде напрегната, заради спорове относно обща собственост. Не бързайте да заемате твърда позиция, иначе окончателно ще се скарате с любимите.

Позволете на детето ви да стане „гълъб на мира“ в семейството. С тази роля то ще се справи успешно. Скоро враждебното настроение на влюбените, един към друг, ще се смени с по-меко. Вие с партньора/ката ще станете по-сговорчиви, ще бъдете готови заедно да търсите компромиси.

Отношенията ще се върнат в предишното русло, отново ще се радвате на съвместното си пътуване, което звездите ви препоръчват да направите в края на есента.

Самотните Раци могат да разчитат на подарък от съдбата. Става дума за среща с човек, който може да стане ваш спътник в живота. Интуицията ще ви подскаже кога да действате активно и кога да заемете изчакваща позиция. Не се страхувайте да изразявате емоции и чувства, но не прекалявайте в това отношение.

Отношенията с членовете на семейството, особено с по-възрастните, ще станат хармонични. Поведението и плановете ви ще бъдат оценени от роднините по достойнство.

Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Рак

Причина за безпокойство може да стане храносмилателната система и по-скоро – стомаха. За да избегнете сериозните проблеми, внимателно съставяйте хранителния си рацион, изключвайки „тежките“ продукти и храна, която може да доведе до отравяне. Тези, които често боледуват от простуди, астма или бронхит, е добре да бъдат по-внимателни. За подобряване на психоемоционалното ви състояние се препоръчва да разнообразите културно-развлекателната си програма, по-често да се разхождате на чист въздух.

Лъв

Хороскопът за ноември 2020 година препоръчва на Лъвовете, независимо от тяхната комуникативност, да ограничат кръга си на общуване.

Предпочитайте индивидуалния труд. По-добре ще възстановявате силите си, когато сте сами или в обкръжението на най-близките си.

Началото на месеца, според астрологичната прогноза за ноември, ще бъде трудно. Този период ще стане преломен момент за много Лъвове. Жизнените ви сили ще бъдат на края, което ще се отрази негативно на творческата активност и на самооценката.

Голяма част от времето и силите ви, в средата на месеца, ще отидат за отстраняване на битови проблеми, за укрепване на семейните отношения и на тези с колегите. Паралелно ще бъдете принудени да се заемете с подреждане на приоритетите и финансирането на проект, в който сте вложили много енергия. Ще започнете да гледате живота под друг ъгъл, не е изключено да станете по-строги в отношението към себе си и към другите. Трябва да критикувате себе си и другите с мярка.
Краят на месеца ще ви донесе усещане за спокойствие.

Хороскопът за ноември предсказва за Лъвовете, че те отново ще придобият самоувереност. С тази увереност в собствените сили, те ще започнат да работят над финансови проекти и да се занимават с обществена дейност.

Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Лъв

Хороскопът за ноември 2020 година не съветва Лъвовете да очакват много от този месец. В делови план, това време е неудачно. Сега е най-добре да се заемете с внимателен анализ на ситуация, която дълго ви е безпокоила. Изучете всички възможности за изход от тунела, оценете преимуществата и недостатъците на всяка от тях, по отделно. Бъдете готови за проверки от различни инстанции, за юридически проблеми. Това са тези неуредици, с които е трябвало да се разправяте през октомври.

Отношенията с околните ще бъдат напрегнати, заради ранимостта на Лъвовете и тяхното нежелание спокойно да приемат критиката. Всяка забележка ще приемат с враждебност, подозирайки, че по този начин се опитват да ги манипулират, да им диктуват собствените си условия на играта.

Особеното разположение на планетите прави Лъвовете решителни, готови да „изгорят всички мостове назад“, заради нови кариерни постижения. Паралелно ще се наложи да се противопоставят на недоброжелатели, които сега ще положат максимално усилия, за да подронят авторитета им. Заради интриги, които сега се плетат около тях, те ще прекъснат връзка с някои партньори и приятели.

Не бързайте да им търсите заместници. Новите начинания няма да ви донесат тези плодове, на които сте се надявали.

Хороскопът за ноември съветва Лъвовете да побързат с решаването на спорните въпроси и сключването на важните договори. Внимателно проучвайте постъпващата, от различни източници, информация. Не вярвайте на всичко, което чуете, обръщайте внимание на детайлите, за да видите това, което е скрито между редовете. Изучаването на всеки детайл ще намали до минимум възникването на сериозни усложнения в делата.

Финансовата ситуация ще се окаже неутрална. Пари ще имате, но те ще идват във вид на помощ от роднини, приятели или от партньора/ката. Няма да се наложи да разчитате на увеличение на заплатата. Възможно е да попълните спестяванията си за сметка на лихвения процент на банковия ви влог.

Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Лъв

Личният живот на Лъвовете ще излезе на преден план. Семейните ще бъдат заети с облагородяване на жилището и хармонизиране на отношенията с близките. Общуването с роднините няма да бъде идеално. Само да се доближите до отстраняването на причините за конфликта и веднага някой ще реши да унищожи резултатите от вашите усилия с някакво необмислено действие. Ситуацията ще напомня на влакче на ужасите от луна парк. Периодите на затишие ще се редуват с периоди на неспокойно време. Атмосферата ще бъде напрегната, ще се отрази негативно на децата. Подрастващите ще започнат да не слушат и да демонстрират раздразнителност.

Самотните Лъвове ще срещнат потенциалния си житейски спътник по време на пътуване – лично или делово. Не е изключено, съдбата да ви отведе на събитие, свързано с обществена дейност или интелектуален труд. Вглеждайте се във всеки нов познат. За да направите добро впечатление на новите си приятели, поработете над имиджа си. Иначе, вие излъчвате позитивна енергия, дръжте се достойно.

Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Лъв

Ноември ще зарадва Лъвовете. Не ги заплашват сериозни проблеми със здравето, но това не означава, че можете да натоварвате организма до краен предел. За да не стигнете до упадък на силите си, преразгледайте работния си график. Направете всичко възможно в него да намерите време за кратки прекъсвания, необходими за възстановяване на енергийния ви запас. Звездите предупреждават за голяма вероятност от възникване на пътно-транспортно произшествие, затова не губете бдителността си по време на шофиране.

Дева

Хороскопът за ноември 2020 година предсказва, че сега е във възможностите на Девите да решат проблемите в личния живот и в работата.

Астрологичната прогноза за ноември показва излишък от енергия, която в началото и в средата на месеца ще усети почти всеки представител на знака Дева. Ще бъдете неспокойни и прибързани. Върху вас ще се изсипе голямо количество информация, която ще се наложи да преработите. Ще се стремите към разширяване на кръга на общуване. Ще изучавате нови перспективи за развитие.

Регулярно ще постъпват предложения за участие в интересни проекти. Постоянното общуване с деловите партньори, обсъждането на планове и идеи, командировките, могат да ви изтощат, но не се отказвайте от всичко това, защото, в противен случай, няма да постигнете висоти в кариерата.

Хороскопът за ноември обещава, че края на месеца ще бъде спокойно време и Девите ще успеят да започнат отново да изграждат отношенията си с колегите и с началника. В това ще им помогнат дипломатическите им навици.

Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Дева

Хороскопът за ноември обещава на Девите успех в делата. Краят на месеца е свързан със началото на светъл период: вие ще успявате активно да развивате отношенията с партньорите от други страни, да сложите край на поредицата от неприятности, резултат от нерешени, в миналото, проблеми. Голяма е вероятността да решите спорни финансови въпроси и да поставите точка в разбирателствата по отношение на вашите задължения. Това ще ви даде възможност да си отдъхнете и да се простите с това, което по-рано ви е носило много тревоги.

Важните делови срещи и преговори е най-добре да планирате за края на есента. Перспективен, в това отношение, период ще бъде средата на ноември. За да може всички важни решения да бъдат взети във ваша полза, се постарайте да не доказвате правотата си агресивно. Заемете позицията на дипломати, постарайте се в мека форма да обосновавате своята гледна точка.

Отделяйте повече внимание на образованието. Много Деви, просто, ще бъдат принудени да приемат решението да учат, защото професионалното им развитие, скоро, ще изисква нови знания и умения.

Подгответе се за постъпване във ВУЗ или изберете пътя на самообразованието. Последният вариант ще се окаже по-привлекателен за повечето. Ще ви тегли към приключенията и посещения на обществени събития. Действайте така, както ви подсказва интуицията.

Краят на ноември ще бъде спокоен период. Деловата активност значително ще се снижи, но това не трябва да ви огорчава. Възползвайте се от момента, за да постигнете вътрешен баланс, да прекарате време с близките, приятелите и партньора/ката.

Финансовата основа, както и преди, ще се нуждае от укрепване, независимо от подобряването на вашето положение в деловите среди. Заработените пари ще отидат или за нуждите на близките ви, или за връщането на стари дългове.

Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Дева

Хороскопът за ноември предсказва на Девите продължаване на тези процеси, които са започнали още през лятото. Става дума за големи промени в личния живот. Семейните ще бъдат загрижени за успехите на децата, ще похарчат доста средства, за да им помогнат. В някои от случаите ще се наложи да вложат не само финанси, но и време, и сили.
В комуникационната сфера ситуацията ще се хармонизира. Отношенията с членовете на семейството ще се подобрят по време на съвместно пътуване или гостуване при далечни роднини.

Влюбените, които още не са узаконили своите отношения, редовно ще се карат, но не трябва да се огорчават. Скоро нажежените страсти ще утихнат. Въоръжете се с търпение! Ако преживеете трудния период и се откажете да „изгорите мостовете зад себе си“, връзката ви с партньора ще стане по-устойчива.

Ако до сега сте сами, голяма е вероятността да срещнете интересен човек през първите три седмици на този месец. Приятелските отношения бързо ще прераснат в романтични, важно е да не смесвате сърдечните дела и парите.

Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Дева

Месецът обещава добро самочувствие на Девите. Изключение ще бъдат тези представители на знака, които се отнасят безотговорно към организма си и пренебрегват профилактичните мерки на хроничните заболявания. Към тях се отнасят заболяванията на храносмилателната система. Звездите ви обръщат внимание върху високия риск от получаване на травма в резултат на пътно-транспортно произшествие. Бъдете внимателни сядайки зад волана.
Ако отдавна се оплаквате от болно гърло и не се справяте, обърнете се към лекар. Така ще намалите риска от развитие на сериозни усложнения.

Везни

Според хороскопа за ноември 2020 година, този месец ще се окаже напрегнат и неспокоен за Везните. Няма да забележите как ще отмине, защото ще бъдете заети с работа и дребни битови проблеми.

Постарайте се да се спирате от време на време, да правите пауза, за да се убедите, че всичко правите правилно. За да не сбъркате, ще трябва да покажете стоманена издръжливост и пълна концентрация.

Астрологичната прогноза за ноември 2020 година препоръчва в началото на месеца да заемете твърда позиция. Само така ще постигнете признание и ще накарате околните да се съобразяват с вас.

Отстоявайки сега своите интереси, в средата на месеца ще получите възможност да увеличите доходите. Допълнително, в това, ще ви помогне добре развитата интуиция. Тя ще ви подскаже къде да търсите възможности, за да реализирате своя потенциал. Проявявайте творчество в работата. Не забравяйте за дребните удоволствия – развлечения и любовно-романтични приключения.

Краят на ноември е преломният момент, в който ще направите голям скок нагоре по кариерната стълбица, ще подобрите социалната сфера, ще направите контакти с влиятелни хора. Те могат да изиграят важна роля в личностния ви ръст.

Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Везни

Хороскопът за ноември 2020 година предупреждава Везните за продължаване на тъмната серия в професионалната сфера. Успехът ще ви изостави, но това не означава, че сте се провалили, дори и да ви се струва така. Намалете финансовите загуби, като за целта се откажете да посещавате казината, игралните зали и развлекателните мероприятия.

Деловата ви репутация може да пострада, заради упреци от страна на тези, които са забелязали, че бягате от задължения в миналото. Бъдете готови за това, че много ще ви упрекват, включително и за проблемите, които дълго не можете да решите. Не се отпускайте, този труден период не е безкраен, вие все още контролирате ситуацията. Потърпете, чакайки настъпването на по-благоприятен период. Късметът ще се върне при вас през декември, когато положението на планетите ще се промени.

Опонентите могат да се държат агресивно и да ви оказват натиск. Дръжте се здраво, бъдете меки и гъвкави. Ако не можете да поставите край на разбирателство, което засяга собственост, не е изключено, да успеете да решите този проблем с помощта на пари. Но не намалявайте своята бдителност, ако това се окаже ефективно. Враговете не спят, те са готови във всеки момент да ви нападнат с „друго оръжие“. Убедете се, че сте готови за това.

През този месец финансите ви няма да пострадат. Доходите видимо ще се увеличат, парите ще постъпват редовно по сметката ви, но голяма част от тях ще бъдете принудени да похарчите почти веднага. Разходите ще бъдат свързани не само със служебните дела, но и с личния живот.

Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Везни

Хороскопът за ноември препоръчва на Везните да се въоръжат с търпение. Ще бъде необходимо, за да издържите агресивността на партньора/ката си. Той/тя ще иска да сте ги чули и разбрали. Сега за баланса в отношенията отговаряте вие. От време на време в дома ви ще се разнася звук от счупена чиния, но до раздяла няма да се стигне. А, ако сте решили да се разведете, не отлагайте въпроса, който засяга разделянето на общото ви имущество. Не бързайте да предлагате на бившия/бившата си мир. Голяма е вероятността да го счете за проява на слабост и след това да окаже голям натиск върху вас.

На задружните съпрузи също ще им се наложи да решават проблеми с недвижим имот или земя, но за разлика от тези, които се развеждат, те ще могат да намерят общ език и да постигнат поставените пред тях цели.

Самотните Везни могат да опитат да организират личния си живот, поставяйки акцент върху своя чар. Използвайте го като основно оръжие в процеса на завоюване на сърцето на „своя“ човек.

Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Везни

Месецът ще зарадва Везните, обещавайки им добро самочувствие. Физическото ви здраве ще бъде на висота, както никога по-рано. Същото може да се каже и за психоемоционалното ви състояние. По-жизнени ще станат и тези представители на знака, които дълго са били заложници на унинието. Хроничният проблем, който до скоро редовно се е обострял, ще отстъпи. Възпалителните процеси и простудите ще заобиколят от страни Везните. От време на време ще ви безпокои главата. Народните средства ще ви помогнат да се спасите от честите мигрени.

Скорпион

Хороскопът за ноември 2020 година обещава успех на Скорпионите във всичко, с което се заемат. Ще можете да доведете до края дори това, което на другите им струва невъзможно. Краят на есента ще бъде активен. Ще бъдете решителни и настойчиви когато става дума за отстояване на гледната ви точка за дома и работата.

Началото на месеца, според астрологичната прогноза за ноември 2020 година, ще донесе дребни проблеми, свързани с игнориране мнението на влиятелни хора, с безсистемния подход към изпълнението на личните ви задължения, прибързаност.

В този период, също, съществува висок риск от травмиране, затова Скорпионите трябва да бъдат максимално внимателни и сдържани. Този съвет ще бъде актуален за тях и в средата на месеца, но тогава късметът ще ги подкрепя. Благодарение на това, ще станете по-организирани и стегнати.

Хороскопът за ноември съветва да потърсите нови източници на доходи, нови пътища за развитие на кариерата и началото на собствен бизнес. В края на месеца планирайте срещи с деловите партньори, водете преговори.

Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Скорпион

Хороскопът за ноември 2020 година предсказва на Скорпионите успех, но в случай, че започнат да контролират ситуацията и поемат отговорност. Ще имате такова настървение, че можете да разчитате на постигане на поставените цели.

Ако през предишните месеци сте се посветили на урегулиране на конфликтните ситуации, в които са замесени колеги от други страни или градове, то до края на сезона ще успеете да намерите начин да заровите „томахавката“ на войната. Ще намерите компромис, който да удовлетворява всички. Не става дума за пълно отстраняване на проблемите, но враждебността може значително да намалее. Въпросът ще започне да се развива, а напредъкът ще бъде резултат единствено от вашите усилия.

Ще постигнат своето и тези, които мъжествено и упорито преодоляват трудностите, свързани с проверки от държавни институции, с юридически въпроси. Част от спорните моменти ще останат в историята, останалата част ще престане да има значение през следващите месеци.

В средата на ноември не се отказвайте от деловите пътувания. Командировките ще ви донесат повече ползи, отколкото сте си представяли. Вие с лекота ще се адаптирате към променящите се условия за развитие на ситуациите, стремежът ви за власт ще се проявява по-малко агресивно, по-меко и ненатрапчиво.

Хороскопът за ноември 2020 година обещава на Скорпионите наситено завършване на есента. Вие ще получите много ярки впечатления и незабравими емоции, голяма част от които ви е гарантирана от срещите с интересни личности. На хоризонта ще се появи възможност да стартирате проект, чиято идея носите в главата си отдавна. Околните ще ви видят като покровители, защитници, лидери, които ще искат да следват. Подкрепата на масите ви е осигурена.
В края на месеца, трудното финансово положение ще спре да бъде причина за безпокойство, защото ще ви преведат прилична сума.

Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Скорпион

Ноември обещава на Скорпионите подобрение на личния живот. Отношенията с роднините ще станат по-хармонични и това ще бъде ваша заслуга. В миналото ще останат конфликтите, възникващи, заради неприятности, в които е попадало семейството ви, заради стари обиди. От време на време в дома ви ще се завихрят бури, но, ако ги овладявате, ако оставате хладнокръвни, ще избягвате конфронтациите, към които ви тласкат околните.

Ако отдавна планирате преместване, направете го сега, когато късметът е на ваша страна и ще ви бъде леко да решавате трудните въпроси, свързани със законите и юридическите тънкости. Връзката с децата ще бъде силна, наследниците могат да изиграят важна роля в решаването на проблеми, с които вие не сте се справили в миналото. Ако внезапно децата ви станат раздразнителни и непослушни, започнете да прекарвате повече време с тях. Голяма е вероятността, че по този необичаен начин се опитват да привлекат вниманието ви.

Влюбените, които са били принудени да се разделят за кратко, ще се съберат. В средата на месеца ще бъдат готови да се разберат по спорните моменти, които са се натрупали по време на раздялата. Не е изключено да се заговори за общия бюджет, в който Скорпионите внасят нередовно и малко суми. Ако при вас са възникнали проблеми със заработването, започнете внимателно да планирате разходите. Въведете отчетност за движението на всяка стотинка.

Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Скорпион

Увеличаването на енергийния потенциал при Скорпионите през ноември, ще се отрази добре на самочувствието им. Към подобряване ще тръгнат дори тези, които са боледували много в миналото. Единствено може да се притеснявате от попадане в пътно транспортно произшествие. Бъдете внимателни, сядайки зад волана.

Психоемоционалното състояние на представителите на този знак ще бъде стабилно. Меланхолиците и хората, които са склонни често да изпадат в униние ще започнат да гледат света от друг ъгъл.

Стрелец

Хороскопът за ноември 2020 година напомня на Стрелците, че не са длъжни да постигат целите сами. През това време ще срещате надеждни хора.

Началото на месеца, според астрологичната прогноза за ноември, ще бъде неблагоприятен период, заради стрес, с който ще се наложи да се сблъскате. Не се натоварвайте с повече работа, не планирайте много делови срещи и преговори. Иначе ще ви споходят болестите, свързани с преумора на физическо и психоемоционално ниво.

Постарайте се да не ставате заложници на илюзии, не си губете времето напразно. Вашето внимание трябва да бъде приковано към важните въпроси.

Пристъпвайте към тяхното решаване в средата и края на месеца, а до тогава се посветете на творческите проекти.
През ноември енергийният потенциал на Стрелците няма да бъде висок. Към края на месеца се очаква подем и вие ще усетите готовност да се придвижите решително напред.

Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Стрелец

Хороскопът за ноември съветва Стрелците да се облегнат на нечие рамо. Преди сте предпочитали да преодолявате препятствията самостоятелно. Затова и много сте работили. Сега това няма да бъде достатъчно. Обърнете за помощ към старите си приятели, роднините или хора, на които можете да се доверите. Възможно е да не им се наложи да вършат много, но самият факт, че сте решили да действате с някого, ще повлияе на обстоятелствата, изменяйки ги в по-изгодно, за вас направление. Няма да успеете да се движите с лекота към целите, заради тежестта на старите проблеми, които ще ви напомнят периодично за себе си.

Ситуацията с високопоставените началници ще се усложни. Не е изключено да става дума за финанси. Не се паникьосвайте, скоро всичко ще застане по местата си, а вие ясно ще видите начините за изчистване на недоразуменията. Не позволявайте на неприятностите да ви извадят от равновесие. Психоемоционалното ви състояние сега е нестабилно, стресът ще ви смаже, ако не се предпазите от него. Преразгледайте графика си за деня, не претоварвайте организма си с работа, отложете срещите и делата, които могат да почакат. Намерете златната среда между тежкия труд и снизхождението към собствените ви слабости, към желанието нищо да не правите. Мързелът, както и прекалената натовареност, са в състояние да повлияят негативно върху енергийния ви потенциал.

Подредете приоритетите си. На първо място трябва да излязат важните въпроси, решаването на които ще бъде ключ към прогреса. Направете всичко възможно, за да не ви разсейват празните илюзии и нереализираните очаквания.

Хороскопът за ноември 2020 година разрешава на Стрелците, за да постигнат целите си, да прибягнат към задкулисни игри. Действията, които ще се случат, няма да се харесат на всички, но ще ви донесат големи ползи, за разлика от явните действия. Финансовата сфера ще се окаже достатъчно стабилна, благодарение на стари дългове, които най-накрая ще ви върнат.

Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Стрелец

В сърдечните дела, през ноември, при Стрелците всичко ще бъде трудно. У дома ситуацията ще се нажежи, заради непослушанието на децата и техните проблеми, за отстраняването на които ще отидат много пари от семейния бюджет. При това, вие ще избегнете финансовите проблеми благодарение на подкрепата на партньора/ката, роднина или приятел. Заедно с материалната подкрепа, вие може да разчитате и на морална.

Влюбените регулярно ще изясняват отношенията си, ако до сега са успели да ги запазят. Ако сте поставили точка на любовната история, ще ви се наложи болезнено да преживеете самотата. Не се отказвайте! Старайте се да поддържате душевното си равновесие, напомняйте си, че сред многото хора в света, вие непременно ще намерите този човек, който ще грабне сърцето ви. В края на месеца ще имате няколко възможности да се запознаете с интересни хора, потенциални партньори. Но не чакайте със скръстени ръце някой да дойде и да ви „завоюва“. Вие самите бъдете настроени съответстващо – готови да проявявате страст и сериозни намерения.

Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Стрелец

Месецът обещава на Стрелците добро самочувствие. Ще бъдете в добра физическа форма, но това не означава, че може да натоварвате прекалено организма си. Не си „играйте с огъня“ и не се опитвайте да се „надскочите“. Преразгледайте работния си график, коригирайте го така, че да имате възможност редовно да си почивате. Пазете нервната система. Препоръчва се да се отнасяте внимателно към начина си на хранене, от което трябва да изключите консервираната или лошо почистената храна, защото може да стане причина за отравяне.

Козирог

Хороскопът за ноември 2020 година ще зарадва Козирозите. Добрата новина е, че в края на тунела ще видите светлина, в сърцето ви отново ще се засели надеждата, че скоро всичко ще се промени към по-добро.

Астрологичната прогноза за ноември предупреждава, че началото на месеца ще бъде напрегнато. Ще бъдете принудени много да работите, да решавате проблеми – не само своите, но и тези, на членовете на семейството и на приятелите. Гответе се да инвестирате не само време, сили и нерви, но и пари. Ще ви се струва, че 24 часа в денонощието не са достатъчни, за да успеете с всичко.

Средата на месеца ще бъде по-малко суетлива. Ще усетите свобода, ще успеете да се развивате професионално, на духовно ниво, а също ви очакват успехи и в любовта. През този период трябва да оцените важността от укрепването на старите контакти. Очакват ви нови, полезни запознанства, срещи и предразполагащ обмен на интересна информация. Хороскопът за ноември 2020 година препоръчва на Козирозите, в края на месеца, да се посветят на проекта, който е приоритетен за тях.

Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Козирог

Хороскопът за ноември 2020 година предсказва на активните Козирози успех при решаването на тези проблеми, с които не са успели да се справят по-рано. Сред тях са и онези, които засягат недвижим имот. Голяма е вероятността, в края на есента, на помощ да ви се притекат влиятелни, високопоставени хора или стари, верни приятели. С тяхната подкрепа, до средата на месеца, ще стигнете финала, където ви очаква награда за изминатия път.

Важна роля в това време ще играе общуването. Препоръчва се да отделяте повече внимание на социалната сфера. Нейното стабилизиране ще доведе до стабилизиране и на работата. Ще ви бъдат нужни нови, полезни контакти, да узнаете по-голям обем ценна информация, да се заобиколите със съмишленици, с помощта на които да постигнете голям успех в работата.
При вас ще се появи възможност да демонстрирате своите организаторски способности и таланти, за сметка на което, с лекота ще реализирате заветната си мечта.

В миналото ще останат конфликтните ситуации с чуждестранните ви колеги. Ще успеете да заровите „оръжията на войната“ по време на делово пътуване. Това засяга, преди всичко, бизнесмените и тези, които заемат ръководен пост. За обикновените служители, късметът също ще се погрижи. В службата ги очакват големи промени от реорганизационен характер. Не трябва да се ядосвате, заради тези промени, от тях само ще спечелите.

В деловата сфера проблемите ще ви следват, но независимо от това, липса на пари няма да ви заплашва. Доходите ще бъдат регулярни и стабилни, не е изключено леко да се увеличат.

Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Козирог

Хороскопът за ноември 2020 година предсказва на Козирозите, че в сърдечните дела ще се стараят да бъдат внимателни, избирайки тези пътечки, които вече добре познавате. Тази тактика не е единствената правилна, но ще ви подари възможност да осъзнаете, че вече сте загубили много ценни неща в живота. Не се дръжте за миналото, заради това не можете да се движите напред. Това е важен съвет за двойките, които в този момент се опитват да разделят парите, недвижимото и друго имущество. Той е актуален и за влюбените, които се карат, заради различни семейни ценности.

Отношенията с децата ще зависят от скорошните събития, но при всеки сценарии на развитие е важно да помните, че вие контролирате ситуацията и притежавате влияние.
Тези двойки, които не са узаконили официално романтичната си връзка, много ще се карат. Не е изключено много от тях да се замислят за раздяла. Не бързайте с изводите. През декември всичко ще си застане по местата и ще се промени към добро. Вие и вашия партньор/ка ще се успокоите и ще започнете да гледате трезво на нещата.

Общуването с по-възрастните членове на семейството няма да ви донесе удоволствие, защото ще се сблъскате с тяхното нежелание да приемат вашата гледна точка. Постарайте се да избегнете конфронтацията на всяка цена. Не губете хладнокръвие.

Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Козирог

Козирозите няма да имат причина за безпокойство. Ще бъдете енергични, бодри, готови много да работите и да прекарвате активно свободното си време. Болестите ще ви заобиколят от страни. Това се отнася и за тези, които са предразположени към ревматизъм и развитие на хронична дисфункция на храносмилателната система. Под удар може да се окаже черния дроб, особено при тези, които по-рано са лекували този орган. Няма място за паника. Народните средства ще могат да ви върнат доброто самочувствие.

Водолей

Хороскопът за ноември 2020 година напомня на Водолеите, че не е време да си взимат почивка или да се предават.

Продължавайте да се движите към мечтите си, вдигнете глава и гледайте напред, на хоризонта вече се вижда целта, към която дълго се движите.

Началото на месеца, според астрологичната прогноза за ноември 2020 година, ще стане динамичен и хаотичен период, което ще засегне професионалното поприще на Водолеите. Не е изключено, обстоятелствата да ви принудят да се заемете с дейност, чиято специфика не ви е позната.

Ако не сте готови за това, търсете алтернатива. Гответе се за изпитания на съдбата, за устойчивост на нервната система. Това ще се изразява в конфликтни ситуации в дома и в колектива. Постарайте се да направите лимонада от лимона. Разправиите могат да станат ключ към освобождаване от илюзиите за хората, които ежедневно са около вас. Хороскопът за ноември предсказва изясняване на отношенията в края на месеца, когато, вие решително ще отстоявате своята независимост, в това число и финансовата. Вие сте готови да взимате важни решения, да променяте плановете си, да се отказвате от неактуалните цели.

Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Водолей

Хороскопът за ноември 2020 година обещава на Водолеите много победи и невероятни постижения. Всичко това ще бъде резултат от тяхната професионална активност, която в края на есента ще достигне своя пик. Ще бъдете изпълнени със сили, ще се почувствате готови да „прескачате върхове“. Не правете огромни планове, започнете с малко, с решаването на проблеми, които не са ви давали покой в предишните месеци. Става дума за такива с юридически нюанси и незадоволителни резултати от инспекциите на съответните органи.

Отношенията с партньорите от други страни или градове ще бъдат нестабилни, приличащи на движението на „влакче“ в лунапарк. Ситуациите, в това направление, ще се хармонизират към края на сезона, когато ясно ще видите проблемите, решаването на които изисква незабавни действия. Така ще създадете добра почва за регулирането на всички спорове през декември.

Хороскопът за ноември препоръчва да не се ядосвате за финансите си. Редовно ще получавате пари, приходите ви видимо ще нараснат.

Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Водолей

През ноември личният живот на Водолеите ще отиде на втори план, отстъпвайки място на работата. Това не означава, че може да забравите за близките си. Такава позиция само ще усложни ситуацията, която и без това в последно време е далече от „добра“. На хоризонта не се появяват нови проблеми, но ще се наложи да си имате работа със стари.

Отношенията с роднините ще бъдат много трудни. При общуването с тях, вие често ще се сблъсквате с изблици на агресия и раздразнителност. Повод за разправии могат да бъдат и проблеми, заради които членовете на семейството ви дълго страдат. Постарайте се да не реагирате бурно на всяка негативна дума на близките. Бъдете сдържани и хладнокръвни, не е нужно да отговаряте на провокациите. Само да се успокоите и напрежението постепенно ще изчезне.
Обърнете внимание на социалната сфера, където недоразуменията могат да се отразят негативно на атмосферата у дома, на настроението на партньора/ката и децата. Говорейки за децата, на Водолеите се препоръчва да започнат да прекарват повече време с тях.

Влюбените, които до този момент не са узаконили своята връзка, ще се чувстват некомфортно в компанията един на друг. Не е чудно, отчитайки проблемите в отношенията, с които преди не им се е налагало да се сблъскват. Гответе се, че ще бъдете принудени да вземете важно, съдбоносно решение.

Водолеи, които са сами, с голяма вероятност, към края на месеца ще се сбогуват със самотата си. Обекта на симпатия ще бъде напълно сразен от вашата чаровност и комуникативност.

Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Водолей

Водолеите ще имат поводи за безпокойство, но те ще се окажат незначителни. Облекчение ще получат тези, които преди дълго са се борили със заболяване в остра форма, включително възпалителен процес и простуда. Съдбата ще ви подари възможност да си починете и да възстановите силите си.

Но все пак се препоръчва внимателно да се вслушвате в организма си. На всеки тревожен звън трябва да реагирате бързо. Своевременното начало на лечение ще бъде гаранция за скорошно оздравяване.

Риби

Хороскопът за ноември 2020 година говори за това, че през този месец Рибите ще плуват свободно в океана на живота. Постарайте се да бъдете активни, за да можете на време да се оказвате на мястото, което сте си набелязали.

Астрологичната прогноза за ноември говори за голямо количество съдбоносни събития, които ще се случат в началото на месеца. Не се инатете, а се съгласете да си сътрудничите с майсторите във вашия занаят. Това ще ви помогне да постигнете прогрес в личностното израстване. През този период ще ви пречи, единствено промяната на настроението.

На фона на психическа нестабилност не трябва да взимате важни решения.

Побързайте с това до средата на месеца, когато успехът ще бъде ваш, постоянен спътник. През този период, на ваша страна ще бъдат колегите, приятелите, началника и роднините. Ще укрепите своята позиция, материалната си база и ще подобрите репутацията си.

Но в края на месеца, на вас отново ще ви се наложи да решавате самостоятелно различни въпроси. Хороскопът за ноември съветва Рибите да се справят с проблемите по реда на тяхното възникване.

Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Риби

Скоро на хоризонта при Рибите ще се появи възможност да изгладят спорните моменти, които от скоро ги тревожат. Става дума за финансови разногласия с влиятелни персони или приятели. За да стабилизирате ситуацията, не се отказвайте от помощта на посредник, ролята на който ще поемат приятели или партньори от други градове.

Ще усетите облекчение още в средата на месеца, когато от плещите ви ще падне половината от тежкия товар от проблеми. С останалата част ще се справите през декември, но дори след това не трябва да се отпускате, заради големия риск от избухване на агресия от страна на предишните ви опоненти.

В края на есента, Рибите ще бъдат принудени да излязат от зоната си на комфорт. Паралелно ще им се наложи да бъдат устойчиви и да се противопоставят на натиска, който ще им оказват роднините и приятелите. Сега те постоянно ще ви напомнят за новите перспективи за развитие, за промени, за които вие не сте готови.

Средата на ноември ще бъде период за взимане на важни решения, всяко от които трябва да приемате като си осигурявате подкрепата на влиятелни хора или на началника. Само така ще укрепите материалната база и ще подобрите своя авторитет. Пред вас ще се открият възможности да привлечете нови инвеститори към бизнеса си, нови партньори. Ще постигнете нови висоти по отношение на духовното си развитие, за сметка на срещите с наставници/учители. С лекота ще разширите сферата си на влияние.
Месецът е благоприятен за проява на творческия и научния ви потенциал, за получаване на образование. Парите ще идват редовно, но няма да ги задържате, заради стари проблеми, решаването на които не трябва да отлагате.

Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Риби

Хороскопът за ноември 2020 година предупреждава Рибите, че личните им дела, през този месец, ще бъдат свързани с поредица от конфликтни ситуации. Съдбата ще ви постави на изпитание. Разправиите ще възникват заради финансови затруднения, семейни ценности и различно отношение към живота.

Роднините ще осъдят войнственото ви настроение и стремежа да отстоявате своите интереси на всяка цена. Спрете се, поемете си въздух, не разбивайте „стената с главата си“. Успокойте се и изчакайте идването на декември. През следващия месец енергетиката ще бъде по-позитивна, ще се създадат оптимални условия за решаване на спорните въпроси. Тези, които проявят търпение и издръжливост, ще получат това, за което се борят, но е възможно да не бъде в този обем, на който са разчитали. Ще се наложи да се примирят с това. Двойките, които избегнат неприятностите, могат да се отправят на съвместно пътешествие.

Самотните Риби скоро ще сменят своя статус. Планетите застават така, че те няма да избегнат съдбоносната среща. Веднага ще разпознаят „своя човек“ в тълпата.

Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Риби

Хороскопът обещава повишаване на енергийния потенциал, което ще зарадва тези представители на знака Риби, които преди дълго са боледували и безуспешно са се лекували с различни средства. Звездите ви подаряват възможност спокойно да си починете и за малко да забравите за необходимостта да тичате по лекарските кабинети.

Облекчение ще получат тези, които често са се сблъсквали с обостряне на хронични заболявания. Изключение ще бъдат само тези, при които слабото място е черния дроб. Бъдете внимателни, когато сядате на шофьорското място, за да избегнете транспортни проблеми.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова на www.astrobg.eu

Facebook Twitter Google+

0 Коментара