Хороскопът за ноември 2019 година съветва да бъдете активни и инициативни във всички дела, за да постигнете успех и да избегнете проблеми. Пасивните личности не могат да се надяват на благополучен изход на начинанията си.

Есенната депресия през ноември е нещо обичайно, затова много могат да бъдат така пасивни и тъжни, че да изпуснат много перспективи. Необходимо е да бъдат дейни и решителни, за да направят изменения във всички сфери. Старайте се да бъдете внимателни и съчувствени към хората, това ще се отрази на вашата трудоспособност, а и в любовните дела. Хороскопът за ноември 2019 година обещава мирни преговори и дългосрочни проекти в социалната и политическата област.

По-добре се откажете от общуване с нови хора, за да не се окажете във влиянието на мошеници. Що се отнася до личния бизнес, трябва да се въоръжите с доза здрав разум и практичност, за да не загубите пари и да не останете с празни джобове.

Месецът ще бъде наситен на любовни срещи, срещи с приятели, развлечения. Но, ако ви се иска да останете сами, то така и направете. Никой не трябва да нарушава вашето пространство, още повече, да променя плановете ви. Възможно е да погледнете по различен начин на отношенията с близките, да се промените духовно, да привлечете вниманието на тези, които искрено харесвате.

Хороскопи за 2020

Овен

Астрологичната прогноза препоръчва на Овните да се доверяват повече на хората и да не проявяват природния си инат. Защото ще си докарате проблеми не само в службата, но и във финансовата сфера. Ако вие сте частни предприемачи, вашата несговорчивост ще се отрази особено негативно на собствения ви бизнес. Овните умеят да постигат успехи, но само, ако покажат своя професионализъм в пълна степен.

Необходимо е да се откажат от своята критичност и резките си забележки. Особено, ако са по адрес на близките. Овните трябва да бъдат отстъпчиви и меки, за да избегнат семейните скандали. Помнете, че дори дребните спорове могат да доведат до сериозни последствия.

Овните трябва по-често да се извиняват и да приемат хората такива, каквито са. Тогава междуличностните и финансовите въпроси няма да бъдат поставяни така остро. Още повече, че през този есенен месец, Овните ги очакват приятни събития – пътешествия, почивка със семейството, големи покупки, романтични запознанства.

Кариера и финанси

Хороскопът съветва Овните да бъдат взискателни към себе си, а не да критикуват колегите и бизнес партньорите си. В краен случай, вие трябва да имате добри основания, за да се възмущавате и да „тропате с крак“. Месецът е отличен за активна работа в екип, а не самостоятелно.
Бъдете дипломатични и се придържайте към обществените интереси, тогава и делата, и кариерата ви ще тръгнат нагоре. Внимателно се отнасяйте към подписването на договорите и документите. Някъде има „подводни камъни“, наблюдавайте случващото се. Последният есенен месец ще донесе на Овните прилични бонуси за реализирани по-рано проекти. От рутината няма да избягате, но и не се дръжте прекалено за това, което вече не ви носи доходи.

Хороскопът предсказва на Овните доста командировки зад граница, сделки и преговори. Строго изпълнявайте своите задължения, делегирайте пълномощия и не забравяйте за това, че вие, преди всичко сте хора, а не роботи.

Ноември съветва да се придържате към строга пестеливост, за да се предпазите от кризата. Ще ви се наложи да се окажете от много неща. По този начин бюджетът ви няма да пострада. Бъдете много внимателни при оформянето на всякакви документи или ценни книжа. Един неправилен подпис и вие ще „изгорите“. Парите трябва да бъдат пресмятани, при това и дребните суми. Дълговете си изплащайте в срок, за да не затънете в лихви. Ще получите подкрепа от страна на близките си роднини, но не такава, че да се отпуснете и да не правите нищо. Не изпускайте възможностите да се заемете с онова, което ще ви донесе приходи в бъдеще.

Здравето на Овните

Астрологичната прогноза препоръчва на Овните не само да спазват профилактичните мерки, но и да защитават организма си от всевъзможните инфекции. Здравето ви е така уязвимо, че можете лесно да хванете нещо сериозно. Особено, ако бъдете прекалено лекомислени, не се храните с режим и се простудявате. Дори малките дози алкохол могат да провокират обостряне на хронични заболявания. Спортните занимания трябва да бъдат добре планирани, не се пренапрягайте по време на тренировките. Няма да получите желания ефект от козметичните процедури, ограничете се до домашни маски за лицето.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за ноември 2019 година предсказва на Овните хаотичен месец, когато спомените за миналото ще отнемат скъпоценното ви време. Спрете да се терзаете за това, което не сте направили. Съдбата ще ви оцени по заслуги, ако отворите очите и сърцето си за нови чувства. Не са изключени малко приятни изненади от човек, с когото някога сте се срещали. Махнете всичко, което ви пречи да гледате оптимистично на личния си живот.

При семейните Овни, през ноември, са възможни спорове за финанси. Приемете това като тласък за „придвижване“ и не се обиждайте от критиките от избраника/цата си. Ще ви се наложи да използвате титанични усилия, за да решите битовите проблеми. Но, ако заемете пари от роднините си, бързо ще реализирате всичко, което сте замислили. Още повече, че много от въпросите са ви „по мярка“, вие многократно сте се сблъсквали с тях.

Любовната прогноза за ноември 2019 година предсказва на влюбените Овни изпитания на верността. Възможна е временна раздяла с партньора/ката, но не трябва да захвърляте работата си. На някои ще им се наложи да чуят критика по свой адрес, а на някои им престои да „настъпят старо гребло“. Помнете, ако получите нови „подутини и отоци“, те ще се окажат много болезнени.

В края на ноември 2019 година на Овните ще им се наложи да отделят повече внимание на децата. За тях сега е много важна вашата морална подкрепа, а нравоученията оставете в страни. Вие някога също сте били деца, спомнете си какво най-много сте искали? Любов, грижа и разбиране, нали така?

Телец

Телците трябва да оставят всички важни и спешни служебни дела, а да се заемат с личната сфера. Особено, ако по никакъв начин не можете да срещнете този единствения, любим, който да сподели с вас щастието на съвместния живот. Хороскопът препоръчва на Телците да бъдат инициативни, смели, да ходят по купони и мероприятия, където може да се случи съдбовната среща.

Ако Телците вече са семейни, то не трябва да изпадат в депресия и тъга. Намерете време, заедно със съпруга/та да ходите на кино, театър, с децата на цирк, а с възрастните роднини да поговорите от душа. Месецът ще помогне на Телците да преодолеят всички прегради, за да нормализират професионалната сфера и да израснат духовно. Важното е да не рискувате, да не се отдавате на авантюри и да не заемате пари за дълъг срок.

Телците трябва сериозно да се заемат със зъбите, а също да разработят диета, заедно с лекар – специалист.

Кариера и финанси

Ноември препоръчва да подходите сериозно към всяка работа, дори, ако тя се окаже скучна и безинтересна. Не се отклонявайте от това, което ще ви доведе до перспективи, дори и не през този месец, а по-късно. И се изолирайте от личности, които се опитват да ви „насадят“ на ново място. Към сегашната си длъжност отдавна сте вървели, не си давайте позицията и бъдете принципни.

През ноември при Телците ще се появи възможност да изменят напълно сферата си на дейност. Но за това ще им бъдат нужни не само чести командировки и обучение, но и помощ от страна на влиятелни личности. Не се отказвайте от старите методи на работа, те ще се окажат ефективни.
Хороскопът обещава отлични отношения с колегите и началството. Ще ви оценят по заслуги, ще ви поощрят и издигнат на нова длъжност. Но ще се наложи да живеете и да се трудите по план, а не хаотично. Не е изключено сътрудничество с чуждестранни партньори. Направлявайте енергията си в посока, която ще доведе до победа в професионалната и в комерсиалната области.

Хороскопът предсказва успех във финансовата сфера. Но да разчитат на стабилни доходи ще могат само тези, които са свикнали да пестят дори и от дреболиите. За сега се откажете от големите придобивки, а за почивка и лечение не пестете. Прилични бонуси ще получите за проектите, които сте довършили през лятото. Дори и късно, но приятно, нали? Допълнителна заработка очаквайте в края на месеца. Дръжте портфейла си добре прибран, ако тръгнете на пътешествие. Вероятно е да ви наобиколят гадателки, шарлатани и дребни крадли.

Здравето на Телците

Астрологичната прогноза не предвещава сериозни заболявания на Телците, но не трябва да се отпускате и да бъдете безхаберни по отношение на здравето. Поставете акцент на отслабването, особено, ако излишните килограми не ви позволяват да влезете в любимата си рокля или дънки.

Ограничете храната, която консумирате, но не до крайност, разбира се. Спорта и сутрешния крос са полезни за вас. Най-добре е още в началото на месеца да планирате грижата за външността си. Изберете известна клиника и начини за подмладяване. Физическите натоварвания са ви противопоказни, ако имате проблем със сърцето или гръбнака. Не бързайте да получите всичко, изведнъж, това ще задълбочи ситуацията.

Любовен хороскоп

Удивителен ноември очаква Телците, които с цялото си сърце се стремят към взаимна любов и нежност. Вие ще се покажете като истински романтици, а също ще убедите избраника/цата в своите чувства. По какъв начин? С действия, с благородство и с приятни изненади. Само изгонете мрачните си мисли по-надалече, за да не хвърлят сянка на подозрение върху вас и топлите ви отношения.

Любовният хороскоп за ноември 2019 година обещава на семейните Телци щастлив период. Особено за тези, които са родени между 22 и 30 април. Бракът ще стане още по-устойчив, а взаимното разбирателство със съпруга/та ще ви помогне да решите стари психологични проблеми. Не са изключени спешни командировки, които леко ще нарушат обичайните ви планове и начин на живот. Но от друга страна, това е пътуване към по-добро. Вие ще се затъжите за човека, когото обичате и цените от цялата си душа.

През ноември 2019 година самотните Телци могат да попаднат в любовен триъгълник. Вие ще се влюбите и това е добре, но съперникът/цата ще се окажат инатливи и нахални. Опитайте се да привлечете внимание, а не да отблъснете любимия човек. Организирайте пътуване, ако си вземете отпуска.

Любовният хороскоп за ноември 2019 година обещава на влюбените Телци много подаръци и чувствени моменти. Ще ви се стори, че около вас е пролет, а не мъглива есен. Добре е да организирате празници и купони, а не да си седите у дома и да скучаете. В края на месеца ще получите неочакван подарък от ухажор/ка, но не бързайте да разказвате на всички за това.

Близнаци

Ярък и незабравим месец очаква Близнаците, които спрат да се вглеждат в миналото. Ще откриете всички пътища, които водят към успех и материално благополучие.

Радвайте се, общувайте и се запознавайте с хора, всичко това ще ви донесе само позитиви.

Месецът предсказва на деловите и активни Близнаци достойна работа и изгодни договори. Не си поставяйте нереални цели и не преследвайте идеалните отношения, защото това ще ви доведе до разочарования, раздели и тежки обиди.

Отличното положение с финансите ще ви позволи да бъдете щедри и безкористни, което ще ви бъде само от полза. Мака че, не е излишно да бъдете внимателни в тази сфера. Иначе, около вас ще останат само нечестни и лицемерни личности, които се нуждаят единствено от парите ви. Препоръчва се да преразгледате кръга си на общуване и да отсеете тези, на които не се доверявате. Доверете се на интуицията си, за да не направите грешки.

Кариера и финанси

Хороскопът за ноември 2019 година съветва Близнаците по-често да се вслушват в мнението на колегите си, а не да бъдат против. Дори и да сте родени консерватори, все пак се научете да отстъпвате и да приемате спокойно критиката. Грешки са възможни, но не и такива глобални, както вие ги виждате. Ако внимателно анализирате своите действия, всички проекти ще се реализират в срок.

Ноември 2019 година идеално подхожда за реконструкция на работното място. Особено, ако сте творчески личности, стремящи се към постигането на благотворителни цели. От началото и до средата на месеца трябва да изграждате „мостове“ с бизнес партньорите си.

Тези, които са твърде самоуверени и принципно се отказват иновациите, могат да попаднат в капан. Хороскопът за ноември 2019 година съветва Близнаците да се изявяват в области, където имат богат опит. Не крийте идеите си от колегите, те ще ви помогнат да осъществите в работата старите си проекти. Стойте далече от интригите, за да не навредите на репутацията си. Още повече, че ръководството много внимателно следи вашите действия.

Материалните дела ще изискват много внимателен подход, затова, хороскопът за ноември 2019 година съветва Близнаците да бъдат бдителни във всичко, което се отнася до отчети и подписването на договори. Ако искате бързо за оправите ситуацията с парите, то си търсете допълнителна работа. Други пътища за обогатяване не са приемливи през този месец. Пестеливостта е труден път, но трябва да се придържате към нея. Ако възникнат разходи, обмисляйте ги добре. Не отлагайте всичко, което е целесъобразно. Не си и помисляйте да давате дълг на тези, които вече са ви лъгали.

Здравето на Близнаците

Хороскопът за ноември 2019 година съветва Близнаците по-малко да нервничат, за да запазят хармонични отношенията, както с близките си хора, така и със самите себе си. За да бъдете бодри и здрави, трябва да се погрижите за натрупването на позитивна енергия. Отделете време за закаляващи процедури, плувайте в басейн и се запишете за фитнес. Отказването от вредни продукти ще ви помогне да запазите състоянието на черния дроб, а и да се отървете от няколко излишни килограми. Месецът е отличен за активен спорт и за действия, насочени към формиране на фигурата. По-добре кажете „не“ на далечните пътувания, особено, ако колата ви не е готова за зимни преходи.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за ноември 2019 година съветва Близнаците да бъдат инициатори на любовните дела, а не от сутрин до вечер да „залягат“ над проектите. Работата никъде няма да избяга, а симпатичните ухажори няма да ви чакат безкрайно. Много бурно ще се разгърнат събитията в личния ви живот, затова не се бавете, пуснете в ход емоциите и страстите си. В семейната сфера, обратно, трябва да бъдете внимателни с думите и действията си. И стойте на страна от натрапчивите партньори, иначе ревността на съпруга/та ще „прекрои“ пътя към щастието и хармоничните отношения.

През ноември особено ще провърви на Близнаците, които ще се отправят в отпуска в далечна страна. Тук ще имате приятно запознанство и искрено чувство. Отдавна ли мечтаете да срещнете своята половинка? Тогава не пропускайте това, което ще се окаже до вас на плажа, в кафето или в обществения транспорт.

Любовният хороскоп за ноември 2019 година съветва влюбените Близнаци да направят предложение за брак на своя избраник/своята избраница. Те чакат, а вие не бързате и това е обидно. Определете какво искате, а не карайте близкия си човек да гадае. Мъжете, родени под този знак, трябва да бъдат внимателни, когато завързват лекомислени връзки, за да не се учудят, ако внезапно станат бащи.

Грандиозно шоу с ефекти ще организират Близнаците за свой близък. Разбора и претенциите ще се окажат толкова бурни, че вие дори няма да можете да отворите устата си, всички ще ви одумват. Ако имате възможност, вземете си седмица отпуска и напуснете града. Така ще бъдете по-спокойни и ще можете да обмислите някои моменти по-внимателно.

Рак

Чувствителни към всичко заобикалящо ги, Раците ще решат да поставят нещата по своите места. И не е важно какво, дали са хора или вещи.

Ако бъдете пределно внимателни, ще си намерите допълнителна работа и ще „завържете“ запознанство с влиятелни личности. Те ще ви помогнат да се доближите до благополучието във финансите и кариерата.

Хороскопът за ноември 2019 година не съветва Раците да взимат кредити от банка или заеми от приятели. Постарайте се да минете с тези средства, които сте заработили и спестили.

В семейния живот при Раците не всичко ще бъде безоблачно, но вие сами сте си виновни за това, че са възникнали конфликти с близките ви хора. По-малко приказвайте, а правете повече искрени действия.

Месецът ще се окаже опасен за възникване на травми за Раците. Ако не сте внимателни, може да получите изкълчване, порязване или счупване на крайник. Необходимо е да закалявате организма си преди идването на зимата, да се занимавате със спорт и да се храните с полезни продукти. При Раците съществува риск да се разболеят от грип, усложненията след който ще се окажат сериозни.

Кариера и финанси 

Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Раците да бъдат оптимистични и да не падат духом, ако ситуацията в професионалната сфера се окаже критична. Работете както и преди – със страст и отговорност. До средата на месеца трябва да реализирате нови проекти, а също и да довършите всичко, което вече е с гриф „спешно“. Отнасяйте се строго към кариерното си израстване, не се съмнявайте в себе си и в деловите си партньори.

Ноември 2019 година ще се окаже за Раците преломен момент за много дела. Ако се доверявате на колегите, то всичко ще бъде успешно. Плодотворно сътрудничество очаква бизнесмените, а също и творческите личности.

Полезно ще бъде да възобновите старите си връзки, ако комерсиалната ви дейност не върви гладко. Вие сами сте склонни да нагнетявате обстановката, вземете се в ръце! Хороскопът за ноември 2019 година предсказва на Раците ревизия в проектите, с които някога са се справяли сами. За да получите резултати трябва да станете по-целенасочени.

Хороскопът за ноември 2019 година не обещава на Раците благополучие с финансите. Но парите ще потекат като река, ако вие намерите нови пътища за развитие на бизнеса или изучите друга специалност. Редовно и внимателно проверявайте документите, които контролират личните ви доходи и разходи. От вашата пестеливост ще зависи материалното ви положение през следващите няколко месеца. Разрешават се покупки на стоки за дома и за душата, особено, когато получите пари. Приятел ще ви откаже от прекалено скъпи придобивки, за което, по-късно, ще сте му много благодарни.

Здравето на Раците

Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Раците да поставят акцент върху физическото натоварване. Балансирано хранене, йога и тренировки в спортната зала ще ви помогнат да запазите тонуса на тялото си, а и настроението ви ще бъде чудесно. Ако времето го позволява, почивайте си сред природата. Може да се качите на хижа, да се срещнете с приятели и да се повеселите от душа. Полезна, за вас, ще бъде сауната. Ако решите да експериментирате с грижите за кожата на лицето си, предварително се консултирайте с козметик. Движете се повече, ходете пеша, но не се простудявайте.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за ноември 2019 година предсказва на Раците труден и отговорен месец. Ще се наложи да поемете инициатива, за да организирате личния си живот. Особено, ако отношенията с избраника/цата не могат да бъдат наречени „хармонични“. Желателно е да организирате някакъв празник, да излезете в планината или да купите скъп подарък. Ако успеете да изненадате любимия човек, в отговор ще видите щастливо лице. При семейните Раци е възможно влошаване на отношенията, разправии и караници. Ако „работата“ така и продължи, думата „развод“ ще стане основна в разговорите.

През ноември 2019 година, влюбените Раци ще успеят да убедят избраника/цата за някакъв велик план, който трябва спешно да бъде реализиран. Ще се появят много перспективи да тръгнете на пътешествие или да организирате някакво тържество. Бъдете внимателни при пътуването и при комуникацията с нови хора. Не са изключени непредсказуеми ситуации, които могат да сложат черта на отношенията.

Любовният хороскоп за ноември 2019 година препоръчва на свободните Раци да обмислят всичко, което се е случило в личната сфера през есенния период. Всевъзможните разправии и конфликти с приятели могат да ви настроят на негативна вълна. Бъдете внимателни, не споделяйте откровенията си и не забравяйте, че тайната на щастливия живот е в мълчанието.

С децата Раците трябва да бъдат строги, а не да изпълняват всичките им прищевки. Научете детето, че парите са ценност и трябва да се харчат само за полезни неща.

 

Лъв

Самоуверените Лъвове по-малко от всичко ще мислят за работа и кариера. На тях им е нужна любов и то истинска. Какво пък, съдбата ще ви възнагради за това вселенско чувство, ако вие сами бъдете внимателни към обкръжението си. Не изграждайте идеал в мислите си, станете реалисти за личния си живот.

Ноември препоръчва на Лъвовете да станат по-отговорни в работата и проектите, от изпълнението на които зависи по-нататъшната им дейност. Ако ви предложат нова длъжност, не се съмнявайте в своята компетентност. Лъвовете са прекрасни организатори, които усещат къде и как работят парите. А и ще се прославят, разбира се.

Искате да си купитеe дом в Алпите или в Южна Франция? Сега може само да разглеждате различните варианти, но окончателното решение вземете в края на зимата.

Астрологичната прогноза препоръчва на Лъвовете да се отнесат сериозно към своето здраве. Старите болестите никъде не са отишли, затова отделете време за тяхната профилактика. Хранете се с мярка, недейте да нервничите, укрепвайте имунната система, за да не се простудите.

Кариера и финанси

Хороскопът за ноември 2019 година предсказва на Лъвовете спокоен месец в служебната сфера. Но трябва да бъдете внимателни когато решите да снижите темпото. Съществува отлична възможност да покажете онази своя страна, която все още никой не познава. Има се предвид, вашият опит и професионализма ви, а също и деловите ви качества. С текущите въпроси нека се занимават тези, които са с по-нисък статус, а вие се заемете с нещо по-мащабно и перспективно.

Ако през ноември Лъвовете имат желание да сключат сделка с чуждестранни партньори, то това ще им помогне да се „изстрелят“ напред. Възможна е не само дълга командировка, но и преместване в друга страна на работа. Много задължения ще се появят за началниците и ръководителите на комерсиални структури.

Хороскопът за ноември 2019 година съветва Лъвовете, които работят в производството като служители, по-малко да се заявяват, особено, ако никой не ги пита. Инициативата ще се окаже наказуема, помнете! Внимателно се отнасяйте към проектите, които стоят първи в списъка с дела. Но, ако решите да си вземете отпуска, това ще бъде добре. Отидете да си починете на екзотично място.

Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Лъвовете да бъдат практични, ако поискат да купят нещо или да започнат ремонт на дома. За тези начинания ще ви трябват повече пари, отколкото сте си мислили. Възможни са непредвидени разходи, свързани със семейството, пътуване и лечение. Колкото по-разумни бъдете, толкова повече финанси ще спестите. За да държите бюджета „изкъсо“, ще се наложи да поискате съвет от по-възрастни роднини. По джоба може да ви „ударят“ подаръци за близките хора, тържествено мероприятие, а също и непланирани пътувания. Откажете да влагате капитали, особено в личния си бизнес. Оставете го за следващия месец.

Здравето на Лъвовете

Хороскопът за ноември 2019 година не съветва Лъвовете да претоварват черния си дроб, защото след това ще трябва да останат на жестока диета. Почивайте повече, спете на ниска възглавница и не пренебрегвайте сутрешната гимнастика.

Пагубните навици могат да доведат до сериозни заболявания, ако през този месец не им кажете „не“. Шофьорите трябва да бъдат внимателни на пътя, а тези, които от скоро имат шофьорска книжка е по-добре изобщо да се откажат да шофират през този месец. Ако искате да се заемете с моделиране на собствената си фигура, ще бъде най-добре да го правите под погледа на треньор. Укрепвайте мускулите на гърба.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за ноември 2019 година съветва Лъвовете да приемат всички перипетии на съдбата с хумор. Ако в личния живот нещо не върви както би ви се искало, не се паникьосвайте. Най-добрият начин да привлечете внимание към себе си е да запазите мълчание. Не се стремете да контролирате своя избраник, иначе сами ще попаднете в същото положение. В семейството всичко ще се получи отлично, ако не игнорирате домашните дела и битовите проблеми.

Приемайте всичко, което е свързано с децата. Емоциите, и още повече виковете, ще породят агресия и негативни чувства. Полезно е да споделите с детето своя богат и положителен опит, за да му послужи в бъдеще.

Влюбените Лъвове през ноември 2019 година ще превъзхождат сами себе си, ставайки не просто царе на положението, но и истински мъдреци. Ще можете леко и просто да решите проблемите във взаимоотношенията с избраника/цата. Не е изключено преместване в друго жилище, пътуване и големи покупки за дома. Само не забравяйте в битовото суетене да казвате на близкия си човек, че го обичате.

Любовният хороскоп за ноември 2019 година прогнозира страхотен месец за самотните Лъвове. Вие не само ще се запознаете с интересен партньор, но и ще вземете решение да живеете заедно. Само трябва да преразгледате работния си график, за да не пречи на романтиката.

Макар че, ако чувствата са истински, то нищо няма да ви попречи да намерите време за съвместна почивка и общуване.

Дева

Финансовото и професионално положение на Девите ще бъде отлично. Благодарение на вашата самонадеяност, упорство и практичност ще можете да извършите такива действия, за които няма да съжалявате и да се срамувате пред близките си.

За Девите ще бъде напълно нормално да флиртуват и да завързват леки романи. Тогава мечтите за принца на бял кон ще останат в страни. На семейните Деви ще им се наложи да опознаят своя съпруг/своята съпруга от друга негова страна – тъмна. Вие трябва да запазите спокойствие и да бъдете издръжливи, за да не избълвате купища гневни думи и юмруци. Но, ако овладеете своето състояние, отношенията с любимия човек ще укрепнат стократно и ще станат по-искрени.

Астрологичната прогноза съветва Девите да бъдат на диета, за да запазят доброто състояние на стомаха, червата и черния дроб. Отказването от пушенето също ще ви помогне да станете по-бодри и по-позитивни.

Кариера и финанси

Хороскопът за ноември 2019 година предсказва на Девите месец, изпълнен с активна работа и документация, с която трябва да се оправите със стремително темпо. И не се оплаквайте, че ви е трудно, вие сами сте изпуснали възможностите, които са водили към по-изгодни дела. Към новите проекти подходете по-професионално, иначе, ще се наложи сериозно да се огорчите, когато началството ви уволни.

Ще се суетят Девите – бизнесмени, на които ще им се наложи да оцеляват в обкръжението на конкуренцията. Интуицията ще им подскаже в какво направление е най-добре да се движат, за да се задържат „над водата“ и да направят кариера.

Хороскопът за ноември 2019 година съветва Девите, работещи в колектив, да не отказват на тези, които ще се обърнат към тях за съвет или подкрепа. Общувайте активно със задграничните си партньори. Многобройните командировки ще бъдат свързани със сътрудничество на дългосрочна основа. Запазете мълчание, ако започнат да ви разпитват за вашите планове за бъдещето.

Хороскопът за ноември 2019 година съветва Девите да пресмятат всяко левче, да избягват авантюрите и машинациите. Помнете, че дори и дребните грешки, и неправилните действия могат да доведат до кризисно положение. Големи пари няма да получите, но все пак не са изключени постъпления. Ако душата ви жадува подаръци и развлечения, не си отказвайте тези удоволствия, защото е нужно да си почивате и да се абстрахирате от финансовите проблеми. Практично се отнасяйте към покупките, които ще направите за приятели и роднини. Ремонт на жилището или автомобила планирайте за края на месеца.

Здравето на Девите

Хороскопът за ноември 2019 година обещава на Девите цял букет от болести. Но основната част ще бъдат хроничните и недоизлекуваните заболявания. Не си и помисляйте да гълтате таблетки без да са ви изписани от лекар. Направете всички необходими изследвания и се консултирайте за мерките на профилактика. Добре е да отидете на сауна, да поплувате в басейн и да се заемете с йога. Още повече, че психическото ви състояние е на границата на срива. В спортната зала се вслушвайте във всичко, което ви съветва инструкторът, за да избегнете травмите. Непременно се наспивайте, за да се чувствате бодри и свежи.

Любовен хороскоп

Митовете за вечната любов ще завъртят главата на Девите. Добре е, че ще опомните навреме и ще се върнете в реалността. Недейте да живеете с илюзиите, дори, ако сте се влюбили безумно, защото ситуацията може да се измени за един миг. Любовният хороскоп за ноември 2019 година не съветва Девите да стигат до крайности, особено, ако искат да защитят собствените си принципи и права. Спокойствие и само спокойствие! Семейният живот се нуждае не само от морален преглед, но и от решаване на битовите проблеми. Колкото по-мъдри бъдете, толкова по-добре ще ви се получат действия, насочени към комфорта и благоустройството на жилището.

През ноември, Девите могат сериозно да се скарат с някой от роднините, ако не оставят настрана старите обиди. Въоръжете се с позитивна енергия, усмихвайте се и не прогнозирайте това, което не може да се случи. Дръжте се на далече от интриги и флиртове. Не се водете по емоциите си, а още повече, не установявайте близост със съмнителни партньори.

Любовният хороскоп за ноември 2019 година съветва самотните Деви да се запознаят с нови хора. Не се ли уморихте вече от познатите лица, монотонността и скуката? Разбира се, това не е призив за необмислени действия, но намекът е ясен. Ярки събития ще се случат в семейните двойки, които отдавна са мечтали за дете. Жените, родени под този знак, ще разберат за дългоочакваната бременност.

А що се отнася до мъжете Деви, те през ноември 2019 година едва ли ще срещнат жената на своите мечти, за да създадат устойчиви отношения.

Везни

Месецът препоръчва на Везните да се замислят сериозно за здравето си. На вас ви е необходимо не само правилно да се храните и сутрин да правите гимнастика, но и да си изработите схема „почивка-работа-хоби“. Не си позволявайте да мързелувате, иначе ще страда привлекателната ви външност, а и физическото ви състояние.

Везните трябва да бъдат по-общителни и отзивчиви, за да намерят нови приятели и делови партньори. Ако пред вас стоят постижими цели, не се страхувайте да ги реализирате, независимо от условията.

Препоръчва се по-често да посещавате културни мероприятия – театър, изложби, концерти, а не да се шляете с приятели по барове и ресторанти. Там ще направите доста полезни и приятни запознанства. Във финансовата сфера, месецът е доста удачен, ако не вземете голяма сума на заем.
Семейните Везни могат смело за разчитат на изненади и благосклонност от страна на съдбата. Отношенията със съпруга/та ще бъдат почти идеални, ако не се поддавате на дребните битови проблеми.

Кариера и финанси

Хороскопът за ноември 2019 година гарантира на Везните идеално положение в службата, но не трябва да планирате далече напред. В началото реализирайте старите проекти, а след това може да помислите за бъдещето. Ще се наложи да решавате сами трудните въпроси, затова пък, авторитетът ви ще нарасне до небесата. Сега е важно целите ви да са реални и добре обмислени.

Ноември 2019 година ще помогне на Везните да се отдалечат от онези отговорности, които теглят след себе си повече от един месец. Най-накрая началството ще види, от първа ръка, на какво сте способни и ще ви даде разумни задачи. Не се шегувайте с кариерата, а постепенно постигайте това, към което се стремите. Благодарение на преговорите и командировките успешно ще решите някакъв стар проблем.

Хороскопът за ноември 2019 година съветва Везните да помагат на тези, които имат малко знания и опит, дори и да си мислите, че пред вас стоят конкуренти и завистници. Нека те лично да се убедят, че са с по-ниско професионално ниво и да вземат пример от вас. Хващайте се за предложенията, идващи от задгранични партньори. Именно те ще позволят на Везните да застанат твърдо на краката си за дълго време.

От материална гледна точка, този месец няма да е твърде доходен. Но и мащабни загуби не ви заплашват, не се безпокойте. Честно заработвайте своите пари, не се включвайте в спорове и се откажете от авантюристични предложения. Но, ако се появи възможност да вложите удачно спестените си средства, то тук за вас свети „червена лампа“.

В краен случай, вие винаги можете да заработите своята печалба. Хороскопът за ноември 2019 година предсказва на Везните големи харчове, свързани с личните им пътувания, дома и децата. Откажете се покупката на недвижим имот, както и от бизнес-проекти.

Здравето на Везните

Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Везните да вземат под внимание всичко, свързано с външния вид и почистващите процедури. Дори, ако за това е необходимо да си вземете отпуск. Запишете се за козметик, диетолог и стилист, защото промените ще се окажат за добро. От солена и пикантна храна е по-добре да се откажете, особено, ако имате проблеми със здравето на бъбреците и задстомашната жлеза. Не е изключено главозамайване и слабост, заради пасивния ви начин на живот, затова бъдете активни, правете гимнастика и ходете повече пеша. И, разбира се, дишайте чист въздух, още повече, че есенното време го позволява.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за ноември 2019 година обещава на Везните истински прогрес в отношенията с избраника/цата. И всичко, защото вие рязко сте променили своето поведение, а също сте свалили „летвата“. Достатъчно сте лидерствали и сте упреквали, нека има повече щастие и чувственост! Не е изключено да се наложи екстрено да решавате битови проблеми и въпроси за наследство. Но тук няма да минете без умен съветник, обърнете се към юрист и потвърждавайте всичко документално.

Положителна динамика очаква семейните двойки. През ноември 2019 година, Везните ще получат толкова много емоции, че могат да поставят основата на по-искрени и устойчиви отношения с половинката. Очакват се скъпи покупки за дома и семейството, а също и неочаквана покана за пътешествие в края на месеца. Внимавайте за конфликти с роднините, те имат доста претенции към вас.

Любовният хороскоп за ноември 2019 година предсказва на самотните Везни бурни страсти, които не винаги е добре да показвате пред околните. Така не само ще разгоните ухажорите си, но и няма да изградите искрени отношения с човека, на когото симпатизирате. Не се страхувайте да покажете своята творческа страна, направете изненада на възлюбения/възлюбената.

През ноември много Везни може да си спомнят за предишните си грешки. Ако сте се разочаровали от някого, то сами сте си виновни. Трябва да бъдете по-сдържани, да гледате от високо на ситуацията и да не се задълбочавате в нюансите на отношенията.

Скорпион

Скорпионите ще мислят не само за собственото си благополучие, но и ще се постараят да направят всичко възможно, за да направят живота на близките си безоблачен и безгрижен. Има възможност да си намерите допълнителна работа, а също и да заделите прилична сума за придобивка, която желаете.

На семейните Скорпиони ще им се наложи да отделят повече време за роднините и децата, а също и да намират нови пътища за развитие на личните интереси. На жените Скорпиони им предстои да разберат за приятна изненада, за своята бременност. Ако това е дългоочакван сюрприз, то пазете здравето си и по-малко нервничете. Самотните хора могат да срещнат човек, в когото да се влюбят от цялата си душа и сърце.

Месецът съветва Скорпионите да бъдат бдителни към своето самочувствие. Ако имате „букет“ от стари заболявания, то непременно започнете лечение и закаляване на организма.

Кариера и финанси

Хороскопът за ноември 2019 година обещава на Скорпионите напрегната обстановка в колектива. Особено, ако скоро сте започнали там работа и никак не се вписвате в екипа. Адаптацията ще премине много по-лесно, ако използвате шеги по време на комуникацията, но не обидни, а искрени. На тези, които имат собствен бизнес, ще им се наложи да се въоръжат с търпение. Тук ситуацията може да попадне в такава безизходица, че да не можете да се оправите без заем. Бъдете внимателни, когато се занимавате с отчети и подписване на документи.

Скорпионите, през ноември, трябва да планират всичко до най-малката дреболия. Лавината, която тръгне от старите проекти, може да ви „смаже“. При това да ви удари по най-болните места – кариера и финансово положение. Вътрешният ви глас ще ви подскаже как да постъпите в една или в друга ситуация.

Хороскопът за ноември 2019 година съветва Скорпионите да се държат здраво на своите позиции. Проблеми възникват при всички, но трябва да гледате на тях различно. Не е изключено да ви протегне ръка за помощ човек, с който никога не сте били близки и не сте работили заедно.

Хороскопът за ноември 2019 година не съветва Скорпионите да се занимават само с тези дела, които им носят мълниеносна печалба. Къде остана вашия знаменит промисъл? Помислете за бъдещия си капитал, какво ще запази качеството на бюджета ви до пролетта. Ще се наложи да се ровите в миналото, да подписвате книжа, за да оправите финансовата ситуация. И не е нужно да товарите близките си със своите проблеми, те не са виновни, че вие сте прахосници. Ако ви поискат заем, не отказвайте. Парите както си отиват, така и ще дойдат в нужното количество.

Здравето на Скорпионите

Хороскопът за ноември 2019 година не съветва Скорпионите да се занимават със самолечение, дори, ако са учили в медицинско училище. Само след изследване на организма може да бъде поставена диагноза и назначено лечение. Естествено, от лекар специалист, а не вие. Не са изключени промени в кръвното налягане, главоболие и чести простуди. Пийте повече витамини, за да не страда имунната система. Нервното претоварване ще ви навреди, затова не се дразнете и не се ядосвайте без причина. Полезно е да планирате отиване на зъболекар, особено, ако имате свободно време. Не оставяйте без внимание това, което може бързо и лесно да се излекува.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за ноември 2019 година предсказва на Скорпионите наистина чудесен личен живот. Но при условие, че вие сами ще вярвате в това, което правите. Разочарованията ще ви заобиколят отстрани, ако бъдете внимателни към партньора/ката. Съгласявайте се и не спорете, бъдете деликатни, а също и не довеждайте ситуацията до безумие. Вашата роля в отношенията също е важна, както и на човека, когото искрено обичате.

В началото на ноември Скорпионите трябва да станат по-оптимистични, за да вложат енергията в нужната посока. Това, особено, засяга тези, които се опитват да намерят общ език с роднините, с които са непримирими по битовите въпроси. Вземете на въоръжение това, което е задължително и значимо за създаване на хармонични отношения.
В семейството на Скорпионите ще се случат промени. Възможно е преместване, раждане на дете или покупка на автомобил. Не придавайте особено значение на финансовите проблеми, те ще бъдат разрешени още в края на ноември. Но и не трябва да пускате на самотек кризисната ситуация. Просто контролирайте доходите и разходите, записвайте всичко в тефтер.

Любовният хороскоп за ноември 2019 година обещава на самотните Скорпиони среща със своята половинка. Вашето сърце е открито, а това вече е добър знак. Само не сравнявайте новия си избраник/ца с човека, към когото по-рано сте изпитвали чувства. Комплиментите и изненадите ще повлияят позитивно на вашите зараждащи се отношения. Не пестете думите, те играят важна роля за взаимното разбирателство и устойчивия съюз.

Стрелец

Авантюрите и финансовите рискове могат да доведат Стрелците до плачевни последствия. Ако имате възможност, по-добре си вземете отпуска и отидете да си починете на морското крайбрежие. Макар че и пътуване зад граница също ще бъде полезно и удивително.

Месецът обещава на Стрелците успехи на професионалното поприще. Важно е да вярвате в себе си и в своите таланти. Личната сфера не е затруднена от недомлъвки и конфликти, затова не нагнетявайте сами обстановката у дома. Ако Стрелците още са сами, тях ги очаква съдбоносна среща. Дали това ще бъде вашата половинка или не, ще решите само вие. Макар че ситуация с непланирана бременност може рязко да постави всичко по местата.

Стрелците обожават да прихапват сандвичи на крак, което може да ги доведе до заболяване на стомаха или червата. Хороскопът за ноември 2019 година съветва внимателно да се отнасяте към организма си, иначе той на мига ще напомни за себе си с болки и тежести.

Кариера и финанси 

Хороскопът за ноември 2019 година съветва Стрелците да повишат квалификацията си, а също и леко да усложнят дейността, която вършат отдавна. Вие, буквално тъпчете на едно място, което няма да ви доведе до ръст в кариерата и няма да ви донесе приходи. Всичко това, което по-рано сте планирали, реализирайте го. Особено, ако „държите юздите“ на голямо предприятие или сте отговорник на голям работен проект. Практически опит ще натрупат Стрелците, които отидат в командировка.

През ноември трябва да стоите по-далече от конфликтите. Дори дребните спорове и повишения тон могат да ви „разпалят“, а това да доведе до грешки и загуби. Висящите проблеми в професионалната сфера е най-добре да решавате заедно с тези, които винаги са ви подкрепяли. Не е нужно да търсите леки пътища, те сами ще ви намерят.

Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Стрелците да се отдръпнат от всичко безполезно и скучно. Макар че, ще ви бъде трудно да го направите, ако просто сте наемници. Но, ако демонстрирате своята кипяща енергия и талантите си, началството ще ви назначи на нова длъжност. Нали отдавна мечтаете за това?

Хороскопът за ноември 2019 година предсказва на Стрелците неудачен месец по отношение на парите. Естествено, няма да гладувате и да си отказвате необходимото, но и приходи може да не очаквате. Всичко ще бъде обичайното, а ви се иска повече, нали? Тогава трябва сериозно да помислите за начало на собствен бизнес, който да започне да ви носи доходи. Не бавете плащането на кредитите, защото лихвата ще стане баснословна. Възможно е да ви платят аванс или някакъв бонус, какъвто не сте получавали от много години. В края на ноември очаквайте изненадващ приход, а, ако купите билет от лотарията, може да се окаже печеливш.

Здравето на Стрелците

Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Стрелците да пазят здравето си, за да не го „изпуснат“. Вие незаслужено забравяте за обикновените профилактични мерки. Ядете „боклуци“ и седите пред компютъра по цяла нощ. Не сте ли чували за витамините? Купете това, което ви съветва доктора, не експериментирайте с лекарствата. По време на Пълнолунието – 11, 12, 13 ноември, трябва да бъдете много внимателни. Организмът ви е отслабнал, имунитетът е снижен, а вие продължавате да живеете нехайно. Така и болницата е близо. Ще се окажат ефективни овлажняващите и почистващи маски за кожата на лицето.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за ноември 2019 година съветва Стрелците да бъдат по-меки и внимателни по отношение на избраника/цата си. Вашите подигравки в общуването са неуместни, те само ще отровят чувствата. Отделяйте повече време един на друг, не разказвайте за работата си и решавайте всички проблеми заедно. Заради дреболии страдате и двамата, не разрушавайте това, което е ценно и първостепенно. Разбира се, не при всички двойки ще цари любов. Не е изключено на някои от вас да им се иска да се разделят с партньора/ката си.

Следете за информация, която ще получите в края на октомври до средата на ноември. Тя ще се окаже не само интересна, но и полезна. Направете си изводи и продължавайте напред. Важното е Стрелците да не зациклят на това, защото ще навредят както на своето настроение, така и на отношенията с любимия човек. Наблюдавайте ситуацията, всичко ще се оправи с времето.

Любовният хороскоп за ноември 2019 година препоръчва на семейните Стрелци да бъдат внимателни, ако се стигне до покупка или продажба на жилище. Възможно е парите да се окажат недостатъчни и да се наложи да вземете заем. Откажете се от флирт с колега/колежка, дори и чувствата да силни. Ще си подложите сами „динена кора“, това може да доведе до разправии със съпруга/та.

С възпитанието на децата ще успеят тези Стрелци, които ще бъдат приятели с тях. Постарайте се да общувате като равни, с лекота и достъпно. Ако бъдете искрени, в отговор ще получите същото отношение към вас.

Козирог

В професионалната сфера се забелязват видими постижения при Козирозите. Хороскопът за ноември 2019 година предсказва финансов успех, внезапно повишение в службата.

Контактите с влиятелни и опитни хора в бизнеса, ще ви донесат резултати. Козирозите ще решат да се заемат с предприемачество, а също и ще потърсят достойни партньори за себе си.

Козирозите трябва да усвоят правилото за плодотворното сътрудничество: да сдържат емоциите си и в най-непредсказуемите ситуации. Астрологичната прогноза съветва Козирозите да реагират спокойно при неприятности с парите. Още повече, че в края на есента те ще се разрешат благополучно.

В любовните дела всичко ще се случва на обратно. Козирозите ще искат избраника/цата да ги слуша за всичко, а те няма да искат да се подчиняват. И така, ако не намерите компромисите, то се гответе за сериозен разговор или за раздяла.

Кариера и финанси

Хороскопът за ноември 2019 година не съветва Козирозите да работят сами, дори и интуицията им да ги тегли в тази посока. Каква ще бъде ползата от вашето уединение? Няма да има никаква полза. Тогава, бързо се включвайте в екипа, сработвайте се и споделяйте гениалните си идеи със съмишлениците. Това е много плодотворен месец за всички, които не „скръстват ръце“ и не гледат завистливо към успешните хора.

През ноември Козирозите трябва да се настроят за творческа работа, ако искат да се изявят със своите шедьоври. Вие имате много възможности да станете не само известни, но и по-чисти духовно. Станете от стола, погледнете на всичко позитивно и не крийте таланта си в чекмеджето.

Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Козирозите да си поставят цели, независимо от това, че ще се реализират през следващия месец. Сега може да се занимавате с подготовката, да си направите план за действие и да потърсите надеждна подкрепа. Дори и бавно, вие ще осъществите заветните си планове. Делата, свързани с реклама, комерсиалност и юриспруденция ще ви донесат полза. Не са изключени спешни делови пътувания.

Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Козирозите да решават паричните проблеми така, както на тях им е изгодно и нужно. Не се страхувайте да се покажете прекалено меркантилни, защото вие заработвате своето с честен труд. Ще се наложи да се развивате в различни направления, за да получавате редовно доходи. Ще се наложи да предприемете конкретни стъпки в личния бизнес, особено, ако той е съвместен с приятел или роднина. Тук няма да мине без вашето активно участие, както и без конструктивни съвети. Всеки вложен лев ще ви донесе дивиденти, ако водите строга отчетност.

Здравето на Козирозите

Хороскопът за ноември 2019 година съветва Козирозите сами да си създават фон на отлично настроение. От това и общото ви здравословно състояние ще укрепне, и психиката ви ще бъде на ред. Физическият труд може да ви доведе до травми, бъдете внимателни. На масата ви трябва да има полезни хранителни продукти, а не мазни и пикантни. Ако не спрете да преяждате, няма да се видите със стройна фигура. Спортните тренировки все още са само в мечтите ви, но напразно. Време е да се заемете активно със себе си, да коригирате формите и да спазвате диета. И спешно започнете борба с вредните навици, за да не попаднете в зависимости, а след това в клиника.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за ноември 2019 година обещава на Козирозите наистина хладен месец, когато студеното време ще преобладава и в отношенията им с избраника/цата. Искате романтика? А защо тъпчете на едно място? Трябва да работите над тези свои качества, които пречат на взаимното разбирателство и душевната хармония. От съдбата не очаквайте нищо, тя не е всемогъща. Излишните претенции и обиди само ще задълбочат ситуацията, скривайки пътя към щастието.

Семейният живот на Козирозите ще бъде подложен на трудни изпитания. Не действайте прибързано, защото ще попаднете в безизходица. Не са изключени битови и финансови проблеми, решаването на които се затруднява от липсата на свободно време. Дръжте се с децата си като с възрастни. Не трябва да им угаждате на всички капризи. Обратно, през ноември 2019 година им дайте повече свобода.

На самотните Козирози вече им е време да се замислят за сериозни любовни отношения, а не да тичат от един ухажор на друг. Само не се оправдавайте с това, че сте заети с кариера, тя няма да бъде до вас в старостта ви. Дайте натрупания си потенциал и събраната нежност на човека, с когото ще се запознаете тази есен. Още повече, че неговите планове за семейство ще приличат на вашите.

Любовният хороскоп за ноември 2019 година съветва Козирозите спокойно да възприемат всичко случващо се в личната сфера. Ако трябва да отстъпите, отстъпвайте! Ако трябва да приемете правилата на играта – приемете ги! Използвайте по-малко упреци и многозначителни намеци и тогава съдбата ще ви възнагради по заслуги.

Водолей

Хороскопът предсказва на Водолеите внезапно, но приятно гостуване на далечни роднини. Вие ще прекарате толкова много време в обкръжението на семейството си, че ще успеете не само да си починете от работата, но и да набележите нови дела за себе си. Важно е да не спорите с по-възрастните членове на семейството, а да признаете, че те са по-мъдри и по-опитни от вас по битовите въпроси.

На Водолеите ще им се наложи да доказват на своя партньор/своята партньорка, че ги обичат и държат на отношенията им. Оказва се, че ви нямат никакво доверие и това е причината за разправиите и разногласията. Самотните Водолеи ще се запознаят с човек, който ще общува с тях само заради парите и влиятелното им обществено положение. Обидно ли ви е? Другия път бъдете внимателни!

Месецът обещава тежка борба със завистници и конкуренти. Разбира се, до ръкопашен бой няма да се стигне, но ще си „скъсате“ порядъчно нервите. Най-добре е да не влизате в конфликти с непосредствения си ръководител, в противен случай авторитетът ви ще „удари дъното“. Добре е, че приятелите ще ви помогнат да поставите всичко на нужните места.

Кариера и финанси

Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Водолеите да се отнасят внимателно към всичко, което е свързано с творческата и комерсиалната сфери. Възможно е да се наложи да съвместявате няколко задължения, но това няма да се отрази на основната ви дейност. Леко ще се застопорят въпросите, засягащи кариерата и развитието на собствения бизнес. Но тук не всичко зависи от вас, а от юридическите изисквания. Обучението трябва да бъде приоритет за вас, ако искате да излезете на ново ниво и да се издигнете нагоре.
Ноември ще се окаже за Водолеите проблематичен, ако отношенията с колегите или партньорите се нажежат заради честите спорове. Трябва да станете по-лоялни и отстъпчиви, дори ако ви се иска да използвате вулгарна лексика в разговорите. Не се отказвайте от масовите мероприятия, дори, ако те са в друг град или в друга страна.

Хороскопът за ноември 2019 година съветва Водолеите да се заемат с юридически и политически въпроси. В някои аспекти вие още сте новички, но не се притеснявайте да искате съвети от тези, които са по-опитни и грамотни. Голяма е вероятността да ви въвлекат в авантюра. Ако усещате, че сте се „хванали на кукичката“, по-добре си вземете отпуска и си починете някъде, далече от дома.

Хороскопът за ноември 2019 година предсказва на Водолеите разходи, но напразни. Ако се ограничите от всичко ненужно, ще успеете да натрупате добра сума за отпуската си. Помнете, не чакайте пари, ако се хващате ту за една работа, ту за друга. Финансово благополучие очаква тези, които са работили усърдно предишните два месеца. Те успешно са положили основата, сега ще получават доходи от това. Ако правилно се разпореждате със средствата, те само ще се увеличават. И това ще се случва дори без помощта на вълшебна пръчица.

Здравето на Водолеите

Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Водолеите да се откажат от гастрономически излишества. Това може да ви доведе не само до гастрит, но и да натрупате излишни килограми. Пестете енергията си за добри дела, не общувайте с негативни личности и бъдете позитивни. Учудващо е, но колкото по-радостни и усмихнати бъдете, толкова по-малко болести ще ви се „лепят“. Козметични маски, приготвени в домашни условия, ще ви помогнат да запазите младостта и свежестта на кожата. По-често плувайте в басейн, за да укрепите гръбначния стълб. А и бъдете по-малко емоционални, ако усещате, че случаят „мирише“ на разправия.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за ноември 2019 година предсказва на Водолеите доста ярки събития и съдбоносни ситуации в личния живот. Само гледайте на всичко не през призмата на илюзиите, а реалистично. Поемете всички организационни въпроси, не се бавете с решенията си и се изпълвайте с позитивизъм. Акцентирайте върху това, което по-рано не сте поправили, а сте го оставили на самотек. А и работата си, временно, оставете на втори план, за да създадете устойчиви любовни отношения.

Семейните Водолеи, през ноември, ще имат много варианти за почивка с роднините и общуване с децата. Макар че, битовите проблеми няма сами да се решат, затова се заемете сериозно с тях. Възможно е отношенията със съпруга/та да стъпят на ново ниво, благодарение на което ще получите перспективи за по-топла и искрена комуникация.

Любовният хороскоп за ноември 2019 година препоръчва на Водолеите да обърнат внимание на въпросите, засягащи наследство и недвижим имот. Не е изключено да се наложи стремително да реализирате отдавна забравен план. Гответе се както за вътрешни, духовни промени, така и в отношенията с близкия човек. Дори дребните спорове и претенции могат да се превърнат в продължителен конфликт, ако своевременно не направите компромис.

Самотните Водолеи ги очаква чудесно време. Съществени и положителни резултати в личната сфера очакват тези, които са морално съзрели за нов роман. Но, за това е необходимо да станат по-активни, а не да чакат някой да направи първата крачка. През ноември 2019 година трябва да забравите старите обиди и грешки, да гледате на всичко позитивно и с отворени обятия да приемете своето щастие.

Риби

На Рибите ще им се наложи да се „въртят“, суетят и активират изцяло. Вие ще решите всички насъщни въпроси, отнасящи се до финансите и работата. Внезапни приходи ще стабилизират ситуацията.

Хороскопът обещава в срeдата на месеца изгоден договор с чуждестранни партньори. Не си и помисляйте да казвате „не“, дори и да не сте психически готови за промяна.

Много Риби ще сменят местожителството си или ще емигрират. Там ги очаква среща с любим човек и официален брак. При семейните Риби са възможни неприятности с децата, които са подрастващи, затова е по-добре да разговаряте директно с тях.

Месецът съветва жените Риби да преминат преглед при гинеколог. Всичко се лекува, ако навреме се постави диагноза. Мъжете, родени под този знак, ги очакват проблеми със стомаха и черния дроб, особено, ако в хранителния им рацион присъстват колбаси и газирани напитки.

Кариера и финанси

Хороскопът за ноември 2019 година обещава на Рибите огромен прилив на енергия и трудоспособност, на които само може да им се завиди. Вие успешно ще приключите всичко, което сте започнали по-рано. Всички проблеми и препятствия на пътя ви към достигане на целите са незабележими. Перспективни предложения и творчески проекти ще ви дадат възможност да се изявите. Единствено, заниманията с документи и книжа, ще ви изкара от обичайния график.

През ноември не пречи Рибите да бъдат амбициозни и да започнат сътрудничество с големи компании. Работейки за компанията, не ограничавайте възможностите да „разперите крила“ в други сфери на дейност. Важното е да не забравяте за почивката, а в свободното си време се занимавайте с любимото си хоби.

Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Рибите да бъдат принципни, ако въпросът се отнася до кариерата и нови проекти. Вие отдавна сте заслужили издигането и може спокойно да го кажете на началството. Между другото, ще имате много предложения за нова работа. Но половина от тях ще бъдат свързани с постоянни пътувания и финансови изчисления. Премислете всичко до най-дребните детайли, за да не разочаровате и себе си, и тези, с които планирате да работите.

Хороскопът за ноември 2019 година съветва Рибите да се насочат към спестяване, а не към пилеене на пари. И не разваляйте изгодните връзки, защото ще останете без постъпления. Ефективно вложете част от средствата в дело, което сте замислили отдавна, заедно с приятел/ка. Ако сте обмислили всички нюанси, то с лекота ще заобиколите загубите и кризите. Ако сте решили да купите мебели или битова техника, не се бавете, започнете да обикаляте по магазините. Нали не искате да купите нещо скъпо и, още повече, некачествено. Доста пари ще отидат за семейството.

Здравето на Рибите

Хороскопът за ноември 2019 година съветва Рибите да запазват енергийния баланс във всичко, дори в дребните и незначителни дела. В противен случай, ще разпилеете енергията си и ще ви бъде трудно да си върнете силите. Не ви застрашават сериозни заболявания, но простуда и хрема ще хванете. Физическите натоварвания се нуждаят от редовно и пълноценно хранене. Добавете в своя рацион продукти, богати на белтъчини, калций и витамин С. Бъдете внимателни зад волана! Особено, ако има поледица. В края на месеца ще се окаже уязвима сърдечно-съдовата система, затова е по-добре да се откажете от спортните занимания.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за ноември 2019 година предсказва на Рибите вълна от чувствени спомени, които ще ви върнат в миналото. Но ще се наложи да се отдръпнете от всичко това, за да не потънете в тъга и разочарование. Всички проблеми в личната сфера решавайте без натиск и нерви. Ако нещо може да се промени, опитайте. Не са изключени конфликтни ситуации в отношенията с близките роднини, чиито изисквания, относно вашата персона, определено са повишени.

Семейните Риби трябва да поемат инициативата в свои ръце през ноември, а също усърдно да се заемат с оправяне на бита и комфорта в дома. Само се постарайте да действате внимателно, за да не нараните някого с резки думи или ненужна критика. В много двойки, най-накрая, ще се появи детенце, затова щастието им ще бъде безкрайно.

Любовният хороскоп за ноември 2019 година обещава на Рибите, които все още са сами, незабравима среща. Но това не означава, че романът ще продължи дълго и ще доведе до брак. Ще се наложи да изкорените своите недостатъци, за да задържите в живота си човека, когото ви харесва.
Тези, които скоро са създали семейство няма да оставят съпруга/та да скучаят. Ще прекарват много време в разходки, ще се заемат с ремонт и ще купят всичко необходимо за обновяването на интериора. През ноември 2019 година нищо няма да попречи на Рибите да укрепят отношенията си с партньора/ката, но не трябва да забравят да бъдат нежни и отстъпчиви. И не се карайте за „глупости“, в такива моменти, по-добре, си спомняйте за първия ден на запознанството си.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара