Този месец ще даде на хората повече самоувереност, ще бъдат по-доволни от собствените си достижения, ще се стремят към повече. Някои ще усетят необходимост да демонстрират добрите си доходи и статус. Затова ще се наложи да изразходват част от финансите си за ремонт, за красиви вещи и дрехи, пътешествия, вечери в ресторанти.

Китайски хороскопи

Астрологичната прогноза за май 2020 година предсказва хармония, която ще стане основа за успеха на хората да устроят своя бизнес, да подобрят самочувствието си и да укрепят романтичните и приятелските връзки.

Ще ни бъде комфортно на енергийно ниво. За това ще способства и доброто време, приливът на вдъхновение и положителна енергия. Това ще бъде период на промени и обновление, когато дори хроничните песимисти ще погледнат на живота от по-оптимистичен ъгъл.

Хороскопът за май 2020 година предвижда реформи в страната. Нововъведенията ще подобрят положението на социално незащитените хора. Голяма е вероятността за някакви социални реформи. Много ще бъде направено за международното сътрудничество в областта на културата.
Периодът е подходящ за предприемачите. Сега те ще могат успешно да сключват договори и да пътуват в командировки. На тези, чиято дейност е свързана със строителство, ще им провърви. Приветстват се инвестициите в недвижими имоти.

Астрологичната прогноза за май 2020 година обещава краят на месеца да донесе много важни жизнени уроци. Побързайте да довършите важните проекти, защото в близко бъдеще обстоятелствата няма да бъдат на ваша страна. Остро ще усетите неудовлетворение от собствения си живот. Затова ще бъдете агресивни, ще избухвате, постоянно ще провокирате конфликтни ситуации.

Ще бъдете изпълнени с енергия, но е много вероятно да не я използвате в правилната посока. Няма да бъдете в състояние с мирни средства да отстраните препятствията, които срещате на пътя си. Подобряване на общия фон ще се наблюдава чак през юни.

Овен

Месец май 2020 година е добър за Овните, които могат разумно да анализират случващото се. Възможни са не само ярки, но и съдбоносни събития в живота. Важно е да приемете работата, от която, в крайна сметка, ще бъдете финансово задоволени. Изхвърлете всичко дребно и незначително. Ако интуицията ви подсказва, смело взимайте решения. Хороскопът за май 2020 година препоръчва на Овните внимателно да подписват документи, а също да не започват сътрудничество с нови партньори. Това може да доведе до глобални грешки и затягане на проблемите. Естествено, ще се наложи да ги решавате самостоятелно.

Ситуацията с парите е доста напрегната, но към края на пролетта всичко ще се оправи. Важно е да не изпускате от поглед делата, които ви носят перспективи в бъдеще. Това сега е трудно, но след това финансовото ви положение рязко ще се подобри. На жените, родени под знака Овен, ще им бъде трудно да намерят общ език с околните.

А и ще се окажете в противоречие със самите себе си, заради постоянните мисли и подозрения. Постарайте се бързо да разрешите проблемите, които ви тежат от доста време.

Любовен хороскоп за май 2020 година за Овен

Изцяло потопени в работата – такава схема на живот представя животът пред Овните през този месец. В резултат на това, ще има недостиг на време и сили за любов и срещи. Постарайте се да намерите дори минутка, за да звъннете на близките си. А през почивните дни организирайте поход до някоя хижа или културно мероприятие. Роднинските връзки трябва да се укрепват, изолирайте се от конфликти и неразбирателства.
Много от влюбените Овни ще разберат някаква тайна, свързана с избраника/избраницата. Не трябва да приемате всичко така, както сте го чули. Трябва да имате свое мнение и поглед върху възникналата ситуация. Хороскопът за май 2020 година предсказва на Овните труден период в семейната сфера – от средата до края на месеца. Не са изключени скандали, раздели и дори делене на имущество. Важно е да се въоръжите с търпение, да не се отивате до крайности. Внимавайте за думите си, те могат да наранят човека, който искрено ви обича и очаква взаимност от вас.
Астрологичната прогноза за май не съветва Овните да обръщат внимание на сплетните. Особено, ако идват от нови познати. По-малко разказвайте за своите романи и отношения. Доверявайте се само на тези, които познавате отдавна и можете да им разкажете най-съкровените си неща. Не се връщайте към бившите си партньори, с тях няма да имате устойчиви отношения.

Кариерен и финансов хороскоп за май 2020 година за Овен

Професионалните дела при Овните през пролетта стремително ще се развиват. При това, в посока, която води към кариерно израстване и повишаване на авторитета.
Хороскопът за май 2020 година съветва Овните да взимат активно участие във всички обществени мероприятия. Възможни са изгодни предложения за работа в чужбина, не се отказвайте от тях. За съжаление, някои от колегите или партньорите ще преследват само своите користни планове. Ако разгадаете целите им, ще се предпазите от загуби и неприятни инциденти. Овните, които се стягат за дълга командировка, трябва внимателно да попълват книжата на които поставят своя подпис. Ако направите дори и дребна грешка, ще се наложи да тичате по юристи и различни инстанции. Особено съсредоточени трябва да бъдете през втората половина на месеца.

Предстои ви сериозна борба с конкуренти, които ще пуснат в ход цялата си агресия. Няма да минете без подкрепата на влиятелни лица, обърнете се към тях своевременно. Развивайте се в различни направления, учете се, не забравяйте да повишавате квалификацията си. Ако започнете собствен бизнес, търсете неординарен път за постигане на целите. Овните имат огромни възможности, за да се окажат на върха на кариерата си.

Хороскопът за май 2020 година обещава на Овните благоприятно материално положение. Но портфейлът ви може рязко да „опустее“, ако се подведете по съблазните. Опитайте се да запазите равновесието в бюджета, за да не вземат връх разходите. Ако се появят различни суми през този месец е добре да ги оставите за „черни дни“.

Здравен хороскоп за май 2020 година за Овен

През пролетта, проблемите със здравето, при Овните, не се очакват, единствено може да си простудите гърлото. Не бързайте рано да прибирате топлите дрехи, времето е променливо и коварно. Не са изключени усложнения след грипа, възпалителни процеси, мигрена и промяна на кръвното налягане.

Хороскопът за май 2020 година препоръчва на Овните да дозират физическото натоварване. Лекомисленото поведение ще доведе до нежелани последствия. Възможни са травми или счупвания, които ще се наложи да лекувате дълго време. Не се занимавайте със самолечение, това е опасно. Нещо различно от таблетка едва ли ще ви избави от болката в гърба или в главата, бъдете внимателни при избора на лекарства.
Ако отскоро сте шофьори, бъдете много внимателни зад волана. Ще ви се наложи често да пътувате през май, затова предварително проверете изправността на автомобила. Само при лицензирани лица правете застраховките си, оформяйте документите, визите и правата си.

Телец

Ако Телците не се притесняват да бъдат инициативни, ще се окажат далече, пред всички. Толкова ярки промени се очакват, че може да се усетят абсолютно щастливи хора.

Хороскопът за май 2020 година препоръчва на Телците да бъдат активни и дейни. Недейте да скромничите, покажете талантите си и разкрийте вътрешния си потенциал. Ако се съмнявате в нещо, потърсете съвет от по-опитни колеги или партньори. Новите проекти ще се окажат финансово изгодни и креативни. Ще ви хареса да се занимавате с дела, които по-рано са ви се стрували много трудни за реализиране.

Полезно ще бъде да рационализирате и коригирате своите действия, за да не се окажете „на минус“. Хора, с които ще се запознаете в началото на месеца, на семинар или по време на командировка, ще ви окажат подкрепа. Те не само са разумни професионалисти, но и интересни по характер личности. Важно е Телците да се стремят към душевен комфорт, а не само да преследват пари и кариера.

Астрологичната прогноза за май предсказва на Телците незабравими срещи и увлекателни дейности. Ако си вземете отпуска, отидете някъде на топло, за да си починете. Климатичните условия и романтичните запознанства ще ви позволят да укрепите здравето и да подобрите настроението си. Само не губете самообладание, това може да доведе до разочарование в любовната сфера.

Любовен хороскоп за май 2020 година за Телец

Месецът ще бъде успешен за семейните Телци, които планират преместване на местожителството си. Не забравяйте да редуцирате вещите, за да не понесете със себе си много излишни и ненужни неща.

Хороскопът за май 2020 година обещава на влюбените Телци незабравим месец. Пролетта е в разгара си, страстите кипят, а романтичното настроение е безкрайно. Важно е да не разочаровате избраника/цата и да бързате с изводите. Не са изключени проблеми от личен и битов характер, ако се съберете да живеете заедно. Обърнете се за мъдри съвети към роднините, за да не допуснете грешки.

Жените, родени под знака Телец, през май ще летят в облаците, заради прилив на романтика и нежност. Вие не просто ще се влюбите, а ще погледнете на чувствата от друг ъгъл. Преди не бяхте забелязали, че партньорът може да бъде и приятел, и любовник, и дори да помогне в служебните дейности. Сега това е голямото откритие за вас!

Хороскопът препоръчва на Телците да бъдат по-внимателни към близките си. На някои от тях ще им бъдат нужни не само добрите ви думи, но и материална подкрепа. Проектирайте ситуация върху себе си, за да помогнете от цялото си сърце, а не машинално. Такива моменти истински укрепват отношенията, а също и зареждат с бодрост.

Финансов и кариерен хороскоп за май 2020 година за Телец

Хороскопът за май съветва Телците да правят планове и без задръжки да ги реализират. Колкото по-енергични бъдете, толкова по-бързо ще осъществите мечтите си в реалността. Удачно ще се получат взаимоотношенията ви със задграничните партньори, командировките и пътуванията по лични въпроси. Ако имате собствен бизнес, уверено сключвайте сделки и подписвайте договори.

На трудещите се в производството или в офис Телци май ще донесе не само изкачване в кариерата, но и по-висока заплата. Затова пък на предприемачите ще им се наложи да се поизпотят, за да постигнат желаното. То ще се осъществи, но по-късно, не трябва да бързате с взимането на решения. Много ще получат подкрепа от влиятелни особи.

Относно финансовата страна на нещата, очаквайте „полъха на топъл вятър“. Разбира се, няма как да преживеете месеца без да похарчите известна сума пари, но няма и да останете без тях. Бъдете внимателни с инвестициите, като е по-добре изобщо да се откажете от тях. Особено, ако сте в началото на комерсиалната си дейност и имате малко познания за бизнес операциите.

Здравен хороскоп за май 2020 година за Телец

Ако Телците, през май, не спазват хранителен режим и не си почиват пълноценно, ще затънат в здравословни проблеми. Не са изключени кожни заболявания – дерматит, екзема и редица други, за които изобщо не сте чували. И така, спешно преразгледайте своя рацион, включете в него витамини и полезни микроелементи. И, разбира се, наспивайте се. Добрият сън, през пролетта, ще ви помогне не само да укрепите общото си състояние, но и имунитета.

Хороскопът за май препоръчва на Телците да се занимават със спорт. Движете се повече! Дори да не станете професионалисти и да не получите световна купа, физическото ви здраве ще стане много по-добро. Сутрин тичайте, през деня ходете пеша, а вечер може да посетите фитнес залата. А през уикенда отидете на сауна, така ще се освободите от негативизма и ще се подмладите видимо.
Пролетта е време за пробуждане и преобразяване! Непременно  се запишете за козметик и стилист. Не трябва да се доверявате само на своя вкус, специалистите ще ви подскажат какво ви стои добре, как да се облечете и как да се грижите за лицето и тялото си. Между другото, време е да се отървете от старите си дрехи. Отивайте на пазар, зарадвайте себе си с нови вещи.

Близнаци

Близнаците, през май, не трябва да работят прекалено. По-добре е да се погрижат за личния си живот. Нещо повече, тук за тях се откриват нови и незабравими хоризонти.

Хороскопът за май 2020 година обещава на Близнаците период, изпълнен с ярки открития и удивителни възможности. Ще се окаже, че сте истински професионалисти, когато се отнася до кариерните въпроси. Можете да получите дългоочакваната награда за минали постижения и да създадете солидна основа за бъдещи успехи. Истинско удоволствие ще получат тези, които се занимават с творчество. Но бъдете бдителни, за да не стане така, че вашите гениални идеи да бъдат присвоени от конкурентите.

Планетата на красотата, Венера, ще покровителства Близнаците. Вие ще станете още по-привлекателни, ако посетите салон за красота и се погрижите за себе си. Между другото, ще имате възможност да се обогатите духовно, ако отидете на театър, кино или на концерт. Нравственият облик е много важен, ако търсите самоизразяване. В личния бизнес ще преуспеят тези, които не са си поставили „висока летва“.

Завишените изисквания към себе си и към партньорите ще ви изиграе лоша шега. Не внасяйте големи суми в проекти, за които наскоро сте чули.

Хороскопът за май обещава на жените Близнаци чудесен месец, богат на романтични срещи и смели решения. Най-накрая ще се появи шанс да се измъкнете от скучните дела и се докажете в нова роля. Например: да стане актриса, редактор на списание, художник или майка.

Любовен хороскоп за май 2020 година за Близнаци

Месецът е добър за Близнаците, които в началото на пролетта са започнали ремонт или строителство. Процесът върви успешно! Може смело да купувате нови мебели или да разширявате жилището си. Дори недовършената някога лятна кухня или вила, в края на май ще краси двора ви, за завист на съседите.

Хороскопът за май 2020 година препоръчва на Близнаците всячески да укрепват отношенията си с роднините. Някои от тях ще бъдат войнствено настроение, но се въоръжете с търпение, за да не се създават конфликти. В началото маркирайте „подводните рифове“, анализирайте всичко и вземете решение. Особено внимание отделяйте на съпруга/та и децата, постарайте се по-често да излизате с тях сред природата и да разговаряте за всичко, от душа.

Влюбените Близнаци трябва да пазят чувствата си и да ценят човека, който е до тях. В средата на май ситуацията може да се усложни, ако не чувате молбите на половинката си. Вслушвайте се не само в себе си, а и в любимия човек. Това е важен аспект в отношенията, не го оставяйте за „след това“.

Ще си „скъсат нервите“ тези, чиито отношения продължават повече от пет години. Периодът е кризисен, но може да го преживеете спокойно. Важно е да бъдете търпеливи един към друг и да не забравяте за изненадите.

Кариерен и финансов хороскоп за май 2020 година за Близнаци

Астрологичната прогноза за май 2020 година предсказва на Близнаците поток от информация, която да им донесе полза в работата. Не бързайте да хвърляте в най-дълбокото чекмедже онова, което може да ви бъде от полза при реализирането на големи проекти. Вие имате голям опит, но знанията трябва периодично да се обновяват. С каквото и да се занимавате през пролетта, ще ви донесе успех и финансова стабилност.

Този месец ще бъде щедър на неочаквани запознанства, изгодни предложения и командировки. Вероятно е, далече от дома, да намерите работата, за която винаги сте мечтали. Не се отказвайте от сътрудничество, бъдете инициативни и сериозни. Възможно е рязко да тръгнете нагоре по кариерната стълбица, ако вече мислите за това. Около вас има толкова много влиятелни личности, че можете без съмнение да сключвате сделките.

Хороскопът за май 2020 година не обещава лек път и милиони на Близнаците, които са служители. Пътят към постигане на целите ще бъде трънлив, но вие ще се справите. Важно е да не стоите на едно място и да чакате на съдбата. Трябва уверено да се движите напред, тогава успехът ще бъде неминуем. Много ще успеят успешно да продадат или да купят недвижим имот, при това зад граница. Но, ако разберете, че се опитват да ви подведат, веднага се оттеглете. Понякога е от полза да отказвате.

Ситуацията в материалната сфера е сносна и не се налага Близнаците да разчитат на големи приходи. Ако работите усърдно, ще получавате прилично. Откажете се от кредитите, а и вие не давайте заеми, особено на съмнителни личности. Не са изключени машинации и мошеничества, бъдете внимателни, ако се занимавате с търговия или работите в съответните структури.

Здравен хороскоп за май 2020 година за Близнаци

Близнаците трябва спешно да застанат на пътя на здравословния начин на живот. Това е не само спорт, отказване от вредните навици и храненето. Запишете се на масаж, йога и се разхождайте повече. Още повече, че пролетното време предразполага да се изпълните с оптимизъм и да укрепите имунитета.

Хороскопът за май 2020 година предсказва на Близнаците опасност от травми. Бъдете внимателни на пътя, у дома и в спортната зала. Дори по стълбите може да паднете, ако се замислите или се забързате за някъде.

Рак

Хороскопът за май 2020 година обещава на Раците нов и приятен, във всички отношения, кръг на общуване. Вие не просто ще очаровате със своя чар и интелект околните, но и сами ще получите максимум удоволствия от случващите се събития.

Кариерата при Раците ще се устреми нагоре, но ще се наложи доста да се постараете при „стръмното изкачване“. Възможни са дейности от най-различен характер, затова бъдете последователни и системни. Успех очаква медиците, икономистите, юристите и тези, които неотдавна са започнали собствен бизнес. Колкото по-безкористни и честни бъдете, толкова по-бързо може да получите подкрепа по основните въпроси. Не пестете чувствата си, те ще ви вдъхновяват към действия.

През май на жените Раци им предстои да преживеят труден момент. Ако всичко претеглите, обмислите и вземете вярно решение, за дълго ще се предпазите от лични и финансови проблеми. Помнете, че за последиците от свършеното ще се наложи да отговаряте именно вие. Не трябва да прехвърляте бремето на тревогите върху чужди плещи.

Хороскопът за май 2020 година не препоръчва на Раците да рискуват, дори, ако се отнася за голяма сума пари. Едва ли по този начин ще успеете да попълните сметката си. Наоколо са се притаили недоброжелатели и конкуренти, бъдете внимателни. Не са изключени сплетни относно личния ви живот, което ще ви извади от душевното ви равновесие. Е, не обвинявайте никого, защото сами сте си виновни, че непрекъснато, без умора, разказвахте за любовния си роман.

Любовен хороскоп за май 2020 година за Рак

Семейство и любов са двете думи, които водят Раците през живота. Но през май, по някаква причина, няма да ви достига времето за романтика и за създаване на устойчиви отношения. Не тъгувайте, спокойно наблюдавайте всичко, което се случва. Ако се влюбите, махнете катинара от сърцето си, който сте поставили след раздялата с бившия си партньор/бившата си партньорка. Чувствата ще се окажат силни и искрени, не бягайте от тях.

Хороскопът за май 2020 година предсказва на самотните Раци доста запознанства. Вие дори няма да спите нощем, мислейки с кого да отидете на среща. Доверете се на интуицията си, тя няма да ви позволи да сбъркате.

Отношенията с роднините ще бъдат чудесни. Споровете на битова тема ще изчезнат, но все пак може да остане неприятна следа след тях. Важно е да не се засягате напразно, дарявайте светлина и излъчвайте оптимизъм! Всичко ще ви се получи, ако поискате, не се вглеждайте в миналото.

Астрологичната прогноза за май 2020 година препоръчва на семейните Раци да избягват рутината. Стига сте чакали каквото и да било, време е сами да бъдете инициативни. Ако планирате отпуска през този месец, то това ще бъде чудесно. Ще успеете изгодно да си починете на морето. И не е нужно да разказвате на всички наоколо къде сте решили да отидете. Посветете времето само на себе си и на своята половинка.

Финансов и кариерен хороскоп за май 2020 година за Рак

В началото на май, Раците ще имат толкова много неща за вършене, че няма да им остане време за почивка. Преговори с нови партньори, пътувания в чужбина и подписване на договори … страшна суета! Но ще ви бъде приятно да осъзнаете, че сте на „гребена на вълната“ и, че сте се устремили към върха. Важно е бъдете внимателни и да не си позволявате да манипулирате останалите.
Хороскопът за май съветва творчески ориентираните Раци да хванат „бика за рогата“. С други думи, да изявят талантите си където е нужно. Ако нещо изначално „не е вашето“ или не внушава доверие, то веднага се откажете от него. На хоризонта ще появят много изгодни проекти, вземете всички. Ще успеете да ги реализирате много по-рано от уговорения срок. .

Месецът е благоприятен за Раците, които не си представят живота без движение и пътувания. Вие нито един ден няма да останете в офиса или у дома си, дори няма да успеете да разопаковате куфара си. Ще имате много предложения за сътрудничество, важни срещи и делови разговори. Ако намерите подкрепа в лицето на влиятелен човек, то за дълго ще се застраховате срещу проблеми. Предприемачите няма да има от какво да се страхуват, защото вложените в бизнеса пари, най-накрая, ще започнат да работят за тях.
Относно парите – ще ги има и то в голямо количество, но трябва добре да контролирате разходите, за да не се окажете с главата надолу във финансова криза. Купувайте само това, което наистина ви носи полза и без което е невъзможно да живеете.

Здравен хороскоп за май 2020 година за Рак

Състоянието на здравето на Раците през този месец, не може да се нарече изключително. За съжаление ще имат доста проблеми, както със стари, така и с нови заболявания. На първо място трябва да поставите профилактиката, изследванията и витамините. Добрият имунитет и спортните упражнения ще ви дарят с чудесно самочувствие.

Хороскопът за май препоръчва на Раците да се откажат от лекомислените интимни връзки. Не си заслужава да търсят удоволствие, заради което, след това, ще се наложи да решават дълго проблеми. Възможни са сериозни заболявания, от които няма да успеете да се отървете лесно. А на жените Раци трябва да се напомни за контрацепцията, ако не искат да стават майки.

Автомобилистите трябва да бъдат внимателни на пътя, да не превишават скоростта и да държат документите в ред.

Лъв

Кипящата енергия ще помогне на Лъвовете да реализират всичко, което са планирали. Само уверено гледайте напред, изолирайте се от конкурентите и не се отказвайте от нововъведенията.

Хороскопът за май 2020 година предсказва на Лъвовете много ярки и неочаквани пътища, по които да се разходят с удоволствие. Ще срещнете интересни хора, с някои ще започнете да си сътрудничите, а в някого/някоя ще се влюбите с цялото си сърце. Но това не означава, че трябва да се отречете от всичко, което имате. Ако работата е интересна и перспективна, то не трябва да я сменявате. През май ви очаква великолепна възможност да се издигнете в службата, при това без подкрепа от влиятелни лица.

Ако жените, родени под знака Лъв, изпълнят всичко обещания, които са дали на себе си и на другите, то през май ще постигнат високо ниво. И това се отнася не само за професионалния, но и за личния живот. Съдбата ви е приготвила много изненади, затова бъдете внимателни и емоционално уравновесени.

Не само заради печалбата, но и заради вълнението се заемайте за новите дела. Те ще се окажат финансово приходни, което е много важно за укрепването на бюджета ви.

А възникващите проблеми, решавайте на момента. Пазете си здравето, почивайте повече сред природата и в обкръжението на позитивни хора.

Любовен хороскоп за май 2020 година за Лъв

През май Лъвовете ще бъдат раздразнителни и вбесени от някои ситуации в личния живот. Вие сами ще разрушите отношенията си с близките. Не довеждайте до крайност това, което някога сте ценили.

Хороскопът за май 2020 година не препоръчва на Лъвовете да смесват работата, финансите и любовта. Трябва всичко внимателно да регламентирате, за да станете хармонични личности. Повярвайте, това чувство никога не зависи от парите. Може да получите труден урок, в отговор на ваши груби думи. Ситуацията ще се изглади, ако се извините на човека.

На влюбените Лъвове им предстои да снижат изискванията си към избраника/избраницата. И вие самите не сте без недостатъци, затова пазете топлите отношения. Ще се наложи да се адаптирате към характера и да търпите. Ако не се справите с тази задача, ще останете сами на това ниво, което първоначално сте изградили заедно с партньора/партньорката.

Жените Лъвици през май ще се окажат в няколко двусмислени ситуации. Някой уверено „копае“ яма за вас, а вие може сами да паднете в нея. Огледайте се, има ли наоколо недоброжелатели и съперници?

Семейните Лъвове трябва сериозно да се заемат с възпитанието и обучението на децата си. Ако са изпуснали нещо, бързо трябва да го наваксате.

Финансов и кариерен хороскоп за май 2020 година за Лъв

Хороскопът за май съветва Лъвовете да работят усилено. Не трябва да се надявате на някого или на нещо, трябва сами да изпълнявате задачите. Ако се появи възможност да се „възродите от пепелта“, не се страхувайте от неординарните методи. Без значение дали сте началник на голямо предприятие или служител, успехът е на ваша страна. Никакви машинации на завистливи хора и конкуренти няма да ви отклонят от правия път. Уважавайте се, уважавайте своя труд, внимавайте със съветите на високопоставените личности.

В средата на май Лъвовете ще усетят благоприятен „полъх“. Това ще се отрази благоприятно на служебните им дейности. Около вас ще откриете хора, с които ще искате да завържете делови отношения, но не на това ниво, както преди. Ще се задълбочите в по-детайлното разглеждане на нещата, които ще повлияят на кариерното ви израстване. Не са изключени спорове и конфликти с колегите/партньорите в службата. Старайте се да се държите така, както е нужно, а не както ви се иска.

Астрологичната прогноза за май 2020 година препоръчва на Лъвовете да избягват хитрите замисли и откровените лъжи в общуването си с колегите. Това може значително да снижи трудовите ви показатели, а също и да разклати авторитета ви в обществото.

Материалната ситуация ще бъде точно такава, каквато си я „нарисувате“. Приходи – разходи, всичко „излъскано“ до краен предел. Основните харчове ще бъдат свързани с битови въпроси, семейството и пътуване. На Лъвовете им предстои да си потърсят още една месторабота, за да запълнят дупките в бюджета.

Хороскопът за май прогнозира за Лъвовете заплетени моменти, свързани с парите. Изглежда, че ще платите дълговете и заемите, но лихвите все още ще останат. Опитайте да се справите с всичко това, преди да останете без средства за съществуване.

Здравен хороскоп за май 2020 година за Лъв

През пролетта, за себе си, могат да напомнят хроничните бъбречни заболявания. Ако Лъвовете имат проблеми в тази област, трябва да се лекуват, като приемат необходимите лекарства.

Естествено, не забравяйте за профилактичните мерки, по-често си мийте ръцете и спазвайте лична хигиена. Проветрявайте често помещението в което стоите.
Хороскопът за май 2020 година не съветва Лъвовете да се претоварват с работа, а да си оставят време за почивка и дълъг сън. Ако се преуморявате, имунитетът ще ви изостави. След това ще ви навестят болестите – от алергия до депресия. Разбира се, може и сами да се лекувате, но все пак е по-добре да се обръщате към опитни специалисти. По-често излизайте сред природата, ходете на вилата или на гости при роднини на село.

Дева

През този месец на Девите ще им дойдат гениални и изгодни идеи. Не се отказвайте от това, което ви се струва трудно. Не е изключено, именно то да ви доведе до материален и професионален успех в бъдеще.

Хороскопът за май 2020 година предсказва на Девите кариерно израстване и взаимно разбирателство с ръководството. Но не използвайте цялата си енергия за развитие в служебната сфера. Ще имате възможности да се включите в мащабни мероприятия, където да се вслушват във вас и да ви помагат опитни личности. Очаквайте успех в личния живот, но само при условие, че инициативата е във вашите ръце. Ще се запознаете с човек, който в бъдеще ще стане вашия брачен партньор. Непременно използвайте стария си опит, за да изградите стабилна основа и да избегнете резките обрати на конкурентите.

Жените Деви през май не трябва да се ядосват напразно. Пощадете силите и времето си, не общувайте с негативни хора.

От тях не очаквайте никаква полза и подкрепа, само разправии. В колектива е възможно да заемете висок пост и да привлечете на своя страна съмишленици. Внимателно подписвайте документите, касаещи командировките и пътуванията от личен характер.

Хороскопът за май препоръчва на Девите, във всички ситуации, да бъдат отговорни и настоятелни. Ако обстановката се нажежи до краен предел, ще ви се наложи да потушавате емоционалните си изблици. В новите проекти ще се нуждаете от аналитичния си ум. Изключвайки амбициите и страстта да рискувате, ще успеете да завоювате и да отстоявате личните си позиции.

Любовeн хороскоп за май 2020 година за Дева

През май, Девите ще завоюват висок авторитет и уважение сред близките. Независимо от това, че по-голямата част от времето ще прекарват в службата. Вие сте толкова позитивни и самоуверени, че вселявате в околните надежда за по-добро бъдеще. Възможен е нов, красив роман, но е рано да се правят конкретни прогнози. Самотните могат да срещнат своя човек далече от дома. Чувствата, които ще изпитвате, няма да бъдат сравними с нищо, а най-важното е, че ще бъдат искрени и взаимни.

Хороскопът за май 2020 година съветва жените Деви, че е най-добре да се заемат с домашни дейности. Ремонтът е спрял наполовина, време е да се смени душа в банята, а мебелите отдавна „плачат“ за смяна. Смело тръгвайте на пазар, харчете пари за създаване на домашен уют. Тези, които имат деца, трябва по-често да бъдат с тях, да играят, да разговарят и проверяват уроците им.

В края на май 2020 година, на семейните Деви им предстои да се затрупат с материални проблеми. Ще се наложи да ги решават със стремително темпо. Ако отношенията със съпруга/съпругата са се развалили именно, заради това, то е време да се замислите. Животът се състои не само от страсти и интимна близост, а и съвместно преминаване през битовите трудности.

Кариерен и финансов хороскоп за май 2020 година за Дева

В началото на май, Девите ще преуспеят в професионалните дела. Тук няма да има други варианти – успехът ви е заслужен и триумфален. Възможно е делово пътуване в друг град или в чужбина. Но в този случай, всичко ще зависи от това, до колко качествено провеждате преговорите с партньорите. Ще постигнете желаното чрез компромиси и активни действия.

Много предложения ще се окажат призрачни, затова предварително много педантично ги разглеждайте. Радостни изненади очаквайте в творческата сфера, затова по-често посещавайте изложби, конференции и семинари.
За да получите нова служебна информация, вие Деви, трябва да съберете мислите си и жадно да се нахвърлите на интересните задачи. Никакви съмнения не трябва да имате. Не се страхувайте да поемате повече работа от необходимото, ще се справите. Материалната ситуация ще се оправи само след няколко дълги командировки, затова не отказвайте сделки и сътрудничество.

Хороскопът за май 2020 година за Дева предсказва неприятности при общуването с колегите. Странно е, но тези, на които вие винаги сте вярвали, ще заемат противоположна позиция на вашата. Подходете мъдро и организирано към всички въпроси, по-често се консултирайте с юристи. Не са изключени сериозни загуби при развитието на бизнеса, затова бъдете внимателни за дребните детайли. Всичко, което планирате и създавате лично, трябва да се осъществи в реалността. Но без бързане и душевни терзания, бъдете спокойни.

Здравен хороскоп за май 2020 година за Дева

Хороскопът съветва да обърнете внимание на здравето си. Естествено, че не трябва да гълтате безразборно лекарства и тичате от доктор на доктор. На първо място трябва да бъдат закалителните процедури и внимателното отношение към всичко, и най-вече към себе си. Сънят е добро лекарство за много болести. И, разбира се, активният начин на живот – спортни и здравни мероприятия.

Астрологичната прогноза за май препоръчва на Девите да си вземат абонаментна карта за басейн и фитнес. Навън е пролет и трябва да се преобразите физически. В комплекса от занимания включете и нормализиране на храненето. В рациона трябва да присъстват белтъчини, мазнини и въглехидрати, в разумни количества.

Везни

Върху Везните, през май, ще се стовари космическа умора, ще им се иска да избягат от работа и да се скрият на необитаем остров. За съжаление няма да ви се предостави такъв подарък от съдбата. Ще ви се наложи усилено да работите и да общувате с хората.

Хороскопът за май 2020 година предсказва на Везните разнообразни събития през целия месец. Ще ви се удаде да пътешествате, да поработите активно върху себе си и да се изпълните с нови знания. Но бъдете внимателни, не е разумно да афиширате плановете и личния си живот. Обратно, някои моменти трябва да пазите в тайна. Понякога е полезно да поддържате в напрежение тези, които ви завиждат и дори не крият негативното си отношение.

На кариерен ръст могат да разчитат Везните, които се отнасят сериозно и отговорно към работата си. Подходът ви за създаване на устойчива финансова основа може да бъде неординарен, а крайният резултат ще зависи от въодушевлението ви.

През май ще ви предложат сътрудничество, не бързайте да казвате „да“. Обмислете всичко внимателно, за да не се разочаровате от партньора/ката.

Жените Везни през май не трябва да спорят със съдбата. Всичко, което тя ви дава, приемайте с благодарност. Благополучно ще бъдат разрешени личните проблеми, а любовният роман може така бързо да приключи, както е и започнал. Във финансовата сфера са възможни куриозни ситуации. Всичко ще зависи от парите, които решите да вложите в новия проект.

Хороскопът за май 2020 година препоръчва на семейните Везни, да бъдат по-внимателни към близките си. Ако ви се струва, че те очакват от вас само парична подкрепа, дълбоко се лъжете. Топлото, задушевно разбиране не може да бъде заменено от нищо. Стресът и психическото неразположение могат да бъде избегнати, ако се заемете с творчество или си почивате по-често сред природата. Между другото, нали вие отдавна искате да си купите вила? Тога давайте, напред към своята мечта!

Любовен хороскоп за май 2020 година за Везни

На Везните им предстои да се занимават с битови, семейни и строителни дейности. Натрупаната енергия ще се окаже недостатъчна, за да реализирате всичко замислено. Единственият начин е да издържите и мълчаливо да вършите работата си. Тогава и отношенията с роднините ще бъдат топли, и ще се укрепи материалната основа. Не трупайте в себе си злост и обиди, дайте воля на чувствата и положителните емоции.

Хороскопът за май 2020 година съветва Везните да планират почивка или пътешествие за края на пролетта. Не се скъпете за пътуването, посетете някоя слънчева страна и се отпуснете далече от дома. А, ако пътуването се провали, не се разстройвайте. Вилата ще компенсира това, което не се е получило. Възможно е да възобновите отношенията си с човек, когото някога силно сте обичали.

Астрологичната прогноза за май 2020 година обещава на влюбените Везни чудесен месец. Няма да се наложи да се измъчвате, за да измислите как да плените избраника/избраницата с изненади. Буквално, като с някакво вълшебство, те ще се появяват сами. Ако се наложи по някакви причини да се разделите временно, не се противопоставяйте на обстоятелствата. Още повече, че раздялата укрепва отношенията, а също помага да проверите чувствата си.

Кариерен и финансов хороскоп за май 2020 година за Везни

В началото на май, Везните благополучно ще решат въпроси, свързани с покупката на жилище, продажбата на имущество и оформянето на документи. Не се налага дори да инвестирате финансово, за да преодолеете трудностите. Пазете се от собствения си максимализъм и поставете акцент върху организацията на работния процес.

Ще се чувствате притеснени от бизнес – проектите и деловите партньори. Предстои ви да изчислявате и премисляте, за да поразите съмишлениците си с интересни предложения. Хороскопът за май 2020 година не препоръчва на Везните да хитруват и да се забъркват в интриги, това едва ли ще им помогне в кариерата. И бъдете внимателни в изказванията си по отношение на конкурентите. Те веднага ще дадат отпор, а ще ви бъде трудно да се отбранявате.

На Везните, които са началници, в средата на месеца ще им се наложи рязко да променят плановете си. Не са изключени проверки от инстанции, данъчни глоби и истинска бъркотия в книжата. Ако се оправите с всичко това, считайте, че сте спечелили. Много работа, без почивка, очаква Везните, които са служители. Работа ще бъде не само монотонна, но и изнурителна. Подобна ситуация очаква Везните и във финансовата сфера. Ако разумно координирате действията си, ще получите значителен приход. Ограничете разходите, поддържайте стабилен бюджета си.

Здравен хороскоп за май 2020 година за Везни

Везните не трябва да работят безкрайно, защото здравето им ще се окаже под заплаха. В резултат ще получите не само слаб имунитет, но и психическо разстройство. Важно е на време да се обръщате към лекар, а не да се доверявате на народните средства.

Хороскопът за май препоръчва на Везните да обърнат внимание на старите болести. Ако са станали хронични, със сигурност ще напомнят за себе си в разгара на пролетта, а за да не се случи това, проведете редица профилактични процедури и пийте витамини. Не са изключени аварийни ситуации и травми, затова, когато шофирате, не се разсейвайте с телефона.

Скорпион

През май, Скорпионите ще имат много възможности да укрепят деловите и любовните връзки. Важното е да не включвате шефа и да бъдете лоялни и внимателни към проблемите на околните.

Хороскопът за май 2020 година препоръчва на Скорпионите да акцентират вниманието си върху междуличностните отношения. Смело правете запознанства, общувайте активно и показвайте най-добрите си качества. Всичко това, със сигурност, ще бъде оценено, ако скриете по-дълбоко амбициите и прекалените емоции. Особено ще провърви на творческите личности, които имат огромен запас от идеи. Ще успеят да реализират не само новите, но и изоставените проекти. А търговците ще трябва да се отнасят много внимателно към документацията. От това ще зависи финансовото им положение.

На жените, родени под знака Скорпион, през този месец им предстоят доста изпитания в любовната сфера. Спрете да се люлеете насам – натам.

Определете кой ви е нужен в живота. Не трябва да давате надежда на ухажори, които от самото начало не са ви интересни.

Астрологичната прогноза за май 2020 година съветва Скорпионите да действат според обстоятелствата. Никакви „резки движения“ и непланирани пътувания. Научете се да се радвате и да бъдете доволни на това, което съдбата ви дава.

Любовен хороскоп за май 2020 година за Скорпион

Ако Скорпионите продължат само да си мечтаят за любовта, това чувства ще мине покрай тях. Човекът, когото си представяте като спътник в живота ще се окаже в гражданското, но с друг партньор, не с вас. Бъдете самоуверени, романтични и не изпускайте своето щастие.

Хороскопът за май 2020 година предсказва на семейните Скорпиони преместване в друг град или в друга страна. Това може да бъде свързано не само с работата, но и с необходимостта от промяна на климата. Не е изключено здравето на някой от близките ви да се разклати. Да е нужно лечение, пълноценна почивка и грижливо отношение.

Самотните Скорпиони трябва да „пресеят“ своето обкръжение. Ухажори много, а никаква полза. Сърцето мълчи, душата не се вълнува от прилив на чувства, а трезвия разум не е обичаен за вас. Но по-добре да сте сами, отколкото с когото и да било. Не бързайте, непременно ще срещнете своя любим и неповторим човек.

Влюбените, най-накрая, напълно ще се убедят в искрените чувства на избраника/избраницата. Вие заедно сте преминали през много изпитания, затова можете да дишате леко и да се потопите във връзката, с цялото си сърце. За съжаление неприятностите ще дойдат от неочаквана посока. Роднини ще започнат да нагнетяват обстановката, критикувайки човека, с когото сте решили да свържете живота си.

Кариерен и финансов хороскоп за май 2020 година за Скорпион

Ситуацията в службата ще се оправи благодарение на командировка, на която Скорпионите ще тръгнат в началото на месеца. Всичко ще се получи превъзходно, не се паникьосвайте без причина, дори на пътя ви да се появят препятствия. Перспективните предложения напълно ще променят възгледите и принципите ви, което ще се отрази благоприятно на кариерата.

Хороскопът за май съветва Скорпионите да се отнасят внимателно към работата с книжа. Разбира се, бюрокрацията е абсолютно изтощителна, но резултатът ще надмине очакванията ви. Поставяйте подписа си само на документи, които предварително сте проучили. Внимавайте, за да не ви изпреварят конкурентите в най-решаващия момент.

В средата на месеца на Скорпионите ще им се наложи да разчитат само на себе си и на своите сили. Стойте нащрек, за да може моментално да дадете отпор на нечестните партньори. Материалното положение не е на високо ниво, но не си и помисляйте да обсъждате този факт с когото ви хрумне. Само надеждни приятели и роднини могат да бъдат посвещавани във вашите проблеми. Някакъв голям проект ще бъде спрян по неочаквани причини. Не се огорчавайте, използвайте времето, за да учите, посещавайте курсове.

Хороскопът за май 2020 година обещава на Скорпионите изкачване по служебната стълбица. Но помнете, че падането е болезнено, ако си поставите като приоритет користни планове. Въпросите свързани с парите и с личния бизнес решавайте според ситуацията. Не очаквайте някой от страни да ви подаде ръка, погрижете се предварително за своето положение. Не трябва да влагате средства в скъпи покупки. Единственото за което можете да „разпуснете“ е пътуване по море с цялото семейство.

Здравен хороскоп за май 2020 година за Скорпион

Напрегнатата работа може напълно да изтощи физическото състояние на Скорпионите. Вие така сте се заровили в делата, че сте забравили за най-важното – здравето. Време е да се заемете със себе си, да изчистите организма от токсини и да укрепите имунитета. За начало – отидете при личния си лекар, за да изключите сериозните заболявания.
Хороскопът за май препоръчва на Скорпионите по-малко да се ядосват. Ако проблемите могат да бъдат решени, няма защо да се нервирате, заради тях. Без паника се заемете с реализацията на плановете. Позитивните хора привличат към себе си същите такива, позитивни хора. Добре е да помислите за лятната почивка, независимо дали е на море или на село. С една дума, избягайте от големия град!

Стрелец

Ако Стрелците честно си признаят, че обичат своята работа от цялото си сърце, тя ще им се отблагодари. Предстои ви нелек, в професионално отношение, месец. Дръжте се!

Доверете се на собствения си потенциал, а не на колегите или на добричкия началник.

Хороскопът за май 2020 година препоръчва на Стрелците да установяват бизнес контакти, за да гледат уверено в бъдещето. Основата за работата е осигурена, сега трябва да реализирате достойно идеите си. Не губете енергията си за дреболии, тя не е безкрайна. Не забравяйте да общувате с роднините и приятелите. Откровените разговори ще сложат в ред психическото ви състояние. С колегите бъдете открити, за да постигнете заедно резултати.
На жените, родени под знака Стрелец, през май, ще им бъде трудно да постигнат желаното.

Навсякъде ще има „подводни камъни“, препятствия и хора, с които ще ви бъде трудно да намерите взаимно разбирателство. Но, ако бъдете наблюдателни и упорити, може да получите всичко – пари, взаимни чувства и вътрешен комфорт.

Творческите личности трябва с хъс да се захванат за проектите. Само така ще успеят да направят впечатление на тези, с които заедно работят.

Любовен хороскоп за май 2020 година за Стрелец

През май на Стрелците определено ще им провърви в личния живот, а те така силно мечтаят за искрени чувства! Банална среща ще доведе до такава прекрасна връзка, че вие наистина ще повярвате в голяма любов. Важно е да не се предавате и да проявявате романтичната си страна.

Хороскопът за май 2020 година препоръчва на семейните Стрелци скоростно да решат въпроса с покупката на ново жилище. От това, колко бързо съобразите и внесете парите, ще зависи по-нататъшното ви благополучие. С лекота се съгласявайте да провеждате откровени разговори, те водят до разрешаване на стари конфликти. Възможно е неочаквано да се появи човек, с когото по-рано сте били женени. Не си и помисляйте да „настъпвате същото гребло“ втори път, защото удря с всички сили.

Близки роднини ще помогнат на влюбените Стрелци да избегнат катаклизмите в любовните дела. Ще им благодарите за моралната подкрепа. Това ще засегне не само битовите въпроси, но и взимането на решение за сключване на брак.

Хороскопът за май не съветва да се доверявате само на интуицията си, тя може да ви доведе до многобройни грешки. Сдържайте емоциите си, ако се влюбите в някой, който не е за вас. Разгледайте новия си партньор/новата си партньорка от всички страни, не се оставяйте да ви манипулират.

Кариерен и финансов хороскоп за май 2020 година за Стрелец

Астрологичната прогноза за май 2020 година обещава на Стрелците много изгодни предложения за работа. Вие дори ще бъдете объркани за известно време, относно това, с което ще се заемете за първи път. Добре е, че до вас ще се окажат влиятелни личности, които ще ви подтикнат към комплексно решаване на въпросите. Не е изключена интересна командировка, на която ще тръгнете с колега.

През май Стрелците трябва да учат, да повишават своята квалификация и да посещават курсове. Но всичко това няма да ви затруднява, а ще ви радва, защото процесът на поглъщане на информация ще окаже влияние върху развитието ви. Не тръгвайте нагоре по кариерната стълбица, защото шансът да се изкачите ще бъде проблематичен.

Хороскопът за май 2020 година предсказва на Стрелците удачни моменти, от които ще зависи професионалното им израстване. Дори няма да забележат, как ще станат търсени партньори за големите компании. Възможни са дребни конфликти и спорове, но дори те ще се окажат продуктивни. Важното е да не бягате от отговорностите, иначе всичко планирано ще се „срути“.

На тези, които работят в производството, им предстои да се сблъскат с финансови проблеми. Върху това ще повлияе и умората, и жестоката конкуренция. Не падайте духом, набележете за себе си това, което ще укрепи материалната основа в кратки срокове. Прилични суми може да получите само след изпълнението на огромен обем работа. Няма да бъде лошо да спестявате, това ще ви помогне да натрупате нужната сума за отпуската.

Здравен хороскоп за май 2020 година за Стрелец

Здравето на Стрелците е добро, но засега. Ако през май забравите да направите профилактика на хроничните заболявания, ще си спомните какво е алергия, хемороиди и остеоходроза, с усложненията. Трябва да бъдете много внимателни зад волана, в спортната зала и по време на къпане във водоеми. Изключете от програмата екстремните спортове, защото те ще ви възнаградят със сериозни травми и счупвания.

Хороскопът за май съветва Стрелците във всичко да спазват „мярката“. Особено в храненето. Много от продуктите не са безопасни за стомаха. И, разбира се, направете си процедури за подмладяване на организма. Интоксикацията и зашлаковането могат да станат причина за възникването на много болести, затова проведете редица очистващи сеанси. Особено внимание обърнете на червата, черния дроб и задстомашната жлеза.

За укрепване на психиката се заемете с йога, масаж и медитация. Жените Стрелци е добре да посетят козметик, диетолог и стилист. На улицата е пролет, затова е добре да освежите външния си вид. Разгледайте също и гардероба си, той е остарял отдавна.

Козирог

Хороскопът за май 2020 година обещава на Козирозите нееднозначен месец, когато позитивното и негативното ще се редуват. А, ако не се предадете по средата на пътя и бъдете оптимисти, ситуацията може да се измени напълно, към добро.

Желателно е да взимате участие във всички мероприятия, в които ще ви въвличат приятелите и деловите партньори. Сега не трябва да отказвате предложенията, защото може да разклатите авторитета си. Неочакван успех очаква творческите личности, а също и всички, които внимателно са планирали дейността си. Станете генератори на собствените си идеи, не се страхувайте да се реализирате напълно.

Жените Козирози през май ще успеят да свършат страшно много работа, ако преодолеят съмненията си. Вие сте не просто ценни, но и незаменими сътрудници. Именно това ще декларира шефът, подкрепяйки думите си с премия и нова длъжност.

Важно е да не се отпускате от радост, иначе високото положение ще се смени с негодувание и загуби.
Хороскопът за май препоръчва на Козирозите твърдо да се придържат към своето мнение и тактика на поведение. Не бъдете „мекотели“, които всички управляват. Успехът е с вас, а това е важно за изкачването ви нагоре по стълбицата. Особено внимание обърнете на състоянието на портфейла си, който е възможно да опустее, заради честите харчове и развлечения.

Любовен хороскоп за май 2020 година за Козирог

За да се почувстват Козирозите любими и желани от семейството, трябва да отделят повече време на близките си. Те и без това се стараят, само и само да ви угодят. Ще получите много приятни впечатления при общуването с децата, особено, ако излезете заедно сред природата.

Хороскопът за май 2020 година не препоръчва на Козирозите да вдигат скандали напразно, дори и нещо да ви се струва много перспективно. Защото така може да получите труден урок, след който няма да успеете да си върнете топлината в отношенията с избраника/цата или с роднините. Ситуацията в битовата сфера може да се влоши, при това в най-неподходящия момент. Счупване на техника или загуба на нещо ценно може да стане причина за внушителни загуби.
Очите на влюбените Козирози ще се изцъклят, когато научат тайна за новия си партньор/новата си партньорка. За пореден път ще се уверите, че не трябва да си „пъхате“ носа където не трябва. Обидата ви ще бъде дълбока, а разочарованието може да ви доведе до депресивно състояние.

Астрологичната прогноза за май 2020 година обещава съдбоносен месец на Козирозите, които търсят любовта. Ухажорите ще се преумножат, но това не означава, че сред тях ще бъде „вашия човек“. Точно обратното, вие ще намерите единствения и неповторимия/единствената и неповторимата в тълпата, сред новите си познати или по време на далечно пътуване. Това особено се отнася за жените Козирози, които през май ще се потопят в приключения.

Кариерен и финансов хороскоп за май 2020 година за Козирог

Обожаващите да четат морал на околните, трябва да бъдат внимателни и сдържани. Ако Козирозите започнат да критикуват колегите си без причина, в отговор ще получат сериозен отпор. Обществеността със сигурност ще признае вашите постижения и таланти, не се притеснявайте, внедрявайте се във всичко ново.

Хороскопът за май 2020 година предсказва на Козирозите трудоемък процес и повишена заетост. Няма да имате време дори вода да пийнете, около вас ще бъде страшна лудница. Не си и помисляйте да започвате роман с човек, с когото работите заедно. За това не само колегите ще разберат, но и всички наоколо. Дръжте емоциите си под контрол, защото могат да станат източник на големи скандали и финансови проблеми.

Добре ще се получат командировките, както далечните, така и по-близките. Наистина ще ви заинтригуват с изгодни проекти, а също и ще ви обещаят внушителни суми за пътуванията. Всичко ще се случи изцяло и в срок, няма да имате неприятности. Много важна и интересна информация ще постъпи по телефона или по и-мейла. Веднага отделете онова, на което не си струва да акцентирате.

При Козирозите ще се зароди истинско „приятелство“ с парите. Вие ще разберете, че не трябва да се карате с тях, а най-добре е да ги оставите в касичката. Гарантирани приходи ще дойдат от роднини в края на май.

Здравен хороскоп за май 2020 година за Козирог

Времето през май ще бъде чудесно и ще „нашепне“ на Козирозите, че е време да си починат и с пълни гърди да дишат чист въздух. Заемете се основно със здравето си, без интернет и бабешки рецепти. Ако трябва да отидете до личния лекар, не отлагайте визитата. Много внимателно се отнасяйте към това, което пиете и ядете. Възможни са бъбречни колики, а също и отравяне. А, ако работата ви е напрегната, пазете се!

Хороскопът за май препоръчва на Козирозите да преразгледат своя график. Ставайте по-рано, правете гимнастика, тичайте! За да добавите настроение в ежедневието си няма да бъдат достатъчни топлото слънце и чуруликането на птиците. Сложете в ред външния си вид, облечете се модно и, разбира се, погрижете се за кожата на лицето и тялото.
Тези, които обожават екстрийма и автомобилните гонки трябва да бъдат внимателни. Не са изключени травмоопасни ситуации, резултатът от които ще бъдат сериозни проблеми със здравето.

Водолей

Хороскопът за май 2020 година препоръчва на Водолеите да се заемат с личния си живот. Ако романтичните отношения се нуждаят от продължение, направете предложение за брак. Месецът е чудесен за годеж и сватба, не изпускайте момента.

На семейните няма да им бъде леко, защото бракът им се „пука по шевовете“. В много от случаите вие сте си виновни, защото се потапяте в работа и купони с приятели. Постарайте се да промените ситуацията, за да не стигнете до развод.

В края на май ще бъде добре Водолеите да хвърлят всички усилия за реализирането на проектите и за решаването на битовите проблеми. Ако не ви достигат парите, поискайте от близките си или вземете кредит от банката. Не си и помисляйте да мързелувате и да се отпускате, иначе ще изпуснете много перспективи. Кариерата ще „хвръкне до небесата“ при творческите личности, а за търговците, месецът ще се окаже труден.

Астрологичната прогноза за май 2020 година предсказва на Водолеите възникване на въпроси, на които трудно ще намерят отговори. Вие живеете с илюзии, което сериозно вреди на финансовото ви положение. Около вас се намират хора, които със задоволство печелят пари за сметка на някой друг. Жалко е, че сред тях има ваши приятели и колеги.

Любовен хороскоп за май 2020 година за Водолей

Месец май ще бъде благоприятен за Водолеите, които искат най-накрая да приключат ремонта на дома, да обновят интериора и да сложат ред в двора на вилата. Парите ще стигнат за всичко това, затова се захващайте за работа.

Няма да минете без рискови начинания, но по друг начин няма да успеете да решите въпросите с покупката на жилище. Важно е да намерите надеждни партньори и такива хора, които многократно са се занимавали с такива въпроси. Удачно ще се осъществят плановете на семейните хора. Във вашето обкръжение ще се появят хора, които искрено ще ви подкрепят във всичко – и във финансите, и в личните дела.

Водолеите са очарователни и общителни, затова няма да се наложи да скучаят сами през този месец. Толкова много ухажори и почитатели на таланта ви никога не сте имали. Но все пак си пазете енергията, а емоциите пускайте в хода на най-екстрените ситуации. Хороскопът за май 2020 година предсказва интересна среща на Водолеите, които все още не са семейни. Вие изведнъж ще разберете, защо до сега сте сами. Просто не сте намерили „своя“ човек. Сега личният ви живот ще тръгне в позитивно направление.

В края на пролетта всичко при Водолеите ще бъде чудесно. Щастието, в образа на втората половинка, ще се появи внезапно. Но не гледайте на избраника/цата от позицията на идеален спътник. Снизходителността и лоялността са прекрасни качества, но ако наистина обичате човека.

Кариерен и финансов хороскоп за май 2020 година за Водолей

Състояние на „прегаряне“ очаква Водолеите в работната сфера. По пътя към постигане на целите ще срещнете такива препятствия и безизходица, че практически няма да ви бъде възможно да ги преодолеете сами. Но не губете оптимизма си, бъдете самоуверени и упорити. Бъдете внимателни при превод на пари, възможни са големи загуби и непоправими грешки.

Хороскопът за май 2020 година предсказва на Водолеите добър доход от творчески проекти. Със средствата, които ще получите, ще можете да довършите ремонта и да купите всичко необходимо за дома. Не са изключени проблеми с продажбата на недвижим имот. Процесът по ликвидацията ще се застопори, което ще повлияе върху отношенията ви с близките.

Месецът е отличен за почивка сред природата или пътешествие. Но, ако ситуацията рязко се обърне в друга посока, задълбочете се в работа или в личния си бизнес. За да допълните енергийния си потенциал се заемете с любимото си хоби, общувайте с позитивни хора и се обучавайте. Втората половина на месеца ще премине добре при Водолеите, които отпътуват в командировка. Бъдете инициативни, ако зад граница ви предложат сътрудничество при изгодни условия.

Хороскопът за май 2020 година предсказва на Водолеите достоен бонус към основната си заплата. Той ще се окаже съвсем на място, особено преди отпуската. Ако децата ви са подрастващи, ще ви „докарат“ доста проблеми. Ще се наложи да се заемете с оформянето на документи, с кандидатстване и постъпване във висше училище и с търсене на квартира.

Здравен хороскоп за май 2020 година за Водолей

Хороскопът за май 2020 година предсказва на Водолеите неприятности със здравето. Повечето от тях ще се появят заради умора и стрес. Старайте се по-малко да се ядосвате и да избухвате в обкръжението на близките си. Не забравяйте за физическото си състояние, профилактиката и грижите за състоянието на здравето трябва да бъде комплексно и систематично. Задължително спортувайте, закалявайте организма, медитирайте!

Водолеите трябва да намерят време и да посетят личния си лекар. Дори и да се чувствате добре, все пак си направете медицински изследвания. Нали е по-добре да предотвратите заболяването? Честите простуди са следствие на отслабнал имунитет. През пролетта често се обострят някои хронични заболявания, отделете внимание на ставите и стомаха.

Риби

През май Рибите трябва да следват точен план за работата и личния си живот. Ако стъпите рязко в ляво или със затворени очи се втурнете напред, ще се спънете и ще се нараните. Колкото по-премерени бъдете, толкова по-добре ще реализирате плановете си.

Хороскопът за май 2020 година препоръчва на Рибите с богат вътрешен свят и въображение спешно да се заемат с творческа дейност. Не е нужно да измислят велосипеда, ще успеят да създадат нещо по-добро и полезно. Важно е желанието, хъса и позитивното настроение. Хората, които се занимават с бизнес и търговия трябва да търсят надеждни партньори. Пазарът е „трудна игра“, можете много лесно да изгубите всичките си спестявания. Застраховайте се, вложете парите си в нещо сигурно, това, което многократно сте проверили.
В края на месеца Рибите ще линеят от скука и тъга.

Много дори ще решат да се консултират с психолог, за да не стигнат до тежка депресия. А всичко е много просто: заемете се с работа. Това е най-ефективното средство срещу мързел. Отнесете се отговорно към новите си задачи, реализирането им ще ви приближи към заветната мечта.

Старите планове, свързани с преместване и големи покупки, ще се осъществят успешно в реалността. Рибите, най-накрая ще се усетят комфортно и спокойно. Хороскопът за май 2020 година обещава на Рибите много впечатления, ярки срещи и увлекателни пътешествия. Но дори далече от дома се занимавайте с учене, търсете нова информация и жадно поглъщайте това, което ви предложат. Не говорим за храна, разбира се! С яденето трябва да бъдете особено внимателни, защото са възможни отравяния и болнично лечение.

Любовен хороскоп за май 2020 година за Риби

Рибите не просто преследват любовта, те самите я измислят. Страстта към насладите, излишествата от чувства и приливите на емоции могат да се окажат пагубни в края на пролетта. Постарайте се да снижите своите изисквания и да не потъвате в илюзии. Очакват се доста проблеми при общуването с роднините. Оказва се, че някой от тях носи камък вместо сърце в душата си. Той може да ви забърка в някакъв конфликт.

Хороскопът за май 2020 година предсказва на самотните Риби важна среща. Съдбата така щедро ще ви награди, че ще поискате веднага да се сгодите с новопоявилия се партньор/ка.

Не бързайте, премислете всичко, до най-дребните подробности, доверете се на сърцето си. Ако отдавна сте сами, възможността да направите грешка в личния си живот е значителна. Никой не ви кара да бързате, срещайте се, наслаждавайте се на романтичните моменти.

Семейните Риби трудно ще общуват със съпруга/та. А и децата по някаква причина са се отдръпнали … А и капиталният ремонт се е закучил, колата се чупи по сто пъти на ден… Накратко, проблемите са много, а няма време за тях. Седнете и претеглете всички „за“ и „против“. Важно е да не се заемате с всичко, веднага, защото така нищо няма да довършите до край.

Кариерен и финансов хороскоп за май 2020 година за Риби

Месецът е добър за деловите и инициативни Риби, които не си губят напразно времето. Ще успеят да сключат сделка, да подпишат договор на високо ниво и да посетят страна, която в бъдеще ще стане техен „втори дом“. И така, служебната сфера ще се укрепи до такава степен, че ще ви се иска нищо да не правите и да не предприемате нищо. А това ще бъде глобална грешка! Движете се напред дори в случай, че постигнете много.

Хороскопът за май 2020 година обещава на Рибите стабилно финансово положение. Получаването на пари в хазната ви може да е изкушаващо за егоистичните личности, които ви заобикалят. Помнете, ако дадете на някого на заем, повече няма да видите тези пари. Откажете от кредити, ако са с висок лихвен процент. Това е истински капан, бъдете внимателни.

Стремително ще се развива бизнесът на Рибите, особено, ако това е началото на комерсиалната дейност. Близо до вас са партньорите, които оценяват мнението и предложения ви. Ценете тези взаимоотношения и влагайте в практиката онези знания, които сте получили по-рано.

Здравен хороскоп за май 2020 година за Риби

Здравето на Рибите може да се разклати, заради елементарно неглижиране на грижите за неговото поддържане. Вие дори забравяте да си миете ръцете преди да седнете да се храните, а какво да говорим за гимнастика и хранителен режим. Ще има много подводни рифове, справете се с тях в кратки срокове. Още повече, че с имунитета всичко е наред, остава само да поддържате „здрав дух в здраво тяло“.

Хороскопът за май 2020 препоръчва да спазвате диета, да пиете витамини и да стоите на слънце. И нека всичко да бъде с мярка. Ако планирате да живеете до сто години, трябва да включите в рациона си полезни продукти, да се движите повече и да си лягате навреме. Не забравяйте за народните методи за закаляване, защото те ще ви помогнат да се отървете от старите си заболявания.

Астрологичната прогноза за май съветва Рибите да си вземат отпуска и да заминат някъде на топло. Ще си починете пълноценно, ще поплувате и, разбира се, ще се заредите с положителни емоции. Само бъдете внимателни към алкохолните напитки, за да не размътите разума и да не замъглите съзнанието си до крайност.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара