През по-голямата част от месеца Слънцето ще се намира в знака Дева. Това ще ви подари възможности да се върнете към старите си планове за действие, да се заемете със служебни и други актуални дела. Планетите Уран, Плутон, Сатурн и Юпитер, всички са в земни знаци и подкрепят Слънцето, създавайки добри условия за дейност.

В началото на месеца огромна част от хората, особено децата, ще попаднат от въздействието на Венера в Рак, на фона на което ще бъдат подложени на силна емоционална импулсивност, желание във всичко да се стремят към красотата, във всяко действие да проявяват благородство. Независимо от тази положителна астро прогноза, не се препоръчва да се отпускате напълно през септември 2020 година. Бъдете готови за търкания в личните отношения. За себе си ще напомнят нерешени проблеми от миналото.

Неразбирателството в отношенията с партньора

ще бъде „камъчето, което ще преобърне колата“. Вместо навреме да направят крачка назад, хората ще продължават напред, провокирайки изблици на негативни емоции. Постарайте се да решите спорните въпроси до средата на месеца, тогава краят му, гарантирано, ще бъде хармоничен и спокоен.

Не е изключено активизиране в професионалната и творческата сфера. Ще се опитате да заявите за себе си, за своите таланти, да реализирате изгодни бизнес проекти, да укрепите финансовата основа и социалното си положение. В средата и края на септември ще получите

много подаръци от съдбата

във вид на възможности за реализиране на плановете за живота. В този период ще бъде отчетен значителен ръст в икономиката, което ще се отрази положително на личното благосъстояние на хората, ще създаде добри условия за тяхното духовно и културно развитие.

Любовни хороскопи

И все пак не трябва да губите своята бдителност, защото ще пропуснете важни промени на валутните и международните борси, които от време на време ще се разклащат. Не бързайте да изграждате нови, делови отношения, почакайте докато ситуацията на политическата сцена не се успокои на сто процента. Веднага след като рискът да станете заложници на обстоятелствата бъде сведен до минимум, пристъпете към активни действия, планирайте срещи, преговори и разширяване на сферата си на влияние.

Според хороскопа за септември 2020 година, краят на месеца ще стане добро време за укрепване на приятелствата и културните връзки.

Овен

Хороскопът за септември 2020 година предупреждава Овните, че през този месец здравето им ще бъде отслабено. Ще отделяте по-малко внимание на самочувствието си, ще се съсредоточавате върху професионалната сфера и материалното благополучие.

Астро прогнозата за септември 2020 препоръчва в началото и в средата на месеца внимателно да подбирате целите и начините за тяхното постигане. В междуличностните отношения ще поставите акцент върху новите контакти, които ще ви бъдат от полза в предприемаческата дейност и за кариерното развитие. Старайте се да редувате работата с почивка и да намирате време за укрепване на имунитета.

Направете всичко, за да постигнете баланс между личния и професионалния живот, тогава ще ви бъде гарантирано душевното спокойствие и поредица от победи.
В края на месеца, според хороскопа за септември 2020 година, ще ви управлява желанието да разширите кръга си на общуване. На всичко ще започнете да гледате през призмата на оптимизма, ще усещате прилив на жизнени сили. Ако до тогава не сте успели да си починете пълноценно, гответе се за рязък духовен подем, това ще се отрази добре на сърдечните дела и на положението ви в бизнес сферата.

Служебен и финансов хороскоп

Хороскопът за септември 2020 година обещава на Овните, че ще успеят да се справят с динамиката на месеца и, ако гоните два заека, ще хванете и двата. При това не се препоръчва да очаквате мигновено изстрелване по кариерната стълбица, израстването ще бъде постепенно, така че се въоръжете с търпение. Тези, които се съгласят да чакат, без да се опитват да бързат с нещата, в крайна сметка ще постигнат величие.

С рутинните дела и със скучните задачи, които обикновено Овните избягват, ще успеят да се справят бързо и лесно. И всичко благодарение на тяхното добро настроение и внимателно отношение към здравето. Не си затваряйте очите за тревожните сигнали, които говорят за развитие на болести, за да не трябва в края на месеца да се сблъскате със сериозни усложнения, които могат да ви извадят от равновесие.

Последната седмица на септември носи дисхармония, енергийният ви потенциал няма да съответства на обичайното ви ниво. Не отстъпвайте от делата, на които вие сте сложили началото. Довършете важните проекти, направете равносметка на стари дела. По този начин ще се подготвите за големите промени в професионалната сфера.

В началото на есента, кариерните перспективи не са така цветни и обнадеждаващи, но и плачевни не можете да ги наречете. Следете за своето поведение в службата. Заемайки лидерската позиция в екипа, не отивайте твърде далеч, за да не се сблъскате с агресивна реакция на собствените ви действия. Сега, без да забележите, можете да манипулирате другите, да използвате подчинените за личните си егоистични цели. Вашите „жертви“ няма да премълчат. Сблъсквайки се с твърдо противодействие от тяхна страна, бъдете готови да се окажете в неприятна ситуация. Във вашите ръце е да предотвратите това.

Периодът е благоприятен за повишаване на доходите и общо укрепване на финансовата основа. За постигането на тези цели ще имате достатъчно сили и самочувствие.

Любовен хороскоп

Хороскопът за септември 2020 година показва, че личният живот на Овните ще остане на второ място, отстъпвайки на кариерните амбиции, но успех очаква само тези, които бъдат заобиколени от близките, които са готови да ги подкрепят. Заради това се препоръчва да отделяте повече внимание на близките, приятелите и партньорите. Тяхното благополучие е залог за вашето добруване. Работете над себе си, старайте се да бъдете отзивчиви в отношението си към другите.

Социалната сфера ще бъде свързана с ярки емоции и незабравими впечатления. За самотните сърца това е шанс да привлекат вниманието на достоен човек, с вроден чар и харизма, да се сприятелят с него и след това да „завържат“ романтични отношения. Голяма е вероятността, Овните да срещната своята съдба по време на работа.

Ако отдавна се срещате с някого, звездите така ще се подредят, че вие с партньора ще се озовете във водовъртеж от страсти. Периодът е благоприятен за тези, които искат да забременеят. А, ако вече сте родители, бъдете готови да се наложи да подкрепите детето си в училище. Децата ви ще се нуждаят и от друга подкрепа. Вашето активно участие в техния живот ще им помогне да постигнат по-големи резултати.

Здравен хороскоп

Заради промяна на енергийния ви потенциал, вие регулярно ще усещате дискомфорт. Вслушвайте се в тялото си. Ако чувствате умора, вземете си отпуска, за да презаредите и да възстановите силите си. Ключът за намаляване на тези „странични ефекти“ е работа в спокойна атмосфера, със спокойно темпо или смяна на дейността.

Хороскопът за септември 2020 година препоръчва на Овните да не се ядосват напразно взирайки се в дребните неприятности, за да не изпуснат от поглед главното. До средата на месеца активно работете за укрепване на имунитета. Подобрение на самочувствието ще усетят тези, които отдавна се борят с възпалителен, респираторен проблем. Но все пак съществува риск от развитие на инфекция.

Телец

Хороскопът за септември 2020 година обещава на Телците да не ги безпокоят проблеми с тяхната изобретателност. Свежите идеи, които ще се раждат в главата ви една след друга, ще станат ключ за решаването на старите проблеми. Нищо няма да ви пречи да действате уверено, да постигате успех във всичко. Дори действията на конкурентите няма да ви препятстват. Астрологичната прогноза за септември 2020 година предсказва укрепване на материалната основа и нарастване на доходите, макар и не толкова бързо, колкото сте очаквали.

В личния живот не се очакват големи проблеми. Възползвайте се от периодите на затишие, за да отделите повече внимание на работните проекти.

Внимателно разглеждайте интересните предложения, постъпващи към вас, в средата на месеца и започвайте реализирането на старите си грандиозни идеи. Хороскопът за септември 2020 година не препоръчва на Телците да отменят деловите и романтичните срещи, защото те ще бъдат продуктивни, а плодовете ще събирате към края на годината. И една неприятна новина – старите, нерешени спорни моменти ще напомнят за себе си в неподходящ момент. Не е изключено, заради това да бъдете принудени да преразгледате плановете си.

Служебен и финансов хороскоп

Хороскопът за септември препоръчва да се откажете от това, в което не сте достатъчно уверени, а да използвате силите си за развитието на реалните, осезаеми и действително важни дела. Вие ще влезете в период на обновление, но не трябва да бързате със събитията. Рискувайте там, където рискът е оправдан. Съдбата ще ви предостави много такива шансове. В определен момент ще разберете, че това ви дава възможност да бъдете професионалисти в собствената си област и да изследвате други, външни специализации. Това ще се отрази добре на финансите ви.

От полза ще бъдат и способностите на Телците да използват правилно ресурсите, с които разполагат. Обстоятелствата ще бъдат благоприятни за реализирането и най-смелите мечти. Под въздействие на мощни планетни енергии, вие ще се стремите към израстване и успех. Към края на месеца това настървение ще отслабне и на първо място, вместо кариерата, ще излезе личния живот. Не се прехвърляйте на сърдечните дела, забравяйки за професионалната сфера. Ще ви се наложи да работите до последно, без да се отпускате.

Откажете се от индивидуалната работа в полза на колективната. Само чрез сътрудничество ще постигнете успех. Не се възползвайте от влиянието, което имате. Не е изключено да се „заиграете“ и да започнете да експлоатирате околните, за да удовлетворите собствените си нужди. Това поведение ще бъде забелязано и вие ще се сблъскате с всеобщото недоволство и стремеж хората да се обединят, за да ви окажат отпор.

Хороскопът за септември препоръчва да отделяте повече внимание на разработването на ефективни стратегии по увеличаване на приходите. Да се живее ден за ден е отлична идея, но за тези, чието финансово положение е на сто процента стабилно. Това не е за вас! Погрижете се за бъдещето, премисляйте последствията с една крачка напред. Не трябва да забравяте, че винаги съществува риск от възникване на непредвидени обстоятелства.

Любовен хороскоп

Хороскопът показва големи промени в личния живот на Телците. Основният съвет за тях е да не се отказват от помощта, която им предлагат околните. Ще се наложи доста да поработят над уменията си да бъдат гъвкави в ситуации, където това е необходимо, за да минимизират риска да засегнат чувствата на другите.

Романтичните отношения през септември ще бъдат объркани и трудни. Влюбените много ще се карат.
Но има надежда за стабилизиране на тези връзки и в края на месеца ви очаква хармонизиране на общуването и възстановяване на предишното положение на нещата.

Месецът не е подходящ за зачеване на дете.
Погрижете се за половинката си, но не игнорирайте собствените си потребности. Близките могат да ви сметнат за егоисти, но в това, да отделите внимание на самите себе си, няма нищо лошо. И все пак, стараейки се да запазите баланса, не се опитвайте да подкупите партньора/партньорката и членовете на семейството. Най-добре прекарвайте повече време с тях.

Самотните сърца няма да намерят този/тази, които да ги направят щастливи. Началото на есента ще донесе разочарования в тази сфера. Ако сте семейни и имате деца, сега те ще бъдат непредсказуеми. Ще бъде нужно да ги контролирате и ще ви помогне строгата дисциплина.

Здравен хороскоп

През този месец на Телците няма да им се наложи да се оплакват от здравето си, но това не означава, че могат да забравят за него. Погрижете се за своя имунитет, за емоционалния и психическия баланс, избягвайте излишния стрес. Когато страстите се нажежат, „вземете се в ръце“ и бъдете търпеливи.

Ако имате пари и възможности излезте в отпуск. Отидете на място където ще си починете пълноценно и презаредите „батериите“. Към края на месеца проявете повече внимание към бъбреците и тазобедрените стави. Пийте очистващи чайове, запишете се на масаж.

Близнаци

Хороскопът за септември 2020 година за Близнаци предупреждава, че началото и средата на месеца ще бъде нестабилен период, а причината – обтегнатите отношения с близките.

Астрологичната прогноза за септември показва, че с началото на есента, у вас, ще се изостри желанието да усещате увереност в утрешния ден. Емоциите може да вземат връх, затова не трябва да градите планове, с това се заемете едва в края на месеца. В същото време е желателно да се заемете с оформянето на документите, отнасящи се за недвижим имот, за укрепване на деловите и семейните връзки.

Хороскопът за септември предупреждава, че ще ви бъде трудно да седите на едно място, така че няма смисъл да правите подобни опити. Правете всичко така, както ви подсказва интуицията, а сега тя ви „заповядва“ да се запознавате с нови хора и да събирате нови впечатления.

Служебен и финансов хороскоп

Хороскопът за септември 2020 подсказва, че Близнаците с лекота ще балансират между личния и професионалния живот. От една страна ще отделяте много време на децата, семейството, партньора/ката, а от друга – ще се посветите на интелектуална работа и реализирането на интересни идеи.

Старайте се да не бъдете егоисти и да не „зацикляте“ на кариерата. Помагайте на другите, защото тяхното благополучие е залог и за вашето. Протягайте ръка на тези, които се нуждаят от помощ и в бъдеще, те ще направят същото за вас. Голяма част от месеца ще се наложи да се стараете за другите, но в края на месеца сами ще попаднете под крилото на покровител.

В социалната сфера всичко ще ви се получава по-добре, отколкото сте си представяли. Разчитайте на природния си магнетизъм, грация и умение да очаровате всички, но не се опитвайте да смесвате работата и личния живот.

От време на време ще се наложи да преживявате морален стрес, който ще бъде предизвикан от сериозни конфликти на работното място. Обстановката в колектива ще бъде напрегната, причина за разправиите ще стане объркване или промяна, касаеща всички служители. Победители ще бъдат тези, които знаят, че реално отстояват своята позиция чрез упорит труд. Доверете се на уменията си трезво да оценявате положението на нещата. Сега, много, ще се замислят за започване на собствен бизнес.

Гответе се за чести командировки, които, за съжаление, ще бъдат безрезултатни. Тези пътувания, най-много, което могат да ви донесат, са перспективи за плодотворно сътрудничество с чуждестранни партньори.

Хороскопът за септември предсказва за Близнаците подобряване на финансите, независимо от затрудненията в службата. Не харчете парите си неразумно, бъдете рационални, инвестирайте ги в обещаващи проекти.

Любовен хороскоп

През този месец, независимо от служебната ви ангажираност, ще намерите време за сърдечните дела и ще се погрижите за психическото си здраве, от което зависят вашите отношения с околните. Основният съвет за този месец е да избягвате конфронтациите, независимо какво ви струва това.

От доста време Близнаците се страхуват да излязат от рамките на комфортната си зона, но е време да рискувате и да го направите! По-често излизайте на вън, запознавайте се с нови хора, сред които ще се окажат тези, с които, в началото на есента, ще постигнете големи успехи.

Личният живот ще се подреди бавно, но правилно. Семейните ще се насладят на плодовете на труда си над себе си и своя романтичен съюз. Самотните сърца трябва да побързат да си намерят партньор/ка. Шансовете за зачеване на дете сега са големи. А, ако вие вече сте станали родители, постарайте се да бъдете внимателни към проблемите на децата си. С ваша помощ те по-добре ще усвояват информацията и ще усвояват нови навици. Ако детето не слуша, прибегнете до по-твърди мерки и дисциплина.

Здравен хороскоп

През по-голямата част от месеца, здравето ще предизвиква тревоги при Близнаците. Запасите от енергия са на привършване. Погрижете се за имунитета, преразгледайте начина си на хранене, балансирайте го. Спазването на лека диета ще подобри самочувствието и ще стегне фигурата ви.
Когато работите, забравяте за почивката. Убедете се, че това няма да ви се случи. Заемете се с оздравителни процедури, идете на масажи. Към края на месеца ще видите ползата от тези начинания.

Рак

Хороскопът за септември 2020 година обещава на Раците, че началото на есента ще бъде позитивно и динамично.
Енергийният потенциал ще бъде на висота, на фона на което, Раците ще се стремят да заявят за себе си и своите таланти в сферата на нова дейност.

Астрологичната прогноза за септември 2020 година не предвижда препятствия за развитието на бизнеса. Ще ви бъде лесно да се развивате в това направление, за сметка на разширяването на деловите и полезните връзки. Полза ще имате от планираните за този период срещи, преговори и публични изяви.

Именно това ще стане добра платформа, за вас, за стабилно израстване в деловата сфера. В началото и средата на месеца бъдете активни, това е благоприятен период за „раздвижване на перспективите“.

Към края на месеца, според хороскопа за септември 2020 година, деловата активност ще спадне, но не се паникьосвайте. Това е временно явление и скоро отново ще бъдете „на ниво“, готови да работите за бъдещия си успех.

Служебен и финансов хороскоп

Кариерното израстване и работата, като цяло, няма да бъдат „на фокус“. Но това не означава, че ще мързелувате и ще „плувате по течението“. Направете си план за действие, анализирайте как обкръжението влияе на вашето развитие.

Планетните влияния ще се отразят на комуникативните ви способности и умения да мислите добре, независимо от обстоятелствата. Отделете повече време за четене на книги и изучаване на предмети, които отдавна ви интересуват. От такова прекарване на времето, вие ще получите голямо удоволствие и това ще стане важна крачка за издигане по кариерната стълбица. Положението на делата, в този вид, ще се запазят до средата на месеца, а след това на преден план ще излезе личния живот. Не губете своята бдителност, за да не пропуснете малките неприятности, които могат да се трансформират в големи проблеми. В никакъв случай не ги избягвайте, защото ще напомнят за себе си в най-неподходящото време.

Деловите перспективи, в началото на есента, са позитивни, макар и не толкова обещаващи, колкото би им се искало на Раците. Работете над себе си, над поведението в колектива. Голяма е вероятността, стараейки се да постигнете сто процентова продуктивност, да започнете да експлоатирате подчинените и колегите си. Това няма да ви го простят, сега не ви е нужно. Избягвайте възникването на такива неприятни ситуации.

Ще ви се наложи доста да пътувате по работа. Командировките ще спомогнат подобряването на положението ви службата и укрепване на финансите, които сега страдат, заради големите загуби в резултат на спекулативна дейност.

Любовен хороскоп

В началото на есента няма да можете да се отпуснете. Много сили ще отидат за оправяте на отношенията с членовете на семейството, за укрепване на брака, за организирането на бита, решаване на психологични проблеми. Личният живот ще изтласка другите сфери на живота.

Ако цените своята независимост, това може да ви попречи при реализирането на важните планове. Не отказвайте помощта, която ви предлагат близките и роднините. Тези, които няма да се инатят, ще направят удивително откритие за себе си – това, за което отива много време, когато работиш сам, може да се свърши много по-бързо, ако си осигуриш подкрепата на семейството и приятелите.

Романтичните отношения ще бъдат напрегнати. Периодите на постоянни разправии и изясняване на отношенията ще се сменяват с периоди на спокойствие, хармония и затишие. Вие трудно ще се справите с тези емоции, а в същото време трябва да разрешите и натрупалите се проблеми. За щастие, в края на месеца ситуацията ще се подобри от само себе си. На семейните Раци, които вече са станали родители, се препоръчва да подкрепят отрочетата си във всички техни начинания. Пазете децата, склонни да се „хвърлят“ в авантюри, защото ще пострадат физически. Не са изключени проблеми с дисциплината. Действайте твърдо, за да поставите непослушното дете на мястото му.

Здравен хороскоп

Хороскопът за септември 2020 година предвижда за Раците проблеми със здравето. Нараства рискът от обостряне на хроничните заболявания и развитие на тези, към които сте предразположени. Повече ще пострадат тези, които имат проблеми със стомашно-чревния тракт. Независимо колко много работа имате или колко неприятности трябва да оправите в личния си живот, намерете време и се погрижете за собственото си самочувствие.

Не бавете визитата си при лекар, ако от доста време ви боли гърлото. Голяма е вероятността от възникване на усложнения, които ще бъде необходимо дълго да се идентифицират. В края на месеца ще се появи възможност да си починете. По време на релаксацията не забравяйте за елементарните мерки за профилактика на грип и други инфекциозни заболявания.

Лъв

Хороскопът за септември 2020 година предсказва успех в професионалната сфера за тези Лъвове, които са готови много да работят и да демонстрират своята предприемчивост на всяка крачка. Укрепването на финансите е възможно само при тези, които ще вървят към това чрез укрепване на отношенията с партньора/ката, разширяване на връзките и сферата на влияние.

Астрологичната прогноза за септември 2020 година показва, че в началото и средата на месеца ще станете свидетели на невероятна трансформация в личния живот, което ще повлияе на живота и съдбата ви, като цяло.

Краят на септември ще посветите на коригиране на плановете за действие в службата. Постарайте се да се сближите с колегите и началството. Не отказвайте командировките, защото те ще ви дадат възможности да откриете хоризонти от нови перспективи в деловата и в творческата сфера. В тези пътешествия ще успеете да си осигурите подкрепата на партньорите и да укрепите положението си в социума.

Служебен и финансов хороскоп

Хороскопът за септември 2020 година за Лъв показва, че на много ще им се наложи да работят с нов началник, към което няма да успеят бързо да привикнат. Не бързайте да правите изводи. Ще мине време и вашите старания ще бъдат забелязани. След като чуете похвали по свой адрес, ще можете да си отдъхнете. Но приятните думи ще чуят само целеустремените, решителните и усърдните.

В началото на месеца настроението ще бъде лошо, заради големия обем работа, над който ви се струва безсмислено да работите. Едва по-късно ще осъзнаете, че всички усилия са си стрували, а наградата е много близо. Постарайте се да действате така, че да не пречите на останалите, в противен случай ще си натрупате врагове. Основният съвет е да не използвате колегите за постигането на своите цели, не прибягвайте към такава подлост, дори, ако обстоятелствата ви подтикват към това.

Перспективата за изкачване по кариерната стълбица не е ярка, планетите не дават своята благословия за това. За тежкия труд ще получите възнаграждение, но то, по ваше мнение, няма да съответства на това, което заслужавате. Каквото и да правите, няма да успеете да покорите набелязаните по план върхове в началото на есента.

Решението да се възползвате от другите, за да постигнете целите си, не е добро. Това безразсъдно поведение ще бъде посрещнато с негодувание от тези, които биха пострадали от вашите действия. Ще ви се наложи да се разплащате за стореното. Постарайте се да избягвате тези ситуации, не усложнявайте своето положение. Не възлагайте големи надежди на командировките. Те няма да ви донесат тези плодове, на които разчитате.

Големият обем свършена работа не винаги съответства на много пари. Парите ще стигнат на Лъвовете, за да живеят достойно, но настроението им няма да бъде добро, заради големия, угнетяващ обем задължения.

Любовен хороскоп

Месецът не носи дългоочакваната хармония в партньорските взаимоотношения. Хороскопът предупреждава за начало на период на разногласия с повод и без повод. Периодът не е подходящ за зачеване на дете, а и шансовете за забременяване са малки.

Самотните Лъвове ще изпитват трудности в търсене на перспективна половинка. Не се отказвайте! Към края на септември ще срещнете достойна партия. Не е изключено запознанството да ви очаква на общо събрание. Бъдете готови за кратък, но ярък роман, за който ще си спомняте с усмивка цял живот.

Вселената е готова да помогне при решаването на спорните въпроси в романтичните отношения на тези, които са готови да отхвърлят мислите за материалните и финансовите грижи. Любовните дела трябва да бъдат приоритетни. Тогава с партньора/ката ще намерите компромис, ще заровите „томахавката“ и ще се хвърлите с главата напред в бурни страсти, носещи ви изключително положителни емоции. Ще се наложи да се опитате отново да „завоювате“ половинката, в което ще ви помогнат „широките“ жестове, които любимия/любимата ще посрещне топло и ще оцени по достойнство.

На тези, които са семейни, се препоръчва да започнат сериозно да се отнасят към чувствата на съпруга/та. Не натрапвайте на близкия човек собствената си гледна точка, научете се да слушате и да се съгласявате.

Лъвовете, които са родители, трябва да се отнасят грижливо към децата си, да ги защитават от физически опасности.

Здравен хороскоп

Тези, които от доста време са заложници на депресия, остри здравословни проблеми, включително възпалителни, ще получат облекчение. Съдбата ще ви подари възможност да възстановите силите си и да си „поемете въздух“. Използвайте положителния период, за да укрепите духа и тялото си. Запишете се на фитнес или редовно отделяйте време и бъдете физически активни у дома. За да подобрите психо-емоционалното си състояние, по-често излизайте сред природата.

Дева

Хороскопът за септември 2020 година обещава на Девите духовен и енергиен подем в началото и средата на месеца, което ще се отрази добре на психо-емоционалното им състояние. Астрологичната прогноза за септември 2020 година показва, че сега ще получите редкия шанс да погледнете старите проблеми и продължителния период на застой от различен ъгъл, което ще отвори перспективи пред вас да подобрите положението си. Ще промените отношението си към случващото се, възползвайки се от съдбовните възможности да постигнете повече в творческата сфера.

Сега на Девите ще им стигат силите и ентусиазма, за да направят значителна крачка към осъществяване на мечтите. Ще се почувствате лидери с изгарящо желание да направите нещо важно за доброто на хората. Без да го осъзнавате, ще започнете да полагате солидна основа за бъдещи успехи. Съдбоносно значение ще придобият пътуванията, преговорите, запознанствата, отношенията, в това число и романтичните. В края на месеца усещането за еуфория ще ви напусне, ще започнете да отделяте повече внимание на материалните неща.

Служебен и финансов хороскоп

През септември 2020 година, Девите ще работят повече за благото на близките, отколкото за собственото си благо. Благодарение на вашата подкрепа, те бързо ще се изкачат по кариерната стълбица. Добротата на Девите няма да бъде забравена.

Независимо от това, че в началото на есента ще се посветите на успехите на другите, вашето собствено положение, в деловата сфера, няма да остане същото. Не е изключено, благодарение на подкрепата на уважаван, по-възрастен човек, вие ще направите голяма крачка напред към позицията, която сте искали да заемете отдавна.

Ако ръководите хора, доверете се на изострената си интуиция, която ще ви подскаже как правилно да управлявате подчинените, повишавайки тяхната производителност на труда и печелейки максимална полза от това, което правят. Този процес ще бъде свързан с голям стрес, но на края ще останете доволни от своята работа. Не отказвайте командировките, те ще бъдат плодотворни.

Стартът на новия сезон при Девите ще бъде свързан с неочакван приток на пари. За едни това ще бъде свързано със смяната на работното място или длъжността, а за други – с търсене на нов източник на доходи. Няма да ви се наложи да се оплаквате от финансова нестабилност, но това не е повод да пилеете парите си. От това, колко разумно се разпореждате със спестяванията си, зависи вашето бъдеще. Смело поемете и разходите на близките си, инвестирайте пари в проекти, които ще ви донесат приходи.

Любовен хороскоп

През септември не се очакват промени в личния живот на Девите. Самотните няма да се стремят към сериозни отношения, ще ги движи желанието да се веселят и да прекарват времето си без задължения. Сега Девите ще се съсредоточат върху собственото си „Аз“ и личните нужди. Не е изключено да привлечете вниманието на тези, които могат да бъдат достойна партия за вас, но сега, вие, не сте готови за такива отговорности.

Тези, които вече отдавна изграждат романтична връзка, ще се наложи да изчакат по-благоприятен период, когато чувствата им отново ще станат пламенни и в същото време нежни, както в началото на вихрения им романс. Разправии могат да възникват за всичко. Не е изключено, вие да се движите в различни посоки и да се опитвате да „влачите“ половинката след себе си. Не си правете прибързани изводи, скоро ще успеете да анализирате създалата се ситуация.

Ниски са шансовете за зачеване на дете. А, ако вече сте родители, помогне на децата си да бъдат успешни ученици, да избягват конфликтите, възникващи между тях и учителите.

Здравен хороскоп

Хороскопът препоръчва на Девите да започнат да се отнасят внимателно към здравето си. За подобряване на самочувствието, можете да промените начина си на хранене. В менюто трябва да включите повече риба и сухо месо. Откажете се от приемането на некачествена храна, която може да провокира отравяне.

Тези, които от доста време се чувстват морално потиснати, ще подобрят настроението си. Това ще се отрази добре на енергийния им потенциал и способността да водят активен начин на живот. Могат да ликуват и тези, които дълго страдат, заради слаба нервна система. Причините, които водят до стрес, ще станат по-малко.

Везни

Хороскопът за септември 2020 година предупреждава Везните, че началото на този месец ще се окаже труден период. Това време е свързано със снижение на биопотенциала им, а също и с възникването на остра необходимост да решат старите си проблеми.

Астрологичната прогноза за септември 2020 година препоръчва да стоите по-далече от интригите, да се сдържате, да контролирате емоциите, да не приемате критиката враждебно, независимо от кого идва. Съдбата ще ви подложи на изпитание, относно завистта на другите и тяхната неблагодарност. Също ще ви се наложи да плащате и за грешките, допуснати в миналото.

Към края на месеца ситуацията ще се подобри. Делата ще се оправят бавно, но правилно. Силата на духа на Везните ще укрепне, но все още ще им бъде трудно да действат продуктивно, защото мислите им ще бъдат заети със спорните въпроси и това няма да им дава възможност да виждат цялата картина. „Бойното“ настроение и вдъхновение ще дойдат в последни дни на месеца. Ще станете оптимисти, благодарение на това, че с всичко, с което се заемете, ще се получи.

Служебен и финансов хороскоп

Везните не трябва да очакват кариерно израстване през септември, но това не е повод да седят без работа. Използвайте тези ресурси, с които разполагате. Парите инвестирайте в проекти, които са интересни според деловите ви партньори. Доверете им се, те няма да ви посъветват лошо.

Отделяйте повече внимание на плановете, които засягат професионалното ви развитие. Доверявайте се на близките, те няма да ви оставят нито за минута, ще ви подкрепят в трудните минути. Не е изключено членове на семейството да ви запознаят с влиятелни хора, които имат какво да ви предложат. Но не приемайте тези предложения прекалено бързо, претеглете всички „за“ и „против“.

Много ще работите, но не трябва да разчитате на изкачване по кариерната стълбица. Дори няма да ви помогнат добрите отношения с началника. Ще се наложи да се примирите с мисълта, че работите за оскъдно възнаграждение, което не съответства на използваните от вас усилия.

Хороскопът за септември препоръчва на Везните да се подготвят за тежка опозиция в колектива. Време е да „тествате почвата“, да идентифицирате проблемните зони, изискващи внимание и укрепване, за да предотвратите последствията.

Материалната база ще бъде стабилна. В началото на есента се откажете от сключването на сделки, в които не сте уверени. Не трябва сега да рискувате. Протегнете ръка за помощ на деловите си партньори, които са се сблъскали с трудности, но не искат да си го признаят.

Любовен хороскоп

Хороскопът за септември 2020 година съветва Везните да работят над себе си и да се стремят към пълна трансформация. Времето е подходящо за това, отчитайки липсата на проблеми със самооценката и подкрепата на приятели. Под въздействието на планетните енергии ще ви бъде лесно да използвате своите най-добри активи и добродетели в търсенето на хармония.

При общуването си с постоянния партньор/постоянната партньорка се препоръчва да не злоупотребявате с навиците си дипломати. Не отивайте прекалено далече, поддържайте равновесието, в противен случай вашето търсене на хармония ще се превърне в усилена борба за нея. Под влиянието на Венера, на преден план излиза социалната сфера, която ще искате да обогатите. Това може да означава пресичане на приятелските и романтичните отношения.

Семейните Везни трябва да избягват конфликтите. Не ги провокирайте и няма да усетите провокация от половинката си. Сблъсквайки се с неразбиране, побързайте да поставите всичко на своите места, примирете се. Можете да се сближите с партньора/ката и за сметка на съвместна работа над определен проект.

Самотните ще бъдат заредени с мощна позитивна енергия, либидото им ще бъде на висота, но, независимо от това, нови запознанства, които да прераснат в нещо повече, не се предвиждат. Голяма част от времето ще прекарате в обкръжението на приятели. Не е изключено в края на месеца да решат да ви сватосат.

Началото на есента няма да ви донесе проблеми в сферата на личния живот, особено на тези, които се вслушват в гласа на разума си.

Здравен хороскоп

Прогнозата за септември обещава добро самочувствие на Везните. Важно е да внимавате за физическата си форма, да я поддържате, но да не прекалявате, за да не стигнете до пълно изтощение. Прекаленото напрежение може да провокира развитието на неприятни заболявания. Отрано си направете план за действие, работен график с периоди на пълноценна почивка. Следвайте го строго, за да намалите риска от възникване на сериозни проблеми. Не яжте мръсни и стари продукти, за да не получите отравяне. Като цяло, месецът е позитивен, не се очакват безпокойства в сферата на здравето.

Скорпион

Според хороскопа за септември 2020 година, началото и средата на месеца ще бъдат важен период за Скорпионите, свързан със смяната на дейността. Ще направите това, което отдавна сте искали, ще решите да развивате своите таланти, за да тествате себе си в ново професионално поприще.

Астрологичната прогноза за септември 2020 година показва, че вие ще работите паралелно над трансформацията на отношенията с началника, над установяването на контакти с обществено-политически организации и над коригиране на бизнес-плановете си. Както никога по-рано,

Скорпионите ще бъдат заинтригувани от обществена дейност. Обстоятелствата ще бъдат с вас, което означава, че ще укрепите собствения си материален статус и ще се изкачите по кариерната стълбица.

Ситуацията ще започне да се променя в края на месеца. Ще усетите неприятно снижаване на енергийния потенциал, което ще продължите да усещате и през октомври. Ще ви бъде трудно да действате ефективно, поддържайки активна позиция, но не се отказвайте. Вие все още имате сили да разширите сферата си на влияние или надеждно да се закрепите на това ниво, което сте постигнали.

Служебен и финансов хороскоп

Вниманието на Скорпионите ще бъде приковано към приятелските контакти и към изготвянето на самоанализ. На пръв поглед тези две „вселени“ не са свързани помежду си, но в началото на есента те ще се преплетат.

Само хората, които се занимават с бизнес, ще намерят баланс между личния живот и деловата сфера. Ако сте служител, работният ви график ще бъде толкова плътен, че много рядко ще можете да си позволите съвместна почивка с близките.

Краят на месеца ще ви донесе командировка, тръгвайки на която трябва да си обещаете да не се съгласявате с партньорите по всеки въпрос. В същото време не трябва да им се противопоставяте открито. Придържайте се към златната среда.

Намерете време за посещение на благотворителни мероприятия, лекции по духовно развитие, семинари. Там ще срещнете човек, с когото можете да „завържете“ роман, който да се отрази на кариерното ви израстване.
Контролирайте се, старайте се да не прекалявате с интроспекцията и критиката по свой адрес и околните. Както никога по-рано полезни ще ви бъдат уменията правилно да ръководите подчинените. Този талант ще ви даде възможност да извлечете максимална изгода от работата им. Според хороскопа за септември 2020 година това ще стане най-важното постижение на Скорпионите.

Огромният обем работа, който ще се стовари върху вас, няма да ви стори обременителен, защото ще получите достойно възнаграждение за всичките си старания. Съществува голяма вероятност кариерното ви израстване да бъде предизвикано от тласък отстрана на влиятелни личности. Не се отказвайте от командировките, те ще се окажат изгодни.

Съдбата ще предостави на Скорпионите възможност да увеличат приходите си, което означава, че финансовите перспективи в началото на есента ще се окажат многообещаващи.

Любовен хороскоп

Хороскопът за септември 2020 година обещава на Скорпионите хармония в отношенията с партньора/ката, който/която ще се радва, че най-накрая сте намерили време да бъдете заедно. Тази положителна атмосфера, която ще се възцари у дома, ще се запази до последния ден на месеца. Съпрузите дори ще решат да обсъдят перспективата за увеличение на семейството. И двамата са готови за това.

На различни мероприятия, самотните могат да срещнат човека, с когото да изградят сериозни отношения. Всичко ще започне с леко, ненатрапчиво общуване и сближаване на фона на общи интереси. Независимо от това, че ще бъдете съсредоточени в сърдечните дела, вашите приятели ще бъдат доволни от мястото, което им определяте в живота си.

В началото на месеца са възможни неприятни изненади, като непредсказуемото поведение на партньора/ката. Не бързайте да реагирате агресивно на това, въоръжете се с търпение, а когато страстите утихнат, вие ще намерите сили в себе си да се справите с възникналите трудности меко, демонстрирайки нежни чувства към партньора/ката.

Отделете внимание на децата, които с някои действия могат рязко да трансформират атмосферата на уют и спокойствие у дома в тежка атмосфера.

Здравен хороскоп

Тези, които страдат или са предразположени към подагра, ревматизъм, нарушение на дейността на стомашно – чревния тракт, ще получат облекчение. Болести не ви заплашват, но обръщайте внимание на сигналите, които организмът ви подава.

Скорпионите няма да бъдат обезпокоявани нито от физически, нито от психически заболявания. Настроението ще бъде на висота, дори, ако обичайно сте склонни да гледате песимистично на всичко. Бъдете внимателни когато шофирате. Периодът е опасен за получаване на травми.

Стрелец

Хороскопът за септември 2020 година не е от най-позитивните за Стрелците, но показва големи промени в деловия сектор. В средата на месеца ще постигнете успех в започнати по-рано проекти. Паралелно ще откриете перспективи за развитието на скритите ви таланти, което ще зарадва онези, които отдавна търсят възможности за реализиране в нова сфера.

Астрологичната прогноза за септември препоръчва да не се отказвате от публичните прояви и разширяване кръга на „полезните“ познати. Така ще постигнете тази популярност, към която отдавна се стремите.

Това ще се отрази добре на вашия авторитет, който се нуждае от укрепване. В края на месеца ще съберете плодовете на усилията си.

Хороскопът напомня на Стрелците, че „под камък вода не тече“. Работете, не се отпускайте, отделяйте повече внимание на изграждането на отношенията с околните, от които зависи вашето положение в колектива. В края на месеца ще се появи възможност да укрепите материалната основа и да отскочите към върха на кариерната стълбица.

Служебен и финансов хороскоп

Ако големите промени в работата ви подминат, трябва да анализирате тактиката, използвана за постигане на вашите цели. Хороскопът за септември препоръчва на Стрелците да определят какви крачки и действия им помагат да се движат напред и обратно, какви забавят тяхното развитие. Идентифицирайте грешките, допускането на които сваля продуктивността на труда ви.

Настроението на планетите е променливо, което означава, че не е гарантирана стабилната подкрепа на Стрелците. Бъдете готови за голям обем работа, който не винаги ще бъде свързан с достойно възнаграждение. Не възлагайте големи надежди на командировките. От деловите пътувания, полезни ще се окажат само тези, които са ориентирани към разширяване сферата на влияние на изток.

Контролирайте се и не се отпускайте да експлоатирате колегите и подчинените с цел лична изгода. Допускайки го, ще се сблъскате с неприятности. Направете всичко, за да се противопоставите на желанието си да манипулирате другите.

Хороскопът за септември 2020 година съветва Стрелците да се откажат от стремежа си към „лесните пари“. Този риск сега не е оправдан. Поставете си високи цели, но не очаквайте, че ще ги реализирате бързо, независимо от това, колко се „раздавате“.

В сферата на финансите може да забравите за стабилност. От една страна ще повишите доходите си, но от друга – вие не можете да си откажете скъпите удоволствия. Не харчете за развлечения и почивка повече, отколкото можете да си позволите. Вслушвайте се в приятелите и партньорите, които знаят как изгодно да инвестират парите си.

Любовен хороскоп

Хороскопът за септември обещава на Стрелците, че ще се окажат под закрилата на планетите, но това не означава, че ще живеят без трудности. Много сили ще използвате, за да се преборите за любимия/любимата или за щастието на децата, ако имате.

Ще ви движи желанието да бъдете любими, да обичате и да побеждавате. Ще станете по-привлекателни, което ще бъде от полза на самотните представители на знака Стрелец. Добавете в този невероятен коктейл идеализъм и сантименталност! Всичко това са подаръци от съдбата, които трябва да приемете с благодарност.

В началото на месеца нещата няма да са така хармонични. Стрелците ще се окажат далече от романтизма, което ще отсрочи настъпването на фазата на медения месец. Дисхармонията бързо ще бъде отстранена в средата на месеца.

Месецът ще донесе интересна среща на самотните хора. Това, по-скоро, ще се случи през последната седмица. През този период не се отказвайте от посещения на културни или празнични мероприятия, приемайте подобни покани от страна на колеги, приятели, познати. Дори и дългоочакваното запознанство, с потенциален спътник/ца, да не доведе до сериозни отношения, не трябва да падате духом.

Здравен хороскоп

В сферата на здравето ще минете без особени проблеми. Организмът ще се окаже достатъчно устойчив, за да се противопостави на инфекциите и да предотврати развитието на възпалителни процеси. Тези, които дълго са се борили с болести, ще получат облекчение. Стрелците, с ревматизъм или други хронични заболявания, ще се почувстват по-добре. Подобрение очаква и хората, които, в началото на есента, са се оказали в плен на депресията или апатията. Вие ще станете истински оптимисти. Съществува риск от травматизъм, ще бъде добре да сте внимателни.

Козирог

Началото и средата на месеца, според хороскопа за септември 2020 година, ще бъде не особено благоприятен период за Козирозите. Макар че от време на време може да забравяте за конфликтите и проблемите. Ще станете, както никога до сега, предприемчиви и мобилни.

Астрологичната прогноза за септември 2020 година говори за голяма вероятност за поява на нови източници на доходи. Онези, които са готови да разширяват социалния си кръг, да споделят интересните си идеи със съмишленици и да обсъждат обещаващите проекти с потенциалните си партньори, ще могат да ги открият.

Хороскопът за септември изисква от Козирозите, в края на месеца, последователност в действията и повишена концентрация на вниманието. Ще се наложи да успявате да следвате другите и да изпълнявате собствените си задължения. Намерете време за укрепване на семейните връзки и положението си в колектива.

Служебен и финансов хороскоп

Хороскопът за септември предсказва на Козирозите, че много от тях няма да устоят на съблазните бързо да получат „лесни“ пари, дори, ако трябва да нарушават законите. Всеки, който ще постъпи така, ще се разплаща за извършената грешка. Постарайте се да действате внимателно, не рискувайте, защото сега рискът не е оправдан, а обстоятелствата не са на ваша страна.

Не е необходимо да разчитате на влиятелните хора, които преди много пъти са ви помагали. Този път, това няма да даде резултати. За пореден път ще трябва да си спомните за нуждата да действате внимателно. Откажете се от командировките. Ако това не е възможно, примирете. Деловите пътувания ще бъдат безполезни.

Ще им бъде трудно на тези, които планират да получат диплома за висше образование. Постигането на тази цел ще се окаже по-трудно, отколкото сте мислили. На много няма да им достигне мотивацията и необходимия, за успех, ентусиазъм. Трудностите са неизбежни.

Финансовото положение на Козирозите ще се окаже нестабилно. Всичко е заради вашата неспособност да действате уверено и на време да взимате инициативата в своите ръце. Там, където вие сте могли да постигнете значителен прогрес, очаквайте досаден и разочароващ застой. Обмисляйки къде да насочите парите си, не бързайте да ги инвестирате в нови начинания. Времето не е благоприятно за това.

Любовен хороскоп

През първата седмица на септември, Козирозите ще се окажат под защитата на Венера, планетата на любовта. След това ще настъпи период на емоционална интензивност. Чувствата ще кипят отвътре, ще ви бъде трудно да се справяте с тях. Едни ще бъдат прекалено взискателни към себе си, а други ще се стремят към пълен контрол на ситуацията. Постарайте се да се контролирате и да „озаптите“ войнствения си дух.

Периодите на хармония в отношенията с партньора/ката ще се сменят с периоди на стремителен ръст на либидото, което ще бъде изпълнено с проблеми, ако не се научите да използвате тази енергия в правилната посока. Вие и вашия партньор/вашата партньорка сега сте по-раними и в същото време – по-ревниви.

Самотните Козирози ще станат сантиментални и емоционални. Личният им живот ще бъде наситен. Някои ще встъпят в сериозни отношения, други ще се поддадат на съблазните от интрижка. Няма да скучаете.

Потребностите на близките и на членовете на семейството ще растат, а заедно с тях и разходите ви. Това може да стане причина за образуване на сериозни дългове. За да не се случи това, отрано планирайте как ще харчите парите.
Отделяйте повече внимание на децата, които сега са склонни към авантюри. Откажете ги от безсмислените рискове. Направете всичко възможно, те да не получат сериозни физически увреждания.

Здравен хороскоп

Бъдете максимално внимателни, коригирайте храненето си, подходете внимателно към лечението на здравословните проблеми.

Голяма е вероятността да усетите проблеми с черния дроб. В рисковата група са тези, които и по-рано са се сблъсквали с нарушение на дейността на този орган. Не отлагайте посещението на лекар. Не е нужно да приемате „тежки“ медикаменти, достатъчно е да използвате тонизиращи средства. Този съвет е актуален за тези, които усещат за първи път дискомфорта. При тях профилактиката ще помогне.

Водолей

Началото и средата на месеца, според хороскопа за септември 2020 година, ще стане за Водолеите нееднозначен период, свързан с определени промени. Пригответе се за „увеселително влакче“ с редуване на възходи и падения.
Астрологичната прогноза за септември 2020 година предсказва, че в тези интензивни и стресиращи времена, вие ще бъдете принудени да действате усилено и упорито. Избягвайте конфликтите. Не е изключено някои от тях да се отразят негативно на партньорските ви отношения. Колегите, на фона на разправиите, ще променят отношението си към вас.

Хороскопът за септември съветва Водолеите, в трудните минути да се доверяват на близките, по-възрастни роднини, които имат повече опит зад гърба си. С тяхната подкрепа ще преодолеете всички изпитания. Откажете се от рисковете, които сега не са оправдани и могат да ви донесат трудни последствия, сред които и вероятна травма. Краят на месеца ще стане позитивен период, когато ще ви стигат силите и оптимизма за търсене на нови източници на доходи.

Служебен и финансов хороскоп

Хороскопът за септември предупреждава Водолеите за голям обем работа, който ги очаква през този месец. Няма да сте щастливи от това, но друг изход, освен да работите, няма да имате. Приемайте предизвикателствата на съдбата, използвайте всички възможности за изкачване по кариерната стълбица, повишавайте нивото на доходите си. Намерете време да анализирате своите желания. Определете добре към какво се стремите, поставете си конкретни цели и ги преследвайте уверено.

Не очаквайте, че бързо ще покорите кариерния връх. Не се предвижда бърз кариерен полет в началото на есента. Колкото и да се трудите, няма да можете бързо да заемете висок пост. Няма да ви помогнат дори полезните връзки и общуването с влиятелни хора. Фактът, че няма да видите веднага резултата от работата си, ще ви депресира и разочарова. Но не си го изкарвайте на близките, които, по ваше мнение, са можели да направят повече за вашия успех. Действайте строго по съставения по-рано план, не се отклонявайте от него, независимо от възникващите обстоятелства.

Водолеите не трябва да разчитат на голям финансов успех. Не е изключено да се наложи да станете участници в съдебно разбирателство, което няма да се реши във ваша полза. Отчитайки това, се препоръчва да „не слагате тигана на огъня“! Не бързайте да поставяте точка на спорните въпроси, по-добре е това да се случи по-късно, в по-благоприятен момент.

Ако отдавна се опитвате да решите проблем с държавна институция, през този месец няма да ви се даде такава възможност. Примирете се, че сега няма да осъществите набелязаните цели. Не харчете пари, сега няма да успеете да ги вложите изгодно.

Любовен хороскоп

Хороскопът за септември обещава на Водолеите благоприятен период, когато ще можете без усилия да контролирате своите емоции. Под въздействието на планетните енергии ще решите да погледнете личния си живот от друг ъгъл, което може да бъде полезно за вас.
В отношенията ще настъпи фаза на затишие и хармония. Ще успеят да й се насладят както отдавнашните партньори, така и тези, които наскоро са се събрали. Половинката ще ви вдъхновява, заради нея/него ще бъдете готови ни големи жестове.

Самотните Водолеи няма да се наложи да скучаят. Голяма е вероятността да „завържат“ служебен роман. Ще станете по-сантиментални. В това и ще се крие вашето очарование. Ползвайки се от него, ще успеете да покорите много сърца или едно, но наистина важно за вас.

Не се отпускайте, ако сте родители. Децата се нуждаят от вашите грижи и внимание, наблюдавайте ги, контролирайте тяхната дейност. Не пренебрегвайте препоръките на психолозите за изглаждане на междуличностните взаимоотношения. Правете малки крачки към големите, позитивни промени.

Здравен хороскоп

Сферата на здравето ще се окаже неблагоприятна. Водолеите ще усещат умора, предизвикана от голямото натоварване, което ще имат в службата. Ако сега игнорирате тревожните сигнали на организма, в бъдеще ще се наложи да използвате много сили, за да лекувате нервното разстройство и болките в гърба. Процесът на оздравяване ще бъде дълъг и уморителен, ако не се обърнете на време към лекар и не пристъпите незабавно към лечение. Много от болестите в началото на есента можете да избегнете, ако вземете профилактични мерки.

Риби

Хороскопът за септември 2020 година обещава на Рибите, че началото на месеца ще бъде спокойно. Чувствайки подкрепата на приятелите и партньорите, вие ще бъдете уверени в утрешния ден. В средата на месеца, обстоятелствата ще бъдат на страната на тези, които решат да се заемат с разширяване на бизнеса, деловите връзки, заминат в командировка или реализират огромен проект.

Астрологичната прогноза за септември 2020 година препоръчва да не се отказвате от обществената и колективната дейност, защото не само, че ще ви донесе добри „плодове“, но и положително ще се отрази на вашия авторитет, ще укрепи положението ви в социума.

Възползвайте се от благоприятния период, за да започнете романтични отношения, да „завържете“ приятелство, да направите полезни контакти, да сключите брак, да постигнете висоти в творческата и деловата сфера.

Хороскопът за септември 2020 година предупреждава Рибите, че ситуацията коренно ще се измени в края на месеца, когато ще бъде нужно да действате много внимателно в службата и коригирате стария си план за действие. Бъдете внимателни в общуването с приятелите си. Не губете напразно силите си, защото енергийният ви потенциал и така е снижен. В този момент, когато решите да се отдръпнете от делата си, влиянието на конкурентите ще се засили, което ще се отрази негативно на вашето положение.

Служебен и финансов хороскоп

Независимо от политическите възгледи, хороскопът за септември 2020 година препоръчва на Рибите да стоят по-далече от всичко, свързано с тази сфера. Могат да ви провокират в службата, но не трябва да се поддавате на тези провокации. Твърдо откажете и не давайте повод на колегите да си мислят, че можете да размислите.

Сега е много по-важно за вас да предвиждате, какво би довело до разправия с началника. Възгледите ви са много различни, затова бъдете внимателни в изказванията. Намерете време да преосмислите направлението в което се движите. Не е изключено, много от действията ви, които са ориентирани към кариерно израстване, вече да не са актуални, откажете се от тях! Не трябва да се страхувате да променяте някои неща, дори много от промените да ви карат да се страхувате. В перспектива те ще ви бъдат от полза, особено в професионалната сфера.

Съществува добра перспектива за израстване и развитие. Месецът е подходящ за победи и нови постижения. Не е изключено представителка на нежния пол да ви направи неочакван, приятен подарък. От действията на тази жена ще зависи съдбата ви. Хороскопът за септември 2020 година препоръчва на Рибите да не се отказва от сътрудничество с хора, които са свързани със сферата на образованието. Те ще обогатят вашия трудов опит, ще ви накарат да измените живота си към добро.

Месецът е добър за делови пътувания. Командировките ще бъдат доста продуктивни. Влиянието на планетите ще ви помогне да укрепите финансовата основа. Успех ще имат представителите на творческите професии, сред които художниците и писателите. Настъпва положителен период и за тези, чиято работа е свързана с държавна служба. Тези хора успешно ще реализират всички стари планове.

Любовен хороскоп

През септември, Рибите ще използват много от силите и времето си за социалната сфера, но няма да оставят без внимание и партньора/ката си. До края на месеца ще бъдете емоционални, както никога до сега. Не е нужно да се сдържате. Изразявайте чувствата си, добавете огън в романтичната си връзка.

Семейните Риби трябва да се съсредоточат върху взаимодействието си един с друг и да помислят как могат да го подобрят. А, ако до сега нямате връзка, сега е най-подходящото време да го направите. Намерете време, за да обсъдите този въпрос с любимия/любимата, да споделите с него/нея своите преживявания, включително и тези, които се отнасят до финансовата страна при организирането на сватбата.

Самотните Риби ще се стремят към стабилни отношения. Звездите няма директно да ви помагат, но няма и да ви пречат на щастието ви. Големи са шансовете да срещнете интересен човек в службата. С него/нея ще се почувствате комфортно и ще решите да промените живота си. Не прибързвайте със събитията, не „слагайте каруцата пред коня“. Бъдете себе си и тогава ще имате щастие в личния си живот.

Възпитанието на децата ще бъде свързано с много негативни емоции. За да помогнете на децата си да се придържат към „правилния път“ на развитие, вие ще бъдете принудени непрекъснато да ги контролирате.

Здравен хороскоп

Хороскопът за септември 2020 година обещава на Рибите прилив на жизнени сили през първата половина на месеца. Не ви заплашват сериозни здравословни проблеми, но това не е повод да се отнасяте лекомислено към здравето си. Следете за състоянието на стомашно-чревния тракт. Реагирайте навреме на всеки признак на нарушение на тази система. Ако не обърнете внимание сега, в бъдеще ще трябва да му отделите много време. Достатъчно е да се придържате към простите профилактични мерки, за да се защитите от проблеми.

В пълна безопасност ще бъдат хората, които са предразположени към ревматизъм, подагра и други хронични заболявания. Но това не означава да губите своята бдителност и да си затваряте очите за сигналите, които ви подава организма.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара