Хороскопи за октомври 2020

Хороскопът за октомври 2020 година показва благоприятно начало на месеца. Най-добре е да използвате това време за изграждане и укрепване на деловите и романтичните връзки, да разширите сферата си на влияние и да разрешите спорните моменти.

Влюбените, през този период, могат да се венчаят или да сключат брак и да организират пищен, семеен празник, за да узаконят отношенията си. Възползвайте се от момента и се постарайте да успеете във всичко на максимум, докато не са започнали проблемите.

Астрологичната прогноза за октомври 2020 година предсказва, че неочаквано периодът на подем ще се смени с период на спад в деловата активност и творческия потенциал. Енергията и жизнените сили ще бъдат на нулата, което ще постави под заплаха здравето ви. Няма да ви бъде до важни проекти и самореализация, затова, с тези въпроси, е най-добре да се заемете в началото на месеца, докато все още не са се появили затрудненията в личния и в професионалния живот, в бизнеса също. Напрегнатата атмосфера ще нараства и на фона на социални и политически промени, гръмки скандали и разобличения.

В обществото ситуацията ще бъде такава, че ще има много да се желае. Ще се активизират радикални организации, чиито планове ще бъдат да всяват нестабилност, до степен паника. Това ще се отрази негативно на настроенията в обществото и на състоянието на хората. Средствата за масово осведомяване само ще „наливат масло в огъня“. Тези събития в средата на октомври ще се отразят негативно на енергийния потенциал. Имунитетът ще се окаже слаб и неспособен да се противопостави на вълната от вирусни инфекции, това ще провокира началото на епидемия. Голяма е вероятността от обостряне на хроничните заболявания.

Любовни хороскопи

Положението ви в социума и в работата ще се „клати“. Неприятностите ще започнат с междуличностни конфликти, които ще прераснат в неразбирателство на по-високо ниво. Този негативен период ще приключи така внезапно, както е и започнал. Хороскопът за октомври 2020 година показва хармонично приключване на месеца. През последната седмица ще бъдете спокойни, пред вас ще се открият хоризонти от нови перспективи за разширяване на връзките, за реализиране на творческите ви проекти и изкачване по кариерната стълбица. За този период планирайте делови срещи, преговори, публични изяви, които ще способстват личното ви развитие и това на другите. Всички натрупали се проблеми се постарайте да отстраните в края на месеца.

Овен

Според хороскопа за октомври 2020 година, през този месец Овните ги очакват промени, които ще се отразят на производителността им. Голяма е вероятността да си намерите нова длъжност или да отделяте повече внимание на развитието на ново партньорство, или да си намерите нов източник на доходи.

Средата на месеца, според астрологичната прогноза за октомври 2020 година, ще бъде добър период за размисли и анализиране на миналото и настоящето. Не бързайте да действате, във важните жизнени сфери заемайте активна позиция. Не тичайте, ако чувствате, че нямате сили за това.

Не трябва да изразходвате целия си енергиен потенциал в работата. Намерете време и за близките си. В общуването с тях бъдете сдържани, търпеливи и мъдри. Само тогава животът ви ще се промени към по-добро.

Хороскопът за октомври 2020 година съветва Овните да се научат да се доверяват на деловите си партньори, които сега могат да ви дадат добри съвети.

Направете всичко, което е по силите ви, за да хармонизирате отношенията с колегите.

Служебен и финансов хороскоп

В началото на октомври Овните ще забележат как случващото се променя възгледите им за партньорството. Това ще доведе до позитивни преобразования в професионалната сфера. Възползвайте се от момента и отпътувайте в командировка, вземете участие във важни преговори и срещи. Постарайте се да изпълните изцяло програмата, защото скоро ситуацията ще се промени кардинално и околните ще бъдат взискателни към вас.

Бъдете внимателни към предложенията, които ще получите от близките и началника. За да намалите риска от възникване на проблеми, изграждайте отношенията при точно оформени юридически условия.

Голяма част от месеца ще бъде неблагоприятна за провеждане на финансови операции, големи покупки, сключване на важни договори и големи инвестиции. Най-лоши, от всички сделки, ще бъдат тези, които засягат интересите на Овните и техните колеги. Не е изключено, ако не вземете предвид препоръките на хороскопа, да загубите големи суми и да развалите тези взаимоотношения, които са много важни за кариерния ви успех.

Бъдете сдържани при общуването с началника. Може да влезете в конфликт с ръководството, с неприятни последствия. Постарайте се да не провокирате разправии. В противен случай може да се окажете в неприятна ситуация, от която пътя за изход е само уволнението. Действайте предвидливо и мъдро, въоръжете се с търпение и извлечете полза от тези уроци, които ви дава съдбата.

Ако не сте успели да решите важните въпроси в началото на месеца, върнете се към тях в последните дни. Този период ще бъде добър за възстановяване на стари, делови връзки, противопоставяне на недоброжелатели, които слагат прът в колелата ви.

Любовен хороскоп

Либидото на Овните ще нарасне. Ще станете чувствени, което може да повлияе на романтичните отношения. Без значение какви емоции бушуват във вас, постарайте се да не бъдете егоисти, зачитайте мнението на партньора/ката си, неговите/нейните нужди. Примирете се с това, че е възможно да не получите шанс да изразите кипящия си темперамент.
Ако семейната хармония ви е скъпа, научете се да правите отстъпки, в противен случай бъдете готови, че половинката ще ви се опълчи и скоро няма да заровите „томахавката“ на войната.

Изненадвайте любимия/та, изразявайте чувствата си нежно и внимателно, любовната жар не винаги е подходяща. Скоро ще разберете това. В отношенията ще настъпи период на романтика, която ще освежи и най-отдавнашните връзки. Това чудесно време ще служи на Овните за източник на вдъхновение. Възползвайте се от момента и решете с любимия/любимата всички разногласия, възстановете прекъснатата връзка.

Месецът ще бъде изпълнен с полети и падения. Добрата новина е, че влиянието на планетите няма да повлияе на волята ви. Както никога до сега, ще гледате на нещата реално, а не през „розовите си очила“, ще оценявате обективно ситуацията, в която се намирате.

Ще се наложи да отделите много сили за хармонизирането на отношенията с членовете на семейството и за отстраняването на дребни, битови неуредици.

Здравен хороскоп

Овните няма да се оплакват от здравословни проблеми през октомври. Ще бъдете изпълнени със сили и енергия. Само, понякога, самочувствието ви ще бъде далече от идеалното, като вина за това ще има покачването на кръвното налягане. За да избегнете такива неприятности е добре да се откажете от кафето.

Заслужава си да се погрижите за състоянието на пикочо-половата система и дебелото черво. Енергията на планетите ще ви накара да се активизирате в спалнята. За да не разклатите здравето си със сексуалните си подвизи е добре да се придържате към златната среда. По-добре ще се чувстват тези, които страдат от ревматизъм или други хронични заболявания.

Телец

Хороскопът за октомври 2020 година обещава, че месецът ще започне с популяризирането на важни проекти в професионалната сфера. Веднага след това ще дойде период, когато вашият успех ще зависи само от уменията ви да се доверявате на собствената си интуиция, на вътрешния си глас.

Астрологичната прогноза за октомври 2020 година предупреждава за нестабилно психоемоционално състояние. Добрата новина е, че вие умело ще се справите с кризата. Голяма част от есента ще бъдете уверени, ще се чувствате комфортно. Сърдечните дела ще бъдат свързани с дребни, но важни щастливи моменти. Важно е да не разваляте нищо.

Партньорът/ката може да не разбере опитите ви да извлечете от него/нея чувственост и буря от емоции. Такъв натиск ще възмути възлюбения/ната и може да ви обвини в прекалена взискателност. За да не навредите, използвайте енергията, която Вселената ви дава, в интимната сфера.

Хороскопът за октомври 2020 година предупреждава Телците за голям риск от снижаване на деловата активност и възникване на проблеми със здравето. Това ще разклати положението ви в професионалната сфера. Няма смисъл да разчитате на подкрепата на околните, най-добре се въоръжете с търпение и контролирайте ситуациите, взимайки инициативата в свои ръце.

Служебен и финансов хороскоп

Ще ви бъде трудно да се съсредоточите в службата. Хороскопът за октомври предсказва, че Телците ще бъдат подкрепяни от небесните тела, но ще ги направят прекалено емоционални. „Масло в огъня“ ще наливат и непредвидените обстоятелства, които ще създават хаотична и забързана атмосфера. Откажете се от навиците си да бързате и да действате прекалено самоуверено.

Контролирайте се и се съпротивлявайте на желанието да изказвате претенции с повод и без повод. Вашите думи ще звучат доста твърдо за околните, което ще стане причина за конфликт. Дребните спорове и недоразумения могат да се трансформират в проблеми от „световен мащаб“.
Със снижен енергиен потенциал ще ви бъде трудно да водите бизнеса си или да се изкачвате по кариерната стълбица.

Липсата на подкрепа от страна на близките и съмишлениците ще ви пречи да успеете. И все пак няма повод за паника, не се отказвайте, не бъдете песимисти относно ръста и развитието си. Контролирайте зорко ситуацията, въоръжете се с търпение, възлагайте надежди изключително на собствените си сили, но не ги надценявайте. Хороскопът за октомври 2020 година препоръчва на Телците да бъдат внимателни, да се откажат от риска, защото сега не е оправдан. Гответе се за много работа, плътен график, а също и да оправяте грешки, които сте допуснали в миналото.

Не е изключено много служебни спорове да не се решат мирно и да се наложи да се срещнете в съда с опонентите. За да избегнете това се постарайте да не допускате юридически грешки, внимателно четете договорите, проверявайте старите документи. Проблеми от личен характер ще разсейват Телците от важните служебни моменти.

Краят на месеца ще намали напрежението, което сте усещали през целия месец. Укрепването на отношенията с партньора/ката и близките ще се отрази добре на работата. Това ще стане условие за материална и финансова стабилност.

Любовен хороскоп

Според хороскопа за октомври 2020 година, на първо място за Телците ще бъде кариерата, а не домът и семейните ценности. Ще се стремите да влагате повече сили в работата, защото разбирате, че от вашите действия сега – зависи вашето бъдеще. Заради бездействието ви по отношение на хармонизирането на личния живот, ще ви се наложи да се доверите изключително на помощта на звездите.

Небесните тела създават благоприятни условия за подобряване на междуличностните отношения, но вие може всичко да провалите в стремежа си да получите повече себеотдаване от партньора/ката. Не се учудвайте, ако в определен момент ви обвинят в грубости, праволинейност и прекалена взискателност. Тази енергия, която бушува вътре във вас е по-добре да насочите към интимната сфера, а в общуването с любимия/любимата да заемете позицията на дипломат. Венера ще ви помогне да намерите правилните думи, за да стигнете до половинката си. Откровените разговори ще ви дадат възможност по-добре да се разберете един – друг.

Телците, които са сами, ще започнат активно да търсят партньор/ка. В потенциалния си спътник в живота, те ще търсят емоционалната подкрепа, която не им достига в живота.

Здравен хороскоп

На физическо ниво, Телците ще се чувстват добре. Същото не може да се каже за психическото здраве. Вие много ще се ядосвате за бъдещето и ще се наложи да забравите за спокойствието. От време на време се отпускайте с помощта на медитация и слушане на спокойна музика.

По-добре ще се почувстват тези, които дълго се борят с възпалителен процес или с остри респираторни заболявания. Препоръчва се по-внимателно да пазите очите си от инфекции. Но, ако не успеете да избегнете заразяването, не се паникьосвайте. Голяма е вероятността бързо да се възстановите.

Близнаци

Хороскопът за октомври 2020 година предупреждава Близнаците, че средата на есента ще бъде трудна, с необичайна динамика. Добрата новина е, че ще имате достатъчно енергия, за да заемете активна позиция и своевременно да реагирате на промените на ситуацията и възникването на непредвидими обстоятелства в службата и в любовта. Лошата новина е, че често нищо няма да зависи от вашите действия и периодично ще ви се налага, просто да се примирявате с възникващия хаос.

Астрологичната прогноза за октомври 2020 година говори за невъзможност бързо да се движите напред. Много сили и време ще отдадете на решаването на стари проблеми и актуални противоречия. От това ще пострада ентусиазмът и енергия с които сте били готови да пристъпите към новите проекти. Не трябва да се отказвате. Самоконтролът ще ви помогне да постигнете своето. Ще заслужите уважението на колегите си, ще станете техни вдъхновители.

Не е изключено да ви поверят ключова роля в работата над мащабен бизнес – план.

Движете се към върха на кариерата бавно и уверено. Хороскопът за октомври 2020 година съветва Близнаците да не губят сили за дреболии, които не са достойни за вашето внимание. Докажете на околните, че сте лидери, способни да водят хора след себе си. Чувствайте се свободни да покажете своите организационни умения. Те няма да останат незабелязани.

Служебен и финансов хороскоп

Според хороскопа за октомври, в началото на месеца, при Близнаците успешно ще преминат публичните изяви, планирани за този период. Възползвайте се от добрия момент и проведете важния разговор с началника. Обсъдете това, което ви тревожи, споделете с ръководството интересните си идеи и не е изключено шефът да се съгласи да ви помогне, за да ги реализирате.

Благодарение на удивителните си организаторски способности, представителите на този знак трудно ще бъдат извадени от равновесие. Ще им стигнат силите, за да решат бързо възникващите непредвидени проблеми в професионалната сфера и у дома. Направете всичко, което е по силите ви, за да укрепите собственото си положение. От това, колко добре сте се закрепили на определено ниво от кариерната стълбица, зависи това, как ще преодолеете препятствията, които не ви позволяват да се движите напред.

Материалното състояние ще се окаже нестабилно. Действайте внимателно. Старайте се на време да платите данъците и таксите, планирайте предварително как да се разпоредите със заработените пари и да върнете старите си дългове. Несериозното отношение към парите ще подкопае финансовата ви стабилност, ще накара деловите ви партньори да се съмняват, че могат да ви се доверят. Бъдете мъдри и внимателни! Помнете, че от лимона, който подкиселява живота ви, може да си направите лимонада. Най-предвидливите ще укрепят материалното си положение и дори ще намерят средства, за да инвестират в собствен, перспективен бизнес.

В края на месеца ще се наложи да използвате по-голямата част от сили те си, за да подобрите отношенията с партньорите, за да създадете основа за бъдещите си успехи.

Любовен хороскоп

Хороскопът за октомври 2020 година предсказва, че Близнаците, под въздействието на Марс в Овен, ще станат по-енергични. Потенциалът, с който ви е надарила Вселената, е желателно да разходвате мъдро. Използвайте силите си за подобряване на социалната сфера и разширяване на кръга на общуване.

В романтичните отношения бъдете дипломатични. Изразявайте деликатно емоциите си, а когато е уместно – бъдете сдържани и скромни. В края на месеца, попадайки под влиянието на Венера в Дева, вие ще бъдете настроени романтично. Няма да се наложи дълго да ви уговарят да прекарвате повече време в компанията на любимия/любимата. Ще се отпуснете, ще се наслаждавате на дребните неща, ще изключите преживяванията, свързани с професионалната дейност.

Самотните Близнаци ще срещнат своя партньор/своята партньорка в приятелското си обкръжение. До вас ще появи ярък, харизматичен човек, с когото, първоначално, ще завържете приятелство. След това, приятелската връзка постепенно ще се трансформира в нещо по-голямо. Важно е да не прибързвате със събитията. Вие сте сантиментални, но това трябва да демонстрирате внимателно и сдържано на своя спътник/своята спътница. Съдбоносна среща ви очаква през първата седмица на месеца.

Здравен хороскоп

Сферата на физическото и психическото здраве при Близнаците няма да бъде източник на проблеми. Но не трябва да се отнасяте нехайно към организма си. Защитете го, отделяйте повече време на храносмилателните органи.

Голяма е вероятността за възникване на неприятни усещания, на лошо храносмилане. За да намалите този риск, трябва да изпълнявате елементарните профилактични мерки. Това се отнася за тези, чиито имунитет е отслабнал и не е в състояние да се противопоставя на вирусните инфекции. Те могат да бъдат свързани с усложнения като бронхит или възпаление на белия дроб.

Рак

Според хороскопа за октомври, Раците ще бъдат в меланхолично настроение, предпоставка за което се явява ниският енергиен потенциал. Пазете си силите, за да не изпаднете в депресия. Астрологичната прогноза за октомври 2020 година показва проблеми в службата. Очаквайте големи преобразования в личната и в социалната сфера. Промените ще дойдат в средата и в края на месеца. Затова е добре да използвате първата седмица на октомври, за да се реализирате в дела, които обичате. Възползвайте се от момента, когато цари атмосфера на спокойствие.

На любовния фронт всичко ще бъде трудно, далече не така, както би им се искало на Раците. Сега дори тези, които са част от отношения, ще се почувстват самотни и никому ненужни. Средата на месеца ще бъде много напрегнато време, когато взаимоотношенията с партньора/ката ще бъдат трудни.

Хороскопът за октомври съветва Раците да отделят повече внимание на обществената дейност, в рамките на която, вие можете да преуспеете. В междуличностните отношения бъдете истински дипломати, иначе ви очакват скандали, които могат да приключат с разрив на взаимоотношения, които са ви скъпи.

Служебен и финансов хороскоп

Раците ще имат голямо желание да си стоят у дома, да избягват всички трудности и служебни задължения. Те няма да се интересуват от творческите проекти, ще „угасне“ техния интерес към колективния труд, на който те, обичайно, се радват.

Не трябва да мързелувате! Стремейки се с цялата си същност към уединение, избирайки уединението, заемете се с разработването на планове. С това е най-добре да се заемете в началото на месеца, когато ще успете с лекота да приложите своите аналитични умения на практика. Дребните победи ще ви окрилят, запасът от жизнени сили ще се обнови и нищо няма да ви попречи да обмислите внимателно плана си действие.

Гответе се за неприятности от сорта на непредвидени обстоятелства, които ще ви принудят да преразгледате старите си планове. Трансформацията на жизнените принципи и позиции, към които вие отдавна се придържате не е това, на което сте разчитали, но, заради успеха в деловата сфера се налага да жертвате нещо.

Не разчитайте на подкрепата на близките. Хороскопът за октомври 2020 година предсказва за Раците, че отношенията им с роднините, приятелите и съмишлениците ще станат напрегнати. Старите партньори могат във всичко да ви станат съперници, което да ви изкара от равновесие. Постарайте се да бъдете сдържани, не си навличайте сами неприятности. Запазете това, на което, по-рано, сте отдавали много време и сили, не довеждайте ситуацията до критични забележки.

Краят на месеца ще ви подари възможност да си починете, леко да се отпуснете морално и в същото време да се активизирате в деловата сфера. Енергията ще ви стигне за бърз скок напред. Ще подредите своите чувства, желания, приоритети и ще подредите живота си. Влагайте максимални усилия и скоро ще видите плодовете на старанието си.

Любовен хороскоп

Хороскопът предсказва на Раците големи промени в личния живот. Всичко ще започне с личностната ви трансформация. Ще промените старите си навици, а нарасналото либидо ще започне да се демонстрира на половинката ви по необичаен начин, която ще я изненада.

В средата на месеца, за себе си може да напомнят стари проблеми, които не сте решили своевременно. Не е изключено в този момент да достигнат своя апогей. За да издържите трудния период, подгответе се предварително за него като укрепите здравето си, в това число и психо-емоционалното, укрепете отношенията с роднините и партньорите. И когато „дойде бурята“, вие ще бъдете уверени и в себе си, и в близките. От трудната ситуация ще успеете да излезете, ако не победители, то поне с минимални загуби.

Очаква се смяна на плановете и приоритетите, като това ще бъде принудителна крачка, провокирана от неочаквани битови проблеми. От време на време, Раците ще ги спохождат мрачни мисли, ще им се струва, че никой не се нуждае от тях.

Не е изключено така да се чувстват дори тези представители на знака, които са част от отношения. Ще се чувствате нещастни, заради неразбирателство при общуването с любимия/любимата и нежелание да „прескочите“ стари обиди.

Здравен хороскоп

Раците ще се чувстват добре, защитните сили на организма ще бъдат на висота. Това е резултат от редовните тренировки и полезната храна. Ще ви заобикалят инфекциозните заболявания. Единствено мускулите ще се нуждаят от внимание, защото е много вероятно, през този месец да бъдат травмирани. Правете всичко, за да предотвратите възникването на такава опасност, иначе ще се наложи да похарчите много време за възстановяване. Бъдете внимателни зад волана и при работа с битови уреди.

Лъв

Според хороскопа за октомври 2020 година, Лъвовете ще бъдат заредени с мощна енергия, която ще им стигне за големи промени в кариерата. Очаква се много новости и изменения да засегнат общата работна среда и социалната сфера.

Астрологичната прогноза за октомври 2020 година ви предупреждава за голям обем работа, с която ще се наложи да се справите и успоредно с това, да се заемете със своето здраве. Намерете време за основни медицински изследвания. Края на месеца е желателно да прекарате у дома, отделяйте време на близките си, решавайте битовите проблеми. Тези, които предпочетат развлеченията с близките пред работата, няма да съжаляват за решението си. Общуването с приятелите, съмишлениците, любимите и децата ще ви донесе изключително приятни емоции.

Тези, които се стремят да започнат дълготрайно, взаимноизгодно, делово сътрудничество, хороскопът съветва да се сближат с колегите и партньорите на основата на общите си интереси.

Финансов и служебен хороскоп

Създавайте устойчива основа за успешно и щастливо бъдеще, занимавайки се с рутинните си дела и обичайните си задължения. Хороскопът за октомври 2020 година предсказва на Лъвовете, че това е най-добрата тактика за подготовка за неблагоприятния, труден период, който започва в средата на месеца.

Отделяйте повече внимание на социалната сфера и творческите проекти. Това ще стане ключ към укрепване на позициите ви в деловата сфера. Околните ще се отнасят с уважение към вас, което ще погали самолюбието ви. Важните бизнес отношения, които ще изградите в средата на октомври, ще трябва да защитите по всякакъв възможен начин. Те ще бъдат чупливи и нестабилни. Вина за това ще има не само негативната планетна енергия, но и нежеланието на огнените Лъвове да търсят компромиси.

Не бъдете инатливи, защото ще развалите отношенията си с колегите и началника или с подчинените, ако заемате ръководен пост. Неотстъпчивостта също няма да помогне и на тези, които са заети с решаването на трудни, юридически въпроси. В разбирателствата, свързани с противозаконни действия, вие може да бъдете въвлечени против своята воля.

За да намалите риска от възникване на такива неприятности, изучете внимателно кръга от приближени. Убедете се, че до вас няма хора със съмнителна репутация. Общуването с тях може да ви донесе, ако не проблеми със закона, то опетнена репутация.

Покорявайки нови върхове се съпротивлявайте на ефекта „опиянени от успеха“. В противен случай ще се сблъскате със загуба на доверието на колегите и приятелите, а кариерния ви път ще се разклати. От време на време трябва да се спирате, да си поемете дъх и да сте сигурни, че няма да загубите главата си в търсенето на добре платена работа.

В края на месеца ще настъпи спокоен период, подходящ за работа над творчески проекти и над развитието на деловите връзки, стартирането на нови партньорски отношения, основаващи се на общи интереси и взаимно уважение.
Финансовата основа ще укрепне, за сметка на допълнителна работа, която ще ви носи добри пари. Не е изключено, в бъдеще, към този източник на доходи да започнете да се отнасяте по-сериозно.

Любовен хороскоп

Хороскопът за октомври 2020 година предсказва, че на околните ще им бъде трудно да не забележат харизмата и привлекателността на Лъвовете. Но това не означава, че може да седите и да чакате единствения и неповторим/единствената и неповторима да почукат на вратата ви. Ако искате да устроите личния си живот, по-често излизайте сред хората и забравете за скромността си. Постарайте се да се откроите в тълпата. Направете всичко, за да заинтригувате обекта на вашата симпатия. Времето е подходящо за трансформиране на образа. Променете прическата, гардероба, допълнете с оригинални аксесоари.

Самотните Лъвове, също, могат с учудване да открият, че човек, към когото дълго са се отнасяли като към приятел/ка, ги интригува в романтично отношение. Не е изключено, под влиянието на планетарната енергия да решите да пренасочите отношенията с приятеля/приятелката в друго русло.

На семейните няма да им се наложи да се изолират сред четирите стени на дома си. Регулярно, в компанията на половинката, ще правят кратки, но запомнящи се пътувания. Източник на позитивни емоции ще бъде времето, прекарано в компанията на роднини и близки приятели.

Здравен хороскоп

Хороскопът за октомври ще зарадва тези Лъвове, които регулярно се тревожат за личното си благосъстояние, за общото си здравословно състояние. Вие сте в чудесно настроение, което означава, че в средата на есента не ви заплашва депресия. Ще ви заобиколят и вирусните инфекции.

От време на време ще ви тревожат пристъпи на мигрена. Не са изключени редовни покачвания на кръвното налягане. Но тези неприятности ще можете да избегнете, като е достатъчно да коригирате хранителния си режим и да водите активен начин на живот. Периодът е добър за начало на борба с излишните килограми, за посещаване на спортната зала, занимания с йога или танци.

Дева

Хороскопът за октомври 2020 година няма да разочарова тези Деви, които очакват от месеца нови перспективи за делово израстване и развитие. В началото на октомври се препоръчва да поставите акцент на собствената си харизма. Тя, като магнит, ще привлече в живота ви правилните хора. Може да разчитате и на дипломатическите си навици, уменията навреме да преминавате към активни действия.

Астрологичната прогноза за октомври е позитивна за тези, които по-рано много са се вълнували, заради нестабилното си материално положение. При вас ще се появи възможност да укрепите финансовата основа, да забравите за тревогите, предизвикани от отсъствието на пари или от риска да ги загубите. Възползвайте се от положителния период и се заемете с духовното си израстване. Работейки над вътрешното си „Аз“, вие ще започнете да се приспособявате към постоянно променящите се обстоятелства.

Страхът и съмненията няма да се превърнат в препятствия, ще имате достатъчно сили, за да ги преодолеете.
Хороскопът за октомври 2020 година препоръчва на Девите по-често да излизат сред хората, да се съгласяват на предложенията, свързани с публични изяви. Колкото по-общителни бъдете, толкова повече шансове ще получите да встъпите в стабилни отношения и да развиете делово сътрудничество.

Служебен и финансов хороскоп

Хороскопът за октомври предсказва на Девите дребни изпитания, които ги очакват в началото на месеца. Сега трябва да бъдете уверени в себе си и в проектите, над които работите. Ще се наложи да бъдете сдържани. Този период не е свързан с големи сътресения и сериозни проблеми. Ще го преживеете без големи загуби. Но това очаква само тези, които се отнасят сериозно към своите задължения.

Несериозното отношение към кариерните перспективи ще доведе до застой на важните дела. Набележете си цели, работете с план за тяхната реализация. Ако отпътувате в командировка, не губете своята бдителност. Бъдете внимателни към детайлите, иначе ще се окажете въвлечени в опасна ситуация.

В средата на месеца не се препоръчва да се стремите към бързи резултати. Такива действия ще внесат суматоха в ежедневието, всяка ваша крачка ще бъде непоследователна, лишена от логика. След това не трябва да се учудвате, че не са ви удостоили с възнаграждение. Сега се откажете от инвестиране, защото е много вероятно да е неефективно и ненавременно. Доверете се на уменията си всичко внимателно да анализирате, това ще ви даде възможност да предвидите бъдещето, да направите правилните изводи и благодарение на това да коригирате сегашните си планове.

Ако се каните да реализирате интересни идеи, разчитайте не на деловите си партньори, а на собствените си сили. В общуването с колегите бъдете деликатни, за да не провокирате конфликтни ситуации.

Краят на месеца ще бъде доходен. Не харчете напразно заработените пари, вложете ги в нов бизнес или в недвижим имот. Разпореждайте се с капиталите си разумно, така не само, че ще укрепите материалното си състояние, но и ще станете авторитетни и влиятелни хора.

Любовен хороскоп

Девите, в средата на октомври, ще си поставят цел да хармонизират романтичните си отношения, да ги направят стабилни. Половинката ще ви разглежда не само като любовник, но и като приятел и надежден съюзник/любовница, приятелка, надеждна съюзница, в които не трябва да се съмнявате. Половинката ще оцени такова отношение към себе си и ще ви подкрепи във всички начинания, дори и в тези, в които сте несигурни. Заради общото благо, възлюбените ще се стараят да станат по-добри и да израстват заедно.

Хороскопът ви съветва да не се опитвате да контролирате всяка крачка на половинката си, дайте им повече свобода, повярвайте в силите и възможностите им, оставете „полезните съвети“ за себе си.

Семейните Деви, които вече са станали родители, ще отделят много време на възпитанието на децата си. Всяка минута, прекарана с тях, ще ви носи положителни емоции. Вие ще се гордеете с младото поколение, но е важно да не „обръщате посоката към себе си“, т.е. да не приемате положителните качества на детето като единствено, заради собствените ви заслуги.

Девите ще бъдат енергични при решаването на битовите въпроси. Никой от близките им няма да успее да ги настигне. Ще решават възникващите проблеми бързо и ефективно.
На самотните представители на този знак се препоръчва по-често да излизат сред хората, да не отказват срещи с приятели. В тяхната компания ще срещнете „своя“ човек.

Здравен хороскоп

В началото на месеца съществува голяма възможност да се простудите или да хванете инфекция. Започнете да се храните с цитрусови плодове, да пиете витамини и изобщо, прибегнете към всичко, което води до укрепване на имунитета. Ако не успеете да избегнете заболяванията, не се бавете с лечението. Следвайте инструкциите, които ви е дал доктора. Не отлагайте посещението в болницата, дори симптомите да се окажат незначителни.
Препоръчва се да отделите повече внимание на душевното си равновесие. Заради това се заемете с йога и медитация.

Везни

Хороскопът за октомври 2020 година предсказва на Везните изостряне на желанието да постигнат справедливост във всичко и да постигнат вътрешен баланс. Препятствия по пътя към това могат да станат появили се, в най-неочаквания момент, призраци от миналото.

Астрологичната прогноза за октомври не ви съветва да се паникьосвате по този повод. Не е изключено хора, за които дори сте забравили да мислите, внезапно да заявят за себе си и да изиграят ключова роля в съдбата ви.

Не се препоръчва да премествате важните делови срещи за друг период, защото може да подпишете изгодни сделки. Периодът е благоприятен за финансови транзакции, ако успеете сега с всичко, материалната сфера ще бъде устойчива.

Личния живот ще стане източник на проблеми и причина за ядове.

Бурята ще застигне тези, които от скоро са заедно и тези, които отдавна са женени. Не бързайте да правите прибързани изводи и не взимайте решения, за които ще съжалявате. Действайте като дипломати, придържайте се към тази позиция до тогава, докато върху вас с любимия/любимата не спре действа негативната енергия на небесните тела.

Служебен и финансов хороскоп

Началото на месеца ще бъде време за позитивни промени. Представителите на този знак ще се сблъскат с необичайна, за тях, динамика.

Ще бъдете решителни, ще действате активно и смело. Това ще бъде ключа за успех на фона на противопоставяне на недоброжелателите, сблъсквайки се с които, трябва да отстоявате собствените си интереси. Не трябва да разчитате на късмета, защото, от време на време, той ще ви изоставя. Периодично ще се появява желание да оставите всичко, но вие ще преживеете нестабилния период с минимални загуби само в случай, че не се предадете.

Материалното положение ще се клатушка. Ще бъде резултат от непредвидени събития, сред които и повреда на битова техника, досадни грешки в службата, съпроводени от глоби.
Не са изключени проблеми с проверяващи органи или с юридически въпроси, които са свързани с получаването на наследство или относно права на собственост.

Средата на месеца ще бъде особено напрегнат. Околните ще бъдат недружелюбни към вас. А вие ще им ще им отговорите с агресия. Ще ви бъде трудно да устоите на желанието да контролирате и да управлявате другите, да им диктувате своите условия. Масло в огъня ще налеят неприятностите, предизвикани от липсата ви на принципност, навика да бързате и да действате непоследователно. Не са изключени травми, заради които, чисто физически, ще ви бъде трудно да реализирате планираните, за средата на есента, проекти.

Хороскопът за октомври 2020 година препоръчва на Везните да бъдат много внимателни.

В края на месеца се заемете с търсенето на допълнителен източник на доходи. Голяма е вероятността, търсенето ви да се увенчае с успех.

Любовен хороскоп

През първата половина на октомври хармонизирането на романтичните отношения ще бъде затруднено от прекомерната взискателност на Везните. Това ще засегне както тези, които отдавна са семейни, така и хората, които наскоро са намерили своята половинка. Нещо повече, това очаква и самотните, които при всяко ново запознанство ще търсят и най-малките недостатъци, без да забелязват достойнствата на човека.

Скоро ще разберете, че не сте били прави, но за болшинството Везни това осъзнаване ще бъде закъсняло. Ако един човек ви е скъп, положете максимални усилия, за да възстановите отношенията си с него.

В средата на месеца на първо място ще излязат въпросите, които са свързани с благоустройството на бита. Не е изключено някои Везни да започнат да си търсят нов дом, а други да приемат предложението на партньора да заживеят заедно.

В края на месеца може да си отдъхнете и да се насладите на флиртуването, от липса на което няма да се наложи да се оплаквате. Вие сте привлекателни, самоуверени, разкрепостени. Околните ще забелязват това и ще ви се възхищават. За свободните Везни започва период от поредица романтични срещи и е голяма вероятността да си намерят половинка.

Здравен хороскоп

Хороскопът за октомври 2020 година предупреждава Везните за риск от обостряне на хронични заболявания. Това ще бъде резултат от физическа и психическа преумора. Пазете енергийния си потенциал, редувайте работата и почивката. Коригирайте дневния си режим, постарайте се да си осигурите продължителен и качествен сън.

В средата на месеца отидете до болницата, за да изпълните онези манипулации, които отдавна отлагате. Обърнете се към зъболекар, за да излекувате зъбите си или да си поставите протези. В края на октомври ще се наложи внимателно да филтрирате цялата постъпваща информация и съветите, които ви дават приятелите, загрижени за вашето здраве и имунитет.

Скорпион

Хороскопът за октомври 2020 година предсказва на Скорпионите развитие на приятелските връзки, продуктивна дейност над проектите, реализирането на които ще се отрази благоприятно върху развитието на кариерата.

Според астрологичната прогноза за октомври, вие ще станете по-меки от обичайното, благодарение на което няма да ви бъде трудно да постигнете вътрешен баланса. В началото на месеца ще се случат важни промени в сърдечната сфера. Ще се съсредоточите върху личния си живот, но не за дълго, защото скоро вниманието ви ще се прехвърли върху творчеството. Тук ще преуспеете, ще имате достатъчно сили, вдъхновение и изобретателност.

Използвайте енергията си за правилните действия. Работете не само за реализирането на впечатляващия ви потенциал, но и за възстановяването на връзките, които, по една или друга причина, сте разрушили.

Хороскопът за октомври предупреждава Скорпионите за тясната връзка между социалния аспект на живота и личния, емоционален фон.

Поставете си за цел да ги хармонизирате и тогава всичко ще се подобри автоматично. Така ще постигнете идеален душевен баланс.

Служебен и финансов хороскоп

Октомври, за Скорпионите, ще стане труден, защото е свързан с редица противоречия. Проблеми ще бъдат и намаленият енергиен потенциал, и отслабеният имунитет. На фона на лошото самочувствие, упадъка на силите и постоянната смяна на настроението, организмът няма да бъде готов за работа в обичайното или в по-интензивно темпо. Най-трудни ще бъдат началото и краят на месеца, когато Скорпионите ще бъдат принудени много да контактуват с околните, да работят над важни проекти, да пътуват в командировки. В този момент те ще се стремят към усамотяване, мислите им ще бъдат заети с нерешените проблеми в личния живот.

Скорпионите могат да изглеждат отдалечени, затворени в себе си за околните. Звездите не препоръчват да се отказвате от работата си, но и не трябва да се хвърляте с главата напред в нея. Намерете златната среда, балансирайки между бита, дома, отстраняването на проблемите в партньорските отношения и перспективата за кариерен ръст и бизнес. Само така ще постигнете положителни резултати в работата и няма да навредите на собственото си психо-емоционално здраве.

Гответе се за предателство от страна на тези, които сте считали за приятели. Съществува голям риск от активизиране на конкурентите и недоброжелателите. Заради действията на тези хора, в средата на есента много могат да се почувстват излъгани. Няма да избегнете горещите разочарования. Но не зацикляйте върху недостатъците на другите, следете за собственото си поведение. Хороскопът за октомври 2020 година препоръчва на Скорпионите да се откажат от навиците си да „хвърлят прах“ в очите на другите и да проявяват егоизъм.

Лъжите и илюзиите ще им пречат да оценят обективно случващото се, затова те самите могат да се окажат жертва на лъжа или афера. В края на месеца ще започне положителен период, когато ще бъдете предприемчиви и енергични.

Любовен хороскоп

В началото и средата на октомври, Скорпионите ще поискат да си вземат почивка от отношенията и да прекарат време отделно от половинката си. Не се паникьосвайте, това съвсем не означава, че сте изстинали към любимия/любимата. Просто сега ви е необходимо да анализирате миналото и настоящето, да разберете как виждате собственото си бъдеще. За да избегнете неразбирането и обидите обяснете добре защо искате време за усамотяване. Откровеният разговор е това, което ви е необходимо, за да може да „плувате свободно“.

Това свободно време, което ще се появи при вас, е желателно да използвате за себе си, за своята душа и тяло. Най-добрият вариант е да тръгнете да пътешествате. Отидете там, където наистина ще се отпуснете и ще огледате състоянието на нещата, с които си имате работа, от различен ъгъл. Когато се върнете при партньора/ката си, без усилие ще решите всички проблеми, които са ви досаждали преди.

Свободните сърца ще се сблъскат с желанието на своите приятели да ги сватосат с някой, който също е сам/а. Не бързайте да се ядосвате и да отказвате. Не е изключено срещата, която ви организират, да бъде съдбоносна. Ако между вас не избухнат искри, то тази среща ще бъде началото на едно истинско приятелство.

Здравен хороскоп

В началото на месеца, хороскопът препоръчва на Скорпионите да се сложат на диета, която да им осигури безопасно сваляне на килограми. Вие сте доста корави и бързо ще свикнете с новото меню, без да изпитвате дискомфорт. В средата на месеца ще се наложи повече да се вслушвате към интуицията си, а толкова в гласа на разума. Използвайте тази тактика когато взимате решение кои лекарства да приемате, коя схема на лечение да следвате. Допълнително, за да разсеете съмненията се посъветвайте с лекуващия ви лекар. По този начин ще стигнете до препаратите и методите, които ще ви устройват напълно.

Стрелец

Според хороскопа за октомври 2020 година е добре Стрелците да изчакат с активните действия. Заемете се с планирането на бъдещето и със самоанализ, защото това ще ви донесе много полза. За сметка на тези действия ще се подобри положението ви в службата и ще изберете правилно направление за развитието на личния си живот.

Астрологичната прогноза за октомври 2020 година показва, че голяма част от месеца ще премине под въздействието на Марс. Тази планета ще зададе добра динамика, която като следвате ще покорите нови върхове в творческата сфера. Тази планета ще ви зареди с добро настроение.

Втората половина на октомври трябва да премине под знака на реорганизиране на материалната основа, която трябва да промените. Едновременно с това, вие ще бъдете принудени да се погрижите за своето здраве. Социалният сектор също се нуждае от внимание и в него ще успеят тези, които се доверят на природната си харизма.

Стрелците ще бъдат емоционални, а понякога прекалено. Наблюдавайте се, не забравяйте за самоконтрола.

Финансов и служебен хороскоп

Началото на октомври ще се окаже позитивен период за Стрелците. Възползвайте се от момента и се постарайте да направите максималното от това, което сте планирали за този период, защото след няколко седмици работната среда ще се промени драстично към по-лошо. Около вас ще се възцари истински хаос. Сега, върху вас ще се посипят ненавременни, но интересни предложения, които е добре да проучите внимателно, преди да дадете съгласието си. Някои от тях ще бъдат свързани с реални перспективи за професионалното ви развитие, други ще разрушат важни делови връзки и ще разклатят финансовото ви положение.

Препоръчва се да се отнасяте внимателно към околните, защото не е изключено сред тях да има хора, които да искат да се възползват от вас. За да не изгубите много, свалете „розовите си очила“ и оценете обективно ситуацията в която се намирате. В социалната сфера отделяйте внимание само на тези, които са достойни. Ако се разпилявате, суетата ще ви отвлече от основното. Трудният период ще успеят да преживеят само предвидливите личности, тези, които се съветват с професионалисти и предварително „опипват“ почвата, опитвайки се да открият отрано премеждията. Това, повече от всичко, се отнася до юридическите въпроси.

Хороскопът за октомври 2020 година съветва Стрелците да не се опитват да скачат по-високо от боя си. Използвайте силите си за изглаждане на отношенията с началника, колегите и подчинените. Постарайте се в службата да запазите позицията, която вече сте постигнали. Тези, които се справят с това успешно, към края на месеца ще намерят възможност да направят скок напред към реализиране на мечтите си. Препоръчва се, също, внимателно да проверявате постъпващата към вас информация. Не вярвайте на всичко, което чуете, иначе рискувате да загубите пари или ценно имущество.

Любовен хороскоп

Хороскопът за октомври 2020 година показва за Стрелците голям напредък във всички процеси, които засягат личния живот. Под влиянието на Марс в Овен, вие успешно ще развивате съществуващите отношения или ще възстановите прекъсната романтична връзка. Това ще успеете да направите само с горещо сърце и хладен ум. Важно е, както съветва хороскопът, да не забравяте, че покрай Марс на сърдечните дела ще оказва влияние и Венера, а тя в този период няма да бърза. Въоръжете се с търпение и не чакайте бързи резултати от своите действия и старания.

Както никога, на огнения знак ще му бъде лесно и просто да изразява своите чувства. Но в средата на месеца, тънката натура и откритата душа на Стрелците ще стане уязвима. Вие лесно ще се засягате и партньорът няма да бъде виновен за това. Работете над себе си, не се крийте и не трупайте обиди в себе си. Усетите ли тревога, поговорете за причините с половинката.

На семейните Стрелци се препоръчва да отделят повече внимание на роднините, особено на тези, с които отношенията ви от доста време са обтегнати. Ще се наложи паралелно да решавате и битови проблеми.
Самотните Стрелци ще получат възможност да срещнат интересен човек, с когото ще им бъде леко да управляват емоциите си.

Здравен хороскоп

Стрелците, през октомври, не са заплашвани от сериозни болести, благодарение на високия си енергиен потенциал. Позитивното настроение ще стане най-доброто защитно средство срещу сериозните здравословни проблеми и есенната депресия. Времето е подходящо за посещение на басейн, солар, масаж, но това трябва да правите с желание, а не защото трябва.

Облекчение ще получат дори мнителни представители на този знак, които са свикнали да си приписват всички познати на човечеството болести. Ако не сте се отучили от тези навици, то не се измъчвайте, а отидете на лекар, за да разсеете всички съмнения относно „диагнозата“ си.

Козирог

Хороскопът за октомври 2020 година предсказва, че за Козирозите, на първо място, ще излезе професионалната сфера. Бъдете готови за това, че в тази сфера не всичко ще бъде така гладко. Ще се окажете под натиска на околните, което ще предизвика дискомфорт у вас. Отдушник, в това време, няма да стане личния живот, в който се очакват конфликти с партньора/ката.

Астрологичната прогноза за октомври 2020 година показва, че ключът към хармонизирането на ситуацията е във вътрешния ви баланс. Работете над себе си, така ще можете да разчитате на подкрепата на приятелите си. Средата и края на месеца ще бъдат свързани с големи промени, които ще засегнат вашето психо-емоционално състояние. Не бързайте да „биете“ тревога. Тези метаморфози са положителни. Ще станат инициатива за „презареждане“. Силите, които ще се появят у вас, най-добре използвайте за стабилизиране на отношенията с половинката.

Ако сте сами, хороскопът за октомври обещава, че сега, както никога, ще ви бъде лесно да изразявате чувствата си. Важно е да се възползвате от момента, да проявите инициатива и да вземете контрола над ситуацията в своите ръце. Бъдете решителни!

Служебен и финансов хороскоп

Хороскопът за октомври 2020 година предупреждава Козирозите, че ще се наложи да се „разкъсват“ между работата и общуването с роднини, приятели, съмишленици. Най-активните в това отношение ще постигнат материално благополучие. Основната препоръка за месеца е да не се отказвате от колективния труд. Той ще се окаже по-продуктивен, отколкото индивидуалния. Обкръжавайки се с творчески хора и надеждни „спътници“, вие с лекота ще преодолеете всички трудности, които ще срещнете по пътя към върха на кариерата.

Застой в работата ви очаква само в средата на месеца, когато ще станете свидетели на големи, кадрови промени и организационни реформи, които могат да ви извадят от равновесие. В това време ще се наложи да работите повече от обичайното. Бъдете готови за недоразумения с началника и колегите. Не се опитвайте да отстраните или да измените възникващите внезапни обстоятелства. Бъдете гъвкави и се съобразявайте с тях.

Ако заемете твърда позиция и сте несговорчиви, бъдете готови за това, че около вас ще възникне напрегната атмосфера, която ще отблъсне и влиятелните хора, способни да играят ключова роля в съдбата ви. Да имате принципи и да ги отстоявате е добро, но не „отивайте твърде далече“. В противен случай не само, че няма да постигнете успех в професионалната сфера, но и ще провокирате конфликти, които ще успеете да решите единствено в съда.

Ако планирате за средата на месеца важни преговори, срещи или пътувания, хороскопът за октомври 2020 година ви съветва да ги преместите за края на месеца, когато ситуацията ще се стабилизира и вие ще разполагате със свободно време и ще можете да се посветите напълно на проектите, без да ви разсейват дребните неприятности.

Любовен хороскоп за октомври

Според хороскопа за октомври 2020 година, Козирозите, през този месец, няма да минат без изясняване на отношенията. Най-малкото, което заплашва представителите на този знак, е неразбирателство с половинката, а най-много – гръмки скандали.

Сега, склонността ви да се стремите към идеала, няма да ви бъде от полза. Партньорът/ката ще разбере позицията ви като агресивна, затова ще се наложи да контролирате собствения си темперамент. Намерете алтернативни методи, за да изразите чувствата си, използвайте силите, с които разполагате, в други направления. Правете така, както ви подсказва интуицията, спрете да подценявате важността от общуването с любимия/любимата и откровените разговори с тях.

Месецът ще наподобява ва влакче от луна парк. Периодите на затишие ще се сменят с периоди на пристъпи на ревност и изясняване на отношенията, които, ще ви се струва, че нямат край. Не се отказвайте и не бързайте да си правите изводи. Ще дойде време, когато ще разберете, че бурята в отношенията ви е била от полза. Осъзнавайки това, вие ще направите необходимите действия за отстраняване на разногласията.

Свободните Козирози трябва да напуснат пределите на собствената си зона на комфорт. Време е да сложите край на уединяването, като начин на живот, да се отървете от навиците си да се криете между четирите стени на дома си. Допуснете до себе си хора, които се интересуват от вас. Не е задължително сред тях да намерите своя потенциален спътник в живота, но със сигурност ще подобрите социалната си сфера.

Здравен хороскоп за октомври

В средата на есента, здравето леко ще подведе Козирозите, но всички проблеми ще имат своето решение. Някои болести ще можете да лекувате самостоятелно, с обичайните методи, а други – е най-добре да лекувате под контрола на лекар. Към вторите се отнасят хроничните заболявания на ставите, сърдечно – съдовите, стомашните, чревните. Трябва да отделяте повече внимание на качеството на съня.

Водолей

Хороскопът за октомври 2020 година съветва Водолеите да преразгледат приоритетите и представата си за това, кое може да се нарече идеален живот. Самоанализът ще ви даде възможност да определите целите, които са най-актуални за вас. Ще бъде от полза, също, да се откажете от принципите, които ви пречат да се движите напред, да стенете по-добра версия на самите себе си.

Астрологичната прогноза за октомври 2020 година показва, че вие ще бъдете под влиянието на Марс, който ще ви принуди по-често да оставяте дома и да излизате на вън. Ще усетите остра необходимост повече да пътешествате, да се запознавате с нови хора. Това ще способства „уреждането“ на живота при самотните хора. Голяма е вероятността, сред вашите нови приятели да се окаже и човекът, достоен да ви бъде спътник в живота, но не трябва да разчитате прекалено на това. Възможен е и друг вариант на развитие на събитията.

Той предполага начало на роман, който да приключи така внезапно, както е и започнал.
Хороскопът за октомври съветва семейните Водолеи да се въоръжат с търпение. В съвместният им живот с партньора се предвиждат големи промени, процесът на трансформация на отношенията ще бъде дълъг.

Служебен и финансов хороскоп

Хороскопът за октомври 2020 година предупреждава Водолеите, че средата на есента ще се окаже нестабилно време за тези, които са съсредоточени към кариерни постижения. В същото време, ще ви бъде лесно да следвате новата динамика на живота, зададена от обстоятелствата, и да се реализирате творчески, но в определен момент ще разберете, че сте станали заложници на хаос и суета. Заради съществуващото напрежение, голяма част от свършената работата ще се окаже безрезултатна.

Най-добре е важните проекти да планирате за началото на месеца, когато обстановката ще бъде благоприятна, а на вас ще ви стигнат силите, за да се преборите за достойно място под слънцето. Сега трябва да използвате голяма част от силите си, за да укрепите своя авторитет в социума, за разширяване на бизнеса и за стабилизиране на деловите отношения. С помощта на енергията на планетите ще ви бъде по-лесно да оценявате ситуациите и да предусещате как ще се развиват. Отчитайки тези прогнози е добре да коригирате планът си за действие. Неочаквано за вас самите, ще намерите алтернативни варианти за решаването на стари проблеми. Вътрешните ви противоречия могат да се превърнат в пречка. От вас ще се изисква решителност.

Смело разрушавайте безперспективното старо, за да може на това място да дойде нещо грандиозно ново, способстващо придвижването ви по кариерната стълбица.

Сблъсквайки се с негативни промени в професионалната сфера, не бързайте да напускате и да търсите нова работа. Фактът, че на вас не ви е уютно да работите в различна обстановка, все още не е повод да изоставите всичко. А и едва ли ще намерите добра, нова работа. На новото място, на което ще отидете, могат скоро да се появят същите проблеми, от които сте избягали.

Любовен хороскоп

Хороскопът за октомври е многообещаващ за влюбените. Много е възможно, Водолеите да направят невероятни открития, които да внесат разнообразие в съвместният им бит. Възможно е под влиянието на Меркурий в Скорпион, в главата ви да се зародят мрачни мисли. Дисонансът ще навреди на хармонията, към която сте се стремили в отношенията си с половинката. Реално ще успеете да намалите риска да разрушите това, над което много сте работили, само за сметка на опитите да се вслушвате в сърцето си и да игнорирате гласа на разума, който сега не може да ви каже нищо позитивно.

Средата на есента ще стане отличен период, за да се избавите от старите си навици, сред които и този, да бягате от външния свят и под всякакъв предлог да се стремите към уединение. Ще почувствате готовност да се движите напред към приключенията. Купете куфар и заедно с партньора тръгвайте на пътешествие, по време на което ще се появи възможност да се потопите в романтика.

Препоръчва се да спрете да се вслушвате в съветите на околните. Всички Водолеи трябва да имат свое мнение. Взимайте самостоятелни решения, а, ако сте част от отношения – обсъждайте всичко с партньора/ката.
На свободните хора ще им се наложи да се ограничат във флиртуването, да се научат да отказват на ухажорите, които ги канят на срещи. Само така ще изключите риска да се окажете в отношения с човек, който не ви вижда като потенциален партньор/потенциална партньорка в живота.

Здравен хороскоп

През октомври, Водолеите ще бъдат в добро настроение, което ще се отрази благоприятно на физическото им здраве. Околните, които са във възторг от широката ви усмивка и красивата ви фигура, с готовност ще се заемат за всяка работа. Звездите препоръчва да се откажете от постоянните пътувания, защото рискувате да станете участник в пътно транспортно произшествие, особено когато вие шофирате. Най-добре е да се разхождате пеша.
В средата на есента не трябва да планирате занимания с екстремни спортове, защото може да получите сериозна травма.

Риби

Според хороскопа за октомври 2020 година, в средата на есента, няма да ви се наложи да се ядосвате, заради финансовата си стабилност. В социалната сфера също всичко ще бъде добре, благодарение на вашия вроден магнетизъм. Ползвайки се от това, внимавайте да не преигравате, защото на някои ще се сторите привлекателни, а на други – натрапчиви.

Астрологичната прогноза за октомври 2020 година препоръчва да отделяте повече сили на търсенето на нови методи за самоизразяване. Средата на месеца ще бъде отличен период за духовни практики и работа над усъвършенстването на вътрешното ви „Аз“.

В края на месеца трябва да се отървете от „розовите очила“ и мечтите, независимо колко са примамливи. Не се водете по собствените си капризи и променящите се емоции, доверете се на разума си и се вслушвайте в неговия глас.

Служебен и финансов хороскоп

Хороскопът за октомври 2020 година предупреждава Рибите, че средата на есента ще бъде наситена с различни събития, които са свързани с трансформация на партньорските връзки и духовни промени. Това, непременно, ще се отрази на отношението ви към собствените ви задължения и перспективите за кариерно израстване. Ниският енергиен потенциал ще усложни всичко. На този фон ще почувствате общо неразположение, ще се сблъскате с признаци на депресия.

Сега е важно бързо да се настроите за новите обстоятелства и жизненото темпо. Ако не го направите, рискувате да влезете в конфликти с бизнес партньорите, с началника, с подчинените и с колегите. Вероятностите да бъдете въвлечени в такива неприятни ситуации са много големи в средата на месеца, когато ще ви напрягат и най-дребните забележки от страна на колегите и началника.

Въоръжете се с търпение. Към края на месеца ще разберете, че грандиозните промени, свидетели на които сте станали, са се случили за добро, дори, ако изначално сте ги характеризирали еднозначно – като негативни. Според хороскопа за октомври 2020 година, Рибите ще открият за себе си нови възможности за самореализация. Допълнителен плюс ще бъдат откритите нови методи за решаване на проблемите, свързани с проверяващите органи, в това число и данъчните.

Ще сложите край на проточилите се съдебни дела. Ще настъпи благоприятен период, когато при вас ще се появи повече свободно време за творческа работа и за реализирането на интересни идеи. Ако за това не ви достига вдъхновението, не се отказвайте от командировките. Смяната на обстановката ще ви бъде от полза.

Любовен хороскоп 

Хороскопът за октомври предупреждава Рибите, че в средата на есента ще станат прекалено сантиментални. Под влияние на планетите, вие ще успеете да поработите упорито над развитието на романтичните отношения, но едновременно с това, ще усещате дискомфорт, свързан с нестабилното ви либидо. Ако не сте в състояние решително да се справяте с проблемите, които възникват в сърдечната сфера, прибегнете до друга тактика, настройте се за романтика.

Хармонизирането на отношенията може да стане и чрез откровени разговори. Споделяйте с половинката си мислите, които ви безпокоят и изслушвайте любимия/любимата. Искреността ще постави моста към сближаване и за борба с напрежението.

От време на време прекалената емоционалност ще ви пречи при изразяването на чувствата, а също и ненавременно избухналото вътрешно желание напълно да контролирате партньора/ката, да демонстрирате на околните, че ви принадлежи изцяло.

Самотните Риби могат да ликуват, защото по-голямата част от месеца ще бъде благоприятна за срещи с нови хора, сред които ще срещнете този/тази, с които реално ще изградите устойчиви отношения. Но не бързайте с предложението за брак, дори и да чувствате, че сте открили правилния човек. Може да съжалявате за това си решение, опознавайки по-добре възлюбения/възлюбената.

Здравен хороскоп

По-малко си стойте у дома. Независимо от времето – излизайте често сред природата, повече ходете пеша. Добре е да си създадете навик да се занимавате със спорт на открито. Особено удобно, това, ще бъде за тези, които живеят в къща или имат голям балкон. Ще се учудите, колко много чистият въздух подобрява настроението и ви помага да се преборите с безсънието и мигрената. За да предпазите нервната си система е желателно да ограничите общуването с неприятни хора, сред които могат да се окажат и завистливи личности, и такива, които се стремят да ви използват за собствените си користни цели.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара

Абонамент