Хороскопът за февруари 2020 година обещава изпълнение на най-смелите ви мечти. Поставяйте целите си уверено и смело, не „слизайте“ от избрания път. В резултат на това, вие ще реализирате плановете си. Но скептичните не трябва да разчитат на чудеса, защото тяхното негативно възприемане на света е бариера, която не позволява на фантастичните събития да се случат в живота им.

Общувайте повече с роднините! Астрологичната прогноза за 2020 година призовава към това представителите на всички зодиакални знаци. Време е да протегнете ръка на членовете на семейството си, да им дадете ценни съвети, да им помогнете да решат проблемите си. Ако сте се скарали с някои от тях, помирете се! Ако сами не можете да направите това, обърнете за помощ към други роднини, да ви помогнат да „заровите брадвата“. Празниците у дома ще преминат отлично.

Не се препоръчва да разглеждате отложени във времето въпроси. Най-добре е да се заемете с нови проекти. Не знаете в коя сфера е най-добре да работите? От помощ ще ви бъдат психологическите тестове и съответната литература, след четенето на които ще успеете без проблем да намерите решение.

Хороскопът за февруари 2020 година обещава напрегната последна седмица на месеца. Сдържайте се при сблъсък с негативи от страна на околните, дръжте емоциите си под контрол. За да управлявате гнева, използвайте медитация и дихателна гимнастика. Излизайте по-често сред природата, където може да хармонизирате себе си.

Представителите на знаците на водата и земята ще заемат активна жизнена позиция. На тях ще им стигне мотивацията, за да покорят върхове в работата. Съдбата ще бъде на страната на тези, които решат да се образоват или да се заемат със саморазвитие. Не чакайте кардинални промени в сърдечните дела. Партньорите със стабилни отношения ще се радват един друг с романтични срещи, приятни, дребни изненади и просто общуване на „една вълна“.

Хороскопът за февруари 2020 година предсказва активност на Меркурий. Тази планета ще помогне на тези, които работят с клиенти. Важна роля ще изиграе и Водолей, отговарящ за колективната работа. Този знак ще подари слънчева енергия на тези, които ценят приятелството и никога не се отдръпват от своите приятели.

Представителите на въздушната стихия, изведнъж ще започнат да се стремят към усамотяване и работа в която сами ще отговарят за реализирането на определен проект. Не се ядосвайте за тези хора, на тях просто им трябва време за преосмисляне на получения опит.

Началото на месеца, според хороскопа за февруари 2020 година, ще ви подари усещане за повишаване на „шестото чувство“, доверете му се. В действителност ще ви стане по-лесно да се концентрирате и да усвоявате нова информация, интелектуалните ви способности ще „излязат“ на принципно ново ниво.

Годишни хороскопи за 2020

Овен

Време е да се откриете за новото, да „пуснете“ промените в живота си. Хороскопът за февруари 2020 година е благоприятен и многообещаващ за Овните. Съдбата ще ви се усмихне, така че шансовете, вие да се окажете на върха, са големи. Много ли работите? Научете се, също така, да намирате време за почивка.

В началото на месеца, астро прогнозата за февруари 2020 година, предупреждава Овните за възможни неприятности, които да са следствие от безразсъдните им действия. За да не се окажете в „задънена улица“ претегляйте всички „за“ и „против“ преди да вземете едно или друго решение, премисляйте какво ще кажете! От вашето благоразумие и внимание зависят резултатите от работата над важни проекти.

Първите дни на месеца ще ви донесат негативни емоции. Хороскопът за февруари 2020 година препоръчва на Овните да се сдържат и да не реагират на провокациите на недоброжелатели, иначе ще разклатите добрата си репутация.

Средата на месеца е добър период за самоусъвършенстване и развитие на талантите в творческата сфера.

Запишете се на школа по рисуване, шиене, резба и други. Опитайте да превърнете хобито си в доходна дейност.
Сега, планетите създават отлични условия за това. За успех в бизнеса, помолете роднините си за помощ.

Телец

Настройте се позитивно. Хороскопът за февруари 2020 показва завършване на определен етап от живота на Телците. За някои това може да означава край на неопределеността, приближаване към мечтите, поставяне на задачи пред себе си.

Астрологичната прогноза за февруари 2020 година предупреждава Телците, че не всичко ще бъде по план в началото на месеца. Ще се наложи съвсем да се откажат от някои приоритети, което може да ги разтревожи. Но с времето ще разберете, че е било за добро.

Интересни ли са ви източните практики? Съдбата ще ви подари среща с опитен учител, наставник и шанс да усвоите нова сложна техника. Намерете време да посетите йога център, където да изваете тялото си. Февруари ще стане ваш помощник при усвояването на нова информация, за усъвършенстване. При това не отказвайте помощ от представители на знаците Везни, Козирог, Стрелец или Скорпион.

Хороскопът за февруари 2020 година обещава на Телците добро време в края на месеца, за да демонстрират на околните своя ентусиазъм и готовност да покорят върхове.

Наистина, това не означава, че всички ангажименти трябва да поемат на свой гръб, споделете ги с близките и с приятелите си. Близките ще направят всичко, за да постигнете целите си и да стигнете на време на финала.

Близнаци

Научете се да цените тези, които винаги са ваша страна. Хороскопът за февруари 2020 година обещава на Близнаците наситен месец, който ще ви донесе много нови запознанства и интересни събития. По тази причина не се препоръчва да си седите у дома, иначе няма да можете да измените живота си към по-добро. Източник на вдъхновение, за вас, ще станат вашите близки, включително приятелите и роднините.

Астрологичната прогноза за февруари 2020 година предсказва на Близнаците възможности да си намерят интересно хоби, което ще изисква от тях инвестиране на средства, време и сили. Важното е, отдавайки му се, да не забравите за домашните, иначе ще бъдат неизбежни обвиненията за равнодушно отношение. Намерете свободни минути за това, да протегнете ръка за помощ на роднини. Те се нуждаят от вашите съвети и подкрепа.

Не бързайте да споделяте с тези, с които току-що сте се срещнали, особено в края на месеца. Хороскопът за февруари 2020 година съветва Близнаците да се отнасят внимателно към тези, които са им направили добро впечатление. Не позволявайте на планетите да ви объркат.

Вие можете да приемете за добър човек този, който в действителност не е достоен за вашето внимание. И е много вероятно, такава личност да ви причини болка.

Рак

Основната ви цел трябва да бъде самоусъвършенстването. Хороскопът за февруари 2020 година предсказва за Раците, че близките няколко седмици ще бъдат свързани с борбата и движението напред. Използвайте възможността да отвоювате своето място под слънцето, да се борите за целите си и със съмненията и страховете си. Устремете се към по-голямото, приемете призивите на съдбата и тя ще ви подкрепя във всички начинания.

Съгласно астрологичната прогноза за февруари 2020 година, Раците ще бъдат заинтригувани от мистичното. Още в началото на месеца, те ще бъдат привлечени от желанието си за знания в тази област, ще започнат да търсят интересни книги и филми. Важно е да не губят здравия си разум, за да не виждат след това във всичко духове и техните пакости. Не се старайте да убеждавате околните в съществуването на нещо мистично, особено ако сте заобиколени от скептици, които можете да отблъснете с поведението и думите си.

Хороскопът за февруари 2020 година обещава на Раците много възможности да осъществят нови, полезни запознанства и контакти. Търсете съмишленици на места, свързани с културата – музеи, кино, концерти. Разширете своя светоглед, като се сближите с Риби.

Имате свободни пари? Тръгвайте на път зад граница, където ще получите онази доза вдъхновение, което в бъдеще ще можете да използвате за създаването на някакъв шедьовър. Внезапно ще откриете в себе си нови таланти и удивителни творчески способности. Възползвайте се от положителния период, за да се реализирате в това направление. Но не трябва да си затваряте очите за проблемите у дома и в службата. Трудно е да се разкъсате, за да бъдете навсякъде. Обърнете се за помощ към членовете на семейството.

В края на месеца ще получите предложение за посетите развлекателно мероприятие. Не отказвайте тази възможност.

Лъв

Направете всичко, за да реализирате целите, които сте си поставили. Хороскопът за февруари 2020 година обещава на Лъвовете, че през този месец ще се сбъднат дори най-смелите им мечти. Важно е, представителите на този знак, правилно да разпределят силите и енергията си.

На първо място, при вас, ще бъдат обучението, работата и междуличностните отношения. Жените Лъвици ще успеят да съвместят приятното с полезното, например: да започнат роман в службата. Партньор на тези дами ще стане мъж, който знае колко важни за огнения знак са комплиментите. За да привлекат повече внимание от страна на противоположния пол, Лъвиците ще решат да експериментират с имиджа си. А търсенето на потенциален избраник започнете от музеите.

Началото на месеца ще ви донесе негативни емоции, конфликти, постоянни изяснявания на отношенията. Откажете се от твърдите си позиции, научете се да правите компромиси, независимо от това, как се отнасяте към опонента си и неговата гледна точка. Е, разбира се, че не се препоръчва съвсем да се отказвате от своите интереси, защото няма да преминете изпитанията на съдбата. Старайте се да не се карате с околните, не губете себе си. Уважавайте тези, които са до вас, но на всичко гледайте през призмата на собствения си опит.

Хороскопът за февруари обещава изгоден шопинг в средата на месеца. Лъвовете ще успеят да намерят нужната им стока на добра цена.

Дева

Не правете това, което не искате да правите. Хороскопът за февруари 2020 година препоръчва на Девите да се вслушват в интуицията си. Ако тя им подсказва да си организират непланирана почивка, така и да направят. Възползвайте се от подходящото време за релаксация, размисли и уединение. Преживяванията, относно това, че трябва да поставите всичко на „пауза“, че няма да имате време, са напразни.

Астрологичната прогноза за февруари 2020 година утвърждава, че всички планети, в началото на месеца, ще бъдат на страната на Девите. Важното е, в този момент, оптимистичното настроение да не ви накара да гледате на света през „розови очила“ и това да не ви даде възможност да оцените трезво своите усилия. Пазете силите си, разпределяйте енергията си разумно. Само тогава ще постигнете всички поставени цели.

От околните не очаквайте дружелюбно отношение, те ще се отнасят към вас превзето, започвайки от средата на месеца. Опитайте се да стоите настрана, за да не слушате критиката и безпочвените обвинения по свой адрес. Главната сцена сега не е най-доброто място за вас, действайте спокойно, придържайте се към ролята, която сте си избрали по-рано.

Искате вашите таланти да бъдат оценени по достойнство? Не трябва да се надявате на това, поне за сега. Вие рискувате да останете неразбрани, демонстрирайки своите умения.

Везни

В центъра на вниманието трябва да бъде околния свят. Хороскопът за февруари 2020 година препоръчва на Везните да проявяват милосърдие към тези, които се нуждаят от помощ. Вие държите в ръцете си повече, отколкото можете да си представите. Можете да повлияете положително върху живота на всеки, който е наблизо.

Астрологичната прогноза за февруари 2020 година съветва да обновите гардероба си. Най-добре е да се заемете с шопинг в началото на месеца. Избирайте пъстри дрехи. Най-подходящите цветове са: зелен, жълт, червен. Колкото по-ярък е цвета, толкова по-големи са шансовете съдбата да ви обърне внимание. Зарадвайте близките и приятелите с подаръци. Отрано се подгответе за рождения ден на свой близък.

Средата на месеца е период, когато жените Везни ще бъдат особено привлекателни и чаровни за околните. Използвайте това, за да покорите върховете в кариерата. Хороскопът за февруари 2020 година казва, че манипулацията ще им се отдава добре на Везните. Но не „преминавайте границата“, иначе законът на бумеранга ще сработи мигновено.
Краят на месеца ще ви донесе лошо настроение. Причина за депресията ще бъде неблагоприятното въздействие на планетите.

Дребните неуспехи могат да ви „изкарат от пътя“. За да не допуснете това, от време на време се развличайте с нещо приятно. Уместни ще бъдат дори екстремните видове развлечения, включително и скокове с парашут. Алтернатива е и посещението на екзотична страна, и полет с въздушен балон. Решени сте на това, за което по-рано само сте фантазирали.

Скорпион

Не се страхувайте да се окажете в центъра на вниманието. Хороскопът за февруари 2020 година показва, че през този месец, Скорпионите не трябва да бъдат пасивни. Не е нужно да скромничат и да скриват своите таланти от околните. Заемете се със самореклама, взимайте участие в съревнования, концерти.

Астрологичната прогноза за февруари 2020 година препоръчва да намерите време за самоанализ, за което, на Скорпионите, би могла да помогне психологическата литература. Не е нужно да „зацикляте“ на своите недостатъци, вместо това сложете акцент върху достойнствата си. Изучавайки внимателно своите силни страни, вие без усилия ще ги използвате в ежедневието си за постигане на поставените цели.

Средата на месеца се очертава да бъде неспокоен период. Очаква се поредица от конфликтни ситуации, които ще можете да избегнете само, ако бъдете тактични в общуването с околните. Не е нужно да бъдете груби и да оказвате натиск върху хората. Ако усещате неконтролируемо раздразнение при разговорите с определен човек, то контактувайте по-малко с него.

Хороскопът за февруари 2020 година съветва Скорпионите да се отнасят спокойно към критиката по свой адрес.

Много е малка вероятността, жените Скорпиони, в края на месеца да се окажат в епицентъра на ярки събития. Дните ще им се струват сиви и еднообразни. Ще можете да ги разнообразите като посещавате изложби, спектакли, фестивали и други културни мероприятия.

Намерете време за среща с далечни роднини. Ако не успявате да организирате лична среща с тях, свържете чрез интернет.

Стрелец

Бъдете внимателни към всички дреболии. Хороскопът за февруари 2020 година препоръчва на Стрелците да тръгнат на пътешествие, където ще ги очакват невероятни впечатления. Ако нямате възможност да пътувате зад граница, кътчетата на страната ни също са добра алтернатива. А, ако си останете у дома, гответе се да посрещнете гости, които ще ви подарят приятни подаръци.

Началото на месеца ще ви донесе добро настроение. Вашият оптимизъм ще помогне на околните. Протегнете ръка за помощ на тези, които се нуждаят от нея. Астрологичната прогноза за февруари 2020 година предвижда множество приятелски купони. Излизайте с приятелите си сред природата или канете близки на гости.

Избягвайте конфликтите с по-възрастните в средата на месеца. Ако не сте съгласни с мнението на роднините, не се опитвайте да ги убеждавате в нещо различно, бъдете умни и замълчете, за да не се скарате. Изясняването на отношенията няма да ви доведат до нищо добро. На Стрелците ще им се наложи да положат много усилия, за да „заровят томахавката“.

Хороскопът за февруари показва, че в края на месеца, представителите на този знак, ги очаква депресия, с която ще успеят да се преборят, само, ако си вземат отпуска и пътешестват. Смяната на обстановката ще ви бъде от полза. Ако няма да с кого да се отправите на път, заминете сами, няма да съжалявате за това решение.

Козирог

Не вървете срещу волята си! Хороскопът за февруари 2020 година съветва Козирозите да не си затварят очите за това, което сърцето и разумът им говорят. Решавайки да правите нещо просто, защото „така трябва“, се гответе за поредния неуспех.

Пред вас ще стои труден избор: да се концентрирате на това, което ви е „по душа“ или да се заемете с дейност, която не харесвате, но да се опитате, след това, да промените своето отношение към нея. Ако се решите на втория вариант, без добра мотивация няма да минете.

Началото на месеца ще стане период на преобразувания. Ремонтът, който сега ще започнете, може да приключи бързо. След него ще ви останат достатъчно пари, така че можете допълнително да си позволите онлайн пазаруване.

Бъдете внимателни, за да не пропуснете „подаръците“, които съдбата ще ви изпрати в средата на месеца. Доверявайте се на интуицията си, разшифровайки знаците свише. Тогава ще разберете, че в живота ви всичко се случва не така, както го планирате.

Предвиждат се конфликтни ситуации с роднини, родени под знака Овен. В края на февруари не е желателно да се занимавате с ремонтни дейности. Съществува голям риск да купите материали с лошо качество, не са изключени груби грешки.

Обърнете внимание на близките си, които явно се нуждаят от вашите съвети. За тях, вие можете да направите много повече, отколкото си мислите.

Водолей

Няма нужда от прекален драматизъм, вие сами си усложнявате живота. Хороскопът за февруари 2020 година препоръчва на Водолеите да улеснят живота си. Не можете да направите нещо? Не се разстройвайте, просто се движете напред. Оптимизмът ще ви отвори врати към нови възможности за покоряване на върхове.

Астрологичната прогноза за февруари 2020 година е различна за Водолеите. Зависи от периода на раждане. Родените през първите десет дни на зодията имат добри възможности да „завържат“ онлайн роман. Вгледайте се в родените под знака Телец и Овен, но не чакайте да ви търсят. Трябва сами да проявявате инициатива.

Родените през останалия период на знака не трябва да рискуват в сферите, свързани с недвижими имоти. Оставете сделките за по-късно. Сега на първо място, за вас, са приятелските връзки, което ви пречи да се концентрирате върху материалните неща.

Хороскопът за февруари 2020 година обещава на Водолеите много нови запознанства, сред които ще има и пътешественици, и преподаватели, и други интереси личности. Ако учите, не се отказвайте от общуването в групи, за да бъдете винаги в час с последните събития.

Началото на месеца е период, когато е необходимо да се вслушвате в своята интуиция. Тя ще бъде силна, както никога. „Шестото“ чувство ще ви позволи да предвиждате поведението на околните, което ще бъде полезно в случаите, когато е необходимо да „обезвредите“ недоброжелатели, стремящи се да ви навредят.

Към края на месеца, жените Водолеи ще бъдат обхванати от желание кардинално да изменят живота си. Съмненията настрана! Действайте активно! Откривайки се за нещо ново, вие няма да съжалявате за своето решение. Но не бързайте да агитирате околните да правят същото. Вашите съвети сега не им трябват.

Риби

Преодолейте страховете и започнете активно да действате. Хороскопът за февруари 2020 година обещава на Рибите наситен завършек на зимния период. Делата ще бъдат много, а времето малко. Важно е да не се паникьосвате.

Разпределяйте своите сили разумно, планирайте всичко.
Астрологичната прогноза за февруари 2020 година препоръчва да се заемете със самоанализ в средата на месеца. Това ще бъде особено полезно за тези, които не могат дълго да определят причините за своите дълбоки страхове. Можете да извървите пътя към себепознанието самостоятелно или под ръководството на духовен наставник. Не знаете къде да намерите такъв ментор? Потърсете съвет от приятели си.

Ще усетите напрежение в общуването с околните, без видими причини. За да не се подложите на стрес в края на месеца, хороскопът за февруари препоръчва да се абстрахирате от всичко негативното. Просто плувайте по течението. Някой ви е обидил? Скоро ще дойде да ви се извини и проблемите ще останат в миналото.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара