През декември 2020 година Марс в Овен ще дарява фантастична, мощна и покоряваща енергия. Той е майстор на многообещаващите начинания!

Юпитер влиза във Водолей на 20-ти, а Сатурн на 19-ти декември. Енергията на прогреса ще бъде в движение! Уран и Плутон, намиращи се земни знаци, активизират благоприятно живота ви. До 15-то число, Венера в Скорпион ще продължава да дава страст в любовта. Нептун ще продължи да буди духовно тези, които са родени в средата на знака Риби.

Годишни хороскопи

Началото на месеца, според астрологичната прогноза за декември 2020 година, ще бъде спокойно, но не трябва да се отпускате. След това следва период на влияние на деструктивна планетарна енергия. Оказвайки се под нейното влияние, хората ще се държат противоречиво и ще бъдат много конфликтни. По новините все по-често ще говорят за катастрофи, за нови политически влияния и военни противопоставяния. Черният период ще се окаже не най-трудния през годината, а най-продължителния. Лидерите на редица страни, заради новите обстоятелства, ще бъдат принудени да коригират курса си на икономическо развитие и да изменят плановете относно геополитиката. На дипломатите ще им се наложи да работят без почивни дни. Независимо от това, че ще отдадат много сили и време за решаването на текущите проблеми, няма да успеят да решат мирно всички спорни моменти.

През декември ще възникне необходимост от бързо решаване на общочовешки, глобални задачи. Това ще принуди ръководителите на хуманитарни, екологически и религиозни организации да мобилизират своите сили, за да предотвратят възникването на големи проблеми, сериозни конфликтни ситуации и бунтове. На тях ще им се наложи да отдадат много за спасението на обществото.

Краят на годината ще бъде важен период за тези, които отдавна очакват реформи от правителството. Настъпва време за обновление, но този процес ще бъде труден, заради снижаването на енергийния потенциал на хората. В началото на декември това ще се почувства от всеки човек, независимо от неговия социален статус. Ще бъде трудно да се поддържа „бясното“ темпо на работното място, отношенията с близките ще станат напрегнати, здравето ще отслабне, както и материалната база. В средата на месеца ще можете да подобрите своето положение, когато въздействието на негативната енергия постоянно ще отслабва. Хороскопът за декември 2020 година съветва в този период да се заемете с решаването на актуални проблеми и подготовка на празниците.

Овен

Хороскопът за декември 2020 година препоръчва на Овните да не седят на едно място. Използвайте момента, когато късметът е на ваша страна и имате реални шансове да промените ситуацията към по-добро.

В началото на декември, според астрологичната прогнозата, ще ви се получава всичко, с което се заемете. Става въпрос както за професионалната сфера, така и за личния живот. За този период може да планирате делови пътувания, важни срещи и преговори. Всички ще бъдат перспективни.
В средата на месеца се гответе за голям обем работа. Ще се наложи да се занимавате не само със своите дела, но и с тези на другите. Близките ще се обърнат към вас за помощ, не им отказвайте.

Ще бъдете принудени да окажете подкрепа и на началника, когото очакват сериозни, финансови неприятности. Хороскопът за декември съветва Овните да не се паникьосват, силите ще ви стигнат за всичко. Малко преди края на годината, енергийният ви запас ще се увеличи, ще се увеличи стремежът ви да заработвате повече, да направите кариерен скок. През последната седмица на месеца ще получите това, към което сте се стремили дълго.

Служебен и финансов хороскоп за декември 2020 година за Овен

Сериозните проблеми ще се окажат зад вас. Нищо няма да ви пречи да работите в обичайния, за вас, режим. На първо място ще излязат деловите връзки, както със старите, така и с нови приятели, включително колеги от други страни. Започнете да водите важни преговори, те ще преминават по вашия план и ще открият перспективи на хоризонти. В същото време не се отказвайте от командировките, защото ще ви донесат ползи и нов опит.

По време на пътуванията ще срещнете влиятелни хора, които ще изиграят роля във вашето бъдеще.

Колкото и удачно да върви месецът, не трябва да губите бдителността си. Бъдете внимателни към всяка дреболия при оформянето на договори и книжа, които се отнасят до финанси. Съставете си план „Б“, ако не всичко става така, както би ви се искало. Не са изключени напрегнати ситуации. Хороскопът за декември 2020 година съветва Овните да не мързелуват. Използвайте времето си за това, което може през следващата година да ви спаси от крах.

Голяма е вероятността да започнете да се интересувате от сфера на дейност, която няма никакво отношение към вашата работа. Възможно е това да бъдат духовни науки, религия, философия. Някои ще решат да повишат нивото си на знания по чужд език, който могат да използват в работата. Ако имате пари и време, заминете зад граница, където ще можете да се потопите в езиковата среда и да общувате с чужденците.

Във финансово отношение, ситуацията ще се стабилизира. В сметката, сумата не е голяма, но в нея постоянно ще идват добри суми. Добри бонуси ще носи и бизнесът зад граница, инвестициите също.

Любовен хороскоп за декември 2020 година за Овен

Хороскопът предсказва, че през този месец Овните ще бъдат както никога настроени хазартно, решителни и смели. Няма да можете да избегнете казината и няма да устоите на съблазънта да рискувате, заради успехи в сърдечните дела. Звездите не ви забраняват да правите това, но ви съветва да не преминавате границата, защото няма да избегнете разочарованията. Постарайте се да не флиртувате.

Краят на годината ще ви донесе редица промени, всички ще бъдат за добро. Ще постигнете душевен покой, ще спрете да се лутате и да се разкъсвате между „половинката“ и близките си. С роднините и партньора/ката ще се сближите, благодарение на съвместно пътуване.

Декември ще зарадва с добри новини тези, които отдавна решават въпроси, свързани с недвижим имот или друго имущество. Ще могат да си отдъхнат и тези, които са се опитвали да поставят точка на много дълго продължаващ бракоразводен процес.

Ако сте сами, не отлагайте пътуване, на което ще успеете да „завържете“ роман, способен да ви подари много ярки емоции и незабравими впечатления. По-често излизайте сред хората, бъдете умни, опитвайте се да изглеждате безупречно през цялото време. Не е изключено да срещнете съмишленик/ца, интригата с който/която ще прерасне в сериозни отношения.

Здравен хороскоп за декември 2020 година за Овен

Хороскопът предсказва увеличаване на енергийния потенциал, което ще забележите на Новолуние, в средата на месеца. Планирайте да посрещнете празниците в компанията на близките си хора. В Новогодишната нощ ще можете да си позволите повече от обичайното. Сега това ще бъде възможно, благодарение на устойчивото здраве и отличното ви самочувствие.

Ако не искате да оставате на постигнатото, запишете се на фитнес или се занимавайте със спорт у дома.

Телец

Хороскопът за декември 2020 година ще зарадва Телците с перспективата да си починат и да се отпуснат. Това отдавна не сте успели да направите. Бурята ще остане в миналото. От вас, сега се изисква умение да анализирате всичко. Оценете това, което е приключило, сложете ред в чувствата, мислите и делата.

Началото на месеца, според астрологичната прогноза за декември 2020 година, ще бъде позитивен период. За този период трябва да планирате максимално количество проекти и да се постараете да изпълните всички. С настъпването на средата на месеца, бъдете внимателни и предвидливи.

Планетарната енергия ще ви донесе неприятности. Няма да можете да избегнете конфликтите, споровете и интригите, а те могат да навредят на репутацията на Телците. Убедете се, че тилът ви е защитен. Бъдете решителни и не се страхувайте да отстоявате своето мнение, дори да се разминава с авторитетното.

В края на месеца, ситуацията ще се промени към по-добро и тези изменения могат да се окажат съдбоносни. Не са изключени събития, които да предопределят бъдещия ви успех. Това е добро време за творческо и духовно развитие, установяване на делови връзки, сключване на договори, командировки.

Служебен и финансов хороскоп за декември 2020 година за Телец

Телците ги очаква добро време. В професионална сфера ще започнете да работите в по-ускорено, но удобно за вас, темпо. Задълженията ще ви бъдат „по мярка“. Важен съвет: не се стремете към бърз кариерен ръст, не очаквайте, че резултатите от свършената работа ще дойдат мигновено. Въоръжете се с търпение и се заемете с организационните неща, които ще създадат основата за предстоящия скок нагоре.

Може да забравите за споровете и недоразуменията, те ще останат в миналото. Могат да възникнат дребни неприятности, но те ще ви се сторят незначителни на фона на това, с което ви се е налагало да си имате работа през лятото и есента. Тази прогноза е актуална за всички Телци, независимо от вида им заетост.

Ако отдавна планирате да се преместите в друга страна или друго населено място, с цел разширяване сферата на влияние или започване на нов бизнес, при вас ще се появи реална възможност да се приближите към тази мечта. Спорните въпроси, които по-рано са ви пречили да направите това, ще бъдат регулирани. Хороскопът за декември 2020 година предсказва на Телците, които дълго са се занимавали с инспектиращите органи и с юридически въпроси, положителен изход на делата.

Във финансов план, месецът се очертава спокоен. Доходите ще ви стигат. Ще бъдат съвкупност не само от заплата, но и от финансова помощ от близки, партньори, бонус от стари вложения в банката или от инвестиции.

Любовен хороскоп за декември 2020 година за Телец

Хороскопът за декември 2020 година показва, че в личния живот, при Телците, не се очакват големи проблеми. Старите недоразумения могат да бъдат изчистени. Голяма е вероятността да намерите общ език с член на семейството, с когото, по-рано, вие постоянно сте се карали. Не е изключено да решите проблеми на роднини и спорни моменти, които са лишили от спокойствие и тях, и вас.

Тези, които планират преместване в друг град или страна, ще направят това, преодолявайки всички трудности по пътя си. Влюбените ще решат да сключат брак. Добри времена очаква и тези, които по някаква причина са крили своята романтична връзка от околните. Сега може да представите тайните си отношения.

Трудни изпитания очакват тези, които не са били верни на партньора/ката си. Ако сте си мислили, че измяната ще остане скрита, сбъркали сте. През декември 2020 година ще ви разобличат. Не трябва да се надявате на прошка и разбиране.

Тревожен ще бъде краят на годината за тези, които са се отнасяли безотговорно към въпросите за укрепването и развитието на приятелските връзки. Отношенията с приятелите ще бъдат развалени, за това трябва да обвинявате само себе си. Но не се отчайвайте! Успехът е на страната на тези, които са готови да заемат активна жизнена позиция. Сложете ред в сърцето и разума, подгответе се за празниците и ги посрещнете в компанията на близките си.

Здравен хороскоп за декември 2020 година за Телец

Хороскопът предупреждава Телците за снижаване на енергийния потенциал. Независимо от това, не ви очакват сериозни заболявания. Ако усещате слабост и хронична умора, променете начина си на живот, постарайте се да подобрите качеството си на сън. В края на месеца ще нарасне рискът от аварии, затова бъдете внимателни, сядайки зад волана на своя автомобил.

Близнаци

Хороскопът за декември 2020 година предупреждава Близнаците за това, че в живота им, през този месец, ще започне нов етап. Той ще бъде едновременно и важен и неспокоен, но не трябва да се ядосвате за това, защото вие започвате да се движите към по-добро бъдеще.

Началото на месеца, според астрологичната прогноза за декември 2020 година, ще бъде продуктивно време за творческите личности. Използвайте благоприятния период, постарайте се да вземете максимално от него. Сега ще създадете основа, която ще ви бъде необходима за скока напред през следващата година. В средата на месеца бъдете готови да се сблъскате с интригите на недоброжелатели.

Тайни врагове ще се активизират, ще се опитат да „сложат прът в колелата“ ви, ще се стараят всячески да усложнят живота ви. Не са изключени съдебни разбирателства и проблеми, свързани с данъчните или със законодателните органи. Не трябва да разчитате на подкрепата на роднините и партньора/ката. Ще ви посрещнат с неразбиране и отблъскваща студенина.

Не се паникьосвайте! Този напрегнат период няма да продължи дълго. Ще приключи така бързо, както е и започнал.
Скоро вие отново ще можете да разчитате на своя впечатляващ енергиен потенциал и да откриете пред себе си нови хоризонти. В края на месеца се постарайте да отделите основното от второстепенното. Не губете силите си за това, което не си заслужава вниманието ви.

Служебен и финансов хороскоп декември 2020 година за Близнаци

Хороскопът за декември показва за Близнаците приключване на дела, които дълго са ги лишавали от спокойствие и сън.
На ваша страна ще се окажат влиятелни личности. С помощта на нови съюзници, които сами ще се предложат да играят ролята на посредници в една или друга неприятна ситуация, вие ще решите всички спорни моменти, ще сключите мир с най-враждебно настроените си противници.

Големи промени ще донесе средата на месеца, когато ще се окажете под влиянието на Юпитер и Сатурн. Тези планети ще сменят своето положение и ще открият пред вас хоризонти от нови възможности да подобрите живота си.

Много Близнаци ще се замислят за емиграция, а някои ще планират преместване в ново жилище. Но ще се наложи да изчакате с реализирането на тези планове. Сега, най-добре е да се съсредоточите върху работата. С колегите и потенциалните си партньори е най-добре да разговаряте откровено. Не се страхувайте да казвате неприятната истина, но го правете много меко, старайте се да „изгладите всички остри ъгли“.

Хороскопът за декември 2020 година съветва Близнаците да отделят максимално внимание на детайлите на договори, които им предлагат да подпишат. Заради своята разсеяност рискувате да допуснете груби и глупави грешки, за оправянето на които ще ви е нужно много време.

Във финансов план, месецът е неутрален. Доходите ще бъдат удовлетворяващи. Ще стигнат за достоен живот на тези, които планират покупките предварително.

Любовен хороскоп за декември 2020 година за Близнаци

Хороскопът за декември 2020 година успокоява, обещавайки на Близнаците „затишие“ в личния живот. Някои ще постигнат спокойствие чрез прекратяване на нездравословни отношения, а други – по пътя на примирение с партньора/ката. Първият вариант очаква мнозина. Изключение ще бъдат само тези двойки, които зад гърба си имат много години щастлив, съвместен живот. Ако става дума за романтична връзка, която носи повече душевна мъка, отколкото радост, звездите препоръчват да бъде прекъсната, като по този начин се зачете натиска на планетите.

Самотните представители на този знак ще получат шанс да се ближат с интересен човек. Случайно запознанство ще бъде съдбоносно. Посветете се на оправянето на личния си живот в началото на месеца, защото втората половина ще ви създаде неприятности, ще ви попречи да се потопите във водовъртежа на страстта и нежните чувства.

Здравен хороскоп за декември 2020 година за Близнаци

Енергийният потенциал на Близнаците ще бъде нисък в края на годината. Трябва да бъдете внимателни във всичко. Бъдете внимателни зад волана, за да не попаднете в авария. Останете бдителни в службата и у дома, за да избегнете сериозните травми.

Новогодишните празници можете смело да посрещнете с колегите и съмишлениците си. Веселете се, но не наблягайте на алкохола и вредната храна. И едното и другото ще ви „ударят“ по храносмилателния тракт. Обърнете внимание да имунитета. Звездите препоръчват да пиете витамини.

Рак

Хороскопът за декември 2020 година предсказва на Раците добра възможност да направят скок напред в професията. Това ще се отрази добре на финансовото положение. Нищо няма да ви разсейва от важните неща. За старите проблеми може да забравите, но заедно с тях ще се наложи да се простите и с предишните си надежди. До това ще ви доведат транзитите на Сатурн и Юпитер.

Астрологичната прогноза декември 2020 година съветва в началото на месеца да вложите всички сили на тези проекти, които сте започнали по-рано. Постарайте се да постигнете това, което не сте успели да постигнете през ноември. Голяма е вероятността успешно да укрепите деловите връзки и отношенията с близките. Успехът ще бъде на страната на тези, които се канят да „осребрят“ бизнес, в който са вложени много пари и време.

Преди всичко ще забележите, че доходите ви значително са се увеличили.

Средата на месеца ще бъде трудно. Не са изключени проблеми в отношенията с околните и напрежение в общуването с децата. Енергийният потенциал ще бъде снижен и ще ви бъде много трудно да се борите за „място под слънцето“. Хороскопът за декември 2020 година съветва Раците да не се разстройват. Скоро всичко ще се промени към добро, те отново ще усетят готовност да покоряват нови върхове.

Служебен и финансов хороскоп за декември 2020 година за Рак

Хороскопът за декември 2020 година показва, че по отношение на професионалната сфера, този месец ще бъде неутрален. Раците успешно ще разширят сферата си на влияние, ще регулират споровете с опонентите, с които по-рано не са успявали да намерят общ език. Добри новини очакват тези, които дълго и безрезултатно са се опитвали да сложат край на съдебните спорове, премахване на правните проблеми.

Лошото ще се окаже в миналото, но бъдете готови за факта, че няма да получите всичко, за което сте се борили.
Не се огорчавайте, така или иначе ще бъдете победители. Оставете в миналото преживяванията, съсредоточете се на новото дело, организационните моменти, събитията, които са важни за вашата кариера.

Началникът ще бъде впечатлен от нивото на продуктивност на вашия труд, а вие ще бъдете доволни от заслужените похвали, но все пак ще мислите за смяна на работата. Голяма е вероятността, в крайна сметка вие да се решите на тази стъпка. Няма да съжалявате за своето решение.

Хороскопът за декември предупреждава Раците, че дребните поръчки, които в края на годината ще се натрупат, могат да ги изнервят. Не позволявайте на емоциите да вземах връх над разума. Бъдете нащрек, за да избегнете объркването, което ще ви извади от равновесие.

Във финансов план ситуацията ще се подобри, но няма да се стабилизира напълно. Постарайте се да пестите, за да не „потънете“.

Любовен хороскоп за декември 2020 година за Рак

Месецът ще бъде относително спокоен. Двойките, които са решили да се разведат и да разделят цялото имущество, ще забравят за скандалите. Оставете емоциите в страни!

Слушайте своя разум, анализирайте провалите и постиженията. Гответе се за настъпването на нов цикъл, който напълно ще се отличава от предишните. Най-трудно ще им бъде на тези, които не са свикнали да бъдат сами, но не трябва да се огорчават, заради това. Веднага, след като се освободите от негативното и приемете това, което съдбата ви е подготвила, на хоризонта ще се покаже началото на новата серия, по-динамична и позитивна. Към този момент, звездите ви съветват да сложите в ред мислите си, да разположите всичко по местата.

Самотните представители на този знак ще се сблъскат с редица съблазни. На тях ще им се иска да рискуват всичко, заради вълнуващо любовно приключение. Не бързайте! Преди да направите нещо, помислете два пъти. Този съвет е актуален за тези, които искат да започнат сериозни отношения. Краткотрайните, но вълнуващи интрижки няма да доведат до тях, затова е по-добре да се откажете.

Втората половина на месеца е сложен период. Направете всичко, за да балансирате между сърдечните дела и работата. Вгледайте се в колегите си. Не е изключено, някой от тях да иска да изведе връзката с вас на друго, по-лично ниво.

Здравен хороскоп за декември 2020 година за Рак

Хороскопът препоръчва на Раците да се възползват от положителния период, когато тяхната енергия е неизчерпаема. Време е да изпробвате силите си в някакъв спорт. Ако не сте готови за това, започнете с малко, с леки, редовни, физически упражнения, които добре ще се отразят на тялото и ума ви.

Лъв

Хороскопът за декември 2020 година обещава на Лъвовете ярък месец. На заден план ще останат проблемите, а на първо място – сърдечните дела, сътрудничеството и работата. Представителите на огнения знак ще бъдат изпълнени с оптимизъм, стремеж да демонстрират на всички своя потенциал, най-добрите си страни. Ще ви се иска да бъдете в полезрението, да чувствате любов и признание. Именно това ще стане ваша основна цел в края на годината.

В началото на месеца, според астрологичната прогноза за декември 2020 година, вие ще наблюдавате промени, които са започнали през ноември. Животът ще се променя към добро постепенно, но правилно.

В този процес, околните ще изиграят своята роля. В този период е важно да успявате всички. Не отлагайте подписването на договорите, деловите срещи, пътуванията и укрепването на отношенията с чуждестранните партньори.

В средата на месеца, в пречка за успеха ще се превърнат високото самочувствие и изгубените възможности за постигане на повече. Всички начинания ще се оказват ненавременни, във всичко ще забелязвате стратегически пропуски и грешки. Заемете изчаквателна позиция. Ситуацията скоро ще се нормализира, вие ще оцените всички рискове, ще ги сведете до минимум и ще приемете важните решения.

Хороскопът за декември 2020 година съветва Лъвовете да намалят оборотите в края на годината. Отдъхнете си, отпуснете се и се подгответе да посрещнете празниците.

Служебен и финансов хороскоп за декември 2020 година за Лъв

Лъвовете ще сложат точка на въпросите, които са ги лишили от сън и спокойствие. Става дума за напрегнатите, трудни взаимоотношения с колегите, юридическите неприятности, а също и за претенциите от страна на проверяващите органи. На хоризонта ще се появи реална възможност да подобрите своето положение. Не го пропускайте! На време започнете да си сътрудничите с влиятелни хора, сред които са и новите ви познати.

Не е изключено да спрете „войната“ с някой от старите си приятели. Това събитие ще ви зарадва, но не трябва да губите бдителността си. Бъдете внимателни, когато подписвате важни договори. Заради своята разсеяност може да допуснете грешка, за която дълго да съжалявате.

Ако работите за някого, през този месец, според хороскопа, Лъвовете ще се замислят за започване на собствен бизнес или смяна на дейността си. Обстоятелствата ще бъдат на ваша страна. Ще срещнете интересни хора, които ще ви помогнат да осъществите замислите си. Няма да изпуснете възможността да се сближите с човек, който може да ви научи на нещо полезно, да изиграе важна роля в съдбата ви.

Доходите ще радват представителите на огнения знак, но разходите ще се увеличат, затова не разчитайте, че в края на годината, капиталът ви ще нарасне. Големите харчове са неизбежни, ще бъдат принудителни.

Любовен хороскоп за декември 2020 година за Лъв

Самотните Лъвове ще станат, както никога до сега, взискателни в отношението си към потенциалните партньори. Сега те ще се ориентират, изключително, върху своите идеали, сформирани под влиянието на тези ценности, които са усвоявали от детството си. Например, мъжете ще искат да видят до себе си домакиня, а дамите – мъж, с добри доходи. Скоро ще разберете, че живеете в мечти. Фантазиите ще се разсеят в средата на месеца. Не трябва да се изключва, че сърцето ви ще бъде покорено от човек, който не съответства на вашите представи за идеална половинка. Това няма да ви смути. Ще бъдете щастливи до момента, докато ви е интересно с новия познат/новата позната.

Интимните отношения, в този момент, ще носят истинско удоволствие и на двамата. Новите двойки ще се потопят във водовъртеж от страсти. Ако отдавна сте заедно, основната задача за вас ще бъде подготовката на празника.

Здравен хороскоп за декември 2020 година за Лъв

Хороскопът обещава на Лъвовете отсъствие на здравни проблеми. Временно може дори да забравите за хроничните заболявания, които редовно напомнят за себе си с неприятна симптоматика. Използвайте момента и се приведете във форма. Физическите натоварвания ще бъдат полезни не само за тялото, но и за ума.

Дева

Хороскопът за декември 2020 година говори за това, че Девите ще влязат в новия месец без вяра в доброто. Това е в резултат от събития от миналото. Независимо от подтиснатото състояние, скоро ще усетите готовност да вървите напред, оставете спомените за преживяното в миналото. Обстоятелствата ще ви отведат на финалната права, краят на която се намира там, към което вие дълго сте вървели.
В началото на месеца, според астрологичната прогноза, се очакват важни позитивни промени. Успехът е на ваша страна! Възползвайте се от това, за да извлечете максимума от благоприятния период.

Средата на месеца няма да бъде безоблачна. Заради снижение на енергийния потенциал, вие ще почувствате силно желание за усамотяване.

Дълго сте преследвали успеха, в това число и финансов, и това преследване ви е уморило. Където и да отидете, ще ви бъде трудно да се отървете от чувството, че не сте на мястото си. Не е учудващо, че през този период, много, ще преживеят състояние на застой. Но това е временно.

Хороскопът за декември 2020 година обещава приятно приключване на месеца за Девите. Вие отново ще се окажете на върха, ще се почувствате победители и вие наистина ще успеете да заемете такова положение.

Служебен и финансов хороскоп за декември 2020 година за Дева

Хороскопът за декември обещава на Девите открити хоризонти към нови перспективи. Това ще се случи в средата на месеца, когато вие ще заемете активна жизнена позиция и ще се посветите на нови проекти. Обемът от работа ще се окаже голям, но вие сте готови за това, както физически, така и морално. Не се отпускайте! Някакви стари проблеми ще изчезнат, но на тяхно място ще се появят други.

Отстранявайте ги постепенно, но не ги оставяйте „за после“.
В периодите на затишие укрепвайте отношенията с колегите и със задграничните си партньори. В противен случай, през 2021 година напрегнатата комуникация с тях ще бъде основната пречка по пътя ви към успеха.

Бъдете внимателни при подписването на важни документи. Погрижете се за „план Б“, който ще ви помогне в случай на извънредна ситуация. Не бързайте, обмислете го добре, за да не се налага да губите време в бъдеще.

Хороскопът за декември 2020 година предупреждава Девите, че в края на годината, независимо от нивото им в кариерната стълбица, все по-често ще обмислят смяна на местоработата си. Много на време, познати могат да им предложат работа в друга компания. Не отхвърляйте примамливото предложение.
Във финансов план, всичко ще се промени към добро. Ще усетите стабилност в средата на месеца. Същата картина ще се наблюдава през 2021 година.

Любовен хороскоп за декември 2020 година за Дева

На Девите, чието сърце е свободно, хороскопът за декември обещава любовни приключения. Благодарение на тях, те ще усетят вкуса на живота, ще се разсеят и ще забравят за скуката. Използвайте възможностите, които съдбата ви подарява, за да се повеселите. Сега тя е щедра, трябва да улавяте моментите. При това, не си правете илюзии за интригите, които ще имате през този месец. Те няма да прераснат в сериозни отношения.

Жените, преди всичко, ще се къпят във вниманието на противоположния пол. Те ще съумеят на време да се възползват от вроденото си умение да се представят в обществото, очаровайки всички с чара си. В същото време, звездите препоръчват, нито да флиртуват, нито да прекаляват с показното безразличие. Помнете, че идват празници и, ако вие искате да ги посрещнете в приятна компания, не трябва да отблъсквате кавалерите.

Семейните Деви ще са заети с подготовката на Новата година. Нищо свръхестествено не ги очаква през декември. Изключение ще бъдат двойките, които до този момент често са се карали или постепенно са се отдалечавали един от друг, на фона на лични проблеми. Сега може да се сплотите, да възродите тези искри на страст, които ви се струва, че са угаснали. В края на годината много ще започнат ремонт. Някои ще се заемат с пренареждането на мебелите, а това ще доведе до подобряване на битовите условия.

Здравен хороскоп за декември 2020 година за Дева

Хороскопът обещава добро настроение на Девите. Ще бъдете самоуверени, в резултат на това ще избегнете стреса в екстремните ситуации, без които няма да минете през този месец. Занимавайте се със спорт, но не претоварвайте организма си с физически упражнения. Откажете се от тежки диети, независимо колко ви се иска да се преобразите за празниците.

Везни

Хороскопът за декември 2020 година обещава на Везните постигане на целите, които преследват отдавна. Като получите това, за което сте се борили, ще трябва да изгладите детайлите. Вие ще създадете основа за успешно бъдеще, ще откриете пред себе си нов път към върха, който ще покорите по-лесно с верни партньори.

Началото на месеца, според астрологичната прогноза за декември 2020, ще бъде динамично, подходящо за реализиране на творческия ви потенциал. Ако не сте готови за активни действия, посветете това време на планирането. Вие с лекота ще съставите подробен и ефективен план за действие, ще привлечете на своя страна влиятелни хора, които ще станат ваши съюзници, наставници и покровители.

Средата на месеца ще бъде много напрегнато време за Везните. Бъдете внимателни и не позволявайте на обтегнатите отношения с партньорите, включително и бивши, да ви затрудняват живота. Поставете акцент върху самоконтрола, защото така ще постигнете повече. На злобата отговорете с доброжелателност. Така ще преживеете трудния период с минимални загуби и ще укрепите успешно своя авторитет.

Служебен и финансов хороскоп за декември 2020 година за Везни

Хороскопът за декември 2020 година предсказва на Везните дългоочаквано спокойствие. Това не означава, че ще можете да се оттеглите и да се отпуснете, но ще успеете да работите с по-премерено темпо. Повече няма да се разсейвате от важните задачи, заради трудните взаимоотношения с агресивните противници. С тях ще сключите мир, за което трябва да благодарите на роднините, приятелите и колегите, които са се съгласили да заемат позицията на посредници.

Благодарение на техните усилия, вие ще преобърнете онази страница от биографията си, за която, в бъдеще, няма да искате да си спомняте. От трудната ситуация ще излезете победители, получавайки това, което ви е нужно, нито повече, нито по-малко.

Безпокойство ще предизвикват само отношенията с хората, от които очаквате помощ. Накрая, вие няма да я дочакате. Това се отнася както за началниците, така и за служителите.

Ще се наложи сами да контролирате всички дела и проекти. Не се разстройвайте, това е за добре, защото в противен случай ще се сблъскате с некомпетентността на помощниците си, с тяхното равнодушие, мързел или недобросъвестност.

Във финансов план всичко ще бъде стабилно. В банковата ви сметка, редовно ще постъпват средства. Няколко пъти ще получите суми, които трябва да инвестирате в бизнеса или да похарчите за различни нужни на роднините си.

Любовен хороскоп за декември 2020 година за Везни

За повечето Везни, голяма част от месеца ще бъде безоблачна. Може да си отдъхнете, да се отпуснете и да забравите за междуличностните проблеми, които дълго не са ви давали спокойствие. Това се отнася и за тези, които страдат от постоянните конфликти, заради раздяла на имущество.

На първо място ще излезе необходимостта да изгладите връзката с децата, които ще се откажат от колебанията си и ще застанат на ваша страна. Изразете своята благодарност към тях, проявете загриженост и осъзнайте, че на вашите плещи лежи отговорността за тяхното бъдеще. Това е важно за тези, които преживяват развод, а също и за хората, чийто брак, все още, може да се спаси. Без значение как действате по отношение на съпруга/съпругата и общото ви бъдеще, съобразете се с интересите на децата.

Наситен ще се окаже краят на годината за самотните Везни. Средата на месеца ще им донесе нежни чувства, които ще изпитат към стар познат/стара позната. Внезапно в тях ще видите потенциален партньор/ка. Искрата ще сложи началото на ярки, пламенни страсти. Не е изключено също начало на роман с писма. Голяма е вероятността, вашият избраник/вашата избраница да бъде доста по-млад/а от вас. Това не трябва никого да смущава. Дайте възможност на човека, опознайте го по-добре, не бързайте да решавате дали си заслужава да продължавате тези отношения.

Здравен хороскоп за декември 2020 година за Везни

Хороскопът съветва Везните да се погрижат не само за своето здраве, но и за здравето на близките. Добре би било, заедно, да се занимавате със спорт. Не е задължително да купувате абонаментна карта, достатъчно е карате ски или да правите дълги преходи в планината. Заемете се с укрепване на имунитета, за да ви „пропуснат“ простудните заболявания. Защитните сили на организма ще нараснат, веднага щом започнете да пиете витамини.

Скорпион

Хороскопът за декември 2020 година обещава на Скорпионите нарастване на енергийния потенциал. Силите ще ви стигнат да решите проблемите, които отдавна ви безпокоят. Успехът ще бъде на ваша страна!

Началото на месеца, според астрологичната прогноза за декември 2020 година, ще бъде позитивно. Ще заемете активна жизнена позиция, благодарение на което ще постигнете набелязаните цели. Всички усилия, които ще приложите тогава, ще дадат добри резултати. За да вземете всичко от този благоприятен период, планирайте за първата седмица делови срещи, преговори, сключване на сделки, командировки. С колегите си обсъждайте плановете, реализирането на които ще ви помогне през следващата година.

Средата на месеца няма да бъде безоблачна. Отношенията с началника ще бъдат напрегнати. Колегите ще посрещнат всички ваши идеи с безразличие.

Някои дори ще решат да попречат на вашия успех. Пазете репутацията и авторитета си! Именно те ще се окажат под голяма заплаха. Месецът ще завърши на позитивна вълна. Вие ще възстановите силите си и ще продължите пътя според начертания, по-рано, план.

Служебен и финансов хороскоп за декември 2020 година за Скорпион

Хороскопът за декември 2020 година показва, че Скорпионите ще „излязат на светло“. При вас ще се появи възможност да оправите отношенията си с колегите, с които преди не сте успявали да намерите общ език. Ако в края на годината ви „подгонят“ проверяващите органи, може да не се съмнявате, че бързо ще решите всички спорни въпроси, които ще възникнат в резултат на проверката. За това ще ви стигнат и времето, и силите, и средствата.

Ако планирате да разширите сферата си на влияние, за сметка на бизнес в чужда страна, обстоятелствата ще бъдат на ваша страна. Започнете с търсене на недвижим имот, а след това прегледайте дейността, за да разберете, че сте готови да изведете бизнеса си на следващото ниво.
Като цяло, всичко ще се получава добре, но не трябва да губите бдителността си. Дребни неприятности ще ви „изкарват от равновесие“ по отношение на емоциите. Често ще бъдете раздразнителни, дори агресивни. Ще успявате да овладявате тези чувства по-бързо, отколкото в миналото.

Във финансов план, декември ще бъде позитивен. Вие ще натрупате прилична сума, благодарение на нарастването на доходите. Ще ви помогнат партньорите, родителите или далечни роднини. В банковата ви сметка постоянно ще постъпват доходи. Част от тях може да вложите в ценни вещи.

Любовен хороскоп за декември 2020 година за Скорпион

Хороскопът за декември 2020 година предупреждава Скорпионите за приближаване на период на промени. В средата на месеца, много ще решат да се заемат с търсене на ново жилище. Това се отнася не само за тези, които са планирали преместване.

Ако сърцето ви е свободно, Венера ще бъде щедра на срещи с потенциални партньори. Месецът ще ви донесе неочаквани запознанства. Не е изключено, искрата, много бързо, да сложи началото на голяма, огнена любов. Скоро ще решите да узаконите отношенията с партньора/ката. Няма да съжалявате за това решение. Но, докато тази важна стъпка, все още е само в плановете ви, използвайте всеки щастлив момент, който съдбата ви дава.

Зимните ваканции, в компанията на половинката, ще бъдат незабравими. Единственото предупреждение е да не идеализирате избраника/цата, за да не се сблъскате, след това, с горчиви разочарования.

Отношенията с партньора ще бъдат приоритетни за семейните Скорпиони, а не работата, която са избирали преди. Звездите препоръчват да пътешествате заедно, за да възобновите пламенните си страсти, отново. Почивката ще бъде своеобразно повторение на медения месец.

Здравен хороскоп за декември 2020 година за Скорпион

Хороскопът успокоява Скорпионите, предсказвайки, че запасът им от сили ще бъде голям. Единствено съществува голям риск да попаднат в авария. Бъдете максимално внимателни при пътуване с личния си автомобил. Започнете борба с вредните навици и излишните килограми. Говорейки за физическата ви форма, то тук е достатъчно да започнете с нещо малко – с леки физически упражнения, например. Постепенно увеличавайте натоварването.

Стрелец

Хороскопът за декември 2020 година препоръчва на Стрелците да не се „разпиляват“, а правилно да разпределят силите си, да не си губят времето напразно. За да преживеят приближаващия се преломен момент, трябва да се научат да си поставят конкретни цели. Вървете към тях уверено, демонстрирайте смелост и решителност.

Началото на месеца, според астрологичната прогноза за декември 2020 година, ще бъде позитивно за повече представители на този знак. За да извлечете максимална полза от този период, планирайте делови срещи, преговори и командировки. Не отлагайте обсъждането с партньорите на важните проекти, които се каните да реализирате през 2021 година.

Средата на месеца ще бъде динамично и суетно.

Ще бъдете принудени да работите с бързо темпо, да задействате всички връзки, които успешно сте направили по-рано. Тази нестабилна ситуация изисква внимателно поведение. Не бъдете лекомислени и безхаберни! В противен случай, ще понесете големи загуби, с които ще ви бъде трудно да се оправите.

Служебен и финансов хороскоп за декември 2020 година за Стрелец

Хороскопът за декември 2020 година обръща внимание на Стрелците, че ще се окажат под влиянието на могъщи планети, в лицето на Сатурн и Юпитер. Под тяхно въздействие, вие ще направите важна крачка – ще се откажете от това, което ви е пречело да откривате нови хоризонти от примамливи перспективи.

Не е изключено да се замислите за преместване в друга държава. Вашата цел е да се преместите, заради интересна работа, чрез която да постигнете финансова стабилност. Добрата новина е, че обстоятелствата ще бъдат във ваша полза. През 2021 година ще успеете да реализирате грандиозния си план. В това ще ви помогнат стари познати и хора, с които сте се сближили по време на командировка.

В съзнанието на бизнесмените, една след друга ще се раждат интересни идеи. Ще успеете да осъществите мечтите си реално, но, за да се случи това, хороскопът за декември 2020 година съветва Стрелците да се заемат активно с търсене на инвеститор или спонсор. Голяма е вероятността, към края на месеца, да сключите дългоочакван, изгоден договор. Възможно е чуждестранна, успешна компания да стане ваш партньор.

Във финансово отношение всичко ще бъде гладко и точно. Това ще осъзнаете през последната седмица на месеца. В сметката ви редовно ще постъпват средства, а графата с разходите видимо ще се съкрати. Голям плюс ще бъде и кариерният скок напред, което ще доведе до стабилизиране на материалното положение.

Любовен хороскоп за декември 2020 година за Стрелец

Декември е най-спокойния месец за Стрелците. В сърдечните дела всичко ще се оправи. Ще забравите за разправиите с роднините, в това число и с децата. Семейният бюджет няма да страда, заради непредвидени разходи, свързани с проблеми на близките. Ако сте планирали развод, замислете се до колко това е разумно. Голяма е вероятността да решите да запазите брака си, заради потомството. Няма да съжалявате за това решение. Дори съпрузите, чиито възгледи за живота са съвършено различни, ще намерят общ език.

Влюбените, които още не са узаконили своите отношения, ще решават бъдещето си. На тях ще им се наложи да избират между раздяла и борба за любов и щастие. Този въпрос ще бъде приоритетен за тях, всичко останало ще остане на втори план.

Самотните Стрелци, в средата на месеца, ще срещнат човек, който ще им „завърти“ главата. С радост те ще решат, че това е тяхната съдба. Не бързайте с изводите. Почакайте да свалите „розовите очила“, тогава може да се разочаровате. И не го/я обвинявайте за това. Просто сте били под влиянието на любовните стрели на Амур, затова сте приписвали на половинката си чертите и достойнствата, които не притежава в действителност.

Здравен хороскоп за декември 2020 година за Стрелец

Хороскопът обещава на Стрелците добро самочувствие. Здравето ви ще бъде добро, не ви заплашват дори сезонните заболявания. Силите, които имате, трябва да бъдат насочени в правилната посока. Препоръчва се да се заемете с физическата си форма, да я подобрите за сметка на спорт или редовни силови натоварвания. Тренировките ще ви носят удоволствие. Ползата от тях ще бъде осезаема не само за тялото, но и за психо-емоционалния фон. Гарантирано ще посрещнете празниците в добро настроение.

Козирог

Хороскопът за декември 2020 година предупреждава Козирозите, че този месец няма да бъде лесен за тях. Ще бъдат принудени да обобщават резултатите от последните 12 месеца, да взимат определени, важни решения в съответствие с тях. На някои ще им се наложи да се разделят със „старата глава“ от живота си и да поздравят „новата“. Това не може да бъде избегнато.

Началото на месеца, според астрологичната прогноза за декември 2020 година, ще бъде позитивно. Периодът ще бъде благоприятен и го прекарайте максимално плодотворно, защото следва трудно време, когато върху Козирозите ще се изсипят много проблеми, с решаването на които не трябва да се бавят. Едновременно им предстои да се занимават и с работа, и с личния си живот, и със здравето, което ще се разклати, заради голямото натоварване.

Суетенето ще ви изкара от равновесие, ако не контролирате своите емоциите и започнете да отговаряте на провокациите от страна на недоброжелатели/врагове. Завистливи хора ще направят всичко възможно, за да развалят репутацията ви, да разрушат авторитета ви. Постарайте се да развалите плановете им.
Ситуацията ще се оправи в края на месеца, когато Козирозите ще преодолеят кризата и ще задвижат важните дела. Енергийният потенциал ще нарасне, ще им бъде лесно да обърнат ситуацията в своя полза.

Служебен и финансов хороскоп за декември 2020 година за Козирог

Хороскопът за декември ще зарадва Козирозите с добра прогноза, според която, всички конфликти и спорове ще останат в миналото. Ще се успокоите, ще отдъхнете, за което по-рано само сте мечтали. Облекчението ще дойде при вас още в средата на месеца. Най-щастливи от всички ще бъдат тези, които дълго време са се занимавали с въпроси, свързани с недвижими имоти, земя и други ценности. Вие и вашите опоненти ще стигнете до общо мнение, ще сключите „мир“, който ще устройва и двете страни. Веднага след това, вие ще можете да се върнете към работата си в обичайното, за вас, темпо. Ако близките ви предлагат своята помощ, не я отказвайте, много неприятности в службата ще отстраните, само благодарение на подкрепата на роднини и приятели.

Служителите ще се замислят за смяна на работата. В средата на декември, на Козирозите ще им предложат по-добре планета работа или интересен, доходен проект. Хващайте се за работа, „изгорете мостовете“ зад себе си. Така ще сложите началото на пътя си към нови върхове, които ще успеете да покорите през 2021 година.

С помощта на откровен разговор с близките ще успеете да намалите нервното напрежение, с което ще се сблъскали, заради големия обем работа. Проблемът е само в това, че сега те ще бъдат прекалено заети, за да ви слушат.

Във финансов план всичко ще бъде добре. Стабилността е гарантирана от увеличението на доходите и намаляването на разходите.

Любовен хороскоп за декември 2020 година за Козирог

Хороскопът за декември препоръчва на Козирозите да поставят акцент върху делата, свързани със семейството и бита. Смело започнете ремонт, разместете мебелите или се преместете в ново жилище. Ако в края на есента сте започнали развод, който по някаква причина се е проточил, сега ще можете да сложите точка на този въпрос. Едновременно ще решите въпроса с подялбата на имуществото и опеката над децата, ако имате, разбира се.

Влюбените ще преживеят криза. Те ще бъдат принудени да преразгледат своето отношение към живота. При самотните Козирози, времето не е подходящо за запознанства. Не бързайте да разказвате за себе си на всеки срещнат, дори с приятелите не трябва да споделяте своите преживявания. Откажете се от случайните сексуални контакти, за да не съжалявате след това.

Здравен хороскоп за декември 2020 година за Козирог

Хороскопът за декември предупреждава Козирозите за снижаване на енергийния потенциал. Пазете силите си, не натоварвайте организма прекалено, постарайте се да подобрите качеството на съня. Месецът може да посветите на борбата с излишните килограми. Избирайки диета, спрете се на щадяща, лесна. Паралелно посещавайте редовно фитнес зала. Заради големия риск от получаване на сериозни травми, бъдете внимателни при изпълнението на различни дейности у дома.

 

Водолей

Хороскопът за декември 2020 година обещава на Водолеите помощта на две от най-влиятелните небесни тела – Юпитер и Сатурн. Именно тези планети ще свалят пелената от очите ви, ще позволят да анализирате миналото и да съставите план. Това е рядък момент, когато съдбата сама ви показва правилното направление. Всичко, което остава за вас, е да вървите по предложения път.

Началото на декември, според астрологичната прогноза, ще бъде благоприятно време, когато нищо няма да ви пречи да действате решително, целенасочено и активно. На хоризонта ще се появят много възможности да подобрите живота си. Възползвайте се от подаръците на съдбата.

Никой не знае кога тя ще бъде отново така щедра към вас друг път.

В средата на месеца ще се наложи да съберете силите си, за да решите не само своите проблеми, но и тези на близките си. Заради тяхното благо, на вас ще ви се наложи да жертвате много. Не се ядосвайте, в края на месеца ще гледате по-философски на този период. Хороскопът за декември съветва Водолеите да си направят правилни изводи и да продължат движението си напред. Не губете бдителността си! Пазете се от машинациите на недоброжелателите ви, които сега ще се активират, за да навредят на вашата репутация. Научете се адекватно да реагирате на критиката, защото излишните емоции ви правят уязвими за враговете.

Служебен и финансов хороскоп за декември 2020 година за Водолей

Декември ще зарадва Водолеите, показвайки, че черния период в живота им приключва. Вие ще забравите за конфликтите с партньорите, които дълго са били агресивни в отношението си към вас. В миналото ще останат и юридическите проблеми, свързани с претенции от страна на контролиращите органи.
Всички битки ще приключат. Вие ще успеете да си отдъхнете и да се върнете към работата си, в обичайното темпо. Не отлагайте и новите начинания, за които сте напълно готови. Хващайте се за работа, вече сте бодри!

Средата на месеца пред вас ще се открият хоризонти от перспективи, които не трябва да изпускате. Те ще се окажат принципно важни за тези, които искат да променят живота си и планират да се съсредоточат върху това през 2021 година. От всяко взето сега решение зависи положението ви в службата и в деловото поприще, като цяло. Не бързайте, внимателно претегляйте всички „за“ и „против“.

Хороскопът за декември 2020 година показва подобряване на материалната основа при Водолеите. Доходите ще растат и ще се състоят не само от заплата, но и от помощи, предоставени ви от роднини или партньори. Ако притежавате собствен бизнес, направете сделка за увеличаване на финансирането на този проект, над който работите. Преразгледайте разходите, опитайте се да ги намалите.

Любовен хороскоп за декември 2020 година за Водолей

Хороскопът за декември 2020 година обещава на Водолеите, чието сърце е свободно, начало на служебен роман. Той ще ви подари ярки емоции и ще се отрази положително на изкачването ви по кариерната стълбица. Не трябва да изключвате възможността за начало на главозамайващи, страстни отношения с началника.

Краят на годината също трябва да посветите на оправяне на отношенията с роднините и по специално с по-възрастните, с които по-рано често сте се конфронтирали. Ако се каните да сключите брак, направете го в началото на декември. Тогава ще подобрите и финансовото си положение, и ще укрепите социалния си статус. Скоро след радостното събитие, вашият партньор/вашата партньорка ще получи повишение, към което дълго са се стремили.

Самотните мъже, с голяма вероятност, ще срещнат дама, която не само, че ще стане тяхна спътница, но и вярна приятелка, съюзница. Семейните спокойно ще се готвят за празниците. У дома ще цари атмосфера на спокойствие.

Здравен хороскоп за декември 2020 година за Водолей

В края на месеца ще нарасне рискът от пътно-транспортни произшествия. За да не попаднете в аварийна ситуация, бъдете внимателни когато шофирате. Здравето ви ще бъде устойчиво, но това не означава, че може да забравите за физическите упражнения. Намирайте време за редовни тренировки, отдавайки предпочитание на тези, при изпълнението на които получавате удоволствие. Преразгледайте хранителния си режим, разнообразете го с пресни плодове и зеленчуци.

Риби

Хороскопът за декември 2020 година призовава Рибите към активни действия. Ще ви бъде по силите да се справите с всички неприятности сами. Не е нужно да се бавите, време е да вървите напред, а не да тъпчете на едно място.
За повечето представители на знака Риби, началото на месеца ще бъде динамично време, според астрологичната прогноза за декември 2020 година. Ще бъдете целенасочени и уверени в собствените си сили. Околните ще ви се възхищават, ще се възхищават на вашата добре развита интуиция и таланти.

Средата на месеца няма да бъде особено „цветен“ период за Рибите. Ситуацията ще се окаже двойствена. Някои събития ще ви лишат от това, което сте получили благодарение на тежък и честен труд. Други – обратно, ще ви надградят с това, за което дори не сте могли да си мечтаете.

На работното място ви очакват големи промени, които ще ви накарат да промените плановете си относно покупките и вложенията.

Всичко ще се нормализира към края на месеца, когато ще излезете на финалната права, с подкрепата на партньора/ката или близък човек.

Служебен и финансов хороскоп за декември 2020 година за Риби

Декември ще се окаже един от най-добрите месеци за Рибите по отношение на деловата сфера. Ще спрете да се чувствате изцедени, ще придобиете самочувствие. Именно това не ви е достигало по-рано. Благодарение на такива чудесни метаморфози, вие ще успеете да проведете важни преговори, да завоювате доверието на потенциалните си партньори. В общуването с тях ще бъдете изненадващо леки и директни, предразполагащи към себе си. Към края на годината ще направите нови, делови връзки, които ще станат незаменими през 2021 година.

Вие сте искрени и вярвате в перспективността на идеите, които се раждат в съзнанието ви. Затова, няма да ви бъде трудно да убедите околните в тяхната изгодност.
Обстоятелствата ще бъдат на страната на Рибите, ще им подарят възможност да направят скок напред. Простете се с дългия застой, вие с радост ще отбележите, че голяма част от проблемите, с които безуспешно сте се опитвали да се справите по-рано, са изчезнали от само себе си. И това е само началото, за напред ви очаква повече.

Сега, хороскопът за декември 2020 година съветва Рибите да се откажат от това, което им пречи да се движат в посоката на поставените, от тях самите, цели. Създайте добра основа за мащабно преструктуриране. Това може да стане, като обърнете страницата на живота си, търсейки нови начини да реализирате потенциала си.

Във финансово отношение, месецът е стабилен. В банковата ви сметка редовно ще постъпват средства. Няколко пъти ще получите добри суми.

Любовен хороскоп за декември 2020 година за Риби

На Рибите, на които сърцето е свободно, хороскопът обещава неочаквана, съдбоносна среща. Ще се запознаете с човек, който ще стане ваш спътник и любов за цял живот. В неговата/нейната компания ще бъдете щастливи, ще постигнете спокойствие.

Не е изключен роман с чужденец. Скоро ще ви се наложи да решавате бъдещето на романтичния роман. Вие няма да се съмнявате в това, че единственото вярно решение е да се ожените.

Семейните Риби ще оставят разногласията в миналото. Заедно с половинката ще закопаете „томахавката“ на войната. Съвместно пътешествие ще реабилитира отношенията ви след тежка криза. Подарете на партньора/ката мигове на щастие, хвърлете с главата напред в романтиката и страстите. Ако се отправите на пътуване в чужбина сами, не забравяйте да поддържате връзката с половинката, напомняйте му/й за своите чувства.
Ако отдавна сте част от отношения е дошло време да промените навиците си, да промените нещо в ежедневието. Тези новости ще се отразя добре на романтичната ви връзка с партньора/ката.

Здравен хороскоп за декември 2020 година за Риби

Хороскопът за декември ще зарадва Рибите с факта, че здравето им ще бъде, както никога, устойчиво. Може да не се страхувате от появата на сериозни заболявания, те ще ви заобиколят. В новогодишната нощ, която звездите съветват да прекарате в компанията на близките си, може да си позволите да се отпуснете.

Ако страдате от хронични болести, краят на година ще премине без да се обострят, без проява на неприятни симптоми. Но не се отпускайте! Работете над тялото си, подобрявайки физическата си форма с тренировки и промяна на храненето.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара