До 22 август 2020 година господар на положението ще бъде огненият знак Лъв. Той ще зареди хората с мощна енергия, която те могат да използват за оправяне на проблемите в личния си живот, за възпитанието на децата, за реализирането на творческите си проекти.

След 22-ри, Слънцето ще влезе в знака Дева. В същото време Меркурий ще започне своя транзит през знака Лъв, което ще се отрази на междуличностните отношения. Ще принуди хората по-внимателно да търсят точките на съприкосновение с околните и да се адаптират към непредсказуемите обстоятелства.

Месечни любовни хороскопи

Астрологичната прогноза за август 2020 година обещава много вдъхновение когато Нептун влезе в Риби. Това е време за духовно израстване. Марс в Овен ще засегне сърцето на всеки човек, ще ви направи енергични и непокорни.

През август планетите ще доведат до социални, икономически и политически сътресения в началото на месеца. Сега сте настроени войнствено и агресивно, заради което ще възникнат редица конфликти и разправии. Безкомпромисната позиция и несговорчивостта няма да бъдат от полза на тези, които имат отношение към дипломацията и преговорите на високо ниво, включително и политически.

Ситуацията ще се стабилизира в средата на месеца. Хороскопът за август 2020 година предсказва, че сега много ще видят светлината в края на тунела, независимо колко тъмен е бил. Възползвайте се от благоприятния период, за да оправите с мирни средства спорните моменти и да се справите с препятствията, които намирате на пътя си към успеха, да възстановите тези контакти, които сте разрушили преди, без да мислите и като сте действали импулсивно. Периодът е подходящ за установяване на нови връзки, в това число и политически, и социални, и културни. Прилагайки минимални усилия, вие ще откриете пред себе си много възможности за развитие на сътрудничество в различни направления.

До края на месеца се постарайте да разширите сферата си на влияние, да започнете нови проекти, да създадете бизнес план и да начертаете пътя за неговото реализиране. Укрепете здравето си, защото е много вероятно да ви подведе в последните дни на август.

Овен

Хороскопът за август 2020 година предупреждава Овните за настъпването на труден период, когато представителите на този знак на зодиака ще бъдат принудени да се разкъсват между работата и дома.

Няма да ви бъде лесно да определите приоритетите си, но не се предавайте и не унивайте.

Краят на лятото, според астрологичната прогноза за август 2020 година, ще премине в грижи, свързани с проблеми в живота на близките ви. За да минимизирате негативното влияние на стреса, по-често излизайте на чист въздух, разхождайте се покрай водоеми.

Началото на месеца ще бъде динамичен период, време на големи промени. Сега трябва да сложите точка на старите, безперспективни проекти, да отхвърлите тежестта на задълженията, които ви натискат, да намерите алтернативни решения на спорните въпроси, които не ви дават спокойствие.

Хороскопът за август 2020 година съветва Овните да бъдат сдържани.

Контролирайте бушуващите емоции, за да избегнете конфликтите с роднините и приятелите. В средата на месеца ще усетите повече самоувереност и ще се възползвате от възможностите да демонстрирате на околните своите най-добри делови качества и таланти. В края на август си вземете отпуска. Ако нямате такава възможност, продължете да работите, но се постарайте да бъдете коректни с колегите. Откажете се от старите си планове, направете нови, съобразени с актуалната обстановка.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Овен

В сърдечните дела настъпва период на затишие. Хармоничният период трябва да използвате, за да се сближите с партньора/ката, да изгладите проблемите с роднините и да се погрижите за децата.

Хороскопът за август 2020 година предсказва, че на Овните ще им се наложи често да посещават празнични мероприятия, на които ще бъдат желани гости. Постарайте се да направите добро впечатление на околните. За да се случи това трябва да промените имиджа си, започвайки от дрехите и прическата.
Няма да минете без битови проблеми. Не е изключено да се отнасят за строителство или ремонт. Тези грижи ще станат главния „препъни камък“ в общуването с половинката.

Поддържайте неутралитет, за да запазите мира в семейството. Не бързайте с повод и без повод да изразявате недоволството си от партньора/партньорката. Понякога е по-добре да замълчите, но да го направите по своя си начин.

На самотните Овни им предстои да срещнат интересна личност, с която ще започнат да изграждат отношения. Този роман ще се окаже главозамайващ и увлекателен, но, ако се хвърлите с „главата напред“ в страстите, може да се „изгорите“. При общуването с любимия/любимата бъдете деликатни и меки, старайте се да „заглаждате острите ръбове“.

Служебен и финансов хороскоп за август 2020 година за Овен

Според хороскопа за август 2020 година, всички дела в службата ще се решават бързо. Овните са преизпълнени с жизнени сили и оптимизъм, но понякога това не е достатъчно за избягване на грешките. Рискувайте, но с мярка. Откажете се от взимането на необмислени решения, предварително претегляйте всички „за“ и „против“. Само тези, които при общуването си с околните демонстрират мекота, гъвкавост и способност да бъдат компромисни, само те ще успеят да избегнат конфликтите. Независимо от това с кого си имате работа, бъдете истински дипломати и запазвайте спокойствие.

Тогава няма да имате недоразумения нито при общуването с колегите, нито с началниците. Неотстъпчивостта ще погуби Овните. Дребните спорове могат да прераснат в големи скандали. Всички проблеми ще започнат да нарастват подобно на лавина.

Финансовата сфера ще страда, заради непредвидени разходи. Ще харчите пари, заради членове на семейството. Бъдете сигурни, че сте спестили „бели пари за черни дни“. Откажете се от кредитите, не взимайте заеми от приятели. Разчитайте само на собствените си приходи. Възможно е получите голяма сума в края на месеца.

Здравен хороскоп за август 2020 година за Овен

Хороскопът за август обещава на Овните енергиен подем. Остава само разумно да използвате жизнените си сили. Не е нужно да се пресилвате. Спирайте се на време, за да си поемете дъх и да си починете. Желателно е да разпускате сред природата.

Намерете време и коригирайте начина си на хранене, откажете се от алкохола и вредната храна. Тази препоръка е особено актуална за жените, които искат да се приведат в ред и да оздравеят.

Не планирайте сериозни козметични процедури през август. В средата на месеца бъдете максимално внимателни, за да избегнете сериозните травми. Бъдете бдителни на пътя, не шофирайте пили.

Китайски зодиак

Телец

Хороскопът за август 2020 година предвижда спокоен месец за Телците. Най-накрая ще се появи възможност да анализирате миналото, да се огледате назад, да определите слабите си страни и да ги укрепите.

Енергийният ви потенциал ще се окаже нисък, според астрологичната прогноза за август 2020 година. Ще успеете реално да го възстановите само с повишаване качеството на съня и пълноценна почивка. Не се опитвайте да решите всички проблеми с един замах. Избягвайте далечните пътувания, сега не е безопасно на пътя.

Най-добре е да посветите началото на месеца на семейството и битовите проблеми, строителните дейности и облагородяването на вилата. При това не забравяйте за служебните си задължения. Внимавайте за здравето.

Все по-често ще чувствате дискомфорт, който ще ви пречи да се движите с обичайното си темпо. Ситуацията ще се измени към по-добро в средата на месеца, когато ще се проявявате във всичко, ще демонстрирате своите таланти, ще се заемете активно с обществена дейност. Действайки уверено, вие бързо ще постигнете успех в деловата и в творческата сфера.

Телците ще покорят околните със своята харизма, което ще им даде възможност по-често да ходят по срещи и да се радват на вниманието на представителите на противоположния пол.

Постарайте се да не бъдете егоисти. Вашата енергия и оптимизма ви ще стигнат и за близките, които се нуждаят от подкрепа.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Телец

Хороскопът за август 2020 година препоръчва на Телците да прекарват повече време със семейството и приятелите. Честите срещи с тях ще ви донесат положителни емоции и впечатления. Отидете на почивка със семейството или със старите си приятели, починете си заедно на морето. За щастие, сега можете да си го позволите.

Ако ви се налага да закъснявате в службата, след това бързайте към дома, партньора/ката, децата. Помагайте им с каквото можете, заемете се с битовите проблеми, постарайте се да направите дома уютен и комфортен.
Ако дълго време сте в конфликт с членовете на семейството, сега може да се възползвате от периода на затишие. Разгледайте спокойно ситуацията, помислете как да решите спорните въпроси, намерете компромисно решение, което да удовлетворява всички. Побързайте да изгладите отношенията с близките, защото от средата на септември няма да имате такава възможност.

Искате да се преместите надалече? Съсредоточете се върху икономическите задачи. Сега ще ви бъде лесно да го направите.

Неангажираните жени няма да бъдат много натоварени в службата и най-накрая ще имат време за флиртове, романтични вечери, срещи с интересни хора, сред които ще бъде и този, който ще прояви сериозно отношение към вас.

Служебен и финансов хороскоп за август 2020 година за Телец

Хороскопът за август 2020 година предсказва успех на тези представители на знака Телец, които проявяват самоконтрол и се опитват, без да бързат, да решат старите си проблеми. Сега вие ще видите ясно настоящата ситуация и всичките й „подводни камъни“, но най-трудното предстои. Ще се наложи доста да ядосвате, заради проверки от различни инстанции, неразбиране от страна на колегите и партньорите, юридически неуредици. Не си „блъскайте главата в стената“, а се опитайте да видите корена на проблемите. Няма да успеете да отстраните бързо всичко, което ви затруднява, но голяма част от спорните въпроси ще урегулирате. Използвайте възможностите, които август ви подарява. С идването на есента, тези подаръци значително ще намалеят.
Много сили и време ще използвате за дела, които са свързани със сделки с недвижими имоти, включително и в чужбина. Ще успеете да се справите с тях само при условие, че сте готови да пътувате в командировка.

Хороскопът за август 2020 година не предвижда сериозни финансови затруднения за Телците. Настъпва неутрален период в тази сфера. Не ви заплашват нито загуби, нито увеличение на доходите. За да не останете с празни джобове, харчете разумно парите, започнете да пестите и призовете семейството също да го направи.

Здравен хороскоп за август 2020 година за Телец

Хороскопът за август не съветва Телците да пилеят силите си за ненужни неща. Пестете енергията, защото в неподходящ момент ще се сблъскате с нейния остър дефицит.
Краят на месеца е подходящ за козметични процедури. Изберете такива, които да отстранят несъвършенствата на фигурата и да ви позволят да се отпуснете. Към тях се отнасят ароматерапията, масажите, обтриванията и посещението на сауна. Заемете се със спорт или често се разхождайте на чист въздух.

Рискът от травмиране е прекалено висок, затова бъдете внимателни във всичко. Особено бдителни трябва да бъдете зад волана, при далечни пътувания и при работа с домакински прибори.

Близнаци

Хороскопът за август 2020 година предвижда за Близнаците начало на динамичен период, когато ще бъдат заети с много дела.

Енергията ще ви стигне за реализирането и на най-грандиозните планове.

Началото на месеца ще бъде наситено. Единственият проблем сега е недостигът на време. 24 часа в денонощието са недостатъчни, за да се посветите на всички интересни проекти. Астрологичната прогноза за август 2020 година показва, че в крайна сметка на Близнаците ще им се наложи да направят труден избор. Не се старайте да носите „две дини под една мишница“, защото ще ги изпуснете.

Средата на месеца ще ви принуди много да пътувате. Постоянните пътувания ще се отразят на вашия живот.

Ще дойдат както положителни, така и негативни промени. Ситуацията ще се стабилизира през последната седмица на август. В този момент е най-добре да се съсредоточите върху развитието на своите дела, партньорските взаимоотношения и образованието. Пригответе се да преминете от тези ангажименти към домашните грижи, свързани с интересите на близките и бита. Тези дейности ще ви отнемат много време и сили, но в замяна ще получите много положителни емоции.

Хороскопът за август 2020 година предсказва на Близнаците, че работата над подобряването на уюта и комфорта в жилището ще бъде продуктивна, ще укрепи семейните отношения.

Служебен и финансов хороскоп за август 2020 година за Близнаци

Хороскопът за август 2020 година не препоръчва на Близнаците да се отказват от екипния труд. В работата ще провърви само на тези, които са готови да си сътрудничат плодотворно с партньори и колеги. В началото ще ви бъде трудно да установите деловите контакти, но в средата на месеца всичко ще се промени към по-добро, когато ще усетите благодарността на колегите.

Старите проблеми, свързани със спорни финансови въпроси, най-накрая могат да бъдат разрешени и вие да забравите за тях, завинаги. Това са добри новини за тези, които, заради тези трудности често са влизали в конфликти с приятели, с членове на семейството, с колеги или с ръководството. Не разчитайте само на своите сили, в отделни случаи се обръщайте към посредници, които могат да помогнат на вас и на вашите опоненти да намерите компромиси, които да удовлетворяват всички. Грабнете възможностите, които ви подарява края на лятото, защото есента няма да бъде така щедра в това отношение.

Внимателно проверявайте всички документи, всяка точка от договорите. Не подписвайте документи, докато не се убедите, че сте ги проучили основно. Невнимателното и лекомислено поведение, заедно с мързела, ще ви погубят. Ще се наложи скъпо да плащате за грешките си.

Хороскопът за август 2020 година обещава на Близнаците материална стабилност. Независимо от всички неуредици в професионалната сфера, парите ще идват редовно. При това, ще увеличите разходите, но няма да го усетите.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Близнаци

Сърдечните дела ще предизвикват смесени емоции.  Очаквайте период на промени. Всички те ще бъдат продиктувани от позицията на влюбените по отделните въпроси и от външните фактори на въздействие. Ако от дълго сте семейни, но бракът не ви прави щастливи, вие ще намерите сили в себе си да сложите край на отношенията. А

ко романтичната връзка ви е скъпа, бъдете инициативни и изненадайте половинката си. Направете нещо, което ще донесе нови впечатление и на двамата, което ще направи вълнуващ личния ви живот.

Не е изключено да заговорите за преместване на ново място или за благоустрояване на жилището, което неотдавна сте обзавели. Не поемайте всички отговорности за това, разделете ги с роднините, които имат достатъчно енергия, за да ви помогнат да се справите с всички трудности. Съвместният труд е ключ към подобряване на междуличностните отношения. Семейните връзки ще укрепнат и при тези, които решат да излязат в отпуск и да се отправят на почивка или пътешествие с близките.

Постарайте се да „загладите острите ръбове“, да „заровите томахавката на войната“. Скоро ще свърши благоприятният за това период. Ще се наложи дълго да чакате друг удобен шанс, за да се помирите с партньора/ката или с роднините. Тези, които се стараят да бъдат деликатни, ще решат бързо комуникационните си проблеми.

Здравен хороскоп за август 2020 година за Близнаци

Хороскопът за август не предвижда при Близнаците проблеми с енергийния потенциал. Силите ще ви стигнат за реализирането на всичко планирано, но е важно да не се претоварвате, да намирате време за почивка.

Откажете се от авантюрите, от всякакъв вид. Не се заплитайте в ситуации, в които може да пострадате физически. Ограничете алкохола, не го употребявайте в компанията на малко познати хора.

Времето е подходящо да преминете пълни медицински изследвания, да се заемете с профилактика на хроничните заболявания и с укрепване на защитните сили на организма.
Пазете очите, стойте по-малко пред телевизора и компютъра, използвайте капки, които намаляват напрежението, редовно изпълнявайте гимнастически упражнения за очите.

Рак

Хороскопът за август 2020 година обещава на Раците подобряване на ситуацията в работата и в любовните дела. Отстоявайте своето, проявявайте упоритост и непременно ще получите това, към което дълго сте се стремили.

Месецът предразполага към приятно общуване с приятели и колеги, към почивка в компанията на семейството. Това, според астрологичната прогноза за август, ще ви донесе много положителни емоции и жизнени сили. Краят на лятото ще бъде щедро на подаръци – ще ви подари възможности да осъществите старите си планове. При това ще проявите креативност и умение да мислите нестандартно.
В началото на месеца ще се наложи да заемете активна позиция, когато изведнъж ще се окажете обхвани от вътрешната дисхармония.

Енергийният потенциал ще бъде снижен, ще спадне производителността на труда. Много Раци ще започнат да проявяват все по-малък интерес към важните проекти и перспективните договори. Не се водете по слабостите си.
Бъдете духовно твърди, иначе свършената колосална работа няма да ви донесе очакваните резултати. Контролирайте разходите, откажете се от излишни харчове. В противен случай се гответе, че финансовата сфера ще се разклати, а това ще предизвика стрес.

Хороскопът за август съветва Раците да планират всички делови преговори за края на месеца, когато ще могат влагайки минимални усилия, да заработват отлични доходи. В този период ще се подобрят взаимоотношенията с колегите и с членовете на семейството. Съдбата ще ви зарадва с неочаквани, приятни събития. Ще се окажете в обкръжението на хора, които един през друг ще се надпреварват да ви предлагат да се заемете с реализирането на интересни идеи. Сега може да се заемете и със самообразование и уреждане на личния живот.

Служебен и финансов хороскоп за август 2020 година за Рак

Хороскопът за август 2020 година обещава на Раците няколко възможности за делови контакти с партньори. Няма да успеете да забравите за конфликтите и да ги оставите в миналото, но видимо ще се подобри общуването с колегите. Това истински ще облекчи тези, които са положили много усилия, за да постигнат този резултат.

Отношенията с чуждестранните партньори също ще станат по-топли и по-спокойни. За да ги развиете се гответе да отпътувате в командировка.

Големи промени в организационния план могат да очакват служителите. Ситуацията ще се влачи дълго време, затова и ще ви изнерви. Много дори ще се замислят за напускане. Ако и вие сте готови за такава крачка, действайте смело и не забравяйте да поискате от ръководството достойна компенсация.

Ако отдавна се каните да се заемете с повишаване на квалификацията си или със самообразование, то средата на месеца може да се заемете с това. В това време, вие бързо и лесно ще усвоявате постъпващата към вас информация.
Няма да имате време да мислите за финансите си, но в края на месеца с учудване ще откриете, че доходът ви се е увеличил.

Работата не е само в това, че сте работили повече. Очакват се постъпления от други източници, включително връщане на дълг. Разходите ще бъдат предишните.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Рак

Хороскопът за август 2020 година предвижда „затишие“ в личния живот. Няма да успеете окончателно да се сдобрите с партньора/ката. От време на време ще си говорите неприятни неща, но конфликтите, определено, ще намалеят. Хармонията ще се възцари в двойките, които се научат да се държат дипломатично, меко и сдържано.

Ако имате проблем със самоконтрола, посредник в отношенията ви с половинката може да стане ваш роднина. Ще имате нужда от такъв посредник и в началото на есента, докато ситуацията не се подобри на сто процента.
Не се изтощавайте от постоянните изяснявания на отношенията. Намерете време за емоционално разтоварване. Подходящ момент, за това, ще бъде краят на месеца.

Хороскопът за август 2020 година ви съветва да не се изнервяте напразно, да не си измисляте неща, опитвайки се да запълните пропуските в една или друга история. Понякога ще чувствате апатия, ще ви се струва, че сте нежелани. Не трябва да таите обида срещу партньора/ката, поговорете откровено с него/нея, споделете своите преживявания. Съберете волята си и задайте въпросите, които ви измъчват. Направете това преди да станете заложници на депресията.
Влюбените жени, родени под знака Рак, не трябва да бързат да допускат близо до себе си настойчивите и чаровни ухажори. Вгледайте се по-добре в него, не е изключено да планира да ви използва за собствените си користни цели.

Здравен хороскоп за август 2020 година за Рак

Според хороскопа, Раците трябва да намалят натоварването на сърдечно-съдовата система. Откажете се от интензивните тренировки, избягвайте стреса. Не е желателно да експериментирате с нови козметични средства в този период, защото могат да предизвикат силна алергия. Ако бъбреците и черния дроб са слабите ви органи, коригирайте начина си на хранене, заемете се с профилактика на хроничните заболявания.

Лъв

Хороскопът за август 2020 година показва, че представителите на знака Лъв, както никога, ще чувстват необходимост да контролират ситуацията. Не трябва да се противопоставят на това си желание.

Астрологичната прогноза за август 2020 година не съветва да си пилеете времето напразно. Заемете се с изглаждането на спорните моменти, които отдавна предизвикват безпокойство у вас. Не отлагайте реализирането на големите проекти, част от които ще ви донесат по-добри плодове, отколкото сте мислили. Всички дела, започнати сега, ще изиграят ключова роля в бъдеще и ще се отразят на вашето материално положение.

Началото на месеца ще се окаже динамично, свързано с много енергия. Тя ще се окаже дори революционна.

Творческият ви потенциал няма да пострада, но не бързайте да се радвате на това, защото в емоцията на творческото вдъхновение може да направите много грешки, неприятно да изненадате околните със своята импулсивност, непоследователност и нежеланието си да следвате общоприетите норми и закони. В средата на месеца проявете максимална отговорност и бъдете съсредоточени на пътя.

Хороскопът за август 2020 година предупреждава Лъвовете за висок риск от възникване на аварии.

В междуличностните отношения не всичко ще бъде спокойно. Това се отнася и за семейните, и за колегиалните, и за приятелските отношения. Ще успеете да възстановите важните контакти едва в края на месеца. Не изпускайте този шанс, за да започнете новия месец добре. Сега от вас се изисква смелост, готовност да рискувате, да се обновявате, да демонстрирате висока производителност на труда. Всичко това ще ви помогне да укрепите финансовото си положение.

Служебен и финансов хороскоп за август 2020 година за Лъв

Хороскопът за август 2020 година препоръчва на Лъвовете да бъдат издръжливи и да се въоръжат с търпение. Ще ви се наложи дълго да заемате такава позиция, но съществуват неудобства, свързани с това. Действайте спокойно, старайте се на време да идентифицирате дребните, но неприятни грешки. Отстранявайте ги веднага, не го отлагайте за след това.

Хората ще забележат вашата самоувереност, това ще ги „подкупи“. Благодарение на това, при възникващите спорове дори няма да ви се наложи да търсите силни аргументи. Всеки конфликт ще се решава бързо, във ваша полза.

Очаквайте стопляне на отношенията с чуждестранните си партньори. Най-накрая ще получите възможност за успешна командировка, да проведете делови преговори, основани на конструктивен диалог.

Нервите ви може да се „опънат“, заради проверяващи инстанции или сделки, което ще бъде свързано с юридически затруднения. Постарайте се по-малко да се ядосвате. С настъпването на есента всичко ще се оправи. Е, разбира се, че на мястото на старите, отстранени проблеми, ще дойдат нови. Но няма да смисъл сега да мислите за това, най-добре е да се съсредоточите върху текущите си дела.

Краят на месеца ще ви донесе прилична сума пари, интересни предложения от колегите или от началника. Това ще се отрази добре на материалното положение на представителите на този огнен знак.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Лъв

Не очаквайте големи успехи в сърдечните дела. Единствено ще се радвате на подобрените отношения с членовете на семейството. Ако от доста време сте в конфликт, очаквайте облекчение. От време на време, на хоризонта, отново ще се появяват поводи за разправии, но през август те ще бъдат значително по-малко.

Влюбените, преживяващи неприятни времена, ще решат да проведат сериозен разговор в търсене на съвместен компромис по редица спорни въпроси.

Хороскопът за август 2020 година предупреждава жените Лъвици за възможна среща с „призрак“ от миналото. Гответе се за среща с човек, към когото сте били неравнодушни. Но е добре само свободните дами да предприемат някакви действия за сближаване с тази личност.

Ако сте сами, тръгнете на пътешествие и бъдете готови да се окажете във водовъртеж от страсти. Не е изключено да започнете курортен роман, който да сложи началото на сериозни отношения. Но и някои семейни Лъвове ще се оставят на съблазънта да изпитат нови, ярки емоции. Те, преди да рискуват да се хвърлят в интригата, трябва да помислят за възможните последствия.

Няма да им се наложи да скучаят и на тези, които са принудени да прекарват голяма част от времето си в службата. Очакват ви нови впечатления, предизвикани от флирт с колега. Отношенията могат да прераснат в нещо по-голямо.

Здравен хороскоп за август 2020 година за Лъв

Краят на лятото ще подари на Лъвовете много енергия. Но дори това няма да ги защити от нервното напрежение, с което ще им се наложи да се борят с помощта на проверени методи за релаксация. Контролирайте емоциите си в службата. У дома си правете вани с ароматни масла, инхалации и билкови отвари. Не стойте на едно място, заемете се със спорт или често се разхождайте на чист въздух.

Дева

Хороскопът за август 2020 година препоръчва на Девите да се откажат от грандиозните си планове. Сега е по-добре да посветите времето и силите си за укрепване на тила.
За нормализиране на личните отношения и успех в деловата сфера ще се наложи да задействате уменията си да мислите нестандартно и да осъществявате на практика творческия си потенциал.

На жените Деви, които имат отношение към света на изкуството, астрологичната прогноза за август 2020 година предсказва възможност да се покажат от нова страна. Вие ще изгреете в нова светлина пред влиятелни хора, колегите и близките си след което дълго ще се „къпете“ в лъчите на славата, ползвайки се със заслужено уважение. Това е актуално и за писателите, и за журналистите.

Началото на месеца, според хороскопа за август, ще бъде неблагоприятно. Излезте в отпуска, за да се справите с психо емоционалната си нестабилност и да престанете да живеете в илюзии. Така не само ще се отпуснете и ще преборите вътрешната си неудовлетвореност, но и ще избегнете компанията на тези, които се стараят да направят черен света ви, да поставят прът в колелата ви.

Средата на месеца, енергийно, силно контрастира на фона на предишния период. Девите ще се отърват от депресията, ще започнат да гледат оптимистично на нещата. Това ще ги зарадва, но напред ги очаква още по-добро. В деловата сфера очаквайте успехи в края на август, когато ще бъдете обзети от желание да започнете всичко на чисто. Този период е свързан с настъпването на нов етап в живота ви – това е етап на обновление, когато при вас ще се появи възможност да се преобразите и наваксате изпуснатото.

Служебен и финансов хороскоп за август 2020 година за Дева

Хороскопът за август 2020 година предупреждава Девите, че голяма част от месеца ще отиде за работа над натрупалите се от няколко месеца проблеми. Повече от всичко ще ви безпокоят сложните взаимоотношения със съмишлениците ви. Не е изключено, вашето общуване да се влоши на фона на решаването на въпросите, свързани с голяма собствено и пари. За щастие тези неуредици, вие ще решите бързо, но не очаквайте пълно възстановяване на договорите. Всичко окончателно ще се реши през есента.

Сега съдбата ви дава възможности да се справите с всички несгоди, възползвайте се! През септември те ще бъдат значително по-малко.

Развитието на отношенията с партньорите от другите страни ще прилича на влакче в увеселителен парк. Ще се наложи да се примирите с факта, че няма да получите това, което искате, понякога ще ви се налага да правите отстъпки. Търсенето на компромиси ще се окаже успешно за тези, които намерят време за командировка и за укрепване на новите, делови връзки.

През август Девите няма да имат проблем с финансовите постъпления, но парите в портфейла няма да се задържат, заради увеличаване на разходите. Ще се наложи да помолите роднините да „затегнат коланите“. Тези, чиято дейност пряко е свързана с пари, трябва да бъдат максимално внимателни. Постарайте се да сведете до минимум грешките, за да не загубите всичко заработено, заради тях.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Дева

Хороскопът за август 2020 година показва, че само Девите, които са готови да се борят за своето щастие и влагат максимални усилия за това, ще успеят да спасят своя брак и романтичната си връзка. Анализирайте своето поведение, не е изключено да не е правилно, да е провокирало бурните защитни реакции на партньора/ката. При общуването си с любимия/любимата бъдете истински дипломати. Проведете сериозен разговор, обсъдете спокойно проблемите, без язвителността, която ви е присъща. А, ако сте „отпуснали ръце“ и нямате желание да правите каквото и да било е възможно отношенията ви да се изживели, и да ви се наложи да сложите край.

Свободните Деви ще привличат вниманието на представителите на противоположния пол. Ще ги привличате като магнит, което не чудно, имайки предвид вашия природен чар и харизма. Голяма е вероятността, в обкръжението си да срещнете този/тази, които са готови на сериозни отношения.

Много сили, време и пари ще отидат за благоустройството на дома и възпитанието на децата. В края на лятото и началото на есента се предвиждат повече харчове.
Приятелските връзки ще ви носят негативните емоции. Ваш дълг ще стане „препъни камъчето“ в отношенията с приятелите ви. За да „заровите томахавката“ върнете всичко, което дължите.

Здравен хороскоп за август 2020 година за Дева

Хороскопът за август 2020 година предупреждава Девите, че, за да възстановят и запазят добро нивото на енергията си и здравето си устойчиво, трябва да отделят достатъчно внимание на начина си на хранене, променяйки го към по-добро. Откажете се от вредната храна, за да намалите риска от развитие на стомашно-чревни заболявания или такива на черния дроб.

Намалете, временно, интензивността на тренировките. Това не само, че не ви помага да се чувствате по-бодри и по-здрави, но ви лишава от жизнени сили. Вместо да спортувате се разхождайте повече, почивайте сред природата, правете козметични процедури.

Везни

Хороскопът за август 2020 година предвижда за Везните продължаване на борбата, като разбира се, сега, ще приеме друга форма, която ще зависи много от вашите действия.
Жените, родени под знака Везни, според астрологичната прогноза за август 2020 година ще се отпуснат както никога.

Ще ви се наложи да свършите много работа, да се посветите на големи и важни проекти. Реализирането им ще бъде успешно, ако спрете да се доверявате само на собствените си сили. Огледайте се наоколо, много хора са готови да ви помогнат, повече, отколкото си мислите.

Началото на месеца ще бъде хаотичен, ще внесе дисхармония в живота ви. Всичко, което сте планирали за този период, деловите срещи и преговорите, ще преминават напрегнато. Вината е на нестабилното ви емоционално състояние, на желанието ви, на всяка цена, да демонстрирате творческата си активност на околните.

Само тези, които успеят да се контролират и се обърнат за подкрепа към съмишленици, колеги и близки, само те ще успеят да сложат ред.

В средата на месеца ситуацията ще се успокои. Ще ви по-леко да преживеете всички сътресения, включително и политическите, и социалните. Хороскопът за август 2020 година предсказва на Везните, че сега ще успеят целенасочено да действат по по-рано изготвения план. Не бързайте да се заемате с нещо ново. Приключете започнатото по-рано. Паралелно с това изучавайте пазара, услугите и новите възможности за разширяване на бизнеса. Времето е подходящо за саморазвитие. В края на месеца ще се увеличат препятствията по пътя ви към успеха. Отстранявайте ги в момента на тяхното възникване, доверявайки се на приятелите и членовете на семейството.

Служебен и финансов хороскоп за август 2020 година за Везни

Ако отдавна искате да смените дейността си, хороскопът за август препоръчва на Везните да го направят сега. Периодът също е добър за търсене на нови делови партньори, за провеждане на важни преговори и за сключване на договори.

Вие с лекота ще отстоявате своите позиции и цели, ще станете лидер в очите на колегите, приятелите и съмишлениците си. С вас ще бъдат готови да тръгнат дори влиятелни хора. С тяхна помощ ще решите конфликтна ситуация, възникнала в миналото. Ролята на посредник в общуването между вас и опонентите си доверете на опитен човек. Голяма е вероятността да проведете преговорите така, както сте ги планирали. Но, не се надявайте на това, че изходът от тях ще бъде такъв, какъвто сте го искали. След период на затишие ще последва поредната буря, което ще бъде свързано с взаимни упреци и претенции, изказвания, които ще бъдат агресивни и от двете страни. Ще влезете в трудна ситуация от която победители ще излязат само тези, които са се заобиколили с верни приятели и съратници, които са готови във всеки един момент да ви окажат подкрепа.
Редица спорни въпроси ще бъдат свързани с големи недвижими имоти и пари. Ще успеете да получите своето само след поредица от скандали.

Съдбата ще бъде на страната на тези, които работят в сферата на търговията. Смело сключвайте перспективни сделки, в бъдеще те ще бъдат вашата застраховка срещу неприятните последствия от възникването на непредсказуеми обстоятелства.

Финансовата основа ще се окаже стабилна, но това не означава, че можете да харчите неразумно. Отделяйте средства само за по-рано планираните покупки.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Везни

Сърдечните дела, както и по-рано, ще предизвикват много негативни емоции, но вие ще успеете да държите ситуацията под контрол. Борете се с вътрешните си противоречия, които ще ви бъдат присъщи в края на месеца. Постарайте се да предпазите близките си от „бръмбарите“ в главата ви. Напрежението в общуването с членовете на семейството ще спадне, ако заедно прекарвате уикендите и отпуската си.

Хороскопът за август 2020 година показва за Везните редица възможности да постигнат пълно помиряване. Дали ще се възползвате или не – ще решите вие. Ако романтичната връзка не ви прави вече щастливи, възможно е да има смисъл да продължите напред сами, без партньор/ка.

Добрата новина за тези, които се развеждат, е, че ще се появи надежда за успешно приключване на съдебното разбирателство, което е свързано с раздялата на имуществото. Не е изключено конфликтът да се разреши мирно и спокойно, но, все пак, не бързайте да се радвате, докато договорките не бъдат подкрепени от документ.
Свободните Везни няма да скучаят, очакват ги интересни запознанства. Важно е да не си „губят главите“ и да помнят, че сред ухажорите има и коварни личности, които се стремят да ви използват за користните си цели.

Здравен хороскоп за август 2020 година за Везни

Под удар може да се окаже нервната ви система. Пазете я, избягвайте конфликтите и стресовите ситуации. Хороскопът за август съветва Везните да се спират на време и да си почиват. Бъдете бдителни на пътя, внимателни при работа с инструменти и битови прибори. Висок е рискът да получите травма.

Скорпион

Хороскопът за август 2020 година предсказва, че в началото на месеца ще се наложи да се посветите на борба с неприятностите, които сте игнорирали в миналото.

Съветници ще имате много, но не трябва да ги слушате. Доверявайте се само на себе си, внимателно филтрирайте постъпващата към вас информация. Така ще взимате правилни решения и на време ще идентифицирате недоброжелателите, сред приближените си, които плетат около вас паяжина от интриги и сплетни. Тяхното присъствие дълго е останало незабелязано, което не е учудващо, отчитайки обема от работа, която сте имали по-рано.

Астрологичната прогноза за август предупреждава, че под удар ще попадне вашата репутация и социалния ви статус. Всички препятствия по пътя ви към успеха са резултат от действията на конкуренти, които са заинтересовани от вашия крах.

Ситуацията ще се задълбочи от неумението ви навреме да се приспособите, разумно и без да бързате да изградите хармонични отношения с колегите и с началника. Положението на нещата може да се влоши и да се замислите за напускане. Не бързайте да взимате такива решения, излезте в отпуск, намалете деловата си активност. Тогава вече ще решите дали да останете на предишната си работа или да се заемете със собствен бизнес.

Края на лятото е добър период, за да „изгорите“ всички мостове. Откажете се да общувате с всички, които не са ви верни. Провеждайте, колкото се може повече срещи с партньори, преговаряйте. Всичко това ще укрепи финансовото ви състояние.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Скорпион

Романтичната връзка, семейството и бита ще отидат на втори план. Това няма да бъде ваше решение, а резултат от влиянието на внезапно възникнали нови обстоятелства.

Хороскопът за август предсказва, че ще се ядосвате, заради конфликти с членовете на семейството. Положете максимално усилия, за да изгладите „острите ръбове“.
Ако не можете да се контролирате, се обърнете за помощ към далечни роднини или приятели. В началото на септември ще успеете да намерите удовлетворяващи компромиси за всички.

Ако сте свободни, ще изживеете ярки, нови впечатления. Този роман ще бъде страстен и незабравим, отдайте се изцяло на чувствата си. Заслужили сте да се отпуснете и да се почувствате желани, любими, нужни на някого.
Жените Скорпиони, които отдавна изграждат устойчива, романтична връзка с партньор и работят над нейното развитие, ги очаква изненада – предложение за брак.

Служебен и финансов хороскоп за август 2020 година за Скорпион

Хороскопът за август 2020 година предсказва на Скорпионите, че само могат да си мечтаят за почивка. Но това не означава, че сте длъжни да се претоварвате и да работите до несвяст. Възстановявайте силите си с кратки почивки. Свободното време прекарвайте в обкръжението на роднини и приятели, общуването с които ви носи положителни емоции, необходими за енергийния ви заряд. Близките ще ви окажат морална подкрепа, без която няма да бъде възможно да издържите на интензивната работа.

Възползвайте се от възможностите да направите нови, полезни контакти, сред които могат да се окажат хора, готови да станат ваши покровители и помощници. Краят на месеца ще ви стори труден без съюзници, това вече сте го разбрали от опит.

Поставяйте си само реални цели, паралелно решавайте спорните въпроси, с които не сте се оправили по-рано. Сред тях и този, който е свързан с комуникационните проблеми в отношенията с чуждестранните ви партньори.

Ако отдавна планирате да започнете свой бизнес или да го разширите, на пътя ви ще се появи влиятелен човек, с чиято помощ ще реализирате замисленото.

Служителите ще стабилизират отношенията си с началника. Това, на свой ред, ще стане ключ за нормализиране на отношенията с колегите, които дълго са виждали във вас аутсайдер и лесна мишена за атакуване. Независимо от позитивната прогноза, не трябва да се отпускате, защото някои няма да се откажат от навика си да плетат интриги. Ситуацията може отново да стане напрегната през есента.
Финансите ще се укрепят в края на месеца, ще получите пари.

Здравен хороскоп за август 2020 година за Скорпион

Краят на лятото ще бъде наситен със събития за Скорпионите, на които ще ви бъде трудно да реагирате без емоции. Имайки това предвид, укрепвайте нервната си система, намалете до минимум конфликтните ситуации.
Месецът е подходящ за борба с вредните навици, сред които е и пушенето. Излизайте по-често сред природата, организирайте разходки на чист въздух. Не отлагайте посещението при стоматолог, дори и да не ви безпокои болка.

Стрелец

Хороскопът за август 2020 година обещава на Стрелците, че по-голямата част от месеца ще им носи положителни емоции. Това е период, който е добре да посветите на възстановяването на вътрешния си баланс. Това ще се отрази добре както на личния, така и на служебния ви живот.

Астрологичната прогноза за август предвижда за Стрелците хаотично начало на месеца. Поредица от непредсказуеми събития ще внесат хаос в живота ви. Ще се наложи да се съобразите с темпото, което ви диктуват външните обстоятелства. Бъдете готови много да пътувате, да търсите нови източници на доходи, да провеждате лични изследвания. За учудване е, че въпреки всички тези дела, вие няма да забравите за необходимостта да се развивате духовно. Нещо повече, това направление ще стане приоритетно, независимо от критиките на околните.

Енергията ви в средата на месеца ще бъде впечатляваща, което ще повлияе върху отношенията с околните. Ще се ползвате с уважение в екипа си, ще се вслушват в мнението ви. Хороскопът за август 2020 година предсказва на Стрелците, че ще станат духовни наставници за своите колеги. Не се отказвайте от тази роля, тя ще открие нови перспективи в живота ви.

От време на време Стрелците ще имат лошо настроение, което ще бъде реакция на трудните обстоятелства. За да не станете заложници на апатията, научете на време да отстъпвате, но само колкото да погледнете проблемите от друг ъгъл. Така ще видите и новите пътища за решаване на спорните моменти.

Служебен и финансов хороскоп за август 2020 година за Стрелец

Хороскопът за август 2020 обещава подобряване на положението на Стрелците в професионалната сфера. Резултатът от положителните промени ще стане очевиден към края на месеца. Очаквайте интересни предложения и възможности да сключите изгодни договори, да укрепите отношенията си с влиятелни личности, да поработите над финансите си.

Не бързайте да се заемате с всички дела наведнъж. В началото регулирайте старите проблеми, възпрепятстващи ви по пътя към успеха. Тук затруднения ще срещнат предприемачите, които ще се сблъскат с несговорчиви инвеститори и инатливи партньори, които ще изразят претенциите си към вас, отнасящи се за нещо материално, в неподходящ момент. Няма да успеете да оптимизирате ситуацията напълно, но ще успеете да я смекчите, осигурявайки си подкрепата на съмишленици.

Не трябва да изключвате, че ръка за помощ ще ви протегнат колеги от други страни или градове. Тази помощ ще бъде и финансова, и морална. За да се убедите окончателно в това, че всичко върви по сценарии, отидете в командировка.
Средата на месеца ще ви донесе среща с високопоставени лица, които са заинтригувани от вашите бизнес проекти. Направете всичко възможно, за да не разочаровате потенциалните си покровители. Това е вашия шанс да получите повишение на заплатата.

Хороскопът за август обещава подобряване на финансовото положение в края на месеца. Такава тенденция ще се наблюдава и в началото на есента. Разходите могат да се увеличат, което е напълно очаквано, отчитайки промените в службата и възникването на потребности при членовете на семейството.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Стрелец

Хороскопът обещава на Стрелците подобряване на отношенията с роднините. Ще сложите точка на спорните въпроси за възпитанието на децата. Парите, както и преди, ще си отиват в голямо количество, но в този момент те няма да бъдат препъни камъчето, което да се окаже причина за конфликтите.

Добрата новина за двойките, които се развеждат, е, че ще намерят компромис във всичко, което е свързано със съдбата на потомството. Ако работата все още не е стигнала до развод, не е изключено да решите да се помирите с любимия/любимата.

Романтичната връзка отново ще стане хармонична, ако се отправите на съвместно пътешествие! Смяната на обстановката ще ви бъде от полза, ще ви подари възможност да забравите за натрупалите се обиди и претенции. Тази рецепта за щастие е и за тези съпрузи, които в последно време чувстват напрежение в общуването.

Краят на лятото е добър период за откровени и спокойни разговори. Говорете и изслушвайте половинката си, постарайте се да се разберете един – друг, само така ще минимизирате риска от повтарянето на неприятните конфликти.

Свободните жени ще срещнат интересен човек, който ще ги покори от първата минута на запознанството. Не е изключено, флиртът бързо да доведе до бурна романтика и брак.

Здравен хороскоп за август 2020 година за Стрелец

Енергийният потенциал на Стрелците ще бъде на висота. Подобряване на самочувствието ще усетят дори тези, които по-рано често са боледували. Възползвайте се от положителния период и тръгнете да пътувате там, където можете да се отпуснете, да снемете напрежението. Не отлагайте момента на провеждането на козметичните процедури и пластичните операции, които сте планирали отдавна.

Козирог

Хороскопът за август 2020 година показва ръст на интуицията при Козирозите, за сметка на което, вие ще избягвате всички „подводни камъни“, на време ще заглаждате „острите ръбове“ в отношенията с деловите партньори и с членовете на семейството. Сега с лекота ще намирате компромисите там, където ви се е струвало, че не може да ги има.

Астрологичната прогноза за август 2020 година предсказва на жените, родени под знака Козирог, редица изпитания. Вие ще попаднете в ситуации, в които ще ви се наложи да бъдете устойчиви и търпеливи. Най-силните от вас ще получат достойно възнаграждение.

Началото на месеца е неблагоприятен период за повечето Козирози, вътрешната им енергетика може да се окаже неустойчива. Дисхармонията ще ви попречи да си вършите разумно работата. Заради това, някои ще бъдат настроени агресивно, други ще предпочетат да се затворят в себе си и да се поддадат на меланхолията.

Редицата конфликти и грубите грешки, допуснати от глупост, ще се отразят негативно на личния живот и на професионалната сфера. Най-доброто, което сега можете да направите е да излезете в отпуска, да се възстановите емоционално и да дочакате средата на месеца, когато ситуацията ще се стабилизира. В този период ще бъдете заредени със сили, необходими за отстраняването на всички препятствия по пътя към върха. В края на месеца се гответе за пътешествия, командировки и интересни нови запознанства.

Служебен и финансов хороскоп за август 2020 година за Козирог

Хороскопът за август 2020 година поставя акцент върху необходимостта да се посветите на самите себе си, да оправите личния си живот. Но работохолиците няма да си оставят работата за нищо на света. За щастие, сега енергията им стига за решаването на проблемите в службата и в сърдечните дела. В професионалната сфера се съсредоточете върху изграждането на връзки с чуждестранни колеги и хора, с които дълго сте делили обща собственост. Краят на лятото ще ви донесе възможности да сложите „точка“ на някоя трудна история. Но не се надявайте, че след това ще можете да забравите за всичко и да продължите напред. Не е изключено болезнените теми да се върнат. Не се надявайте на бързи резултати, въоръжете се с търпение, проявете дипломатичност, по-малко изисквайте, повече се съобразявайте с обстоятелствата.
Тази позиция е оптимална за началото и средата на месеца.

Възползвайте се от възможностите, които ви поднася съдбата, скоро ще спре да бъде така щедра.

Не отлагайте деловите срещи и командировките, те ще протекат така, както сте ги планирали. Намерете време за образование, може да се запишете за курсове, да се заемете със самообучение и с подобряване на сегашната си квалификация.

Ще бъде от полза да влагате повече сили в хобито си, което ще ви разсейва от негативите, свързани със служебните проекти.

Хороскопът не обещава финансова стабилност. Всичко, което изкарате ще похарчите за близките или за бизнеса си.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Козирог

Сърдечните дела вече няма да бъдат причина за лошото ви настроение. Това се отнася дори и за тези, които се развеждат. В отношенията ще усетите затопляне, на фона на което, ще намерите приемлив компромис и за двамата. Не е изключено спорните въпроси да бъдат решени за сметка на парите, но този изход от трудната ситуация ще се окаже най-перспективния. Е, разбира се, че ефектът от това ще бъде временен. Ще мине известно време и вие ще се върнете там, от където сте започнали. Но сега няма смисъл да се ядосвате за това.

Хороскопът за август 2020 година предвижда за задружните двойки възникване на препятствия по пътя на уреждане на въпроси, свързани с недвижим имот. Преди всичко, ще стане дума за голям ремонт.

Ако романтичната ви връзка е устойчива и проверена във времето, може да бъде „затъмнена“ от неприятни новини, които да дойдат в началото на месеца. Гответе се за изясняване на партньорските си взаимоотношения. Ще успеете да отстраните всички недоразумения едва в началото на новия сезон.

Свободните Козирози могат да се отпуснат и да се хвърлят с главата напред в нов флирт. Около вас ще „кръжат“ много ухажори, вгледайте се добре във всеки, не бързайте да се спирате на някой, конкретен. Най-достойният направете свой спътник в живота.

Семейните трябва да отделят повече внимание на домочадието си, защото се нуждаят от вашата грижа. Изградете си навик, всеки уикенд да излизате някъде заедно с близките – на кино или на пикник.

Здравен хороскоп за август 2020 година за Козирог

Хороскопът предупреждава за снижаване на енергийния потенциал. Само с повишаване на качеството на съня и пълноценната почивка ще успеете да се справите с хроничната си умора, с усещането за вялост.
Намерете време за укрепване на защитните сили на организма, за оздравителни процедури, които да проведете в санаториум или спа център. Погрижете се за имунитета си и още дълго няма да потърсите личния си лекар.

Водолей

Хороскопът за август 2020 година напомня на Водолеите, че винаги могат да се доверяват на близките си. Да не се опитват да отстраняват всички препятствия към успеха сами. В този момент тази тактика не е най-ефективната.

На жените, според астрологичната прогноза за август, ще им се наложи да направят труден избор от който ще зависи бъдещето им. Отчитайки всичко това, не трябва да бързате. Не позволявайте обстоятелствата да ви притискат, претегляйте всички „за“ и „против“. И едва след като видите ясно картина на случващото се, пристъпете към действие.
Един важен съвет – постарайте се всичко, което започнете през този месец да довършите до началото на есента.

В противен случай ще се сблъскате със събития, които много ще ви затрудняват. Борете се за място под слънцето, след това съдбата ще даде възможност да спечелите тази битка. Отстоявайте своето и не губете увереност в собствените си сили.

Началото на месеца ще бъде динамичен период, но не в положителен смисъл. Животът на представителите на този знак ще стане хаотичен и не се препоръчва да рискувате в личния си живот или в професионалната сфера. Приемете помощта на партньорите, които са готови да ви подкрепят в трудните минути. Действайте внимателно, когато изграждате отношенията с колегите и членовете на семейството. Укрепете тила си, минимизирайте количеството на грешките, които могат да изравнят със земята това, над което дълго сте работили.

Не е изключено да ви се наложи да изслушате много претенции от хора, без чието участие ще ви бъде невъзможно да водите делата си. Ситуацията ще се усложни, заради съдебни искове, с които ще успеете да се оправите едва в средата на месеца. В този период е най-добре да се заемете с допълнителни източници на доходи. Материалната ситуация ще се укрепи за сметка на връщането на стари дългове и подкрепата на близките. Възползвайте се от момента, сменете местоработата си, ако отдавна не ви устройва.

Служебен и финансов хороскоп за август 2020 година за Водолей

Хороскопът за август 2020 година съветва Водолеите да се посветят на отстраняването на проблемите, които са им тежали през юни и юли. На някои ще им се наложи да се справят с последствията от внезапна проверка, която ще открие редица нарушения, заради които ще започнат съдебни разбирателства. Други ще бъдат принудени да търсят компромиси в отношенията си с чуждестранни партньори. За да можете ефективно да смекчите нажежената ситуация се препоръчва да се обърнете към специалисти, консултанти и съмишленици със съответстваща подготовка. Действайте поетапно, не се опитвайте да насилвате нещата. Всяко взето решение трябва да бъде добре обмислено. Не се заблуждавайте, че през август ще сложите край на всички неприятности в службата. Сега това е невъзможно, но ви е гарантиран видим прогрес.

Сделките, които са свързани с недвижими имоти, както и по-рано, ще ви карат да нервничите, но има голяма възможност, спорните моменти да се решават във ваша полза. Не бързайте да отказвате на тези, които идват при вас с интересни идеи и предложения. Не е изключено, една такава идея да стане ключ за решаването на голяма част от проблемите, които ви безпокоят.

Хороскопът показва клатушкащо се финансово положение за Водолеите. Ситуацията ще се измени към по-добро в края на месеца, когато ще получите приходи от продажба на недвижим имот или от връщане на дълг. Възможни са и приходи от странични източници, а също и помощ от близки.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Водолей

Хороскопът за август обещава на Водолеите подобряване на трудните отношения с роднините. Най-накрая ще видите корена на всички проблеми, което ще ви даде възможност да използвате всичките си сили за отстраняването им. С помощта на приятели ще успеете да се сближите с членовете на семейството си.

Приятелските двойки ще сложат край на противоречивите въпроси, свързани с недвижими имоти и пари. Поредица от конфликти очакват жените, които са дали повод за ревност на любимия. Ако чуете упреци и обвинения по свой адрес, не реагирайте бурно и не мълчете дълго и обидено. Ако искате да запазите брака, обяснете на партньора/ката и ги убедете, че са ви скъпи.

Свободните Водолеи ще срещнат на пътя си много интересни личности, но случайните запознанства е нещо, от което трябва да се въздържате в края на лятото, за да не си докарате беди.

Здравен хороскоп за август 2020 година за Водолей

Хороскопът съветва Водолеите да отделят повече внимание на здравето, в противен случай рискувате да снижите енергийния си потенциал до нула. Подобрете качеството на съня, редувайте труд и почивка. Бъдете максимално внимателни на пътя, защото съществува голям риск да попаднете в аварийна ситуация.
Не пренебрегвайте заниманията със спорт, но без интензивни тренировки. Заемете се с процедури, които ще ви помогнат да се отпуснете.

Риби

Хороскопът за август 2020 година предупреждава Рибите, че няма да могат да се отпуснат. Ще бъдете принудени да правите това, което трябва, а не това, което искате. Не изпадайте в депресия, всички наболели проблеми ще бъдат отстранени. За да се случи това, трябва да имате сили.

Астрологичната прогноза за август предвижда настъпване на период на преоценка на житейските ви приоритети. Поработете над себе си, откажете се от навиците и принципите, които ви пречат да вървите напред. Не е изключено да се наложи да се разделите с някои от приближените си, за да може това обновление да бъде ефективно.

Началото на месеца посветете на укрепването на здравето. Сега ще усещате вътрешна дисхармония без особени, за това, причини. Дребни препятствия ще „обръщат колата ви“. Много от силите ви ще отидат за безсмислени изяснявания на отношенията, за опити да се оправдавате, сблъсквайки се с неоснователни претенции.

В личния живот ще се появят „скелети“ от миналото, които ще изострят вниманието върху вашите предишни отношения.

В средата на месеца ситуацията ще започне да изглежда по-перспективна и цветна. Ще получите заряд от енергия, който ще ви бъде необходим за реализирането на плановете. Затова е по-добре именно сега да ги започнете.

Хороскопът за август 2020 година обещава на Рибите много срещи с интересни личности, много възможности да установите връзка с влиятелни хора. Краят на месеца ще бъде наситен на различни събития. Ще ви се наложи често да бъдете сред хората, да посещавате мероприятия, които е възможно, именно вие, да организирате.

Финансов и служебен хороскоп за август 2020 година за Риби

Хороскопът за август предупреждава Рибите за това, че в края на лятото, обемът на работа ще се увеличи значително. Това ще се отрази добре на финансите ви, което ще ви придаде повече увереност в собствените ви сили. Много време ще отделите за установяване на контакти с влиятелни личности и колеги, с които заедно отговаряте за важен проект. Инвестирайте средствата с които разполагате в дейността си. Така ще минимизирате конфликтите, които възникват, заради финансови разногласия.

Ще укрепите контактите с чуждестранните си партньори. В това ще се убедите в края на месеца. Голяма роля в нормализирането на отношенията с колегите ще изиграят новите делови връзки и командировки.

Производителността на труда на Рибите ще достигне пика си и в резултат на това ще имате добри приходи. Най-големите суми ще дойдат в първите дни и в средата на месеца. Няма да успеете да спестите от тези пари. Бъдете готови да ви се наложи да ги вложите в бизнеса си или да ги похарчите за роднини.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Риби

Хороскопът за август ви съветва да отложите новите начинания. Съсредоточете се върху това, което сте започнали в миналото. Отделяйте повече внимание на децата, на които може да помогнете и с пари.

Семейните Риби ги очаква поредица от конфликти, причина за които ще станат различните възгледи относно възпитанието на децата и тяхното бъдеще. Разногласия очакват и тези, които още не са стигнали до гражданското.

Финансовите въпроси ще убият романтиката, също и нежеланието да приемете ценностната система на партньора/ката и да се примирите със специфичното му/й отношение към живота. В края на месеца ще успеете да заровите томахавката на войната, когато на хоризонта ще се появи възможност да пътувате заедно, което ще ви гарантира ярки емоции и отпускане. Ако не можете да откъснете от работата си и да заминете някъде с любимия/любимата, то прекарвайте почивните дни заедно, посещавайте различни мероприятия.

Ако наскоро сте осъзнали, че отношенията ви вече са се изживели, то на пътя си ще срещнете интересен човек, заради когото ще решите да поставите точка на старата любовна история. Не е изключено новият ви партньор да се окаже ваш колега, с когото сте заедно в командировка.

Голяма е вероятността семейните Риби да се замислят за разширяване на семейството, самотните могат да очакват дълго чаканата среща с отдавна отсъстващ роднина.

Здравен хороскоп за август 2020 година за Риби

Хороскопът препоръчва на Рибите да пестят силите си, защото ще се сблъскате с физическо и нервно изтощение. Енергийният ви потенциал е нисък. Трябва да го възстановите с помощта на редовна почивка, но не като лежите на дивана и гледате телевизор. По-често излизайте сред природата, ходеше пеша. Намалете количеството на стреса в живота си, научете се да получавате удоволствие от дреболиите. Погрижете се за укрепването на сърдечно-съдовата система.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара