Добре дошли в април, красиви хора! Времето се затопля и живителната енергия прана идва от космоса към нас. Земята се събуди в едно ново начало. Планетата на комуникацията, Меркурий навлиза  смело в Овен в събота, 3 април, всички ние вече се усещаме готови  да действаме да постигнем това, което искаме.

Сайтът на Цветелина Каменова

Красивата Афродита, планетата на любовта, Венера навлиза в чувствения Телец в сряда, 14 април, като тя ще ни помогне да действаме по-стабилно в любовта и секса. Това означава да кажете „да“ на любовните срещи и да поискате горещи страсти в леглото.

Енергията през месец април ще ни призовава да споделяме с другите нашите емоции  спокойно и с лекота.

Лъскавият сезон на Телец официално започва в понеделник, 19 април. На същия ден планетата на комуникацията Меркурий също влиза в трудолюбивия земен знак. Тъй като Венера, планетата на любовта, красотата и изобилието управлява Телец, следващите няколко седмици са свързани повече  с това да поглезим себе си и да се погрижим за комфорта на близките си. Знакът на Телец също е свързан с лоялност, надеждност и упорита работа..

Планетата на действието, Марс влиза в грижовният Рак в петък, 23 април, помагайки ни да отстояваме себе си по въпроси, свързани с дома. Това може да означава да излезете от житейска ситуация, която вече не работи за вас, или накрая да кажете на партньора си, че е крайно време да заживеете заедно.

ОВЕН

Постигате пикова увереност и дар слово, когато Меркурий се навлезе във вашия знак на 3 април, така че се възползвайте от това да проведете необходимите отлагани разговори. В новолунието на 11.04., задайте намерения как ще продължите да давате приоритет на грижата за себе си, дори когато всички очи не са насочени към вас. Вашата управляваща планета, Марс, се премества в чувствителния знак на  Рак на 23.04 което внася топлината във ваша житейска ситуация.

Любовен хороскоп: Въпреки че този месец е по-фокусиран върху себе си, отколкото върху отношенията, известно напрежение се натрупва с партньора ви от 11.04 до 17.04, когато сте изключително приковани към работата. Ако не можете да затворите лаптопа си дори за едно хапване, как ще решите проблемите в партньорството си?

Финансов хороскоп: Венера се спуска във вашия финансов сектор на 14.04 не би трябвало да имате финансови проблеми през периода. След това на 26.04, пълнолунието в Скорпион носи огромен тласък за съвместен бизнес доход с партньор или придобити акции. Въпреки че не сте известни с търпението си, инвестициите, които сте направили през октомври, се изплащат сега.

ТЕЛЕЦ

Със Слънце, Меркурий и Венера, преминаващи през дома на скритите пространства и подсъзнанието, около средата на месеца ще се чувствате с по-малко енергия. Добре е да дарите на себе си допълнителен сън. Може да се чувствате изолиран от света Насладете се на почивката от реалността – която достига върха на новолунието на 11.04 . След като управляващата ви планета Венера се премести във вашия знак на 14.04 нещата започват да се движат бързо и активно и промяната ще бъде постоянна величина. Използвайте периода от 19.04 за да актуализирате  гардероба си, да се погрижите за кожата. Грижата за себе си струва инвестицията.

Любовен хороскоп: Независимо дали сте самотни или заети, пълнолунието в Скорпион на 26.04. извежда на повърхността цялата ви нездравословна динамика на връзките. Скорпионите не спират, докато не стигнат до същността на дадена ситуация, така че ако сте избягвали разговор с  партньор, е време да го проведете.

Финансов хороскоп: В началото на Април избягвайте да купувате неща извън бюджета, тъй като има риск да направите някои покупки, за които по-късно ще съжалявате. От средата на месеца към 19.04. вие сте много по-благоприятен период за финансови разходи и повишаване на благосъстоянието ви.

БЛИЗНАЦИ

Този месец може условно да се раздели на три етапа. Първият етап е фокусиран върху кариерата ви. Вторият етап е с фокус върху социални контакти и приятелства. .Това достига кулминация около новолунието на 11.04, когато не е изключено някоя неприятна ситуация да ви напомня за нещо старо. Накрая, третият етап започва на 19.04 когато е време за вас да си починете и да се отпуснете. Използвайте сезона на Телец, за да си починете от груповите чатове и социални контакти

Любовен хороскоп: Този месец е по-скоро за приятели, отколкото за любов, но ако изпитвате тайни чувства към някой , може да нямате друг избор, освен да разкриете чувствата си, именно когато Марс се свърже с Юпитер на 17.04. По природа вие не сте човек, който  си държи езика зад зъбите, но ако сте чакали идеалната атмосфера за този романтичен жест, сега направете скок!

Финансов хороскоп: Марс навлиза в Рак в дома на финансите ви  на 23.04, което означава, че може да харчите много повече пари, отколкото имате. Въпреки че втората част на месеца е повече за почивка, може да се наложи да вземете допълнителна работа за да финансирате всички тези прищевки и разходи.

РАК

Вие сте ангажирани изцяло с  бизнес начинания в началото на месеца, докато Слънцето, Меркурий и Венера се движат през вашия сектор на кариерата. Въпреки че обикновено сте приятелски настроен и бихте се притекли на помощ и емоционална подкрепа, точно сега просто нямате време. На новолунието на 11.04 сте готови да освободите всички неща, които ви пречат да се придвижите бавно към  мечтаната работа. Това може да включва  и разрушаване на токсични връзки.

Любовен хороскоп: Въпреки че този месец е изцяло бизнес ориентиран за вас, пълнолунието на 26.04 попада във вашия сектор на удоволствията и може да бъде прекрасен момент за изживяване на романтична нощ.

Финансов хороскоп: Работите много повече от обикновено този месец, което се надявам да отговаря на допълнителна компенсация. Ако работите на свободна практика, сезонът на Телец от 19.04 е най-добрата възможност, която сте имали през цялата година, за да се свържете с нови клиенти и колеги.

ЛЪВ

Независимо дали сте супер религиозен или твърд атеист, периодът ви дава духовност. На новолунието на 11.04, вие сте вдъхновени да направите цял ритуал от определянето на вашите намерения за предстоящия месец. Запалване на свещи, призоваване в космически напътствия: Искате всичко. Тогава на 19.04 започва сезонът на Телец и, въпреки че не се отказвате напълно от духовното си израстване, вие сте много по-фокусирани върху материалния свят, и по-точно вашата кариера.. Предстоят големи промени в обществения ви имидж, които може дори да изострят ситуацията  около пълнолунието на 26.04.

Любовен хороскоп: През втората част на месеца от 19.04 ще се фокусирате върху работата и напредването в тази посока, което може да доведе до разрив с партньора ви. Всичко това достига кулминация около 25.04, когато той ви поставя ултиматум за връзката. Ако решите да поствите граници- като никакви повиквания за работа през уикенда – ще ви бъдат от полза в дългосрочен план.

Финансов хороскоп: Меркурий е планетата на комуникацията, но също и на търговията и докато се движи със светкавична скорост около зодиака този месец, вие откривате много възможности за внасяне на повече пари. След 19.04, когато той навлезе във вашия сектор на кариерата, е добър период за преговори за повишение в кариерата.

ДЕВА

В началото на месеца около 3.04 решавате някои объркващи проблеми в отношенията, които са се  появили през март. Пригответе се за последни сълзи! След 3.04 се фокусирайте върху уреждането на дългове и разработването на подробности по ново бизнес партньорство, особено около новолунието на 11.04. След това на 19.04 Меркурий навлиза в Телец, прехвърляйки фокуса ви към пътуване и личностно развитие.

Любовен хороскоп:  Меркурий се свързва с Плутон на 2.04 и е твърде вероятно да  проведете  дълбок разговор, който сте избягвали с партньора си. Изкажете и излейте всичко, което чувствате и ви притеснява.

Финансов хороскоп: Около 14.04  можете да планирате разходи и финансови задължения, както  и договаряне на по-добри условия на заем. На новолунието на 11.04 ще сте готови да направите огромна инвестиция. Независимо дали става въпрос за преместване в по-голям апартамент с половинката ви или стартиране на нова услуга с вашия бизнес партньор, ще имате много подкрепа. Доверете се, че си заслужава!

ВЕЗНИ

В началото на месеца или се чувствате супер обичани, или супер задушени от цялото внимание, което получавате. Или и двете! Влагате цялата си енергия във взаимоотношенията си, Вашата управляваща планета Венера навлиза в Телец на 14.04, което премества фокуса върху общите ресурси, както и споделените дългове. Заем или бизнес инвестиция, която ви създаваше проблеми през януари и февруари, най-накрая се финализира – по неочакван начин – около 22.04 когато Венера среща Уран. Ще осъзнаете,  че съвместната работа в екип е много по-лесна, отколкото да се опитвате да направите всичко сами.

Любовен хороскоп: Ако се чувствате така, сякаш трябва да натиснете бутона за нулиране във връзките си, получавате възможност на новолунието на 11.04. През последния месец сте свършили много работа, за да се освободите от токсичните заплитания и продължителните компромиси и сега е моментът да се съсредоточите върху партньорства, които наистина подкрепят вашите нужди. Ще имате един последен тест е, когато един ваш партньор, който ви подлудява, се свърже с вас в същия ден. Намерете сили да игнорирате съобщението.

Финансов хороскоп: Въпреки че сезонът на Телец от 19.04 поставя акцент върху вашите съвместни финанси, пълнолунието на 26.04 е кулминиращ момент за вашите лични ресурси. Позволете си да получите това изобилие, без да поставяте под въпрос стойността си.

СКОРПИОН

Април за вас е период, в който да стабилизирате дейностите в ежедневието си. Става въпрос за намиране на баланс между професионален и личен живот. Толкова е трудно, но ще си струва усилието. Новолунието на 11.04  попада във вашият дом на рутинните дейности и здравословни навици и е идеалният момент наистина да се отдадете на по-здравословен начин на живот. Тогава Марс се премества в Рак на 23.04, увеличавайки както вашето любопитство, така и вашето желание за пътуване. Как можете да превърнете това мечтано пътуване в реалност? Време е да започнете да планирате. Пълнолунието на 26.04 и е във вашия знак, така че се поглезете.

Любовен хороскоп: Сезонът на Телец започва на 19.04 и за вас целият фокус е върху връзките. Но не по начина, по който очаквате. И с Венера в Телец, вие наистина се чувствате обичани и ценени от партньора си, но също така се чувствате така, сякаш сте попаднали в коловоз. Как можеш да оживиш нещата? Използвайте пълнолунието във вашия знак на 26.04, за да отстоявате това, от което наистина се нуждаете.

Финансов хороскоп: С Марс в дома на вашите дългове и данъци до 23.04, вие ще преминете през най-трудната част от това да направите сделка за лизинг, придобиването на нов заем или разходи за дома. Точно когато си мислите, че не можете да си позволите да сбъднете мечтите си, парите идват, докато Марс се свързва с Юпитер на 17.04 ти. Чудесата наистина се случват!

СТРЕЛЕЦ

Април е разделен на два много различни периода за вас. Първата част на месеца (сезонът на Овена) е изцяло слънчева. Независимо дали прекарвате допълнително време с децата си, ходите на някои  срещи или дълбоко сте потопени в творчески проект, вие усещате пълната жизненост на пролетта! Наслаждавайте се, докато можете – особено около новолунието на 11.04. След като сезонът на Телец започне на 19.04 помислете как можете да оптимизирате рутината си, за да подобрите не само работата си, но и здравето си? Пълнолунието на 26.04 е шанс да си починете.

Любовен хороскоп: Както споменахме, сезонът на Овена за вас е романтика и поемане на риск, достигайки връх около новолунието на 11.04.. Но ако това, което търсите, е отдаден партньор, това може да бъде по-трудно да се намери. Ако вече сте в съюз, вашият човек вероятно е в движение и е трудно да сте заедно този месец, особено след 19.04.

Финансов хороскоп: Вашите парични потоци бяха напълно контролирани тази година, поради което може да изпитате известен шок, когато Марс се премести в Рак на 23.о4, като привлече вниманието ви към проблеми със заеми или дългове. Може би сделката, която сключихте с този заем за кола, все пак не беше толкова добра. Нещата ще се получат в крайна сметка, но само след много преговори. Започнете да правите тези действия сега!

КОЗИРОГ

Колкото и да искате да излезете и да се насладите на по-топлото време и светлината в края на тунела на тази пандемия, вие продължавате да се забивате у дома. Независимо дали става въпрос за строеж в къщата ви, продължително посещение на свекърите ви или пътуване до майка ви, изглежда не можете да излезете навън. За щастие, след като сезонът на Телец започне на 19.04, животът ви става по-развлекателен. Дори фризби с кучето в парка в този момент звучи невероятно!

Любовен хороскоп: Нещата са били доста стабилни във връзката ви (или сте живели най-добрия си неженен живот), но това всичко се променя, когато Марс влезе в партньорския ви сектор на 23.04. Пригответе се за конфликти, които сте избягвали да изплуват на повърхността с много емоционални късни нощни чатове разговори.

Финансов хороскоп: 2021 г. наистина е вашата година на спестяване. В някои дни се чувствате така, сякаш правите пари в брой, а в други дни сякаш никога няма да постигнете финансовите си цели.

ВОДОЛЕЙ

Всеки се нуждае от вашето внимание в момента или поне така се чувствате. Тъй като планетите се струпват в Овен в сектор отговарящ за комуникацията, вашата пощенска кутия е постоянно пълна. Използвайте новолунието на 11.04 за да зададете някои по-строги граници около вашето лично пространство.  Не се чувствайте виновни, че сте изразили граница с израза „Не ме безпокойте!“ Сезонът на Телец започва на 19.04 и може да доведе до значителни промени в житейски план. Независимо дали оптимизирате домашния си офис или буквално стягате багажа, за да се преместите в различен град, нищо не остава същото.

Любовен хороскоп: С планетата на действието Марс, която вкарва топлината във вашия сектор на взаимоотношенията през по-голямата част от месеца, вие ще бъдете по-активни от колкото с представяте .

Финансов хороскоп: Важен момент за вашата кариера настъпва с пълнолунието в Скорпион на 26.04. Семената, които сте посадили на новолунието през октомври, процъфтяват и най-накрая получавате заслуженото признание. Въпреки че това може да не се изплати финансово до края на тази година, вие имате възможност да изградите нещо сега.

РИБИ

В началото на април вие се занимавате с увеличаване на активите си и да се насладите на изобилието, което идва с него. Около новолунието на 11.04 нищо не ви пречи на този начин на живот. Ако искате бутилка вино, получавате бутилка вино. След като сезонът на Телец започне на 19.04, графикът ви започва да се пълни и осъзнавате, че нищо от това богатство не означава нищо, ако не можете да управлявате времето си. Всички бюджети и графици се изпълват при пълнолуние на 26.04, когато получавате идеалното предложение.

Любовен хороскоп: Ако имате връзка, партньорът ви е много зает и много пестелив този месец. Ако сте необвързани и се чувствате извън центъра, нещата ще се загреят за вас романтично, след като Марс влезе в Рак на 23.04.

Финансов хороскоп: На новолунието на 11.04- след седмици на сортиране на банковите ви извлечения и уреждане на стари дългове – искате да оставите всичките си минали финансови грешки зад гърба.  Но не е толкова лесно! На 16.04 и 17.04 трябва да платите последната сметка или най-накрая да разберете кой какво дължи с бивш съквартирант. Само тогава можете наистина да започнете отначало.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара