Първите дни на месеца, според хороскопът за април 2020 година, ще бъде период на хармония, подходящ за нови начинания и начало на отношения, както творчески, така и делови, важни срещи, преговори.

Понататък се очаква дисхармония в комуникацията и в сферата на кариерното израстване. Негативизмът ще усетите не само вие, но и хора от вашето обкръжение. Това ще доведе до усложнения на отношенията, конфликти. Раздори са възможни и вътре в колектива. Това ще засегне и обществения, и семейния живот.

Астрологичната прогноза за април 2020 година предвижда трансформация и революционно обновление на всички нива – от най-високите до нивото на междуличностните отношения. Всички икономически, социални и други неуредици, нерешени до началото на втората половина на месеца, ще станат причина за протест на обществени организации.

Хороскопът за април 2020 година предсказва, че няма да успеете да избегнете насилието, големите аварии и катастрофите. Ще ви се наложи, отчитайки това, да се заемете с въпроси, свързани със спазването на техника на безопасност на работата. Внимателни трябва да бъдат и тези, чиято дейност е свързана с транспорт. Сега не е време за рискове и безхаберно отношение към задълженията.

Към края на месеца ситуацията значително ще се подобри. Ще успеете да се отпуснете в последните дни, на фона на хармонизиране във всички сфери.

Хората ще усетят наближаването на нов период в живота.

Ще бъдат отстранени всички конфликти. На икономическо и обществено – политическо ниво всичко ще влезе в нормалното русло. Препоръчва се, за този период, да планирате срещи, пътешествия, подписване на важни договори.

Астрологичната прогноза за април 2020 година не съветва, независимо от това, че месецът приключва положително, да губите бдителността си. За априлските несгоди ще се наложи, все още, да си спомняте в началото на май. Много ще страдат, заради нарушение на психо емоционалния фон, което може да стане причина за повтаряне на минали грешки.

Гответе се за реформи и преобразувания в политиката. Сега от висшия ешелон ще зависи животът на всеки. Действията им ще бъдат насочени към отстраняване на стари проблеми.

Годишни хороскопи за 2020

Овен

Хороскопът за април 2020 година обещава на всеки представител на този знак да усети повече увереност в себе си и в своите сили. Това ще се отрази добре на много жизнени сфери, но най-вече в сърдечните дела. Овните, най-накрая, ще бъдат уверени в това, че любимите са истински желани. Ако сте част от отношения, партньорът/партньорката ще ви заобиколи с топлота и грижи.

Вие самите ще бъдете настроени по съвсем различен начин на романтична вълна. Овените ще променят отношението си към личния живот. Изправени пред необходимостта да обичате, да бъдете щастливи, вие ще действате активно, инициативно, ще решите да контролирате ситуацията. По-вероятно е тези промени да засегнат Овните, родени през април.

Телец

Телците ще се покажат пред околните не от най-добрата си страна, ще проявят тези черти от своя характер, които не ги красят. Ярък пример ще бъде тяхното поведение на работното място. В професионалната сфера ще бъдат упорити, с тях ще бъде почти невъзможно да се договорите за каквото и да било, да постигнете компромис.

Телците ще учудят неприятно колегите си със своята повишена нервност. Представителите на знака, родени през май, трябва да премислят десет пъти преди да кажат нещо на глас. Изказванията ви сега могат силно да навредят на кариерното ви израстване и на перспективите за това.

Телците, родени през последните десет дни на знака, ще усетят подкрепата на съдбата. В този смисъл ще провърви на тези, които осъзнаят своята значимост и се научат да приемат комплименти и похвали. Телците ще се окажат в центъра на вниманието на старите си познати. Голяма е вероятността, тези познати да ги запознаят с интересни, творчески личности.

Близнаци

На Близнаците се препоръчва да преразгледат своята стратегия за действие, избирайки при това позицията на предприемчиви хора. Околните ще решат, че изведнъж в живота им има твърде много представители на този зодиакален знак. Причина за това ще бъде, че вие сте станали прекалено общителни, дори бъбриви. Това в някакъв смисъл е добро, когато е необходимо да работите с голяма аудитория или да установявате нови контакти. На Близнаците само ще им пречи тяхната излишна разсеяност, заради която допускат много грешки на работното място. Същата тази тяхна несериозност ще доведе до празни и безсмислени харчове.

От представителите на този знак, които са родени през май, околните не просто ще очакват, а ще изискват отговорност за всичко, което се отнася до пари и кредити. Тайните връзки на Близнаците ще станат явни.

Рак

Хороскопът за април 2020 година не съветва Раците да губят сили и време за рационално мислене, за обичайното претегляне на всички „за“ и „против“. Можете да забравите за тази тактика при взимането на важните решения. Този съвет е особено актуален за тези, които са родени през последните двадесет дни на знака.

Сега е най-добре да се абстрахирате от грижите, добре да си починете, да направите всичко възможно да релаксирате емоционално. Не жалете време за себе си. Колкото повече го използвате по този начин за себе си, толкова по-големи са шансовете да преборите нездравословното си влечение към усамотяване. Намерете си ново хоби, по-задълбочено изучете старите си увлечения.

Раците ще станат по-затворени, няма да искат да се доверяват на никого и с никого да не се сближават. Не правете това, само чрез общуване с околните ще възстановите вътрешната си енергия.

Лъв

Лъвовете, които са родени през първите десет дни на знака, ги очакват неприятности в работата. За щастие, всички трудности, с които им предстои да се сблъскат в професионалната сфера, ще бъдат незначителни. Съпругът/съпругата ще ви подкрепи в борбата с тях. Той/тя ще ви накара да бъдете отговорни.

На работното място ще се наложи да се противопоставите на шефа, който ще ви изненада неприятно с неочаквани решения. Не се страхувайте да отстоявате своето мнение, защитавайте се от нападките на колегите. Родените през август Лъвове ги очаква прилив на вдъхновение. Сега те ще искат да тръгнат да пътуват, да изучават места, изпълнени с културно наследство.

Общуването с околните ще позволи на Лъвовете да се разсеят от грижите. На дамите, представителки на този знак, се препоръчва да бъдат внимателни в отношенията. Страстите ще се нажежат при тези, които се срещат с въздушни знаци.

Дева

Девите, които са родени през август, ще се възползват от възможността, да привлекат вниманието на началника към себе си. Босът ще оцени вашия труд, свежите и оригинални идеи, които се раждат в главата ви една след друга. Всичко, което решите сега да направите в службата, ще бъде одобрено от човека, заемащ ръководния пост. Девите, родени през септември, ще имат проблеми с общуването с околните. Отстоявайте своята позиция, но уважавайте правото на другите да имат собствено мнение.

Родените през последните десет дни на знака ще усетя остро приближаването на промените. Интуицията няма да ги подведе. Промени ще се наблюдават във всички жизнени сфери. Не се страхувайте от тези промени, не се дръжте за миналото. Това е необходимо, смело изгорете всички мостове, не се ограничавайте в нищо.

Везни

Хороскопът за април 2020 обещава романтично настроение и вдъхновение във всичко, което се отнася до сърдечните дела. Тази прогноза е особено актуална за тези, които са се родили през първите двадесет дни на зодията. Броя на ухажорите, които ще искат да станат ваши постоянни партньори, ще се увеличат в пъти. Това ще се случи бързо и неочаквано за вас.

Онези от вас, които са родени през първите десет дни на зодията, ще се отдадат на решаването на актуални проблеми, което няма да им позволи да флиртуват и да се забавляват.

Труден период настъпва за Везните, родени през последните десет дни на знака. Ще ви бъде трудно да се справите със задачите, заради разсеяност и невнимание от ваша страна. Това е резултат от ниската ви самооценка. Очаквайте поредица от конфликти с човек, който е зависим от вас. Обвинявайте себе си за това. Неразбирателството ще възникне, защото взимате важни решения без да отчитате мнението на другите.

Скорпион

Родените през първите десет дни на знака трябва внимателно да проявяват своите чувства. Излишната им емоционалност само ще им навреди. Липсата на самоконтрол и раздразнителността ще бъдат причина за трудни конфликти. Сега им е трудно на Скорпионите да крият, че околните ги дразнят. Те ще станат провокатори на конфликти.

Проблеми с комуникацията ще се наблюдават в службата и в личния живот. Постарайте се да не изисквате много от партньора/ката, тогава ще получите топлината, която очаквате от него/нея.

Скорпионите, родени след десетия ден на зодията, няма да се сблъскат с подобни затруднения. Този период за тях ще бъде успешен. С подкрепата на съдбата, вие ще покорите нови върхове, ще получите заряд от добро настроение и вдъхновение. Харизматичните Скорпиони ще прекарат свободното си време в компанията на нови ухажори.

Стрелец

Родените през първите десет дни на знака няма да останат без подкрепа от страна на членовете на семейството си. Близките ще им протегнат ръка за помощ. Жените Стрелци, които са свързали живота си с по-възрастни мъже, ще забравят за финансовите си неуредици. Материалната стабилност им е гарантирана.

Всички ще се стремят към общуване, разширяване на зоната си на влияние, укрепване на приятелските връзки. Шансовете да успеят да изградят нови, полезни контакти ще нараснат. Но бъдете готови за това, че скоро ще бъде трудно да останете същите такива – комуникативни и активни. Ще ви се наложи да използвате силите си в професионалната сфера. Стрелците, които работят в голям колектив, ще станат по-влиятелни и уважавани, ще се ползват с авторитет. Не трябва да се неглижира тяхната значимост.

Козирог

Хороскопът за април обещава на Козирозите, които са родени през декември, стартиране на благоприятен период, когато е най-добре да се посветят на благоустройството на дома. Може да се заемете с отложените за друг път дела, с основно чистете или с основен ремонт. Сега вие бързо ще се справяте с всички задачи, които си поставяте. И което е по-важно, тази работа ще ви носи удоволствие.

А в професионалната сфера, положението ви зависи от редица обстоятелства. По кариерната стълбица ще се изкачват тези, които са готови за големи инвестиции.

Родените през януари ще усетят необходимост да си починат. При тях ще се появи такава възможност, но няма да успеят да си починат, заради близките, на които явно не им харесва решението на Козирозите да оставят всички дела и да останат в леглото с книга в ръка.

Водолей

Настъпва положителен период, когато Водолеите няма да бъдат обезпокоявани от излишни тревоги и притеснения. Представителите на този знак ще получат възможност да си починат, да намерят време за любимото си хоби. Ще се подобри способността ви бързо да се сближавате с хората. Комуникативността на Водолеите сега е почти безгранична, а това означава, че кръгът ви на познати значително ще се разшири. Околните ще се възхищават на вашата общителност, на красноречието ви.

Вие ще правите впечатление на интересни и неординарни хора. Самотните Водолеи ще „оправят“ личния си живот, търсейки сред новите си познати човека, когото ще нарекат постоянен партньор/постоянна партньорка. Не се препоръчва да давате надежда на представителите на знака Телец. Съдбата ще ви подкрепи и в другите сфери на живота, включвайки творческата.

Риби

Рибите ще станат харизматични и ще привличат околните, но ще се стремят към уединение. Ще се чувстват неуютно в големите компании. Времето изкарано по този начин ще бъде за тях прекалено уморително. Но избягвайки хората, Рибите се лишават от възможността да оправят личния си живот, да си намерят любящ партньор/любяща партньорка.

В службата също ще ви бъде трудно да сте сами. Надделейте над себе си и се фокусирайте върху колективната работа, а не върху индивидуалната. Рибите ще решат да използват цялата си вътрешна енергия за проекти, свързани с професионалната дейност. Оказвайки се под транзитно влияние, вие ще осъзнаете, че е дошло време за големи промени в живота ви. Това, което е било важно преди, ще стане неактуално. Ще ви се наложи да си поставите нови задачи. Ще бъдете принудени да се откажете от обичайните си занимания, да мислите гъвкаво и позитивно.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара