Хороскопът за юни 2019 година предсказва неочаквани изненади и ярки събития за всички зодиакални знаци. Съдбата ще изпрати положителни емоции на тези, които се влюбят или се отправят на далечно пътуване, или се заемат с личен бизнес. Възможно е да спечелите пари от лотария, а също и да осъществите старите си мечти.

Любовни хороскопи

Ако сте готови да направите живота си по-интересен и многопластов, то не се страхувайте да експериментирате и по малко да рискувате.

Хороскопът за юни 2019 година обещава бодрост, позитивизъм и приятна почивка в обкръжението на близките. Някои, по време на пътуването, ще завържат нови запознанства, а на други им е съдено да срещнат стари съученици или любими. Важно е да не си позволявате това, което ще доведе до разправии. Ако обидите някого с резки думи, за дълго ще прекратите общуването с този човек.

Астрологичната прогноза съветва да бъдете пестеливи при пазаруване. Не трябва да харчите пари за неща, които изобщо не ви трябват и ще ги сложите в мазето. Съвсем друга работа е, ако купувате кола, вила или дом. Това влагане на пари е изключително удачно и перспективно.

Внимателно се отнасяйте към здравето, особено ако сте предразположени към високо кръвно или обратното към ниско. Почивайте си повече, но не с алкохол в ръката, а културно.

Овен

Овните ще получат стотици предложения за сътрудничество, но половината от тях ще се окажат просто авантюра. Особено ако идват от непознати хора, чиито джобове са пълни с чуждестранна валута. Помнете, че грешките във финансовата сфера сериозно ще ви „ударят“ и ще ви тежат дълго.

Астрологичната прогноза предсказва на Овните много неприятни истории, в които ще попаднат по своя вина. Вие сте прекалено хазартни, повърхностни и екстремни личности. Дори в любовната сфера ще започнете да „плетете“ интриги, които в последствие ще ви доведат до проблеми. Семейните Овни трябва повече да общуват със съпруга/та и децата, а не да „кръшкат“.

Самотните Овни е по-добре да поглеждат по-често встрани, а не само в краката си. Тогава непременно ще срещнете този/тази, които са ви изпратени от съдбата. Мнозина в началото на лятото ще поискат да променят не само личния, но и професионалния си живот. Защо не, вратите на университетите са отворени за вас, подавайте документи и отивайте на изпити. С финансите всичко ще бъде на ред, ако се научите да ги пестите.

На Овните ще им се наложи да лекуват ангина. Не яжте много сладолед, а по-скоро, пийте билкови чайове.

Телец

Хороскопът предсказва на Телците кардинални промени в работната сфера. Ако искате да станете спортен коментатор или счетоводител, смело реализирайте желанията си. Само в началото върнете дълговете на приятелите си, завършете старите дела и си поставете конкретни цели.

Телците не са свикнали да витаят в облаците, затова всичко ще им се получи.

Телците ще бъдат активни и енергични, независимо от това, че всички наоколо разпускат, пекат се на плажа и пътешестват. Вие си имате план: да укрепите финансовото си положение, а всичко останало, в това число и отпуската, ще почакат.

Семейните Телци ги очакват домашни и битови проблеми, а също и с възпитанието на децата. Не се ядосвайте на всичко това, иначе ще се скарате със съпруга/та. Самотните Телци ще успеят да срещнат любимия/любимата си, ако не се отказват от развлеченията с приятелите и излизането сред природата.

На Телците не им се препоръчват спортове, които могат да доведат до сериозни травми и счупвания. Не рискувайте здравето си!

Близнаци

Хороскопът за юни 2019 година обещава на Близнаците интересен период, когато ще могат денем да поработват, а вечер да си почиват. Ще има много ярки събития, приключения и изненади. В средата на месеца ви очаква грандиозен семеен празник, затова се подгответе добре за него. Между другото, всички ангажименти по организирането на празника ще се наложи да поемете вие.

На Близнаците им предстои да се суетят не само с домашни задължения, но и за служебни. Ако забравите за дребните детайли, ще „паднете от високо“. В краен случай ще ви лишат от бонуси. В отношенията със съпруга/та ви очаква светъл период.

А заядливите ергени, най-накрая, могат да погледнат по различен начин на своята самота. Оказва се, че не сте принудени да живеете по този начин, просто сте си го измислили. Спешно се запознайте и се съгласете да излезете на среща.

Близнаците ще ги мъчат болки в ставите, затова трябва да се откажат от усилените тренировки и дългото ходене.

Рак

Месецът е приготвил на Раците доста приятни, романтични срещи, ако решат да излязат от дома си. Стига сте се усамотявали и тъгували за това, което е било. В началото на лятото ви очаква нова любов, предложение за работа и финансов успех.
Прочистете списъка на приятелите и познатите си, тогава ще се отворят вратите за всичко ново и позитивно. Раците няма да имат поводи за униние, ако сами не започнат да се обвиняват и да се измъчват за всяка грешка. Самоизяждането не е изход от трудното положение, затова се вземете в ръце. Работете, учете, влюбвайте се и се женете – ето това е прост, но по-важното, перспективен план.
При Раците са възможни финансови приходи, които ще им помогнат за дълго да укрепят положението си. А в любовта трябва да станете по-самоуверени, а не постоянно да мислите за собствените си грешки и разочарования.

Между другото, кога Раците са посещавали фитнес? Разбира се, никога. Спешно си купете абонаментна карта, защото скоро няма да се познаете в огледалото.

Лъв

Успехът заобикаля отдалечe тези, които не вярват в него. Ако Лъвовете вземат предвид това правило, то през този месец съдбата ще им се усмихне. Разбира се, че по пътя могат да срещнат и неприятности, но те ще бъдат минимални. Важно е Лъвовете да вървят по живота уверено, като истински царе.

Астрологичната прогноза препоръчва на Лъвовете да променят своето отношение към всичко, което ги безпокои и им тежи. Ако искате да промените радикално личната или служебната сфера, то не се бавете.

Претеглете всичко и напред! Между другото, дори семейните Лъвове не са застраховани от роман с колега/колежка в началото на лятото. Какво да се прави с вашия темперамент?
Мъжете Лъвове е добре да бъдат внимателни когато взимат решения. Ако прибързате, ще сбъркате. За укрепване на имунитета и общото здраве, Лъвовете могат да си купят колело или кънки, а вечер, след работа, да ходят на плуване. Есента ще разберете, че добре сте закалили организма си.

Дева

На Девите се предсказват битови затруднения, с които ще успеят да се справят само заедно с роднините. Важното е да направят план, а след това да се захванат за работа. И не се разсейвайте с разговори по телефона и безполезни връзки.

На Девите ще им се наложи сами да купят всичко за ремонта на дома или за строителството на извънградската къща. В началото спестете нужна сума, а след това тръгвайте по магазините. Практичните по природа Деви рядко бъркат.

Старайте се да избягвате конфликтите с роднините, за да не разклатите не само авторитета си пред семейството, но и своето здраве. Хороскопът съветва Девите да пазят своето спокойствие, да си лягат рано и да не се ядосват заради някои неуредици.

По-добре е Девите да не се захващат за всичко ново и малко познато. Иначе, ще загубите и времето, и личните си пари. Най-добре намерете сили за делата, които не трябва да бъдат отлагани. Може да си намерите допълнителна работа, затова няма да останете без финанси. Между другото, дори ще успеете да си купите желаната придобивка.

Везни

Месецът е подготвил на Везните неочаквана среща с предишен любим/любима. Ако поискате да възстановите отношенията, в началото обмислете всичко. Сърцето ще ви подскаже, но трябва и в разума да се вслушате, иначе ще се окажете в капан и отново ще се разочаровате от безперспективната връзка.

Везните не трябва да забравят за почивката. Именно тя ще им помогне да съберат сили за по-нататъшна работа. Но, ако вече сте планирали отпуската си за този месец, не я отлагайте.

Самотните Везни по време на пътуването ще се запознаят с удивителен човек. Любовта ще бъде нежна и взаимна, и ще им подари незабравими усещания, ще помогне да погледнат по различен начин на личния си живот.

Астрологичната прогноза препоръчва на Везните да бъдат отстъпчиви и внимателни към това, което колегите говорят. По природа вие сте деликатни, затова проявявайте това качество в работната обстановка.

Скорпион

На Скорпионите ще им се искат ярки промени във външния вид и гардероба. Няма нищо странно в това, защото лятото дарява емоции и радост. Още повече, че промяната ще привлече към Скорпионите много интересни и симпатични личности. Дори шефът ще погледне различно на вас. Желаейки да ви повиши в длъжност, ще ви предложи креативен проект.

Хороскопът обещава на Скорпионите любов от пръв поглед. Ако се доверите на „шестото“ си чувство, то няма да сбъркате с избора. Всички предишни увлечения ще останат на заден план. Скорпионите, които имат семейство, трябва да включат „в играта“ цялата мощ на своя бурен темперамент и фантазия. Откажете се от купоните, спиртните напитки и развлеченията с приятели, за да не стигнете до разправии със съпруга/та.

Желателно е да започнете да спортувате. Не забравяйте за активните игри и събирането на слънчеви лъчи.

Стрелец

Хороскопът за юни 2019 година обещава на Стрелците благоприятен месец, но при условие, че бъдете активни и отговорни в делата си. Не е изключено да ви предложат нещо кардинално ново, от което не трябва да се отказвате, дори ако сте апатични или негативно настроени. Всичко ще се подреди с времето, не снижавайте темпото. Успешно ще се подредят материалната и личната сфера. Стрелците ще започнат да гледат на всичко по-сериозно и реалистично.

Не забравяйте за състоянието на здравето, което през юни може рязко да се влоши. Особено, ако не се наспивате, храните се на крак и водите прекалено разточителен начин на живот. Старайте се да бъдете внимателни към хората с които работите заедно или сте приятели.

Алтруизмът и хазартността са в кръвта на Стрелците, но в началото на лятото тези качества само могат да им навредят. Не се опитвайте да импровизирате където не му е мястото на това. Бъдете самите себе си, но без прекалена инициативност и агресивност в общуването.

Козирог

На трудолюбивите по природа Козирози ще им се удава всяка работа – и монотонната, и физическата. Все пак работите за пари, нали така? И тогава може да разчитате на укрепване на материалното положение в кратки срокове.

Хороскопът съветва Козирозите да бъдат рационални, ако става въпрос за покупки. Не всичко, което е евтино, ви е нужно. А за скъпите придобивки явно не ви стигат парите.

Възможни са конфликти в колектива на Козирозите с човек, който поема прекалено много ангажименти върху себе си, в професионален смисъл. Бъдете внимателни когато се изразявате, за да не стане така, че баналният спор да стигне до ръководството.

Астрологичната прогноза предсказва на Козирозите пълна идилия в семейния живот. Не е чудно, защото вие сте хора с традиции – верни и постоянни. Ако Козирозите все още са сами, това е за добре, защото ще завържете приятелство със симпатичен човек, а животът ще ви подскаже дали е любов или просто увлечение. Бъдете внимателни на плажа, за да не получите сериозно изгаряне или възпаление на кожата.

Водолей

Водолеите ще имат напрегнат месец, през който работата ще остане на втори план, а състоянието на здравето ще се окаже в центъра на вниманието им. Възможен е гастрит, дори язва на стомаха, затова няма да минете без лекарска намеса.

Ако Водолеите отдавна искат да сменят работата си, то месецът е много подходящ за такава кардинална промяна. Между другото, в колектива ситуацията ще стане такава, че наистина ще бъде по-добре да напуснете. Може да започнете да учите за друга специалност, а също нови технологии в сегашната си професия.

При самотните Водолеи е възможен роман с колега, а семейните, обратно, ще бъдат верни, отстъпчиви един към друг, както никога по-рано.

Относно парите, Водолеите не трябва да се ядосват, защото знаят как да запазят спестеното, а и как да преумножат капитала си. Но, ако приятел или колега ви поиска заем, преди това претеглете всички „за“ и „против“.

Риби

През юни 2019 година на Рибите ще им се наложи да препускат като хамстер в колело. Всичко ще им се изсипе отведнъж – битови проблеми, ядове, семейни грижи. Дори няма да имате време да ходите на срещи с приятели или на кино с любимия/любимата.

Астрологичната прогноза за юни съветва Рибите все пак да се научат разумно да си почиват, за да не разклатят здравето си.

Заемете се с ежедневната си дейност, която ви носи доходи, но не прекалено, а с нормално темпо. Не се предвиждат сериозни проблеми в службата, но не трябва да оставяте важните проекти без внимание, защото ще ги вземат някои от вашите колеги.

Най-добре е да се „вслушвате“ в своя организъм. Дори и най-дребните симптоми могат да сигнализират за начало на заболяване. Поставете акцент не само върху физическото си състояния, но и на нервната система. На емоционалните Риби, нерядко, им се налага да се обръщат към психолог.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – в личния й сайт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара