Хороскопът за май 2019 година предсказва изпитания в любовта, неприятности с парите и трудности в работата. Възможни са сериозни проблеми при тези, които се занимават със собствен бизнес. Ще се наложи временно да се оттеглят от делата, а също и да се откажат от големите капиталовложения.

През май 2019 година трябва малко да си починете и да се отпуснете, за да може с нови сили да се впуснете в „боя“. Ако нямате възможност да си вземете отпуск, то вземете си два почивни дни. Може да отидете в провинцията или да се качите в планината и да си отдъхнете сред природата.

Любовни хороскопи

Астрологичната прогноза предсказва сделки, договори и чести командировки. Може без съмнение да започнете собствен бизнес, ако имате пари и връзки. Пазете се от мошеници, особено когато се каните да влагате пари.

Хороскопът за май 2019 година обещава на много от знаците затруднения във взаимоотношенията с роднините. Скандалите могат да избухнат заради пари, ревност и завист. Спомнете си думите, че мълчанието е злато. Затваряйте си устата, ако не искате да кажете нещо обидно на човека срещу вас.

Ще се появят проблеми в любовните дела при тези, които не знаят какво да предприемат – дали да направят предложение за брак или да се разделят с избраника/цата си.

Овен

Хороскопът за май 2019 година предсказва на Овните мащабни промени в живота. Ако сте морално готови за промени, вземете се в ръце и не се паникьосвайте.

Добре ще преминат обучителните мероприятия, срещите с деловите партньори и пътуванията, особено, ако са зад граница. Мнозина ще се замислят сериозно за смяна на местожителството си в друга страна.

Май ще премине в непрекъсната бъркотия. Очакват се доста командировки, важни преговори и полезни запознанства. Вие ще бъдете така заети, че почти няма да ви остане време за личен живот. Между другото, самотните Овни могат да срещнат любимия си човек далече от родното си място. А, ако вече имате избраник/ца, трябва да преосмислите своите отношения, възможно е чувствата да са отслабнали.

На Овните се препоръчва веднага да решават всички възникващи проблеми. Помнете, ако оставите нещо за „после“, то ще се обърка още повече.

През май е желателно Овните да поговорят откровено с началника за размера на заплатата. Не е изключено ситуацията да се измени към по-добро. В края на пролетта е възможно да получите по-висока длъжност. Кариерата ви стремително ще тръгне нагоре.

Хороскопът предсказва стабилност във финансовите дела. Вие ще можете да си купите всичко, което сте планирали. А и самото пазаруване ще се отрази добре на настроението ви.

Хороскоп за жените Овни

Хороскопът съветва жените Овни да внимават за думите си, за да не обидят случайно или преднамерено някой. Добре си помислете дали трябва да бъдете прекалено праволинейни и критични по адрес на околните. Пред вас стоят не само колеги, но и близки хора.

На Овните ще им се наложи да се занимават с умствена работа в средата на май 2019 година. Ще имате много информация – нова и ценна. Ефективни ще бъдат курсовете за повишаване на квалификацията, обученията и правенето на отчети. На Овните ще им се наложи да подписват документи, да ходят по инстанции и да усетят цялата значимост на производствения момент.

Астрологичната прогноза предсказва изпълнение на отдавнашни желания. Важно е да бъдете отговорни, да не се отпускате и да се радвате дори и на дребните успехи. Завистниците и конкурентите ще ви гледат с възхищение. Какво пък, вие наистина сте си заслужили овациите!

Хороскоп за мъжете Овни

Хороскопът за май 2019 година не препоръчва на мъжете Овни да влагат капитали, да правят големи покупки и харчат повече от колкото е нужно. Ако пренебрегнете финансовите си проблеми, те ще ескалират до огромни размери. Ще се наложи да икономисвате и да спестявате средства за покупка на жилище или кола. По-добре е да се откажете от съмнителните предложения. Овните трябва да се доверяват само на надеждни приятели и партньори.

Хороскопът съветва да укрепвате отношенията си с хора, които наистина са ви скъпи. Възможно е неочаквано сътрудничество със стар приятел, така че очаквайте неговото позвъняване. Взаимно изгодните проекти ще ви донесат не само приходи, но и грешки. Ще се наложи бързо да преправяте договорите или да сключвате нови.
Овните ще срещнат на пътя си богат спонсор. Неговата помощ ще се окаже безвъзмездна, затова не забравяйте лично да благодарите на този човек. Възможно е да получите пари за личния си бизнес.

Телец

Хороскопът за май 2019 година препоръчва на Телците да общуват само с тези хора, с които интересите и възгледите им за живота съвпадат напълно. Защото от това ще зависи не само кариерата и личния живот, а и финансовото им положение. Много ще ви помогнат искрено, а също и ще ви подскажат нови методи за постигане на целите.

Телците трябва да бъдат по-близо до роднините си. Ако имате семейство, посветете им много време и внимание. Особено значение придайте на възпитанието на децата. Не се притеснявайте да проявявате мекота, отстъпчивост и дори временно да се превърнете в дете. Крачете по живота леко и непринудено, за да забравите неприятните моменти и проблеми.

Хороскопът препоръчва на Телците да се заемат с личната сфера. Още повече, че вие вече сте забравили какво е това романтика, нежност и любов. Ситуацията с парите ще се оправи постепенно, затова не се ядосвайте излишно. Най-добре е да започнете да учите, за да повишите квалификацията си и да направите кариера.

В края на месеца Телците ще заминат в задгранична командировка. Не е изключено пътуването да е свързано с почивка. Особено, ако през този месец ползвате отпуска. Телците ще прекарат приятно времето си в обкръжението на семейството. По отношение на здравето, обърнете внимание на състоянието на ставите и съдовете.

Хороскоп за май 2019 за жените Телци

Хороскопът за май 2019 година обещава на жените Телци много нови и увлекателни моменти в живота. Дори, ако по натура сте отявлени скептици, ще повярвате в чудесата и уверено ще вървите към своите надежди.

Вие сте смели и с лекота намирате изход от трудните ситуации. Поставете си цели, постигайте желаното и не се ядосвайте, ако попаднете в неприятна история. Няма да бъде лошо да си спомните да старото си хоби, четете, посещавайте изложби, гледайте филми. Всичко това ще ви изпълни с вдъхновение и ентусиазъм.

Хороскопът съветва по-често да се вслушвате във вътрешния си глас. Вие имате интуиция и тя ще ви помогне когато взимате важни решения в живота. Постарайте се да се изолирате от ненужните връзки, откажете се от скъпите покупки и не рискувайте напразно.

Хороскоп за май 2019 за мъжете Телци

Хороскопът за май 2019 година съветва мъжете Телци да намалят амбициите си, особено ако те се разминават с действителността. Разбира се, не трябва да бъдете отпуснати и кротки, но и не трябва да действате прекалено енергично, особено в обкръжението на влиятелни хора. Имате шанс да получите достойна длъжност, да подобрите материалното си положение и да се устремите нагоре по кариерната стълбица.

В средата на месеца, Телците трябва да променят графика си на работа и почивка. Във всичко трябва да цари хармония, затова не забравяйте, че сте човек, а не робот. Добре е да започнете да учите, да смените професията си и да започнете шофьорски курсове. Кога да се занимавате с всичко това? Естествено, след работа и в почивните дни.

Хороскопът предсказва дребни затруднения с финансите. Или няма да ги получите в срок, или ще ви изплатят по-малко от обещаното. Трябва да откажете предложенията за сътрудничество, особено, ако идват от непознати. Доверявайте се само на тези, които познавате отдавна. Телците трябва да помнят, че „лесните“ пари водят до проблеми със закона. Не трябва да разказвате за плановете си за бъдещето, а също и за сметките ви в банката.

Близнаци

Хороскопът за май 2019 година предсказва за Близнаците не просто живот, а истинска приказка. Ще се сбъднат всичките ви мечти, че и отгоре! Важното е да се научите да благодарите на съдбата и на приятелите си за помощта, защото без тях щеше да ви се наложи да тъгувате. Особено, когато сте решавали трудни задачи и финансови проблеми.

През май 2019 година на Близнаците им предстои много обществена работа, срещи, делови запознанства и съвещания. Не мислете, че всички планове ще се реализират с едно щракване на пръстите. Желателно е да не нагнетявате обстановката. Още повече, че хороскопът за май обещава на Близнаците не само приятна почивка, но и прекрасни романтични отношения.

Ситуацията с парите ще бъде благоприятна, но все пак стойте настрана от завистливите погледи, защото е възможно да попаднете в някаква авантюра. Възможно е да сключите сделка със стар приятел. Съвместен бизнес или някакъв творчески проект, непременно, ще ви доведе до успех и финансово обогатяване.

Хороскопът за май 2019 година съветва Близнаците по-често да посещават козметик и дерматолог. Възможни са възпалителни процеси на кожата, които трябва да бързо да лекувате с помощта на специалист.

Хороскоп за май 2019 за жените Близнаци

Хороскопът за май 2019 година предсказва на жените Близнаци голяма печалба, ако не забравят да си купят билет от лотарията. Помнете, че съдбата обръща лицето си към тези, които смело я гледат в очите. В началото на май не изпускайте шанса си да забогатеете.

В средата на май 2019 година, Близнаците ще се нуждаят от помощта на роднините. Без тях няма да успеят да решат проблемите си, а също и да отстранят редица противоречия от личен характер. Бъдете пределно внимателни при попълване на документи.

Хороскопът за май 2019 година не препоръчва на жените Близнаци да тръгват на дълго пътешествие. По време на пътуването могат да се случат редица конфузни ситуации, неприятности и дори загуби. Между другото, не трябва да карате личния си автомобил, особено, ако колата отдавна се нуждае от ремонт. В края на май се постарайте да решите всички технически проблеми.

Хороскоп за май 2019 за мъжете Близнаци

Хороскопът за май 2019 година предсказва на мъжете Близнаци успешни сделки, изгодни договори и сътрудничество със задгранични партньори. Между другото, условията на съвместната дейност ще се окажат толкова удобни, че Близнаците, за нищо на света, няма да се откажат от проекта. Общуването с хората ще бъде не само интересно, но и плодотворно. В средата на май е възможно да заемете ръководен пост, а също и да започнете собствен бизнес.

Всички нови дела и трудни въпроси оставете за юни. Не е желателно Близнаците да се занимават с капиталовложения и да „завързват“ отношения със странни личности, защото наоколо има предостатъчно мошеници. Хороскопът за май 2019 година препоръчва на мъжете Близнаци да заобикалят отдалече тези, които не им вдъхват доверие. Не са изключени разочарования, горчиви сълзи и лъжливи очаквания.

Май 2019 година не е подходящ период за взимане на важни решения, за рискови начинания и илюзии. Близнаците трябва да бъдат сериозни във всичко с което се занимават. В никакъв случай не трябва да пристъпват закона, да лицемерничат, да лъжат и да се занимават с машинации. Сто пъти проверете информацията, а след това правете изводи за чутото, видяното и прочетеното.

Рак

Хороскопът за май 2019 година предсказва на Раците ярки промени, но към тях трябва да подходят без съмнение и без съжаление. По своему, това ще бъде съдбоносен месец, когато е нужно да учите, да се заемате с всичко ново и да проявявате талантите си.

Творческите Раци ще си намерят интересно хоби, което ще заеме всички им мисли и цялото им свободно, от работа, време.

Раците трябва да бъдат много внимателни с финансите. Е, разбира се, че не хапят, но могат да излетят само докато примигвате. Възможни са кражби, загуби и мошеничество, затова дръжте очите си „отворени“, особено, ако давате на някого пари или сключвате търговски сделки. Хороскопът за май 2019 година препоръчва на Раците по-често да се обръщат към юристи, ако някои въпроси им се струват неразбираеми.

Раците се отличават с красноречие и праволинейност, но през май трябва да внимават за своите изказвания. Особено по адрес на близките, които могат да се обидят и дори да се отдръпнат от тях. И така, ако не искате да „потънете“ в разправии и конфликти, бъдете сдържани в емоциите.

Хороскопът за май 2019 година предсказва на Раците среща с користни личности, не намалявайте своята бдителност.

В края на май 2019 година, Раците ще ги обхване такава тъга и депресия, че ще им се иска да вият като вълци. На основата на това нервно разстройство, за себе си ще напомнят стари болести -гастрит, язва и възпаление на задстомашната жлеза. Бъдете много внимателни когато спортувате. Желателно изобщо да не се увличате по екстремното.

Хороскоп за май 2019 за жените Раци

Хороскопът за май 2019 година обещава на жените Раци чудесно настроение, много оптимизъм и адреналин. Благодарение на това, ще привлечете в живота си солидни, позитивни, добри хора и ярки събития. Не се отказвайте от пътувания, срещи и развлекателни мероприятия. Възможни са приятни изненади в средата на май 2019 година.
В началото на месеца, Раците може да си купят кола, вила или ново жилище. Ако за всичко това, отдавна сте спестили пари, то не променяйте плановете си. Ако бъдете максимално упорити и самоуверени, непременно ще постигнете желаното.

Хороскопът за май 2019 година препоръчва на жените Раци да се пазят от необмислени решения и скандални постъпки. Всичко това, не само ще навреди на вашата репутация, но и ще ви въвлече в конфликтни ситуации. Дори и да има причина за скандал, опитайте се да я неутрализирайте. През май 2019 година, Раците трябва да бъдат внимателни в общуването с малко познати хора и да не пристъпват границите на приличието.

Хороскоп за май 2019 за мъжете Раци

Хороскопът за май 2019 година предсказва на мъжете Раци успех в работата, удобен график и допълнителни доходи. Важно е да не се преуморявате. Вие ще се чувствате комфортно в колектива, а също и ще предизвикате доброжелателни отношения с началството. Важно е да бъдете внимателни и отстъпчиви, и да оставите в страни своята категоричност и рязкост.

През май Раците трябва да решават всички въпроси без агресия и раздразнителност. Дори на пръв поглед да ви се струват трудни, в крайна сметка, те ще втвърдят волята ви и дори ще ви помогнат да спечелите пари. Не е желателно да се занимавате с влагане на средства и даване на големи суми на заем, дори на роднини.

Хороскопът за май 2019 година предсказва на мъжете Раци трудности по отношение на работата. Особено, ако сте заети със собствен бизнес. Възможно е много от сделките да се провалят, договорите да не се подпишат, а парите да не се върнат във вашата сметка. Раците, които са служители, е по-добре да си държат езика зад зъбите. Не критикувайте шефа, иначе ще изпаднете в плачевно положение. През май 2019 година е необходимо внимателно да проверявате всички документи за наличие на подписи и печат. Заради дребни грешки може всичко да рухне.

Лъв

Хороскопът за май 2019 година предсказва на Лъвовете невероятен творчески подем, енергия и, най-важното, желание всичко да промените към по-добро.

Всичко ще ви се получи, ако не забравяте да бъдете внимателни и да си вярвате.

Семейните Лъвове, през май 2019 година, ги очаква приятно събитие – раждане на дете. Но това няма да попречи на деловите пътувания, активната работа и решаването на личните проблеми. Обратно, този бесен ритъм има своята прелест. Лъвовете ще успеят правилно да си поставят приоритетите и да обмислят всичко внимателно. Спешният ремонт и въпроси с недвижим имот могат да нарушат плановете, но не за дълго.

Хороскопът за май 2019 година съветва Лъвовете по-често да си почиват. Желателно е сами. Дори ако роднините са против вашето уединение, не обръщайте внимание на техните претенции и недоволство. Финансовата сфера няма да бъде стабилна, затова Лъвовете трябва да се заемат сериозно с нея. Важното е да не униват, дори, ако изведнъж останат със жълти стотинки в джоба.

Оптимизмът и голяма доза хумор ще помогнат на Лъвовете през май 2019 година да преживеят трудните моменти. Ако се заемете със собствен бизнес, проверявайте документите, срещайте се с партньорите и повече се доверявайте на себе си, а не влиятелни хора. Хороскопът за май 2019 година препоръчва на Лъвовете да пазят силите и времето, да не пилеят енергията си напразно и за ненужни брътвежи. Тогава всичко ще бъде наред със здравето. Дишайте с пълни гърди, ходете пеша и се радвайте на пролетта.

Хороскоп за жените Лъвици

Хороскопът за май 2019 година не съветва жените Лъвици навсякъде да демонстрират лидерските си качества. И така, разбираемо е, че вие сте способни на много, заради собственото си благополучие, но все пак се постарайте да бъдете по-скромни и отстъпчиви, за да не развалите отношенията с околните.

В средата на май 2019 година Лъвиците ще се запознаят с хора, с които имат еднакви възгледи, принципи и дори еднакви мисли, и това ще ви даде невероятни отношения. Възможно е да участвате в масови мероприятия или да водите някакво съвещание, кръжок за творчество или изкуство. Там ще проявите истински талант!

Хороскопът за май 2019 година препоръчва на жените Лъвове да гледат позитивно на някои сериозни случки, защото живота не свършва с тях. Ако имате цел и избран път, стъпвайте уверено по него. Трудностите само ще ви закалят, а също и ще повишат самооценката ви. Естествено, не забравяйте за това, че сте истинска жена. Бъдете мека и нежна в близките отношения.

Хороскоп за мъжете Лъвове

Хороскопът за май 2019 година предсказва критични забележки към мъжете Лъвове от страна на тези, които не ги мързи да ги възпитават. Но, ако в това има доза разум, приемете го като сведение. А с конкурентите и завистниците се оправете рязко, тук лоялността не е уместна.

Кой ви е приятел и кой не? Лъвовете ще се сблъскат с тези въпроси през май. Само не си правете прибързани изводи, за да не обидите невинни хора. Интуицията ще ви подскаже кой ви лъже и от кого може да очаквате истинска подкрепа. Не се поддавайте на комплименти, те могат да ви избутат от правия път.

Хороскопът за май 2019 година препоръчва на мъжете Лъвове да завършат всичко, което са започнали. И не се съмнявайте в своите способности, вие сте гении. Грешките от миналото, а и от настоящето, трябва да оправяте с бързо темпо, иначе ще снижат вниманието ви, а това ще доведе до още по-големи проблеми. По-добре е Лъвовете, през май 2019 година, да се откажат от всичко ново и креативно. А също и да не влагат пари в съмнителни проекти, да не дават и на заем.

Ако през май решите да сключите сделка или да „завържете“ сътрудничество, те ще се окажат плодотворни и доходни. Лъвовете ще успеят да решат всички важни въпроси, а също и да получат това, за което отдавна мечтаят. Резултатът от работата през май 2019 година ще ви зарадва откровено и ще ви вдъхнови.

Дева

Хороскоп за май 2019 година предсказва на Девите мащабни промени, които ще засягат семейството, дома и битовите въпроси. Възможно е преместване в друг дом или започване строителство на вила. Ако Девите са планирали да заминат да живеят зад граница, то мечтите им най-накрая ще се сбъднат. Всички документи ще бъдат оформени на време.

През май 2019 година Девите трябва да станат много общителни и инициативни. Само така ще могат да се придвижат нагоре в кариерата, активно да се заемат с работа и да подобрят финансовото си положение. Помнете, че мързелът и безотговорността няма да ви помогнат сега. Не е желателно Девите да разказват за своите планове за бъдещето дори пред близки приятели.

Предложения за сътрудничество ще имате много, а кои от тях наистина са изгодни, ще решите сами или с помощта на юристи.

Хороскопът за май 2019 година обещава на Девите висока длъжност. Не е изключено да ръководите голяма фирма или предприятие. В любовната сфера трябва да се постараете по-често да правите компромиси. А при семейните Деви не е нужно много, трябва само малко да се постараят, за да внесат хармония в отношенията със съпруга/та и децата. Просто им отделяйте малко повече внимание и отидете заедно на почивка. Организирайте празници без особени причини, това ще ви даде много ярки емоции.

Един ценен съвет за Девите през май 2019 година – не купувайте скъпи вещи, ако те изобщо няма да са подходящи за домакинството или гардероба ви.

Хороскоп за жените Деви

Хороскопът за май 2019 година обещава на жените Деви прилични допълнителни доходи. Те ще могат да стабилизират както финансовото положение, така и да ви придадат повече самоувереност.

Важното е да не се страхувате от трудности, дори, ако те ви връхлетят с пълна сила. Добре ще ви се получават умствените дейности, особено след като акцентирате вниманието си върху дребните детайли. През май Девите трябва да бъдат внимателни с всичко, за да не изпуснат важните неща, а и да успеят да решат старите си проблеми.

Хороскопът за май 2019 година съветва жените Деви да гледат по-оптимистично на живота. От къде се е взело това трагично настроение? Ако имате възможност бъдете откровени, споделете за своето състояние с приятелка или роднини. Със сигурност ще ви стане по-леко. Ще бъде от полза за Девите да излизат сред хората, да отидат на театър или на концерт. Културните мероприятия ще ви разсеят от тъжните мисли.

Хороскоп за мъжете Деви

На мъжете Деви, през май 2019 година, им предстои много да работят. Затова пък, перспективите след такава активна дейност и инициативност ще се окажат чудесни. В колектива бъдете спокойни, говорете по-малко, за да не попаднете в конфликтна ситуация. Важното е да не се съмнявате в себе си и в своите сили.

Хороскопът за май 2019 година обещава на мъжете Деви бурен месец по отношение на преговорите, срещите и пътуванията. Възможно е да ви изпратят на дълга командировка. Не са изключени делови и дългосрочни договори със западни партньори.

В средата на май 2019 година е възможно да се счупи компютърът или някой битов уред при Девите. Ще се наложи екстрено да намерите специалист, за да разрешите възникналите проблеми. Могат да се провалят важни срещи, да се загубят писма или връзки. Хороскопът за май 2019 година не препоръчва на мъжете Деви да планират съвещания, семинари и обучение по нещо кардинално ново.
В края на месеца, Девите ще усетят, че животът, най-накрая, се оправя. Има възможност да приключите успешно стар и голям проект, на който сте разчитали във финансов смисъл. Възнаграждение ще има, само трябва малко да почакате.

Везни

Хороскопът за май 2019 година препоръчва на Везните да внедряват богатия си опит и по-рано получените знания в новите проекти. Това ще им позволи значително да подобрят професионалното си положение, а също и да придобият вътрешно равновесие. Ситуацията с парите ще се оправи, затова не се ядосвайте на неплатените сметки.

Ако Везните използват силите и енергията си рационално, то много планове и желания ще се сбъднат. В личния бизнес се очакват успехи, което вече ще ви даде финансова увереност и ще открие много перспективи пред вас. Не се страхувайте да сключвате сделки с големи фирми, вие само ще спечелите от едно такова сътрудничество. Повишавайте квалификацията си, учете се и най-важното, не се отказвайте от нищо ново и креативно.

Хороскопът за май 2019 година предсказва романтично запознанство на Везните, които още не са срещнали своя спътник в живота.

Разбира се, още е рано да кажем как ще продължи, но човекът ще се окаже с близки до вашите интереси и възгледи. Трябва да бъдете инициативни, а също и да не забравяте, че искрените чувства се доказват с действия.

Болки в стомаха, червата и сърцето могат да безпокоят Везните. Трябва бързо да отидете до болницата, за да изключите сериозно заболяване. Ако нямате особени проблеми със здравето, то влизайте в спортната зала. А, за да се отървете от излишните килограми, спазвайте диета и се движете повече.

Хороскоп за жените Везни

Хороскопът препоръчва на жените Везни да решават веднага всички възникващи проблеми. Не е нужно да ги поставяте в „дълбокия скрин“, защото те с времето ще напомнят за себе си с все по-голяма сила. Възможно е да не можете да се справите сами с неприятностите, затова се обърнете за помощ към близките си приятели. Едно надеждно рамо винаги ще ви бъде от полза.

В средата на месеца ще ви се иска да се потопите не в настоящето, а в бъдещето. Вие ще започнете да ходите по екстрасенси и магьосници, но бъдете внимателни. Наоколо има доста мошеници, които само ще ви вземат парите и нищо няма да разберете. Сами също не се опитвайте да разгадаете, иначе съдбата ще ви изостави. Но, ако все пак, Везните са много любопитни, могат мислено да програмират своя успех. И да изпратят енергията в космоса, към звездите.

Хороскопът съветва да поставите акцент върху домашните и битовите въпроси. Ядове с децата, грижи, преместване на мебели и ремонт – ето с това ви предстои да се занимавате. При Везните ще се появи неподправен интерес към кулинарията или ръкоделие. Какво пък, това е по-добре, отколкото да седите без да правите каквото и да било, и просто да си мечтаете.

Хороскоп за мъжете Везни

Хороскопът за май 2019 година съветва мъжете Везни сами да взимат важните решения, а не да прехвърлят своите проблеми на други хора. Разбира се, така е по-лесно, но няма да има ефект. Бъдете много добродушни и отстъпчиви, не лъжете и не бъдете лицемери. С непознатите трябва да бъдете особено внимателни. Има възможност от лъжи и измами.

Везните ще бъдат преследвани от забравата. Ще се наложи да носите със себе си тефтер, за да записвате всичко в него, дори и най-дребните подробности. За съжаление, трудно ще усвоявате новата информация, затова се обърнете за подкрепа към колегите си. В противен случай ще изпаднете в грешки и липса на отчети.

Астрологичната прогноза за мъжете Везни предсказва огромен обем работа, но вие с лекота ще се справите с нея. Дори ще помогнете на колегите си, ако ви помолят за това. Началникът ще назначи Везните за отговорници на нов проект, заемете се с неговата реализация.

Скорпион

Хороскопът за май 2019 година обещава на Скорпионите не просто добро, а отлично финансово положение. Парите ще идват от различни места, а ще се появят и допълнителни източници на доходи. Ще бъде добре, Скорпионите да разберат къде е най-добре да вложат парите си, за да получат по-изгодна лихва.
Самоувереността и упоритостта ще помогнат на Скорпионите да постигнат целите си. Имате поставена цел? Значи действайте напористо и без съмнения. В професионалната сфера ви очакват успехи, което ще ви позволи да изпълните не само новите, но и да довършите старите проекти. В края на май можете да разчитате на премия. Единствено, в преследване на парите не трябва да пристъпвате закона.

Хороскопът обещава среща с любим човек.

Удивително е, но тя може да се случи не само в компанията на приятели, но и в автобуса, метрото или в парка, близо до дома ви. Семейните Скорпиони е желателно да организират, заедно със съпруга/та си, пътешествие. И не забравяйте за романтиката и любовните признания, за да можете още веднъж да убедите близкия си човек в своите чувства.
Обърнете внимание на режима си на хранене. Особено, ако имате хронични заболявания на стомашно-чревния тракт.

Хороскоп за жените Скорпиони

Хороскопът обещава на жените Скорпиони бързо и безпроблемно разрешаване на всички проблеми. Дори няма да ви се наложи да се напрягате особено, за да приведете в ред живота си. В душата ви ще настъпят спокойствие и хармония, за които вие така сте мечтали. В началото на май, при Скорпионите, отлично ще се протече пътешествието им, по време на което ще получат много впечатления и ярки емоции.

В средата на месеца ще бъде добре да анализирате всичко, което сте направили и върху какво трябва да акцентирате вниманието си. Досегашните ви методи на постигане на целите са остарели, затова търсете нещо радикално ново и неповторимо.

Хороскопът препоръчва да се заемете с битови и домашни въпроси. Помнете, че от дреболиите зависи много, особено, уютната и комфортна обстановка в дома. Няма да бъде излишно да се вслушате в мъдрите съвети на тези, които са по-възрастни и по-опитни в семейния живот. Не се опитвайте да спорите, ако разбирате малко от някои въпроси.

Хороскоп за мъжете Скорпиони

Хороскопът предсказва на мъжете Скорпиони чудесен месец, когато всичко ще премине така, както би ви се искало. Естествено, ще се наложи да се постараете, а също и да проявите търпение при постигане на целите. Ентусиазмът в работата все още е на почит. Работете с плам и бъдете отговорни при изпълнението на задачите.

Популярността и всеобщото признание през май 2019 година е обезпечено на Скорпионите. От вас не само ще взимат пример, но и ще копират вашия маниер на поведение и навиците ви. Ако се заемете със собствен бизнес, обърнете внимание на рекламата на продукцията си. Възможно е излизане на световния пазар, което ще ви доведе до успех.

Хороскопът съветва да бъдете внимателни в общуването с хора, които имат користни цели. Възможно е те са опасни. Повишавайте своята самооценка, не се обвинявайте за пропуските и се опитайте да промените ситуацията към по-добро. Особена полза ще ви донесе четенето. Благодарение на специализираната литература, вие ще успеете да постигнете не само вътрешно равновесие, но и хармония с околните.
Необходимо е да търсите нова информация, смело подписвайте договори и не се отказвайте от командировки.

Стрелец

Хороскопът за май 2019 година предсказва на Стрелците резки, но приятни промени в личния и в служебния живот. Но, само благодарение на реализирането на собствените планове и желаният, може да се окажете на върха на успеха. Не се страхувайте да бъдете смели, решителни и да проявявате инициатива във всички направления.

През май 2019 година, Стрелците трябва да коригират своя стил. Не оставяйте здравето на заден план. Ако нещо ви безпокои, по-добре се обърнете към лекар и си направете пълни изследвания. Но и всемогъщият шопинг твори чудеса! Време е да се облечете стилно и модно.

Хороскопът съветва по-малко да ревнувате любимия човек. Още повече, че вие сами цените свободата и независимостта. Защо постоянно се съмнявате и се измъчвате с подозрения.

Самотните Стрелци имат всички шансове да срещнат любимия човек. Вие не само ще бъдете щастливи да тичате по срещи, но и в края на месеца ще предложите брак на избраника/цата.

За да излезете от кризисната финансова ситуация, трябва да поискате помощ от роднините. Само не взимайте на заем прекалено голяма сума пари.

Хороскоп за жените Стрелци

Хороскопът за жените Стрелци препоръчва да снижите претенциите, да усмирите капризите и да бъдете емоционално сдържани. Иначе, толкова много неща ще объркате, че до края на лятото няма да можете да ги оправите. В никакъв случай не взимайте решения, когато сте в агресивно и раздразнено състояние. Не влизайте в конфликт с приятели и роднини, защото в гнева си може да наговорите много дивотии.

В средата на месеца не е изключена печалба от лотарията, участия в съревнования и конкурси. Творческите Стрелци ще съберат бурни овации, когато представят пред публика своите шедьоври. Важно е да не го правите само заради парите. И все пак, всичко, което получите, инвестирайте в интересен бизнес.

Хороскопът предсказва не просто участие, а организация на някакво мащабно мероприятие. Това може да бъде семейно тържество, юбилей или празник за малки деца.

Хороскоп за мъжете Стрелци

Хороскопът препоръчва на мъжете Стрелци да преразгледат своите възгледи за работата. По-точно, ако ви е необходимо повишаване на квалификацията, запишете се на курс. Но, ако основателно ви е омръзнала мизерната заплата, търсете си друго място. Възможно е частният бизнес да ви помогне да измените финансовата ситуация. Макар че, не трябва да разчитате на стремителен успех.
На Стрелците ще им се наложи доста да ходят по определени инстанции, да звънят, да се договарят за срещи. Но не е изключено да се устроите на такова перспективно място, че всички приятели и колеги да ви завидят. Но помнете, че от вас ще се изисква не само отговорност, но и пунктуалност.

Хороскопът съветва да се обръщате за подкрепа към влиятелните хора и то без излишна скромност. Ако вие самите ръководите фирма, бъдете лоялни към сътрудниците си. Защото, в противен случай, реализирането на продукцията няма да даде нужните резултати. Това означава, че е добре да повишите заплатите и да не викате без причина.

На Стрелците, които са служителите, ще им се наложи да отстояват своите позиции, за да убедят шефа, че новите методи на работа са по-актуални от старите. Не се страхувайте да спорите, тогава ще ви оценят по достойнство.

В края на месеца, Стрелците ги очакват шокиращи новини, касаещи сътрудничеството. Вие дори няма да повярвате в това, което ви говорят по телефона.

Козирог

Хороскопът за май 2019 година съветва Козирозите да смирят амбициите си, леко да снижат активността и временно да се отдръпнат. Разбира се, не до степен, че да ви забравят. Просто е необходимо да обмислите много неща, да поставите всичко по местата си, а също и да планирате делата си в бъдеще. През май на Козирозите ще им се наложи да се докоснат до теми, които по-рано са им се стрували незначителни.

Романтичните отношения ще бъдат отлични, ако Козирозите на време се замислят за модата, гардероба и преобразяването на външността. Пуснете в ход цялото си обаяние.

Хороскопът препоръчва да посетите салон за красота и диетолог, ако имате проблем с излишни килограми. Не забравяйте и за духовното, изкоренявайте негативните черти и вредните навици. За да се изкачат с няколко стъпала нагоре, Козирозите трябва да бъдат уверени и принципни. Възможна е работа в чужбина.

Задават се промени на любовния фронт. Голяма част от свободното ви време ще бъде заето от флиртуване и намигане с противоположния пол, но това все пак е нещо, в сравнение с ергенския, еднообразен живот.
Астрологичната прогноза дава един съвет за семейните Козирози – не ревнувайте съпруга/та! От страна на здравето са възможни проблеми с храносмилателната система. Особен акцент поставете на дейността на черния дроб и далака. Важно е да не се лекувате самостоятелно.

Хороскоп за жените Козирози

Хороскопът предсказва на жените Козирози ярки събития, които ще следват определена последователност в техния живот. Само не е нужно да посвещавате всички в личния си живот, а също и бурно да споделяте впечатленията си. Някои ще разберат и ще се усмихнат, а други ще им се свие сърцето от завист. Бъдете внимателни с близкото общуване.

В средата на месеца Козирозите ще се устремят към търсенето на съмишленици. Ще им се иска да се обкръжат с хора, които имат сходни интереси и желания на техните. Между другото, ще успеете да се справите с тази мисия. Вие ще намерите приятни събеседници и приятели не само в реалния живот, а и в интернет.

Възможно е напрегнато положение с финансите. Само строгата икономия ще ви позволи да запазите бюджета в норма. Трябва да бъдете много внимателни в тълпата, в обществения транспорт и в компанията на малко познати хора. Не са изключени кражби, машинации и авантюристични предложения.

Хороскоп за мъжете Козирози

Хороскопът обещава на мъжете Козирози интересно и важно за живота им запознанство. Не, не става дума за романтика, а за чисто делови отношения. При това с нови и, както ще се окаже по-късно, надеждни приятели, вие ще завържете сътрудничество на комерсиална основа, което ще ви помогне да постигнете професионален и финансов успех.
В средата на месеца, в съдбата на Козирозите ще случи нещо такова, че ще им бъде трудно да намерят обяснение. Възможно е да се наложи да проверите сто пъти цялата постъпваща информация, за да направите нужните изводи. Не се доверявайте на сплетници, слушайте своето сърце. Интуицията ще изведе Козирозите на правилния път.

Хороскопът за май 2019 година препоръчва на Козирозите, всичко, което им кажат, да проверяват по няколко пъти. Не са изключени интриги от страна на конкуренти и неприятели, затова бъдете твърди и хладнокръвни. В службата се въртят всякакви слухове и клюки, но по-добре не участвайте в тях. Не трябва да се заемате с нови проекти, в процеса на работа над които ще направите много грешки.

В края на май 2019 година, Козирозите ще срещнат стар приятел, който ще се нуждае от мъдър съвет. Не е важно на каква именно тема, важно е вие искрено да подкрепите човека. Между другото, ако в близко време започнете съвместен бизнес, много ще постигнете на тази основа.

Водолей

Хороскопът за май 2019 година предсказва на Водолеите бурен на събития и общуване месец. Забравете за своята стеснителност, взимайте участие в различни мероприятия и социални проекти. Най-накрая ще ви се предостави възможност да покажете своите таланти пред публика. Между другото, колегите и приятелите ще взимат пример от вас, затова демонстрирайте своите най-добри качества. Водолеите също могат да разчитат на тяхната подкрепа и съвети.

През май 2019 година вие ще си намерите занимание по душа. Това може да бъде някакво увлекателно хоби, на което по-рано не сте му обръщали внимание. Накратко, не крийте онова, което заслужава уважение и възхищение. Ако Водолеите са наистина силни в творчеството, то трябва да се занимават с писане на статии, рисуване и дори да моделират глина. Вие не само ще се прославите, но и значително ще укрепите материалното си положение.

Хороскопът предсказва разправии с любимия човек. Странно, но те ще бъдат на финансова основа. Ако не намерите компромис, то ситуацията може да стигне до раздяла. Ако е назряла криза в отношения, търсете път за разрешаването й. Някои ще рискуват да се върнат при предишните си партньори. Какво ще се получи? Едва ли нещо добро и стабилно.

За да запазите здравето си спазвайте следните правила: оставете пушенето, не преяждайте и се занимавайте активно със спорт.

Хороскоп за жените Водолеи

Хороскопът съветва жените Водолеи да бъдат емоционално сдържани, за да изключат скандалите и конфликтите в своя живот. Постарайте се да не засягате и да не обиждате тези, с които усещате, че е възможно да избухне спор. Бъдете благоразумни и вежливи! Внимавайте за своето поведение и за думите си, а също се заемете с развитието на вътрешния си свят.

В средата на месеца Водолеите ще направят толкова планове, че ще успеят да ги осъществят само с огромно желание и упоритост. Разбира се, вие може да постигнете всичко, което сте замислили, но някои от целите ще бъдат в разрез с интересите на близките ви хора. А с тях също трябва да се съобразите.

Не се препоръчва да се задълбочавате в миналото, дори, ако то внезапно напомни за себе си. Например: като срещнете предишен любим. Живейте в настоящето, радвайте се на дребните неща и гледайте оптимистично в бъдещето – това трябва да бъде вашия девиз за този пролетен месец.
Водолеите не трябва да игнорират предложенията на приятелите. Ако някой от тях иска да се срещнете, не отказвайте. Така и настроението ще се повиши, и ще се появи възможност да си поговорите откровено за всичко.

Хороскоп за мъжете Водолеи

Хороскопът съветва мъжете Водолеи да се отнесат сериозно към основната си работа. Особено, ако тя изисква отговорност и постоянство. Не се комплексирайте, ако трябва да бъдете инициативни, постигайте целите си и дори рискувайте, ако това си заслужава. Но помнете, ако работата „мирише“ на големи пари, то е добре да помислите поне сто пъти, иначе може да останете без финансова подкрепа.

Заради постоянната ви заетост, личният ви живот ще се разклати. Избраницата ще бъде много недоволна, че не получава достатъчно внимание, жестове на романтика и дори интимна близост. През май 2019 година ще ви се наложи кардинално да промените много, при това и работния график влиза в този списък. Не е изключено разтрогване на договори, срив в производството и конфликти в колектива.

На мъжете Водолеи не се препоръчва да започват нещо ново, да подписват договори и да водят важни преговори. Затова пък, старите проекти „плачат“ за реализиране. Ако ги завършите в срок и без грешки, ще получите приличен бонус. А независимия нрав на Водолея ще се прояви с цялата си мощ. Ще ви се прииска не просто свобода, а всичко да ви бъде позволено и именно тук трябва много да внимавате. Ако няма къде да „дявате“ енергията си, заемете се творчество, спорт или работа. В личния живот дори и не си помисляйте да се държите както ви се иска. Това ще бъде изпълнено със сериозни конфликти.

Риби

Рибите не умеят да летят, но именно това им се иска да научат през май 2019 година. Между другото, всичко се получава при наличие на желание, увереност и грамотни учители.

Вие ще срещнете истинската любов, ще се изкачите по кариерната стълбица и ще бъдете в небесата от щастие.

Хороскопът за май 2019 година предсказва на Рибите небивало по-рано чувство. Вие ще се влюбите така страстно и, по-важното, взаимно, че дори външно ще се промените към по-добро. Ще отслабнете, ще се подмладите и ще се отправите на пътешествие, естествено, не сами, а с избраника/цата. В материален план всичко ще се получава добре, парите ще потекат като река, но се постарайте да бъдете практични в покупките.

Нужно е да се пазите от мошеници и авантюристи. Могат така лесно да ви завъртят на пръстите си, да ви съблазнят с някаква противозаконна дейност, че няма да можете и да се опомните. Единствено в семейния живот няма да срещнете проблеми. Отношенията със съпруга/та ще бъдат невероятни, ако не забравяте за романтиката и често признавате любовта си, а също и организирате приятни изненади.

Хороскопът предсказва добро здраве, ако избягват риска, екстремността и не игнорират елементарните мерки за безопасност.

Хороскоп за жените Риби

Хороскопът за май 2019 година съветва жените Риби по-често да се вслушват в интуицията си. Колкото по-прозорливи бъдете, толкова по-лесно ще избегнете неприятностите. Постарайте се да се ориентирате не само на себе си, но и на постъпките на другите хора. Възможно е някой да стане пример на подражание за вас. А, ако с някой от приятелите си, вече не сте достатъчно близки, не е нужно да съжалявате за раздялата.

В началото на месеца ще се наложи да изслушвате откровенията на някои от роднините. Какво пък, проявете неподправен интерес към това, което ще чуете. А искрените признания запазете в тайна от другите хора. Възможни са трудни ситуации в службата и с получаването на финансите. Ще ви бъде необходима не само издръжливост и предишен опит, но и помощ от влиятелни лица.

Хороскопът съветва жените, които имат деца, по-често да общуват с тях. При това, не само за ученето и оценките. Дори, ако сте твърде заети с работа или с личния си бизнес, все пак се постарайте да се сближите с детето, а също и да разберете с кого дружи, в каква извънкласна дейност иска да се запише и други подобни.

Хороскоп за мъжете Риби

Хороскопът препоръчва на мъжете Риби да започнат обучение, да усвоят още една професия и да посещават различни тематични семинари. Що се отнася до парите, те ще ви стигнат за всичко. В краен случай, заемете неголяма сума от роднини. Не е желателно в началото на месеца да подписват договори, да сключват сделки и да оформят важни документи.

Старите методи на работа вече не са актуални, затова Рибите трябва да се стремят към новостите, към креативното и към всичко онова, което ще им помогне да внедрят талантите и енергията си, без загуби. Ако имате възможност, използвайте като пример проектите на колегите и не се притеснявайте да искате тяхната подкрепа.

Хороскопът препоръчва да не работите прекалено активно, особено физически. На Пълнолуние (19 май) бъдете особено внимателни, за да не попаднете в неприятна история. Старайте се да се усамотявате, да си почивате и бъдете много сдържани в емоциите.

Що се отнася до финансите, не е изключен бонус или увеличение на заплатата. Възможно е да получите добри доходи от хоби, което по-рано ви се е струвало само увлечение. Оказва се, че е станало изгодно занимание. Рибите трябва да избягват всячески финансовите вложения, оставете това за началото на лятото.

Още хороскопи и статии от Мая Павлова тук

Facebook Twitter Google+

0 Коментара