Грижите през декември 2019 година няма да бъдат малко, но това не е и учудващо. Иска ви се да успеете с всичко, да довършите професионалните и личните дела, да набележите нови. Във финансовата сфера всичко ще бъде достатъчно постоянно, затова можете да си позволите да купите подаръци и да направите капиталовложения.

Хороскопи за 2020

Хороскопът за декември 2019 година съветва да плувате повече по течението, отколкото да бъдете против обстоятелствата, които ще се появяват в живота ви. Така или иначе, вие се намирате във властта на съдбата, затова не вървете против нея. Едно събитие ще смени друго, което вече ще доведе до ярки промени. Някои ще срещнат любимия си човек, на други ще предложат перспективна длъжност или ще преведат на сметката им прилична сума пари.

За съжаление, не всички изненади ще бъдат радостни и желани. Възможни са нееднозначни ситуации в любовната сфера. Ако ви е съдено да се разделите с избраника/цата, значи така и трябва да бъде. Нови приятели и различна сфера на дейност? Не се отказвайте от това, което само идва при вас.

Хороскопът за декември 2019 година съветва да се отнасяте внимателно към състоянието на нервната си система. Заради честите разправии, преживявания и проблеми са възможни промени в кръвното налягане, настроението и поява на депресия. Доверявайки се на разбирането и любовта на близките си, вие ще преодолеете неприятностите за много кратки срокове.

Овен

Пред Овните ще се появи истинска дилема – дали да си починат с половинката на някой екзотичен бряг или активно да поработят над нов проект. И така, какво да изберете, за да не съжалявате след това? Вие имате всички шансове да съвместите полезното с приятното. В началото изпълнете всички важни задачи, а след това спокойно отидете на почивка.

Хороскопът препоръчва на Овните да не бързат с взимането на решение, ако вътрешният им глас подсказва нещо друго. Семейните двойки очакват раждането на дълго чаканото детенце, а самотните мъже Овни ще трябва да прекарат няколко нощи под прозореца на любимата, за да спечелят бунтарското й сърце.

Астрологичната прогноза съветва Овните отрано да помислят за подаръци за близките си. Отделете определена сума, за да не търсите по-късно заеми от приятели и колеги. Мечтите имат свойството да се сбъдват – в това, съвсем еднозначно, ще се убедят Овните. Особено, когато получат неочаквани приходи и купят това, което отдавна са си харесали в магазина.

Кариера и финанси за Овните през декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година препоръчва на Овните да отделят голяма част от времето си на делата, които са оставени най-отдолу. Още веднъж ще се убедите в това, че такава работата носи значителна финансова помощ. Много творчески проекти ще се окажат перспективни и е по-добре да ги реализирате заедно със съмишленици. Не са изключени сериозни разногласия с бизнес партньорите, вземете се в ръце. Бързо и разумно ще се разрешат проблемите, които отдавна пречат на пътя ви към върха на кариерата.

През декември 2019 при Овните ще се появят много ярки идеи, но няма да има много възможности, за да ги осъществите в живота. И всичко защото сте емоционално изтощени и няма от къде да вземете енергия. Отлично ще премине работата в колектива, а също и в голяма компания с техническо направление. В средата на месеца не е желателно да тръгвате на дълга командировка.

Хороскопът за декември 2019 година не обещава на Овните големи финансови проблеми, но все пак ще възникват неприятни ситуации. За да увеличите доходите си ще ви бъде нужен калкулатор и последователност на изчисленията. Удачно ще се решат въпросите, свързани с покупка на автомобил, къща или вила. Покупката може да се осъществи без особен ущърб на бюджета. През този месец може да разчитате на неголеми приходи, но благодарение на тях ще успеете да осъществите онова, което сте замислили, а също и да си починете чудесно в приятелска компания, желателно е да бъде на хижа или в по-евтин ресторант.

Здравето на Овните за декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година препоръчва на Овните да намалят своята активност, за да не попаднат в болница със счупване или изкълчване на крайниците. Ситуациите могат да бъдат много непредвидими, бъдете внимателни, пазете главата си. Не са изключени болки в ставите, затова, на време, се обръщайте към лекар. А, ако отдавна планирате отиването на зъболекар, то непременно го направете през този месец. Внимателният преглед и професионалното лечение ще ви помогнат да избегнете не само инфекциите и кариесите, но и ще се предпазите от лошия дъх на устата. Помнете, че безхаберното отношение към здравето може да доведе до сериозни заболявания.

Любовен хороскоп за декември 2019 година за Овен

Любовният хороскоп за декември 2019 година предсказва на Овните трудности в отношенията с избраника/цата. Споровете и разправиите няма да възникват напразно, затова не винете за всичко партньора/ката си, а потърсете причините. За да промени ситуацията към по-благоприятна страна, трябва откровено да си поговорите и да заемете позицията на слушател/ка. Ако партньорът/ката не си промени мнението за вас, постарайте временно да замълчите и да се усамотите. Това ще ви позволи да погледнете по различен начин на проблемите, възникващи в любовната сфера.

Декември е много подходящ за подготовка за празниците, пътешествия и съвместна почивка. Любовният хороскоп за декември 2019 година съветва да демонстрирате своите най-добри качества, за да се сближите духовно с избраника/цата. Не оставяйте битовите въпроси нерешени, защото ще се върнат. Конфликтите при семейните Овни ще възникват на финансова основа. Тук няма да минете без решителни действия.

Не е желателно да се оставяте на носталгията по предишните си връзките. Те вече няма да се върнат, а нервите на сегашния ви любим човек ще се опънат до скъсване. Търсете нови пътища за външна и вътрешна промяна, за да се представите в по-привлекателна светлина пред партньора/ката. Жените, родени под този знак, ще започнат по-трепетно да се отнасят към себе и към мъжа, с когото са се запознали през есента. Основната дума за вас ще бъде „надежда“. Мъжете Овни няма да затруднят своите отношения по никакъв начин, защото те не изпитват дълбоки чувства към никого. Но връзката ви няма да прекъсне, а ще премине на различно ниво – приятелство. Възможно е някой да поеме риск заради вас, опитайте се да укротите и него/нея и собствения си темперамент.

Любовни хороскопи

Телец

На Телците ще им се наложи да отиват рано сутринта на работа, а да се връщат сред нощ. Роднините ще бъдат шокирани от вашата заетост, но всичко си има обяснение. На вас ви предстои спешно да завършите всички дела, за да не възникнат проблеми при реализирането им. Интуицията и разумният подход ще помогнат на Телците да избегнат разправиите с близките си хора.

Хороскопът предсказва, че в средата на месеца, Телците ги очаква излишно суетене и домашни задължения. Ще ви се наложи да правите това, което отдавна сте отлагали за по-късно. Добре е, че сте изпълнени с оптимизъм, иначе бихте се отказали още в началото на трудностите. Самотните Телци ще „завържат“ красив роман с човек, по когото отдавна са си „изгубили ума“. И това няма да бъде просто флирт и увлечение, а сериозни отношения, водещи към законен брак.

Хороскопът няма да успее да предпази Телците от простуда или ангина, ако те сами, в спешен режим, не се заемат с повишение на имунитета си.

Кариера и финанси за Телец през декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година съветва Телците да се съсредоточат върху едно нещо, в процеса на работа, за да преодолеят кризата и да се заемат с нещо ново. Не си и помисляйте да решавате въпросите за недвижимите имоти прибързано, защото това ще ви вкара в истинска безизходица.

В кариерните дела трябва да си изработите стратегия, а също и по-малко да слушате неопитните съветници. Ако разбирате, че силите ви са на края, вземете си отпуска или поне уикендите разпускайте.

Творческите проекти на Телците ще се реализират благоприятно през декември. Продуктивността ви е на високо ниво! Но не трябва да бъдете арогантни, а още по-малко, да критикувате колегите си. Най-добре е да демонстрирате собствения си пример, как се постигат желаните цели. Що се отнася до пътуванията, те трябва да бъдат внимателно планирани. Успех ще ви донесе командировката, планирана за края на месеца.

Хороскопът за декември 2019 година предсказва на Телците нерентабилен месец, но не се налага да предприемате радикални мерки. Най-добре е да се откажете от съмнителни операции. Отрано обмисляйте всички покупки и харчове, тогава проблемите ще много по-малко. Възможно е да се разочаровате след шопинг, който ще „изяде“ голяма част от парите ви. Не разчитайте на собствения си бизнес, защото ще се наложи да вложите последните си средства, за да купите стока. Що се отнася до кредита, който отдавна искате да вземете, то предварително се обърнете за консултация към счетоводител. Ще вземете малко, но ще се наложи да връщате с голяма лихва.

Здравето на Телците през декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година съветва Телците да не стоят на течение, за да не настинат и да хванат ангина. Имено тези проблеми могат да ги застигнат в неподходящия момент и да нарушат работния им график. Особено внимателни към здравето си трябва да бъдете на 11 и 12 декември, когато е Пълнолуние. В този период не са изключени проблеми с гръбнака, ставите и кръвоносната система. Важно е да не се лекувате сами, защото усложненията ще бъдат сериозни. Възможни са промени в кръвното налягане и главоболие, но не трябва да пиете хапчета без да са предписани от лекар. Най-добре е да си направите изследвания, за да бъде поставена правилна диагноза.

Любовен хороскоп за декември 2019 година за Телец

Любовният хороскоп за декември 2019 година предсказва на Телците много приятни и ярки моменти в личния живот. Но още е рано да си правите изводи и да взимате решения. Човекът, заради когото ще се стараете прекалено, скоро ще се отдръпне и ще забрави всичко, което сте правили. И това ще се окаже сериозен урок, който трябва да запомните! Удачно ще ви се получат пътуванията, преместването в ново жилище и покупката на битова техника. Ще похарчите малко пари, но след това, придобивката, ще се окаже много полезна.

Не изключено през декември Телците да възобновят отношенията си с партньор, който отдавна и искрено ги обича. Мислите, че това е шанс за вас? Не, това е проверка за устойчивост на чувствата. Не си създавайте сами препятствия и се откажете от всичко, което по-рано ви е пречело да укрепите съюза си. Успехът е на страната на тези, които умеят да чакат и разбират всички тънкости на природата. В любовните дела сте по-прозорливи, от някои други, но този месец е за искреност, а не за пророчества.
Според любовният хороскоп за декември 2019 година, съдбата на самотните представители на знака Телец ще се измени напълно. Възможни са запознанства, които да прераснат в дълготрайни и истински чувства. Може да планирате далечно пътешествие, да организирате празниците и да се заемете със съвместен бизнес. Не пускайте в ход емоциите си, тогава отношенията с новия избраник/новата избраница ще стават все по-чудесни ден след ден.

На семейните Телци ще им се наложи да отделят повече време на роднинските връзки, бита и домашните дела. Без вас няма да бъде решено нищо, нито едно голямо дело, гордейте се с това. В никакъв случай не започвайте извънбрачен роман, ще се окажете като на минно поле. Гледайте на всичко по-оптимистично, дори, ако ситуациите ви се струват безизходни.

Близнаци

Близнаците ще получават съвети от всички, като съседите дори ще навлязат в личния ви живот и ще обсъждат вашето поведение.

Разбира се, приятно е да се грижат толкова много за вашата личност, но ако грижите и натрапването са в излишък, ще ви се иска да избягате на „края на земята“, само и само да не виждате и да не чувате никого.

Астрологичната прогноза за декември 2019 година предсказва на Близнаците раздяла с любимия човек. Каква ще бъде причината? Вие безумно ще се влюбите в нова личност.

В работната сфера при Близнаците се очертават доста промени. Могат да ви предложат работа зад граница, затова да ви предстои преместване и ново местожителство. Близнаците ще успеят не само да оправят личната сфера, но и да укрепят материалното си положение.

Хороскопът съветва Близнаците да не търпят проблемите със зъбите. Посетете стоматолог, за да не гълтате таблетки на празниците.

Кариера и финанси за Близнаците през декември 2019 година

През декември Близнаците трябва да бъдат внимателни в действията си. Не си и помисляйте да водите кръвопролитни войни с конкурентите, защото ще завършат не във ваша полза. Интелектуалните личности могат с лекота да преодолеят бариерите, които отдавна стоят на пътя им към кариерно израстване.

Хороскопът за декември 2019 година препоръчва на Близнаците внимателно да разглеждат работните ситуации, от всички страни. Правете анализи, бъдете „въоръжени“. Тези, които са изпълнили по-голямата част от задачите, ще успеят да вземат реванш. За себе си ще напомнят стари бизнес партньори, не им отказвайте веднага на предложението. Защото финансовото ви състояние не е на нужното ниво в момента, а да го оправите ще ви помогнат само сделките и сътрудничеството с влиятелни хора.

Хороскопът за декември 2019 година предсказва на Близнаците доходоносен месец, но и ще ви се наложи да похарчите крупна сума. Съдбата е на ваша страна, ако предварително се застраховате като разпределите доходите. Не е изключено възнаграждение, във вид на премии, които ще получите за качествено изпълнените проекти. Разточителни не може да бъдете наречени, но и пестеливостта не е в кръвта ви. Значи, ще ви е нужна строга икономия, за да останат пари за подаръци и за празниците.

Ще получите известие за наследство и това ще ви накара да тръгнете на път. Не забравяйте да напишете заявление за отпуска, иначе ще загубите работата си.

Здравето на Близнаците през декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година не препоръчва на Близнаците да се докарват до умора и изнурение. Постарайте се да намерите време за почивка, за пълноценен обяд и за физически упражнения. Що се отнася до закаляващите процедури, то преди да започнете с тях е добре да се консултирате с лекар. В противен случай е вероятно да навредите на организма си и да не получите дългоочаквания ефект. През този месец ще бъде повишена чувствителността ви към инфекции, което означава, че трябва да пазите гърлото, да пиете повече течности и по-малко да общувате с тези, които вече са болни.

Любовен хороскоп за декември 2019 година за Близнаци

Този, който търси, ще намери. Това се отнася за самотните ергени и моми, представители на този знак. Не се стеснявайте първи да направите крачка, въоръжете се с природната си харизма и очарование. Още повече, че през декември има много възможности личният ви живот да стане по-ярък. Работата ще ви отнема много сили и време, но все пак ще успеете да намерите „светлинка“ в тази бъркотия. Важно е да имате желание и да бъдете комуникативни при разговори с нови хора.

Любовният хороскоп за декември 2019 година съветва Близнаците да разперят крила, за да достигнат върховете в любовните дела.

Ако наскоро сте сключили брак, отношенията с партньора/ката могат да станат още по-романтични. Ще се наложи да се занимавате с покупки, планиране на жилището и много битови задачи. Търсете това, което ще хареса и на вас, и на партньора/ката. Финансовото положение ще ви позволи да си починете извън града или в чужбина, щедро харчете!

През декември 2019 година на семейните Близнаци им предстои добре да се потрудят, за да осигурят комфортното съществуване на всички, които са до тях. Ако има безпокойства, те ще бъдат минимални и като цяло ще засягат децата и тяхното здраве. За да запазите взаимното разбирателство с роднините, трябва да се заемете с организационните въпроси, засягащи новогодишните празници.

Помнете, ако отново се натъкнете на стари проблеми, ще се наложи да ги решавате бързо и с помощта на адвокат.
Месецът е отличен за венчавка и за зачеване на дете. Ако отдавна планирате всичко това, то незабавно се заемете с подготовката и не се съмнявайте в резултата.

Рак

Хороскопът препоръчва на Раците да поставят акцент на новия си гардероб, подмладяващите процедури и външния си вид. Ако се промените леко, ще внесете промени в професионалната и в личната сфера.

Раците ще бъдат много радостни, когато чуят изгодно предложение за работа от стари колеги. Не бързайте веднага да напускате. Има време, обмислете всичко и вземете решение. Раците, които имат собствен бизнес, ще получат подкрепа от роднините и от заможни приятели.

Семейните Раци ще се къпят в любов и страсти. Самотните могат да завържат запознанство в неочаквана ситуация. Но, разбира се, не трябва да седите у дома, зад компютъра.

Кариера и финанси за Раците за декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година съветва Раците самостоятелно да отработват трудните ситуации в кариерата си. Не се надявайте на никого, въоръжете се със сили и търпение. Дори и частично, но ще се прояснят професионалните цели, които ще ви помогнат да развиете талантите си в различни сфери. Търсете компромиси с колегите и бизнес партньорите, за да не се окажете в конфликт със самите себе си.

Декември ще се окаже тежък товар за Раците, особено, ако нарушават задълженията си и снижават темпото. Неразбирателството в отношенията с началството може да доведе до резки промени и да наруши работния баланс. В края на месеца ще се наложи да работите много и упорито, за да стабилизирате леко финансовото положение в преддверието на празниците. Стартирайте, без да се бавите, нови проекти, обръщайки се към миналия си богат опит.

Хороскопът за декември 2019 година съветва Раците да се пазят от ненужни харчове, безразсъдно пазаруване и небивала щедрост по отношение на приятелите. Разбира се, иска ви се да живеете разкошно и на широка нога, но само не и през този месец. Повярвайте, че след това ще ви бъде срам от самите себе си заради безцелно похарчените пари. Помнете, ако похарчите всичко, изведнъж, очакват ви сериозни проблеми. Заплахата за бюджета ще бъде сурова, затова не мечтайте за пътешествия и подаръци за близките. А да купите нещо полезно за себе си или за дома е свято действие.

Здравето на Раците през 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година препоръчва на Раците да се борят с безсънието, което може да се отрази негативно върху общото им самочувствие. Но, за това не е необходимо, непременно, да гълтат сънотворни или успокояващи таблетки. Най-добре е да сложат в ред нервната система, да изключат стреса, а също да не седят от сутрин до вечер на компютъра. Девизът за месеца трябва да бъде: „Всичко да е с мярка и без фантазиране!“. Между другото, алкохолът, пушенето и преяждането може да ви изиграе лоша шега.

Помнете, че вредните навици силно снижават имунитета, което води до простуди, възпалителни процеси и хронични заболявания.

Любовен хороскоп за декември 2019 година за Рак

Любовният хороскоп за декември 2019 година препоръчва на Раците да отхвърлят всички работни дела, за да прекарват повече време с избраника/цата. Нищо няма да може да замени тези нежни и искрени минути, които ще прекарате насаме един с друг. Всички спешни въпроси решавайте заедно, за да няма „подводни камъни“. Пред вас ще се открият големи възможности, за да се развивате и израствате духовно.

Човек от миналото ще „развали“ настроението ви. Дори да не е бил любим/а, а просто приятел/ка, но отношенията ви, все пак, са били силни. Опитайте да се изолирате от звъненето и посланията, за да не може никой да навреди на новите ви отношения. В този случай, само категоричността ще ви помогне да се отървете от всичко, което ви пречи да постигнете комфорт.

Ако Раците са част от отношения, които не могат да се нарекат стабилни, то е по-добре да се откажат от тях. Не се дръжте да това, което безвъзвратно си отива. Помислете за себе си, разнообразете се и се освободете от натрупания стрес. Възможни са битови проблеми, ако не ги забележите от рано. Любовният хороскоп за декември 2019 година съветва да отделяте повече време на близките си, за да не се ядосвате по-късно, заради липсата на внимание от тяхна страна.

Благоприятно ще ви се получат мероприятията, насочени към съвместен бизнес и тържества. Ще успеете с всичко, което сте набелязали за този месец, дори финансовата ситуация да е критична. Не жалете сили и средства за развлечения, подаръци и общуване с децата. Хармонични отношения се създават от това, което вие самите влагате в тях.
Свинята ще помогне във всички начинания на Раците, без любов няма да ги остави. Романтичното настроение няма да ви остави до края на декември.

Лъв

Хороскопът предсказва на Лъвовете прекрасен и уравновесен месец, когато може просто да се наслаждават на живота.

Ако получите прилични приходи, може без съжаление да ги похарчите за модерни дрехи и посещение в салон за красота.

Мъжете Лъвове вече са натрупали необходимата сума, която щедро да похарчат за подаръци за любимите си хора. Парите ще текат като река, ако преди това сте поработили усърдно. Важно е, Лъвовете да не се впускат в авантюристични начинания и да не рискуват, увличайки се по хазартни игри.

Астрологичната прогноза препоръчва на Лъвовете да се заемат със своето здраве и да започнат от храненето. Ако сте натрупали излишни килограми или сърцето прескача, посетете диетолог и кардиолог. Не е желателно да не обръщате внимание на заболяването, защото то бързо ще премине в хронична форма. В началото на месеца, Лъвовете могат да си вземат абонаментна карта за спортна зала, за да могат до празниците да се почувстват приятно и да изпитват лекота в цялото си тяло.

Кариера и финанси за Лъвовете за декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година съветва Лъвовете да се движат към целите си с обичайното темпо, без съмнения и без да се спират. Ако някой се опита да ви „подложи динена кора“, вие спокойно намекнете, че сте на половината път до победата. Интересни и изгодни договори очаквайте по време на дълга командировка. Ще ви се наложи видимо да се забързате, но, в същото време, внимателно да разгледате всички документи, които се прилагат в тази дейност.

През декември 2019, Лъвовете, които са служители, ще имат всички шансове да изпреварят останалите и да облекат солиден костюм. Новата, висока длъжност ще бъде напълно заслужена, затова недейте да скромничите, изразявайки талантите си, изказвайте се високо! Случайни бонуси ще подобрят финансовото ви положение, но не трябва да разчитате на тях като стабилно средство.

Хороскопът за декември 2019 година съветва Лъвовете да бъдат пестеливи и рационални в покупките. В противен случай ще натрупате толкова много дългове и кредити, че ще ви се наложи с години да ги изплащате. На тези, които вече са купили нещо ценно и скъпо, ще им се наложи да „затегнат коланите“. Ако получите неочаквани приходи, похарчете ги за семейни и битови нужди. Планирайте всичко, внимателно, дори, когато купувате продукти за празничната трапеза. Успешни ще бъдат командировките, след които ще ви изплатят достойна сума. Но част от парите ще отиде за лечение и благоустройство на жилището.

Здравето на Лъвовете за декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година съветва Лъвовете да общуват повече с близките си, а също и да гледат по-оптимистично на живота. Дори и малките деца знаят, че всички болести са от нерви и преживявания. Движете се повече, правете гимнастика и изпълнявайте всички профилактични мерки. Колкото по-безхаберно се отнасяте към своя организъм, толкова по-коварно, той, ще ви се отплати за това поведение. По-често проветрявайте стаята по време на работа и преди сън, за да се чувствате бодри и активни. Спортните тренировки трябва да бъдат внимателно регламентирани, за да не ви навредят, физически.

Любовен хороскоп за декември 2019 година за Лъв

В личния живот на Лъвовете ще има много положителните аспекти. Вие дори няма да успеете да се опомните, как ще „завържете“ роман със симпатични и интересни колеги. И кой би ви спрял, ако сте свободни от ангажименти? Никой, разбира се. Добре ще се почувствате при пътуване до някоя хижа, при организационните моменти за празниците и самата празнична суета. Любовният хороскоп за декември 2019 година препоръчва на Лъвовете по-често да навестяват възрастните си роднини и да се грижат за тяхното здраве. Това трябва да бъде приоритет за вас.

На тези, които са влюбени и щастливи, може да се пожелае само едно, да запазят чувствата си за дълго. Избягвайте разправиите, бъдете отстъпчиви и не трупайте мрачни мисли. Ревността не е доказателство за любов, а бариера пред чувствителните и искрени отношения. Желателно е да се отправите, заедно с партньора/ката, по магазините, за да купите подаръци за близките хора и да помислите за това, къде да празнувате Нова година.

На семейните Лъвове ще им се наложи да се примирят с някаква ситуация, заради която е възникнал конфликт с родителите на съпруга/та. Ако тръгнете към компромис, сами ще се учудите как се подобряват отношенията, без особени усилия. На тези, които търсят работа, ще им се наложи сериозно да помислят за финансовото положение. На тази основа многократно са възниквали конфликти с партньорите, нали? Това показва, че не трябва да снижавате темпото и уверено да вървите към набелязаните цели.
На самотните Лъвове ще им се наложи, през този месец, да „хванат вълната“, за да привлекат вниманието на човека, когото харесват. Позитивното настроение, неординарните методи на ухажване, цветята и изненадите – вземете всичко това предвид.

Дева

Хороскопът обещава на Девите невероятен прилив на енергия и позитивизъм. Вие така настървено ще се заемете с делата, че никой няма да може да ви спре, нито близките, нито битовите проблеми. Началството ще реши да ви поощри с премия, а колегите ще гледат уважително на вас. Девите имат всички шансове за кариерно израстване, ако сами не се откажат от новата длъжност или от дългосрочния проект.

В любовната сфера при Девите назрява сериозен конфликт с избраника/цата. Вие още не живеете под един покрив, а вече постоянно се карате за пари. Семейните Деви трябва да върнат предишното си доверие в съпруга/та, за да не го/я подозират в изневяра всеки път, когато закъснява. Може би, вие самите не сте достатъчно верни на любимия човек?
Хороскопът предсказва добро здраве и много оптимизъм на Девите. Само в края на месеца самочувствието ви ще пострада, заради честите вълнения в личния живот.

Кариера и финанси за Девите за декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година препоръчва на Девите да бъдат максимално отговорни по време на работата над новите проекти. Само не поемайте повече от необходимото, пазете здравето си! Успешно ще се решат въпросите, свързани със строителство и продажба на недвижим имот.

Наградата за предишния труд ще бъде голяма, но няма да ви бъде лесно да се задържите „над водата“.

През декември, Девите трябва внимателно да попълват бланките и да оформят отчетите. Ако направите грешка, веднага се обърнете към нужните инстанции. Очаквайте делови предложения в разгара на активната дейност, но ги сложете в графа „ненужни“. Разумно планирайте своето време и енергия, за да не попаднете в зависимост от собствения си мързел и непунктуалност.

Хороскопът за декември 2019 година обещава на Девите истински празник, изтъкан от банкноти. Какво щастие, че едновременно са ви изплатили и бонус, и лихви, и аванс за бъдещ проект. Но помнете, че това не се случва често, затова се отнесете сериозно към финансите. Колкото по-разумно подходите към харчовете, толкова повече средства ще запазите за следващия месец. Много плащания ще се преместят във времето, но не се притеснявайте, ще бъдат изплатени напълно. На тези, които имат собствен бизнес и недвижими имоти зад граница, ще им провърви особено. Бъдете внимателни когато отивате до данъчните. Може неочаквано да ви изненадат с огромен данък.

Здравето на Девите през декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година съветва Девите да избягват преумората. И физическата, и психическата. Ще успеете да избегнете сериозни заболявания, но почивката и режимът на хранене трябва да бъдат приоритет за вас. Яжте повече витамини, отървете се от излишните килограми, а също плувайте в басейн, особено, ако имате хронични проблеми, свързани със стомаха и гръбнака. Дръжте краката на топло и сухо, не се охлаждайте прекалено. Жените, родени под този знак, трябва да посетят гинеколог, за да избегнат възпалителен процес.

Любовен хороскоп за декември 2019 година за Дева

Повишеното внимание към вас, от страна на противоположния пол, ви добавя увереност. Но не трябва и да се хвърляте към всеки, който ви се усмихне. Първо се постарайте да разберете себе си, какво ви е необходимо и от какво да се откажете. Любовният хороскоп за декември 2019 година препоръчва на Девите да излизат плавно, а не рязко, от всички ненужни връзки. Дори и сърцето да ви подсказва, че така ще останете сами, нека, така да бъде, това е време на трудности. Научете се да управлявате емоциите и темперамента си, за да откриете нов етап в личния си живот.

На семейните ще им се наложи да правят отстъпки, а не да спорят със съпруга/та по всеки повод. Отношенията могат да се влошат, заради битови проблеми, старайте се да вниквате в нюансите. Не е желателно да изисквате от партньора това, което вие сами не можете да му дадете. Пуснете в ход своята нежност и мекота, за да заздравите съюза. Егоистичните желания и съблазните хвърлете в кошчето! Станете по-близки, както духовно, така и интимно.

Влюбените Деви трябва да прекарват повече време с любимия/любимата. Колкото по-добре се опознаете един-друг, толкова по-бързо ще постигнете съгласие и комфорт. Правете повече изненади, водете повече откровени разговори, укрепвайте доверието. През декември ще се появи възможност да промените сферата си дейност, да смените жилището и да купите нещо полезно за дома. Не „изпитвайте“ съдбата, изключете флирта и лекомисленото поведение. Щастието е във вашите ръце, дръжте го здраво! В края на месеца е възможно да ви дойдат на гости далечни роднини, а също да преживеете финансови загуби, свързани с покупката на подаръци.

Везни

Хороскопът обещава топъл месец, независимо от това, че зимата е на улицата.

Материалното положение, което за съжаление не е на висота, няма да успее да развали чудесното ви настроение.

Затова пък Везните ще се проявят достойно в колектива, което началството непременно ще забележи. При тези, които имат частен бизнес, могат да се появят непримирими конкуренти. Но, дори и този момент няма да стане повод за униние и упадък на силите.

Семейните Везни трябва да се отнасят по-внимателно не само към съпругите/зите и децата, но и към по-възрастните си роднини. Погрижете се сериозно за тяхното здраве, направете всичко възможно те да оздравеят. Самотните Везни трябва да намерят време за срещи и романтика, за да могат, поне за малко, да се разсеят от преследването на кариерата и финансите.

Хороскопът предсказва на Везните значителни парични харчове, но от тях няма как да избягат преди празниците. За подаръци за любимите, дрехи за себе си, добре е кредитите да се закрият. Не се ядосвайте, защото ситуацията ще се оправи още в началото на следващата година.

Кариера и финанси за Везните през декември 2019 година

През декември работата буквално ще „гори“ в ръцете на Везните, което ще повлияе благоприятно финансовата и професионалната сфера. Но бъдете внимателни по време на преговорите с бизнес-партньорите, за да не се покажете нетактични и неопитни. Операциите, свързани с продажба на жилище или стоки ще преминат великолепно.

Хороскопът за декември 2019 година предсказва на Везните невероятен хаос, който ще се отрази на трудоспособността им. Вие, дори собствените си мисли ще изразявате неправилно, особено, по време на срещи с влиятелни хора. Не бягайте от преките си задължения, от конкретиката и дисциплината ви ще зависи кариерното израстване. Под развалините на творческата дейност, вие наистина можете да се задушите, затова запишете всичко, по точки, в тетрадката.

Хороскопът за декември 2019 година обещава на Везните труден във финансово отношение месец, но не трябва да се ядосвате прекалено, заради празния портфейл. Някои ситуации са възникнали заради вашето безразсъдство, постарайте се да погледнете на тях с доза хумор и практицизъм. Ако сте планирали скъпи придобивки, смело тръгвайте към магазина. Трябва да зарадвате себе си с нещо приятно, а също и да купите нещо на близките си, с което да ги изненадате за празниците. Успешно ще се получат операциите, свързани с влагане на средства за благотворителни цели.

Здравето на Везните за декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година препоръчва на Везните да водят енергичен живот, за да не изпаднат в униние и депресивно състояние. Акцентът е върху сърдечно-съдовите заболявания, които могат да се обострят след простуда и физически натоварвания. Дългият сън и почивката сред природата ще ви помогнат да възстановите загубените си сили и да станете по-оптимистични. Не са изключени психосоматични проблеми, затова, своевременно се обръщайте към лекар. Уязвими ще бъдат белия дроб, черния дроб и пикочния мехур. Само не съжалявайте и не ескалирайте себе си със съмнения, а старателно се лекувайте под наблюдението на специалисти.

Любовен хороскоп за декември 2019 година за Везни

На Везните любовта им е нужна като въздуха. Без това чувство те не се усещат пълноценни личности, затова са склонни да се хвърлят в „хомота“ с главата напред. Наслаждавайте се на общуването с тези, които са ви наистина симпатични и приятни. Не се съмнявайте в себе си, доверявайте се на близките си хора и поставете пред себе си постижими цели. Любовният хороскоп за декември 2019 година предсказва на Везните нов и незабравим етап в личния живот. Нито веднъж няма да си спомните за предишните си любовни връзки, когато на пътя ви застане чудесното създание от приказките.

Семейните хора е време да променят нещо в отношенията, не трябва постоянно да треперят и да ревнуват. Връзката ще укрепне, ако внесете в нея повече позитивизъм и ярки емоции. Преди празниците не пречи да се разсеете от активната си работа, да прекарвате повече време със съпруга/та и децата. Благоприятно ще се разрешат въпросите за недвижим имот, строителство или ремонт на жилището.

Съвместно пътуване ще помогне на влюбените Везни да прозрат партньора/та си. Те ще ви се сторят много по-задълбочени и многопластови, а вие се заемете със себе си.

Трябва да промените външния си вид, не се отпускайте дори когато си почивате, наблюдавайте се. Трябва да спрете отегчението във връзката си. Развихрете страстите и бъдете внимателни, за да запазите щастлива връзката си.
Декември ще подари на жените от този знак доста възхитителни мигове в любовта. Ще срещнете мъжа на своите мечти, ще разрушите остарелите принципи и ще поемете курс към създаване на семейство. Важно е, вие сами да не разрушите идилията, която вече имате.

Скорпион

Ако не бяха близките, на Скорпионите щеше да им се наложи сами да се измъкват от трудното финансово положение. Но помощта ще дойде на време. Но не си мислете, че няма да се наложи да връщате парите. Обратно, скоро ще поискат подкрепа роднини и приятели.

Хороскопът съветва Скорпионите да се отнасят философски към всички нюанси в общуването. Съдбата обича да поднася изненади.

Затова пък в работата Скорпионите ще имат пълно взаимно разбирателство с колегите и шефа. Такава идилия отдавна не е имало. Дори ще станете организатор на празника, както прогнозира астрологичната прогноза. Скорпионите имат повече от достатъчно сили, енергия и най-важното – творчески плам. А в края на месеца очаквайте високи бонуси.

Хороскопът предсказва на Скорпионите бодрост на духа и перфектно здраве. Само бъдете внимателни с алкохола, защото може да преживеете отравяне.

Кариера и финанси за Скорпионите през декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година съветва Скорпионите да не се захващат с безполезна дейност, а също внимателно да проверяват постъпващите доходи. Не е изключено някой да ви излъже или да се възползва от гениалните ви идеи. Не се отказвайте от старите си делови връзки, те ще ви потрябват в процеса на реализиране на новите проекти. При огромния обем задачи бъдете предвидливи дори за дреболиите.
Скорпионите не е желателно да бързат през декември, дори когато началството ги притиска и подхвърля критични забележки. Колкото по-самоуверени бъдете, толкова по-висока ще бъде премията ви. Месецът не е подходящ за взимане на важни решения и кариерно израстване, но това не означава, че трябва да седите със скръстени ръце и да се надявате на чудо.

Хороскопът за декември 2019 година предсказва на Скорпионите непредвидими ситуации, възникващи с деловите партньори. Разбира се, всичко може да отдадете на собствената си щедрост и грешките си, но това няма да е така. Възможно е проблемите да възникнат след подписване на договор. Водете „честна игра“, не влагайте пари в това, което не познавате от юридическа гледна точка. Големи разходи ще имате за членовете на семейството, за обучение на децата и за козметични процедури. Спестявайте пари за „черни дни“, за да не влезете в дългове преди празниците.

Здравето на Скорпионите за декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година обещава на Скорпионите добро здраве, благодарение на което ще могат да си позволят физически упражнения за всяка част от тялото. Бъдете внимателни при шофиране, особено при поледица. Не са изключени ситуации, водещи до травми, счупвания, а след това и до болничното легло. Регулирайте енергията си, за да не останете без сили. Имате невероятна съпротивляемост на инфекциите през този месец, но няма да бъде лошо да си направите ваксина против грип. В рациона ви трябва да присъстват плодовете, зеленчуците и белтъчната храна. Не се хранете нощно време!

Любовен хороскоп за декември 2019 година за Скорпион

Любовният хороскоп за декември 2019 година обещава на Скорпионите незабравим месец, ще стигнете до „пеперуди в корема“. Вие, най-накрая, ще се успокоите и напълно ще се доверите на човека, към когото изпитвате силни чувства. Само не разказвайте на никого за своя нов, красив роман. Дръжте се на романтична вълна и не бягайте от това, което съдбата ви дарява.

Възможен е сериозен конфликт с роднините, но и него можете да „заобиколите“, ако бъдете сдържани. Не трябва да гледате сурово и осъждащо на всичко, което се е случило още през миналата година. Най-добре е да организирате съвместна почивка, пътуване до ски курорт или да благоустроите жилището. Самотните Скорпиони могат да срещнат своята половинка по време на пътуване в чужбина. Може би, чувствата няма да избухнат на момента, но не трябва да си правите прибързани изводи. Вгледайте се в човека отблизо и тогава искрата непременно ще пробяга, а любовта ще ви сграбчи в обятията си.

На семейните хора ще им се наложи да се доверят на опита си от предишните години. Спомнете си как е започнал вашия роман, кое ви е ръководело при общуването с партньора/ката? От конфликтите могат да ви спасят децата, които, в някои трудни ситуации, ще се окажат по-мъдри от вас.

Предстоят ви многобройни дела около къщата, купуване на подаръци и организиране на празника. Не се страхувайте, ако всичко легне на вашия гръб, все пак вие сте Скорпиони!
На жените от този знак им предстои да се разочароват от партньора си. Но не трябва да придават прекалено внимание на това, в краен случай се задълбочете в работата си, това ще ви избави от депресията.

Стрелец

Декември 2019 година е много подходящ за отпуска, далечно пътуване и семейна почивка. Всичко това, непременно, ще бъде отчетено от  Стрелците, когато довършат всичките си стари дела и напишат заявлението си за отпуска. По време на пътуването, вие може да се сприятелите с човек, който да ви помогне в бизнеса. Бъдете любознателни и вежливи в общуването.

Хороскопът предсказва на Стрелците незначителни финансови проблеми, но близките ще им помогнат да се справят с тях. В семействата на много ще има радостно събитие – дългоочакваното дете ще се появи на бял свят. Що се отнася до Стрелците, които все още не са семейни, те ще се опитат с всякакви методи да избягат от особа, която порядъчно им е омръзнала.

Ако не престанете да се храните с каквото ви попадне и да спите по три часа в денонощието, здравето ви не просто ще се разклати, но и ще се сбогува с вас. Хороскопът настоятелно моли Стрелците да оставят пушенето и да отидат на ски.

Кариера и финанси на Стрелците през декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година обещава на Стрелците великолепен месец, за който само може да се мечтае. Дори непрекъснатото товарене с дребни дейности няма да наруши вътрешния ви комфорт. Обратно, ще ви се иска да творите, да се вдъхновявате, да се влюбвате искрено във всичко, с което се занимавате. Финансовите загуби са единственото, което може да развали настроението ви. Но всичко това може да бъде преодоляно, ако си намерите допълнителна работа.
Декември ще премине спокойно за Стрелците, без конфликти и търкания с ръководството. Вие дори ще си помислите, че са ви забравили. Не, не преживявайте, работата не е в това. Просто вие сте изпълнили всичко, което е било планирано за тази година и дори сте преуспели. Сега събирайте плодовете във вид на бонуси. Важно е да не губите парите, те ще ви бъдат нужни за подаръци и пътувания.

Хороскопът за декември 2019 година препоръчва на Стрелците да се отнасят много внимателно към съдържанието на портфейла си и да водят отчет. Вашите финансови залежи не са безкрайни, бъдете пестеливи. Ако получите допълнителни доходи ги отделете за празниците. Стари проекти, за които сте отделили много сили и време, ще се изплатят напълно. Но има голям риск да изгубите всичко, наведнъж, затова дори мислено се откажете от хазартните игри и скъпите покупки. За съжаление баснословно богатство не ви заплашва, но и в бедност няма да живеете, спрете да се паникьосвате. Още повече, че близки хора ще ви заемат нужната сума.

Здравето на Стрелците през декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година препоръчва на Стрелците да акцентират вниманието си върху храненето. Дори и да сте натрупали излишни килограми, не трябва да се поставяте на жестока диета. Важно е да спазвате режим, а също и да въведете в рациона си млечните продукти. Това ще помогне на дейността на червата. Възможни са проблеми с психическото здраве, особено, ако всичко си „слагате на сърцето“ и преживявате по всеки повод. Не се отказвайте от народните средства за лечение, те ще ви помогнат да се отървете бързо от простудите. Билков чай, мед, орехи, плодове – това ви е нужно, за да укрепите имунитета. Прибавете към всичко това плуване и фитнес.

Любовен хороскоп за декември 2019 година за Стрелец

При представителите на тази зодия чувствата се асоциират с нещо свръхестествено и понякога извънземно, но през този месец всичко ще се случи по различен начин. Вие така страстно и стремително ще се влюбите, че ще забравите за всички неуспехи в личния живот. Купидон ще ви прониже със стрелата и това ще бъде реално! Любовният хороскоп за декември 2019 година обещава на Стрелците море от емоции, впечатления и ярки събития. Само не бъдете прекалено активни, защото инициативните предложения ще ви „препънат“.

Семейните личности ще планират, създават и чертаят без умора. Възложена ви е отговорна мисия за организирането на празничните тържества. А и вие се радвате! На тези, които имат извънбрачна връзка, ще им се наложи да се разкъсват между два огъня. Помнете, предстои ви да се оправдавате не пред съпруга/та, а пред себе си. А това е особено тежка задача, която ще ви вкара в безизходна ситуация.

На първо място ще се окажат материалните проблеми, защото парите, наистина, няма да стигнат дори за най-необходимото. Между другото, за подаръци за близките, също, ще ви се наложи да заемете голяма сума. Какво пък, това е резултатът от вашата разточителност и непрактичност в покупките.

В края на декември на жените Стрелци ще им се усмихне късметът. При това, в образа на мъж, по когото отдавна се заглеждат. Това може да бъде колега, началникът или стар приятел. Само не си слагайте маска на тайнственост и непристъпност. Най-добре вземете инициативата във свои ръце, за да направите чудесно запознанство и да създадете устойчиви отношения.

Козирог

Козирозите ще направят подробен анализ на собствения си живот и ще заключат, че са самотни, бедни и с безперспективна работа. Време е да направите корекции на съдбата си, при това, сами!

Хороскопът съветва Козирозите да преразгледат не само възгледите си за околните, но и за себе си, лично. Ако някой много ви дразни, постарайте се да задържите емоциите за себе си. Иначе, семейните Козирозите ще се окажат сами и разведени. За успешна кариера не ви достига малко – усърдие, търпение и опит. Затова пък, края на месеца ще ви зарадва с ярки събития – нова длъжност, премия и среща с любим човек.
Хороскопът съветва Козирозите да обърнат внимание на ставите и сърдечно-съдовата система. Помнете, че без лекар няма да минете.

Кариера и финанси за Козирозите през декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година предсказва на Козирозите истинска победа в служебната сфера. Интересно над какво именно? Преди всичко над собствената си глупост и мързел. Вие настървено ще се заемете с всичко, което ви предложи ръководството. А и всички организационни и финансови въпроси ще ви бъдат „по мярка“, ако ги планирате отрано. Не се стеснявайте да разкажете на околните за своите таланти, още повече, че те са явни.

През декември при Козирозите ще се появи желание да започнат собствен бизнес. Възможно е това да бъде творческо студио или кръжок по шиене и бродиране, не е задължително да бъде брокерска фирма или бизнес-инкубатор. Значителни подобрения се очакват в средата на месеца при тези, които се справят качествено с миналите задачи. Няма никакви оплаквания от вас. Благоприятна ще бъде ситуацията с парите, които могат внезапно да влязат в сметката ви. Източникът на този доход ще разкриете по-късно, от което ще ви стане още по-приятно.

Хороскопът за декември 2019 година обещава на Козирозите доходи от реализацията на високоплатени проекти. Но тях ще се наложи да похарчите за дома, семейството, а също и за неочаквано пътуване за гостуване при роднини. Подаръците и изненадите в началото на празниците ще бъдат колосални! Ще ви се наложи да живеете според своите средства, а не както ви се иска. Отказването от вредните навици и съблазни ще ви помогне да запазите бюджета в стабилно състояние. Не са изключени спешни плащания, но по-добре се откажете от кредити, дори и с минимални проценти. Помнете, че лекомисленото отношение към финансите ще ви доведе до „задънена улица“ с парите.

Здравето на Козирозите през декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година предсказва на Козирозите отлично самочувствие, но само при грижливо отношение към себе си. Ако усетите, че сте попаднали в лапите на депресията, то е най-добре да се запишете на прием при психолог. Намерете време за себе си, иначе, след това, ще ви бъде трудно да се отървете от заболяването. Добре ще се почувствате от процедури, насочени към подмладяване на кожата и очистване на червата. От прекалената употреба на алкохол и пушене се откажете. В противен случай, не се оплаквайте от дълбоката кашлица, слабостта и главоболието. Направете профилактика срещу хроничните заболявания на ставите и сърцето.

Любовен хороскоп за декември 2019 година за Козирог

Вие имате толкова много желания и мечти, а любовта ви изглежда като призрачно щастие, не повече. Постарайте се да погледнете реално на живота, не се „къпете“ в илюзии. Още повече, че до вас има толкова много чаровни ухажори/ки, които с нетърпение очакват първата ви крачка. Любовният хороскоп за декември 2019 година съветва Козирозите да оставят на страна вечната си заетост в службата и напълно да се потопят в личния живот. Или по-точно, да го създадат сами, без идеализъм и максимални изисквания. Вие и така сте се заседели като ергени и моми, време е да помислите за семейство.

Между другото, ако вече имате съпруг/а и деца, отделете цялото си внимание за тях. Нека грижите по дома да бъдат първостепенна задача за вас, а и е толкова хубаво да правите това, което в крайна сметка доставя радост и щастие. Някои ги очаква преместване, а други – пристигане на гости. Така или иначе, вие няма да излезте от тази неистова въртележка до края на месеца. Взаимното разбирателство с партньора/ката е отлично, а с роднините – ще трябва да послушате гласа на интуицията си.

През декември на влюбените Козирози им предстои да преживеят дребен стрес след разговор с избраника/цата. Ще започнете да ровите в неща, в които не е нужно. И какъв ще бъде резултатът? Сами ще затънете в тази каша, а партньорът/ката ще се затворят. Помнете, че излишното любопитство може да доведе до сериозни изпитания.
Козирозите, които са работохолици, ги очакват нелек месец. Работата ви отнема от скъпоценното време, а какво получавате в замяна? Вие вече не искате сами да посрещате празниците, което означава, че трябва да оставите кариерата на заден план. Жените, родени под този знак, ще се окажат във властта на чувства, от които в бъдеще ще остане само пепел.

Водолей

За да се задържат на работното си място, Водолеите трябва да станат „меки и пухкави“, като котенца. Естествено, няма да е лесно това да се направи, но трябва някак да неутрализират амбициите на завистливите колеги и гнева на началството.

Хороскопът обещава на Водолеите скорошно решаване на проблемите, ако сами започнат да работят активно, без да обръщат внимание на нюансите и рутината. В края на месеца непременно ще получите бонус, но не толкова, колкото сте разчитали. Важно е да не се предавате на унинието, защото ще посрещнете новогодишните празници в депресия.

В любовта не се предвиждат прегради за Водолеите, но все пак е нужно да проявява инициатива. Особено, ако сте влюбени отчаяно и не знаете как да изразите чувствата си пред човека. Не се отказвайте от лекия флирт, иначе изобщо ще забравите за романтиката.
Хороскопът препоръчва на Водолеите да бъдат пестеливи, иначе ще бъдете с празни джобове, когато дойде време да купувате подаръци.

Кариера и финанси за Водолеите през декември 2019 година

Декември ще повлияе на леко сънените Водолеи по уникален начин. Вие не само ще се извисите духом, но и с огромно желание ще се заемете с всяка работа. Макар че, предложенията няма да бъдат прекалено много. Смели ще бъдат тези, които имат богат професионален опит. Ще се наложи доста да пътувате из страната, но резултатът ще бъде отличен. Добре е да поставите акцента върху изграждането на нови бизнес отношения.

Хороскопът за декември 2019 година съветва Водолеите да се занимават повече с усвояването на полезни материали. Отдавна ли не сте посещавали библиотеката? Повярвайте, сега ще се наложи бързо да осъществите това. Дипломи и отчети ви очакват в този мразовит месец. Важно е да не се преуморявате, иначе приятните празнични дейности и покупката на подаръци ще трябва да прехвърлите на някой друг.

Хороскопът за декември 2019 година съветва Водолеите да си потърсят нови пътища за гарантиране на доходите си. Дори и пътеката да е трънлива, в бъдеще ще можете да събирате добри финансови резултати. Взимането на кредити оставете в страни. Сега не е време да влизате в дългове. Възможна е прилична заработка, свързана с делово пътуване или продажба на имущество. Неочаквана печалба от лотарията или по-голям бонус, а също и премия от реализирането на творчески проект, ще ви помогнат да запълните дупката в бюджета. Изгодна сделка очаква бизнесмените, но предварително обмислете всички условия на договора. Стъпка в ляво или в дясно и вие ще попаднете в зависимост от големите дългове.

Здравето на Водолеите за декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година предсказва на Водолеите доста емоционални стресове. Те ще се отразят негативно на здравето, което ще доведе до редица заболявания. И, за да не преминат в графата „хронични проблеми“, не се занимавайте със самолечение. Лечение от лекар е задължително условие за бързото оздравяване. Нервната система, както и психиката, ще се нуждаят от огромно внимание. Постарайте се да регулирате храненето, наспивайте се, занимавайте се със спорт, но с инструктор. Мъжете от този знак трябва да се откажат от случайните интимни връзки.

Любовен хороскоп за декември 2019 година за Водолей

Любовният хороскоп за декември 2019 година предсказва на Водолеите нееднозначен месец в личната сфера. Ще ви се наложи да разривате руините след романа, на който вие залагате. Това ще ви бъде урок за в бъдеще, да не прибързвате със събитията. Тези, които не се страхуват от промените ще променят кардинално живота си. Има възможност да се запознаете с човек, който напълно съответства на вашите търсения. Само не бъдете прекалено пресметливи в чувствата, иначе избраникът/цата ще избяга от вас.

Семейните усилено ще се готвят за празниците, разкъсвайки се между дома и работата, а също ще търсят нови пътища за реализация. Тук не броим и проблемите, с които ще се сблъскват с децата си, които са тийнейджъри. Финансовите загуби ще се окажат баснословни, но и това ще успеете да преживеете, ако в началото на месеца си напишете бюджета, ден след ден, лев след лев.

Самотните Водолеи не ги заплашва нищо, любовните дела се подреждат удачно. Съдбоносно запознанство е възможно по време на далечно пътуване, на което изобщо не сте искали да тръгвате. А, ето ви и изненада! Партньорът/ката ще се окаже човек, който е интересен и симпатичен във всички отношения.

В романтиката ще се потопят тези, които до този момент умишлено са избягвали сериозните и дълготрайни връзки. От любовните стрели няма къде да избягате, дори и да сте искали вечно да си останете ергени и моми. Жените от този знак видимо ще се преобразят външно, което ще привлече към тях вниманието на симпатичните колеги. Обновлението на гардероба и посещението на козметик се оказва важна крачка към личното ви щастие.

Риби

Рибите ще се чувстват богати и властелини на моловете. Парите ще бъдат достатъчно за всичко, което сте планирали – от шоколадови бонбони до последен модел мерцедес.

Хороскопът препоръчва на Рибите, все пак да се вземат в ръце, за да не похарчат всичките си спестявания. Дори и богата баба да ви остави в наследство небостъргач в Америка, все пак не е необходимо да пилеете парите си за щяло и нещяло.

На Рибите им предстои труден избор – активна работа или топли отношения с избраника/цата. Постарайте се да намерите мъдро решение, за да не бъдете крайни и виновни за всичко. Физическото състояние на Рибите ще бъде в ред, а нервната система е на границата на срива. Ако сами не сте справите, то се обърнете към опитен психолог.

Кариера и финанси за Рибите за декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година предсказва на Рибите много активен месец, затова пък, резултатите от бурната дейност ще се окажат чудесни. Ще има много нови и мащабни проекти, важни срещи и съвещания. Само не изпускайте нищо, бъдете в центъра на събитията и проявявайте инициатива там, където действително е уместна. Още повече, че имате големи шансове да „завържете“ взаимно-изгодно сътрудничество. Всевъзможните пътувания и преговори ще преминат на ниво взаимно разбирателство, което не е маловажно за започващите предприемачи.

През декември Рибите е по-добре да не разчитат на „глобалното затопляне“ в професионалната сфера. Разбира се, няма да тъпчете на едно място, но и няма да препускате в галоп. Ще се наложи постоянно да се връщате към старите си задачи, да оформяте сложни документи, дори да се занимавате с работа, от която, поради някаква причина, се е отказал колега.

Хороскопът за декември 2019 година предсказва на Рибите отлична печалба от сделки, на които по-рано са разчитали. Кръгът на интереси и деловите връзки видимо ще се разширят, което ще доведе до стабилни доходи. В средата на месеца се очакват позитивни финансови моменти, личният бизнес ще започне да се разширява и да дава урожай. Изкушенията са опасно нещо, затова се откажете от машинациите, авантюрите и всевъзможните вложения. Схемата за работа трябва да бъде внимателно планирана, за да не съжалявате след това за загубите и неразумните харчове. Бъдете внимателни когато пресмятате чуждите пари, защото могат да ви обвинят в мошеничество.

Здравето на Рибите през декември 2019 година

Хороскопът за декември 2019 година съветва Рибите да се пазят от отравяне, инфекциозни заболявания и алергични реакции. Мийте си ръцете преди храна, това го знаят дори децата. Откажете се от прихапванията в съмнителни заведения, защото, в противен случай, ще попаднете в болница преди празниците. Ако се появи световъртеж, болки в гърба и понижено кръвно налягане, непременно си направете изследвания. Възможно е това да са симптоми на остеохондроза, проблеми с гръбнака или със съдовете. Спазвайте всички предписания на лекарите, без да се двоумите, не се лекувайте самостоятелно. И, разбира се, по-често излизайте на чист въздух.

Любовен хороскоп за декември 2019 година за Риби

Рибите обожават да въздишат и да мечтаят за любов, но не правят никакви реални действия. Така могат да изкарат целия си живот в самота. И така, само инициативата и активните действия ще ви помогнат да устроите личния си живот. Непременно тръгвайте на пътешествие, особено, ако отдавна сте го планирали. А и на време напишете заявлението си за отпуската.

Любовният хороскоп за декември 2019 година обещава чудесен месец на Рибите, ако вземат под внимание съветите на бабите и дядовците, които живеят заедно от доста дълго време.

На семейните Риби ще им се искат изненади и пикантни усещания. В магазина такива „вещи“ не се продават, но можете да посетите заедно психолог или да почетете подходящата литература. По-често си почивайте заедно, излизайте сред природата и отделяйте време за съвместното си хоби. Всичко това не са дреболии, а важни моменти, помагащи да внесат хармония в брака. Не игнорирайте поканите за гостуване, защото общуването със стари приятели ще разнообрази живота ви.

На влюбените Риби декември ще донесе много ярки емоции и впечатления. Здраво държейки се ръка за ръка, вие ще станете по-близки духовно. От разправиите и конфликтите ще ви опази чувството ви за хумор, което също не е маловажно при общуването с партньора/ката. Ако имате възможност, започнете съвместен бизнес. Работата ще ви разсее от сивотата и битовизмите, а също ще укрепи финансовото ви положение. Много ще се решат на законен брак, което е страхотно! А подготовката за това тържество още повече ще укрепи отношенията, правейки ги искрени и надеждни.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара