Хороскопът за юли 2018 година ще ви подари само ярки и положителни впечатления. Вие ще се радвате искрено на тези дреболии, които съдбата ви изпраща. Търсите ли промените? Значи те ще се случат. Не ви устройва предишната работа? Без съмнение я сменете за по-перспективна и доходна.

Мечтите и старите планове лесно ще се въплътят в реалността през юли, но ако вие самите не изпуснете шансовете си за успех и финансово благополучие.

През този месец трябва да си поставите постижими цели, да бъдете самоуверени и упорити. Променяйки принципите си и поставяйки си приоритети, ще успеете да погледнете по различен начин на личния си живот. При самотните ще се появи възможност да срещнат любим човек, с когото да сключат брак. В работата трябва да станете истински професионалисти в своята дейност, а не да се надявате на помощта на състоятелни „чичковци“.

За да се появи хармония в душата, необходимо е леко да се промените вътрешно, а също и да се заобиколите с приятни и добродушни хора.

Хороскопът за юли 2018 година препоръчва да бъдете внимателни към себе си по време на работа, защото влиянието на Сатурн ще устрои истински изпитания за вашата сила. Може да се появи чувство за вина, отчужденост и апатия. Помнете, че само вие сте в състояние да се отървете от рутината и депресията. Общувайки със заобикалящата ви природа, приятелите и нови хора, вие ще се изпълните с позитивна енергия. Важно е да не се терзаете от съмнения и да бъдете търпеливи. Повярвайте, съдбата е особено хитра, тя знае на кого да даде шанс за успех и да го защити от проблеми.

В любовните дела трябва да бъдете сдържани емоционално, тогава може да разчитате на дълготрайни и искрени отношения. Хороскопът за юли 2018 година не обещава голяма любов, но и самотата понякога може да бъде от полза. Вашата очарователна усмивка и пленителен поглед няма да оставят равнодушен нито един ухажор.

По Новолуние (13 юли) е най-добре да се откажете от интимни удоволствия, срещи, предложения за брак и взимане на съдбоносни решения.

И така, контролирайте своите желания, отнасяйте се съчувствено към хората и бъдете по-меки. През юли 2018 година трябва да прекарвате повече време със семейството, да се занимавате с домашни дела, а не да мислите само за работа. Иначе, споровете и конфликтите с роднините ще бъдат неизбежни, битовите проблеми ще се „нажежат“ и ще се стигне до спешно преместване.

Хороскопът препоръчва да бъдете внимателни, занимавайки се с активен спорт. Веселете се, но с мярка, за да не попаднете в неприятни ситуации и аварии. В средата на юли не трябва да планирате собствен бизнес, това ще бъде напразно загубено време. Творческите проекти ще бъдат успешни, а личният бизнес, дори при крупни вложения, ще ви донесе само загуби.

Овен

Хороскопът за юли  предсказва на Овните интересен месец, когато може да поработите за слава и да попътувате.

Важно е да е стремите да се заредите с бодрост, да се изпълните с емоции и впечатления, без значение какво ви очаква – делово пътуване или среща с нови хора. Вие ще се възползвате от такива възможности, че ще станете още по-успешни и оптимистични в живота.

Хороскопът за юли 2018 година ще предостави на Овните много възможности, не само да си починат на морския бряг, но и да посетят различни кътчета на света. Вие ще заприличате на истински пътешественици, затова от рано се запасете с куфари и уредете задграничния си паспорт. През юли не са изключени бизнес пътуванията и установяването на бизнес връзки.

Овните трябва да съставят план за действие още в началото на месеца, за да не пропуснат нещо интересно. По време на отпуската вие ще успеете да се запознаете с хора, които ще ви станат добри приятели.

Ако имате желание да играете ролята на кулинар, то започнете да изучавате екзотични рецепти и гответе блюда за близките си хора. През юли 2018 година хороскопът обещава на Овните много емоции, впечатления и незабравими събития.

Хороскопът, за съжаление, не е приготвил за Овните ярки, любовни срещи. Ако вие все още сте сами, то трябва да станете по-инициативни, за да завържете романтично запознанство. Възможно е Овните да са твърде принципиални и придирчиви, и затова, реално, са прогонили всички свои ухажори. Естествено, че не е необходимо да се хвърляте на шията на първия срещнат, но и да търсите идеалният спътник в живота, също е глупаво занимание.

В работната сфера Овните трябва да спазват субординация, когато общуват със старшите. Началството ще ви даде отговорна задача, с което ще трябва да се справите в кратък срок. По отношение на възнаграждение очаквайте бонус и нова длъжност. Вие работите постоянно, затова не ви стига времето да довършите ремонта у дома. Много е вероятно, в средата на лятото, парите да не са на високо ниво.

Хороскопът за юли 2018 година съветва Овните да се отнасят внимателно към здравето си, по-малко да стоят под преките слънчеви лъчи и да не се преохлаждат. Може би ви се струва, че в средата на лятото не може да се простудите, но в действителност, може сериозно да се разболеете и да легнете с температура в леглото.

В края на юли при Овните могат да се появят проблеми в отношенията с любимия човек. За всичко ще бъдат виновни вашите необосновани ревност и плачливост, които, на избраника/цата, му/й е омръзнало да търпи.

Хороскопът съветва Овните да бъдат пестеливи с парите, защото, на тази основа, може да имате много неприятности с роднините. Важно е по-малко да нервничите, иначе ще се докарате до депресия. Нали не искате през юли да влезете в болница и да пиете успокоителни?

Месечни хороскопи 

Телец

През юли Телците няма да откажат морална подкрепа на никого, а също така и щедро ще споделят с околните своята увереност и правилни съображения. Макар че не трябва да се задълбочавате прекалено в проблемите на другите.

Астрологичната прогноза за юли 2018 година препоръчва на Телците да си починат, да намерят съмишленици и да открият нови хоризонти в служебната сфера. Между другото, трябва да се погрижите за гръбначния стълб като направите няколко масажа.

Телците трябва повече да мислят за своя личен и служебен живот, отколкото да помагат на всички, които са ги помолили за подкрепа. Вие и така сте направили доста добро на околните, затова бъдете благоразумни. Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Телците да планират семейната почивка или далечно пътешествие. Определете какво повече ви харесва. Помислете също дали не е време да посетите салон за красота.

През юли на Телците ще им дотегне това еднообразие, което ги преследва в службата. На вас така ви се иска да внедрите нещо ново, необичайно, а времето хронично не ви достига. Предстои ви да се занимавате с битови, финансови и други проблеми, които не трябва да отлагате.

Но не трябва и да забравяте за срещите с приятели и веселието. Хороскопът съветва Телците да се погрижат за душевното си състояние и външния си вид. Отидете в някой моден бутик, направете си модерна прическа и маникюр.
Хороскопът за юли 2018 година обещава на Телците ярки впечатления, стига само да не ги пропуснете в суматохата на работния си ден. Вдъхновението непременно ще ви споходи, затова не се паникьосвайте предварително. В средата на юли Телците може да се уединят и да обмислят всичко. Вие така често се водите по емоциите си, че може всичко да разрушите за един миг. Помнете, че проблемите могат да се решат бързо, ако не нагнетявате обстановката и не се съмнявате в своите възможности.

Телците през юли 2018 година ще бъдат обхванати от вътрешно напрежение. Възможно е това да е свързано със стресови ситуации в колектива. Вие така ревностно се държите за непоколебимия си авторитет, че може да не забележите най-важното в работата. Успехът ще дойде при Телците с всички нови дела, само не трябва да губят самообладание. По Новолуние (13 юли) бъдете особено внимателни, не взимайте решения и не се занимавайте с личен бизнес.

Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Телците трудни отношения с околните. Вие постоянно ще се вълнувате от нещо, което ще се отрази плачевно на здравето ви. Защо сте станали такива мнителни? През юли Телците не само ще молят за подкрепа, а ще поискат от близките си морална помощ. Но ще се съгласите, че всичко зависи от вашата самоувереност.

Краят на юли за Телците ще премине под девиза: „печал и тъга“. Но някой от роднините ще успее да ви извади от тежката депресия. Дори в любовната сфера успехът ще ви заобиколи. Правилно, кой ще обърне внимание на човека с вечно киселата физиономия и тъжния поглед. Има един плюс – финансовото положение видимо ще се подобри, благодарение на неочакван, но приличен доход.

Близнаци

Хороскопът за юли 2018 година обещава на Близнаците такива кардинални промени във външния вид, че всички наоколо ще ахнат от учудване. Вие и вътрешно също ще се промените, което ще ви бъде само от полза.

Милите, отстъпчиви и здравомислещи Близнаци няма да направят никакви безразсъдни действия през юли, защото във всичко ще разчитат на минал опит и знания. Само в личния живот трябва да станат по-реалистични и да не витаят в облаците.

Хороскопът за юли 2018 година обещава на Близнаците страхотни отношения с близките. Всичко ще бъда в резултат на това, че вие сте се променили вътрешно. Между другото, в добра посока. Вашата мекота и отстъпчивост ще бъдат приветствани. Близнаците през юли ще бъдат постоянно в центъра на вниманието, участници в масови мероприятия и истински борци за справедливост. Изобщо, колкото по-благоразумни и внимателни към околните бъдете, толкова по-чудесен ще бъде личният и професионалният ви живот.

На Близнаците ще им се иска през юли 2018 година да получават изненади във всичко.

Ярките емоции и незабравимите събития ще ги подмамват след себе си, но трябва да бъдете по-внимателни. Ако имате желание, учете, усвоявайте нова специалност или се запишете за някакъв курс.

Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Близнаците по-често да се срещат или да звънят на роднините. Особено, ако те живеят далече от дома ви. Добре е да се откажете от купоните и бурните нощи, иначе през юли ще пропуснете много перспективи в службата. Но не трябва да реагирате прекалено емоционално на критичните забележки на хора, които са „изяждани“ от завист и злоба. По-вероятно е да стоите над всякакви сплетни и слухове, и затова не им обръщайте внимание.

В любовта през юли при Близнаците всичко ще бъде чудесно. Вие ще се запознаете с човек, който ще ви очарова във всичко. Важно е да не бъдете импулсивни и да се държите искрено. Тогава отношенията ще се окажат не само устойчиви, но и могат скоро да преминат на ново ниво. Какво пък, вие отдавна мечтаете за пищна сватба, нали?

Хороскопът препоръчва на Близнаците да бъдат много трудолюбиви и търпеливи, за да постигнат успех в кариерата. От една страна вие имате всички предпоставки, за да постигнете желаното. От друга, вие понякога сте така лениви и пасивни, че дори от в къщи не искате да излезете. И така, ако през юли Близнаците бъдат истински ентусиасти и проявяват инициатива, то началството непременно ще ги издигне.

През юли 2018 година, хороскопът ви съветва да върнете старите си дългове, особено преди да излезете в отпуска. Вие планирате да отпътувате към морето или някъде на планина, което означава, че трябва да укрепите финансите още в началото на месеца.

През юли са възможни конфликти, които могат да повлекат след себе си други разправии и противозаконни действия. Ако не спрете да се „навирате“ в спорове, то ще си докарате много врагове. Близнаците трябва да се „вземат в ръце“ и да не вършат нищо, за което после ще се срамуват.

Хороскопът за юли 2018 година съветва Близнаците да отидат на зъболекар. Ако имате проблем със зъбите или венците, то не се бавете с лечението.

Рак

През юли Раците трябва да бъдат благоразумни, за да постигнат желаното и да се реализират в професията.

В любовта ще ви провърви само в случай, че станете по-инициативни.

Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Раците среща с втората си половинка. Но, за да се случи това, трябва да бъдете често в нови компании, а не да седите на прозореца и да чакате принца. За укрепване на здравето яжте повече продукти, богати на витамин С и се занимавайте със спорт.

Всички са свикнали с това, че Раците витаят в облаците и се отдават на мечти. Но през юли на тях няма да им е до илюзии, защото ще им се иска да поставят пред себе си реални цели и да ги постигнат с усърден труд. Дори в любовната сфера вие ще станете по-сериозни, за да привлечете вниманието на хората, които харесвате.

Хороскопът за юли 2018 година обещава на Раците подкрепа от страна на близките роднини и приятели. Макар че вие самите обичате да давате съвети, сега ситуацията ще се измени напълно. За да успеете да организирате личния си живот, трябва по-често да бъдете на обществени места и в увеселителни заведения.

През юли Раците трябва да действат, а не да чакат ухажорите да дойдат пред вратата им и да им предложат брак. Не пречи да се разходите по магазините, да обновите гардероба си и да си направите страхотна прическа. Все пак това е по-добре, отколкото да седите на прозореца, да въздишате и да четете романтични книги.

Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Раците много емоции, ярки събития и вдъхновение. Ако срещнете истинската любов, то вие нищо няма да объркате. Възможно е дори сами да поканите на среща новия си избраник/ца. Работната обстановка ще бъде спокойна, но видимо ще се добавят повече отговорности за Раците през юли, защото много сътрудници са в отпуска, което означава, че техните задължения автоматично ще бъдат прехвърлени към вас. Може би това ще бъде възможност да укрепите позициите си и да се изявите пред шефа като трудолюбиви и опитни работници. Само не се страхувайте от конкуренцията, защото вие знаете какво означава мъдър и оригинален подход към проектите.

Хороскопът за юли 2018 година е приготвил за Раците съвети за запазване на личните контакти. Ако някой често ви се обижда или ви критикува, погледнете първо в себе си. Недейте да нервничите за глупости, иначе ще се наложи да разговаряте с психолог и да започнете лечение. Ако усетите, че сте уморени от работа, може да си вземете отпуска и да си починете или сред природата, или в обкръжението на семейството. Плуването, слънцето и масажите, през юли, ще помогнат на Раците да възстановят загубените сили и енергия.

Ако в средата на лятото, Раците са планирали пътешествие, то тези планове едва ли ще се осъществят. Ще се наложи да се занимавате с домашни дела, битови или недовършени ремонти. Но не съжалявайте, защото ще имате възможност да отидете на море в най-добрия сезон – началото на септември. Хороскопът за юли 2018 година обещава на Раците нови и перспективни проекти, които те ще сграбчат с „щипците си“. В края на месеца отделете внимание на външността си, отидете в салон за красота и на козметик. С финансите ситуацията няма да бъде така напрегната, както през юни, затова може да си купите нещо, което сте планирали. В края на юли Раците могат да очакват голям бонус за по-рано свършена работа.

Лъв

Хороскопът за юли 2018 година съветва Лъвовете да се настроят позитивно, а не да живеят с тъжни спомени за предишна любов. Тогава съдбата ще им подари много ярки събития, романтични срещи и истински приятели.

Ако Лъвовете поискат нещо много силно, то през юли ще излязат победители от всяка ситуация. Но не забравяйте за най-важното – здравето. Иначе има вероятност да попаднете в болница с отравяне или с възпаление на белия дроб.

Хороскопът за юли 2018 година съветва Лъвовете да гледат оптимистично на живота, а не да ходят с угрижено лице. Трябва да се самомотивирате за успех, за да постигнете желаното. Не трябва да избягвате моментите, които могат да ви помогнат да се изпълните с емоции и да оцветите живота си с цветовете на дъгата. Лъвовете не са свикнали да се предават, затова през юли трябва да бъдат самоуверени. Особено в критичните ситуации, когато всичко наоколо им се струва мрачно и сиво. Спомнете си, че на вън е лято, а слънцето ви дарява положителна енергия.

Разбира се, ще ви се наложи да се сблъскате с някои препятствия по пътя си, но това е временно и бързо преминава.

Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Лъвовете да бъдат ентусиасти и вдъхновители на идеите, които сами са създали. Старайте се да бъдете по-близо до роднините, които ви разбират и ви приемат с всички ваши минуси.

В любовта очаквайте интриги и увлечения, затова няма да ви бъде лесно да разберете къде чувствата са искрени и кой разчита само на изгода от отношенията ви. Самотните Лъвове е възможно да срещнат „своя“ човек, по дух и темперамент. Съдбата през юли 2018 година е щедра към Лъвовете, затова не трябва да униват и да тъжат. Някои ги очаква истинско любовно приключение. Те могат да срещнат своя избраник в нова компания или на неочаквано място. Важно е, в очакване на любовта, да се справите със спомените за предишните си връзки, както и да се отървете от предмети, които ви напомнят за бивши възлюбени.

Хороскопът за юли 2018 година предсказва за Лъвовете хронични заболявания, които ще напомнят за себе и в самия разгар на лятото. Старайте се да бъдете по-дълго на чист въздух, да ходите на плаж и да се веселите с приятели. В средата на юли Лъвовете ги очаква чудесна отпуска, заедно с избраника/цата или с роднините. Интересно е това, че по време на почивката вие харесате за себе си няколко професии – от шоу водещ да гид.

Финансовото положение на Лъвовете ще се промени към добро, но в края на месеца, когато стар приятели или бизнес партньор ще ви предложат изгодно занимание. Не е нужно да се замисляте дали да се съгласите или да откажете. Това е рядък шанс, който съдбата подарява на Лъвовете

Дева

През юли Девите трябва да укротят амбициите си и да издържат всички изпитания, които им поднася съдбата. За личния живот изобщо няма да ви остане време и сили, защото всички ще бъдат използвани в службата.

Хороскопът за юли 2018 година съветва Девите да решават бързо проблемите, да не ги отлагат за „утре“. В края на месеца е възможно пътешествие, за което отдавна сте мечтали. Събирайте пари и купувайте куфари!

През юли Девите ги очакват ярки промени във всички сфери на живота. Ще се появи усещане, че съдбата ви проверява за устойчивост на духа, макар че на вас ви харесва всичко ново, необичайно и перспективно. Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Девите служебен роман и преместване в друг град. Учудени сте? А колко още изненади стоят пред вас! Юли 2018 година ще се окаже за Девите не само незабравим месец, но и съдбоносен. Само се постарайте да взимате всички решения бързо и точно, а в любовта се доверявайте на здравия си разум.

Представителите на знака Дева ще решат, че във всичко присъстват някакви магии и вълшебство, на в действителност, вие просто сте отвикнали от приятните изненади и новостите. През юли 2018 година на Девите им предстои доста да се грижат за благополучието на близките си хора. Дори и те да не ви молят за това, все пак не оставяйте техните проблеми без внимание.

Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Девите рационално да използвате силите и енергията си, защото, в противен случай, в края на месеца съвсем ще „издъхнете“. Не се старайте да угодите на всички, бъдете в епицентъра на събитията и избутайте тези, които нагло ви се пречкат и ви завиждат.

В работната атмосфера ще се твори нещо, което дори на практичните Деви ще им бъде трудно да разберат, изцяло. Но ще се наложи в много от ситуациите да се примирите и да останете спокойни, а не да критикувате или да говорите от високо, от трибуната. През юли Девите трябва да поемат няколко отговорни задачи и да се занимават само с тях. Помнете, че, ако поемете върху себе си и чужди проекти, то ще останете без крака и ръце. А и без любими хора, които ще са се уморили да ви чакат да се връщате от работа.

В средата на юли е много вероятно Девите изобщо да не могат да си тръгнат от службата, а това вече е повод да се замислят за друга професия или да се заемат със собствен бизнес. Хороскопът за юли 2018 година е приготвил за Девите няколко интересни и изгодни предложения, но е по-добре да ги разгледате заедно с юрист. С колегите бъдете сдържани и учтиви, иначе ще се разрази буря. В семейните дела всичко ще се случи по най-добрия начин. При вас могат внезапно да дойдат желани гости отдалече, с приятни изненади и подаръци. Родените под знака Дева са отлични кулинари, затова посрещането на роднините няма да мине без оригинални блюда.

В средата на месеца не пречи Девите да се отнесат към себе си с доза критичност, особено, ако самочувствието им е намаляло. За да подобрите материалното си положение ще ви помогне човек, на когото вие самите многократно сте помагали.

Хороскопът за юли 2018 година не препоръчва на Девите да „тушират“ проблемите със спиртни напитки. Разбира се, никой не ви забранява да ходите на кафе или ресторант, но с алкохола бъдете внимателни. Между другото и с хранителните продукти, също! Защото през лятото съществува риск от сериозно отравяне, затова внимателно гледайте за срока на годност, дори и на дълготрайните! Спазвайки диета Девите ще могат в кратък срок да нормализират дейността на стомашно-чревния тракт.

Везни

Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Везните да работят от сутрин до вечер, за да оправят финансовото положение и да направят кариера.

Разбира се, съществува възможност да „разклатите“ здравето си, затова бъдете много внимателни и спазвайте профилактични мерки. При семейните Везни всичко ще бъде благополучно, но разбира се, няма да избегнат разправиите на битова основа. Не се опитавйте да натрапвате своето мнение на съпруга/та, бъдете сговорчиви.

При думата „лято“ възникват асоциации с отпуска, слънце, плаж… Но не и при Везните, които дори през юли са готови да работят. Помнете, че умората сериозно ще разклати здравето ви, а натрупалата се раздразнителност може да избухне срещу любимите ви хора. Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Везните по-често да си спомнят за почивката, срещи с приятели и топлия морски пясък.
През юли Везните ще бъдат така взискателни към себе си, че ще останат без „втора половинка“. Защо сте си измислили образ, който изобщо не съществува в природата? Наоколо има такива очарователни обожатели, че си заслужава веднага да направите избор, в краен случай, може и на среща да отидете.

Но, ако Везните имат планове само за кариера и финанси, то тогава няма да започваме разговор за личния им живот.
Хороскопът за юли 2018 година съветва Везните да приемат с достойнство всичко, което съдбата им поднася. В службата бъдете стегнати и отговорни, тогава няма да възникнат никакви проблеми. Не си заслужава да влизате в спорове с колеги, още повече да доказвате нещо на началника. Ако по график, Везните имат отпуска през юли, то трябва да приключат работата и да събират куфарите. Очаква ви море, слънце и курортен роман. Тези, които мечтаят, в края на месеца да получат премия и благодарности от шефа, трябва да се трудят плътно от 8 до 20 часа, без обяд и излишни разговори.

В средата на юли при Везните може да възникне авантюра с човек, който е семеен. Разбира се, вие може да разберете за това по-късно, което ще бъде още по-тъжно. Но работата е там, че възлюбения/та ще се окаже не само умен и секси, но и много състоятелен човек. Хороскопът за юли 2018 година е приготвил за Везните специален план за действие в такива „пикантни“ ситуации.

В средата на лятото Везните могат да се простудят, ако плуват нощем под лунната светлина или ядат много сладолед и са невнимателни към здравето си. Внимавайте за отравяне с продукти, с изтекъл срок на годност.

Скорпион

През юли Скорпионите трябва да действат строго по план, а не както им скимне. Ако се хвърлите в авантюри, никого не обвинявайте след това. В службата ще можете напълно да реализирате своите, смели идеи, само преди това ги споделете с колегите и началството.

Хороскопът за юли 2018 година обещава на Скорпионите щастлив период в любовта. Вие ще срещнете „своя“ човек, по интереси и в духовен план.

Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Скорпионите успех във всичко, с което се заемат. Единствено, трябва да го правят спонтанно, а не обмислено. Авантюрите и минималния риск се приветстват! Ако скорпионите имат в запас много неординарни идеи, то през юли могат да ги въплътят в работата и в личния си живот. Вие сте така привлекателни външно, че лятото едва ли ще останете сами. Ще се наложи да отблъсквате натрапчивите ухажори.

В професионалната сфера не всичко ще се случва веднага и благополучно за Скорпионите. Някъде ще бъдат нужни гъвкавост и тактика, а в някой момент ще бъде нужно да направите компромиси с колегите си. Хороскопът за юли 2018 година обещава на Скорпионите както доходи, така и значителни финансови загуби.

Но, ако се покажете пред шефа като усърдни и опитни работници, то в края на юли очаквайте бонуси. Не трябва да клюкарствате за колега, когото внезапно са уволнили, дори и да не ви е харесвал като човек. Повишение в службата могат да очакват тези Скорпиони, които отдавна имат план за действие и не отстъпват от него нито на сантиметър.
В любовта, при Скорпионите, всичко ще се случва не по волята на съдбата, а според ситуацията. Ако не спрете да капризничите и да тичате след „идеала“, ще седите на прозореца, тъжни и печални. Също трябва да изключите своите егоизъм и злопаметност, дори и много да ви се иска да отмъстите на избраника/цата, които са ви изменили.

Хороскопът за юли 2018 година е приготвил за Скорпионите няколко изненади в личния живот, затова се гответе да ги посрещнете с широка усмивка.

В свободното си време, Скорпионите трябва да се заемат с повишаване на квалификацията си, усвояването на нова професия и учене. Само помнете, че близките ви постоянно ще ви ревнуват от работата ви. Трябва да разпределите силите си така, че да ви остават и за дома, и за общуване с близките, и за почивка. През юли трябва да бъдете близки с децата си, да се заемете с тяхното възпитание и образование.

Хороскопът за юли 2018 година обещава приятно попълнение на семейните Скорпиони. Дългоочакваното дете е не само щастие, но и грижи, които ще имате през юли. Творческите планове ще дадат своите резултати през лятото – признание и приходи. Търсете спонсори, за да придвижите напред и да осъществите старите си мечти в живота. За укрепване на психическото здраве, през юли 2018 година, Скорпионите трябва да се обърнат към специалист. Не забравяйте за масажа, плуването и спортните упражнения.

Стрелец

Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Стрелците труден, в психологически план, месец. Ще ви се иска да избягате не само от града, но и от всичко, което ви свързва в него. Помнете, че такова поведение може реално да отблъсне от вас надеждните ви приятели и любимия ви човек.

На Стрелците им е присъща повишената мнителност, но през юли те няма да успеят да контролират своето вътрешно състояние.

През юли на Стрелците ще им бъде трудно не само да звъннат на приятели, но и да излязат на улицата. За вас схемата ще бъде една и съща: работа-дом-работа. Макар че това поведение и пълното оттегляне няма да ви бъде от полза. Трябва да бъдете по-общителни, да се радвате на лятото и да си почивате повече сред природата.

Хороскопът за юли 2018 година съветва Стрелците да скрият негативните емоции и самоувереността си на далече. Още повече, че няма да имате повод за такова поведение. Настройте се позитивно, въпреки вътрешните си съмнения и странни желания.

През юли Стрелците трябва да си намерят хоби, което да им носи удоволствие.

Стига сте анализирали това, което е останало в миналото, стига сте скучали и сте си измисляли проблеми. Още повече, че в любовната сфера ви очакват романтични срещи, признания и много ухажори.

Хороскопът за юли 2018 година е приготвил за Стрелците незабравима среща с човек, който е благоразположен към вас, от цялата си душа. Вие никога не сте имали проблеми със запознанствата, а това означава, че сте длъжни да се вгледате в обкръжението си и да станете по-инициативни. В средата на юли 2018 година, Стрелците дори ще се объркат сред избраниците си, защото всеки от тях е добър по своему. Флиртувайте, веселете се и не си отказвайте приятни моменти.

В работата, на Стрелците ще им бъде нужна доза ентусиазъм, за да се заемат с проектите, които отдавна е трябвало да бъдат реализирани. Ако не можете да излезете в отпуска, то не съжалявайте и работете за двама. Още повече, че шефът ви е обещал добавка към заплатата и малко почивни дни. Хороскопът за юли 2018 година съветва Стрелците да бъдат активни и усърдни, особено, ако в екипа цари постоянно дух на конкурентност. Повярвайте, най-доброто място под слънцето ще бъде запазено за вас, ако станете по-самоуверени. С финансите са възможни дребни катаклизми, но те с нищо няма да повлияят на общото ви благосъстояние.
Важно е с никой да не се карате, да правите отстъпки и да слушате съветите на околните. Стрелците, през юли, ще станат толкова несговорчиви и агресивни, че е абсолютно сигурно, че ще попадат в конфликтни ситуации. Не взимайте пари на заем от никого, иначе ще се наложи да ги връщате до края на годината.

Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Стрелците неприятности със здравето, ако се отнасят безхаберно към него. Постарайте се да оставите цигарите, хранете се с режим и си лягайте рано да спите. Внимателно работете с остри предмети, възможни са рани и травми. Стрелците, през юли, трябва спешно да посетят стоматолог, иначе ще им се наложи по-късно да протезират зъбите, а не да ги лекуват.

Козирог

През юли на Козирозите няма да им бъде скучно и тъжно, защото всичко наоколо е толкова интересно, перспективно и авантюристично. Вие ще можете да измените към по-добро не само своя живот, но и живота на други хора.

В любовта Козирозите ще бъдат загадъчни и привлекателни, както никога. А и в службата, няма да имате равни! Астрологичната прогноза за юли 2018 година предсказва на Козирозите солидни успехи, признанието на колегите и големи приходи. В края на месеца не пречи да си направите изследвания в поликлиниката.

През юли 2018 година, на Козирозите няма им да се наложи да скучаят, защото животът ще открие пред тях нови и ярки хоризонти. Във вас ще се събуди духът на авантюристи, които ще ви придаде повече самоувереност в работата и в любовта. Хороскопът за юли 2018 година обещава на Козирозите доста перспективни проекти, които ще им помогнат да се реализират професионално. Ще ви бъде лесно да разгадаете тайните, които околните пазят. Важно е да бъдете упорити и отговорни във важните дела.
Козирозите по натура са сериозни и решителни, затова с радост се заемат с всички нововъведения.

На вас ви харесва да правите това не само за доброто на другите, но и за себе си. Ако се доверите на шестото си чувство, то ще успеете да намерите именно тази ниша, която ще ви помогне да постигнете успехи. Най-накрая реалността ще се въплъти в живота, което означава, че има шанс за благополучно бъдеще.

Хороскопът за юли 2018 година съветва Козирозите да погледнат по друг начин на обичайните неща. Вие няма да търсите лесни пътища за решаване на проблемите, защото силите и енергията ви стигат за най-трудните задачи. Козирозите ще посрещнат с гордо вдигната глава всичко, което съдбата им изпраща. Ако ви се иска да напуснете работа, смело пишете заявлението за напускане. Активната борба с конкурентите ще ви придаде увереност и ще ви отърве от занижената самооценка.

В личния живот, през юли Козирозите не е желателно да скромничат, защото инициативността може да ви приближи към мечтите. Хороскопът не ви съветва да се измъчвате с въпроси, на които сами не знаете отговора. Постарайте се да приемете половинката си такава, каквато е. Логиката е уместна само в случаите, когато изключвате чувствата. Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Козирозите истинска любов, над който ще ви се наложи да работите непрестанно, заедно с партньора/ката.

През този месец Козирозите ще се запознаят не само с приятни, но и интересни хора, с които ще могат да разговарят на всякакви теми и да прекарват весело времето си. Ходете на кино, театър и дори на концерт на любимата си рок-група. Важно да не стоите сами, а винаги да бъдете в центъра на събитията и вниманието. Семейните Козирози, през юли трябва да поставят акцент върху романтичните моменти и сериозно да се замислят за раждането на дете.
Не пречи леко да коригирате фигурата и външния си вид, например: посетете салон за красота и се запишете за фитнес. Резултатът след това ще ви позволи с удоволствие да похарчите прилична сума за нов гардероб, развлечения и подаръци за любимите ви хора.

Хороскопът за юли 2018 година не съветва Козирозите да се занимават с активни спортове, където се предполага, че съществува риск и екстремни ситуации. Вие може да получите сериозно счупване, травма или разтягане на връзки. Бъдете внимателни с алкохолните напитки и некачествените продукти. Има риск от отравяне и попадане в болница.

Водолей

Хороскопът за юли 2018 година съветва Водолеите да бъдат по-пестеливи, особено, когато влезете в скъп бутик за модни дрехи. За какво ви е още един костюм или рокля? Помислете добре за това, да започнете свой бизнес и да вложите в него спестените пари!

Някои представители на знака Водолей ще решат да сменят местоработата си, което ще им позволи да разкрият своя потенциал в творческата област. През юли се хранете с повече плодове и зеленчуци, за да не боледувате през есента.

Хороскопът за юли 2018 година настоятелно препоръчва Водолеите да обърнат внимание на своето финансово положение. Вие толкова много пари харчите за всякакви „глупости“, че може да се наложи да изкарате отпуската с празно портмоне. Ситуацията дори може да стигне толкова далече, че да се наложи да търсите втора работа или да напуснете сегашната. И така, през юли, Водолеите трябва да пестят и да бъдат рационални в покупките.
Решение, разбира се, че може да се намери, особено, ако се постараят. Водолеите трябва да съставят бюджет за целия юли и да не се отделят от него, нито на сантиметър. А през почивните дни да не се размотават с приятели, а да си намерят допълнителна работа.

И е важно да не взимате пари от всеки, когото срещнете, защото хороскопът за юли 2018 година предсказва на Водолеите дълго и мъчително връщане. Старайте се по-рядко да ходите по магазините и да купувате само най-необходимото. Тогава, към края на месеца ще съберете прилична сума, която ще използвате по време на отпуската или пътуването си.

В любовта Водолеите ще бъдат по-зле и от капризна, „кисела“ мома. „Този ухажор не е много умен, другият не е симпатичен …“ Ако така се вглеждате в хората, ще се наложи да си „кукувате“ сами. Работата е там, че Водолеите упорито се стремят да срещнат „идеала“, който, както е известно, в природата не съществува. Трябва да поставите акцент върху духовната страна на избраника, а не на неговите навици, маниери на поведение или изрядната външност.

Хороскопът за юли 2018 година обещава на Водолеите проблеми в професионалната сфера, които ще ударят „като гръм от ясно небе“. Това могат да бъдат както съкращения, така и намаляване на заплатата. Само без паника и необмислени действия, защото ще останете без любимата си работа. През този месец, Водолеите трябва да седят по-малко зад компютрите, особено, ако вече имат проблеми със зрението. В края на месеца могат да ви предложат перспективна работа, но не трябва да се ласкаете. Ще се наложи да работите и денем, и нощем, а за почивка напълно да забравите.

Хороскопът за юли 2018 година обещава на Водолеите приятно пътуване зад граница или на море, по времето на което може да се запознаят с очарователен човек. Тази среща няма да бъде мимолетна, а може да прерасне в сериозни и дълготрайни отношения. Вие вече се замисляте за семейство и деца, нали? А, за да не ги подведе здравето, през юли 2018 година Водолеите трябва повече да почиват, да се наспиват и по възможност да са спокойни!

Риби

През юли 2018 година Рибите няма да плуват в мътни води, а ще се плискат в чистия океан на любовта, в прекрасно настроение. Само не трябва да взимат кардинални решения в любовните дела. Най-добре е да изразходват всичките си сили и енергия за постигане на целите в кариерната област.

Хороскопът за юли 2018 година съветва Рибите да бъдат внимателни към хроничните заболявания, които през лятото ще напомнят за себе си с пълна сила. Важно е на време да се обръщате към специалисти.

Хороскопът не препоръчва на Рибите да правят отчет на личния си живот. Нека всичко си върви по реда, не притискайте събитията и не изпадайте в депресия. Най-добре е да се заемете активно с работата и кариерното си израстване. Особено ако това, което Рибите правят, им не носи само доходи, но и морално удовлетворение.

Работата ще заема много време и енергия, но всичко това си заслужава, защото Рибите ще се прибират у дома в приятно настроение, макар и уморени. Вие подхождате професионално към задачите и новите проекти. В средата на юли хороскопът ви съветва да се обърнете към началството с молба за повишение на заплатата. Вероятно сте заслужили не само думи на благодарност, но и добър бонус. Ако шефът ви каже да останете в офиса след работно време, по-добре е да не отказвате.

Хороскопът за юли 2018 година е приготвил за Рибите много изненади, които ще им помогнат да укрепят материалното си положение. Не поемайте върху себе си чужди задължения, защото ще се преуморите. А, ако парите хронично не ви достигат, то бързо си намерете допълнителна работа. Разбира се, ще трябва да работите и в почивните дни, но това е по-добре, отколкото да се „сдухвате“, заради неуспехи на личния фронт.

През юли 2018 година Рибите трябва напълно да се доверяват на избраника/цата, а не да се терзаят в море от илюзии и без отговори. Ако отидете на почивка в чужбина, не си и помисляйте да встъпвате в случайни интимни връзки. Ще имате много проблеми със здравето, дълго ще тичате по болници.

Хороскопът за юли 2018 година съветва Рибите да бъдат внимателни в любовните дела, за да не съжаляват после за действията си. Много ще се окажат пред сериозен избор – семейство или кариера. Естествено, всичко е важно, но трябва така да разпределите времето си, че да стигне и за общуване с роднините, и за професионални постижения.

Хороскопът препоръчва на Рибите да обърнат внимание на здравето си, защото може да се разклати, заради нервна умора и физическо претоварване. За да не напомнят за себе си хроничните заболявания през юли, трябва отрано да помислите за мерките за профилактика. Сезонът е отличен за почивка сред природата, където можете да поискате на футбол, волейбол и други игри, да се поизлежавате на топлия пясък и да поплувате в реката или морето. Рибите трябва по-често да бъдат сред нови хора, за да си намерят любим човек.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара