Овен

Хороскопът за юли 2017 година обещава на Овните труден месец, когато ще се наложи сами да решават всички неразрешими въпроси. Разбира се, ще имат подкрепа от колегите, но основната тежест е за тях. Овните ще имат много енергия през юли, но голяма част от нея ще отива за незначителни дела. Любовните отношения могат да ви направят сантиментални. Овните не трябва да си губят ума, за да не правят глупави и необмислени действия.

Хороскопът препоръчва на жените, родени в знака Овен, на първо място да поставят финансовите проблеми. Защото именно от тях ще зависи кариерата им, отношенията с близките хора и настроението им. Овните трябва внимателно да планират всички свои дела за юли. Иначе, всичко ще бъде спонтанно и няма да има полза. Решителните действия в личния живот ще им помогнат да постигнат благоразположението на влиятелен мъж.

Не е добре мъжете Овни да се захващат с големи проекти. Особено, ако вътрешно не са готови за такава отговорна крачка в живота. Реализирането на замисленото през този месец, ще донесе на Овните добър доход, а също и ще премахне и многото съмнения в личния им професионализъм. С роднините ще се наложи да решавате въпроси относно продажба на недвижим имот.

Телец

Хороскопът предсказва на Телците невероятна популярност и висок авторитет сред тези, които взимат повече от тях, отколкото им дават. От вас постоянно ще искат пари на заем, но няма да бързат да ги връщат. Телците през юли е най-добре да се заемат с духовно развитие и самообразование. Анализирайте не само новата, но и важната за вас информация, за да направите верни изводи и да се придвижите напред.

Любовни хороскопи за юли 2017

Жените, родени под знака Телец, да не пилеят енергията си, а да я влагат в нови дела. Занимавайте се повече със своите проблеми и личния си живот, отколкото да помагате на околните. Мъдрият подход към професионалните проблеми ще помогне на Телците да си осигурят увереност в бъдещето. В края на месеца е възможна среща с мъж, който ще ви помогне да изгладите финансовите дела.

За мъжете Телци това ще бъде труден период в психологическо отношение. Близките роднини ще ви подкрепят в трудните минути и ще ви подскажат как да намерите изход от трудните ситуации. Телците често ще пътуват, както по служебни, така и по лични дела. Желателно е да не се намесвате в конфликти с роднините през 2017 година, а също и да се пазите от необмислени действия и резки изказвания.

Близнаци

Хороскопът за юли 2017 година за Близнаци предсказва нови приятели, делови партньорства и смяна на обстановката. Много е възможно за определено време да ви се иска да си вземете отпуск и да се усамотите. Възможно е това да е в резултат на умора от забързания работен график или от поредицата събития, случващи се в личния ви живот. На околните през този месец ще им бъде весело и интересно да си общуват с Близнаците, защото те винаги са изпълнени с идеи и оптимизъм.

Хороскопът обещава на жените, родени под знака Близнаци, дребни затруднения по пътя към постигане на целите. Но вие толкова силно ще преживявате тези трудности, че ще попаднете в „лапите“ на депресията. Енергийният баланс на Близнаците няма да бъде висок през юли, затова много от нещата ще си останат неизпълнени. В края на месеца ще се наложи сами да се измъкнете от ситуациите, в които сте въвлекли себе си и близките си хора.

Хороскопът препоръчва на мъжете Близнаци да се вгледат в обкръжението си. Само така ще разберете на кого да се доверите, а от кого да се откажете. През юли Близнаците трябва спешно да се заемат с подобряване на финансовото положение. Не може да се нарече „плачевно“, но паричните разходи ще се окажат по-големи от приходите. Близнаците трябва да се заемат със самодисциплина!

Рак

Хороскопът за юли 2017 година за Рак обещава месец, в който много събития ще се случват независимо от техните желания и стремежи. Ще бъде обкръжени от хора, които ще ви се струват странни и лекомислени. През юли Раците трябва по-често да се вглеждат вътре в себе си, за да не сбъркат с действията и решенията. Ако успехът не идва веднага, то трябва да се съсредоточите върху по-важните въпроси. Например, върху семейството и децата.

На жените, родени под знака Рак, им се падат приятни изненади и съдбоносна среща. Вие ще бъдете толкова щастливи, че ситуацията се случва във ваша полза, че ще изгубите „и ума, и дума“ за известно време. На Раците през юли им предстои да заемат позицията на наблюдател, ако възникне спор с роднините. По този начин вие ще се предпазите от стреса и ще успеете да запазите топли отношенията си с близките си.

Хороскопът съветва мъжете Раци да запазят самообладание и спокойствие във всички ситуации, които възникват през този месец. Като цяло, юли ще бъде един от най-успешните месеци през 2017 година. Вие ще се окажете победители във всеки спор и ще постигнете успех в бизнеса без особени усилия. Между другото, дори шефът ще се вслушва в съветите на Раците.

Лъв

Лъвовете ги очаква нееднозначен месец, когато всичко ще се случва спонтанно, не по план. Необходимо е уверено да гледате напред, а не да се вглеждате в миналото със съжаление и тъга. На Лъвовете им предстои да вземат няколко важни решения, отнасящи се до любовта, семейството и работата. Не трябва да се огорчават, ако нещо не стане така, както са го замислили. Дори и на царствените Лъвове не им е по силите да владеят космическата енергия.

Хороскопът съветва Лъвиците да бъдат сдържани и да премислят, ако съдбата ги постави пред сериозен избор. Разбира се, Лъвовете ги очакват доста изпитания и препятствия, но техният уверен и упорит характер ще им помогне да преодолеят всичко. Само през 2017 година Лъвиците трябва да не се съмняват в своите решения и по-малко да слушат съветите на околните.

Хороскопът обещава на мъжете Лъвове плодотворен месец, когато по-голямата част от времето те ще прекарват в обкръжението на приятели или в службата. Не изпадайте в крайности, ако ситуацията рязко се измени. През юли Лъвовете трябва да се разбират с хората, които възлагат на тях големи надежди. Месецът е отличен за тези, които не чакат помощ, а сами се оправят и помагат на другите.

Дева

Хороскопът за юли 2017 година предсказва на Девите наситен месец. Ще се стремите към приключения, постоянно ще пътувате и ще вършите наистина благородни постъпки. Девите няма да се спрат у дома си през юли, защото ги влекат нови дела и интересни запознанства. Ще ви се иска напълно да измените живота си и да го изпълните с ярки емоции. Дори и временните затруднения с парите няма да ви изкарат от релси. Важното е, че приятелите, колегите и роднините ще бъдат солидарни с вашите решения през 2017 година.

Удачно би било жените Деви да променят не само поведението си, но и външния си вид. Ще станете по-силни, привлекателни и оригинални дами. Само бъдете внимателни при избора си на партньори, както делови, така и любовните. Разумност и чувството за мярка във всичко ще помогне на Девите да постигнат успех и да привлекат на своя страна късмета.

Любовна съвместимост между зодиите.

Хороскопът обещава на мъжете, родени под знака Дева, чудесен месец, когато много от желанията им ще се осъществят като в приказката за „Златната рибка“. Можете смело да планирате дела, да правите романтични запознанства и да се развличате. Всичко това ще позволи на Девите да укрепят своя авторитет в обществото и да намерят път за творческа реализация.

Везни

Ако сте Везни, юли ви обещава приятна изненада от съдбата. Това може да бъде възможност за успешно издигане в кариерата. Доверявайки се на интуицията си, Везните през юли ще успеят да намерят нови сътрудници в бизнеса и да станат успешни. Дори дребните подсказки ще ви помогнат да постигнете набелязаните цели по-бързо от своите партньори. Красиво любовно признание ще осигури на Везните романтично настроение за целия месец.

Хороскопът не съветва жените, родени под знака Везни, да бързат и да се суетят. Нека всичко да си върви така, както е нужно, а не според вашите планове. Четете повече и се обогатявайте духовно. През юли Везните трябва да организират почивка сред природата или приятно пътуване с роднините си. Прекарайте повече време с любимия си мъж, а не в обкръжението на приятели и колеги.

Препоръчително е мъжете Везни да инвестират финансите си в изгодни начинания. Само така ще успеете да забогатеете и да купите онова, което желаете – кола, дом и парцел земя. Везните през юли трябва да бъдат внимателни, когато пътуват, особено, ако пътуват с цялото семейство. През 2017 година трябва свободно да общувате с хората, независимо от техния ментален статус и положение в обществото.

Скорпион

Хороскопът за юли 2017 година за Скорпион обещава много нова работа, която ще бъде интересна и перспективна. Искрено ще се радвате, че няма да се налага да се занимавате с бумаги и рутинна дейност. През юли 2017 година Скорпионите ще имат много идеи и планове, но за тяхното реализиране ще се наложи да потърсят помощ от приятели. В личния живот през 2017 година Скорпионите ще изпитват пълна свобода от задължения, което може да се отрази негативно върху отношенията им с избраника/цата.

Нека жените Скорпиони да бъдат самоуверени и коректно да се държат с околните. Ако подходите практично към финансовите въпроси ще успеете да натрупате добра сума за отпуската. През юли представителките на този зодиакален знак могат да погледнат по различен начин на мъжа, когото обичат. Професионалните успехи и покровителството на шефа ще ви осигури кариерен ръст през 2017 година.

Препоръчително е мъжете Скорпиони да общуват повече, да установяват контакти и да мислят за развитието на талантите си. Най-добрият подход срещу паричния застой това са реформите. Планирайки своите действия през юли, Скорпионите ще бъдат морално готови за обрати на съдбата и изненади. Дипломатичните отношения към избраницата ще дадат осезаеми резултати през 2017 година.

Стрелец

Хороскопът за юли 2017 година препоръчва на Стрелците да се стремят към по-голям обем работа. Вашето финансово положение е плачевно, затова работете и мислете за пътуването, отпуската. Изискванията към вас от страна на близките и шефовете ще бъдат предостатъчно. През юли Стрелците дори ще се объркат на кого и какво да направят, за да не изпаднат в немилост. Предстои им да участват в културни мероприятия и да се занимават със социални въпроси.

Жените Стрелци ги очакват дребни спорове с колеги. Именно те ще ви извадят от равновесие и ще ви накарат да търсите друга работа. Не трябва да бързате с изводите и решенията. В края на юли 2017 година ситуацията в службата ще се измени, а Стрелците ще се почувстват царе на положението. Стремете се да израствате професионално, за да постигнете висота в кариерата.

Хороскопът предсказва за мъжете Стрелци много вълнения и тревоги. Много ще бъдат пряко свързани с любовта и с финансовите проблеми. Стрелците трябва да помнят, че лошите мисли се материализират. Затова, ако през юли 2017 година, вие не прогоните негативизма и паниката, то със сигурност ще привлече в живота си неприятности. Всички срочни дела през юли трябва непременно да завършите.

Козирог

Хороскопът за юли 2017 година не препоръчва на Козирозите да притискат морално околните. Особено, ако се отнасят с уважение към тях и им се доверяват напълно. Не се опитвайте да демонстрирате своето високомерие и гордост в случаите, когато изобщо не са уместни. През юли на Козирозите им предстои да преживеят поредица от вълнуващи моменти, свързани с любовта. Желателно е да избягвате далечните пътувания, а също и да не игнорирате каквито и било симптоми на заболяване. Във финансовите дела избягвайте двойствените ситуации и съмнителните вложения.

Този месец е препоръчително жените Козирози да бъдат активни и инициативни, особено в обществената сфера. В личния живот, обратно, повече наблюдавайте и анализирайте. Тогава ситуацията рязко ще се измени във ваша полза. Козирозите трябва да се концентрират върху вече постигнатите успехи, а не да се вглеждат в предишни грешки.

Хороскопът обещава на мъжете Козирози наситен летен месец, когато ще се наложи повече да работят, а по-малко да почиват. Ще решите да сложите акцент на личния си живот, в който отчитате много пропуски и минуси. Ако Козирозите станат отстъпчиви, то бързо ще намерят общ език дори с тези, които по-рано не са ги разбирали и не са им се доверявали.

Водолей

Хороскопът не съветва Водолеите да скучаят без работа, особено, ако ви помолят да изпълните нещо важно и дългосрочно. Не се предавайте на унинието, защото финансовата ситуация напълно зависи от вашите умения, трудолюбие и мъдър  подход. През юли Водолеите трябва да се заемат със саморазвитие, а също и без съмнение да постигат своите цели. През 2017 година не е желателно да участвате в странични спорове и разногласия. Иначе сами ще се окажете в списъка на виновните. Не трябва да забравяте за семейните традиции и малките тържества, които укрепват отношенията.

Този месец жените Водолеи да бъдат по-близо до своите близки и любими хора. Отдавайки се изцяло на семейството или на вътрешния си свят, вие ще постигнете голямо познание на себе си или на роднините си. Добър знак за Водолеите през юли 2017 година ще се окаже подарък от обожател.

Хороскопът за юли 2017 година обещава на мъжете Водолеи кариерен ръст, към който те така упорито са се стремили. През този месец вие няма да забелязвате никого около себе си, защото ще виждате само целта си – работа и пари. Истината е, че през юли трябва усмирите честолюбието и амбициите си. Иначе на Водолеите ще им се наложи да търсят нови приятели и бизнес партньори.

Риби

Хороскопът за юли 2017 година за Риби предсказва непостоянен период както в емоционален, така и в професионален план. Много събития ще се случват независимо от вашите желания, което ще ви направи раздразнителни. Настроението на Рибите ще се променя бързо, а енергийните запаси ще бъдат използвани нерационално. През юли, всички ваши усилия трябва да бъдат насочени към трудови подвизи, финансово обезпечение на семейството и търсене на втора работа. Рибите трябва да приемат всичко, което им се дава в ръката.

Добре би било жените Риби да отделят внимание на своите вътрешни задачи и цели. Проявявайки сдържаност в разговорите и контактите, а също и скромност в желанията, вие ще успеете да положите отлична основа за самореализация. Рибите през юли трябва да се срещат повече с позитивни хора, за да не бъдат разочаровани от собствените си възгледи.

Хороскопът съветва мъжете Риби да се заемат с укрепване на отношенията с любимия си човек. Ако решите да се жертвате заради избраницата си, то бъдете готови това да не бъде оценено от тях, както на вас ви се иска. Рибите през юли ще открият основните си източници на доходи за цялото лято. През 2017 година трябва по-малко да планирате, бъдете спонтанни в желанията си за покупки.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара