Овен

ovenВсичко през юли около Овните ще се движи и всичко ще се променя към по-добро. Най-високите идеали и най-смелите очаквания ще бъдат реализирани. Овните ще бъдат не само успешни в делата, но могат и да заемат лидерска позиция. През този месец увереността на представителите на зодия Овен няма да бъде голяма, но ще се повиши заедно с новите перспективи. Обстоятелствата във вашия живот ще се променят, но не само в професионалната сфера, а и в личния ви живот. Не трябва да поемате повече задължения, отколкото можете да изпълните. Протегнете ръка и помогнете на хората, на които делата не им вървят напълно гладко.

Хороскопът за юли съветва Овните да не се страхуват от глобалните обрати на съдбата. Предстои ви да покорите върхове, затова без съмнение се хващайте за оригиналните проекти и се наслаждавайте да изгодните връзки. Овните ще бъдат инициативни, както никога до сега. Благодарение на това ще успеете да преодолеете лошото настроение и да погледнете оптимистично на заобикалящата ви действителност.

Овните ще бъдат буквално на „гребена на вълната“. Важното е да не подтискате онези, за които сте здрава опора и надежда. Някои личности няма да се радват на вашата упоритост. Не обръщайте внимание на препятствията в любовта, тя ще ви подари вдъхновение и страст.

Ретрограден Сатурн

Лювобни хороскопи 

Телец

teletsПрез юли върху Телците ще се стоварят доста проблеми. Ще се появи усещане, че съдбата ви подлага на изпитания. Обърнете внимание на това, че слънцето свети силно, че птиците пеят и цветята цъфтят. Природата ще помогне на Телците да се вдъхновят с нови идеи и да им подарят прекрасното чувство, наречено „любов“. Те ще бъдат изпълнени с енергия и желание да преобразят живота си към по-добро. Вярата им в собствените сили ще бъде много висока. Не взимайте бързи решения, защото те няма да ви доведат до положителни резултати.

Хороскопът за юли съветва Телците внимателно да обмислят всяка своя крачка и дума. Това се отнася не само за работата и общуването с колегите. В любовните отношения Телците трябва да внимават за резки изказвания и мълниеносни признания.

Бъдете рационални в действията си – така ще укрепите своето материално положение и ще се издигнете нагоре по кариерната стълбица. Финансовата ситуация ще бъде на нужното ниво, затова не изпадайте в паника заради недостига на пари. Телците не трябва да приемат събитията твърде трагично. Всичко негативно ще остане в миналото, а напред ви очакват само радост, морално удовлетворение и незабравими събития.

Близнаци

bliznatsiПрез юли Близнаците ще преживеят едни от най-напрегнатите си и важни моменти в живота. Силите и енергията ви ще бъдат достатъчно, за да преодолеете проблемите и безизходните ситуации. Често ще се срещате с делови и влиятелни хора. Важните преговори ще минат благополучно, което ще позволи на Близнаците да заемат по-висок пост. През юли ще завържете нови делови контакти, които ще открият пред вас много перспективи. Бъдете по-малко инатливи, в противен случай ще направите грешки и ще отблъснете от себе си любимия човек.

Хороскопът за юли съветва Близнаците смело да се захващат с всичко ново, оригинално и перспективно. Нищо няма да ви попречи да постигнете победа на професионалното поприще. В началото на есента Близнаците ще жънат плодовете на сегашния си труд. В средата на юли направете малка почивка, за да анализирате направеното. Близнаците ще бъдат невероятно работоспособни, което ще доведе до материални успехи и кариерен ръст.

В края на юли вие може да организирате увлекателно пътуване. Очаквайте гостуване на далечни роднини с които ви предстоят интересни разговори.

Рак

rakРаците през юли ще гледат оптимистично на живота. Това ще им позволи да постигнат успех в бизнеса, да преодоляват трудностите и да подобрят личния си живот. Ще станат истински стратези във всичко, което се отнася до работата и любовта. В главата на Раците ще стои мисълта за семейство и деца. Вие ще защитавате не само своите интереси, но и ще осъществявате желанията на любимите си хора. Емоциите на представителите на знака Рак няма да пречат на обстоятелствата и няма да нарушават плановете за бъдещето.

В началото на юли всички ваши заветни мечти ще се осъществят, което ще ви подтикне към нови постижения. Решителните и смели действия през юли ще бъдат значително по-благоприятни, отколкото бездейственото очакване.

Хороскопът за юли не препоръчва на Раците да бързат и да правят прибързани изводи. Бързането може да доведе до плачевни резултати. Ако Раците са сдържани и прецизни, дори в дребните детайли, то ще да постигнат успех и благополучие, без загуби. Вашата страхотна интуиция ще ви подскаже верния път за реализиране на плановете. Вслушвайте се в нея не само при служебните си задължения, но и относно любовните взаимоотношения. Представителите на знака Рак трябва да търсят своя избранник през този месец. Ако бъдете търпеливи, то отношенията ви ще бъдат искренни и дълготрайни.

Лъв

lionЛъвовете през юли най-накрая ще получат възнаграждението, което очакват за предишна качествено свършена работа. Успешният резултат от вашия труд ще зарадва началника ви, който ще оцени майсторството и оригиналният ви подход към новите проекти. През юли Лъвовете ще бъдат трудолюбиви и морално уравновесени, което ще им позволи да реализират много от своите предишни дела и да планират бъдещи такива. Това, което през юли ще дадете на хората, в бъдеще съдбата ще ви го върне с лихви.

Юли ще благоприятства обмислените планове и интелектуалните дейности. Не бъдете твърде разточителни, тогава ще успеете да запазите натрупаните средства, а с времето да ги преумножите.

Хороскопът за юли препоръчва на Лъвовете да повишат своята квалификация, да се запишат на курсове за специализация или да постъпят в учебно заведение. Повярвайте – никога не е късно да получите знания или професия. Трудната задача, която ръководството ще възложи на Лъвовете, ще се окаже доста изгодна за тях.

В любовта, за Лъвовете, всичко ще бъде чудесно. Взаимното разбирателство и нежните чувства ще вземат връх над горделивостта и желанието за надмощие. Ще се появи възможност неочаквано, но съществено, да оправите финансовата ситуация.

Дева

devaХороскопът за юли предсказва за Девите време, изпълнено със събития, промени и незабравими срещи. Ще ви радват новости, ще увличате след себе си интересни личности и ще вдъхновяване възлюбения/та. За Девите живота ще се открие от друга, по-наситена страна. Ще трябва да отделяте повече време на себе си, на духовното си развитие и на външния си образ.

В личния живот Девите ги очакват поредица от романтични срещи и нови запознанства. Свят ще им се завие от любов и щастие. Не трябва да се страхувате от внезапно възникналите чувства, защото те ще ви донесат само радост, емоции и въодушевление. Ако Девите се заредят с оптимизъм през юли, то той ще ги държи до дълбока есен. Добрата порция позитивизъм и впечатления още на никого не са навредили. Желателно е да държите финансите си под строг контрол, защото в противен случай е вероятно да останете без средства за съществуване.

Възможна е поява не само на нови приятели, но и на изгодни бизнес партньори. Що се отнася до далечно пътуване, то него можете да планирате по свой вкус, съобразявайки се с финансите. През юли на Девите ще им се стори, че на друго място животът ще бъде по-хубав, но с времето ще се убедят, че не си заслужава да оставят родния си дом. Наслаждавайте се на семейния живот, на комфорта и общуването с приятели.

Везни

vezniВезните през юли ще се чувстват необичайно дейни и импулсивни. Това ще се прояви в работата им, в общуването с приятели и в семеен кръг. Безброй ярки събития ви очакват в този летен месец. Везните дори няма да могат да се опомнят откъде са им дошли всички новости и по какъв начин съдбата ги е срещнала с нови хора. Разбира се, няма да мине без проблеми и загуби. Но Везните ще успеят да преодолеят всички трудности, ако разбира се не скръстят ръце.

Хороскопът за юли предсказва на Везните много трудности в екипа, с колегите и с ръководството. Вие твърде ревностно ще отстоявате своята гледна точка, което ще възмути шефа и колегите ви. Но пък точно такава тактика ще позволи на Везните да внедрят в работата си нови, грандиозни идеи. Повярвайте – с времето всички ще започнат да ви хвалят за упоритостта и професионализма ви.

През юли ще можете да купите кола или дом. Големи разходи ще направите за някакво голямо начинание, което ще се нуждае от влагане на средства. Що се отнася до отношенията с избранника ви, то те ще се развалят на основата на битови разногласия. През юли ви предстои да решите въпроса за съвместното съжителство. Ако не направите един на друг отстъпки, то е възможен дълъг и изтощителен конфликт.

Скорпион

scorpioСкорпионите най-накрая ще си направят голям, истински празник. Ще си почиват, ще се срещат с приятели и ще се радват на всеки летен ден. Много е вероятно именно през юли да си вземете отпуск и да тръгнете на почивка, на море. Проблемите и скръбта ви ще останат зад вас, пред вас е топлото, слънчево лято. През юли ще получите дългоочакваната награда за свършената работа, което ще повиши вашето настроение. Но представителите на зодия Скорпион не трябва да се отпускат твърде много. Иначе ще станат уязвими за конкурентите.

Хороскопът за юли не съветва Скорпионите да бъдат самонадеяни. Действайте обмислено, за да не ви се наложи да отстъпите в личния си живот. Авантюрите, в които Скорпионите се хвърлят с главата напред, през юли могат да внесат неприятности в отношенията с любимия им човек. Постарайте се да не харчите много пари, в бъдете икономиите ще ви бъдат от полза. Освен това, през юли, в полезрението ви ще влязат редица неща, които изобщо не отговарят на сегашните ви желания. Ако се заобиколите с негативни личности и рискови моменти, много ще загубите.

Стрелец

streletzПредставителите на знака Стрелец през юли трябва да се подготвят за промени. Половината от тях ще им се изсипят на главата изневиделица. Ще им се стори странно, но все пак, голямата част от тези промени ще зарадва реалистичните и уверени Стрелци. Те ще се справят с всички препятствия, които се появят на пътя им през юли. Ако предварително разработят план за действие, то ще се предпазят от много загуби и разочарования в бъдеще.

Хороскопът за юли съветва Стрелците в личния си живот да се доверяват на гласа на разума, а не на емоционалните изблици. По такъв начин вие ще подходите разумно към избора на спътник в живота или ще успеете да запазите вече съществуващите любовни отношения. През юли Стрелците ще си вземат отпуск и ще тръгнат на дълго пътуване. Починете си в компанията на приятели или близки роднини. Бъз съмнение осъществявайте мечтите и стремежите си.

През юли съдбата ще бъде на ваша страна, което ще ви гарантира успех в сложните дела. Няма да бъде излишно да направите „вътрешна инвентаризация“ и да се постараете да обмислите по-нататъшните си намерения. Положителните резултати в материалната сфера ще превишат и най-смелите очаквания на Стрелците. Това ще внесе в душите им небивало спокойствие.

Козирог

kozirogАктивен и плодотворен период за Козирозите. Трябва да бъдете максимално упорити, за да постигнете търсения резултат в личната и в професионалната сфера. Работа ще има много през юли, но Козирозите ще планират летните дни така, че да им остане много време за почивка, развлечения и общуване с приятели. За укрепване на репутацията трябва да изпълните някои от неголемите поръчки на ръководството. На представителите на зодия Козирог ще поверят нови проекти, които ще преумножат личния им капитал и ще повишат уменията им. Потенциалът им ще бъде много голям, което им позволи да открият много перспективи за бъдещето.

Хороскопът за юли препоръчва на Козирозите да рискуват в някои ситуации, за да променят живота си в по-добра посока. Ако имате съкровенни желания, то се стремете да ги осъществите. По-често се вслушвайте във вътрешния си глас, не отстъпвайте от пътя, който ви води към осъществяване на целите.

През този период Козирозите трябва да бъдат внимателни. Недоброжелатели ще ви подложат на проверка за издръжливост, а конкуренцията ще ви извади от обичайния ви ритъм. Не всички наоколо са така безкористни и щедри, какво ви се струва. В личния живот е добре да се придържате към собственото си мнение, бъдете доброжелателни.

Водолей

vodoleiПрез юли 2016 година Водолеите ще чувстват прилив на сили, емоции и вдъхновение. Ще им стигне време за всичко – за личен живот, за хоби и за работа. Водолеите, които са заети с личен бизнес ще бъдат успешни и целеустремени. Ще успеят да получат доход от по-рано свършена работа.

Не се страхувайте напълно да измените това, което до този момент ви е пречило да постигнете победа. Приоритет за Водолеите ще бъде планирането на бъдещето. На вас ви е присъщ стремеж да успявате във всичко. Такава тактика на поведение само ще навреди на Водолеите през юли. Не трябва да сте излишно самоуверени, не винаги вашите мисли са най-справедливите.

Хороскопът за юли обещава на Водолеите хармонични отношения с избраника/цата. Те ще бъдат настроени нежно към вас, личният ви живот ще затанцува, оцветен я ярки цветове. Съдбата през юли ще поощрява Водолеите, но не трябва да се съгласяват на съмнителни предложения. Те могат да ви вкарат в заблуда и да ви нанесат сериозна вреда. Юли идеално подхожда за самоанализ и трезва оценка. Водолеите трябва да внимават и да се пазят от собствената си пламенност, защото тя може да обиди любимите им хора.

Риби

ribiРибите ще бъдат самоуверени и реалистични през юли. Оказва се, че не е така лошо и да се примирите с обстоятелствата и да се отпуснете на вълните на душевното спокойствие. Важното е течението да не отнесе Рибите там, откъде ще бъде нужно да се връщате дълго и самостоятелно. Не се страхувайте да казвате това, което мислите. Няма да е лошо понякога да отстоявате твърдо своите позиции. Очакват се не само служебни, но и лични проблеми. Но ако Рибите бъдат инициативни, а не просто наблюдатели, то те ще успеят да подобрят ситуацията. В края на юли се очаква прогрес в много от жизнените сфери. Рибите ще се наслаждават истински на комфорт и минути на щастие, които ще им подари съдбата.

Хороскопът за юли препоръчва на Рибите да бъдат честни и добри с любимия човек. Вашето поведение понякога е твърде рязко и нееднозначно. Твърде ангажирани сте с любовните дела, което ви разсейва от истинските служебни проблеми. Финансовата ситуация ще се оправи в края на юли. За Рибите ще бъде добре да бъдат по-икономични, което ще им запази натрупаните средства.

През юли ще бъдат предпочитани яснотата и простотата на действията и мислите, което ще донесе полза на представителите на зодия Риби. Ако вашите планове са достойни, то ги установете в живота със същите методи.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара