Януари 2019 година ще бъде леко проблематичен за всички знаци на Зодиака. Ще се наложи много бързо да оправяте стари дела, а също и да внедрявате нови проекти в живота. Хороскопът за януари 2019 година предсказва много дългове, които трябва бързо да върнете, а също и проблеми със здравето. Какво пък, който много е ял на празниците, ще трябва сега да „плаща“. Стомахът не е разтегателен.
Никакви планове няма да ви помогнат да реализирате замисленото през януари 2019 година. Най-добре е да се успокоите, да се отпуснете и да се оставите на вълните на съдбата. Ако започнете да се инатите и да следвате своята линия на поведение, само ще нараснат проблемите ви. Хороскопът за януари предсказва чести командировки, любовни увлечения, роман с колега/колежа, конфликти с роднини…

През януари 2019 година може да спечелите от лотарията пари, кола или вила, но трябва да пуснете фиш или да си купите билет от лотарията. И още нещо, не стойте сами у дома си. Скуката ще ви натъжи, а след това до депресията е само една крачка.

Годишни хороскопи

Хороскопът за януари 2019 година съветва да се върнете мислено в детството и младостта си. Спомнете си своето хоби и намерете време за него. Възможно е, забравеното увлечение да ви помогне да развиете своите таланти и дори да забогатеете. Може би и роднините ще се заинтересуват от това, което ви носи вдъхновение и доходи.

Овен

И удачни, и проблематични дни ще присъстват в живота на Овните през януари. Ще се наложи да се въоръжат с търпение и сили, за да преодолеят всичко, а също и да решат жизненоважните въпроси. В личната сфера също не всичко е еднозначно, особено при Овните, които на скоро са започнали любовен роман. Възможни са претенции от страна на избраника/цата относно вашата заетост в службата.

Хороскопът за януари съветва разумно да планирате времето и енергийния си потенциал. Овните не обичат да дават обяснения и се чувстват виновни, затова, през януари трябва да променят леко тактиката си с близките си хора.

Ако искате да живеете в хармония със себе си и със света, то се старайте да направите всичко възможно за благополучното съществуване с приятели и роднини.

Януарският хороскоп препоръчва на Овните да бъдат сдържани при разговорите с началството. Вашите амбиции и неотстъпчивост едва ли ще се харесат на онези, които ви дават работа и заплата. Проявявайки своята упоритост и отговорност, Овните ще успеят да докажат истинския си професионализъм.

Хороскопът обещава на Овните много ярки и неочаквани събития. Но, за да им се насладят напълно, трябва да действат, а не да лежат на дивана. Ако имате дългогодишно хоби, трябва да си спомните за него, а също и да си намерите нещо ново, което да ви е по душа. Очакват се много промени, но не трябва да се докарвате до изнемогване от работа и проблеми. Всичко може да бъде преодоляно, Овните трябва да имат предвид това.

По натура Овните са смели и импулсивни хора, които уверено вървят напред, независимо от препятствията. За съжаление, мързелът и апатията понякога ги „изкарват от релси“. Това им пречи да постигнат успехи и да открият нови перспективи. От 5 февруари 2019 година светът ще бъде управляват от Земната Свиня, затова Овните трябва внимателно да планират делата си до края на годината.
Ще има вдъхновение, а това означава, че ще ви дойдат интересни идеи.

Хороскопът за януари съветва Овните разумно да поставят по местата всичко онова, което е важно в живота им. Нужно е всичко да блести в ред и да се стремят към хармония. Празниците са минали, захващайте се активно за работа! Важно е да „бъдете в час“ и да гледате с оптимизъм на бъдещето. Не пречи Овните да сдържат емоциите и агресията си, особено по отношение на близките си хора.
Полезно е в началото на 2019 година да се заемат със спорт, да спазват хранителен режим, да си почиват и да спят достатъчно. Акцентът трябва да бъде поставен върху полезните продукти, които да им дадат сили и енергия след празничните дни. Ако Овните са натрупали излишни килограми, то спешно трябва да влязат във фитнеса. На Новолуние (6 януари) е желателно да се откажете от далечните пътувания и летенето със самолет. Възможни са аварийни ситуации и проблеми със здравето.

Относно любовта, през януари Овните трябва да воюват без страх за своето щастие. Ако наблизо има симпатичен човек, трябва да бъдете инициативни и да първи да се запознаете. Чарът и упоритостта на Овните са достатъчни, затова могат да се усмихват широко и да бъдат много искрени в общуването. Но трябва да внимавате при изразяването на страстите си, за да не навредите на отношенията. На Пълнолуние (21 януари) се препоръчва да се срещнете с приятели в уютна домашна обстановка. Денят е добър за дългосрочни планове и нови идеи.

Хороскопът за януари предсказва за Овните не само радост, но и финансови проблеми. Но, ако бъдете търпеливи и самоуверени ще успеете да решите всичко бързо. Не „потъвайте“ до шията в работа, която още от начало е обречена на провал. Овните трябва да пазят енергията си за големи трудови подвизи, каквито, непременно, ще има през януари. С околните се постарайте да бъдете вежливи и внимателни. Иначе, ще се наложи да влезете не само в спорове, но и в големи скандали. Мирното съществуване трябва да бъде приоритет за Овните. Бъдете сдържани с началството и колегите, скрийте по-дълбоко бурния си темперамент и своеволието си. Ако искате да укрепите материалното си положение, то проявете квалификацията си в новите и мащабни проекти.

Телец

Хороскопът за януари 2019 година обещава на Телците удачен месец, когато могат да постигнат успех във всичко, което са си записали в бележника. Възможна е печалба от лотарията, перспективни проекти и интересни предложения за нова работа. Не задържайте в себе си чувствата, които са предназначени за любимия човек. През януари 2019 година, Телците трябва вътрешно да се успокоят и да не нервничат, иначе целия месец ще изкарат у дома си с болнични. Фигурата също се нуждае от поправки, особено, ако по празниците Телците са прекалявали с храна и пиене.

Желателно е да влязат в спортната зала, за да започнат да изглеждат естетично и да укрепят здравето си. През януари 2019 година ще бъдат актуални заниманията с медитация, плуване в басейн и фитнес. Трябва да оправите храненето, повече да си почивате и да започнете борба с вредните навици. Хороскопът за януари 2019 година предсказва на Телците голям приход, който трябва да спестят за покупката на дом или за близките си хора. Бъдете пестеливи и не си купувайте онова, което абсолютно не ви е нужно.

Хороскопът препоръчва на Телците сериозно да се замислят за бъдещето, да си направят план за действие, а празничните моменти да оставят в „паметта си“. Правейки правилните изводи от всичко случило се, Телците ще започнат новия си живот. Постарайте се до 5 февруари да довършите всички набелязани дела, защото на кормилото ще застане отговорната и гъвкава в работата Жълта Свиня. За да посрещнете спокойно и уверено Новата 2019 година е необходимо да се доверите не само на интуицията си, но и да се отървете от негативните емоции. Още повече, че през януари Телците ще получат много ярки впечатления и изненади от близките си хора.

По характер Телците са реалисти, но леко прибързани, особено, ако не контролират емоциите си. Помнете, че в такива ситуации и голяма доза неуравновесеност много лесно ще попаднете в нечии мрежи, а също и ще развалите отношенията си с околните. През януари 2019 година Телците трябва да са настроени по-малко хазартно и да правят по-малко рискове. А в критичните ситуации се надявайте само на себе си.

Новолунието (6 януари) не е подходящо за начинания. Хороскопът съветва Телците да преживеят този ден без агресия и конфликти. В никакъв случай не се занимавайте с пари, откажете се от кредити и капиталовложения. Не трябва да се доверявате на хора, които малко познавате. Тяхната доброта е престорена, помнете това! Само точната стратегия ще помогне на Телците да се отърват от финансовите и личните си проблеми. Между другото, в любовта не преследвайте идеала, доверявайте се повече на сърцето си.

На Пълнолуние (21 януари) е желателно Телците да си починат. Почивката ще бъде от полза както за душевното, така и за физическото им състояние. Може да посетите салон за красота, да се запишете на масаж или да поплувате в басейн. Денят е подходящ и за срещи с приятели или отиване на ски, високо в планината.

Хороскопът за януари 2019 година съветва Телците да се заемат с укрепване на здравето. Отдавна искате да свалите килограми и да стегнете фигурата си, нали? Това означава, че вашият път води право към спортната зала.

Телците с лекота ще постигнат успех в професионалната сфера, ако спрат да разчитат на други хора. Колегите ще ви помогнат с каквото могат, но основната част от работата лежи на вашите рамене. Хороскопът за януари 2019 година предсказва на Телците ярки перспективи, големи печалби и взаимна любов. Единствено трябва да поемете инициативата в свои ръце, за да не изпуснете човека, когото харесвате. И си пазете нервната система в началото на годината, за да не прекарате целия месец на легло. Полезни ще бъдат духовните практики, йогата и източните танци. Нали знаете, че вредните навици пречат да живеете пълноценно? Затова започнете борба с тях през януари. Ако в края на месеца се появи неочакван доход, похарчете го за домашни нужди. Ако Телците бъдат крайно пестеливи, няма да останат без пари.

Близнаци

Лек и приятен във всички отношения януари очаква Близнаците. Независимо от това, че вие дълго сте си почивали, в работата ще се втурнете мълниеносно. В личния живот също всичко ще бъде безоблачно, а за финансите трябва да се погрижите. За съжаление те имат свойството да свършват.

Хороскопът за януари 2019 година предсказва на Близнаците незначителен приход, но дори той ще им бъде много нужен. Вие ще успеете, не само, да си купите всичко нужно за семейството, но и да похарчите известна сума за купон с приятели. На творческите Близнаци ще им провърви повече, защото хобито ще започне да им носи доходи. Вие ще се запознаете с хора, които ще ви подтикнат към нови и оригинални проекти.

През януари 2019 година, Близнаците ги очаква ярък роман с колега/жка, който скоро ще ги доведе до сватба. Помнете, че последната дума по този чувствителен въпрос, принадлежи на жените. Хороскопът обещава на Близнаците достигане на заветните цели, успех при пътуванията, а също и преодоляване на конкурентите и съперниците.

Неординарни и общителни, с чувство за хумор и ярка харизма – това са Близнаците. С тях лесно се дружи, приятно се разговаря и винаги можете да поискате подкрепа в трудна минута. Те наистина са надеждни приятели и отзивчиви натури. След 5 февруари, пред Близнаците ще се открият много перспективи, когато стопанка на 2019 година ще стане Земната Свиня. Тя ще им помогне да постигнат ръст в работата и в личния си живот.

Хороскопът препоръчва на Близнаците да бъдат трудолюбиви и изпълнителни, за да преуспеят в професионалната сфера. Разбира се, че след празниците им е трудно да се втурнат в работата, но е изключително необходимо да го направят. Не забравяйте да коригирате външния си вид, сложете се на диета, заемете се със спорт и обновете гардероба си. На всички е известен природният интегритет на Близнаците. Но през януари трябва да действате по план, а не според желанията си.

Само, ако работите над своя вътрешен свят, ще успеете да избегнете проблемите и неприятностите. Дори и да бъркате, трябва да вървите уверено напред.

Хороскопът препоръчва на Близнаците да бъдат оптимисти, да се доверяват на предишния си опит и да попълват знанията си. Бъдещето е съвсем скоро и да бъде щастливо е във вашите ръце. На Новолуние (6 януари) Близнаците трябва да се откажат от шопинг, пътувания и взимането на съдбоносни решения. Всеки пропуск ще ви навреди, а инерцията ще ви отведе в задъдена улица. Не се съмнявайте в себе си, изключете рисковете и страстите, за да уредите живота си по най-добрия начин. Възможна е борба с конкуренти, но вие ще излезете победители.

Помнете, че не им „върви“ само на тези, които мързелуват и разсеяно съзерцават заобикалящото ги. Време е за действие! И не хаотично, а по план. През януари при Близнаците ще се появят нови методи за постигане на кариерно израстване. Добре ще бъде, ако до вас има надеждни партньори и хора, които ви обичат.

Хороскопът предсказва на Близнаците почести и признания, ако не започнат предварително да се хвалят със заслугите си. Почивайте си повече, но културно! На Пълнолуние (21 януари) не е желателно да работите физически, общувайте повече с близките си хора. Ако имате семейство, посветете времето на децата и роднините. Пълноценната почивка, позитивните емоции и искрената усмивка ще бъдат само за добро при Близнаците.

Хороскопът препоръчва на Близнаците да се заемат с укрепване на материалната ситуация. Тя не е на границата на кризата, но не е и безоблачна. Ако се появи приход, то част от парите спестете! Разбира се, че не трябва да пестите от храна и разходи за семейството. Успех очаква творческите Близнаци, които най-накрая ще проявят талантите си и ще направят изгодни запознанства. Всяко увлечение ще започне да носи пари, а отношенията с бизнес партньорите ще станат доверителни. Служебният роман, който Близнаците ще започнат в средата на месеца, ще става все по-устойчив и искрен, ден след ден.

Рак

Хороскопът за януари 2019 година обещава на самотните Раци любов от пръв поглед. Трябва да поемете инициативата в свои ръце и по всички начини да очаровате избраника/цата. Семейните Раци ще тръгнат на пътешествие през януари. Разбира се, че ще похарчите страшно много пари, но впечатленията, които ще натрупате, ще си заслужават. След пътуването жените Раци ще разберат, че са бременни, което, разбира се, очакват отдавна. Раците трябва внимателно да подписват документи касаещи имущество, дом или наследство. Ако имате нужна от помощ, обърнете се към приятели, които имат „тежест“ в обществото.

Хороскопът обещава дребни финансови проблеми, но съветва Раците да се откажат от взимането на заеми и кредити. Трябва да пазите здравето си като „зеницата на окото“, това ви съветва януарският хороскоп. Ако Раците се вслушат в тази препоръка, ще избегнат много неприятности тази сфера. Разхождайте се, движете се повече, обличайте се според времето на вън и недейте да нервничите. Схемата е стандартна, но вие много често пренебрегвате елементарните неща. И още нещо – откажете се от бързата храна!

Жълтата Свиня ще стане управител на 2019 година на 5 февруари, затова Раците ще успеят да завършат старите си дела и благодарят на Кучето за грижите и защитата. След празниците е трудно да се настроите на работна вълна, но трябва да направите колкото е възможно по-бързо, за да не изпуснете най-важното и перспективно в живота. По натура Раците са чувствителни и раними, но рядко се предават на мързела, дори в моменти на депресия.

Хороскопът препоръчва на Раците да подхождат философски към всичко, което съдбата им поднася. Скрийте по-дълбоко емоциите и депресията си, за да не попаднете в плен на равнодушието. Още повече, че ще имате много работа, а някои проекти не бива да бъдат отлагани. На Раците ще им се наложи сами да се оправят както със старите, така и с новите проекти. Бъдете максимално внимателни и отговорни към задачите.

Раци се отличават с трудолюбив и волеви характер. Те никога не си поставят цели, които не могат да постигнат. Макар че е възможно да ги реализират бавно и монотонно. Но това е тяхната тактика, който им помага да постигнат успех.

Хороскопът обещава на Раците стабилно финансово положение, премия и повишение на заплатата. На Новолуние (6 януари) не е желателно да планирате далечни пътувания, решаване на проблеми и среща с нови хора.

При сантименталните Раци, в любовта, се очакват глобални промени. Вероятно е да се запознаят с човек, който е страшно подходящ за ролята на съпруг/га. А естествената им предпазливост и потайност няма да им позволят да направят грешна стъпка. От начало Раците ще се вгледат и ще изучат партньора/ката, а след това ще вземат решение. На Пълнолуние (21 януари) е възможно влошаване на самочувствието, затова трябва Раците да си останат у дома и да си починат пълноценно.

За да бъдат истински щастливи в личната сфера, Раците трябва повече да се доверяват на хората. Ще им провърви само на инициативните и активни Раци. А на тези, които вече са семейни, можем да пожелаем приятен път. Очаква се приятно пътешествие, което съпругът/та отдавна са планирали. Разбира се, ще се наложи да похарчите доста пари, но почивката си заслужава. Между другото, жените Раци, които мечтаят за дете, най-накрая ще забременеят. Предстои ви суетене и подписване на книжа, които се отнасят до наследство или продажба на дом.

В трудните въпроси, Раците ще получат подкрепа от близки хора и приятели, чието обществено положение е значимо. Важно е да скромничите, а да се обърнете към тях за помощ.

Хороскопът препоръчва на Раците да забравят за банковите кредити. Финансите ще бъдат точно толкова, колкото да им стигнат за нужните неща. Сложете акцент на здравето, закалявайте организма си и се хранете правилно. И, разбира се, Раците трябва да сложат в ред нервната си система. Ходете повече пеша, сутрин правете гимнастика и не се простудявайте.

Лъв

Лъвът е цар и с това всичко се изчерпва. През януари 2019 година на Лъвовете няма да им се наложи да свалят короната от главата си, целият свят ще лежи в краката му. Желанията ще се изпълняват без особени усилия, а изненадите от ухажорите ще бъдат постоянни. Хороскопът за януари 2019 година съветва Лъвовете да внимават за състоянието на здравето си. Иначе, вкусвайки екзотични блюда ще навредите на стомаха си. Лъвовете ще получат предложение за изгодно сътрудничество от близък и богат приятел. Ако сте се насочили към реализиране в сферата на бизнеса, то през януари 2019 година смело може да се съгласите на делово партньорство.

Хороскопът предсказва на Лъвовете много приятни събития в службата – висока длъжност, премия и кариерен ръст. Ако сте готови да работите за трима, въоръжете се с търпение. Само пазете здравето си, не се претоварвайте. Възможна е поява на главоболие, умора и нервен срив.

Лъвовете, безспорно, привличат всички наоколо, както с ярката си външност, така и с неподражаемия си царствен нрав. Това са харизматични и самоуверени личности, отличаващи се с оптимизъм. Лъвовете ще прегазят всички и ще направят всички жертви, заради целите си. Те са импулсивни и активни хора, които рядко признават своите грешки. Те за нищо няма да кажат, че не са прави или да отстъпят, за да не загубят собственото си достойнство. Това са личности, които са способни на рисковани и отчаяни постъпки, които често правят необмислено.

Хороскопът за януари открива много перспективи пред Лъвовете, както в любовта, така и в работата. Но е важно да не се „зъбят“ и да не пускат сплетни. Особено, ако има хора, които искат да помогнат по всякакъв начин.  Желателно е страстните и безпринципни Лъвове да оправят отношенията си с хората, за да не допускат конфликтни ситуации. По-добре е да държат близо до себе си гордостта и властолюбието си, а амбициите трябва да бъдат само здрави, за да постигнат успех. На Новолуние (6 януари), на Лъвовете не се препоръчва да взимат решения, да тръгват да пътуват и не трябва да влагат пари в някакви начинания.

Хороскопът не съветва Лъвовете да взимат заеми, а и да дават пари на заем, защото съществува риск да не си получат парите обратно. На Пълнолуние (21 януари) е желателно да прекарате времето в уютната, домашна обстановка, да общувате с роднините и добре да си починете.

Лъвовете не само, че се чувстват царе, но и се държат така, все едно, че всички са им задължени. Мечтите ще се осъществят, ако положат дори и минимални усилия. В любовната сфера всичко е благополучно, както и е редно да бъде при тези, които имат корона на главата. Хороскопът препоръчва на Лъвовете да се погрижат за здравето си, да спазват хранителен режим и да се наспиват. Следете за състоянието на стомаха, особено, ако сте свикнали да прихапвате на крак. Нервите ви се клатят? Спокойно реагирайте на възникващите проблеми.

В средата на януари, на Лъвовете могат да им предложат сътрудничество, което в бъдеще да им донесе голям доход. Ако планирате да започнете собствен бизнес, то не казвайте „не“. Партньорските взаимоотношения ще се развият повече от успешно. Атмосферата в службата ще бъде чудесна, макар че се очакват и доста проблеми. С търпение и труд всичко ще бъде наред.

Дева

През януари 2019 година се очакват промени във всички сфери на живота при Девите. Ако искате да започнете всичко наново, спрете да се занимавате с чуждите проблеми и да помагате на всички по ред в службата. Още повече, че имате чудесен шанс да станете успешни и влиятелни бизнесмени. Хороскопът предсказва на Девите не само изгодна, но и интересна дейност. Не трябва в никакъв случай да се отказвате от нея. Самотните Деви, през януари, могат да се сприятелят с човек, който изглежда като тях, а и принципите му съвпадат на 100% с техните.

Възможни са не само приятелски отношения, но и истинска любов. Не се учудвайте, ако едновременно си направите предложение за брак, един на друг. Хороскопът за януари обещава на Девите проблеми от материално естество. Но вие, с вашата практичност, бързо и лесно ще оправите всичко.

Светлите мисли с лекото се материализират, затова, през януари, Девите трябва да мислят само добро. Тогава животът им ще тръгне в ново направление, а проблемите и материалните затруднения ще останат на втори план.

Хороскопът обещава на Девите много позитивна енергия и сили, които ще им помогнат да реализират идеите си. Важното е сами да определят, какво искат най-вече. Изобщо, отивайки в работата, смело се захващайте с най-големите проекти.

Ако Девите си намерят някакво интересно увлечение и започнат да попълват знанията си, то това значително ще повиши тяхното самообразование. А и духовността им ще нарасне. Девите дори и не се сещат, че трябва да демонстрират на околните много си таланти. На Новолуние (6 януари) се препоръчва да се откажат от шопинга, влагането на пари и решаването на проблеми. Желателно е да прекарате този ден с близки роднини, в домашна обстановка.

Хороскопът обещава на Девите удачен период, ако правилно си определят приоритетите и вървят към конкретни цели. Не забравяйте да работите усърдно над характера си. Негативните качества често се показват от вас точно в най-неподходящия момент. Бъдете меки и внимателни, правете компромиси и слушайте какво говорят хората. Девите често попадат в конфликти, защото критикуват околните, но не разбират, че безобидната, за тях дума, наранява силно отсрещния.

На Пълнолуние (21 януари) Девите трябва да обобщят това, което са направили във финансовата сфера. Как и за какво са похарчени парите? От какви вещи може да се спести през този месец? Анализирайки ситуацията ще можете да запазите прилична сума пари. Помнете, че от 5 февруари 2019 година на кормилото застава Земната Свиня, която не търпи прахосниците (а и скъперниците също) и тези, които се отнасят безотговорно към материалната страна на живота.

Хороскопът не препоръчва на Девите да се занимават с проблемите на другите хора. Вие си имате достатъчно свои. Можете бързо да завоювате доверието и признанието на влиятелни лица, ако не си затваряте очите за дребните задачи и разработите план за действие. Девите, които мечтаят да станат бизнесмени, могат много лесно да осъществят това желание в реалността. Започнете да събирате необходимите за това документи и търсете надеждни партньори.

В края на януари, Девите ще започнат интересен и продължителен роман с човек, който ще им стане близък, във всеки смисъл на тази дума. Ако усещате, че това е любов, то се хванете за нея с двете си ръце. Не е изключено Девите да направят официално предложение.

Везни

Доверявайки се на своята интуиция, Везните ще успеят да нормализират ситуацията във всички сфери на живота през януари 2019 година. Вие дори ще намерите нов източник на доходи, ако бъдете внимателни в дребните детайли. Само изключете риска и авантюрите, за да не си докарате неприятности. Хороскопът съветва Везните да започнат личен бизнес и да се занимават с него самостоятелно. Не бързайте да взимате партньори, дори и близките си приятели, защото ще се разочаровате и ще развалите отношенията си и съвместната си дейност.

През януари 2019 година, Везните могат да започнат роман с човек, който преследва користни цели. Помнете, че добрите взаимоотношения не се градят върху парите, а на първо място трябва да стоят искрените чувства. Хороскопът за януари 2019 година препоръчва на семейните Везни да бъдат откровени със своята половинка. Ако между съпрузите има проблеми или съмнения, то си поговорете откровено. Везните не трябва да се отпускат през януари, иначе ще пропуснат много щастливи моменти.

Везните се стремят към хармония и стабилност в живота, макар че трудно могат да бъдат наречени „уравновесени“. Те често се съмняват и в себе си, и в това, което правят. На 5 февруари светът ще започне да бъде управляван от Жълтата Свиня, която ще се радва да подкрепя Везните във всичките им начинания, а също и искрено ще им помогне да решат отдавнашните си проблеми. Важното е, представителите на този знак да спрат да подлагат всичко на анализ, защото, в противен случай, изненадите, ярките срещи и неочакваните събития, в техния живот, ще бъдат малко.

Хороскопът съветва Везните да се отнасят спокойно към всичко случващо се, а също и доблестно да приемат промените. Спрете да се вълнувате и да капризничите, и тогава съдбата ще ви възнагради по заслуги. Ако не искате да потънете в скука, може да се заемете с творчество, да си намерите хоби и по-често да се срещате с позитивни хора. Везните се отличават с общителен нрав, но и често се затварят в себе си, без да има някаква причина.

На Новолуние (6 януари) е желателно Везните да сдържат емоциите си. Това е напрегнат ден, когато може да попаднете в някаква неприятна история. В любовните дела са възможни съперници, раздели и люта ревност, която не е особено характерна за вас. Но, ако подходите разумно към всичко, ще успеете да неутрализирате конфликтите с партньорите на Пълнолуние (21 януари) не се препоръчва да се занимавате с вложения на финанси дори в познати проекти. Между другото, в този ден „замразете“ и личния си бизнес.

Природата е дала на Везните прекрасна интуиция, затова можете да й се доверявате във всички ситуации, например, ако работата се отнася до пари, кариера или общуване с делови партньори. Необходимо е да минимизирате рисковете при делата, които са свързани с финанси, за да избегнете кризата. Хороскопът съветва Везните да се занимават с всички дела сами, за да не търсят виновни след това. Ако се наложи да избирате партньори за бизнеса си, то отдайте предпочитание на абсолютно нови хора, не на приятелите си.

В средата на януари Везните ще започнат страстен роман, но, за съжалени, той ще се основава на корист и лъжи. Къде сте намерили този човек? А предпазливостта и вниманието са в кръвта ви. Добре е, че тази връзка няма да продължи дълго и няма да остави дълбоки следи в душата на Везните. При семейните проблемите се появяват един след друго, но повече са от психологично естество, а не от битов характер. Ако имате възможност, често сядайте на масата за преговори със съпруга.

Скорпион

Лека депресия и носталгия по изминалите празници очакват Скорпионите през януари 2019 година. Постарайте се за известно време да се абстрахирате от грижите за дома. Най-добре намерете сили, за да внесете хармония в душата си. Ако имате възможност, тръгнете на пътешествие, разбира се, с единствения и любим/единствената и любима. Хороскопът обещава приятна почивка, изпълнена с впечатления и емоции.

В средата на месеца, на Скорпионите ще им предложат такава перспективна работа, че няма да има смисъл да се отказват от нея. Защото тя ще им донесе не само пари, но и ще им позволи да разширят границите на своите таланти. Такава възможност не се дава на всеки, дръжте се за нея с двете си ръце.

Хороскопът съветва Скорпионите да започнат да спортуват, да ходят на йога и фитнес. По-добре е да се занимавате в група, а не сами. Ефектът ще ви учуди приятно.

Скорпионите се отличават като разностранни натури, затова, от тях не може да се очакват постоянство или безгранична вярност. За кратко време от добри и отзивчиви хора, те могат да се превърнат в отмъстителни и жестоки типове. Въпросите за оптимизма не ги занимават. Скорпионите никога не седят на едно място, с лекота преодоляват преградите и не знаят какво е това скука и депресия. Това са хазартни, но интелектуално развити личности, знаещи много за всичко, което води до успех и признание.

Хороскопът съветва Скорпионите добре да се подготвят за срещата с новата стопанка на годината – Жълтата Свиня. Тя ще встъпи в своите права на 5 февруари, затова до тази дата трябва да довършите всичко, което е останало в ембрионално състояние. На Новолуние (6 януари) не е желателно Скорпионите да планират далечни пътувания и да взимат важни решения.

Скорпионите трябва да използват енергията си за това, което ще ги доведе до финансово и духовно благополучие. Важното е да работят упорито и да не любопитстват на страни. На Пълнолуние (21 януари) е възможна апатия, снижение на работоспособността и желание да се скрият от тълпата. Хороскопът препоръчва на Скорпионите, през този ден, да си починат в обкръжението на семейството си, за да съберат сили за следващите си действия.

Скорпионите не се интересуват много от това, което се случва около тях, зад кулисите. Не е желателно, през този месец, те да се изявяват в обществото и да поемат инициативи върху себе си. Най-добре е да се занимават с домашни дела, да се качат на хижа в планината или да си намерят хоби. И не си и помисляйте да се ядосвате, заради възникващите проблеми. Те ще бъдат решени, когато се заемете с тях.

Хороскопът съветва Скорпионите да организират пътуване заедно с любимия човек. Ще получите страшно много емоции и впечатления, и те ще бъдат от полза за самочувствието ви.
На Скорпионите могат да предложат работа зад граница или висока длъжност във фирмата. Не си и помисляйте да се отказвате от всичко това, защото ще загубите и пари, и възможност да направите кариера. Още повече, че такава възможност се получава рядко. Спортните занимания, медитацията и закалителните процедури ще помогнат на Скорпионите да запазят здравето и бодростта на духа си.

Стрелец

Проблемен, но очарователен януари 2019 очаква Стрелците, които все пак ще намерят време да общуват с близките си хора. Натрупали са се страшно много домашни дела – ремонт, разместване и почистване. Ако всичко това осъществите по план, резултатът ще бъде зашеметяващ. Хороскопът съветва да не се отдръпвате от приятелите и роднините, ако ви поискат помощ за решаване на личните си проблеми.

През януари на Стрелците им предстои да преживеят не само финансови, но и морални трудности. Ако постоянно ще нервничите и ще се тормозите със съмненията си, ще се случи непоправимото. Вие ще „потънете така дълбоко“, че излизането ви ще се окаже проблематично. Хороскопът не препоръчва на Стрелците да довеждат работата до психически срив. Самотните Стрелци могат да се влюбят в човек, с когото ще се запознаят по време на делово пътуване или в приятелска компания. По-често излизайте сред природата, качвайте се на хижа и ходете на кафе.

Общителните, енергични и оптимистични Стрелци зареждат всички наоколо с позитивизъм. Много ги смятат за загадъчни, но в действителност, това е маска за защита от тези, които безцеремонно влизат в чуждия живот. Те могат да си позволят това, защото Съдбата ги следва по петите. По натура Стрелците са лидери, които за нищо на света няма да отстъпят палмата на първенството, дори и на царствените особи.

На 5 февруари ще започне да управлява Жълтата Свиня, която ще подкрепя самоуверените Стрелци. Но те трябва веднага да разберат, че не трябва да спорят и да критикуват стопанката на новия период. Иначе, тя бързо ще постави натрапчивите личности на място. Хороскопът съветва Стрелците да се подготвят морално за промени в живота.

На Новолуние (6 януари) може да се отдалечите от грижите и проблемите, за да си починете в обкръжението на близките си хора. Скоро силите ще ви трябва за велики постижения, затова трябва леко да се отпуснете. Желателно е, вече мислено да съставите план на действие, за да не направите грешки, просто по навик. Особено във финансовата сфера, където Стрелците често пилеят парите си. Ако не станете пестеливи, ще останете без средства за съществуване. На Пълнолуние (21 януари) може да се повеселите на дискотека, да се качите на хижа да покарате ски и да се срещнете с приятели. Денят е отличен за Стрелците, които искат да се отърват от негативизма и от лошото настроение.

Хороскопът препоръчва на Стрелците по-често да общуват с роднините си. Ако имате битови проблеми е добре да ги разрешите с бързо темпо. Тук могат да се отнесат: покупката на мебели, ремонт и реставрация. Но помнете, че работата трябва да бъде планирана. През януари много ще се обърнат към Стрелците за подкрепа, както материална, така и психическа. Не отказвайте на хората, всичко ще ви се върне преумножено. Макар че и вие може да имате затруднения с получаването на пари и лични проблеми.

Стрелците са доста усърдни и „бойни“, затова депресията не ги „лови“. Но в началото на годината не е изключено депресивно състояние, от което е добре веднага да се отърват. Хороскопът не съветва Стрелците да стигат до апатия или истерия. В краен случай се обърнете към психолог. Самотните представители на този знак могат да срещнат любим човек. Това ще се случи по време на командировка в друга страна или в компанията на нови хора.

Козирог

Ако през януари 2019 година, Козирозите не внимават в думите и действията си, ще се скарат с всички, които познават и обичат. Дори роднините ще се отвърнат от вас, когато чуят незаслужена критика и обидни изказвания по свой адрес. Хороскопът предсказва на Козирозите нова работа, заради която ще се наложи да се преместят в друг град или в друга държава. Готови ли сте да рискувате? Не се съмнявайте във взетото решение. Иначе, след това ще съжалявате за изпуснатите възможности да направите кариера и да се обогатите. Все пак не пречи Козирозите да обмислят всичко внимателно.

Януарският хороскоп обещава на Козирозите истински любовен триъгълник, когато ще им се наложи да избират между двама партньори/две партньорки. Единият/та е умен/а и надежден/на, а другия/та – красив/а и страстен/а. Помнете, че е по-добре да мислите с главата, а не да се водите по емоциите.

След празничните дни, на Козирозите ще им бъде трудно да започнат работа, затова изобщо не са си направили нито план, нито график … Но, ако се подканят, ще успеят да постигнат всичко, което искат. И не е нужно да се оставят на умората, апатията и безпаричието. Хороскопът за януари 2019 година съветва Козирозите да се самомотивират за активна дейност. Важно е да съберат мислите си и да се изпълнят с оптимизъм.

Жълтата Свиня ще смени Кучето на 5 февруари, което означава, че Козирозите нямат за кога да се отпускат. Внимателно определете кое е важно за вас и от кое може да се откажете. Естествено, че богатството и кариерата няма да дойдат у дома ви, но можете да ги привлечете, за да укрепите собствената си отдаденост и ревност. Не е вредно да се мечтае, но да се задълбочават в тях, на Козирозите е забранено. Защото, ако витаете в облаците, никакви проблеми няма да можете да разрешите. На Новолуние (6 януари), Козирозите трябва да бъдат внимателни, ако се разпореждат с пари. Ако сте се решили на такава крачка, то пребройте добре парите, до всяко левче.

Хороскопът препоръчва на Козирозите самостоятелно да изпълняват задачите, а също и да станат отговорни. Ако се хванете с нещо, доведете го до край. Козирозите са умни и талантливи личности, но не трябва да ги прехвалват. В личния живот при тях всичко ще върви по план. Дори да не сте щедри при изразяването на чувствата си, нека грижата да е щедра. На Пълнолуние (21 януари) не е желателно да рискувате и да взимате решения.

По натура Козирозите не са многословни, но ако избухнат, пазете се! Не се обиждайте, те не го правят нарочно. Внимавайте как се изразявате. Поведението си също трябва да контролирате, за да избегнете споровете и конфузните ситуации. И с критичните забележки внимавайте, иначе роднините и приятелите ще се разбягат. Хороскопът обещава на перспективна работа, зад граница или в друг град.

Не се страхувайте понякога да рискувате и да бъдете авантюристи, защото това позволява да внесете в живота си ярки цветове. Що се отнася до кариерата и големите приходи, тук всичко е чудесно. Важното е, Козирозите да са обмислили всичко отрано, да са „претеглили“, за да не сбъркат. В края на януари любовният живот на Козирозите може да направи рязък завой. В смисъл, да попаднете в ужасна ситуация, ако завържете роман с колега/жка. Особено, ако имате свой човек. Помнете, че много лесно се губят искрените чувства.

Водолей

През януари 2019 година, Водолеите ще се интересуват преди всичко от любов и романтика. Само не бъркайте лекия флирт и влечението с истинските чувства. Иначе ще се завъртите в такъв вихър от неразбиране и изневери, че няма да забележите как ще се окажете в задънена улица. И, разбира се, сами. Хороскопът за януари 2019 година обещава на мъжете Водолеи не просто бурен, но и продължителен роман. В средата на лятото дори ще решите да узаконите отношенията си с избраницата. Не трябва да забравяте за работата, защото тя не само, че ви храни, но и ви помага да се придвижите нагоре по кариерната стълбица.

Но, ако се усетите уморени или апатични, то е най-добре да си вземете отпуска. Хороскопът препоръчва на Водолеите де се вземат в ръце и по-малко да нервничат, и да викат по близките си хора, да не се ядосват. В краен случай вземете нещо успокоително, а пред лягане се потапяйте във вана с ароматни масла. В края на януари, Водолеите ще бъдат във вихъра си, затова и ще получат нова длъжност с висока заплата.

Водолеите притежават уникална способност да се заемат с всичко, наведнъж и да не довършат нещата до края. Те имат много енергия и сили, но за тях е трудно да ги впрегнат в нужната посока. Жълтата Свиня ще застане на кормилото на 5 февруари, затова Водолеите могат да се стегнат и уверено да се хвърлят в боя. Само не забравяйте да си почивате от време на време от активната дейност, а също и не забравяйте за своя природен оптимизъм, без който нито едно дело няма да постигне успех.

Хороскопът съветва Водолеите да пуснат в ход емоциите и ентусиазма си. Ако искате да се издигнете в кариерата, не обръщайте глава на страни от изгодните връзки. Има възможност да постигнете дори резултати в различни сфери на дейност – техническа, икономическа и търговска. Сами се настройвайте за успех, избухвайте с различни идеи и работете над духовността си. Ако Водолеите започнат да откриват в себе си нови граници, то няма да останат без финанси и благополучие.

На Новолуние (6 януари) не е желателно да организирате пътувания, а също и да започвате нови дейности. Добре е да останете сами със себе си, да излезете сред природата и да поговорите от душа с близките си хора. Пълнолунието (21 януари) е психологически тежък ден, затова Водолеите не трябва да претоварват организма си, както физически, така и умствено. Но, ако усетите, че се разболявате, обърнете се към народните методи за лечение.

Колкото и да е странно за сдържаните емоционално Водолеи, именно романтичните моменти ще бъдат приоритет за тях в началото на годината. Това може да бъде само флирт или мимолетно запознанство. Но ако това ви зарежда с позитивизъм, то не си отказвайте тази радост. Много Водолеи, които все още са сами, имат възможност да срещнат своята втора половинка и дори да се отправят към съвета заедно. Това може да се случи през лятото, а до тогава укрепвайте отношенията с всички приятни методи.

Хороскопът напомня на Водолеите, че работата трябва да стои на първо място. Тя не само, че ви дава увереност във финансово отношение, но и ви позволява да се издигнете нагоре. Умората и меланхолията преодолявайте с йога, медитация и общуване с интересни хора. И не се влияйте от това, което говорят за вас околните. Водолеите не са свикнали да изтъкват талантите си, но през януари това ще се окаже много уместно и, по-важното, перспективно.

Риби

Здравите амбиции и усърдието винаги са добре дошли, особено за Рибите, които понякога предпочитат да плуват по течението. Хороскопът за януари 2019 година обещава кариерен ръст, но само в случай, че станат целеустремени и намерят надеждни партньори. Рибите трябва да се запознават с хора, които ще им бъдат не само верни приятели, но и опора във всички начинания. Финансовото положение на Рибите през януари 2019 година може да се окаже на границата на банкрута. Предстои им да водят активни преговори, да се срещат с влиятелни хора и да бъркат в касичката, където са оставени парите за „черни дни“. Не се ядосвайте много, заради това, всичко ще се оправи, ако се обърнете за подкрепа и съвет към любимите си хора.

Хороскопът съветва Рибите да излязат от депресията с любимите си, но достойни способи. Ако роднините ви предлагат подкрепа, не я отказвайте. Важното е да запазите душевното си спокойствие и оптимизма си. А и да си изградите схема на работа за близкото бъдеще.

Много смятат загадъчните и добродушни Риби за истински психолози, които умеят внимателно да изслушат човека и да му дадат мъдър съвет. В тях няма нито капка амбиция и неспокойство. Тези внимателни и отзивчиви личности не рядко сами попадат в мрежите на лъжите и измамите.

Хороскопът съветва Рибите да анализират всичко, което са направили и уверено да се заемат с нови проекти. Трябва внимателно да се подготвят за работа, да се замислят за кариера и да не си развалят настроението със спомени за миналите пропуски. На 5 февруари управител на 2019 година ще стане Жълтата Свиня, с която Рибите бързо ще намерят общ език. Ако, разбира се, не потънат в собствените си илюзии.

Желателно е Рибите да прекарат Новолунието (6 януари) в обкръжението на близките си приятели или роднини. Уютната и комфортна обстановка ще им помогне да се разсеят от проблемите, а също и да се изпълнят с позитивна енергия. Много Риби ще се сторят на околните безчувствени и затворени, но това няма да бъде така. В действителност, те са емоционални и душевни личности. На Пълнолуние (21 януари) не се препоръчва да взимат решения, да договарят срещи и да пътуват.

Рибите често се носят по вълните на своите мечтания, но през януари трябва да променят този курс. Защото само упорството и оптимизма ще им помогнат да постигнат успех и да се издигнат по кариерната стълбица. Хороскопът препоръчва на Рибите да се запознаят с перспективни и надеждни личности, с които могат да започнат общ бизнес и да постигнат продуктивна дейност.

Финансовото положение може да се определи с една дума – катастрофално. На Рибите, през януари, ще им се наложи да взимат кредити и заеми, за да излязат от финансовата криза. Важното е да не изпадат в депресия, а да вярват в доброто. Още повече, че до тях са близките им хора, те няма да ги оставят в беда и без залък хляб. Подкрепата на роднините ще бъде необходима и значима за Рибите.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара