Овен

ovenОвните през този месец в никакъв случай не трябва да се поддават на авантюри и провокации. Хороскопът за януари 2016 година предсказва на Овните време за ярки промени в професионалната сфера. Ако подходите разумно към всичко, то ще подобрите материалното си положение. Овните ще направят интересно запознанство, което ще прерасне в любовен роман. Старайте се да не се простудите, защото усложненията ще бъдат тежки.

За да успеят да постигнат търсените цели, Овните трябва да бъдат настойчиви и уверени в себе си. Ще ви се усмихне късмета не само в работата, но и в любовта, приятелството и други житейски области. Важното е да не разчитате на подкрепата на хора, а всички решения да взимате самостоятелно. Хороскопът за януари за Овен обещава енергичност и духовна чистота. Овен се управлява от планетата Марс, която им дава не само физическа сила, но и агресия. Хороскопът ви предсказва неординарни постъпки в края на януари. Вие ще се проявите като волева и упорита личност. Не всичко ще устройва Овена, затова той ще започне да изразява недоволство и инат. Препоръчва се да се примирите със ситуацията и да тръгнете по течението. Ако постъпите именно така, то успеха ще започне да ви съпътства във всяко начинание. Планетите съветват Овните винаги да бъдете храбри и да рискувате. Вслушайте се в сърцето и не се поддавайте на емоции.

Здравен хороскоп

При много представители на знака Овен ще се обострят стари заболявания. Ако се отнасяте внимателно към самочувствието си, то сериозните здравни проблеми ще ви заобиколят от далече. Планетите препоръчват да започнете профилактичните мерки по-отрано, да не се простудите и да не хванете инфекции. Прогнозите съветват да не забравяте да се обличате топло и да се пазите. Укрепвайте имунната система и по-често си почивайте от работа. Овните ще направят добре, ако отидат в спортната зала. Но преди това отидете на лекар, за да разберете дали не са ви противопоказни физическите натоварвания.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за Овен предсказва хармоничен и спокоен период в личния живот. В последната седмица на януари вие ще усетите прилив на страст и ярки чувства. Благодарение на това настроението ви ще бъде оптимистично. Що се отнася до интимната страна на живота, то тя ще бъде на висота. Представителите на знака Овен, които още не са срещнали половинката си, планетите ги съветват да не седят и да чакат, а активно да действат. Вашето търсене на втора половинка ще се увенчаят с успех. Важното е да се придържате към разумния подход към всеки с който ви срещне съдбата. Нужно е да се замислите за семейство, ако вече си имате любим човек. Още повече, че през януари ще съществуват всички предпоставки за сключване на брак.

Ако ви се иска да си починете през този месец, то тогава вземете отпуск и тръгнете на път. Овните трябва да бъдат разумни и практични при дългото пътуване.

Финансов и кариерен хороскоп

Кариерният хороскоп обещава та Овните в началото на месеца спокойна и дружелюбна атмосфера в службата. С финансите всичко ще бъде наред, ако не сте твърде разточителни. Очакват ви доста срочни задачи, които Овните ще изпълнят бързо и качествено. Не трябва да очаквате големи пари. Те няма да бъдат много, но ще стигат за необходимите неща. Ако представителите на знака Овен искат да придобият нещо скъпо и полезно, то те трябва повече да се потрудят и да не се отказват дори от рутинната работа. Хороскопът съветва да правите делови контакти, които ще подобрят бизнеса ви. За да запомните януари като успешен месец, трябва да бъдете много трудолюбиви.

Годишни хороскопи за 2016 година за всички зодии

Любовни хороскопи за 2016 година за всичси зодии

Телец

teletsАко на Телците през този месец им предложат нова работа, то трябва внимателно да премислят преди да се съгласят. С финансите всичко ще бъде в ред, затова може да се поглезите с някоя лична придобивка. Любовният хороскоп за януари обещава на Телците среща с втората им половинка. Ще се замислите за пълноценно семейство и раждане на дете. Особено внимание трябва да отделите на здравословното хранене и спазването на режим. Телците е добре да прекарат време в спортна зала или на басейн.

Особено безспокойство и суета в живота на родените под знака Телец през януари няма да има. Разбира се, пари в достатъчно количество не очаквайте, но това няма да изкара от равновесие спокойните по натура Телци. Хороскопът за януари прогнозира за вас много работа, която само ще ви радва. Изпълнявайте всичко бързо и точно, така финансовото ви положение ще се подобри. Очаква ви успех в професионалната сфера. Близките ви хора и колегите ще се отнасят към вас с уважение. Вие сте изпълнени с енергия и сили, затова сте способни да постигнете всичко сами. Важното е да не се отпускате, а да бъдете внимателни. Ако мислите на Телците бъдат заети с работа, то чувство на тъга и меланхолия няма да може да ги завладее.

През януари 2016 може да се заемете със спорт. Но бъдете внимателни, за да не получите някаква травма. Нужно е към всичко да подхождат разумно и да претеглят всяко свое решение. Не трябва да всеки да демонстрирате своя упорит характер, особено при общуване с роднини или с любимия човек. Телците трябва да се вслушват в съветите на по-възрастните и да правят компромиси.

Здравен хороскоп

Представителите на знака Телец през януари 2016 година ще бъдат с добро здраве. Вашето самочувствие ще зависи от вътрешното ви настроение. Не трябва да се преуморявате на работа, иначе неразположението и спада на положителната енергия са неизбежни. Не си измисляйте болести и проблеми. Мнителността е за слабите, а Телците са изпълнени със сила и плам. Хороскопът съветва да се заемете с изчистване на целия организъм. Направете го след богатите на храна празнични дни.

Любовен хороскоп

Ако Телците имат вече своя избранник, то през януари между вас ще премине искра на неразбиране. Хороскопът предсказва не най-доброто време за любов и страст. Повече отделяйте внимание на любимия човек, тогава той ще се отнася към нас с искренност и нежност. Любовният хороскоп за Телец препоръчва да подкрепяте по всякакъв начин близкия си човек и да му помагате със съвети. Не забравяйте да подарите подарък на този, когото обичате и уважавате. Телците са длъжни да усмирят своя вроден инат и да станат по-меки към възлюбения. Много конфликти в семейството ще възникнат на финансова основа. Не трябва да се упреквате един друг за недостига на паричните средства. Телците най-добре си спомнят периодите, когато сте живели с малка заплата.

Ако сте сами, то се постарайте да не унивате, а преосмислете своите възгледи за личния живот. Прогнозата е за отлично настроение към края на месеца. Вие ще срещнете човек с когото ще започнете чудесен роман. Научете се да бъдете лоялни и внимателни към хората.

Финансов и кариерен хороскоп

Финансовият и кариерен хороскоп за Телец обещава не твърде цветна картина по отношение на парите. Просто вие ще разчитате на една сума, а ще получите много по-малко. В професионалната сфера също няма да се появят нови хоризонти. Ако има шанс, то започнете допълнителна работа, независимо каква. Бъдете упорити и тогава ще успеете да намерите това, което за дълго ще укрепи вашето материално положение през януари. Представителите на знака Телец са длъжни да се научат да живеят икономично, а не да харчат парите за дребни и безполезни неща. По-перспективна дейност ще ви донесе своите плодове. Хороскопът съветва Телците да не униват, а с оптимизъм да гледат в бъдещето. В следващите месеци, ситуацията с парите ще се подобри.

Близнаци

bliznatsiБлизнаците през януари най-накрая ще завършат старите дела и ще могат да планират нови. Хороскопът съветва да се заемете с повишаване на квалификацията. В личния живот всичко ще бъде относително спокойно. Новият избранник ще стане за представителя на знака Близнаци повече приятел, отколкото любовник. Семейните Близнаци трябва да бъдат внимателни в изказванията си по адрес на брачната си половинка. Може да се разгори скандал. За да укрепите здравето си, по-често се разхождайте.

През януари Близнаците ще бъдат изпълнени с оптимизъм и позитивен поглед върху живота. Макар, че много ситуации от далечното минало все ще напомнят за себе си. Те ще ви донесат чувство за тъга, с която ще се справите бързо. Хороскопът обещава море от перспективи и изгодни предложения. Вие уверено ще вървите към своите цели, без да обръщате внимание на преградите и съмненията.

Хороскопът за януари предсказва на Близнаците много приятни моменти в личния живот. Уви, във финансовата сфера предстоят доста трудности. Трябва да съберете увереност в себе си и в своите сили, за да постигнете търсения резултат. Хороскопът ви съветва да премахнете всички съмнения и да изберете един, но верен път към успеха. Близнаците трябва да вземат чист, бял лист и да напишат на него всички негативни и позитивни моменти, които съдбата ви предлага. Ако вие премислите всичко внимателно, то непременно ще постигнете добри резултати в началото на годината.

Здравен хороскоп

Ако Близнаците през януари усетят слабост, то те трябва бързо да отидат в болница. Самолечението няма да даде добри резултати, както показва хороскопа. В противен случай дори незначително заболяване може да доведе до хронична форма. Хороскопът за Близнаците препоръчва да започнете закаляване на организма. Ще ви бъдат от полза очистващите процедури, които ще повлияят благоприятно целия организъм и кожата на лицето. Може да се появи болка в сърцето и проблеми със съдовете. Най-добре е да не претоварвате организма и да не посещавате в този период спортната зала. Обърнете внимание на очите и изследвайте зрението си. Възможно е да се разболеете от конюктивит.

Любовен хороскоп

За Близнаците януари ще стане най-чудесното време за любов, признания и романтика. Всички ваши планове за дълги пътувания ще се сбъднат. Хороскопът предсказва пътувания в различни страни на света, което ще ви подари незабравими впечатления и море от емоции. Дори познатите за Близнаците места ще им се сторят истински вълшебни. От вас искренно ще се интересуват представителите на противоположния пол. Ще се появи възможност да флиртувате и да правите ярки запознанства. Важното е сами да не се изгубите в своите многочислени романи. Любовният хороскоп за януари 2016 година предсказва измяна на съпруга за Близнаците. Бъдете внимателни, не се увличайте по съмнителни връзки.

Самотните Близнаци, хороскопът ги съветва да се заемат с търсенето на своя половинка. Решете сами какъв човек ви е нужен за съвместен живот и продължаване на рода. Януари 2016, февруари и пролетния период е чудесно време за нови запознанства и сключване на брак. Близнаците са длъжни да станат търпеливи, за да привлекат щастието в личния си живот.

Финансов и кариерен хороскоп

Хороскопът за кариерата и финансите за януари обещава на Близнаците проблеми в материалната сфера и на професионалния фронт. Ще ви бъде трудно да се примирите с това, че сте напуснали предишната си работа и вероятно до този момент не сте си намерили нова сфера на дейност. Звездите ви съветват да се заемете с търсене на допълнителна заработка. Да се устроите на постоянна работа ще успеете през пролетта или лятото. Тогава вашето финансово положение ще влезе в норма.

Близнаците, които по-отдавна са започнали нова работа и се трудят от сутрин до вечер, ще се надяват на бонуси или повишение на длъжността. Уви, нито едното, нито другото не може да ви обещае хороскопа.

Не е желателно да подписвате договори и да сключвате сделки. Това ще бъде рискова крачка, която може да ви доведе до фалит. Трудностите в службата ще останат назад, а сега планетите съветват Близнаците повече да си почиват, да се веселят или да тръгнат да пътуват.

Рак

rakПрез този месец представителите на знака Рак ще успеят значително да подобрят финансовото си положение. Ще ви предложат работа във фирма, която ще ви предостави перспективи за бъдещето. В любовно отношение, хороскопът за януари предсказва на Раците романтична среща. Но тя едва ли ще премине в нещо сериозно. Семейните Раци не трябва да започват „интрига“ в страни. Ако имате хронично заболяване на стомаха, то трябва незабавно да минете на диета.

Хороскопът предсказва на Раците подтиснато настроение и носталгия по добрите стари времена. За съжаление, на вас ви беше трудно през изминалата година, както в службата, така и в личния живот. Януари ще успее да всели в душата на Раците вяра в по-добрите бъдещи дни. Важното е да не губят оптимизма си и уверено да вървят напред. Хороскопът за януари 2016 година съветва представителите на знака Рак да определят приоритетите си и да решат какво конкретно искат от живота. След такъв анализ вие ще успеете да постигнете търсените резултати. Най-добре е да се трудите постоянно и да бъдете уверени в себе си. Раците могат и леко да рискуват, за да подобрят своето финансово положение. И така, може да бъде направен неутешителния извод, че януари ще бъде за вас трудно и напрегнато време във всички сфери.

Здравен хороскоп

Що се отнася до здравето, Раците ще бъдат напълно доволни от своето самочувствие. Сериозни заболявания не ги очакват, което ще ги радва и ще ги зареди с оптимизъм. Разбира се, ако се появят неприятни симптоми, то е добре да отидете на лекар. Правете профилактика, за да не се простудите. Представителите на знака Рак могат да практикуват източна медицина или да се заемат с йога. Трябва да укрепват имунитета, за да не се разболеят от грип. Уязвим ще бъде жлъчния мехур, затова звездите препоръчват да следите за дейността на този орган.

Любовен хороскоп

На семейните Раци хороскопът обещава прекрасен и романтичен период. Вие ще се разбирате с половин дума и ще имате прекрасни вечери. Душевното ви състояние ще бъде хармонично. Разбира се, че без спорове Раците няма да минат, но през това минава всяка влюбена двойка. Ако вие често спорите с избранника си, то се старайте да не стигате до оскърбяване на личността. Любовният хороскоп за януари съветва представителите на знака Рак да бъдат по-малко егоисти, за да не унижават със своето отношение любимия си човек. Организирайте съвместна почивка или пътуване сред природата. Тогава всички конфликтни ще заобиколят вашия дом.

Самотните Раци може да изпитват разочарование или депресия. Да излезете от това състояние ще ви помогнат роднините и близките ви приятели. Хороскопът съветва да не водите отшелнически живот, а по-често да излизате сред хората. През януари ще ви бъде трудно да намерите спътник в живота си, защото вашата загадъчна и скрита натура не е много разбираема. Отворете се за света, тогава любовта ще дойде във вашето сърце.

Финансов и кариерен хороскоп

Хороскопът за кариерата и финансите за януари предупреждава представителите на знака Рак да не влагат своите спестявания в съмнителни проекти и рискови начинания. Много планове стремително ще се рушат пред очите ви. Ако искате да постигнете успех, то не се захващайте с много дела едновременно. Бъдете последователни в думите и действията си.

Януари обещава на Раците отличен период в средата на месеца. Очаквайте доход и високи постижения в сферата ви на дейност. Помислете, може би си струва да потърсите и втора работа. Смело въплъщавайте идеите си в живота, правете запознанства с влиятелни хора. Що се отнася до личния бизнес, то Раците ще постигнат успех и материални блага. Тези, които работят в държавни учреждения, могат да се надяват на високо възнаграждение и нова длъжност. Не си заслужава да сменяте работата си през януари, защото може да се окажете в затруднено положение.

Лъв

lionЛъвовете няма да имат проблем с финансите през този месец. Макар, че изкачване по служебната стълбица не се предвижда. Дръжте се за своето работно място, а не се съблазнявайте от различни предложения. Очакват ви командировки и делови семинари. Любовния хороскоп за януари обещава на Лъвовете хармонични отношения с избранника. Вие ще направите предложение за ръката и сърцето на любимия човек. Ако се заемете с укрепване на имунитета, то простудите няма да ви застрашават.

Лъвовете няма да успеят да постигнат всичко, което са си пожелали през миналата година. Ще има по равно от всичко – и мъка и радост. Хороскопът съветва да не посвещавате цялото си време на работата, а и да си почивате в компанията на приятели. Ако Лъвовете са изпълнени със сила, то лесно ще постигнат успех. Предстои ви да заемете ръководна длъжност при условие, че бъдете максимално упорити.

Хороскопът за януари съветва представителите на зодия Лъв да пазят енергията си за по-важни дела и за нови постижения. Макар, че много от проектите ще ви се струват изгодни, по-добре е да ги отложите за по-късен период. Към края на месеца планетите обещават на Лъвовете страхотна активност, която ще проявите в различни сфери.

Здравен хороскоп

Лъвовете трябва да се вслушват в състоянието на своето здраве. Могат да се появят нови заболявания или да напомнят за себе си хронични проблеми. Хороскопът съветва да не чакате, когато болестта премине в тежка форма, а най-добре е незабавно да се обърнете към специалист. На Лъвовете се препоръчва да направят диагностика на целия организъм. Тогава вие съвсем точно ще разберете, които са уязвимите места. През януари може да прибегнете към лечение с народни средства, да пиете витамини и да укрепите своята имунна система. Особено внимание трябва да обърнете на състоянието на горните и долните крайници.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за януари за Лъв съветва да отделяте по-голямо внимание на избранника си. Прекарайте повече време заедно, гледайте филми, разхождайте се в парка, танцувайте и други. Любимия човек ще оцени всички ваши старания и грижи за него. Прогнозата съветва Лъвовете да не се скъпят на чувства и признания. Ще чувствате влечение с възлюбения един към друг, като магнити и то не толкова духовно, колкото физически. Можете смело да направите предложение за ръката и сърцето на любимия човек. Всяка вечер от януари е напълно подходяща за това. Важното е да не се бавите със сключването на официалния брак, защото ще загубите любимия човек.

Правете повече приятни изненади през този месец. Озарете с усмивката си всичко наоколо. Хороскопът съветва самотните Лъвове да бъдат тактични и нежни с противоположния пол. Вашият авторитарен тон не е разбираем за всеки. Вие можете да направите запознанство и в скоро време този избранник да започне да разчита много на вас. Лъвът по натура е лидер, затова му е трудно да попадне под влиянието на силни личности.

Финансов и кариерен хороскоп

През януари Лъвът ще бъде настроен да се издигне по кариерната стълбица. Но за съжаление не всичко ще се получи така, както го е замислил. Относно финансовите въпроси, хороскопът също прогнозира някои неуспехи. Ако Лъва си е мечтал за висока заплата, то ще се наложи да почака за нея. Бъдете меки и доброжелателни, общувайки с колегите. Кариерният и финансов хороскоп за Лъв не препоръчва да натрапвате своето мнение на всички. Старайте се да угодите на началника във всичко, за да не се лишите от добрата си длъжност. Бъдете сдържани, иначе шефа ще започне да се съмнява във вашия професионализъм.

Не целия месец ще бъде напрегнат. Към края на периода ситуацията ще се стабилизира и Лъвът с облекчение ще си въздъхне. Въоръжете се с търпение, бъдете упорити при постигане на целите. Не се поддавайте на емоционални изблици, те могат само да ви навредят.

 Дева

devaЯнуари обещава на Девите неголеми забавяния по пътя им към успеха. Ще има конфликти в колектива, от които е най-добре да останете в страни. Много Деви ще си купят дом или ще започнат строеж на къща. Очаквайте съдбоносна среща с човек, който напълно ще измени личния ви живот. Някои от вас отново ще възобновят отношенията си с бившите си любовници. Трябва да отделяте повече внимание на децата си, ако са подрастващи.

Ако представителите на зодия Дева избегнат конфликтните ситуации през януари, то месецът ще мине без особени катаклизми и грубости. Хороскопът предсказва дребни разправии, които ще бъдат случайни и няма да бъдат бурни. Но дори и те са в състояние да нанесат ущърб на финансовото положение. Хороскопът за януари съветва представителите на знака Дева да бъдат коректни с роднините си и да не пренебрегват емоционалните изблици на любимия си човек. Най-добре е да не правят критични забележки по техен адрес, защото ще се засегнат. Самите Деви не могат да понасят, когато им правят забележка. Затова, хороскопът ги съветва да държат емоциите и думите си под контрол. Най-добрият изход от положението е „златното“ мълчание.

Здравен хороскоп

Хороскопът предсказва да Девите проблеми със здравето. Уязвими ще бъдат гърлото и бронхите. Заради заболяване, Девите могат временно да загубят гласа си. През януари Девите ще срещнат трудности с поддържане на тонуса и самочувствието си. Ако не се опазите от инфекциозно заболяване, то ще развиете и остър ларингит. Прогнозата препоръчва да укрепвате организма си, да спрете да пушите и да започнете да се храните правилно. Тогава болестите няма да са страшни за вас.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп предсказва за семейните Деви добри и хармонични отношения. Вашият съюз ще бъде изпълнен с романтика и нежност. Очаква се бурно изразяване на сексуалността. При Девите няма да има повод за разправии с избранника им, което ще радва и двете страни. Хороскопът не обещава нови запознанства в този месец. Самотните Деви трябва да бъдат по-настойчиви в търсенето на партньор. Иначе ще останете да си скучаете в тъжния дом. Прогнозата за януари за Дева предсказва романтични срещи. Но инициатор трябва да бъдете вие. Девите по природа са скучни при общуване, но те са способни да бъдат вечно верни на своите спътници в живота.

Финансов и кариерен хороскоп

Преди да влагат финанси в някакви проекти, Девите трябва внимателно всичко да проучат. Иначе вие не само ще влошите материалното положение, но ще загубите и авторитета си в очите на приятели и роднини. Не започвайте собствен бизнес, защото той едва ли ще ви доведе до забогатяване. Финансовия и кариерен хороскоп за Дева препоръчва да намерите допълнителни доходи. Повишаване в службата също не се предвижда в януари, затова усмирете амбициите си и не влизайте в безсмислени спорове.

Хороскопът ви съветва да се държите за своето работно място и да бъдете по-сдържани в изказванията. Търпението на Девите ще се изплати многократно и ще им позволи да постигнат успех в бъдеще. Не всичко в живота се решава с пари, помнете това. Особено, ако сферата на дейност устройва Девите в морален план. Хороскопът съветва да планирате преместването си на друга работа не по-рано от пролетта.

Везни

С финансите, Везните ще имат неголеми трудности, затова трябва да икономисват, а не да харчат спестяванията си. Постарайте се да избягвате големите заеми и кредити към банки. Януари предсказва на Везните нестабилни отношения в семейството. Ако вие сте самотни, то можете най-накрая да срещнете верен спътник в живота си. Укрепвайте организма си с помощта на спортни упражнения. Ако правите профилактика редовно, то ще се справите бързо с болестите.

Януари ще бъде трудно време за Везните. Ще се появят проблеми с финансите. На лицето ви няма да има и следа от добро разположение на духа. Везните ще бъдат на границата на сериозен конфликт с роднините си. Трябва през януари 2016 да бъдете към тях по-доброжелателни. Гордостта и егоизмът не са добри качества за изграждане на доброжелателни отношения. Везните не се отличават с щедрост, затова рядко помагат дори и на най-близките си хора. Хороскопът за януари за Везни препоръчва да не се отказвате да подкрепяте тези, които и на вас са помагали многократно. Дори, ако това ви струва голяма сума пари. Разбира се, отначало Везните трябва да изяснят до колко е сериозна причината, заради която приятелите са се обърнали към тях.

Здравен хороскоп

През януари при Везните може да се случи отравяне. Внимателно следете с какво се храните, проверявайте срока на годност на продуктите. Възможни са алергични реакции и кожни обриви. Но като цяло, здравето ви ще бъде добре. Най-добре е Везните да проведат процедури за изчистване на кожата и заздравяване на косата. По-рядко използвайте сушоар, за да не увредите структурата на косъма.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за януари гарантира на Везните, които имат семейство, романтичен период. Ще има много приятни ситуации, за които по-късно ще си спомняте отново и отново. В същото време Везните могат без особена причина да се дразнят на брачната си половинка. Това ще доведе до разправии и изясняване на отношенията. Това ще бъде свързано с факта, че семейния ви живот напомня повече на рутина, а не на празничен ден. Старайте се сами да оцветите еднообразните отношения с ярки цветове. Излезте сред хората, общувайте с приятели или организирайте пътуване извън града.

Везните, които още не са срещнали своя избранник, трябва да положат усилия в търсенето на любовта. Жените Везни трябва да бъдат загадъчни, а не при първата среща да разкриват душата си и да демонстрират желанията си. През януари 2016 година ще преживеете лек флирт, но до сериозни отношения няма да се стигне. Мъжете Везни също не трябва веднага да „хващат бика за рогата“. Чувствата не се купуват с подаръци и комплименти. Важното е да акцентирате на духовността в отношенията, а не на меркантилните интереси. Иначе романтичната връзка е обречена на провал.

Финансов и кариерен хороскоп

Везните ще изпитват сериозен недостиг на финанси. Кариерният въпрос също ще стои ребром, затова Везните не трябва да разчитат на нова длъжност. Финансовия и кариерен хороскоп за януари 2016 година съветва Везните да пестят парите, а не да ги пръскат наляво и надясно. Пролетта ситуацията може да се измени към по-добро. Но лятото са възможни отново трудности с парите. Ако вие се трудите непрекъснато, то ще получите неголямо възнаграждение. Усложненията в материалния план ще се отразят на работната атмосфера. Хороскопът съветва Везните да си потърсят нова служба или да очакват труден период в живота.

 Скорпион

scorpioСкорпионите ще се заемат с търсене на допълнителни приходи. Трябва да се откажат от безполезните харчения, иначе с парите ще възникнат проблеми. Скорпионите трябва да регулират връзките с деловите си партньори. Вашето обаяние и опит ще помогнат в кариерния ръст през януари. Самотните Скорпиони ще се влюбят от пръв поглед, което ще им позволи да създават добри отношения. Спазвайте диета, за да не увредите здравето си.

Много моменти в живота ще доведат Скорпионите до „път без изход“. Хороскопът предсказва много неразбираеми ситуации. През януари не трябва да очаквате грандиозни промени в живота си. С парите ще възникна дребни трудности. Важното е да не унивате, нали Скорпионите винаги имат скривалище за „черните“ дни. Вие със сигурност ще преживеете кризата. Желателно е да прекарате време с близките си хора и с приятелите си. Хороскопът за януари 2016 година съветва Скорпионите да пестят силите и енергията си, защото ще им бъдат нужни в следващите месеци. В началото на месеца се очакват интересни и изгодни запознанства. Оригинални личности ще ги подбутват към нови постижения.

Здравен хороскоп

Скорпионите, през януари, не трябва да влизат в контакт с тези, които са се простудили или имат инфекциозно заболяване. В противен случай и вие вероятно ще се разболеете. Дори и тези Скорпиони, които скоро са се ваксинирали срещу грип, трябва да се пазят. По-добре е Скорпионите да се лекуват с народни средства. Много дори ще отидат да се консултират с народни лечители. Прогнозата не съветва да се обръщате към екстрасенси или различни биоенерготерапевти, ако сте открили някакъв сериозен здравословен проблем.

Любовен хороскоп

Скорпионите са предани съпрузи, но дори и при тях могат да възникнат проблеми в семейния живот. Ще се замислите до колко здрав е вашият брак. Много ваши приятели са се развели заради възможно най-баналните причини. Любовният хороскоп за януари съветва Скорпионите да не подтискат психически своята половинка. Научете се да си почивате заедно извън дома. Ако спътникът в живота ви се отнася търпеливо към вас, то хороскопът ви обещава хармония и любов. През този месец трябва да се отнасяте един към друг грижливо и нежно, за да не поставите брака си под заплаха от раздяла. Скорпионите, които все още не са намерили своята втора половинка, хороскопът ги съветва спокойно да се отнасят към това положение. В противен случай ви очакват депресия и негативно отношение към околните. Представителите на знака Скорпион ги очакват романтични запознанства.

Финансов и кариерен хороскоп

Финансовият и кариерен хороскоп за януари 2016 година обещава на Скорпионите непрекъснати спорове с колегите. Добре е, че възникващите конфликти няма да стигнат до ръководството. През януари не се предвижда повишение в службата, както и парични постъпления. Представителите на знака Скорпион умеят да се застраховат, затова лесно ще преживят трудностите в която и да било сфера на живот. Хороскопът обещава на предприемачите успешно завършване на делата. Материалната страна също ще ги зарадва. През този месец ситуацията ще се стабилизира и вече няма да е необходимо да пестите. Прогнозата не ви съветва да се обръщате към шефа с молба за увеличаване на заплатата. Той знае на какво сте способни, просто трябва да продължите да работите с предишните темпове.

Стрелец

streletzЗа да постигнат нещо в кариерата си, на Стрелците ще им се наложи доста да се потрудят. Ще се появят недоброжелатели и завистници, затова трябва да бъдете внимателни в разговорите. Финансовата страна на живота едва ли ще радва представителите на знака Стрелец. Необходимо е намалите разходите и да преминете на режим икономии. Хороскопът обещава на Стрелците, които са сами, да срещнат своята любов. Важното е да не изпускате своя щастлив шанс.

Хороскопът за януари предсказва на Стрелците напрегнат жизнен период. Но всичко е във вашите ръце. Затова, ако вие самите искате да измените ситуацията към по-добро, то трябва да имате желание и да бъдете упорити. Януари 2016 година ще стане време за непредсказуеми събития. Старайте се да решите своите проблеми самостоятелно, а не прехвърляйки ги на други хора.

Хороскопът съветва да запазите своята репутация на порядъчен и решителен човек. Представителите на знака Стрелец са длъжни да бъдат отговорни работници, за да могат в близко време да постигнат успех в работата си и с финансите. Не всичко ще се получи така, както са го планирали. Стрелците трябва да бъдат по-упорити в действията си. Тогава успехът няма да ги изостави, както в делата, така и личния живот. Още повече, че зодиакалния знак Стрелец е един от най-целенасочените знаци, които могат всичко.

Здравен хороскоп

Ако представителите на знака Стрелец някога са имали проблеми с бъбреците и пикочо-проводните пътища, то през януари състоянието на тази система отново може да се обостри. По-отрано вземете профилактични мерки и укрепете организма си. Може да се наблюдават отоци по коленете. Трябва да пиете по-малко течности. Най-добрият подход ще бъде да направите пълни изследвания, а след това да се консултирате с лекар за лечението.

Любовен хороскоп

Стрелците са предани съпрузи, но дори и при тях могат да възникнат проблеми в семейния живот. Ще се замислите до колко здрав е вашият брак. Много ваши приятели са се развели заради възможно най-баналните причини. Любовният хороскоп за януари 2016 година съветва Стрелците да не подтискат психически своята половинка. Научете се да си почивате заедно извън дома. Ако спътникът в живота ви се отнася търпеливо към вас, то хороскопът ви обещава хармония и любов. През този месец трябва да се отнасяте един към друг грижливо и нежно, за да не поставите брака си под заплаха от раздяла. Представителите на знака Стрелец, които все още не са намерили своята втора половинка, хороскопът ги съветва спокойно да се отнасят към това положение. В противен случай ви очакват депресия и негативно отношение към околните. Представителите на знака Стрелец ги очакват романтични запознанства.

Финансов и кариерен хороскоп

Финансовият и кариерен хороскоп за януари обещава на Стрелците непрекъснати спорове с колегите. Добре е, че възникващите конфликти няма да стигнат до ръководството. През януари 2016 година не се предвижда повишение в службата, както и парични постъпления. Представителите на знака Стрелец умеят да се застраховат, затова лесно ще преживят трудностите в която и да било сфера на живот. Хороскопът обещава на предприемачите успешно завършване на делата. Материалната страна също ще ги зарадва. През този месец ситуацията ще се стабилизира и вече няма да е необходимо да пестите. Прогнозата не ви съветва да се обръщате към шефа с молба за увеличаване на заплатата. Той знае на какво сте способни, просто трябва да продължите да работите с предишните темпове.

 Козирог

kozirogВ основната си работа, Козирозите ще решат да внесат творческа нотка. Вашите проекти ще станат още по-оригинални и перспективни. В края на януари очаквайте командировка, на която ще се запознаете с влиятелни личности. Любовният хороскоп предсказва на представителите на знака Козирог многобройни интриги, които няма да доведат до сериозен любовен роман. Прекарвайте повече време със семейството си и се откажете от вредните си навици.

Хороскопът обещава на Козирозите благополучие и успех във всички области на живота. Вие можете смело да планирате нови дела и нови делови проекти. През януари вие може да започнете да търсите допълнителна работа. Това ще ви позволи да подобрите финансовото си положение. Още повече, Козирозите ще успеят да повишат квалификацията си и да усвоят нова специалност. Хороскопът не препоръчва на представителите на знака Козирог да демонстрират своята гордост, която е способна да разруши дори стабилните отношения. Необходимо е да се вслушват в съветите на своите близки и тогава ще се почувстват по-уверени и способни за постижения. Ако работите в екип с делови партньори, то тогава по-често правете компромиси. Най-добре е Козирозите да не се занимават с финанси дори в критични моменти. Нека парите да малко, но да са изкарани лично от вас и с честни методи.

Здравен хороскоп

Козирозите трябва с особено внимание да се отнасят към своето здраве през януари. Ако усетите умора, незабавно отидете на лекар. Той ще ви назначи ефективно лечение и заболяването ще си отиде. Хороскопът съветва Козирозите да не изпускат от вниманието си хроничните заболявания. Уязвими ще бъдат задстомашната и щитовидна жлези, а и като цяло хормоналната система.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за януари предсказва на представителите на знака Козирог щастлив период в любовта. Семейните двойки с нова сила ще се устремят един към друг. Това касае както духовната страна на живота, така и интимната. Хороскопът съветва Козирозите да не мислят за служебните си неприятности, когато са със съпруга/та си. Най-добре е да прекарвате повече време със семейството си, с децата, с роднините. Те ще ви помогнат да се разсеете от проблемите през януари. За съжаление, през втората половина на месеца, Козирозите отново ще се втурнат да работят. Половинката ви ще се постарае да разбере вашите стремежи, затова няма да има спорове на тази тема. Звездите съветват

Козирозите, които не са обвързани със законен брак, да се заемат с търсене на своята половинка. Само не бъдете прекалено активни, за да не изплашите със своята несвършваща енергия любимия. Януари е плодоносен за запознанства месец. Но Козирозите не винаги ще намират взаимно разбирателство с партньорите. Понякога е възможно те да са малко хитри, за да успеят да създадат стабилни отношения с друг човек.

Финансов и кариерен хороскоп

През януари Козирозите ще почувстват напрежение в работата си. Някои проблеми ще ви извадят от обичайния ви ритъм. Хороскопът не препоръчва да спорите с колегите, деловите партньори и началниците си. В противен случай представителите на знака Козирог могат да получат от строго предупреждение до заповед за уволнение от работа. Финансовият и кариерен хороскоп за януари 2016 година съветва Козирозите да не сменяват своята работа. Повярвайте, там също няма да бъдете сдържани. Звездите ви съветват да изгладите отношенията си с колектива да не правите повече скандали на работното си място. През януари 2016 година, бизнесмените ще имат неприятности с парите. Козирозите са длъжни да гледат оптимистично към бъдещето, което ще бъде наистина по-светло.

Водолей

vodoleiАко в материален план при Водолеите се появят трудности, то трябва да се отнесете към тях с разбиране. Представителите на знака Водолей не трябва да отстъпват от своите принципи. През януари ще тръгнете да пътувате с любимия си човек. Това ще укрепи разклатените ви отношения. Семейните Водолеи трябва да бъдат близо до роднините си. За успокояване на нервната система взимайте топли вани. Добре е да отидете и на ски, пързалка и изобщо в планината.

През януари на Водолеите ще им се наложи да вземат много и сложни решения. Вие ще трябва да направите избор за промяна в работата си или в личния си живот. Хороскопът съветва да се вгледате в своя вътрешен свят, да станете по-одухотворени и по-добри. Обръщайте внимание дори и на дреболиите, които ще повлияят на различни сфери в живота ви.

Хороскопът за януари 2016 година препоръчва на Водолеите да станат по-настойчиви и по-смели в действията си. Вие ще започнете сами да постигате целите си, с което ще завоювате уважението на близките си хора и колегите. Представителите на знака Водолей обожават всичко ново и неизвестно. Не трябва да взимате под внимание съветите на други хора. Придържайте се към личните си принципи, които ще ви доведат до успех. В този период ще ви помогне не интуицията, а разумът.

Хороскопът обещава на Водолеите много ярки срещи с неординарни личности. Важното е да не бягате от емоциите и първите си впечатления. Иначе бързо ще се разочаровате от това, което ви е харесало. Пазете се от непорядъчните партньори в бизнеса. В началото проверете човека за неговата честност, а след това му се доверявайте. Водолеите биха могли да чуят съветите на роднините си. Вярвайте на действията, а не на красивите думи.

Здравен хороскоп

Здравният хороскоп предупреждава Водолеите да бъдат особено внимателни на пътя. Възможни са сериозни травми и грешки. Възможни са падания на улицата и счупване на крайници. Старайте се внимателно да се движите по заледените участъци, уязвима ще бъде главата. Трябва да бъдете много внимателни и в службата. В този период е добре да си вземете карта за посещение във фитнес. Така Водолеите ще успеят бързо да отслабнат и да укрепят мускулите си.

Любовен хороскоп

Семейните Водолеи ще бъдат постоянно в морално напрежение. Хороскопът не ви гарантира хармония в отношенията, но дори и охлаждане в интимен план. Любовният хороскоп съветва Водолеите по-често да отстъпват на брачната си половинка. Тогава вашият съюз ще прилича на прекрасна приказва, където живее любовта и нежността. Ако Водолеите не се доверяват на половинката си, то може да проверят неговите чувства и действия. Възможна е измяна от страна на избранника. На вас ще ви бъде нужно да намерите общо хоби, за да укрепите отношенията си.

Хороскопът препоръчва да бъдете сдържани и деликатни, иначе ще доведете брака си до разпад. Очакват се романтични срещи, които в бъдеще ще прераснат в здрава любовна връзка. Водолеите са доверчиви натури, което може да им навреди в личния живот. В началото се убедете, че избранника ви обича и ви се доверява, а след това си „слагайте главата в торбата“.

Финансов и кариерен хороскоп

В професионалната сфера при Водолеите всичко ще се подрежда добре. Дори и ако в службата възникнат проблеми, то те ще ви бъдат от полза. Най-добре е да правите онова, което ви казва началника. По такъв начин Водолеите ще подобрят финансовото си положение и ще повишат авторитета си. Кариерният и финансов хороскоп за януари 2016 година обещава на Водолеите нова високоплатена длъжност. Важното е да не губят самообладание и да бъдат уверени в своите сили. Не трябва да забравят за ученето и повишаването на квалификацията си. Към вас ще постъпват многочислени предложения, отнасящи се до комерсиални дейности. Някои от тях веднага ще отхвърлите. Водолеите ги заплашва възможност за много загуби. Не трябва да влагате пари в съмнителни проекти. Хороскопът не препоръчва да действате противозаконно.

 Риби

ribiРибите ще получат примамливо предложение, касаещо нова работа. Сто пъти помислете, а след това се съгласявайте. Иначе ще съжалявате за своята постъпка. С финансите делата няма да бъдат много добри. Януари 2016 година обещава на Рибите напрегнати отношения с половинката. Самотните Риби трябва да бъдат активни, тогава личният ви живот ще се измени към по-добро. През януари не трябва да се простудявате, за да не се разболеете.

Любовен хороскоп

Спокойните по натура Риби трябва да бъдат готови за стремителен темп през януари. Ще ви се наложи бързо да действате, да бъде премислено и професионално. За резки промени този период не е подходящ. Рибите трябва да избягват всякакви експерименти в работата и в личния си живот. Хороскопът за януари за Риби съветва да свършите цялата си работа, до край, за да не се наложи да доработвате в бъдеще. Вие ще се разкъсвате между дома и работата, което няма да се харесва особено на съпруга/та. Не поемайте твърде много задължения, иначе ще ви трудно да се справите с тях сами. Рибите трябва да внимават при съветите на близките си хора, а не да демонстрират своята горделивост. Без роднини ще създадете много проблеми.

Хороскопът не ви съветва да отлагате за утрешния ден това, което трябва да направите сега. Рибите не трябва да купуват скъпи вещи за домашния интериор без участието на домашните.

Здравен хороскоп

Единственото, което може да „срути“ здравите Риби е простудата. Старайте се да не се простудите и се обличайте топло. Иначе, баналната простуда ще „награди“ Рибите със сериозни усложнения на бъбреците. Нужно е да пазите кръвоносната система. Хороскопът за Риби предсказва обостряне на стари болести. Възможно е да се наложи да се лекувате в болница. Не е желателно да се лекувате с хормонални средства.

Финансов и кариерен хороскоп

Кариерният и финансов хороскоп за януари 2016 година предсказва за Рибите сложно финансово положение. Ще откриете, че харчите повече пари, отколкото изкарвате. Съберете семейния съвет и направете план на покупките, харченията и спестяванията. Важното е да не се паникьосвате и да не стигате до крайности. Кризата ще отмине и ситуацията с парите ще се нареди. В средата на януари 2016 ви очаква финансов приход. В трудните минути, близките и верни приятели, винаги подкрепят Рибите. Вашите родители също винаги са готови да ви помогнат и морално и материално. Хороскопът не съветва Рибите да влагат пари в проекти, които не внушават доверие.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара