Овен

Предстои ви сравнително спокойна и хармонична седмица. Доверете са на първите два дни от работната седмица и тогава организирайте важните си срещи и разговори. Тези дни ви вещаят успех и лекота в отношенията. Сряда и четвъртък довършете започнатото и отделете време на организационни процеси и анализ на делата си. Не оставяйте важни дела за петък и събота. В тези дни се отдайте на заслужена почивка и избягвайте провеждане на ключови срещи. Възможни са провалени планове и конфликт в отношенията. Родените в първа декада ще се радват на спокойни и щастливи дни. Родените във втора декада, могат да очакват нови запознанства и приятни изненади в личен план. Родените в трета декада, ще трябва да вземат важни решения, които са отлагали дълго време.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Телец

Сложна и предизвикателна седмица очаква повечето Телци. Понеделник и вторник не бързайте да се захващате с важни ангажименти и не давайте гръмки обещания. Тези дни са подходящи за анализ на ситуациите и изготвяне на нов план за действие. Вторник и сряда ви даряват зелена светлина и ви дават възможност да довършите неотложните си дела. Петък ще ви предразполага към почивка и наблюдаване на случващото си. През почивните дни си позволете почивка и срещи с любими хора. Родените в първа декада, могат да обмислят нови планове и перспективи. Нови идеи ще връхлитат родените във втора декада, но те трябва добре да обмислят всичко и да действат след 27-и март. За родените в трета декада е дошло време да затворят стари врати и да потърсят отворени нови.

Близнаци

Пъстра и динамична седмица се очертава за Близнаците. Понеделник и вторник ще ви донесат вихрушка от информация и случки. Извлечете от тях важното и оставете всичко излишно далеч от вас. Сряда и четвъртък не са подходящи дни за действие. Тогава оставете в сянка и наблюдавайте. Отговорите мълчаливо сами ще стигат до вас. Петък и събота ще ви донесат добри новини и отлични резултати. Опитайте се да се движите в темпото на живота и не бързайте повече отколкото той е готов да ви даде. Родените в първа декада, ще имат седмица, в която да подредят мислите си и да анализират случилото се в предходната седмица. Родените във втора декада, ще се радват на любов, разбирателство и успехи. Родените в трета декада съветвам да не се захващат с нищо ново. Почивката за тях е препоръчителна.

Рак

Прекрасна и безоблачна седмица се очертава за Рачетата. Понеделник и вторник ще ви носи хармония, споделени чувства и емоции. Сряда и четвъртък, ще ви предложат подкрепа в планове, дела и документи. В тези дни ще имате концентрация да довършите важни проекти, изискващи дисциплина и отговорност. Не оставяйте важни дела за петък и събота. Тогава ще е подходящо да подредите ангажиментите си и да анализирате случващото се от началото на седмицата. Петъкът не е  подходящ за важни срещи. Родените в първа декада, ще се радват на спокойствие и хармония в задачи и отношения. Родените във втора декада имат подкрепа от Вселена да се впуснат в нови приключения и мечти. Тях ги очаква късмет и попътен вятър във всичко. Родените в трета декада, най-после ще изпитват топлина и подкрепа в ангажименти и желания.

Лъв

Ключова ще бъде седмицата за ангажименти и отношения при Лъвовете. Първите два дни от седмицата ще ви даде възможност да действате и да жънете успехи в делата си. Сряда и четвъртък ще внесат хармония в задачите ви и ще ви накарат да подредите всичко, което ви затрупва в последно време. Петък и събота ще ви зарадва с нови професионални възможности и потенциал за важни срещи и разговори. На родените в първа декада, седмицата ще даде време за размисъл и анализ на ситуациите, в които попадат. Родените във втора декада, трябва да избягват уреждане на лични отношения. Могат да очакват неразбиране в личен и професионален план. Родените в трета декада, все по-често поглеждат към други занимания или отношения. Тях съветвам да изчакат още малко, като се доверят на времето да даде отговори на някои от въпросите им.

Дева

Интересна и динамична ще е седмицата за Девите. Понеделник и вторник, спокойно ще ви въведат в работен режим с добро настроение и оптимизъм. Сряда и четвъртък са вашите най-силни дни за всичко, което решите. Те ща ви донесат лекота в постигане на целите и резултати от стари ангажименти. Петък и събота ще ви носят подкрепа в срещи и ключови разговори. На най-много спокойствие ще се радват родените в първа декада. Те могат да отдъхнат от тежките моменти през последната седмица. Родените във втора декада, могат да очакват провалени разговори и срещи. Същите трябва да избягват конфликти и интриги. Не съжалявайте за загубеното, а бъдете готови да очаквате новите подаръци на Вселената. Родените в трета декада, съветвам да избягват натоварване и ангажименти. Почивката е препоръчителна.

Везни

Пред вас се очертава прекрасна нова седмица изпълнена със събития и много отговори. Понеделник и вторник ще ви донесат добро настроение, позитивна нагласа и възможности за нови запознанства. Сряда и четвъртък ще изискват от вас да бъдете отговорни към поетите ангажименти и да свършите неотложните си дела. Петък и събота ще ви донесат заслужените успехи, спокойствие и хармония. Тогава ще получите онова, което заслужавате. Нищо повече и нищо по-малко. Родените в първа декада леко уморени ще имат нужда от повече почивка и занимания с приятни дейности. За родените във втора декада, седмицата ще бъде динамична и успешна, ако бъдат търпеливи и уважителни към своите бизнес и лични партньори. Родените в трета декада ще получат нови възможности за развитие, които си струва да обмислят.

Скорпион

Очаква ви динамична, разнообразна и предизвикателна седмица. Понеделник и вторник няма да ви носят нужната подкрепа в плановете и успеха. На тях доверете рутинните си занимания и избягвайте провеждане на ключови срещи и разговори. Сряда и четвъртък организирайте времето си и свършете онова, което ви е важно. Ще имате повече лекота и попътен вятър в ангажиментите си. Петък и събота ангажирайте времето си в приятни занимания, делови срещи и приятели. За родените в първа декада седмицата ще носи най-много спокойствие и късмет. Родените във втора декада могат да очакват нови възможности, за които ще трябва да положат усилия. Преценете какво ви е важно и се борете за него. Родените в трета декада ще срещат бързо развитие на плановете и попътен вятър в делата.

Стрелец

Пъстра на събития ще е седмицата за Стрелците. Понеделник и вторник като вихрушка ще донесат хубави събития и подкрепа в живота ви. Сряда и четвъртък щедро ще ви дадат време да анализирате и подредите всичко, което ви се случва в последно време в сърцето и главата. В тези дни не се захващайте с важни ангажименти и избягвайте провеждането на важни срещи и разговори. Петък и събота ще ви донесат сили и необходимите партньорства за да постигнете лични и бизнес резултати. Повече спокойствие могат да очакват родените в първа декада. Родените във втора декада ще получат информация, която може да не им хареса. Те трябва да бъдат търпеливи и да избягват провокации. Родените в трета декада съветвам да почиват повече и да се занимават с приятни занимания.

Козирог

За Козирозите се очертава хармонична седмица, свързана с успехи и постигнати цели. В първите дни от работната седмица е хубаво да подредите приоритетите си, като още в сряда се захванете с най-важното. Сряда и четвъртък ще са вашите прекрасни дни за действие. Разполагате с необходимия ресурс да бъдете успешни във всичко, което искате. Не оставяйте важни ангажименти за петък и събота. Тези дни са подходящи за рутинни занимания и почивка. Родените в първа декада ще се радват на спокойствие и хармония в отношенията. На родените във втора декада, седмицата ще носи приятни изненади и развитие на бизнес или лични отношения. Родените в трета декада имат време за последни щрихи на своя шедьовър. Чертайте планове и ги постигайте.

Водолей

Разкошна ще е седмицата за Водолеите, ако не решат да действат в първите два дни от нея. Използвайте понеделник и вторник да подредите задачите си и да довършите започнатите ангажименти от предходната седмица. Сряда и четвъртък ще ви донесат нужната концентрация и мотивация за активни действия. Петък ще получите заслужените си резултати и лично удовлетворение за успехите си. Съботата ще ви донесе приятни емоции и преживявания. Родините в първа декада могат да очакват по-спокойна и хармонична седмица. Родените във втора декада ще имат раздвижване в плановете и добри новини. Родените в трета декада ще се радват на късмет и зелена светлина по пътя си.

Риби

С дребни изключения, Рибите могат да очакват разкошна и щастлива седмица. Понеделник и вторник лежерно ще ви носят приятни срещи и преживявания. Сряда и четвъртък ще предразполагат към добра организация и работоспособност, но не и късмет. На тези дни оставете рутинни занимания и анализ на случващото се. В петък и събота очаквайте интересни срещи, запознанства и отваряне на нови възможности. Родените в първа декада щастливо могат да правят планове за най-важните си мечти. Късмет и вдъхновение ще прегръща родените във втора декада. Родените в трета декада ще се радват на обич и подкрепа в начинанията.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара