Не се ядосвайте, че не сте успели да изкарате отпуската си на морето, защото е възможно, през септември да ви се предостави такава възможност. Вие ще успеете не само прекрасно да си починете, но и да се запознаете с интересен човек. Хороскопът за септември 2018 година обещава любовен роман далече от дома. Ако сте сами, не изпускайте този шанс. Важното е да не се опитвате да правите прибързани изводи, а добре да се вгледате в новия си избраник/новата си избраница. Ако между вас се появи духовна близост, това вече е благоприятен знак.

Хороскопът за септември 2018 година предсказва промени в личния живот на тези, които преследват не само красивата външност, а търсят човек с богат вътрешен свят. Не е желателно да капризничите по този повод, за да не изплашите онзи/онази, които действително ви подхождат по интереси и по характер. В службата, през септември, отношенията с началника може да бъдат обтегнати, но, ако се изявите по начин, по който шефът изисква, то в края на месеца ще получите добър бонус. Постарайте се да похарчите част от парите за близките си. Подаръци всички обичат, особено малките членове на семейството.

През септември 2018 година трябва уверено да се заемете с работата си. Тогава ще може да разчитате на увеличение на доходите и повишение в длъжност. Не се спирайте пред трудностите, защото те ви закаляват. На Новолуние (9 септември) не трябва да започвате нищо ново, защото то едва ли ще ви доведе до успех. Затова пък е възможно да разговаряте с любимите си и да направите планове за бъдещето.

Астрологичната прогноза за септември 2018 година съветва да се отнасяте внимателно към всичко, което ви е малко познато. Това особено се отнася до професионалните дела. В началото на септември ще провърви на тези, които са усърдни и отговорни. Възможни са изгодни договори и делови връзки с чуждестранни партньори. Творческите личности ще въплътят удачно в живота всичко, което отдавна е в мислите им. В средата на септември е възможно не просто да се влюбите, но и да сключите брак.

Финансовото положение ще бъде стабилно, както предсказва хороскопът за септември. Но излишната суета може да ви попречи, затова трябва отрано да планирате всички вложения и покупки. За да не разклатите здравето си, закалявайте организма и се занимавайте със спорт. Но не забравяйте и за начина си на хранене.

Месечни любовни хороскопи 

Овен

На Овните през септември 2018 година ще им се иска да обсипят с внимание и грижи не само близките си, но и малко познатите хора. Вие ще се представите пред много като истински алтруисти, за което няма да съжалявате. Само трябва да укротите своите екстравагантни изцепки и импулсивния си характер.

Хороскопът за септември 2018 година препоръчва да бъдете търпеливи към роднините си. Отстъпете пред преклонната им възраст и не спорете за глупости.

Хороскопът бърза да напомни на Овните за техните най-добри качества на характера. Вие не само сте ярки и самоуверени, но и свободолюбиви, и амбициозни. Затова не позволявайте на никого да ви се качи на главата през този месец, особено в службата. Вие сте достатъчно темпераментни, но трябва да внимавате за поведението си. Този съвет е най-необходим на тези, които организират личния си живот. Ако сте импулсивни и агресивни, ще попаднете в неприятна ситуация. Към близките си трябва да бъдете внимателни и търпеливи през септември, защото вие можете не само да се усмихвате, но и да демонстрирате своя избухлив темперамент и господстващ характер.

Хороскопът за септември 2018 година предсказва за Овните радикални промени на личния фронт. Инатът едва ли ще ви помогне при изграждането на близки отношения, затова се старайте да бъдете отстъпчиви. Не търсете поводи за спорове и конфликти, защото ще се прославите като несговорчиви личности. А, ако депресията ви завладее, само опитен психолог ще успее да ви помогне. Важно е предварително да помислите какво ще обсъждате с него. Не трябва да се надявате, че ще ви помогне бързо, защото на първо място, вие самите ще си бъдете помощници.

На влюбените Овни хороскопът обещава повече радостни събития и по-малко негативи и скандали с избраника/цата. Любовта ще ви е окрили до такава степен, че ще забравите за претенциите си и предишните обиди. През септември 2018 година трябва да се доверявате повече на човека, с когото сте решили да свържете съдбата си. Тогава ще ви очаква успех не само в любовта, но и във финансовите дела Между другото, не разчитайте на големи приходи през есента. Пари ще постъпят най-рано в началото на октомври.

Хороскопът за септември 2018 година съветва Овните да обръщат по-малко внимание на онова, което говорят колегите. Нека се наслаждават на злорадството и завистта си, а вие правете правилно всичко, което началникът ви е казал. Скрийте по-дълбоко емоциите си, за да не развалите своето настроение и това на околните. Но и не трябва да бъдете откровени с всички поред, да разказвате за своите планове и личния си живот. Конкурентите през септември могат да разберат Овните не така, както на тях им се иска. Това ще доведе до сериозни промени и дори до загуба на пари.

Хороскопът за септември 2018 година не препоръчва на Овните да отказват проектите, които ще им донесат малки приходи. Всички преговори, командировки и дори някоя статия могат да станат перспективни. Важно е инициативата да идва от Овните, тогава успехът ще бъде на тяхна страна. Вие сте порядъчни и отговорни, показвайте това по време на работата си. И не се захващайте с това, което не познавате. Прибързаността в делата може да вкара Овните в капан, в резултат на което шефа да погледне строго към вас.

Хороскопът не обещава на Овните сериозни заболявания през септември. Но, ако седите често на течение или се обличате леко, ще се простудите. Трябва да сложите акцент на фигурата, която през лятото се е позакръглила. Спорт, плуване и диета ще помогнат на Овните да станат стройни и да укрепят здравето си.

Телец

Хороскопът за септември 2018 година съветва Телците да бъдат сдържани в чувствата, дори и много да им се иска да се обяснят в любов или да си излеят душата. Може да ви разберат не така, както е нужно. В личния ви живот ще се появи човек, който ще ви помогне да разрешите всички сегашни проблеми.

Обстановката в службата ще позволи на Телците да се разсеят от неприятностите, а в края на месеца ще получат желания приход. Само не се опитвайте изкуствено да промените всичко, което вече се е случило. Понякога е полезно да плувате по течението, а не срещу него.
Телците по натура не са много открити и чувствителни, особено с малко познати хора.

През септември вие ще решите да бъдете внимателни в общуването, което ще ви бъде от полза. Важно е да не скръствате ръце, ако се сблъскате с неприятности. При всички се случват проблеми, затова не драматизирайте ситуацията.

Хороскопът за септември 2018 година предсказва съдбоносна среща на Телците, които нямат своя половинка. Тя ще бъде внезапна и приятна, което ще добави оптимизъм. Няма да бъде лошо да проявите инициатива. Борете се за своите чувства, защото на избраника/цата ще им хареса вашата смелост и искреност. През септември 2018 година, Телците трябва да бъдат романтични и нежни. Маската на равнодушие не е за вас. Само не трябва да стигате до крайности, защото ще отблъснете избраника/цата си. Бъдете мъдри и уравновесени, а също избягвайте романите с женени хора.

Хороскопът обещава на Телците истинска суматоха в работата. Няма да ви се наложи да скучаете нито минута, защото ще имате толкова много проекти, че само трябва да ги осъществите в живота. От страна на колегите помощ ще получите в най-неочаквания момент, затова се доверявайте повече на тези, с които работите. Шефът ще оцени по заслуги лидерските качества на Телците, което ще доведе до повишаване на заплатата в бъдеще.

Възможна е далечна командировка по време на която самотните Телци ще направят романтично запознанство. Срещата ще започне спонтанно, но скоро ще прерасне в дълготрайни отношения.

През септември финансовото положение на Телците не би могло да се нарече стабилно. Предстои ви строго да се придържате към вече определения бюджет. Не трябва да харчите пари за големи покупки, особено, ако можете да живеете и без тях. Хороскопът за септември 2018 година е приготвил за Телците доста изгодни предложения. Само не забравяйте да правите почивки, ако усетите умора и апатия. А, ако имате възможност да си вземете отпуска, не я оставяйте за зимния период. Вие можете не само да отпътувате на някъде, но и да довършите всички планирани домашни дела.

Близките на Телците ще им помогнат да се справят с проблеми от психологически характер. Техните съвети ще ви бъдат много полезни, затова не се преструвайте, че нямате нужда. Пазете си здравето, както ви съветва хороскопът за септември 2018 година. Не пестете пари от абонаментна карта за басейн или фитнес. Особено, ако имате хронични заболявания.

Близнаци

Близнаците през септември ще трябва да доказват своя професионализъм, както на думи, така и на дела.

В личния живот са възможни разочарования и раздели, но не трябва да се отчайвате, особено, ако мислено вече сте били готови към тези радикални промени.

Хороскопът за септември 2018 година ви съветва да общувате повече с роднините си, да решавате домашни проблеми и да благоустроявате жилището си.

През септември 2018 година Близнаците ги очакват големи разочарования, ако са напористи в личния си живот. Вие никога няма да успеете да постигнете желаното, ако не укротите апетитите си и ако крачите самоуверено към целите си. Хороскопът съветва Близнаците да бъдат по-отстъпчиви и меки, и най-важното – искрени в общуването. Ако търсите идеалния партньор, то още дълго ще седите самотни у дома. Вие сте енергични и симпатични, затова бързо се включвайте в някоя компания и не отказвайте срещите и ухажванията.

Хороскопът съветва Близнаците да правят не само романтични, но и приятелски запознанства. Не обръщайте внимание на поговорката, че „Един стар приятел е по-добър от двама нови“! Вие сте комуникативни по природа, затова едва ли ще се ограничите до един приятел за цял живот. В средата на септември 2018 година ви очаква неочаквана изненада или среща.

Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Близнаците отлична и плодотворна работа. Вие ще бъдете така търсени от колегите, че дори няма да искате да пътувате в командировка и ще оставате до късно в офиса. Но помнете, че хороскопът не ви съветва да се трудите сами. За да направите кариера и да укрепите авторитета си, ще ви бъде необходима подкрепата на по-опитните колеги и активната работа на целия екип.

В началото на есента Близнаците ще трябва да се въоръжат с търпение, за да преодолеят вътрешните си бариери. Вие сами сте си ги поставили, затова не търсете виновни заради личните си преживявания. Хороскопът препоръчва да използвате прекалената си енергия за любимото си хоби. Ако отдавна сте искали да рисувате или да пеете, то се запишете на курс. Възможно е вашите таланти да дадат плодове и доведат до всеобщо признание. Не е изключено да срещнете втората си половинка на мероприятие или по време на пътуване.

Септември е много подходящ за кариерно израстване. Има възможност да постигнете не само това, което искате, но и да усвоите нова професия. Важно е да вярвате в себе си и да бъдете активни. Помнете, че такава възможност за укрепване на позициите, съдбата не дава често.

Хороскопът ви съветва да се откажете от пътешествията и екстремните видове спорт. Възможни са сериозни травми, счупвания и наранявания. Септемврийският хороскоп за 2018 година съветва Близнаците да спазват профилактичните мерки, за да не се разболеят в разгара на работата. И бъдете внимателни със спиртните напитки, интоксикацията може да бъде силна.

Рак

Хороскопът за септември 2018 година предсказва за Раците напрежение, с което да се справят ще им помогнат приятели и любимия човек. През целия месец вие ще изпитвате „прелестите“ на живота – от депресия до емоционални изблици. Но, ако Раците погледнат на някои моменти с чувство за хумор, то ще излязат победители. В края на септември ще се появи възможност да проявите творчеството си.

Хороскопът за септември 2018 година не обещава на Раците лек път към постигане на целите. Вие постоянно ще бъдете в някакво странно и леко подтиснато състояние.

Есенната тъга ще стане верен спътник на сантименталните Раци. Дори роднините и приятелите няма да могат да ви изведат от депресията, ако вие сами не се вземете в ръце. През септември 2018 година, Раците трябва да станат по-оптимистично настроени и с достойнство да приемат всички удари на съдбата. Още повече, че те няма да бъдат така тежки. Вслушвайте се в съветите на близките си, така ще можете да погледнете случващото се с позитивен поглед.

Хороскопът съветва Раците да се заемат с творческа дейност, за да „изпуснат“ парата и да намерят своята ниша в живота. Ако се съмнявате за нещо, то не се захващайте с него. Удачно ще се получите работата при тези, които рисуват, танцуват или се занимават с някакъв занаят. Хороскопът за септември 2018 година не обещава на Раците голямо кариерно израстване, но вие ще можете да проявите талантите си не само в родния град. Важно е да не унивате, а да се стараете да бъдете в центъра на събитията.

В любовната сфера, на Раците ще им провърви повече, отколкото в професионалната. Самотните представители на този знак могат да разчитат на изненади, за които дори не са и помисляли. Най-накрая ще срещнете човек, който ще ви бъде близък по дух и интереси. Само не отстъпвайте, дори и избраникът/цата да се държат не така, както ви иска. Хороскопът препоръчва да бъдете мъдри и самоуверени, а не да се криете в своята раковина при всяка трудна ситуация. Успехът непременно ще дойде, ако Раците не са прекалено мнителни през септември. Постарайте се да мислите нестандартно, ако работата се отнася до ново любовно увлечение.

Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Раците да се променят не само духовно, но и да погледнат света с други очи. Не идеализирайте човека, когото обичате. Най-добре се заемете със спешната работа, която през септември ще ви помогне да подобрите финансовото си положение. Шефът ще забележи усърдието и настървението на Раците и ще им даде доста нови проекти. Само не се паникьосвайте, ако ви затрупат. Вие ще успеете да направите всичко бързо и качествено.

В средата на септември, на Раците ще им се наложи да решават домашни и битови проблеми. Това може да бъде ремонт на дома, колата или плащане на дългове за комунални услуги. Хороскопът за септември 2018 година прогнозира, че отношенията с роднините ще станат напрегнати. Не си позволявайте никакви спорове и конфликти, особено с хора, които са по-възрастни и по-опитни от вас. В края на месеца, началството ще ви предложи допълнителни ангажименти, не отказвайте. Кратката командировка в друг град обещава на Раците ярко и незабравимо запознанство.

Лъв

През септември в главата на Лъвовете ще се въртят най-различни мисли, затова е нужно внимателно да анализират всичко случващо се. Дори не си и помисляйте да плачете, ако в любовта се случи нещо непредсказуемо.

Хороскопът за септември 2018 година препоръчва да бъдете сдържани в чувствата, за да не си навредите сами. Началото на есента ще ви донесе доста приятни изненади, затова изтрийте сълзите и погледнете позитивно на света.
Лъвовете не са свикнали да си поставят ниски цели и да се чувстват потиснати, но през септември 2018 година просто няма да се познаете. Вие ще започнете да си измисляте „едни такива“ …

От къде са се взели тези „тежки“ мисли, апатия и песимизъм? Хороскопът за септември 2018 година съветва Лъвовете да се вземат в ръце и да погледнат света по-оптимистично! Иначе ще залеете целия си дом със сълзи, ще заприлича на водопад! Още повече, че ви предстои доста работа, а и личния ви живот се нуждае от много внимание.

И така, Лъвовете трябва се превъзпитат незабавно! Важно е да станат уверени и да не чакат подаръци от съдбата, защото любовта ще ги заобиколи, парите ще свършат, а от работата – ще ги уволнят. Не искате такива перспективи, нали? Значи, заемайте позата на цар, оправете си короната и отново на бой! Хороскопът за септември 2018 година обещава на Лъвовете доста важни решения, които ще се наложи да вземат спешно. След всичко това, животът им ще се промени кардинално и то в по-добра посока. Защото е възможно през септември, Лъвовете не само да направят кариера, но и да срещнат любим човек.

Септември ще бъде успешен за онези Лъвове, които не си позволяват да мързелуват, както физически, така и умствено, по-точно, винаги нещо учат, придвижват се напред и повишават квалификацията си. Ако в началото на есента започнете да усвоявате нова професия, в бъдеще ще станете успешни и състоятелни хора. Имайте го предвид! Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Лъвовете, в службата, повече да слушат началството, а не завистливите си колеги. Идвате на работа, вършите я и си отивате. А, ако искате да се скарате или дори да се сбиете с някой от колегите си, то е най-добре след работа да отидете в спортната зала. Там има боксова круша, излейте върху нея гнева си!

За да могат мечтите ви да се сбъднат през септември, трябва малко да се постараете. Лъвовете могат да проявят своите най-добри качества, ако много поискат. И така, не губете самообладание и бъдете търпеливи. Иначе, в средата на месеца може да се разболеете. Защото организмът ви не е железен и реагира на всички ваши преживявания и затруднения.

Хороскопът за септември 2018 година съветва Лъвовете да прекарват повече време с близките и любимите си хора. Може да излезете сред природата, да отидете на хижа или заедно на цирк, например. Дори и не си помисляйте, че това е за деца. Клоуните, например, са считани за най-добрите лекари на депресията. За да укрепят финансовото си положение, Лъвовете трябва да бъдат бдителни и пестеливи. В краен случай може да си намерят допълнителна работа. Само не взимайте кредити и не влизайте в дългове. През октомври ситуацията ще се оправи, затова просто стегнете колана и купувайте само най-необходимото.

Лъвовете в началото на есента трябва да спазват хранителен режим и да бъдат много внимателни, за да не ги подведе здравето. Оставете пушенето, откажете се от екстремните спортове и по-малко се ядосвайте, защото така ви съветва хороскопът.

Дева

Астрологичната прогноза за септември 2018 година съветва Девите повече да помислят за своя живот, а не да бъдат в услуга на всички. Помнете, че добрите дела са добри само когато, не са в разрез с личните ви планове и желания. През септември 2018 година трябва смело да се хванете за работа и за нови проекти. Но не забравяйте и за домашните си задължения. Практичните, по натура Деви, ще успеят не само да запазят спестените средства, но и да ги преумножат.
През септември Девите ще се прославят като истински алтруисти, ако помагат на всички, на около. Разбира се, добротата и отзивчивостта са достойни качества, но и за себе си трябва да помислите, иначе ще пропуснете и изгодни предложения за работа, и симпатични обожатели, които ви „обикалят“ от доста време. Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Девите да довършат всички започнати проекти. Кариерата се нужда е от подем и вие го знаете. През септември ще се натрупат и доста домашни дела, затова се постарайте да свършите всичко и да направите план за цялата есен.

Девите не могат да живеят без да критикуват и без да идеализират партньора/ката си. Затова ще ви бъде трудно да постигнете компромис в личния си живот през септември. Помнете, че вие не сте „подаръци“ от съдбата, затова трябва да бъдете внимателни и лоялни към близките си хора.

Хороскопът съветва да бъдете упорити, когато работата се отнася до личните ви цели. Успехът и славата ще дойдат при тези, които съвсем точно знаят какво искат от живота.
Хороскопът за септември 2018 година предсказва за Девите ново работно място и висока длъжност. Само изберете верния път, за да не се „ препънете“. В личния живот също трябва да бъдете внимателни. Възможно е до вас отдавна да има човек, който искрено ви обича. Самотните Деви могат да направят перспективно запознанство, затова няма да им се наложи да скучаят сами у дома си през септември 2018 година.

Отношенията при влюбените Деви трябва постоянно да се обновяват, защото еднообразието ги довежда до разочарование. По-малко критикувайте избраника/цата, вие също не сте идеални.

Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Девите доста дребни задачи, от които не трябва да се отказват. Шефът е намислил за вас нещо ново, доходно, затова бъдете отговорни в работата си. Още повече, че Девите по природа са трудолюбиви и целеустремени. Тези качества трябва да пуснете в действие, когато се отнася за кариера или доход.
В началото на септември здравето на Девите може да се поразклати. Изходът е един – почивайте си повече, стремете се към положителни емоции и не преследвайте само парите. Хроничните заболявания могат да ви изкарат от „релси“. Вземете нужните профилактични мерки на време.
За да не възникнат проблеми в отношенията с домашните, трябва да определите приоритетите си. Работа и само работа? Тогава добрите ви отношения с роднините ще станат на „пух и прах“. Хороскопът за септември 2018 година предсказва за Девите голяма придобивка за дома. Това може да бъде битова техника, компютър или нова мебел. Семейните двойки ще постигнат хармония и ще се отнасят един към друг с търпение. Романтиката ще погълне изцяло Девите, затова в началото на есента е възможен годеж или сватба за самотните представители на този знак.

Везни

Везните, през септември 2018 година, трябва да направят всичко възможно, животът им да стане щастлив и перспективен. Нека есенната тъга да остане в страни, защото вие сте такива оптимисти по природа. Много удоволствие ще си доставите от общуването с нови и стари приятели.

Личният живот също ще заискри с ярки цветове. Нека промените не ви плашат, а само да ви радват. Още повече, че близките ви хора няма да ви оставят сами с проблемите и апатията.

Везните ще успеят да се справят с есенното, мъгливо настроение. Сами ще бъдат в състояние да се справят с тъгата, ако не започнете да плачете поред на рамото на всички.

Важно е във всичко, дори в ежедневието, да намирате щастливите и радостни моменти. Запомнете, че ако по време на дъжд решите да се разходите, съдбата ще ви подари много ярки впечатления. Оглеждайте се в страни, не гледайте само в краката си. Тогава ще успеете да срещнете човека, с когото да споделите живота си. Хороскопът за септември 2018 година съветва Везните уверено да вървят напред, а не да се вглеждат в миналите обиди и разочарования. Трудностите закаляват, помнете това.

Интуицията ще помогне на Везните правилно да планират живота си в началото на есента. Това може да бъде пътуване по море и любовен роман. Не трябва да борите тъгата с шоколад. Най-добре е да се заобиколите с приятни хора, за да се вдъхновите за нещо ново и неповторимо.

Хороскопът за септември 2018 година съветва Везните да бъдат дружелюбни с колегите. От това и вашата работоспособност ще се увеличи, и душевното ви състояние ще се хармонизира. Ако започнете да спорите и да се карате с тези, с които работите, ще пострада вашата безупречна репутация. Не трябва да сплетничите и да критикувате колегите зад гърба им. Ако всичко това стигне до началството, то през септември, Везните няма да видят нито бонус, нито нова длъжност.

Хороскопът за септември препоръчва на Везните да контролират емоциите си. Случайно изпусната дума по адрес на близки хора, може да се окаже пагубна. Естествено, с любимия/любимата трябва да бъдете меки и отстъпчиви. Тогава и изненади ще има, и знаци на внимание, и предложение за брак.

Хороскопът не съветва Везните да сменяват интимния си партньор/ка, защото ще подкопаете здравето си, ще се измъчите да тичате по лекари и да си правите изследвания. Семейните Везни ще получат такъв подарък от съпруга/та си, че просто ще занемеят. Той ще бъде приятен, не се безпокойте. Освен това, вас ще ви зарадват малките членове на семейството ви. А самотните Вени могат да разчитат на съдбоносна среща. Отношенията няма да бъдат мимолетни и бързо ще преминат на сериозно ниво.

Хороскопът за септември е приготвил прилична парична сума за Везните. Само не разчитайте, че ще ви се падне на лотария. На Везните ще им се наложи всичко да постигат със собствения си труд и ум. Възможно е някой да ви поиска малко пари на заем. Не бъде скъперници, защото всичко ще ви се върне скоро и с голяма лихва.

Скорпион

Хороскопът за септември 2018 година съветва да бъдете по-внимателни, дори и всичко наоколо да ви се струва лесно и достижимо. Дори и да преливате от енергия, все пак сто пъти премислете точните стъпки към целта. Възможна е поява на завистници в работата и личната сфера. Скорпионите може да станат мишена за тези, които не умеят така уверено и сериозно да постигат резултати.

През септември 2018 година, Скорпионите трябва уверено да вървят към своите цели, без да забелязват препятствията и проблемите. Много ще се опитват да ви избутат от правилния път, но вие не обръщайте внимание на това.

Важното за вас са работата и близките хора, които винаги ви подкрепят с мъдри съвети. Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Скорпионите успехи във всички сфери. Твърдост на духа и интуиция са качествата, които ще ви помогнат да постигнете резултати. Но, ако искате да бъдете щастливи в личния си живот, то е нужно да се разделите със съмненията и спомените за предишна любов.

Хороскопът съветва самотните Скорпиони да бъдат бдителни, за да не пропуснат покрай себе си интересният и надежден спътник в живота си. Не се обърквайте относно обожателите, иначе сами ще съжалявате за това. Поставете си достижими цели, за да създадете крепки и искрени отношения. Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Скорпионите дългоочакваната отпуска, затова може още в началото на месеца да си купите билетите за пътуване към морето или зад граница. Само преди отпуската завършете всички започнати проекти, за да нямате неприятности с началството. В зависимост от това, с какво настроение и настървение Скорпионите се заемат с новите дела, ще зависи тяхната кариера и финансовото им положение.

Скорпионите не обичат да се занимават с рутинна дейност, но през септември 2018 година именно дребната работа ще ги доведе до успех. Дори и да не сте кариеристи, все пак се стремете към нещо по-високо и перспективно. Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Скорпионите да направят почивка, за да станат прекалено усърдни и да не разклатят здравословното си състояние. Точният план на действие е онова, към което трябва да се придържате в началото на есента. Енергията и темпераментът на Скорпионите ще бъдат безкрайни. Естествено е, конкурентите да не рискуват да си имат работа с вас. Само външно вие сте мили и любезни, но от вътре бушуват страсти. Помнете, че дребните спорове с колегите могат да ви доведат до сериозни конфликти.

Здравето на Скорпионите през септември 2018 година ще бъде на висота. Дори и да се простудите, лечението ще бъде кратко. Имате записани няколко „бабешки“ рецепти, които ще ви помогнат да се справите с проблема за ден, два. Ако работата ви е свързана с компютър, не забравяйте да правите гимнастика за гърба.

Хороскопът за септември 2018 година обещава на Скорпионите реализация на стари планове. Само по-малко мислете, а повече действайте. Вие ще успеете да повишите своята квалификация, ако не бъдете прекалено суетни и придирчиви. Това особено се отнася за творческите личности. Във финансов план, Скорпионите трябва първоначално да претеглят всички „за“ и „против“, а след това да влагат и да харчат пари.

Хороскопът съветва внимателно да подписвате документите, за да няма измами и финансови загуби. В началото на септември, Скорпионите ги очаква приятно пътуване по лични дела. Възможно е да получите признание в любов от човек, от когото изобщо не сте очаквали такова отношение. Ако вие самите изпитвате симпатия към него, то кажете му за това. В противен случай не мътете главата на човека.

Стрелец

През септември 2018 година Стрелците сами няма да могат да разберат от къде са се взели силите и енергията, които са в изобилие и какво да правят с тях. Може би трябва да ги използват за активна и продуктивна работа? Или, най-накрая, да се заемат с организирането на личния си живот?

Хороскопът за септември 2018 година съветва Стрелците по-малко да се ровят в мислите си, а да започнат да действат конструктивно. С конкурентите в службата се дръжте принципиално, за да не загубите онова, към което така дълго сте се стремили.

Енергията на Стрелците през септември 2018 година ще изригва постоянно. Вие ще успеете да демонстрирате своите таланти, както в творческата, така и в техническата сфера.

Важно е да не прекалявате с амбициите и горделивостта си, защото може да се окажете зад борда на успеха. Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Стрелците да бъдат целеустремени, но и планомерни. На вас не ви достига тактичност и гъвкавост, които помагат при постигането на желания резултат без варварски натиск. Дори с конкурентите трябва да бъдете по-лоялни и гъвкави, за да не се озлобят към вас още повече.

Хороскопът съветва да не се занимавате с лекомислени романчета, а сериозно да погледнете на личния си живот. Защото животът преминава като ден, а вие ще си останете сами, без спътник. Разбира се, да се ходи по срещи е приятно, но е време да изберете онзи/онази достойния/достойната и единствения/единствената. И не трябва да говорите, че този няма добра външност, а другия е съвсем лишен от разум. Стрелците обожават да критикуват, но след това страдат за това. В края на месеца не е изключена любов пръв поглед, затова трябва се оглеждайте, за да не пропуснете това красиво чувство.

Хороскопът за септември 2018 година не обещава на Стрелците безоблачна обстановка в службата. Обратно, ще ви се наложи да се борите за своето място под слънцето и да доказвате професионализма си. Но, ако бързо и качествено се справите с новите проекти, то очаквайте похвала от шефа и уважение от колегите. В началото на септември Стрелците ще имат доста задачи и не трябва да ги изпускат. По възможност повишавайте квалификацията си, учете се и посещавайте семинари.

За укрепване на здравето и външния си вид, Стрелците трябва да преразгледат някои навици в своя живот. Посетете масажист и козметик, а също си направете изследване при личния лекар. Не оставяйте болестите, иначе те ще доведат до сериозни усложнения през септември.

Хороскопът за септември 2018 година обещава на Стрелците период на кардинални и ярки премени. Вие ще успеете да усвоите такава специалност, за която сте си мечтали още в юношеството. Това може да бъде художник, декоратор или нещо друго. За повишаване на статуса си в обществото, Стрелците трябва да направят запознанства с влиятелни личности. Само не бързайте да правите изводи, ако не сте сигурни до къде ще ви доведе общуването с някои хора.

Хороскопът препоръчва на Стрелците да се погрижат за своето психическо състояние, особено, ако често нервничите за дреболии. Ще имате доста дългове, но не си и помисляйте да взимате кредити. Приятелите и роднините ще ви помогнат, с каквото могат, затова се постарайте през септември 2018 година да се оправите със собствени сили.

Козирог

Астрологичната прогноза за септември 2018 година предсказва на Козирозите труден месец, когато няма да има светлина нито в любовта, нито във финансите. Животът ще ви се стори толкова проблемен, че ще се отчаете истински. Близки приятели ще помогнат на Козирозите, като им предложат мъдър изход от ситуацията. Ако вие преминете достойно всички изпитания, то животът ще ви подари много ярки събития и впечатления. В края на септември няма да бъде лошо да попътувате и да си починете.
Ако Козирозите са чували за „черен“ период, то именно с това ще им се наложи да се сблъскат през септември 2018 година.

Практически във всички сфери на живота се очакват неприятности и затруднения – личен живот, служба и финанси. Не трябва да гледате песимистично на света, защото много ситуации ще успеете да разрешите, успешно, още в средата на месеца, ако сте мъдри и находчиви. Още повече, че изпитанията правят Козирозите още по устойчиви духом и самоуверени. От вашето настроение зависи всичко, затова не нагнетявайте обстановката. Хороскопът за септември 2018 година съветва Козирозите разумно да планират работата и почивката, за да не се окажат без си ли в началото на есента.

Самотата в личния живот също не трябва да плаши Козирозите през септември, защото може да използват това време за размисли, почивка сред природата и шопинг. А отдавна ли не сте били на риба или на лов? Близък човек, когото Козирозите отдавна и добре познават, може да им се обясни в любов. Важно е сами да решите как да се държите с него – приятелски или с чувства. Не е желателно да бързате с решението, ако сърцето не е готово за кардинални промени.

Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Козирозите нееднозначна ситуация. Възможно е да ви помолят да нашите заявление за напускане по собствено желание. Не се отчайвайте, защото ще се появи шанс да се разделите с това място и да си намерите по-перспективна работа. Не само интересна, но и доходна. През септември, Козирозите ги очакват нови запознанства, срещи със стари приятели и изгодно предложение за сътрудничество. Има възможност да научите нещо ново, да посетите семинар или курс за повишаване на квалификацията.

Опита и знанията си Козирозите могат успешно да претворят в практиката и в активната си дейност. Хороскопът препоръчва да се вземете в ръце, за да не позволите на емоциите и гнева да разрушат топлите отношения с колегите. Старайте се да бъдете логични и мислещи в общуването, а също и точно да излагате своите мисли. Хороскопът за септември 2018 година съветва Козирозите да се съобразяват не само със ситуацията, но и с хората. Гъвкавост и лоялност са добри качества за тези, които се стремят да реализират целите си.

През септември можете смело да планирате бременност, ако сте жена, която отдавна мечтае за майчинство. Не забравяйте за витамините и изследванията при специалист. Тези, които искат да се отърват от излишните си килограми трябва да посетят диетолог и да разработят ефективна програма за отслабване. В средата на септември трябва да бъдете внимателни в отношенията си с любимия човек. Вашата раздразнителност и придирчивост могат да доведат до раздяла.

Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Козирозите да не влагат пари в непознати проекти. Вие ще загубите повече, отколкото бихте могли да си позволите. Творческите Козирози могат да проявят таланта си на световно ниво, създавайки истински шедьовър в художествената и литературната дейност.

Водолей

През септември 2018 година на Водолеите ще им се наложи така да планират живота си, че да им стигне време и за работа, и за любов. Самотните Водолеи могат да се запознаят с достоен човек, с когото да не искат да се разделят. Септемврийският хороскоп съветва Водолеите да се откажат от лекомислените романи, защото ще ви разочароват и ще ви доведат до депресия. Погрижете се за финансовото си положение, за да не се наложи да броите всяка стотинка.

Хороскопът за септември 2018 година съветва Водолеите да намерят баланса между професионалния и личния живот. Не бъдете загадъчни и непредсказуеми при общуването си с хората, иначе ще загубите най-ценното – доверието. Ако Водолеите постоянно остават в службата, то могат да забравят за любовта и романтиката. Още повече, че вие имате доста ухажори и ви остава само да изберете най-надеждния/та и най-симпатичния/та. Водолеите така са свикнали с безотговорността в личния си живот, че сами страдат от това. В действителност, вие сте нежни и внимателни, единствено не ви достига самоинициатива.
В семейството на Водолеите може да има спорове, заради ревност. Това означава, че трябва да станете по-сдържани, за да не стигнете до развод. Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Водолеите от всичко по малко в службата – разправии, спорове и клюки. Макар, че за вас ще бъде добре да се занимавате само с проектите, от които ви зависят кариерата и доходите. Личния живот и интересите си оставете за себе си, за да не ги обсъждат колегите зад гърба ви. Уверено се движете към целите, така ще успеете да постигнете успех по-бързо от останалите сътрудници. По-малко се терзайте от съмнения в службата. Енергията ви ще стигне за всички начинания, а също и за борба с конкурентите. Няма да минете без завистници през септември, но те не са така умни и изобретателни като Водолеите.

Хороскопът за септември 2018 година е приготвил ценни препоръки за Водолеите, относно запазване на здравето. Важно е да не седите под климатик и да спазвате профилактични мерки. Вие сте така привлекателни външно, че и физическото ви състояние трябва да съответства на това. Не трябва цялото си време да използвате за постигане на финанси и кариера. Водолеите трябва да се погрижат за вида си – и прическата, и дрехите трябва да бъдат прегледани.

В края на септември 2018 година, хороскопът препоръчва на Водолеите да се вгледат в обкръжението си. До вас има човек, който е готов на всичко, заради вашата очарователна усмивка. Възможни са битови проблеми, преместване и продажба на жилище. За всичко, което сте решили да купите, ще се намерят пари.

Риби

Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Рибите успешно разрешаване дори на тези проблеми, които идват от миналото.

Няма да ви се наложи да се стараете особено, за да преодолеете трудностите.

Рибите ще се реализират прекрасно в творчеството и ще успеят да получат перспективни предложения за бъдещето. Финансовите приходи ще им позволят да укрепят материалното си положение за есента.

Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Рибите отличен и продуктивен месец. Ще се наложи да събирате реколта не само на полето, но и в службата. Много от проблемите така леко ще се разрешат, че вие изобщо няма да ги усетите.

Особено ще провърви на творческите Риби, които постоянно нещо съчиняват, измислят и създават. Препятствията на пътя към целта ще ви помогнат да се промените душевно, в по-добра посока. Важно е да не изпуснете възможността да се издигнете в кариерата и да заработвате пари. Ще има много изгодни предложения, но не се захващайте с всички наведнъж.

Рибите по натура са сантиментални и чувствителни, затова есенната депресия може да ги обхване изцяло. Ще ви се иска да си лежите и само да гледате в тавана, което са първите признаци на депресията. Хороскопът за септември 2018 година ще помогне на Рибите да се измъкнат от това унило състояние, ако те самите не се противопоставят на това. И така, ставайте, вдишайте дълбоко и напред към нови постижения! Стига сте се оплаквали и сте се жалили по различни поводи. Още повече, че е време да организирате личния си живот. Половинката няма да дойде сама на прага, затова се оправете и тръгвайте да се запознавате!

Хороскопът обещава на Рибите романтично и лъчезарно настроение, такова, че дори мрачното време няма да ви притеснява. Кой е казал, че вие сте непристъпни? Всичко това е блъф, затова им докажете обратното. Станете нежни, внимателни и най-важното, приземени. Тайните и загадките са предостатъчни. Ако обичате, не задържайте в себе си това невероятно чувство. И не е нужно да проверявате чувствата на своя избраник/своята избраница. Достатъчно е само да погледнете в неговите/нейните очи и всичко ще разберете, ще се предадете.

В личния живот на Рибите ще появи нов и интересен човек. В началото отношенията ще бъдат приятелски, но с времето ще прераснат в дълбоки чувства. В началото на септември се очакват доста пътувания, както делови, така и от личен характер. По това време Рибите ще направят съдбоносно запознанство. Вие вече не можете да бъдете сами, ако не сте принудени да го правите. Това означава, че хороскопът за този месец, по всякакви начини ще се опитва да изкара Рибите от дома им и да ги изпрати на среща с втората половинка.

Паричната ситуация ще бъде стабилна, но със здраве може да имате проблеми през есента. Ако постоянно се ядосвате и нервничите, то сърцето ви няма да издържи на такива натоварвания. Ако е възможно, почистете съдовете. Естествено след консултация с лекар. Рибите трябва да се наспиват, повече да се разхождат и да се хранят с режим. В спортната зала бъдете внимателни, за да не получите травма или разтягане.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – в личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара