Ако през септември ви се е налагало да работите постоянно, то през октомври 2018 година може малко да си починете. Смело планирайте отпуската и купувайте билетите. Дори и в намръщеното есенно време може да се разхождате по плажа и да показвате усмивката си на околните. В края на октомври ще усетите повече сили за нови постижения и активна работа.

Хороскопът за октомври съветва в началото да довършите всичко започнато, за да не разочаровате началника. Вие не се нуждаете от допълнителни напомняния, че от енергичността ви зависят и кариерата, и финансовото положение.

Имате важна мисия в октомври? Тогава не си позволявайте да мързелувате, дори, ако на пътя ви се появят сериозни препятствия. Вие имате достатъчно сили и възможности, за да ги преодолеете. В началото на месеца очаквайте интересни срещи, някои от тях ще прераснат в стабилно приятелство.

На любовния фронт могат да се появят както разочарования, така и настойчиви съперници. Ако харесвате някого, не му позволявайте да си отиде, правейки избор не във ваша полза.
Хороскопът за октомври препоръчва да отделяте по-малко време на приятелите и приятелките си. Иначе няма да можете да организирате личния си живот. Много хора ще успеят да преосмислят не само духовните си приоритети, но и да се ограничат в общуването с нужните хора.

Хороскопът съветва повече да мечтаете, да фантазирате и да не забравяте за романтиката. Още повече, че ще получите възможност за изпълнение на отдавнашно желание. На Новолуние (9 октомври) не е желателно да взимате решения, да тръгвате на път и да се карате с близките си.

Кой е казал, че депресията настъпва през есента?

Тя може да ви „награби“ по всяко време на годината, ако се отпуснете и се оставите „в море“ от въображаеми проблеми. Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва да се заобиколите с позитивни хора, да излизате често сред природата, на хижа и да забравите за дребните недоразумения. Дори и да не сте срещнали любимия си човек, това не е повод да тъгувате. В деловата сфера ще се появи възможност да направите перспективно запознанство. Особено, ако станете по-комуникативни и отстъпчиви.

Хороскопът обещава искрени отношения с човек, на когото не сте обръщали внимание по-рано. Относно финансите – трябва да изключите авантюрите и рисковете. Това в по-голяма степен се отнася за жените и творческите личности.

Месечни любовни хороскопи 

Овен

Хороскопът за октомври предсказва на Овните труден месец, когато и времето, а и личният ви живот ще се окажат в „сълзи“. Но, ако вие достойно преминете през всички изпитания, то съдбата няма да забрави да ви възнагради. Важното е да не изпаднете в депресия, а да се оправите с всичко, което се случва. Овните ще могат да вземат вярното решение чак в края на месеца. И то, ако се вслушат в гласа на собствения си разум. Ако Овните направят грешки, ще се наложи дълго да ги оправят.

Самостоятелно решавайте и проблемите, които ще възникнат не по ваша вина. Възможни са разправии с хора, недоразумения в работата и финансови загуби. Но всичко ще се реши по-бързо, отколкото си мислите.

Хороскопът е приготвил на Овните не само неприятни изненади, но и шансове за успешно изкачване във всички сфери на живота.

Инатът е в кръвта на Овните, затова трябва по-малко да използват това качество в любовта и в общуването с колегите си. Ако не спрат да държат на своето, в отговор ще получат съответната реакция на всички свои действия. Хороскопът съветва да действате разумно.

В любовта, Овните трябва да бъдат по-малко ревниви и импулсивни, защото чувствата се градят върху доверие и искреност. Самотните представители на този знак, в средата на октомври, ще започнат роман с влиятелен и интересен човек.

Хороскопът е приготвил за Овните приятни дреболии, които ще им помогнат да разберат и да приемат избраника/цата такива, каквито са. Старайте се да се вглеждате в тези, които са интересни не само външно, но и по характер.

През октомври, животът ще се стори на Овните доста по-ярък и наситен, като причината за това ще бъде не само успешната кариера, но и личната сфера. Вие ще успеете да се справите с всичко ново и неизследвано, а също и ще натрупате много и ценна информация.

Хороскопът съветва Овните да внедрят идеите си в активна дейност. Дори и любимото ви хоби ще ви помогне да израснете професионално, ако подходите към него от правилната посока. Отличното финансово положение ще ви придаде целенасоченост, а също и ще ви позволи да започнете собствен бизнес.

В приятелските отношения на Овните също ще има радикални промени. С някого ви предстои да се разделите, а на друг да протегнете ръка за помощ. Така или иначе вие ще разберете, че новите запознанства са възможност още веднъж да се убедите в своята искреност.

За да укрепят здравето си през октомври, Овните трябва по-често да почиват. И не у дома на дивана, а на чист въздух.

На Овните им предстои да се занимават с битови и домашни проблеми, и да благоустрояват дома си. Трябва да контролирате емоционалното си състояние, особено когато разговаряте с роднини. Хороскопът съветва Овните да бъдат по-търпеливи към тези, които са близо до тях.

Телец

През октомври за Телците на първо място ще бъде семейството. А и роднините, и приятелите, на които вие напоследък забравяте да позвъните. Астрологичната прогноза съветва Телците бързо да оправят отношенията с тези, които наистина са им скъпи. Не се страхувайте да потърсите помирение първи, ако спорът доста се е разгорещил. Защото такава постъпка от ваша страна е достойна за уважение. А гордостта скрийте по-далече.

Телците трябва повече да общуват с близките си, а не цялото си време да посвещават на работата и кариерата. Ако с някой от роднините или приятелите отдавна сте в спор, то е време да потърсите помирение. Направете първата крачка вие, за да не се обвинявате след това за безхаберието си.

Хороскопът съветва Телците да се заемат с организирането на личния си живот. Така и ще си останете самотни, ако на първо място поставите работата и финансовото положение. Не трябва да чакате някой да дойде при вас и да се запознаете. Телците трябва да станат по-инициативни, за да привлекат към себе си вниманието на симпатична и надеждна половинка. Разбира се, хороскопът не препоръчва да забравяте за приятелите си през октомври. Защото от отношенията с тях зависи както душевното състояние на Телците, така и деловите им отношения. Важно е, че при Телците ще се появи възможност да намерят човек с когото не само да обсъждат проблемите си, но и да се повеселят.

Хороскопът предсказва на Телците жестока конкуренция в работата. Колегите ще опитват да ви поправят и изпреварят, а шефът ще негодува, заради закъснялото предаване на проект. Какво пък, можем да ви пожелаем повече търпение и усърдие, иначе няма да видите нито бонуси, нито кариерно израстване. Телците трябва да поемат отговорност за предишната и новата си дейност, за да израснат в очите на началството. Действайте и не чакайте някой да свърши вашата работа. Само не бързайте, а внимателно обмисляйте всичко.

Хороскопът е приготвил за Телците специален график, който ще им помогне да запазят силите и енергията си. Вие толкова много работите, че организмът ви не може да се справи с натоварването. И в резултат на това се появяват простудни заболявания и хронична умора. От отрицателните емоции също трябва бързо да се отървете, за да не се окажете с записан час при психотерапевт.

През октомври на Телците ще им бъде трудно да се справят с промяната на настроението. На хората трябва да се усмихвате и да говорите без спиране, а всъщност душата ви е тъжна и мрачна. Макар че вие самите искате винаги да изглеждате добре, за да могат околните за забележат вашите таланти и да ги оценят по достойнство.

Хороскопът препоръчва на Телците да си поставят реална цел, за да не се съмняват в нейната реализация. Ако се представите от най-добрата си страна, ще получите по-висока длъжност. А в любовната сфера всичко ще бъде ярко и безоблачно. Телците не трябва да се оставят да бъдат манипулирани, защото ще попаднат в плен на илюзиите. Целият месец дръжте ситуацията под контрол, за да не допуснете куриозни ситуации.

Близнаци

Хороскопът за октомври съветва Близнаците да погледнат себе си и своето поведение от страни. Вие постоянно се дразните и се карате с близките си хора. Какво ви е? Агресията и гневът ви разкъсват на части. Може би е време добре да си починете, да отпътувате на някъде или в краен случай да посетите опитен психолог? Помислете си и решете сами, само не бездействайте!

Агресивността на Близнаците през октомври постепенно ще угасне, а каква е причината за това зверско състояние, дори и самите Близнаци няма да могат да си обяснят. Приятелите и роднините не могат да разберат защо ту избягвате отговорите на техните въпроси, ту ги нападате с гневно изражение.

Хороскопът препоръчва на Близнаците добре да си починат, да релаксират и да се усамотят. Ако успеят да направят всичко това, то късметът ще бъде на тяхна страна. А и ще успеете да приведете в равновесие душевното си състояние. Макар че няма да бъде лесно да направите всичко това в личния си живот. Близнаците вече са нарушили толкова много правила, че сега е необходимо да ревизират плановете си. Важно е да не гълтате транквиланти, за да приведете в нормално състояние нервната си система.

Хороскопът обещава на Близнаците не само спокойни, но и спорни моменти в личната сфера. Вие ще бъдете прекалено мнителни и чувствителни, затова няма да можете да оцените обективно ситуацията. Ще започнете нещо да доказвате, да обяснявате и дори да натрапвате своята гледна точка. Мястото на такива любители на правдата не е в колектива , а на барикадите. Понякога, през октомври ще ви се налага наистина да се стегнете, за да определите кой ви е приятел и кой не.

Хороскопът обещава на Близнаците доста обожатели, които ще започнат да ги „атакуват“ от всички страни. Те дори ще се посъветват с приятели кого/коя да изберат. На самотните предстои среща с човек, който ще ви обещава всичко, а след това ще се изниже безследно. Не съжалявайте, защото всичко това е за добро.

Хороскопът ще се постарае да предпази Близнаците от користни и лъжливи хора и ситуации, иначе, до края на годината, те ще затънат целите в това. В началото на месеца им предстоят чести командировки и излети сред природата.

Само с работата нещо няма да им се получи. През октомври на Близнаците ще им се наложи да отстояват своето „място под слънцето“, за да не се окажат без пари и перспективи. Трябва да избягвате конфликтите с колегите, иначе раздразнителността и гневът ще станат ваши верни спътници до края на месеца.

Хороскопът съветва Близнаците да си пазят здравето, да не се простудяват и да си лягат рано да спят. В края на месеца ще се появи възможност да смените не само работата, но и местожителството си.

Във финансов план, на Близнаците ще им помогнат пестеливостта и практичността, които не са характерни за тях качества. Предстои да похарчите голяма сума пари за нуждите на семейството, битови проблеми и ремонт на жилището. Това означава, че през октомври трябва да потърсите допълнителна работа.

Рак

През октомври Раците трябва да спрат да хленчат и да се самообвиняват за всичко, а уверено да се заемат с работата и личния си живот. Стига сте се ядосвали за минали грешки! Прекалено много изисквате от другите, а вие самите не предприемате нищо, за да заслужите любовта и доверието им. Астрологичната прогноза за октомври съветва Раците да мотивират своите действия, за да постигнат желаната цел, иначе ще ви затрупат нови проблеми.

Раците ще бъдат така песимистично настроени, че дори и близките няма да могат да ги изкарат от това състояние. Може би трябва да спрете да се потискате и бъдете нещастни създания, защото всички приятели ще се разбягат.

Хороскопът не съветва Раците да нагнетяват обстановката и да си измислят проблеми. Още повече, че животът се състои от светли и тъмни периоди, нали знаете? Раците трябва да станат по-оптимистични и уверено да се движат към набелязаните цели.

В любовната сфера, всичко при Раците ще бъде твърде прозаично. Иска ви се, разбира се, да изживеете любовта на живота си, но съдбата ви среща не с „тези“. Не е изключен роман с човек, който познавате от училище или от университета. Това ще бъде не просто симпатия, а истинска страст. Хороскопът не препоръчва на Раците да се задълбочават в предишни връзки. Нека те си останат в миналото, нека всичко си остане забравено. Защото едва ли ще успеете да възстановите отношенията, които вече са претърпели много трансформации. Но, ако избраникът/цата са настойчиви и непоколебими, то е по-добре да се „предадете“, т.е. може да се съгласите на официален брак.

В службата, Раците ще искат не само да преизпълнят плана, но и да докажат на колегите си, че са отлични професионалисти. Промените ще бъдат за добро, ако вие спрете да обръщате внимание на миналите грешки и станете по-самоуверени. Ако Раците се научат търпеливо да чакат и усърдно да работят, то в края на октомври ги очакват бонуси и повишение в службата. Хороскопът препоръчва на Раците да бъдат активни, особено, ако работата се отнася до глобални проекти. По-малко мислете за това, че вие сте вечния неудачник. Старайте се да бъдете на себе си не само съветник, но и психолог.

През октомври Раците трябва да изследват ендокринната си система, възможни са промени в настроението и излишни килограми, заради разстройство на щитовидната жлеза.
Атмосферата в дома на Раците ще бъде такава топла и слънчева, че никой няма да повярва, че на вън бушува хладният октомври. Вие ще започнете да проявявате невероятна грижа за близките си хора, ще довършите ремонта и ще купите всичко необходимо за семейството си. Хороскопът ви съветва да не се ядосвате за направените разходи. Ще имате достатъчно пари за това. Хороскопът за октомври 2018 година обещава на самотните Раци, в средата на месеца, незабравимо запознанство. То ще бъде истинската любов, за която пишат в книгите.

Лъв

Властолюбивите Лъвове ще решат през октомври да демонстрират своите царски маниери в пълна степен. Вие непременно ще влезете в някаква ситуация, от която изходът ще бъде труден. Е, към каквото сте се стремили, такова сте получили. Хороскопът препоръчва на Лъвовете по-малко да спорят и да отстояват мнението си. Ако са ви малко впечатленията и емоциите, търсете ги в любовната сфера. Така ще ви бъде по-спокойно.

През октомври на Лъвовете хронично няма да им достигат положителните емоции, което може да ги подтикне към авантюри. Избягвайте конфликтите с околните, иначе работата ще приключи с грандиозен скандал. Хороскопът съветва Лъвовете по-малко да спорят, особено, ако никой не ви кани да участвате активно в това. Старайте се да уравновесявате своето душевно състояние, за да не си навлечете проблеми и неприятности.

На Лъвовете ще им бъде трудно да се примирят с ролята на „втора цигулка“ в семейните отношения. Вие през целия октомври ще отстоявате своята гледна точка и рязко ще променяте плановете си. Темпераментът ви ще бъде доста горещ, което може да се отрази на личния ви живот. Тези, които все още са сами, вероятно ще намерят „своя“ човек. Възможно е това да е стар/а познат/а, който/която преди не ви е интересувал/а много.

Хороскопът препоръчва на Лъвовете да бъдат внимателни, иначе ще имат много разочарования в любовта. Ако прекалите с емоциите е по-добре да се изолирате от обществото.

През октомври Лъвовете ще бъдат крайно безразсъдни когато се отнася до кариерата и основната работа. Няма да бъде лошо да повишите квалификацията си, ако целта ви е да се изкачите на върха. В любовната сфера, в средата на месеца, съдбата ще ви срещне с истински Дон Жуан, затова бъдете внимателни. В краен случай можете да кажете на човека какво наистина мислите за него и то без да е необходимо да сте вежливи.

Хороскопът не е приготвил голяма сума за Лъвовете, но няма и да се налага да живеят в бедност. Важно е спокойно и усърдно да работят, за да подсигурят себе си и семейството си. Невероятната жизнена издръжливост на Лъвовете няма им да позволи да се разболеят. Но трябва да спите повече, а не да гледате трилъри по цяла нощ.

Ако в началото на октомври Лъвовете повече действат и по-малко говорят, то може да разчитат на успех в професионалните дела. Защо ви е да давате обещания, които после няма да изпълните? Началството няма да одобри това ваше поведение, а по този начин може да се лишите от бонусите. Хороскопът не ви съветва да взимате пари на заем. Живейте с това, което имате, а най-добре е да си намерите допълнителна работа.

Хороскопът предсказва на Лъвовете любов от пръв поглед. Това ще се случи в средата на месеца, когато вие дори и не мислите за нови чувства. Важно е да бъдете благоразумни и да не се оставяте страстите да ви водят.

Дева

През октомври Девите така силно ще драматизират всичко, което се случва, че сами ще повярват на това, което са си измислили. В това именно е и проблемът, от който близки приятели ще им помогнат да се избавят. Ако в колектива вие ще поемате отговорност за всички сътрудници, то след това няма да се оплаквате от лошо самочувствие и психическа умора. Хороскопът препоръчва на Девите внимателно да анализират всичко, с което ще занимават в средата на есента.

През октомври Девите ще бъдат толкова чувствителни и уязвими, че дори близките им ще спрат да ги познават. От къде се е взело това при вас? А и защо драматизирате ситуациите, които не зависят от вас. Вашето прекалено желание да помагате на другите може да се превърне в разочарования и загуби. Хороскопът не препоръчва на Девите да поемат отговорност за тези, които дори не разбират значението на тази дума. Постарайте се да анализирате своето поведение, за да не допускате за напред повече такива грешки.

Разбира се, на Девите ще им бъде трудно да се примирят с много моменти, защото те, повече от всички останали, се стремят към идеала, затова често се славят като педанти и максималисти. Помнете, че през октомври трябва да бъдете по-меки и отстъпчиви в общуването с хората, иначе добрите отношения ще останат в миналото.

В любовта не трябва да бъдете прекалено прагматични. Ако не сте обвързани със сериозни отношения, то не се страхувайте да ходите по срещи и да се държите разкрепостено. Дори не пречи да завържете запознанство в социалните мрежи. Обратното, вие ще откриете в себе си много интересни неща. Девите не само могат, но е и задължително да се простят със своята скромност. Ако чувствате, че се влюбвате, не го крийте в себе си. През октомври всичко е възможно – от нежни признания до предложение за брак.

Хороскопът съветва Девите да бъдат сдържани в колектива- вие така открито и остро критикувате по-малко опитните и грамотни колеги, че те вече ви ненавиждат. За какво са ви такива отношения, които само ще затруднят работния процес. Още повече, че съвместната дейност над проектите ще ви позволи да постигнете зашеметяващи успехи. А и финансовите ви приходи ще се подобрят неколкократно. Често Девите носят лошото си настроение от работата у дома, а и обратното. Постарайте се да контролирате поведението и мислите си.

Хороскопът обещава на Девите неспокоен месец. На плещите ви ще седи всичко – дом, бит, ремонт, финанси. Между другото, дори с пренасянето и с продажбата на жилището ще се занимавате именно вие. Но не съжалявайте предварително, защото ще ви стигнат и времето, и силите за всичко. Особено, ако повикате на помощ роднини и приятели. Важно е през октомври Девите да не забравят за основната си работа, която ги храни и им дава възможност да се развиват.

В края на октомври е възможно да попаднете на съкращения, затова е важно да ходите на време на работа и да не забравяте за преките си задължения. Търсете не само съмишленици, но и влиятелни в обществото хора. Хороскопът предсказва на Девите роман с началника или с колега. Ако човекът е семеен, то се пазете, защото работата може да завърши с развод.

Везни

Хороскопът за октомври обещава на Везните „бесен“ жизнен ритъм, море от енергия и емоционален подем. Странното е, че вие няма да се взривите или да излетите от такова колосално количество сила. На творческите Везни това ще им бъде само от полза. Вие ще успеете да направите такива открития и да откриете голямата истина, че всички ще ви завидят. Важно е да не се затваряте в себе си, иначе ще отблъснете надеждни приятели. А и избраникът/цата няма да бъдат щастливи, че ви виждат само веднъж в месеца.

През октомври Везните ще се чувстват енергични и бодри като, че на улицата не е вече есен, а горещо лято. Вие ще успеете да решите всички свои проблеми и ще преодолеете препятствията, особено, ако се занимавате с творческа дейност. Хороскопът предрича на Везните непредсказуеми ситуации, от които само интуицията ще им помогне да излязат. Бързо и леко ще намират отговори и на най-трудните задачи. Важно е да не се ядосват от изводите, а също и повече да общуват с нови хора. Дефицит на общуване през октомври няма да има, затова не пренебрегвайте тези, които са обърнати към вас с цялата си душа.

В любовта, на Везните не им достигат страст и искрени чувства, но грижливият Купидон ще направи всичко възможно, за да получат порция щастие. Веселете се от душа, срещайте се с ухажори и бъдете самоуверени дори с тези, които са на по-високо ниво от вас. Хороскопът съветва Везните да бъдат по-смели в постъпките, но преди това всичко да „претеглят“. Вие, буквално като магнит, приличате към себе си възхитителни погледи. Ако изберете подходящи методи за привличане на избраника/цата, то никога няма да се разделите с тях. Самотните Везни могат внезапно да се влюбят в човек, когото са считали просто за приятел.

Везните обожават изненадите и неординарните вещи, затова хороскопът няма да ги оставят да скучаят през октомври. Дори в работата си, вие ще покажете своето майсторство в нова светлина. Ще ви се иска не само да работите над стари проекти, но и да създадете основа за реализиране на оригинални идеи. Но не трябва да живеете само за работата си, трябва да отделяте повече време на близките си хора.

Хороскопът е приготвил леко неприятни изненади за Везните по отношение на здравето. Възможни са мигрена, отскачане на кръвното и алергични реакции. Не се опитвайте да се отървете от проблемите без доктор.

През октомври на Везните ще им се иска леко да се отпускат и да си починат. Вие ще се стремите към домашен комфорт, ще избягвате масовите мероприятия и купоните с приятели. В семейния живот ви очакват романтика и идилия. Отношенията със съпруга/та ще искрят с ярки есенни цветова, ако Везните сами нещо не развалят. Трябва да гледате на живота така, както го прави вашата половинка – мъдро и спокойно. Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Везните да намерят общ език с партньора си по време на финансови спорове и битови проблеми.

Скорпион

Скорпионите през октомври няма да направят нито крачка без предварително да обмислят всичко. Вие дори предишната си работа ще започнете да изпълнявате по-внимателно. А много ще се хвърлят в любовни авантюри, за да получат желаното. Хороскопът за октомври 2018 година съветва Скорпионите да прекратят лекомисленото си поведение, иначе може да останат сами. Ако вече имате любим човек, то трябва да забравите за предишните си увлечения и извънбрачните връзки.

Хороскопът препоръчва на Скорпионите да се държат разумно, особено, ако въпросът се отнася до служебната сфера. Вашата темпераментност е в разрез с всички решения и планове. На Скорпионите ще им бъде нужен рационален подход и в личния живот. Не трябва постоянно да пърхат като пеперуди, още повече, че на улицата вече е хладна есен. През октомври трябва да се откажете от авантюрите и приключенията, за да създадете устойчиви отношения. Ако вече имате своя/та „единствен/а и любим/а“, то ги пазете като зеницата на окото си.

Хороскопът съветва Скорпионите да се пазят от меркантилни връзки. В любовта са важни доверието и искреността, а не това колко заработва и какъв статус в обществото има вашия избраник/ца. Повече се доверявайте на зова на сърцето, за да не съжалявате след това за раздялата си с някой невероятен човек. Възможни са претенции от страна на родителите на любимия/любимата, затова се дръжте достойно и сериозно. На Скорпионите ще им бъде трудно да заобиколят разправиите и конфликтите, но ако бъдат мъдри, всичко ще бъде под контрол. Особено, ако зад гърба си имат богат опит.

В края на месеца са възможни както ярки срещи, така и тъжни раздели. Дръжте се в ръце, не бъдете зли и не се обиждайте без причина на близките си. Хороскопът е приготвил за Скорпионите много приятни моменти, които ще им придадат самоувереност и оптимизъм. Вие не само ще си намерите интересно хоби, но и ще се заемете професионално със спорт. Джудо или волейбол? Изборът е ваш. Трябва да бъдете много внимателни на пътя и при работата си с режещи инструменти.

Скорпионите не са свикнали да работят без цели и мотивация, затова през октомври трябва да направят крачка към новото и неизследваното. Не обръщайте внимание на препятствията по пътя, защото без тях не е възможно да постигнете желаното. Хороскопът съветва Скорпионите да бъдат внимателни, ако изведнъж им се прииска да станат властелини на света и да забогатеят за чужда сметка. Успехът и благополучието ще споходи тези, които вървят по правилния път, а не по главния.

Хороскопът препоръчва на Скорпионите да отидат на лекар, за да прегледат стомаха си и да направят чернодробни изследвания. Възможно е не само отравяне, но възпаление на стомашно-чревния тракт.

В средата на месеца е необходимо да преразгледате своя график и да изгладите отношенията си с колегите. Не забравяйте да се заемете с външния си вид, да закалявате организма си и да си придадете незабравим чар. Ако нещо не харесвате в себе си, то спешно го променете. Между другото, много Скорпиони ще отидат да живеят в друг град за постоянно. Ако имате желание да смените специалността си, отидете да учите! Никога не е късно да се развивате, както умствено, така и духовно. На Скорпионите им е омръзнало да се оплакват от ниски и случайни доходи. Трябва незабавно да укрепите финансовото си положение.

Стрелец

Хороскопът за октомври предсказва на Стрелците страхотен месец, когато нито времето, нито завистливите хора няма да успеят да им развалят настроението. Вие така уверено вървите по пътя си, че дори конкурентите ще се разбягат в страни. През октомври ще бъде добре да се погрижите за своята външност и за здравето си. Защото при Стрелците всичко трябва да бъде прекрасно – и душата, и тялото. А измислените проблеми оставете на някой друг.

Стрелците, по натура са неуморни и жизнелюбиви хора, затова през октомври ще им бъде скучно от бездействие. Времето не предразполага към пътувания и приключения, с които те така са свикнали. Но все пак околните ще се учудват как е възможно да бъдете такива оптимисти и напористи.

Хороскопът съветва Стрелците да продължават да живеят „на педали“ и да не обръщат внимание на дребните неуспехи. А и няма да имате особени поводи да тъгувате.

През октомври, Стрелците ще търсят нови впечатления, но къде са? Трябва по-често да се срещат с приятели, да ходят по купони и да излизат сред природата. Есента е много подходящ сезон за престой на планинска хижа. Още в началото на месеца ви очакват такива изненади, че свят ще ви се завие от емоции и щастие.

Хороскопът предсказва на Стрелците толкова много ухажори, че ще се наложи да си пишете и да си звъните по 24 часа в денонощието. Помнете, че ако си губите енергията и времето за всичко, ще пропуснете онзи/онази, които действително са достойни за вашето внимание.

Хороскопът напомня на Стрелците, че хората се харесват не само по дрехите. Помнете, че външният вид не храни. Финансите няма да бъдат толкова много, че да можете да си купите апартамент в центъра, но няма и да тънете в нищета. Очаквайте премия, а и внезапен приход от страна на възрастен роднина. Вие не сте разчитали на такова щастие! За кариерно израстване все още не е дошло време, но вече се трупат предпоставки.

През октомври Стрелците така упорито ще преследват парите, че ще забравят за обучението, курсовете и дори за тези, които им помагат да вървят напред. Възможни са чести командировки, от които не трябва да се отказвате.

Хороскопът не съветва Стрелците да се отпускат с помощта на алкохол, дори и нервната им система да „пуши“. Това не е изход от положението, а дори обратното, задълбочава всички проблеми. В средата на месеца трябва да поставите на първо място работата, но не бива да забравяте и за почивката. Ако разклатите скъпоценното си здраве, то до края на годината ще се наложи да се лекувате и да си правите изследвания.

Стрелците, които имат семейство, през октомври трябва да отделят повече време на близките си. Иначе ще започнат не само обидите, но и ревностните подозрения. Обяснявайте след това на съпруга/та, че са ви задържали в работата или сте слушали доклад на шефа. Хороскопът предсказва на Стрелците трудности при общуването с децата. Затова пък, паричната ситуация, към края на месеца ще бъде така безоблачна, че можете да се отпуснете за подаръци както за себе си, така и за роднините.

Козирог

През октомври, най-накрая, Козирозите ще решат сериозно да се заемат с личния си живот. Какво пък, това не е само похвално, а и необходимо. Защото вие вече сте забравили кога за последно сте ходили на среща и, още повече, сте се обяснявали в любов. Хороскопът обещава на Козирозите страстни чувства към човек, с когото отдавна се познават. Съдбата е богата на сюрпризи, затова се гответе в средата на есента да събирате урожая. Козирозите трябва да обърнат особено внимание на личния си живот.

Вие така сте се разработили, че изобщо не забелязвате достойните и симпатични ухажори до себе си. Само избягвайте интригите и авантюрите, които могат да ви въвлекат в нечестна игра. По натура Козирозите са много сериозни, но от време на време трябва бъдат лекомислени и безгрижни. Хороскопът съветва Козирозите да бъдат настойчиви, ако вече са забелязали онзи/онази, които могат да бъдат добра партия за тях. Не се страхувайте да правите запознанства дори на улицата, защото това може да бъде вашата съдба.

През октомври дори рутинната дейност може да открие много перспективи за Козирозите. Ако шефът ви предложи участие в глобален проект, не отказвайте. Има възможност да увеличите не само своя потенциал, но и доходите си. Важно е да бъдете активни ентусиасти, за да демонстрирате цялата гама на талантите си. Творческите пориви не задържайте в себе си, съветва хороскопът за октомври. Ако началникът ви е дал указания, то ги изпълнявайте с максимална отдаденост и отговорност.

Козирозите могат така усърдно да се заемат с работа, че да забравят за почивката и срещите с близките си хора. Този момент е непростим, затова бъдете общителни и искрени. Хороскопът ви съветва да събирате нова информация, която ще ви е необходима за постигане на целите. Вие сте така упорити и решителни, че няма да ви бъдат необходими особени усилия, за да постигнете желаните кариерни резултати. По-малко драматизирайте ситуациите, които се случват в колектива. Ако се сблъскате със завистници и конкуренти, хороскопът е приготвил за Козирозите стратегически план. Усмихвайте се, съгласявайте се и мълчете. Вършете си работата.

През октомври трябва да внимавате за психическото си състояние. Ако постоянно сте „на педали“, ще разклатите състоянието на сърцето и ставите. Живейте по този план, който сте направили в началото на есента. Тогава ще си получите радост от всичко, което ви заобикаля. Козирозите трябва да се отдалечат от хората, които преследват своите цели. Вие си имате свой собствен ритъм на живот, така че не се давайте на всеки, който си прави лични сметки.

Хороскопът препоръчва на Козирозите да започват работа от рано сутрин. Тогава силите и енергията ще отиват за правилните действия, без излишни вълнения. Бъдете стремителни в любовта, работата и финансовите дела. Защото много от проблемите сте в състояние да решите именно вие, а не странични хора. През октомври Козирозите ще станат смели в любовта, което ще учуди не само избраника/цата, но и тях самите. До този момент не е характерно за вас да се обяснявате в любов и да се хвърляте в горещи ласки.

Водолей

Хороскопът за октомври препоръчва на Водолеите да не бъдат прекалено настойчиви, особено в личния живот. Вие така усърдно ще започнете да се домогвате до благоразположението на даден човек, че той с ужас ще избяга. И така, Водолеите трябва да бъдат сдържани емоционално. Постарайте се в началото да установите приятелски отношения с хората, а след това да ги засипвате със своите чувствени признания. А и вече е време да се заемете със своите домашни и финансови дела.

Водолеите по природа са добре с фантазията, затова през октомври те ще бъдат изпълнени с гениални идеи и замисли. Уви, на много ще им се сторите прекалено натрапчиви, особено, ако им предлагате заедно да реализирате замисленото. Старайте се да мълчите повече, а не да „ехтите“ със своите планове за бъдещето.

Хороскопът предсказва на Водолеите много проблеми, както домашни, така и лични. Но всичко може да се реши бързо, ако бъдете по-близо до близките си хора.

Лошото време ще влияе на Водолеите нееднозначно. Ту ще се радвате на дъжда, ту ще тъгувате по слънчевите дни. Може би не ви достигат положителните емоции? Не е чудно, защото личният живот на Водолеите упорито не им се получава. В средата на месеца не са изключени приятни запознанства, макар че не можем да ги наречем „съдбоносни“.

Хороскопът препоръчва на Водолеите да се въоръжат с търпение, за да не развалят отношенията с тези, които ги следват от цялата си душа. Защо вие постоянно следвате своята линия на поведение и се изказвате твърде праволинейно? Помнете, че всички ваши мечти и планове ще рухнат за един миг, ако продължите в този дух.

Любовта ще влезе в живота на самотните Водолеи много внезапно. Близък приятел ще ви запознае с интересен човек, за което ще му бъдете благодарни цял живот. Важно е да търсите в новия избраник/ца недостатъци, защото бързо ще избяга. И не поставяйте акцент върху външния вид, а обърнете внимание на богатия вътрешен свят на своя партньор/своята партньорка.

Хороскопът обещава на Водолеите страстно чувство, след което ще им остане горчивина за цялата есен. Затова пък в работната сфера, съдбата непременно ще ви се усмихне. Вие така усърдно ще работите, че началникът ще ви отпусне добър бонус. Единствено с колегите отношенията през октомври няма да бъдат такива, каквито би ви се искало. Някои откровено ще ви дразнят, а на някои вие ще започнете да четете морал по повод отговорностите. Водолеите бягат от еднообразието и скуката като „дявол от тамян“. Тогава сами положете усилия, за да осъществите промените.

Хороскопът предсказва на Водолеите скъпи и големи придобивки, а също и финансови приходи. Но няма да минете без икономии, особено ако парите са отделени за семейни и битови нужди. Разбира се, че не е лошо да мечтаете, но не е редно да купувате всичко, което видите. В края на октомври се очакват романтични отношения на Водолеите с началника.

Риби

Рибите, в облачния октомври, ще се чувстват страхотно, което вече е изненадващо. В любовта, работата и с парите всичко ще бъде в ред, затова няма да имате повод да тъгувате. Ако ви се иска да си почете и да се развлечете, то и тук съдбата ще ви подари доста възможности за приятно изкарване на времето. Хороскопът съветва Рибите по-малко да си стоят у дома, а повече да общуват с приятели. Отдавна не сте танцували в дискотека или в ресторант.

Хороскопът обещава на Рибите истински слънчев и успешен период. Вие дори няма да забележите, че навън е есен, така добре и радостно ще ви бъде на душата. На вас много ви харесва да плувате по течението и през октомври ще ви се предостави такъв случай. Няма да ви се наложи да скучаете, защото около вас ще бъде пълно с народ, ярки впечатления и събития. Изобщо, няма да имате поводи за тъга, но не бъдете прекалено усърдни в мързела и безгрижието.

Ако Рибите сами пожелаят да променят нещо в живота си, то това ще бъде приветствано. Но, не се опитвайте да си наложите нещо, което не ви харесва и е в разрез с вашите планове.

В любовната сфера, обстановката ще бъде невероятна. Хороскопът препоръчва на Рибите първи да направят крачка, ако някой от ухажорите сериозно ги е заинтригувал. Не се страхувайте, че ще изглеждате лекомислени или неприятни, още повече, че вие по натура сте мъдри личности, просто не за годините си.

Но, разбира се, октомври няма да мине без разочарования за Рибите. Но това очаква онези, които са забравили да свалят розовите си очила и все още чакат идеалният спътник в живота си. Не трябва да се паникьосвате дори и когато някой ви откаже покана за среща. Може би е за добро!

Хороскопът е приготвил за Рибите много работа, която няма да успеят да изпълнят сами. Трябва бързо да оправите отношенията си с колегите, а не да ги критикувате постоянно. Важно е да бъдете пунктуални и отговорни. Едва ли на шефа ще му хареса да идва те на обяд на работа. През октомври новите сътрудници често ще търсят помощ от Рибите. Не им отказвайте помощта си, защото и вие може да се окажете в същото положение.

Хороскопът съветва Рибите да се обличат топло през октомври, защото грипът ще върлува още от началото на месеца. Ако знаете народни методи за лечение на простуда, смело ги използвайте през тази есен. Внимавайте с хранителния си режим, защото, в противен случай, ще попаднете в болница с възпаление на задстомашната жлеза или червата.

Финансовите проблеми ще започнат така страшно да измъчват Рибите, че те ще започнат да искат пари на заем от всички, по ред. Помнете, че ще ви се наложи да ги връщате! Хороскопът не съветва Рибите да посвещават цялото си време на работата и кариерата. Защото приятелите ще спрат да ви канят на гости. Вие не сте им позвънили нито веднъж, аргументирайки се със своята безкрайна заетост. Помнете, че никакви финанси няма да ви върнат доброто и искрено благоразположение на близките хора.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – в личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара