Ноември е доста хладен и непредсказуем месец, затова няма да минете без топли дрехи и вещи. Това означава, че не трябва да харчите финансите за дреболии и глупости, а трябва добре да се подготвите за есенния сезон.

Хороскопът за ноември 2018 година съветва да се подготвите за промени във всички сфери на живота. Желателно е да се изпълните с позитивни емоции, за да не бъдете тъжни в края на есента. Не трябва да зацикляте само на работата си, а по-често да се срещате с приятели и роднини. Може да поседите в кафе или да отидете на дискотека, за да добавите добро настроение.

Изненадите и новостите в личната сфера ще бъдат много. Ако морално сте готови за ново любовно увлечение, то не забравяйте да посещавате многолюдни места и да правите запознанства. Хороскопът не препоръчва да се заглеждате само по външно симпатични личности, защото умът и достойнството трябва да бъдат приоритетни.

Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва понякога да плувате по течението, за да привлечете на своя страна успеха. Ако в полезрението ви се появи интересен човек, то бъдете смели и проявете инициатива. Разбира се, че е хубаво да мечтаете, но е добре да имате и реалистичен поглед върху нещата. В службата се очакват както резки спадове на трудоспособността ви, така и творчески подеми. Ако се появи възможност да вложите пари в изгоден проект, то не се съмнявайте в успеха. Всичко ще се получи, ако не се оставите на есенната тъга.

Месечни любовни хороскопи

Тези, чийто живот е пасивен и меланхоличен, трябва да променят поведението си. Иначе, всичко ще се получи не така, както сте го планирали. Хороскопът за ноември 2018 година обещава перспективни предложения на тези, които са активни и не се оглеждат за предишните си грешки. По-малко стойте в интернет, а повече общувайте, разхождайте се и бъдете сред хората. Ако душата ви е готова за благородни действия, то дайте й възможност да се прояви. От вашата бодрост и комуникативност ще зависи много, в това число и любовната сфера. През ноември се приветстват дори и екстремните видове спорт. Важно е да спазвате мярката във сичко.

Хороскопът предсказва нееднозначна финансова ситуация. Ту ще идват пари, в огромни количества, ту изобщо няма да ги има. Трябва да се придържате към икономии, за да запазите спестените средства. В семейния живот са възможни най-различни моменти – от разправии до бурни помирявания. Пазете се от изневери и флиртове настрани, за да не стигне работата до развод.

Самотните хора в средата на ноември е възможно да срещнат своята половинка. Но, увличайки се в любовта, не забравяйте за кариерата и личния бизнес.

Хороскопът за ноември 2018 година съветва да отделите голямо внимание на здравето. Върлуват вируси и дебнат простуди, това означава, че не е лошо да вземете профилактични мерки, а и да си направите ваксина. Проблеми със стомаха и червата могат да се появят при тези, които не спазват хранителен режим. Това особено се отнася за мъжете. В началото на месеца ви очакват чести делови командировки, затова трябва да бъдете много внимателни на пътя. А и емоциите дръжте под контрол, за да избегнете конфликтите и разправиите.

Овен

Хороскопът за ноември 2018 година предсказва за Овните дълъг път към личното щастие. Вие така тъгувате за истинска любов, че вече сте изгубили вяра в нея. Важното е, да не преследвате идела, който не съществува в природата.

Ако наблизо има симпатичен и достоен човек, то проявете към него/нея неподправен интерес. Овните трябва да свалят „розовите си очила“, за да погледнат реалистично на нещата.

През ноември 2018 година, Овните ще живеят в тъга и копнежи, което с нищо няма да допринесе за оправяне на личния живот.

На вас ви се иска да намерите „своя“ човек – любим и надежден, а по пътя си срещате абсолютно чужди по дух хора. Вие мечтаете за идеалния партньор, но сами разбирате, че такива уникални индивиди не съществуват в природата.

Хороскопът за ноември 2018 година съветва Овните да се абстрахират от любовните си търсения и да живеят спокойно, без претенции. Възможно е именно тогава да се появи онзи/онази, които са предназначени от съдбата, за вас.
Овните трудно се примиряват с действителността, макар че, също не са свикнали да живеят в илюзорно състояние. Може би, вие сте твърде самоуверени и амбициозни? Хороскопът препоръчва да гледате околните след като свалите „розовите си очила“. Поставете на първо място не външния вид, а вътрешните качества!

Хороскопът за ноември 2018 година е приготвил за Овните приятни изненади в работната сфера. В последно време вие така усърдно се трудите и подписвате документи, че това шефът непременно ще забележи. Сега можете да очаквате не само бонус и поздравления, но и по-висока длъжност. Важното е, Овните да не се страхуват да се захващат с оригинални проекти. Конкурентите и завистниците няма да бъдат препятствие за вас, ако сами се устремите към успеха и кариерния ръст.

През ноември на Овните ще им бъде трудно да се справят с емоциите си. Вие постоянно ще се бунтувате, ще викате и дори ще тропате с крака, ако нещо не е според вашия план.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва Овните да се пазят от простуди, защото дълг още се лекуват, за да не получат усложнения. Финансовото положение напълно ще зависи от поведението на Овните, които в порив на гняв и страсти, могат сами да си „подложат динена кора“.
У дома Овните също трябва да бъдат сдържани и меки. Не носете от работата ядовете и негодуванието си, защото ще се изпокарате с близките си хора. Трябва адекватно да оценявате всички възникващи ситуации, дори ако те са против вашите цели. Най-добре е изобщо да забравите за спиртните напитки през ноември. Това не само, че ще се отрази зле на самочувствието ви, но и ще ви въвлече в неприятности.

Телец

На Телците им предстои да се оправят с проблеми е само в личната сфера, но и в битовата.

Напрежението ще бъде голямо, но не се предавайте! Вие, по натура, сте позитивни и грамотни личности.

Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Телците да се въоръжат не само с издръжливост и самообладание, но и със смелост. Тогава на хоризонта няма да остане нито един облак.

През ноември, в живота на Телците се очаква буря. Няма да чувствате стабилност в никои от делата, нито в любовта, затова се въоръжете с търпение и силна воля.

Ако върху главата ви се изсипят битови и финансови проблеми, не се паникьосвайте. Вероятно ще се намерят тези, които ще ви протегнат ръка за помощ и ще ви подкрепят със съвети.

Хороскопът за ноември 2018 година не препоръчва на Телците да бездействат и мълчаливо да съзерцават това, което се случва наоколо. Така вие само ще задълбочите ситуацията и няма да успеете да се измъкнете. Разбира се, роднините и приятелите винаги са радостни да ви помогнат, но основната част от тревогите ще легнат на вашите рамене. Телците са прекалено горди и упорити, затова рядко молят някого за подкрепа. Но през ноември трябва да бъдат по-меки и по-приятни, за да не се окажат в плен на собствените си илюзии.

Хороскопът за ноември 2018 година не обещава на Телците среща с любим човек. Това означава, че не си заслужава се ровите в миналото и да се опитвате по някакъв начин да привличате в живота си нови чувства. Самотата също има своята прелест, но все пак се съгласявайте на срещи и интрижки без излишни съмнения. Вие сте очарователни и самоуверени, което означава, че няма да минете без ухажори през ноември. Но, единствено намеренията на Телците трябва да бъдат реалистични. Вие се заглеждате по симпатични хора, а трябва да отправите погледа си в душата на човека.

В службата Телците ще имат възможност да изберат такъв път, който непременно ще ги отведе до успеха и благополучието. Вие работите за перспектива и това е важното. Създайте си своя тактика на поведение, за да реализирате и старите, и новите си планове. Не трябва да се разсейвате по това, което е безполезно и не дава възможности за развитие.

Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Телците да си пазят нервите и силите, за да постигнат желаното. Защото без енергиен резерв вие на момента „ще се спихнете“, като балон.

На Телците им е присъщо да си поставят такива цели, които даже не са достъпни дори за „акулите“ в бизнеса. Очакват ви разочарования и обиди, ако започнете да преследвате това, което не си заслужава нито времето, нито вниманието ви.

Затова пък, в любовните дела всичко ще бъде чудесно, както предсказва хороскопът за ноември 2018 година за Телец. Особено, ако сте семейни и задълбочени хора. Заедно със съпруга/та и децата ще организирате пътуване или излез сред природата. Ще намерите взаимно разбиране с децата, които са подрастващи, към което отдавна се стремите. Много, в средата на есента, сериозно ще се замислят за раждане на дете и разширяване на жилищната площ.

Близнаци

Астрологичната прогноза за ноември 2018 година съветва Близнаците да бъдат реалисти и да не мечтаят за приказен живот.

За да осъществят плановете ви, за начало трябва да станете от дивана. Започнете да действате и всичко ще се получи.

Използвайте всички шансове и перспективи, които съдбата ви подхвърля, за да можете през пролетта да съберете богатия урожай.

През ноември Близнаците ще мечтаят и ще очакват чудеса. Ако вие така и не станете от дивана, то не се надявайте на нищо от това, което сте си фантазирали.

Вие трябва не просто да работите, а да работите като за двама. Само така ще се появи възможност да станете успешни и състоятелни хора. Хороскопът за ноември 2018 година съветва Близнаците, за начало, да засеят семената, които през пролетта ще дадат богата реколта.

Близнаците обожават да витаят в облаците, затова им е трудно да се настроят на работна вълна и да се заемат ревностно с нови дела. Но, ако през ноември не направите това, то дори личния ви живот ще остане без промяна. Или на вас ви харесва да си „кукувате“ сами?

Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Близнаците да поемат инициативата и първи да се запознават. Между другото, не ви ли е време да смените гардероба си с нещо по-ярко и привлекателно? Защото все пак по дрехите посрещат! Ако Близнаците вече десет години ходят с една и съща дреха, то тях вече ги считат за хора от миналото. А вие сте умни и чаровни личности!

Близнаците имат шанс да се издигнат в службата до заместник началник на отдел. Хороскопът отдавна им е обещал тази длъжност, затова се хванете за нея с двете си ръце. Очакват се много сделки, договори и командировки, затова, Близнаците не трябва да нищо да пропускат.

Финансовата ситуация видимо ще се подобри, ако разумно и планомерно подпишете изгодни договори. В колектива обстановката е добра, затова можете смело да внедрявате оригиналните си идеи в активния, творчески процес.

Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на Близнаците добро здраве, затова вие с лекота ще избягвате простудите и инфекциите. Важното е да не излизате в студеното време без шапка и топло палто. В средата на месеца са възможни конфликти с приятели, заради финанси. А семейните Близнаци трябва да усмирят своята ревност, иначе ще се наложи след това да събират парченцата от отношенията и да ги лепят. Още повече, че ситуацията ще стигне толкова далече, че на вас ще ви се иска да си опаковате куфарите и да си търсите квартира.

В краен случай се обърнете за помощ към приятели. Само те ще помогнат на Близнаците да оправят отношенията с любимия човек и да върнат неговото доверие към вашата персона.

Рак

За Раците през ноември ще има от всичко по много – изненади, стрес и запознанства.

Вашата нервна система е на ръба, затова бъдете сдържани, общувайки с нови хора. Ако си поставите реални цели, то непременно ще постигнете успехи и приходи.

Хороскопът за ноември 2018 година е приготвил за Раците доста изгодни предложения за сътрудничество. Разглеждайте всичко внимателно.

През ноември на Раците им предстои да преживеят от всичко по малко – и загуби, и успех, и малко приятни изненади. Тези изпитания ще ви направят силни, затова не бързайте да унивате. Важно е, да не се движите назад, по навик, а уверено да вървите към целите си. Тогава съдбата щедро ще ви възнагради и с успех в работата, и с взаимна любов.

Хороскопът за ноември 2018 година съветва Раците да бъдат наблюдатели, да не се включват в конфликти с околните хора. Старайте се да общувате повече с тези, които ви желаят доброто, а не ви провокират към разправии. А, ако настъпи „черен период“ в живота ви, то гледайте на всичко философски. Защото не може винаги всичко да бъде добре и благополучно, нали така? През ноември Раците трябва по-често да се доверяват на предишния си опит, за да не направят нови грешки. Мислете позитивно, тогава всички мечти ще се сбъднат, като с вълшебна пръчица. Трябва да бъдете не само разумни в действията, но и внимателно да анализирате всичко това, което се случва наоколо.

Хороскопът за ноември 2018 година обещава на Раците среща с човек, който напълно ще съответства на техните стандарти. Възможно е това да бъде истинския идеал, за който вие дори не сте могли да си мечтаете. Самотните Раци трябва да бъдат много внимателни в избора си на любим/а, защото могат да се влюбят в „Дон Жуан-и“ и „принцеси“. Вие може да бъдете използвани с користни цели.

В службата всичко ще бъде по старому за Раците, затова спокойно и отговорно изпълнявайте своите задачи. Само не се ядосвайте за това, че проектите не се реализират в срок. Всичко ще се получи, дори по-добре отколкото сте си мислили. Хороскопът не съветва Раците да поемат и чужда дейност. Защото шефа всичко вижда и разбира. А бонусът може да отиде при друг, по-съобразителен сътрудник.

Хороскопът за ноември 2018 година е приготвил за Раците необходимите профилактични мерки. Те ще им бъдат нужни в момент, когато стари заболявания напомнят за себе си. Половината от месеца ще преживеете в напрегнато и нервно състояние. Вие, буквално, се намирате на кръстопът, на къде да направите крачка – към миналото или в бъдещето. Възможни са такива куриозни ситуации, от които Раците дълго няма да могат да се измъкнат. Ако не са верните ви приятели, то вие бихте си останали така, в разкрачено състояние.

През ноември Раците ще подозират всички за всичко. Колегите постоянно ще ви лъжат, роднините не ви обичат, а любимия човек ви изневерява, с всички. Ако продължите така, ще се прославите като параноици. Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Раците да бъдат миролюбиви и твърди в своите решения. Отхвърлете своята мнителност, за да не ви попречи при реализирането на плановете ви. С бизнес партньорите всичко ще се получи благоприятно, затова може да разчитате на приходи и повишение в длъжност.

Лъв

Хороскопът за ноември 2018 година не обещава на Лъвовете лек път и безоблачно щастие. Най ви е омръзнала рутината, нали, това означава, че трябва да намерите сили в себе си и да промените всичко.

В любовта също ще ви се искат разнообразия и изблици на емоции. В средата на ноември, Лъвовете ще се окажат в такива приключения, че сами ще разберат, че съдбата е благоразположена към тях. Какво пък, нали умеете да сте благодарни.

Много е скучно да се живее без хубавите приказки! Какво би било настроението на Лъвовете през ноември? Вие търсите вдъхновение, страст и радостни емоции, а живеете, буквално, като замръзнали.

И така, за да разнообразите всичко това, което се случва наоколо, то трябва сами да положете усилия. Хороскопът за ноември 2018 година ще помогне с каквото може на Лъвовете, но основната грижа си остава за тях. Особено, ако искате кардинално да промените личния си живот и най-накрая да намерите единствения/та и неповторим/а спътник/ца в живота си.

През ноември, Лъвовете ще имат много шансове за успех, а, защо ли, зрението ще ги подведе? Вие започвате да търсите не там и не този/тази, затова постоянно грешите. Важното е да не се паникьосвате и да не губите тази увереност, която ви е дадена от природата. Ако съберете мислите си в главата, непременно ще намерите изход от всяка затруднителна ситуация.

Хороскопът за ноември 2018 година съветва Лъвовете да покажат своите таланти в цялата им мощ. Хващайте се на работа за всичко, което ви предлагат, а с колегите не влизайте в горещи спорове. Тогава ще се появят и доходи, и перспективни предложения. Помнете, ако през този месец подпишете договор с голяма фирма, за дълго ще запазите стабилността на финансите си. Само бъдете пределно внимателни, за да не ви подведат някакви си измислени конкуренти.

Не е желателно Лъвовете да бъдат прекалено амбициозни, иначе дори близките ви ще избягат, кой на където види. С кого тогава ще споделяте стремежите и преживяванията си? Не пречи да си пооправите короната и да станете по-добри, а също и да укрепите репутацията си в обществото.

Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Лъвовете енергичност, дълбок взор и разумност. Дребните неща ще ви донесат повече удоволствия в живота, от глобалните проекти. Не се отдръпвайте, когато стане трудно. Работата обича усърдните и дейните, затова имайте го предвид. Финансовата ситуация е чудесна, но няма да бъде лошо да бъдете рационални в покупките си.

В началото на ноември Лъвовете могат да си намерят нова работа, а също и да започнат собствен бизнес. Вие отдавна сте мечтали да станете предприемачи, затова не се страхувайте. Ще имате възможност да си намерите допълнителна работа, както прогнозира хороскопът. Може дейността да не е изцяло ваша, но да ви донесе значителна печалба. Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на самотните Лъвове среща с човек, който ще представлява достойна партия за тях. Но това е за тези, които наистина са сами, а не просто да търсят приключения, в страни. А при семейните Лъвове, обратно, не трябва да има никакви пориви за флиртуване. Ако измените на съпруга/та си, работата ще стигне до развод.

Дева

Девите ще бъдат така чувствителни и раними, че всеки ще може да ги обиди. Възможно е вие сами да им позволявате да се възползват от вас.

Не се опитвайте изкуствено да промените ситуацията около вас, защото се нуждаете от собствената си мъдрост и усърдие. Хороскопът за ноември 2018 година не съветва Девите да споделят тайните на личния си живот с всички поред. Наоколо има доста завистници и съперници.

Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на Девите наситен, но напрегнат период. Особено, ако емоциите ви преливат всички възможни граници.

Да, натрупали са ви се много проблеми, но това не е повод да крещите на всички поред и да удряте главата си в стената. Не е нужно да споделяте с всички своите преживявания и е най-добре да излезете сами от депресията. Ще го направите леко, ако си поставите постижими цели. Дори и не си помисляйте да слагате маската на „тъжния клоун“.

През ноември на Девите ще им бъде трудно, наистина, да се справят с психическото си състояние. Приятелите и роднините дори мислят да ви извикат да им помагате у дома, за да се успокоите. Вие се чувствате не само адски самотни, но и изоставени от всички на произвола на съдбата.

Хороскопът за ноември 2018 година съветва Девите бързо да си намерят някакво занимание, което да им е по душа, за да не се „побъркат“ окончателно. Няма да успеете изкуствено да измените жизнената ситуация, затова трябва да се постараете, с всички сили, да станете по-решителни. Има много семинари и тренинги, които помагат на хората да се избавят от стреса.

За Девите е много важно обкръжението, затова, през ноември, те трябва с цялото си сърце да се стремят към тези, които ги разбират и ги приемат такива, каквито са. В любовта ви очакват приятни изненади, предложение. Избраникът/цата ще бъдат така упорити и настойчиви, че непременно ще чуят своето „да“. Важното е да не си играете на криеница и да не изпробвате силата на чувствата. Всичко и така е очевидно.

Хороскопът за ноември 2018 година предсказва за Девите дребни грешки в работата, но те ще бъдат напълно поправими. Ако си поставите конкретна цел, скоро ще преуспеете и ще преумножите своя капитал. Още повече, че Девите са непоколебими в упоритостта и амбициите си. Те са трудолюбиви, а също и реалистични, и последователни в действията. През ноември изобщо не трябва да бързате, нито в делата, нито с взимането на решения. Вашите положителни качества са на лице, затова не си и помисляйте да отстъпите или да се провалите.

С финансите всичко ще бъде спокойно за Девите, макар че е възможно да се изкушават да вложат парите си в нещо съмнително. Помнете, че ще изгубите всичко, което сте спестили до сега. Риска и авантюрите не са за вас, помнете го!

Хороскопът за ноември 2018 година лично е приготвил за Девите успокояващ чай, за да я пият вечер преди лягане. Нервите се клатят, затова именно, народните средства са това, което ви е нужно. Желателно е по-често да ходите на масови мероприятия, да общувате с приятели и не си ограничавайте радостите! Рутината е лошо нещо, вие вече трябва да го знаете, нали? Значи, бъдете дейни дори в това, което малко познавате.

Везни

Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Везните да обърнат внимание на личната сфера. Не трябва да живеете единствено за работата и да мислите само за пари.

Ако промените тактиката си на поведение и възгледите си, ще постигнете много. Везните трябва да станат по-самоуверени, за да завоюват благоразположението на достойни хора. Една ваша усмивка е способна да направи фурор.

Хороскопът за ноември 2018 година съветва Везните да преразгледат възгледите си за живота. Ако постоянно работите, то не трябва да разчитате, че ще срещнете своята половинка.

Трябва спешно да намерите време за любовни срещи, иначе ще се наложи целият хладен период да тъгувате в самота.
Важното е Везните през ноември да не преследват два заека едновременно. Такава перспектива е обречена на провал. Ако на близо има интересен и подходящ партньор за вас, отделете му цялото си внимание. Вие харесвате хората с чувство за хумор и симпатягите, нали? Значи, заглеждайте се по такива! Гонете съмненията си на далече, за да можете да завоювате сърцето на достойния човек. Само не бързайте да си правите изводи от първото си впечатление, защото може да е погрешно. Искреност, доброта и доверие – това трябва ви бъде като приоритет.

Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Везните да сдържат емоциите си. Твърде много говорите, а правите малко действия по отношение на близките си. Везните трябва да бъдат отстъпчиви и нежни, когато се отнася до личния живот. В противен случай, вашата импулсивност и жаждата ви за неземни страсти, само могат да ви навредят. Вървете уверено към това, което сте намислили. През ноември трябва да се отдръпнете от своите желания и стремежи, и да се обърнете към тези, които са постигнали повече.

Хороскопът за ноември 2018 година е приготвил за Везните доста мотиви и енергия за осъществяване на целите. В домашна обстановка бъдете сдържани, за да ви повярват истински роднините. Игрите без правила не са за вас, особено, ако сте открити по натура. Везните са весели и жизнерадостни хора, затова е удоволствие да дружите с тях.
В работата ще бъдете така усърдни и активни, че началникът ще бъде в истински шок. Уважението от страна на колегите ви е гарантирано, само не ги настъпвайте по „мазола“. Везните окончателно за узреви за кариерен ръст, затова не трябва да се бавите! Хороскопът съветва да пазите нервната си система, за да не попаднете при психолог. Трябва да сложите ред във всичко – в любовта, в семейството и в професионалната сфера.

Хороскопът за ноември 2018 година съветва Везните да решат всички проблеми заедно с близките си хора. Сами няма да се справите, особено, ако „тичате пред локомотива“. При някои, в отношенията им със съпруга/та ще се появи недоверие и недоизказаност. За това трябва да се заемете не само с вътрешно развитие, но и да промените външния си вид, към по-добро. Експериментите ще бъдат от полза на Везните, затова не се страхувайте да си направите нова прическа или да се облечете модерно.

Важното е през ноември да не изпаднете в депресивно състояние. Иначе, може да се лишите от местоработата си и да си останете сами с есенната меланхолия. Подкрепата на близките ви хора е много важна в този момент, не пренебрегвайте ценните им съвети.

Скорпион

Скорпионите така отчаяно ще се стремят към промени, че ще забравят за саморазвитието си.

За да се промени светът наоколо, самите те трябва да станат духовно чисти.

Астрологичната прогноза за ноември 2018 година предсказва на Скорпионите морален натиск от страна на роднините и приятелите. Те така настойчиво ще доказват своето мнение, че вие ще се ядосате. Но, търпение и само търпение!

През ноември Скорпионите така силно ще поискат промени в живота си, че ще бъдат готови да пожертват всичко заради това. Чужди съвети не са ви нужни, ако вие искате да направите всичко самостоятелно.

Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Скорпионите първо да променят себе си, а след това света, който ги заобикаля.

Всички се стремят да ви критикуват, но за какво е това наказание? Възможно е вашата самоувереност и сила на волята да влияе така на хората. Защото до вас не са само верни приятели, но и завистници. Така е устроен животът, затова не се опитвайте да измените всички в един миг.

Хороскопът не обещава на Скорпионите лек път, затова трябва да се въоръжат с търпение. Не търсете емоции в социалните мрежи, защото реалният живот е много по-интересен и динамичен. Още повече, че вие се харесвате на много и те са готови цяла нощ да стоят под прозорците ви.

Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Скорпионите временно да забравят за независимия си нрав. Трябва спешно да се промените! Ако не спрете да се „хвърляте в огъня“, ще попаднете в неприятни ситуации. И не се надявайте, че приятелите ще ви спасят. Ще се наложи сами да измъквате, а и дори да се извините на тези, които сте обидили. През ноември Скорпионите ги очакват интриги, авантюри и романтични срещи. Вие така отдавна не сте живели така, че дори няма да знаете как правилно да постъпите в тези моменти. Какво пък, дръжте се прилично – това на първо място, а на второ – не се съгласявайте на среща с този/тази, които не ви харесват. Трето – изборът ще остане за вас!

Хороскопът за ноември 2018 година предсказва за Скорпионите оригинални проекти, които ще им позволят да се реализират и да получат доходи. Не отказвайте дори трудоемките задачи, иначе ще изпаднете в немилост от шефа. Скоро са новогодишните празници, затова ще са ви нужни пари за подаръци на близките. Скорпионите няма да имат проблеми със здравето, но трябва да се пазят от простуди и ще им се наложи да лекуват мигрена.

Хороскопът ви съветва да си почивате повече, а не да работите по 24 часа в денонощието. За какво са ви такива подвизи? Така или иначе няма да можете да се надскочите. А и можете да се ограничите само с тези задачи, които реално са ви интересни и изгодни. Когато са нервни и уморени, Скорпионите могат само грешки да направят.

Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Скорпиони, в службата да бъдат внимателни и спокойни. Нали не искате да се скарате с всички и то напразно? По-добре мислете за личния си живот, а също укрепвайте имунитета преди зимата.

Стрелец

Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Стрелците да се заемат повече със своята външност, а не да решават чужди проблеми.

Вие сте така чаровни и привлекателни, че няма да се отървете от ухажори. А отдавна ли не сте посещавали салон за красота и не сте си правили масаж? Значи е време за такива полезни процедури.

Релаксацията и йогата ще помогнат на Стрелците да възстановят психическото си състояние. Не се ядосвайте напразно, гледайте оптимистично на света.

Невъзмутимите и непоколебими по натура Стрелци през ноември ще поискат да станат абсолютно различни – нежни, раними и гальовни. Разбира се, може да покажете вашите слаби страни, но какво ще ви донесе това? Може би е по-добре да използвате енергията и парите си за външното си преобразяване.

Хороскопът за ноември 2018 година вече е намерил отличен салон за Стрелците, където работят истински професионалисти. Не пречи да помислите за масаж, спа-процедури и фитнес.

На Стрелците ще им се иска да демонстрират на целия свят своите вродени и придобити таланти. Те ще се окажат толкова много, че хората ще се уморят от любуване. Тщеславието е не просто на показ, а прелива от самохвалковците Стрелци. Хороскопът съветва повече да чете и да се саморазвивате, а не да цитирате съвременни никому неизвестни прозаици, когато сте с приятели.

Хороскопът за ноември 2018 година обещава на Стрелците чудесен личен живот. Да, всичко ще се случва като в приказките – влюбеност, срещи и романтика до сутринта. Ще се наложи да отбивате натрапчивите ухажори, които се възхищават на вашата красота и ум. Бъдете винаги в центъра на вниманието и на ярките събития! Още повече, че вие още от раждането си сте уверени в себе си и в космическото си очарование. Късметът няма да ви остави на мира през ноември, а вие само се усмихвайте, по-често.

В личната сфера Стрелците трябва да търсят партньори не по външния вид, а по духовно единство. Не се спирайте на тези, които не могат да „влязат в обувките ви“. Дори, ако страшно много ви е доскучало и искате да флиртувате.

Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на Стрелците много общуване, срещи и дори официално предложение. Но ръката ще ви я поиска не този/тази, за които вие си мечтаете в хладните нощи. Затова, Стрелците трябва да бъдат много внимателни, за да не се окаже, че под напора на страстите са казали „да“ на човек, когото не обичат.
В работата всичко ще бъде наред, което ще сложи отпечатък както на настроението, така и на кариерата ви. През ноември може да получите не само желаната длъжност, но и внушителна премия. Шефът е много доволен от вас и това е най-важното. Хороскопът не ви съветва да спорите с началството, което Стрелците обожават да правят. Стойте спокойно и мълчаливо изпълнявайте задачите си, а когато има събрание, тогава се изказвайте!

Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Стрелците да се погрижат за състоянието на гръбначния стълб. Ако имате дискова херния или остеохондроза, то незабавно се обърнете към лекар – специалист. Повярвайте, тези проблеми няма да решите по друг начин.

В края на ноември на Стрелците ще им се наложи да повишат квалификацията си, при това, спешно. Възможно е шефът да замисля съкращения, затова бъдете готови за всичко. Трябва временно да забравите за нощните купоните с приятели. Работете като обсебени, за да не се лишите от любимата си работа.

През ноември Стрелците ще имат нужда от упоритост и издръжливост. Защото се очакват катаклизми в семейството, в службата и дори на улицата. Бъдете внимателни при общуването с непознати, защото сред може да има крадци и авантюристи. А преди да сключите сделка или сътрудничество, помислете много добре и проверете всичко, както ви съветва хороскопът.

Козирог

Козирозите така упорито ще работят, че колегите и шефът ще започнат да ги уважават още повече.

Вие ще успявате с лекота да „превключвате“ от личния живот на професионалния. Само не забравяйте да си почивате, за да не разклатите здравето си. Хороскопът за ноември 2018 година ще помогне на Козирозите да избегнат простудите, ако спазват профилактичните мерки.

Козирозите през ноември ще бъдат толкова увлечени в своята работа, че ще изпуснат от внимание най-важното – близките им хора. Вие сте достойни за съжаление, защото работохолиците, нерядко, прекарват старостта си в пълна самота.

Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на Козирозите постигане на целите, което ще им помогне да създадат благоприятна основа за по-нататъшното си развитие. Важното е да имате мотив, а всичко останало сте способни да постигнете. Открийте в себе си тези възможности, които по-рано изобщо не сте мислили, че съществуват. Козирозите ще искат да се отделят от тълпата, за да докажат творческите и професионалните си таланти. Разбира се, по природа вие сте консерватори, които не търпят резките промени в живота. Но сега трябва да прекрачите напред и да се заемете с нещо, кардинално ново.

Хороскопът за ноември 2018 година е приготвил за Козирозите много интересни и изгодни проекти. Не гледайте косо колегите си, защото конфликтите ще се изсипят, като от рог на изобилието. Обратно, бъдете лоялни и меки в общуването с тези, с които работите на едно място.

Хороскопът препоръчва на Козирозите да бъдат бдителни и да не изпускат от поглед нюансите. Тогава всичко случващо се няма да ви травмира, а напротив, ще ви радва. Успехът върви рамо до рамо с вас, затова не му позволявайте да се прехвърли при други хора. Постепенно и здраво се хващайте за всичко, което съдбата ви поднася. Защото, друг такъв шанс едва ли ще имате.

В края на месеца хороскопът за ноември 2018 година обещава на Козирозите много позитивизъм, емоции и ярки впечатления. Може дори да бъдете интригуващи, за да привлечете към себе си достойни партньори. Важно е Козирозите сами да вярват в своето съвършенство, а не да завиждат на околните. Може да имате проблеми със здравето през ноември, но те ще бъдат породени от това, че малко спите, лошо се храните и се уморявате от работа. Трябва бързо да промените графика и да спазвате режим. И не пречи да се погрижите за състоянието на кожата. Обърнете се към дерматолог, не се лекувайте сами.

Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на Козирозите любов от пръв поглед. Ако отдавна сте сами, то най-накрая ще се състои желаната среща. Чувствата ще бъдат така силни, че вие, временно, дори ще забравите за кариерата и финансите. Само не бъдете прекалено доверчиви и страстни, иначе със сигурност ще изгорите от пламъците на любовта.

По натура Козирозите са сериозни и реалистични, и това означава, че ще успеят да се измъкнат от всякакви неприятности. Помнете, че в трудните моменти спасява активната работа. Значи, през ноември не забравяйте за преките си задължения.

Водолей

Хороскопът за ноември 2018 година обещава на Водолеите позитивно настроение дори в мъгливото време.

Всички наоколо ще бъдат учудени как успявате да запазите толкова бодро разположението на духа си. Вашата усмивка и жизнерадост ще зареждат околните с енергия. В студеното време Водолеите, буквално, са като топло слънчице. В службата всичко ще ви се удава, а с финансите няма да имате проблеми. Смело купувайте всичко, което душата ви пожелае.

Хороскопът за ноември 2018 година обещава на Водолеите всеобщо възхищение. Това не е случайно, защото вие сте така позитивни и жизнерадостни, че умеете да зареждате с настроение околните. Само една ваша усмивка е достатъчна, за да забравят за проблемите си. Ако работата тръгне в тази посока, то Водолеите могат да ги поканят да водят курс по психологически тренинг. Е, вие няма да откажете да споделите оптимизма си с тези, които са депресия!

През ноември Водолеите няма да започнат да се ядосват и да тъжат, заради натрупващите се проблеми. А и кой ги няма? Всичко в живота се решава, ако не се предадете. Още повече, че вие имате голям опит в преодоляването на трудности, че чак да ви завиди човек. През ноември, Водолеите няма да имат и капка съмнения или подозрения, че нещо няма да се получи. Вие сте смели и самоуверени, което е правилният път към успеха във всяко поприще.

Хороскопът за ноември 2018 година е приготвил приятни моменти в личния живот за Водолеите. Не е чудно, защото вие сте обаятелни и привличате към себе си всички, без изключение. За съжаление, на самотните Водолеи не можем да гарантираме среща с тяхната половинка, то това не е повод за униние. Още повече, че вие сами сте завишили изискванията си и мечтаете за идеала. Повярвайте, че такъв човек в природата не съществува, такъв, който изобщо няма недостатъци. Водолеите трябва да гледат по-реално на нещата, тогава и спътник в живота ще си намерят. Може би, ще се вгледате в тези, които отдавна са наоколо и са готови на всякакви жертви, заради вас.

Хороскопът за ноември съветва Водолеите да бъдат активни в работата, тогава не само шефът ще започне да ви хвали, но и от колегите ще покажат повече уважение. Нали ви харесва да получавате награди своя труд? Ако Водолеите проявят инициатива в колектива, то за нищо на света няма да се върнат към сивите трудови дни. Нови проекти, бонуси и служебно повишение са гарантирани в средата на есента. Важното е да не се крият зад чужди гърбове и да не се обиждат от сериозната критика.

Хороскопът обещава на Водолеите перспективи на ново професионално поприще. В личната сфера също се очакват промени, които ще дадат старт на сериозни отношения. Не забравяйте за външния си вид и за укрепване на здравето. Ако се простудите, дълго време ще лежите в болничното легло, на системи и хапчета.

Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Водолеите да бъдат в центъра на всички случващи се събития. Не оставайте насаме с тъжните си мисли и спомени. Най-добре е да оставите миналото, за да не провалите сегашния си живот. Есента ще стане не само ярък период за вас, но и много топъл, ако влезете в ролята на художници. Цяла палитра от красиви цветове е пред вас! Творете, дерзайте и посещавайте весели мероприятия. Водолеите не са свикнали да скучаят сами, затова дори през ноември ще си намерят увлечение по душа.

Риби

Тънката натура на Рибите им пречи бързо да се адаптират към промените на времето.

Настроението им постоянно се променя, затова трябва да контролират емоционалното си състояние.

Очакват се доста изпитания, както предсказва астрологичната прогноза за ноември 2018 година за Риби. Но, ако вие преминете през всичко достойно, то животът ще ви се стори празник, дори и в хладния ноември. В личната сфера често ще поглеждате назад в миналото и ще тъгувате по отишлата си любов.

По натура Рибите са трепетни и чувствени. През ноември ще им бъде трудно да се адаптират към всичко, което ще им поднесе съдбата. Но трябва да го направят, за да избегнат многобройните разочарования и проблеми. Ако издържите с чест всички изпитания, очаквайте висока награда.

Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на Рибите затруднения в любовната сфера. Оказва се, че вие сте отчаяно влюбени в човека, който „и на малкия ви пръст не може да стъпи“.

Как да помогнем на бедните Риби да разлюбят недостойния избраник/недостойната избраница? Е, това е цяла наука, затова не трябва да бързате. Ако имате приятели или роднини, с които бихте могли да споделите болката си, то се обърнете към тях за съвет. В други случаи, Рибите могат да четат книги по психология, да съчиняват стихове или да си намерят хоби. А харесва ли ви да рисувате? Ако „да“, купете си боички и картон, за да можете да изразите тъгата си върху платното.

Хороскопът за ноември препоръчва на Рибите да се заровят до шията в работата си, за да се разсеят от спомените за старата любов. Насочете се към кариерата, тогава животът ще ви се стори динамичен и наситен. Старайте се да се реализирате в това, което ви е на душата и сърцето. Защото, ако Рибите поискат силно нещо, то тях малко ги интересуват препятствията по пътя към целта.

През ноември ще проявите такава пламенност и отговорност, че дори началството ще се възмути, защото не е възможно да превъзхождате самия шеф в работата!

Хороскопът за ноември 2018 година е приготвил за Рибите нова висока длъжност, а също костюм, портфейл и вратовръзка. И така, можете да се поздравите с назначението. Само не се бъдете арогантни, защото бързо ще ви свалят от почетния пиедестал. Не забравяйте да звъните на близките си, ако нямате време да се срещате на живо с тях. Рибите могат да вървят така уверено към успеха, че да забравят за всичко останало.

Хороскопът ви съветва да си почивате повече, иначе умората ще ви връхлети внезапно. Тя ще доведе до сериозни болести, снижение на имунитета и дори до апатия. А, между другото, вие нали искахте да вземете седмица отпуска и да отпътувате на някъде със семейството? Хайде, пишете заявление за отпуска и купете самолетните билети! Топлото море и пясъкът бързо ще приведат в отлично състояние уморените Риби. А самотните хора, по време на отпуската, ще могат да се запознаят с прекрасен човек. А през пролетта ще танцуват на сватбата си.

Хороскопът за ноември 2018 година предсказва за Рибите не само любовна, но и делова среща. Вие ще се сприятелите с влиятелна личност, с която ще започнете да си сътрудничите още преди края на годината.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара