Третият месец на 2016 година ще премине под влиянието на Юпитер, който е в знака Дева. Ще ви помогне да решите много проблеми, да оправите сложните ситуации и да намерите правилните решения за появяващите се задачи. Новите запознанства ще бъдат неочаквани, но изключително полезни, ще ви помогнат за израстване на бизнеса, за осъществяване на отдавнашни желания, завоюване на разположението на спонсори и покровители. Важно е навреме да си спомните за това, че във всеки човек се крие дипломат и правилно да използвате тези способности. Март ще бъде променлив, той готви различни подаръци и сюрпризи за тези, които се стремят към успеха. Тези, които не са свикнали да се подчиняват, обичат свободата и са изобретателни, ще успеят да прескочат далеч напред във всяко начинание.

Овен

През март, представителите на знака Овен, които се занимават с интелектуална дейност, ще бъдат в състояние да променят живота си. Ще им бъде лесно и в службата, и в ученето, те щ е бъдат готови да общуват с колегите и да търсят нови сътрудници. Студентите Овни с лекота ще си взимат изпитите, а начинаещите бизнесмени трябва именно сега да започнат собствена дейност. Предразположението на Овните към общуване ще им помогне не само да разширят кръга на деловите си познанства, но и ще изменят личния си живот. За някои нова среща може да стане съдбоносна. В семейството на Овните не всичко ще бъде гладко, но здравия разум и умението да се сдържат ще стане основа за мирни преговори.

Телец

Важни постижения на Телците, през март, ще станат трамплин за израстването им по кариерната стълбица. Те ще успеят да убедят партньорите и ръководството в своя професионализъм. Телците са аналитици, които са в състояние да решат и най-сложните професионални задачи. Те ще могат успешно да привлекат на своя страна потенциални клиенти, ще постигнат разположението на колегите и началството. Март ще стане месец, който ще помогне на представителите на знака Телец да проявят своите способности на миротворци. Те с лекота ще решават всякакви конфликти. Това се отнася и за семейните отношения. Телците ще успеят да докажат, че те ненапразно са полагали толкова усилия за запазване на мира и хармонията в отношенията. Телците през март ще бъдат миротворците, които ще успеят да се приспособят към ситуациите и да вземат единственото правилно решение. Такова поведение ще ги предпази от морални и материални загуби.

Близнаци

Известните със своето непостоянство Близнаци, през март, ще станат заложници на съмненията си по отношение на правилността при организирането на личния си живот. Но Близнаците няма да се решат да го променят, дори и да намерят причини за това. Март ще бъде месец на труда, изпълнен с много тежки изисквания и положителни резултати. Стремежът ви за независимост може да доведе до развитие на конфликти на работното място и в семейството. Чувството за мярка ще ви помогне да останете на краката си, но тези старания ще доведат до умора и загуба на сили, които ще се нуждаят от скорошно възстановяване. В края на месеца всичко ще се подреди и в дома на Близнаците отново  ще зацари спокойствие и ред.

Рак

Самореализацията ще стане основна цел за представителите на този зодиакален знак. Сантименталността ще отстъпи на заден план и Раците ще бъдат ръководени от най-силните черти на характера и темперамента си. През март те ще имат възможност да излязат напред и да станат най-желаните сред сътрудниците. Семейството, взаимоотношенията с партньорите и децата ще станат основна цел за Раците през март. Те ще положат максимално усилия за постигане на пълно разбирателство и доверие, извеждайки общуването с роднините на ново ниво.

thinking-1052567_960_720

Китайските зодии в годината на Маймуната

2016 – година на огнената – червена Маймуна

Лъв

Небивал морален подем, професионална активност и ярко изразена независимост – това са основните черти характеризиращи живота и на Лъвовете през март 2016 година. Много делови преговори, премествания и промени, свързани с професионалната дейност, ще изискват бдителност от страна на представителите на този зодиакален знак, защото не всички ще бъдат изгодни. Някои предложени сделки ще бъдат заплаха за развиващия се бизнес. На Лъвовете ще им се наложи да сменят безкрайния, ярко изразен темперамент със спокойствие и хармония в отношенията с близките и роднините, оставяйки назад разногласията и споровете. Периодът ще бъде благоприятен за общуване с по-далечни роднини.

Дева

Март е месецът на стабилните перспективи, които очакват Девите по всички въпроси, свързани с професионалната дейност и междуличностните отношения. Умствените способности, на представителите на този знак, ще се проявят в качеството на дипломатичност и готовност за компромиси, за постигне на определена цел. В семейството си Девите трябва да бъдат особено внимателни към съпруга/та и децата си, но и да разнообразят почивките, да внесат някои новости и изобщо да добавят в отношенията разнообразие. Само така ще бъде възстановена хармонията и всички важни области на живота също ще бъдат установени.

Везни

Първият пролетен месец, за представителите на знака Везни, ще стане месец на професионалния ръст и възможностите да постигнат високо обществено положение. Везните ще заемат лидерска позиция в семейните отношения, с което ще зарадват всички членове на семейството си. Началото на месеца, представителите на този знак,  ще посветят на своите делови контакти и кариерния ръст. Те ще се превърнат в знаещи, опитни хора и това ще им помогне да реализират своите оригинални идеи. Най-сложно, за представителите на този знак, ще бъде да намерят общ език с децата си. Всичко, което е свързано със семейството ще излезе на преден план, но ситуацията в службата ще накара Везните да положат всички усилия за това, да укрепят своите позиции в сферата на професионалната дейност.

Скорпион

Всичко, което е свързано с кариерния ръст на Скорпионите, ще се прояви именно в този месец. Изкачването по кариерната стълбица ще бъде основано на стремеж към лидерство, но този факт ще се отрази положително на взаимоотношенията с колегите и партньорите. През март Скорпионите няма да пропуснат нито една възможност да изявят себе си, своите делови и организаторски способност във всички нови проекти. Стремежът за превъзходство над членовете на семейството може да доведе до развитие на конфликтни ситуации. Важното е да не се отдръпнете от своите роднини и близки, отделяйки внимание само на проблемите свързани с кариерата и работата. Взимайки участие в живота на семейството, Скорпионите ще успеят да се сближат с всички негови членове.

Стрелец

За Стрелците началото на пролетта на 2016 година ще бъде свързано с трудности във всички области на живота, включително и в службата. Но независимо от това, представителите на този знак, ще успеят да постигнат поставените по-рано цели и то без да понесат особени материални или морални загуби. Тяхната инициативност ще привлече вниманието на колегите и началството. Умората в работата Стрелците успешно ще компенсират с грижа за семейството. На тях им предстои ремонт или смяна на обстановката, а в това ще вземат участие всички членове на семейството. Стрелците ще бъдат много грижливи и внимателни с децата, а партньорите ще се учудят на ентусиазма им в любовта. През март Стрелците ще посветят доста време за самообразование и самоусъвършестване, което ще се отрази положително на кариерния ръст.

Козирог

Особенност на представителите на този зодиакален знак е тяхната целеустременост. Те са свикнали на всяка цена и с всички средства да постигат набелязаните цели. Март ще бъде месец, когато Козирозите ще бъдат особено трудолюбиви и ще се стараят да постигнат желаното. Важна роля ще изиграе присъщата за представителите на този знак дипломатичност, която ще ви позволи да направите перспективни контакти и връзки. Козирозите ги очакват промени в личния живот. Те ще успеят да разберат и да приемат всичко, което се случва в семейството, особено с децата. Това ще им помогне в установяването на контактите и взаимното разбирателство. Козирозите ще могат да се сближат с роднините си когато заедно правят ремонт или купуват нови мебели.

Водолей

Март ще бъде труден, но плодотворен. Водолеите ги очакват изпитания, свързани с професионалната дейност. Повишаване на квалификацията ще направи възможно изкачването по кариерната стълбица, а комуникативността ще позволи плодотворното сътрудничество с различни партньори. Положителна подкрепа, относно реализирането на далечните планове на Водолеите ще окаже психологическата им устойчивост. Крачка напред ще бъде направена благодарение на тяхната дипломатичност, отговорност и целеустременост. Чувства и емоции изпълват представителите на този зодиакален знак. Всички техни мисли ще бъдат насочени към създаване на уют у дома и благополучие в семейството. Март ще накара Водолеите да отделят внимание на проблемите в семейството и да положат известни усилия за тяхното разрешаване.

Риби

Представителите на този зодиакален знак се отличават с присъщото им желание за оказване на помощ на роднини и близки, но първият пролетен месец ще ги накара да проявят качества като: упоритост за постигане на целите, дипломатичност и търпение. Възползвайки се от гореспоменатите качества, Рибите лесно водят преговори и сключват дългосрочни договори с надеждни партньори. В отношенията с близките и роднините се забелязва известно затопляне. Рибите много повече ще отделят внимание на партньора/ката и децата, а няма да оставят на страни и родителите си. Проявявайки своите най-добри качества, Рибите ще бъдат способни да поддържат спокойствието и хармонията в семейството. Проявата на загриженост за любимите ще допринесе за развитието на топли взаимоотношения.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара