Хороскопът за март 2019 година поднася изненади във всички сфери на живота. За съжаление, не всички ще бъдат радостни, затова трябва да се въоръжите с търпение. В началото на пролетта са възможни проблеми с получаването на пари, но всички те са разрешими. Важното е да не драматизирате ситуацията и да контролирате емоциите. Ако се втурнете след големите пари, може да загубите това, което сте спестили.

Ще се наложи да работите не само много, но и на всички възможни „фронтове“. Хороскопът не ви съветва да се захващате за всичко, на веднъж, иначе ще се разболеете и ще се скарате с близките си. А защо? Защото постоянно закъснявате от работа, забравяйки за дома и семейството си.

Романтиката в любовта все още е валидна, от времената на Ренесанса до днес. Затова, през март 2019 година трябва да станете по-нежни и чувствени в отношенията си към избраника/цата. За да запазите съюза си трябва да сдържате ревността, гнева и обидите. А и да не забравяте, когато общувате бъдете оптимистично настроение и с добро чувството за хумор.

Хороскопът препоръчва сериозно да се замислите за това, което не се купува с пари. Разбира се, това е здравето. Хранете се правилно, занимавайте се със спорт, така ще можете да посрещнете пролетта в отлична физическа форма. Не си и помисляйте да се сложите на жестока диета, защото ще увредите стомашно-чревния си тракт. През март 2019 година трябва да започнете занимания с дихателна гимнастика, йога и фитнес. Всичко това ще ви помогне да запазите духа си бодър, а фигурата – красива.

Годишни хороскопи

Овен

Хороскопът за март препоръчва Овните да преразгледат своите принципи и да определят приоритетите си. Полезно е да се промените вътрешно, да се заемете с духовно развитие и тогава успехът във всички начинания няма да ви накара да чакате. Овните не трябва да мързелуват, дори и в дребните дела, за да постигнат желания резултат. През март се откажете от вредните си навици, отдайте се на спорта и на здравословния начин на живот. Очакват ви големи дела, само вдигнете главата и смело напред!

Не е желателно Овните да изразяват бурно своите чувства в любовта. Ревността оставете зад себе си, за да не разрушите отношенията си с партньора/ката. Хороскопът съветва Овните да се доверяват на човека, който искрено ги обича. В семейството не се очакват проблеми и преживявания, ако самите вие не проявявате нервност и раздразнителност. Важно е, Овните да не се съблазняват да флиртуват, особено с колегите или приятелите.

Финансовото положение на Овните през март ще бъде отлично, ако си намерят допълнителна работа. Възможно е да научите нова специалност, да сключите сделки за дълъг срок и да се покажете като истински професионалисти. Хороскопът обещава на Овните плодотворна дейност зад граница. Не трябва да влагате пари в това, което ви е малко познато и може да ви доведе до загуби.

През март стари заболявания ще напомнят на Овните за себе си, затова не е приемливо безхаберното отношение към здравето. Пазете се от простуди, преохлаждане и физически натоварвания.

Хороскоп за жените Овни

Хороскопът препоръчва на жените Овни да се погрижат за самообразованието си. Добре е да тръгнат на курс или семинар, за да повишат квалификацията си. Вие ще станете истински лидер във всичко, което планирате. Само търсете надеждни партньори и не прекалявайте с командния тон.

В средата на март Овните не трябва да рискуват с парите, да бъдат лекомислени в любовта и да се водят по интимните си желания. Овните трябва по-често да се вслушват в нравоученията на роднините, особено, ако те са по-мъдри и по-опитни.

Хороскопът предсказва на жените, родени под знака Овен, небивало по-рано влечение към четене, учене и мистичност. Всичко, което е загадъчно, привлекателно и уникално ще ви доведе до развитие на талантите ви. Не се страхувайте да се сторите необичайни на околните. Самобитността на Овните ще им донесе голяма полза, а също ще им помогне да избегнат вътрешните съмнения и да се преборят с комплексите си.

Хороскоп за мъжете Овни

Хороскопът предсказва на мъжете Овни доста грижи. Ще бъдат подходящи дисциплината и усърдието, а екзистенциалното съществуване изключете. Трябва да бъдете много стегнати и настойчиви, за да постигнете победа и признание. Желателно е да действате с план, а не спонтанно. Още повече, че през март не се очакват сериозни конфликти и неприятни ситуации при Овните. Спокойно и уверено работете, за да постигнете финансово благополучие и да направите кариера.

През този месец, колегите истински ще уважават Овните, което ще им позволи да реализират талантите си. Началството ще си спомни всички ваши предишни заслуги, ще ви даде голяма премия и дори ще ви назначи за отговорници на доходни проекти. Хороскопът не съветва мъжете Овни да се изтъкват. Бъдете скромни, за да запазите авторитета си. Разумният подход към всичко е онова, което ще ви даде добри плодове.

Успехът е на страната на тези Овни, които не демонстрират амбиции и инат, а внимателно подхождат към всички задачи. Професионалното ви израстване е осигурено, само не снижавайте темпото и се завишавайте нивото на личните си интереси. Хороскопът обещава на мъжете Овни изпълнение на заветните им желания. Най-накрая може да започнете собствен бизнес, да си намерите друга работа и да получите всичко желано.

Телец

Хороскопът съветва Телците да живеят и да се радват на всичко, което съдбата им подарява. Ако искате да се развличате и да си почивате, добре! Колкото и да е странно, но вие сами ще започнете да творите чудеса, без чужда помощ. Желанията на Телците ще се сбъдват със скоростта на реактивен самолет. Между другото, нищо не пречи да скочите с парашут или да се отправите на околосветско пътешествие с приятели.

Хороскопът препоръчва на Телците да бъдат емоционално сдържани. Само така ще могат да избегнат конфликтите с хората и недоразуменията. Помнете, че от вашата коректност и добро поведение ще зависи много. Телците през март в никакъв случай не трябва да жертват семейството и личния живот, заради работата. Иначе, вие можете да загубите най-ценното и да останете сами.

Хороскопът предсказва на Телците малко неприятности в служебната сфера, но те са напълно преодолими. Не са изключени спешни командировки, суета в колектива и глобални проекти. Телците трябва да бъдат много внимателни, общувайки с новите партньори и с хората, които малко познават. Има вероятност да попаднете в авантюристична ситуация и да изгубите пари.

Хороскопът предсказва на Телците ярки запознанства, които ще запомнят за дълго. И това ще се окажат не просто своеобразни и многопластови хора, но и такива, с които могат заедно да работят. Що се отнася до самочувствието, Телците трябва да пазят здравето си. Отказването от пушенето, преяждането и пасивния живот ще ви помогнат не само да укрепите имунитета, но и да постигнете красиви и стегнати форми.

Хороскоп за жените Телци

Хороскопът съветва жените, родени под знака Телец, по-често да общуват с близките си. Настроението ще бъде доста променливо, затова се стегнете. А, ако възникне трудна ситуация, то потърсете съвет от роднините. Те, вероятно, ще ви подскажат верен изход от положението. Телците трябва да избират не само походи в планината, а и културни мероприятия – театър, концерт и опера.

През този месец Телците ще разкрият тайни, които отдавна мъчат съзнанието им. Най-накрая ще могат да се успокоят и да поставят всичко по местата си. Хороскопът за март 2019 година предсказва на жените Телци предсказателни сънища на 26 и 27 март. Само не изпадайте в депресия, ако видяното не ви устройва. Защото животът зависи единствено от вас и личната ви инициативност.

Хороскопът съветва жените Телци да не взимат участие в рисковани и мащабни дела. Помнете, ако се съгласите на всичко това, ще се окажете в трудна ситуация и много ще загубите. За да постигнат желаните цели, Телците трябва да съставят план за действие, а също и внимателно да обмислят всяка своя крачка и всяко решение.

Хороскоп за мъжете Телци

Хороскопът съветва мъжете Телци да си вземат отпуска, за да могат не просто да си починат, а и да се изпълнят с нови и незабравими впечатления. Още повече, че по време на пътешествията ще успеете да се вдъхновите за такива гениални идеи, че кариерата ви рязко ще излети.

Телците ще реализират удачно творческите си проекти през март 2019 година. Няма никакви съмнения и прегради, че ще ви признаят и възнаградят по заслуги. Особено, ако проявите таланти в изкуството, литературата или шоу бизнеса. Между другото, стари увлечения също ще ви донесат плодове във вид на финансов еквивалент.

Хороскопът не препоръчва на мъжете Телци да се включват в авантюри и рискови начинания. Едва ли ще успеете да „излезете сухи от водата“. Желателно е да вземете участие в съревнования, конкурси и социални проекти. Това ще доведе Телците до успех и слава.

Оригиналните методи на работа ще позволят на Телците, през март, да покажат друга своя, по-интересна страна. Вие ще успеете удачно да реализирате отдавнашни и изоставени задачи. Важно е да се занимавате с това, което наистина ви харесва. Не се страхувайте да се окажете „на минус“. Бъдете решителни и харизматични.

Хороскопът препоръчва на мъжете Телци да подхождат планирано към всичко, което се отнася до работата. Активността и инициативността се приветстват! Ще имате доста спешни задачи, затова спазвайте графика, не бързайте и не се опитвайте да изпълните всичко, за да се отчетете пред някого.

Близнаци

Хороскопът съветва Близнаците да запазят душевното си състояние и да не се предават. Ако поискат, могат да станат лидери във всяка ситуация, важното е да не снижават темпото, да бъдат смели и да преодоляват всички препятствия по пътя си. Близнаците трябва да се движат уверено към набелязаните цели, да не се оглеждат назад.
Близнаците не трябва да игнорират домашните и битовите дела през март. По-често общувайте и се съветвайте с роднините, за да реализирате плановете си.

Ако в семейството ви има деца, отделете им максимално внимание. Хороскопът препоръчва на Близнаците да организират семеен празник, да отидат на театър и кино. Колкото повече позитивни и ярки емоции получите, толкова по-добър ще бъде животът ви. Още повече, че енергийните запаси при Близнаците, през първият пролетен месец, са доста богати.

През март Близнаците трябва да си спомнят за романтиката, за да могат да запазят любовта и да съживят страстите. Не зацикляйте на едно и също, което вече ви е омръзнало, трябва да търсите нови начини за укрепване на отношенията с избраника. Това може да бъде пътуване, вечеря в ресторант и дори разходка в парка, преди лягане.

Хороскопът не съветва Близнаците да се задълбочават само в любовта, защото трябва и да работят. Особено, ако искат да стабилизират финансовото си положение. А стимулът за активна работа е основателен – повишение на заплатата и почетна длъжност. През март, Близнаците могат да се запознаят с човек, с когото да започнат заедно бизнес. Само не се съмнявайте в способностите си на търговец. Важното е да започнете!

Хороскоп за жените Близнаци

Хороскопът съветва жените Близнаци леко да променят поведението си и да станат по-нежни в отношението си към околните. За какво ви е да се голеемете и да вирите носа си, особено пред своите приятели и роднини? Ако станете чаровни и отстъпчиви, съдбата ще ви възнагради по заслуги. Вие ще се запознаете с удивителни и, по-важно, надеждни в общуването хора.

Близнаците през март ще получат доста важна информация. Само внимателно проверявайте всичко, което ще ви кажат или ще получите по пощата. Има вероятност, някой да иска да ви излъже. При това във финансово отношение. Няма да бъде чудно, ако мошеникът се окаже стар приятел или роднина, което ще бъде особено неприятно, когато го осъзнаете.

Хороскопът предсказва на жените Близнаци доста трудни ситуации. Ако не се отчаете предварително и не започнете да се суетите, ще излезете „сухи от водата“. Между другото, интуицията ще ви подскаже, как е правилно да действате в такива моменти.

Хороскоп за мъжете Близнаци

Хороскопът съветва мъжете Близнаци да бъдат много дисциплинирани и стегнати, за да не направят големи грешки в работата си. Иначе ще се наложи да „плащате“ за своята разсеяност. Внимателно подписвайте документите, консултирайте се с юристи и не бързайте да казвате „да“, ако се съмнявате в нещо. През март Близнаците трябва по-често да правят компромиси и да не спорят за всичко.

На мъжете Близнаци им предстои да събират плодовете от своя труд в началото на месеца. Вие ще получите крупна премия за предишна работа, а също ще се утвърдите като добър професионалист, като истински майстор.

Хороскопът предсказва на мъжете Близнаци неочаквани, но перспективни командировки. Не се отказвайте от пътуванията, дори и да ви се види твърде трудно. Успехът е на ваша страна! Важно е да не криете талантите си и да влагате в практиката богатия си опит. Конкурентите ще бъдат във възторг от вас, което е учудващо.

На Близнаците, в края на март 2019 година, ще им се наложи да решават сами всички възникващи проблеми. Ако бъдете уверени и инициативни, всичко ще ви се получи по-добре, отколкото ви се е струвало. Не се отказвайте, гледайте оптимистично напред и тогава съдбата ще ви обсипе с щедри подаръци и приятни запознанства.

Рак

Хороскопът предсказва на Раците активен начин на живот. Общуване, запознанства и бурни компании ще заемат цялото ви пространство, което ще се окаже полезно за саморазвитието ви. За съвети при вас ще идват колеги, не им отказвайте и им подскажете как да постъпят в трудни ситуации. Раците трябва внимателно да премислят всяка своя дума, за да не навредят на собствената си репутация.

През март на Раците може от сърце да им завидят – енергията ще прелива. Ще бъдат изпълнени със сила, вдъхновение и творчески таланти.

Всичко това ще им позволи да открият нови пътища за кариерно израстване. Хороскопът обещава на Раците бързо решаване на проблемите, приятни запознанства и изгодни договори. Не мислете, че нямате много приятели. Напротив, имате! Между другото, през този месец неочаквано ще позвънят на Раците и ще ги поканят на среща стари приятели.

Колегите ви уважават, шефът ще ви даде премия, а перспективната работа е в изобилие, това нали е много радостно? Хороскопът съветва Раците да похарчат част от парите за подаръци за близките си хора. Любовните дела също ще се изкачат на по-високо стъпало. Самотните Раци непременно ще срещнат своя, любим човек. А на семейните хора може да се пожелае само едно – да бъдат искрени и откровени един с друг. За изневяра изобщо не си помисляйте.

Хороскопът предсказва на Раците дългоочакваната бременност. Вашата мечта, най-накрая ще се сбъдне, сега внимателно се отнасяйте към своето здраве. Важното е да не се простудявате, обличайте се според времето на вън и се хранете с режим. Витамини, здрав сън и никакви физически натоварвания!

Хороскоп за жените Раци

Хороскопът препоръчва на жените Раци да не поемат ролята на командир на всички. Вие така се стремите към лидерство, че резидентите от всички страни ще останат зад вас. За какво ви е нужно всичко това, ако сте представителка на прекрасния пол? Още повече, че живота ви и така се подрежда успешно! Раците трябва бързо да се откажат от капризите, импулсивните изблици и раздразнителността. През март трябва да контролирате емоциите, да се влизате в конфликти и да се откажете от прекалено шумните компании. Ако все пак излизате, нека бъде в тесен приятелски или роднински кръг.

Хороскопът предсказва на жените Раци удачен шопинг. Ако подходите към покупките практично и пестеливо, то ще си купите това, което ще ви служи много години. Само не плувайте по течението, а внесете разнообразие в своя живот. Това могат да бъдат културни и масови мероприятия, излизания сред хора и романтични запознанства. Ако Раците първи направят контакта с хората, със сигурност ще спечелят от това. Понякога ще бъде полезно да отстъпят от графика си, особено, ако рутината и сивотата окончателно ги завладеят.

Хороскопът предсказва на жените Раци много интересни идеи, креативни проекти и реализиране на плановете. Ако се нуждаете от подкрепа, обърнете се към приятелите, особено тези, които са проверени във времето. Не се затваряйте в себе си, защото трудностите се преодоляват много по-лесно, когато сте заедно с близките си хора.

Хороскоп за мъжете Раци

Хороскопът обещава на мъжете Раци бурен и наситен месец. Толкова ярки събития и впечатления отдавна не сте имали. Сега можете от душа да се повеселите, да се насладите на новостите и да се срещнете с тези, които наистина са ви интересни. Не са изключени командировки, но и те ще преминат чудесно за Раците. Още повече, че зад граница или в друг град ще намерите места, от които ще останете във възторг. А и ще се запознаете с нови хора, а те ще бъдат истински, приятни изненади!

През март 2019 година, Раците ще получат много важна информация, но половината от нея ще трябва да отложите за известно време. Тя се нуждае от реформиране и не е годна веднага за работа. Има възможност да установите изгодни връзки, особено тези, които се занимават с бизнес. Не забравяйте и да учите по време на активната си дейност.

Хороскопът съветва мъжете Раци да посещават курсове, семинари и всевъзможни тренинги. Не се стеснявайте да излезете пред публика. Повярвайте, вашите ораторски способности, както и уменията ви да представите темата, ще бъдат оценени по достойнство.Интуицията ще помогне на Раците да избегнат неприятностите и проблемите, затова в никакъв случай не трябва да игнорират нейните подсказки.

Хороскопът препоръчва на мъжете Раци да подходят без илюзии към любовната сфера. В края на месеца някакъв отдавнашен и труден въпрос ще се разреши удачно. Ще усетите лекота и радост, че всичко, най-накрая, е останало в миналото.

Лъв

Хороскопът обещава на Лъвовете приказно богатство. Парите ще се сипят по пищната ви грива, а вие трябва да ги разпределите правилно. Между другото, при вас ще се появи и свободно време, колкото си искате, а това означава, че можете да си починете и да се срещнете с приятели. Важното е Лъвовете да бъдат много усърдни с веселието и съблазните. Желанията ще се сбъднат, не прибързвайте със събитията.

През март Лъвовете ги очакват многобройни срещи и бурни компании. Ще имате възможност да се запознаете с хора, които кардинално ще повлияят на вашата съдба. Възможно е с някого да се сприятелите, а някого да наречете своя „втора половинка“.

 

Хороскопът обещава на Лъвовете не само радостни дни, но и неприятни моменти. Ако се задълбочите в професията и изкарването на пари, близките ви ще останат на заден план. А от тук следват конфликтите, обидите и неразбирателството. Лъвовете трябва първи да правят компромиси, а също и често да общуват с близките си хора. Домашните дела също изискват внимание, не забравяйте за тях в работния си график. През март Лъвовете трябва да бъдат бдителни по време на пътуване, а също и внимателно да планират своето време.

Хороскопът препоръчва на Лъвовете да бъдат по-пестеливи в покупките. По магазините ходете, но не изкупувайте всичко, което видите, дори и съблазънта да е голяма. Със здравето всичко ще бъде добре при Лъвовете, но трябва да се запишете за стоматолог. Иначе, вашата широка усмивка няма да изглежда привлекателна.

Хороскоп за жените Лъвици

Хороскопът съветва жените Лъвици първо да мислят, а след това да говорят. Разбира се, на темпераментните дами ще им бъде доста трудно да го направят, но трябва. Постарайте се да не се заяждате с никого, бъдете позитивни и коректни. Дори, ако вътре във вас бушува завист или досада. За да могат през март да се осъществят всички желания, Лъвовете трябва да ги запишат в тефтера. Помнете, че само оптимистите постигат всичко, към което се стремят упорито.

Хороскопът препоръчва на жените, родени под знака Лъв, да се заемат с образованието и с външния си вид. Ако имате конкретна цел, постигайте я по честен път. Борете се с вредните навици, не бързайте с изводите и анализирайте всяка своя крачка.

За Лъвовете ще бъде полезно през март да посещават семинари, да търсят знанието и да повишават професионализма си. Дори клюкарите и завистниците да шепнат зад гърба ви, вие стойте над всичко това. Откажете се от това, което ви пречи да се движите напред и мислите позитивно. Но най-важното е, жените Лъвици да не оставят да се водят по желанията си. Общувайте само с тези, които са ви близки по дух и интереси.

Хороскоп за мъжете Лъвове

Хороскопът обещава на мъжете Лъвове стабилно финансово положение. Това ще им придаде невероятна увереност и в себе си, и в бъдещето. Има вероятност да се издигнат в кариерата, а също и да намерят още една доходна работа. Месецът е добър за Лъвовете, които искат да си купят кола или дом. Може смело да вложите средства в недвижим имот, а също и да се заемете с търговия.

През март 2019 година, Лъвовете ще получат неща, които отдавна са искали. Това могат да бъдат ценни книжа, документи или парични спестявания. Но, ако започнете да харчите парите, те мигом ще се изпарят. Най-добре е да се откажете от съблазните и авантюрите, а също и да търсите „лесни“ пари.

Хороскопът препоръчва на мъжете Лъвове да бъдат рационални в покупките. Непременно се оправете с домашните и битовите проблеми, за да не се трупат зад гърба ви.

Лъвовете, които се занимават с рекламен бизнес, видимо ще успеят. Не е изключена конкуренция и сблъсък по време на сключване на сделки. Но, ако това се случи, обърнете се за помощ към юристи или влиятелни хора.

Хороскопът съветва Лъвовете да бъдат търпеливи и мъдри, за да не направят непоправими грешки. Помнете, че емоциите могат да навредят, затова ги дръжте под контрол.
В края на март 2019 година на Лъвовете ще им се наложи доста да пътуват и да общуват. И не само по работа, а и за започване на лични връзки. Трупайте опит, повишавайте квалификацията си!

Любовни хороскопи

Дева

Хороскопът  обещава успешен, във всички отношения, месец на Девите. Докато си наумите желанието и то ще се изпълни. Девите през март ги очаква увереност във всичко, самообладание и, най-важното, усещане за комфорт. Важно е да не стоите безучастни пред трудностите, а с твърди крачки да вървите към набелязаните цели.
Приятни промени се очакват в деловата и в личната сфера. На Девите ще им предложат сътрудничество, нови проекти и задачи, които ще им открият перспективи. Ако бъдете практични и отговорни към всичко, което изпълнявате, то в края на март непременно ще получите приходи.

Хороскопът съветва Девите да бъдат инициативни и позитивни. Ако работите в екип, то може да получите невероятни резултати. Ключът към успеха във всички начинания са ентусиазмът и активността. Само не игнорирайте молбите на близките си хора, защото ще се обидят, заради невниманието ви. Макар че, ако донесете у дома прилична сума пари, то ледът в сърцата им моментално ще се разтопи.

Хороскопът препоръчва на Девите за се погрижат за здравето си. Особено, ако имат хронични заболявания на бъбреците и сърцето. По възможност си направете изследвания и ултразвук, консултирайте се със специалисти относно лечението. Жените Деви трябва спешно да се запишат на гинеколог, за да изключат сериозни заболявания.

Хороскоп за жените Деви

Хороскопът предсказва проблеми в материалната сфера на жените Деви. Преди да тръгнете по магазините, внимателно планирайте бюджета, за да не похарчите всичките си спестявания. Ограничете се само с тези покупки, които действително са ви нужни. Що се отнася до кредити и заеми от приятели, то от тях Девите трябва изобщо да се откажат.

През март Девите ще станат решителни и смели, което ще им позволи да срутят всички прегради на пътя си към победата. Вие ще се отличите сред околните, когато смело се втурнете в работата си и спрете да се съмнявате в себе си. Хороскопът не препоръчва на жените Деви да рискуват и да се впускат в авантюри. Тук ви очакват капани, финансови загуби и глобални проблеми.

През март 2019 година, за много, Девите ще се окажат своеобразен психотерапевт. Хората ще дойдат при вас с мъката си, за съвети, така че не им отказвайте! Само дръжте по-далече от околните своите планове и тайни! Не трябва да посвещавате дори приятелите си в това, в което не сте съвсем уверени.

Хороскоп за мъжете Деви

Хороскопът обещава на мъжете Деви месец на изненади, ярки срещи и нови впечатления. Радостните събития ще бъдат толкова много, че животът ще ви се стори истинска приказка. Но в действителност, всичко това е реалност – успех, приходи и любов. Само скромно се разпореждайте с парите, бъдете добри към хората, а към работата – отговорни.

рез март, Девите ще усещат такъв прилив на енергия, че ще им се иска да „влязат в битка“. Между другото, ще ви се наложи да се сражавате с конкурентите. Очаквайте перспективни предложения, кариерен ръст и дори сътрудничество със западни фирми.

Хороскопът съветва мъжете Деви леко да рискуват и експериментират с методите си на работа. Не се страхувайте от нищо, защото вие сте истински професионалисти с богат опит и знания. Макар че ще имате шанс напълно да промените специалността си. Учи ли ви се? Тогава, постъпвайте в институт или се запишете на курсове. Девите така добре ще усвоят новата информация, че дори може да им се завиди.

Хороскопът обещава на мъжете Деви приток на пари в средата на месеца. Ето тогава можете да вложите част от средствата в това, което сте планирали. Това може да бъде личен бизнес или недвижим имот. Не е изключено Девите да върнат заем, който са взели преди „сто“ години. Шефът ще ги възнагради с толкова голям бонус, че трябва предварително да купят огромен чувал.

Независимо от това, че Девите се отличават с повишена практичност, през март 2019 година, мъжете от този знак ще започнат да пилеят парите безразборно. Помнете, че такава безхаберност ще ви доведе до големи загуби. А трябва още много неща да купите, а също и да отделите част от парите за нуждите на семейството

Везни

Хороскопът настоятелно препоръчва на Везните да променят външния си вид. Стига вече сте пестили от гардероба, здравето и удоволствията. Още повече, че през този месец, буквално, ще ви засипят с комплименти и покани за срещи. Ако тръгнете на шопинг е по-добре да бъде, когато Луна нараства (от 17 до 30 март). През този период ще купите всичко, което наистина ще ви бъде от полза.

Везните могат да очакват благополучие в бита и във финансите. Всичко планирано ще се реализира бързо и в срок. Особено, ако се отнася до ремонт, препланиране или преместване в друго жилище.

Хороскопът предсказва на Везните строителство на извънградска къща. Не мислете за парите, финансовите средства ще ви стигнат за всичко, което сте замислили.
В служебната сфера се набелязват промени за Везните, много от които, за съжаление, няма да бъдат за добро. Вероятно е някой от колегите да клюкарства за вас и да се опитва да ви подложи „динена кора“. Но, ако бъдете позитивни, уверени и не се предавате, неприятностите сами ще се разрешат.

Хороскопът съветва Везните, които са ръководители, да се вслушват в подчинените си. А за решаване на финансовите проблеми се обръщайте към по-състоятелните партньори.
В края на март 2019 година , Везните ще получат значителен приход. За много няма да бъдат неочаквани, защото ще дойдат след допълнителна работа. Няма да бъде лошо да си намерите хоби, защото то, също, ще ви носи приходи. За запазване на психическото здраве трябва да се заемете с йога и медитация.

Хороскоп за жените Везни

Хороскопът препоръчва на жените Везни да бъдат точни и дисциплинирани дори при дребната работа. Старайте се да подхождате към всичко не само с прецизност, но и с оптимизъм. Ако повярвате в себе си и в своите сили, то и околните ще ви приемат за пример. Везните, през март, трябва да станат по-търпеливи към всички с които общуват и работят в един екип. Не си и помисляйте да хулите съдбата за проблемите си, възможно е те да са ви изпратени, за да закалите волята си.

Хороскопът не съветва жените Везни да бързат и да правят прибързани изводи. Всички нововъведения ще ви донесат успех, ако се отнасят към професионалното. Не трябва да забравяте за онова, което не сте свършили, за набелязаните проекти и за всичко, което е разпиляно по пода. С роднините трябва да се срещате по-често, в краен случай просто им позвънете и се поинтересувайте как се чувстват.

В края на март 2019 година на Везните ще им се наложи спешно да решават битови и домашни въпроси. Те са се натрупали предостатъчно, затова не трябва да ги отлагате. Ако имате хоби или някакво друго увлечение, което ви е по душа, то му посветете свободното си време. И не се страхувайте от критики от страна на домашните, защото вие получавате морално удовлетворение, а това вече е добре.

Хороскоп за мъжете Везни

Хороскопът съветва мъжете Везни да работят и пак да работят. Може би това ви звучи уморително, но именно активността и деловитостта ще ви помогне да постигнете желаните цели. Ако имате възможност, намерете си още една работа или потърсете нещо подходящо в интернет. Везните знаят как да постигнат успех, само че често забравят за това.

Март е много подходящ за установяване на връзки и за привличане на нужните хора. Ако Везните умело усвоят това, целия месец ще бъдат на „гребена на вълната“. Пътуването в командировки, воденето на преговори и посещаването на конференции ще бъде приоритет за вас.

Хороскопът препоръчва на мъжете Везни да бъдат пунктуални и упорити. Ако мързелът вземе връх, то не можете да мечтаете за никаква кариера. В края на март Везните трябва да се посветят на мащабни и важни дела. Благодарение на вашата инициативност, те ще се въплътят в живота, по невероятен начин. Особено ще им провърви на тези, които се занимават с творчество. По-добре не се занимавайте с технологии и компютърни програми. Обърнете се за помощ към специалисти, за да не счупите нещо и да си докарате още по-големи проблеми.

Хороскопът препоръчва на мъжете Везни да не планират и да не взимат решения на 27-мо число. Това е труден ден, когато всичко може да рухне за миг и да си създадете неприятности

Скорпион

Хороскопът обещава на Скорпионите чудесно, емоционално настроение. Благодарение на позитивизма, ще успеете да се реализирате и да заредите с енергия околните. Важното е, че вие имате всичко, за да реализирате големи постижения – и сили, и желание, и време. Постарайте се да изгладите отношенията с приятелите и роднините, не се стеснявайте да търсите съвети и да се стремите към комфорт у дома.

На Скорпионите, през март, ще им се иска леко да си починат. Още повече, че многото трудна работа вече напълно ви е изморила. Ако имате възможност, вземете си отпуска и тръгвайте на дълго пътуване. Другите градове и страни ще ви помогнат да се разсеете от сегашните проблеми, а също ще можете спокойно да планирате бъдещето. Хороскопът съветва Скорпионите, веднага след отпуската да се впуснат в работата. Стимулът за това ще бъде стабилизирането на финансовото положение. А получения бонус можете, без съмнение, да похарчите за близките си и любими хора.

През март на Скорпионите ще предложат взаимно изгодно партньорство. Ако отдавна сте искали да започнете собствен бизнес, смело оформяйте документите. Спестените пари вложете в начинанието. В любовната сфера, особено, ще провърви на самотните Скорпиони. Някои ще срещнат своята втора половинка и ще решат на мига да се отправят към съвета. Разумно ли е? Изобщо не сте на прав път.

Хороскопът препоръчва на Скорпионите да се погрижат не само за здравето, но и за фигурата си. През зимата вие сте понатрупали килограми и затова трябва да влезете в спортната зала. Естествено, трябва да минете на диета и повече да се движите. Иначе, след месец няма да може да обличате модните си дрехи.

Хороскопът за жените Скорпиони

Хороскопът съветва жените Скорпиони да внедряват в работата и в деловата сфера нещо кардинално ново. Ученето ще почака, но курсове и семинари можете да посетите. Старайте се използвате тези знания и квалификация, които вече имате. Трябва да сложите на страна експериментите, научните проекти и умствената натоварваща работа.

През март Скорпионите трябва по-често да се вслушват в интуицията си. Ако ви подсказва, че трябва да посещавате културни мероприятия, така и направете – театър, кино или концерт. Това ще ви помогне да се развивате духовно, а също и ще ви разсее от злободневието. Естетичното и красивото ще очарова и привлича жените Скорпиони повече, отколкото монотонните и скучни дела. А, ако се потопите в творчество или изкуство, ще научите много интересни неща, при това и за собствените си таланти.

Хороскопът съветва жените Скорпиони да не взимат прибързани решения. Всяка дума и действие трябва да бъдат внимателно премислени. В края на месеца има възможност да си купите нещо изгодно. Не си отказвайте удоволствията – облечете се, забавлявайте се и се запознавайте с нови хора. Изберете здравословният начин на живот – спорт, танци и йога.

Хороскопът за мъжете Скорпиони

Хороскопът предсказва на Скорпионите бурен месец, когато няма да могат да си почиват и да седят на едно място. Те трябва да бъдат сред хората, на мероприятия и събеседвания. Не задържайте за себе си гениалните идеи, разкажете за тях на колегите и осъществете замисленото. Много ще ви подкрепят и няма да смеят да ви критикуват. Ситуацията с финансите ще се оправи. При това така бързо и в правилната посока, че част от парите ще дадете за благотворителност.

През март 2019 година Скорпионите е желателно да работят в екип. Не е нужно да командвате и да се стремите към лидерство, ако всичко и така се получава добре. Успехът ще дойде неочаквано, както и помощ от влиятелен приятел. Само не е нужно да споделяте делата и проблемите си на някой друг. Бъдете самостоятелни и решителни, за да може всичко да се разреши по най-добрия начин.

Хороскопът препоръчва на мъжете Скорпиони да избягват споровете и конфликтите. Ако ви е трудно да скриете своята раздразнителност и агресия, то се обърнете към психолог или към близък приятел. Макар че, вие самите притежавате уникален талант, който ви позволява да ликвидирате негативите и коварството около себе си. В края на март Скорпионите ще получат прилична сума пари, неочаквано.

Стрелец

Хороскопът обещава нарастване на авторитета на Стрелците. Но за това е нужно да се постараете да се промените самите вие и да промените възгледите си за живота. В началото на пролетта ще станете популярни и знаменити. Благодарение на това, Стрелците ще успеят успешно да решат сегашните си проблеми.

Ако главата ви е пълна с грандиозни идеи, то през март трябва непременно да ги реализирате, защото могат да станат неактуални.

В началото довършете всички стари проекти, за да можете уверено да се заемете с новите дела. Хороскопът за март 2019 година предсказва на Стрелците съдбоносни запознанства, стабилност с парите и кариерно израстване.

Дори, ако през март се появят трудности с парите, не бързайте да взимате кредит или да влизате в дългове. Скоро ситуацията ще се нормализира, трябва само малко да изчакате. Важното е да не се съблазнявате от скъпите и ненужни покупки. Те могат основателно да разклатят бюджета ви.

Хороскопът обещава на Стрелците среща с любим човек. Ако спрете да флиртувате и да преследвате идеала, ще създадете устойчиви отношения с новия си избраник/новата си избраница. Независимо от това, че ухажорите кръжат около вас като „мухи на мед“, вие можете да им откажете. Вниманието на Стрелците, през март, трябва да бъде съсредоточено върху хроничните заболявания.

Хороскоп за жените Стрелци

Хороскопът съветва жените Стрелци да бъдат много сдържани и да се абстрахират от конфликтните ситуации. Месецът е отличен за оправяне на отношенията, а също и за домашните дела и усъвършенстване на интериора. Може да купите мебели, аксесоари и полезни вещи за бита. И цената ще се окаже достъпна, и качеството ще бъде добро!

През март, жените Стрелци ще се почувстват неуверени и слаби, което ще наруши много от плановете им. Но това, до голяма степен, зависи от разположението на планетите. За да постигнат благополучие и душевно равновесие, трябва да споделят с близкия си човек мислите и страховете си. Не е изключено да получите морална подкрепа от неочаквано място.

Хороскопът обещава на жените Стрелци много впечатления от пътешествие на което ще се отправят. Вие отдавна сте планирали това пътуване, затова почивката ще се окаже възхитителна във всяко отношение. А и настроението ще стане по-позитивно, което ще ви помогне да се отървете от пролетната депресия. В края на март очаквайте голям приход. Смело се запознавайте с хора, особено, ако вашите интереси и жизнените ви принципи съвпадат.

Хороскоп за мъжете Стрелци

Хороскопът предсказва на мъжете Стрелци доста промени в живота. Ще ви съобщят нещо невероятно, след което ще искате да промените и работата си, и личния си живот. Възможно е да се наложи да се преместите в друг град или друга страна. Постарайте се да намирате плюсове във всичко, с което се сблъсквате. Дори в началото да не ви е леко, след това съдбата ще ви възнагради с щедри подаръци.

През март Стрелците ги очаква нов и мащабен проект, с който трябва да се заемат на секундата. Той ще „мирише“ на добри пари, слава и признание от колегите. Само отчитайте всички дреболии в тази работа, за да я изпълните отлично. Не е желателно да се заглеждате по по-успешните партньори. Вие и сами можете да постигнете това, с което сте се захванали.

Хороскопът препоръчва на мъжете Стрелци да не влизат в конфликти и спорове, особено с висшестоящи хора и с такива, които служат за пример. За съжаление, дори дребните спорове могат да прераснат в огромен скандал. Стрелците трябва да бъдат отстъпчиви и меки, за да се изолират от негативните емоции.

През март 2019 година забележително ще премине работата, на която, Стрелците разчитат от дълго време. Най-накрая ще получат не само висок резултат, но и прилични пари. Важно е да не спират на един проект, а да се движат напред. Знанията и опита са си ваши, не зависите от другите.

Хороскопът обещава на мъжете Стрелци ярък и многопластов месец, когато могат да постигнат всичко, което душата им пожелае. В колектива ще се появи млад сътрудник, с когото не е изключен роман. Но всичко ще зависи от вас. Ако търсите приятелство, тогава се ограничете само с такива отношения

Козирог

Хороскопът съветва Козирозите да се вслушват не само в интуицията си, но и да не игнорират знаците на съдбата. Сънищата през този месец също ще се окажат предсказателни, затова се старайте да ги запомнят и правилно да ги тълкувате. Те ще ви пазят от грешки и многобройни проблеми.
Козирозите ще срещат доста препятствия и неуспехи в работната сфера. Дори личният живот през март ще се окаже не така безоблачен, както сте си мислили.

Значи, необходимо е да си поставите приоритети и активно да се заемете с нови дела. Важното е да не мързелувате и да не се надявате на късмета, защото може да загубите всичко за секунди.

Хороскопът препоръчва на Козирозите да се отнасят внимателно към домашните и битовите въпроси. Материалната ситуация също ще се окаже на минус, затова работете усърдно. Но, ако ви връхлетят нови проблеми, то пуснете в ход своята кипяща енергия и калкулатора. Тогава има шанс да излезете от най-трудните моменти, при това без морални и финансови загуби.

Хороскопът съветва Козирозите да се вгледат в своето обкръжение. Някой от приятелите ви не е толкова надежден и открит, както по-рано. А и общи интереси вече нямате. Научете се да се разделяте без разправии с тези, с които вече не вървите по обща пътека. Затова пък, с роднините, през март Козирозите трябва да се сближат. Самотните Козирози в края на март 2019 година могат да срещнат своята половинка и да планират официално обвързване.

Хороскоп за жените Козирози

Хороскопът предсказва на жените Козирози изпълнение на най-съкровените им желания. Вие ще повярвате в чудото, когато видите, как бързо се осъществяват мечтите ви. Само не изпускайте нужните моменти, не се оглеждайте назад и действайте смело. Колкото по-уверени бъдат Козирозите, толкова по-успешно ще се подреди животът им.

В началото на март, Козирозите могат да се включат в конфликт с нечестни и користни личности. Не се водете по акъла им, отстоявайте своите принципи и тогава, дори конкурентите ще погледнат на вас с възхищение.

Хороскопът препоръчва на жените Козирози да се разходят по магазините и да си купят всичко необходимо за дома. И не е задължително да се ограничават с познатите молове, могат да разгледат и в интернет. От битова техника до телефон, последен модел, всичко можете да намерите тук!

В края на март 2019 година не е желателно Козирозите да се заемат с решаването на въпроси с недвижими имоти и други имущества. Бъдете реалисти, не се задълбочавайте в света на илюзиите. Месецът е изключителен за творчество! Не губете вдъхновението си и работете с жар.

Хороскоп за мъжете Козирози

Хороскопът обещава на мъжете Козирози незабравим и ярък месец. Пролетта ще ви зарадва с нови идеи, впечатления и срещи с интересни хора. Без съмнения можете да сключвате сделки, договори и да си сътрудничите със западни партньори. Ако Козирозите отдавна искат да сменят сферата си на дейност, то е дошло време да реализират желанието си. И не се страхувайте да ходите на интервюта, вие ще се справите успешно с поставените задачи и ще утвърдите своя авторитет на професионално ниво.

Хороскопът предсказва на мъжете Козирози чести командировки и пътувания по лични дела. Ще ви изпратят дори зад граница, където можете да установите делови връзки. Събирайте нова информация, учете се и се настройвайте за абсолютно нова работа. Още повече, че ще има много варианти, вие само трябва да изберете свободната позиция, която искате.

През март 2019 година на Козирозите ще им се наложи да се занимават с технологии, научни проекти, рекламен бизнес и други подобни. Мислите, че няма да се справите? Напразно. Вие ще бъдете толкова мобилни и комуникативни, че бързо ще усвоите всичко, което ви предложат. И още, за вашата активност ще ви платят и прилични пари!

Хороскопът съветва мъжете Козирози да укрепят своя авторитет сред приятелите и колегите. Ако се покажете като истински професионалист, то няма да се отървете от изгодни предложения. Желателно е да не се стеснявате от своите успехи и да споделяте опита си с тези, които са по-млади и са в по-начален стадии на своето професионално развитие.

Водолей

Хороскопът съветва Водолеите да положат усилия, за да направят промени в живота си. И не говорете, че нямате сили и възможности. Обратно, през този месец ще имате много възможности да преуспеете във всички начинания и да станете „герои“. Водолеите ще бъдат толкова активни и делови, че другите ще изпаднат в недоумение защо преди не са виждали тези качества?
Финансовите проблеми през март, Водолеите ще могат да решат с един древен способ – пестене! Ето тогава нито криза ще усетите, нито ще има загуби.

Не трябва да ходите по магазините, само защото искате да се поглезите с някакви покупки. Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Водолеите да купуват само това, което наистина е от първостепенно значение.

Любовната сфера при Водолеите няма да бъде в най-доброто си състояние. Наоколо ще има доста ухажори, но никой от тях няма да ви бъде по душа. Вие, както и по-рано, ще търсите тези, които са ви близки по интереси и ще станат наистина „вашите“ хора. Но, за да срещнете своя спътник/своята спътница в живота, трябва да преразгледате своите възгледи и да измените принципите си.

Хороскопът предсказва на семейните Водолеи отлични партньорски взаимоотношения. И за децата ще намерите време, а и с роднините ще си общувате на воля. Важното е, от цялото си сърце да се стремите да създадете комфорт и уют у дома си. Семейството ще бъде приоритет за Водолеите през март 2019 година.

За да не ви подведе здравето, трябва повече да си почивате и да се наспивате. А за укрепване на имунитета пийте витамини.

Хороскоп за жените Водолеи

Хороскопът съветва жените Водолеи да помислят сто пъти преди да взимат важни решения. И това се отнася не само за работата, но и за любовта. Не се занимавайте с настоящите проблеми, те няма да се изпарят заради притесненията ви. И още, през март си спомнете за старото си хоби. Ще успеете да претворите в реалността творческите си идеи.

През март Водолеите трябва да спестяват, а не да харчат парите си. Това ще даде добър резултат, в края на месеца ще видите в ръцете си голяма сума. А, ако се появи необходимост да купите нещо, то внимателно гледайте цените. Прекалено скъпите вещи или техника може да се окажат не по джоба ви. Съблазните са големи, но трябва да пазите финансите.

Хороскопът съветва жените Водолеи внимателно и сериозно да се заемат с подобрения у дома. Започнете ремонт, сложете ред и преобразете дома си до идването на пролетта. Ако сте решили да строите вила, обърнете се за помощ към приятелите си. Възможно е сред тях да намерите професионален дизайнер.

Хороскоп за мъжете Водолеи

Хороскопът препоръчва на мъжете Водолеи по-често да се срещат и да се запознават с хора, които ще оценят по достойнство техните делови качества. Не е изключено рязко придвижване в кариерата и обществено признание на заслугите ви. Не напразно се говори, че, ако искате да бъдете успешни, трябва да общувате с успешни хора. Те ще ви помогнат да насочите енергията си в нужната посока, а също и ще ви дадат ценни съвети как без проблеми да започнете собствен бизнес. Най-важното е Водолеите да спрат да мрънкат, заради липсата на пари и неуспешния си личен статус. Вдигнете главата си и напред!

В средата на март 2019 година, Водолеите трябва да работят с пълна мощ, за да не ги упреква шефът, че постоянно говорят по телефона или излизат на почивка с колегите.

Хороскопът препоръчва на мъжете Водолеи да се заемат с личен бизнес. Дори, ако нямате „търговска“ жилка, все пак се заемете с тази дейност. В краен случай се обърнете за съвет и подкрепа към приятели, при които тази дейност отдавна процъфтява.

В края на март, Водолеите могат да предпочетат научна и изследователска дейност. Ако имате цел, то път за реализирането й непременно ще намерите. Не се отклонявайте от набелязания път, защото той ще ви доведе до неоспорима победа.

Риби

Хороскопът обещава на Рибите разрешаване на стари проблеми и мъдър подход към новите въпроси. Ще има много трудности, но по този начин съдбата ще ви провери за издръжливост. Всичко, което вие поискате и към каквото се стремите, ще се сбъдне. Не се страхувайте да питате за всичко всички, което ви вълнува. Ако Рибите през март бъдат уверени и смели, ще се измъкнат от всяка ситуация, при това без неприятности и катаклизми.

Уви, в работната сфера през март, при Рибите ще има повече грешки, отколкото са очаквали. И всичко, защото вие съвсем сте захвърлили старите проекти. А тази небрежност води след себе си нерешени проблеми, както в основната ви дейност, така и във финансите.

Хороскопът препоръчва на Рибите да бъдат сдържани и коректни с началството и колегите. Иначе, ще затънете в конфликти и грозни сплетни. Бъдете отговорни и добросъвестни, за да подобрите финансовото положение и още веднъж да докажете своя професионализъм.

През март на Рибите ще им се наложи да спазват режим на икономии, за да не похарчат пари за ненужни покупки. Стабилизирайте ситуацията, не взимайте заеми и се откажете от кредитите.

Хороскопът предсказва на семейните Рибите абсолютна идилия. Хармоничните отношения със съпруга/та и взаимното разбирателство с децата още веднъж ще потвърдят, че вие сте истински щастливи хора.
А и заклетите ергени, в края на март, най-накрая ще се разделят със своя еднообразен и сив живот. Съдбата ще срещне Рибите със страхотен човек, с когото скоро ще тръгнат към църквата. Здравето няма да ви притеснява, ако редовно мерите кръвното и на време си пиете лекарствата, които лекарите са ви изписали.

Хороскоп за жените Риби

Хороскопът съветва жените Риби да се обърнат към астролог, ако сами не могат по никакъв начин да намерят отговори на жизнено важни въпроси. Подсказки може да видите и в знаците, които съдбата ви изпраща.
Стига сте мечтали и сте се мятали от една работа на друга. Трябва да си поставите достойни цели, да вървите уверено към тях и да действате смело. Битовите проблеми са сериозни, а Рибите да ги отлагат за „някога, по-натам“. Оправете се бързо с тях.

Хороскопът предсказва на жените Риби неразбиране дори от страна на „изпитани“ приятелки. Вие ще се държите объркано и лекомислено, а понякога съвсем ще отказвате на носите отговорност. Опитайте се да се разберете сами със себе си, за да не получите удари и критични забележки от страна на околните. Още повече, че през март Рибите ще се покажат като истински генератори на идеи.

Хороскоп за мъжете Риби

Хороскопът предсказва на мъжете Риби много спешни задачи, които ще им отнемат доста сили и време. Но изпълнявайки ги, вие ще получите пари и слава. Още повече, че колегите и началството искрено ще ви подкрепят и насърчават. Никакви конфликти и спорове, само разбиране и положителни емоции. Работете в екип, за да реализирате и новите, и старите проекти. Рибите са насочени към перспективите.
В средата на март Рибите могат да попаднат под чара на мошеници и дребни крадци. Помнете, ако се съгласите за съвместен бизнес и вложите пари, то всичко ще загубите. Авантюра ще бъде толкова изискана, че дори опитните търговци няма да могат да я разберат.

Хороскопът съветва мъжете Риби да не бягат от задачите, които шефът поставя. Всичко, което ви поръчат, трябва бързо и качествено да изпълните. Ако това е мащабен проект, то се заемете с него с двете с двете си ръце и приложете всички свои знания. Тогава, в края на март, Рибите ще си тръгнат от службата с голяма торба с пари.

Между хората се говори, че, ако правиш добро може да получиш зло. При Рибите всичко може именно така да се получи, ако през март помагат на всички, по ред. Вас могат не само да ви захвърлят на произвола на съдбата, но и „благодаря“ да не ви кажат за оказаната подкрепа. Ако не искате някой да ви виси на шията, то отхвърлете този нахалник, колко се може по-скоро.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара