Хороскопът за март 2018 година обещава ярки промени в различни сфери на живота. Но особено ще им върви на тези, които мечтаят да срещнат нова любов. Важно е да не забравяте за личните си интереси докато преследвате кариерното израстване. Позитивните мисли ще се превъплътят в реалността, затова трябва да планирате своите действия. Ако забравяте, записвайте си в дневник. Всички идеи, които ви дойдат през пролетта, непременно ще се реализират, успешно, в годината на Жълтото Куче.

През март е възможно израстване в службата и финансово благополучие. Но, за да постигнете успех без да губите нещо, трябва да изградите схема на действията си. Тези, които цяла зима са тъгували сами, през пролетта ще се наслаждават на романтика и любов. Вие дори няма да си спомняте за приятелите, когато се появи любимия/любимата.

Хороскопът за март предсказва дребни затруднения в личния живот, но всичко ще се оправи до края на месеца, ако вие самите отделяте повече внимание на близкия си човек. За да бъдат прекрасни настроението и самочувствието ви, трябва да се разхождате повече, да си почивате сред природата и да се занимавате със спорт. Ако харесвате повече танците или йогата, тогава не си отказвайте това удоволствие. Всякакви натоварвания ще ви бъдат от полза за организма. Сутрин правете гимнастика, а вечер се разхождайте дълго в парка. Ако чувствате, че сте натрупали излишни килограми, то незабавна влезте във фитнес залата или отидете на басейн. Не се замисляйте да икономисвате за сметка на здравето си през март. А, ако сте решили да спестявате за отпуската си, то не харчете пари за дреболии и развлечения.

Астрологичната прогноза обещава много приятни изненади, незабравими събития и впечатления. Срещите с нови хора ще ви донесат не само радостни емоции, но и интересни открития. С някои от познатите или приятелите си ще се наложи да се разделите, заради причини, които не можете да избегнете. Но не трябва да съжалявате, ако това решение е обмислено, а не спонтанно. Ако възникнат проблеми с финансите или на битова основа, то ще получите подкрепа от влиятелни хора. През март много желания ще се сбъднат.

Дневни хороскопи 

Жълтото Куче съветва по-малко да разказвате на околните за своите планове за бъдещето. На около има много завистници и конкуренти, затова бъдете внимателни. Хороскопът препоръчва да контролирате емоциите си, особено тези, които от вас, които по природа са импулсивни и агресивни.

Овен

През март Овните ги очакват успехи, неочаквани приходи и романтично запознанство. Емоциите ще преливат, затова ги дръжте под контрол. Хороскопът за март не препоръчва на Овните да рискуват, както с парите, така и в личния живот. Завишените ви изисквания към избраника/избраницата само могат да го/я отблъснат от вас. Не забравяйте за укрепването на имунитета, иначе ще останете в леглото с грип или простуда.

Хороскопът за март обещава на Овните плодотворен период, когато могат да постигнат успех във всички нови дела. Емоции и впечатления ще има много, което ще придаде на Овните оптимистично настроение. Пролетта ще се окаже толкова ярка и наситена на събития, че дори и за момента няма да се замислите за проблеми и неприятности.

Важно е Овните да не си и помислят да рискуват и да се намесват в авантюри. Вашият огнен темперамент може да ви подтикне към необмислени действия и глобални грешки. Това особено се отнася за финансите. Хороскопът за март 2018 година препоръчва на Овните да насочват енергията си към дела, които ще им носят материално благополучие и настроение. През март 2018 година си намерете занимание по душа – танци, бродиране, кулинария или рисуване. Творческите Овни ще успеят да постигнат всичките си желания и високи резултати в сферата си на дейност.

Хороскопът обещава на Овните радостни моменти

в любовта, особено за тези, които все още са свободни от брачен съюз. През март 2018 година много ще срещнат любимия си човек, с когото ще свържат съдбата си. Само трябва да бъдете сдържани в емоциите и да не разпилявате силите си за безперспективни връзки. Хороскопът за март 2018 година е приготвил за Овните приятни изненади в семейния живот. Не си правете илюзии, а гледайте реалистично на отношенията си със съпруга/та. С роднините общувайте спокойно и обсъждайте всички настоящи въпроси. Не си позволявайте никаква критика и груби изказвания по адрес на близките си хора, иначе конфликтът ще бъде продължителен.

Жените Овни ще бъдат истински ловци на мъже и ще се потопят в свят от приключения. Макар че, в началото на пролетта е по-добре да отделят повече време на кариерата, отколкото на любовния живот. Не е желателно да започвате роман с мъж, който вече е семеен и има деца. Иначе, този роман ще излезе на „светло“ и ще ви създаде много проблеми.

Хороскопът за март предсказва на Овните забързан работен период, когато времето за развлечения и общуване с приятели ще бъде малко. Не трябва да отлагате „за после“ онова, което изисква спешна реализация. Решавайте всички проблеми без суетене и агресия, тогава скоро ще усетите душевен комфорт. През март Овните не трябва да работят сами. Обръщайте се по-често за подкрепа към колегите. А в личния живот – обратното, всичко постигайте сами! Бъдете максимално внимателни и нежни в отношението си към избраника/цата.

Телец

Хороскопът за март съветва Телците да поставят акцент върху състоянието на здравето си. Ако ви предстои много да работите, не забравяйте за хранителния режим и добрия сън. През март е желателно Телците да си вземат абонаментна карта за целия месец за спорта зала и басейн, а също и да се закаляват с водни процедури. В любовта всичко също е бъде така безоблачно, но е по-добре да не разказвате за късметлийското си положение.

Телците по природа са трудолюбиви и упорити, но понякога, когато преследват кариерата, забравят за личното си благополучие. Между другото, и грижата за здравето при тях често остава на втори план. Хороскопът за март 2018 година препоръчва на Телците повече да си почиват, правилно да се хранят, да ходят на масаж и да се занимават със спорт.

Лошият навик да търпят болка и да забравят за лечението може да навреди на Телците в началото на пролетта. Не пийте таблетки, които не са назначени от лекар.
Хороскопът за март 2018 година съветва жените Телци особено внимателно да следят за самочувствието си. Желателно е да нормализират съня си, нервната система и да контролират вътрешните си сили. Тогава енергията им ще бъде в нужното количество и няма да травмира организма им. Всичко това се отнася за любовната сфера при Телците, които мечтаят да срещнат истинската любов.

Хороскопът съветва Телците да бъдат по-сдържани в емоционален план. Ако спрете да се дразните, да се ядосвате и да се обиждате на близките си хора, то съдбата ще ви възнагради по заслуги. През март Телците често ще бъдат канени на среща, но те не трябва да демонстрират своите капризи по време на срещата. Ако искате желанията ви да се сбъднат, нужно е да се научите да търпите и да чакате. През март трябва да промените своите принципи и възгледи за личния живот.

Целеустремените Телци могат да постигнат успех във всички направления. И любовта няма да бъде изключение. Възможна е незабравима среща с човек, с когото Телците ще създадат не само искрени отношения, но и ще сключат здрав брак.
Ще има множество перспективи в професията и кариерата, важно е да не ги пропуснете.

Хороскопът за март съветва Телците

сами да повлияят на хода на събитията,

само тогава те ще бъдат само позитивни. Пролетта е възможно пътуване зад граница или за почивка, или по работа. С финансите всичко ще бъде благоприятно, ако отрано ги вложите в изгодни предприятия. Телците през март 2018 година трябва да спестяват енергията си, не да я пилеят. Скоро ще им е нужна за нови, важни дела.
В средата на март Телците ги очаква любовен роман с колега/колежка. Имайте предвид, че всичко е добро само тогава, когато му е времето. Ако вие не сте свободни, то са възможни сериозни проблеми, разправии.

В семейството на Телците, през март 2018 година всичко ще се случи толкова страхотно, че ще им се иска да се потопят в атмосфера на романтика и любов. Ще се чувствате като на меден месец и ще поднесете изненада на избраника/цата си. Топлата обстановка у дома ще помогне на Телците да укрепят позициите си в службата, да направят кариера и да постигнат финансови блага. Хороскопът е приготвил няколко съвета за Телците: не бъдете твърде мнителни и мечтателни. Но и не „зацикляйте“ на предишните си грешки. Най-малкото, занимавате се с мащабни проекти.

Близнаци

Близнаците през март трябва да бъдат готови за всичко – промени, нови проекти и взаимна любов. Ако бъдете прекалено лекомислени и безотговорни, то едва ли ще получите това, за което сте мечтали. Астрологичната прогноза за март 2018 година предсказва на Близнаците добър доход, ако отрано премислят плановете си за работа. Интересни запознанства ще ви открият много перспективи, затова по-често пребивавайте в светските кръгове.

Хороскопът обещава на Близнаците изменения в любовната сфера. Самотните непременно ще срещнат „своя“ човек и ще създадат семейство. А Близнаците, които вече са семейни ще станат още по-щастливи в живота. През март 2018 година ще можете да решавате всички проблеми, защото вие никога няма да се паникьосвате и ще намирате верните пътища, за да преодолявате препятствията.

През март на Близнаците им предстои често да бъдат в светските и обществени кръгове. Вие ще се запознаете с интересни и перспективни личности, които ще ви дадат много ценни съвети.

Слава, почит и добра репутация прогнозира хороскопът за Близнаците. Във финансовата сфера – стабилност, затова може да останете на старата си работа. Творческите Близнаци ще реализират идеите си. Благодарение на новите проекти, вие ще успеете да заработите прилични пари, а също и да се издигнете нагоре по кариерната стълбица. Много от вас, през март ще си намерят допълнителни доходи. Тези Близнаци, които работят в колектив, трябва да станат отстъпчиви и лоялни. Дори и да ви се иска да бъдете независими в работата, все пак трябва да бъдете коректни при общуването с колегите.

Хороскопът за март съветва Близнаците да не рискуват.

Това особено се отнася до личната сфера, когато ви се прииска рязко да промените живота си. Жълтото Куче ще ви помогне да намерите любим човек сред тези, които са ви симпатични външно и са ви близки по дух. Само не отделяйте цялото си време за работа, иначе любовта ще ви заобиколи.

Близнаците, в началото на пролетта, трябва повече да общуват и да се запознават. Не се опитвайте да запазите всичко по старому, промените ще бъдат за добро. На дейните и активни Близнаци съдбата ще им подари немалко шансове за успех. Важно е да бъдат инициативни и по-малко да се съмняват в своите възможности. Не се дразнете, не се паникьосвайте и не критикувайте близките си без основание.

Хороскопът за март е приготвил за Близнаците благополучие с финансите. Особено, ако се заемете с личен бизнес или си намерите доходно хоби. Не е желателно да пестите от всичко, но парите трябва да ви носят морално удовлетворение. На Близнаците ще им се наложи да харчат за лечение и да преминат пълно медицинско изследване. В средата на месеца са възможни проблеми със стомаха и черния дроб. Но, ако вие започнете да се храните правилно и спрете да нервничите, лечението ще премине по-ефективно. В края на март Близнаците ще се чувстват бодри и устойчиви физически.

Рак

Хороскопът за март обещава на Раците страхотен пролетен месец, когато много от плановете ще се осъществят. Вие ще се потопите в атмосфера на безгрижие и ще получите много интересни новини. Събития в любовната сфера ще вдъхновят Раците за благородни постъпки. Важно е да не бъдете твърде амбициозни и принципни в общуването с любимия човек.

Хороскопът за март предсказва за Раците наситен на събития период. Вие сте се настроили за добро, затова се наслаждавайте на благополучие в любовта и работната сфера. Очаквайте подкрепа от страна на Жълтото Куче, което не само ще защитава Раците от несгоди, но и ще им даде ценни съвети за постигане на успехи. Важно е да не забравят какво е ценно за тях и от какво са истински привлечени.

През март Раците не трябва да живеят само у дома и за семейството си, защото е време сериозно да се замислят за кариерата си. Раците могат смело да започнат свой бизнес, за който отдавна са си мечтали. Възможни са любовни приключения, ярка вълна от впечатления и бурни емоционални изблици. Важно е да не живеете по определените стандарти, а да се отдръпнете на време от това, което се е превърнало в навик. Хороскопът съветва Раците да сменят не само работата си, но и специалността. Особено, ако усещате в себе си богат творчески потенциал.

В началото на пролетта Раците ще успеят да проявят своите таланти и лични качества. Успехът ще дойде именно от тази страна, от която вие така трепетно сте очаквали. Раците трябва сами непрестанно да работят, а не да се уповават на съдбата. Между другото, трябва да работят и над вътрешния си свят! Без риск няма да мине, но той трябва да е добре обмислен.

По натура Раците са внимателни, затова много от проблемите ще ги заобиколят през март. Не се съмнявайте в себе си, устремете се нагоре и тогава всичко с кариерата ви ще се получи добре. Това особено се отнася за жените Раци, които ще направят всичко за постигане на кариерен ръст. Очаквайте морална и финансова подкрепа от роднини и близки приятели. Но голямата част от грижите в професионалната сфера ще лежат на вашите плещи.

Понякога на Раците им е трудно да станат от „улегналото“ си място и да се устремят към нови хоризонти. Но през март е необходимо да станете енергични и да вземете инициативата в свои ръце. Особено, ако сте млади и пълни със сила. В средата на месеца, Раците лесно ще решат много от проблемите си с подкрепата на околните. Дори малко познати хора ще се радват да ви помогнат – безкористно и от цялото си сърце.

Внедрявайки в живота идеите и замислите си, вие ще успеете да оправите личния си живот. Хороскопът

обещава на влюбените Раци успешен брак

и венчавка. Ако вие отдавна се срещате с избраника/цата, трябва да укрепите своите отношения с брачна халка. Хороскопът за март 2018 година е приготвил за Раците романтични срещи и признания. Не се учудвайте, ако чуете под прозореца си серенада или рецитиране на стихове. Отчаяните ухажори са готови на всичко, само и само да ви предразположат към себе си. Самотните Раци ще се запознаят с човек, който ще стане за тях приятел/ка и страстен/на любовник/ца, в едно.

Хороскопът препоръчва на Раците да се заемат с благоустройството на дома, ремонт и битови проблеми. Ако вие отдавна сте планирали преместване или преустройство на жилището, то започнете сами да изпълнявате ролята на дизайнери. Важно е Раците да не се заравят напълно в домашните дела, иначе работата, а и финансите ще останат в страни от вниманието им. Естествено, всичко това ще доведе до кризисна ситуация с парите и конфликти с роднините.

Лъв

Лъвовете през март ще бъдат така енергични и импулсивни, че може да навредят сами на себе си. Нужно е да определите приоритетите си и да направите точен план на действията си. Ако се появят трудности на пътя ви към успеха, то може да се обърнете към приятелите и роднините за подкрепа. Хороскопът съветва Лъвовете да се заемат с организирането на личния си живот. Самотата не е за вас, защото на вас ви харесва да сте в центъра на вниманието. Лъвовете по натура са целеустремени и волеви, затова не са свикнали да отстъпват от набелязаните цели. Докато не постигнат победа, никой не може да ги свали от пътя, както в службата, така и в любовната сфера. Хороскопът съветва Лъвовете да се заемат с организиране на личния живот.

Особено, ако Лъвовете отдавна са сами и мечтаят да срещнат своята половинка. През март вие ще можете не само да очаровате ухажорите си, но и да сложите началото на красив роман. Важно е да не идеализирате тези, с които ви срещне съдбата. Пролетният период ще стане за Лъвовете ярък и незабравим, ако те поне за известно време се отдръпнат от работата си. Разбира се, че от истинските проблеми няма как бързо да се отървете, но хороскопът за март  е измислил за Лъвовете нови методи за решаване на личните въпроси.
Ако на Лъвовете не им харесва нещо в отношенията с избраника/цата, то е най-добре да седнат на масата на преговорите. Така връзката ви ще стане по-искрена и истинска. През март не трябва да „пускате в ход“ горещия си темперамент, защото ще останете сами на царския си трон!

Март е идеален за Лъвовете, които са решили да започнат свой бизнес. Действайте така, както е по инструкции, а не както ви се иска. В бизнеса е нужен точен разчет, за да не се озовете в кризисна ситуация. Желателно е да бъдете амбициозни, но с мярка и често да правите компромиси с деловите партньори. Хороскопът съветва Лъвовете през март да узаптят апетитите си в професионалната сфера.
Хороскопът предсказва на Лъвовете, които отдавна работят в колектив, ръст на заплатата и нова длъжност. Само не забравяйте да правите почивки и внимателно да организирате своя отдих. Иначе, в началото на пролетта ще подкопаете здравето си и то основателно. Дори при най-устойчивите и силни Лъвове, нервната система може да не издържи на натоварването. Не се паникьосвайте предварително, не гълтайте таблетки, устройте си грандиозен шопинг. Тогава настроението ще бъде на висота, а и самочувствието, също.

От домашните и битовите проблем Лъвовете няма да успеят да се скрият. Предстои не само ремонт, но и строителство на извънградска къща. Месецът е добър за подписване на договори, сделки и влагане на пари в изгодни начинания. Лъвовете може да си купят дори ново жилище, ако правилно разпределят своя бюджет.

През март много мечти ще се сбъднат,

защото е такава волята на Вселената. А, за да не отстъпват на опитните сътрудници в службата, Лъвовете трябва да започнат да учат и да повишават квалификацията си. Важно е, вие самите да бъдете настроени за радикални промени в живота. Хороскопът не съветва Лъвовете да „пасуват“ пред трудностите, а да бъдат решителни във всички начинания. Очаквайте чести командировки, телефонни разговори, преместване и работно суетене. Но всичко това ще бъде за добро, защото ще ви донесе добри резултати и доходи. В средата на март Лъвовете ще преумножат своите капитали, ако не изпуснат нужния момент. Не пестете от подаръци за близките си хора, а и от нужните разходи за собственото ви здраве.

Хороскопът съветва Лъвовете да си направят изследвания, за да изключат сериозно заболяване. Възможно е пролетта да обостри стари болежки, затова не забравяйте за профилактичните мерки и оправете храненето си. А, за да изглеждат стройни и млади, Лъвовете не трябва да пренебрегват диетите, спортните упражнения и тичането сутрин.

Дева

Девите, през март, ги очакват не само приятни изненади, но и поредица от изпитания. Ако вие сте отлагали нещо „за по-нататък“, то всичко това, отведнъж, ще се стовари върху крехките ви рамене. Астрологичната прогноза за март предсказва финансови и битови проблеми за Девите. Но, ако сложите акцент на едно нещо, то видимо ще се придвижите напред. Бъдете активни и се заемете със спорт. А в почивните дни организирайте излет сред природата.
Хороскопът предсказва за Девите не само радостни изненади, но и истински изпитания на съдбата. Много от проблемите ще възникнат по ваша вина, защото често сте отлагали решението им за утре. Но, ако Девите се стегнат и станат отговорни, то неприятностите ще ги заобиколят. Да, и Жълтото Куче няма да остави тези очарователни създания без морална подкрепа

През март не желателно Девите да взимат прибързани решения, защото могат да допуснат много грешки. Дръжте емоциите си под контрол, недейте да нервничите и не влизайте в спорове с хората. Ако Девите не са внимателни, ще загубят не само благоразположението на близките си хора, но и натрупаните финанси. Разбира се, подкрепа може да получите от най-неочакваното място, но през март, Девите трябва да разчитат само на собствените си сили.

Хороскопът предсказва за Девите леко странна любовна история, която ще започне с чувства, а ще завърши с пошла меркантилност. Търсенето на изгода и користните чувства ще произлизат от избраника/цата. Но, ако и самите Деви са настроени за брак по сметка, то дори Жълтото Куче няма да приветства такъв съюз. Важно е всичко да са случва със съгласието и на двамата. Хороскопът съветва Девите да не се връщат към предишните си любими. От начало всичко внимателно премислете, а след това се хвърляйте в обятията на онзи/онази, с когото сте се разделили преди време. Самотните Деви могат така и да си останат самотни в началото на пролетта, но не трябва да се разстройват. След това ще имат достатъчно срещи и романтика.

Не е желателно Девите да напускат работното си място, на което се трудят вече десетки години. Най-добре е да започнат личен бизнес, ако финансовото положение го позволява. Хороскопът за март 2018 година прогнозира за Девите изгодна сделка, за която ще се наложи да похарчат голяма сума пари. Но, ако вие сте готови да рискувате и знаете как да реализирате проекта, то не се съмнявайте в своите решения. Само не взимайте кредит от банка, а се оправете със своите спестени средства. В краен случай вземете заем от роднини или приятели. В работната сфера за Девите всичко ще бъде страхотно. Колегите ще ви уважават, а началството ще ви хвали и ще ви възнагради с бонус.

Девите винаги ще бъдат в центъра на вниманието –

и в службата, и в обкръжението на приятелите си. Вашият професионализъм и талант ще бъдат оценени по достойнство дори от тези, с които се познавате отскоро. И изобщо, с Девите, през март, никой няма да скучае, защото те ще изобилстват от интересни идеи, винаги ще знаят на каква тема да говорят и най-важното е, че ще бъдат изпълнени с оптимизъм.

Хороскопът е приготвил някои съвети за Девите, за укрепване на здравето. На първо място – не забравяйте правилно и пълноценно да се храните, особено, ако не искате да получите гастрит или язва. Всичко мазно и пържено изключете от дневното си меню. В средата на март у Девите може да се появи алергия, а към какво точно, ще им бъде трудно да разберат.

По отношение на парите, през март Девите ще се чувстват добре. Могат да им предложат допълнителна работа, на което не бързайте да отговаряте отрицателно. Възможно е запознанство с влиятелен човек, който ще стане за Девите приятел и помощник.

Везни

Хороскопът за март съветва Везните да се отнасят внимателно към всичко, с което решат да се заемат. В работата не се страхувайте да експериментирате, а в любовта бъдете инициативни. Високият интелект и вроденото чувство за хумор на Везните, през март могат успешно да се съчетаят в личния бизнес. А във финансите цари завидна стабилност и доходност. Само не трябва да забравяте да пестите!

Везните, по натура, са сантиментални и внимателни, затова те бързо привличат в живота си добри хора. Те не се страхуват от експерименти и рискови моменти, затова хороскопът обещава на Везните много изненади в живота. Умните, интелигентни и предпазливи Везни знаят как да постигнат успех. Жълтото Куче ще им помогне през март, както в личната, така и в работната сфера.

За Везните е важно да не е скучно и еднообразно. Те живеят за новото и необичайното, затова промените не ги плашат. В любовта се очаква да бъде наситен период. Много ще срещнат „своя“ човек, в когото ще се влюбят до уши. Самотните Везни ще могат да разберат какво е истинското чувство – искрено и взаимно. Важно е да не се изгубят сред ухажорите а да изберат за спътник най-надеждния/та. Както се каза, който търси – винаги намира. Това е валидно за енергичните и оптимистични Везни. Тези хора няма да пропуснат шанса си, а също и без излишни комплекси сами ще „завържат“ романтично запознанство.

Хороскопът предсказва на Везните както мимолетни романи и флиртове, така и сериозни отношения. Макар че тези хора, понякога, може да бъдат твърде резки и безпринципни в общуването с противоположния пол. Не пречи Везните да отидат на психолог, за да очертаят промени в характера си. Ако бъдете непримирими и горди, както преди, то едва ли ще срещнете любимия човек. В емоционален план, хороскопът препоръчва на Везните да бъдат по-открити. Особено, ако чувстват, че са обикнали избраника/цата от цялата си душа.

Не крийте любовта зад стената

на своята непристъпност. Защото не само, че ще отблъснете от себе си достойния партньор, но и ще разклатите психическото си състояние.

Със здравето при Везните не всичко ще бъде гладко. Но Жълтото Куче ще им помогне да намерят добър лекар, за да избегнат сериозно заболяване и депресия. Това, особено се отнася за жените Везни, които трябва да преминат изследване при гинеколог.

Във финансовата сфера всичко за Везните ще зависи от тяхната настойчивост и трудолюбие. Само не се опитвайте да заработите милиони, а бъдете доволни от това, което получавате. Нужно е да знаете мярката във всичко и да спазвате дисциплината. Възможни са големи загуби, свързани с домашните дела, семейството и лечението.

Хороскопът е приготвил за Везните добри изненади, които се отнасят до работата им и усвояването на нова професия. Вие ще се потопите във водовъртеж от събития и ще забравите за меланхолията и скуката. Отношенията с колегите ще бъдат плодотворни и разбиращи а битовите въпроси ще се решават по-бързо, отколкото сте предполагали. В дома на Везните ще се планира ремонт, ще се купят строителни материали, а те ще създадат интериора със собствените си ръце. Добър период е за тези, които отдавна мечтаят да си вземат домашно животно – куче или котка.

Скорпион

Скорпионите така дълго са чакали пролетта, че през март ще ликуват и ще се радват на топлото, като деца на нова играчка. Вие ще бъдете истински щастливи в любовната и в работната сфера. Хороскопът предсказва на Скорпионите взаимни чувства с човек, с когото отдавна са се запознали. Само не стройте илюзии, а живейте в реалността. Тогава животът ще ви се стори още по-прекрасен, отколкото пролетната природа.

Скорпионите с нетърпение са чакали пролетта, затова ще посрещнат март с широка усмивка и много оптимизъм. Надеждите за по-добро непременно ще се оправдаят. Важното е да не витаете в облаците, а да гледате на живота реалистично. Това особено се отнася за жените Скорпиони.

Представителките на този знак ще мислят не само за любов, а и за устройване на личния си живот. Затова, през март, могат да изпуснат шансовете си за кариерно израстване и финансови доходи. Жълтото Куче съветва да пораснете и да станете по-благоразумни. Иначе, Скорпионите ще загубят не само вярата в собствените си сили, но и ще отблъснат от себе си приятните хора. Не се затваряйте в себе си през март, тогава светът ще ви се стори по-цветен и добродушен. Защото ние получаваме като отговор това, което сами даваме. Хороскопът съветва Скорпионите да добавят хумор и радост дори и в най-студените пролетни дни.

Хороскопът обещава на Скорпионите повече любов и по-малко разочарования. Разбира се, много ще зависи от вашето поведение, затова станете романтични и нежни през тази пролет. Не е желателно да се връщате към миналото, още повече към предишните си любовници. Скорпионите ще привлекат в своя живот нова любов само тогава, когато се разделят със старите си увлечения. През март вие сте длъжни сами да се програмирате за среща със съдбата. Скорпионите привличат към себе си като магнити, затова няма да останат без любим човек.

Месецът е подходящ да тръгнете на фитнес,

танци или да се заемете с духовни практики. Ако имате талант за кулинария или някакво творчество, то смело ги реализирайте. Богатата фантазия и развитата интуиция ще помогнат на Скорпионите, през март, да станат още по-мъдри, привлекателни и най-важното – целеустремени. Предопределено ви е да израснете, което ви дава шансове за грандиозен успех.

Хороскопът обещава на Скорпионите срещи с хора, с които ще им бъде спокойно и комфортно да общуват. Между другото, с вас никога не може да се скучае. Скорпионите, по натура са авантюристи и оптимисти, които не са лишени от чувство за хумор и ярък темперамент. Във финансовата сфера очаквайте крупни промени към по-добро. Всички идеи ще се осъществят удачно в проекти, а те на свой ред ще ви доведат до материално благополучие. Даже хобитата могат да станат доходни, ако се заемете с тях сериозно и вложите начален капитал. Важно е Скорпионите да не се оставят да ги обхване мързел и апатия. Всички други проблеми са ви „по мярка“.

Хороскопът е приготвил изненади в семейния живот на Скорпионите. Вас ви очаква незабравимо пътешествие, което ще ви помогне да разберете много нови неща и пълноценно да си починете. Но, а ако Скорпионите през март не могат да си вземат отпуска, то може и през почивните дни да си изкарат приятно времето. Сред природата вие ще се насладите не само на пролетното време, но и ще се изпълните с позитивна енергия. Жълтото Куче съветва влюбените двойки да узаконят отношенията си. А за укрепване на здравето, никой още не е измислил нещо по-добро от спорта, чистия въздух и водните процедури.

Стрелец

През март Стрелците ги очакват ярки впечатления и емоционални изблици. Много мечти ще се сбъднат, като с вълшебна пръчица, затова няма смисъл да мислите за негативен изход от събитията. Хороскопът за март 2018 година предсказва на Стрелците голяма печалба и дългоочаквано пътешествие. Ако можете да съвместите всичко това, то успехът ще бъде на ваша страна. За укрепване на здравето ви е нужно правилно хранене и пълноценен отдих.

Какво обещава хороскопът за март на Стрелците? Море от емоции, ярки впечатления и незабравими срещи с нови хора. Много от желанията ви ще се сбъднат, буквално все едно, че златната рибка е доплувала при Стрелците в началото на пролетта. Разбира се, ще се наложи доста да поработите, но всичко това си заслужава. Защото приличните пари идват само при тези, които са упорити и целенасочени личности.

През март Стрелците трябва бързо да решат кое е важно за тях и кое могат да отложат за определено време. Ако вие искате да направите кариера стремително, не изпускайте дори и най-дребните шансове за успех. Стрелците няма да забележат, че са се уморили до смърт, защото пред тях стоят грандиозни планове и гениални идеи. Ако вие уверено крачите към мечтите, то ще постигнете дори повече от това, което сте очаквали. Само, Жълтото Куче препоръчва да бъдете честни и справедливи, за да не развалите отношенията си с приятелите и колегите.

Хороскопът предсказва на Стрелците

романтично настроение и материално благополучие.

Но не се опитвайте да смесвате всичко това. Ако искате да получите достойна работа, то се надявайте на своите сили, а не на късмета. Хороскопът не приветства циничните и користни личности, помнете това! Стрелците трябва усърдно да работят не само в службата или за личния си бизнес, но и над вътрешния си свят.

Наоколо ще има много завистници и неприятели, но Жълтото Куче ще помогне на Стрелците да се справят с тях. Дори и на любовния фронт, вие сте истински победители, които имат много почитатели и покровители. Самотните Стрелци ще направят такова запознанство, че веднага ще решат да узаконят отношенията с избраника/цата. Съперниците не ви плашат, защото вие сте невероятно уверени в своето очарование, щедрост и благородство. В семейния живот на Стрелците, през март 2018 година не всичко ще се случи благоприятно, особено, ако често възникват спорове на битова или финансова основа. Но, ако подарявате подаръци и правите комплименти на съпруга/та, то ситуацията бързо ще се оправи.

Хороскопът съветва Стрелците да се заемат с бизнес, защото притежават „жилка“ на предприемачи и комерсиални личности. Всички ваши планове и проекти бързо ще се въплътят в живота, което ще ви позволи да укрепите финансовата страна. Във всички начинания, Стрелците непременно ще срещнат тези, които ще ги подкрепят и ще им помогнат материално. Само трябва понякога да мислите за здравето си. Иначе, хороскопът за март 2018 година ще ви поднесе някои неприятни изненади. Възможни са не само хрема или грип, но и бронхит с усложнения. Ако Стрелците усетят, че се разболяват, трябва бързо да отидат на лекар. През почивните дни на март бъдете повече време сред природата, а сутрин не забравяйте да правите гимнастика.

Козирог

Хороскопът за март обещава на Козирозите плодотворен и доходен месец. Макар и никой да не се съмнява в това, защото вие сте си труженици по природа. Важно е да не се вглеждате в минали грешки, тогава проблемите ще бъдат решени бързо и лесно. През март Козирозите трябва да точно да знаят какво искат – дали да оправят личния си живот или да направят кариера. Жълтото Куче ги съветва да изберат първото.

Козирозите по натура са трудолюбиви и отговорни, затова през март няма да останат без успех в делата си. Важно е да се настроят на благополучен изход за всички начинания. Пролетта ще имате нужда не само от разумен подход, но и от внимателен разчет. Трудностите ще останат зад вас, както предсказва хороскопът. Ако можете съвместете правилно работата и личния живот.

На Козирозите, през март, ще им се наложи да работят за десетима, ако искат да постигнат търсените цели. Преодолявайки препятствията, вие ще успеете да направите главозамайваща кариера. А след това и финансовото положение ще започне постепенно да се оправя. Козирозите не трябва нито на сантиметър да отстъпват от своите задължения, особено, ако те влияят кардинално върху перспективните промени. През март не си и помисляйте да „се качвате на главите на другите“, защото ще попаднете в неприятни ситуации. Възможно е делово пътуване в средата на месеца, което ще ви помогне да оправите професионалните проблеми.

Козирозите трябва да бъдат търпеливи и упорити,

тогава може да получите достойна длъжност. Роднините и приятелите ще ви подкрепят искрено, затова не пренебрегвайте техните съвети. В любовната сфера, Козирозите също се нуждаят от подсказка, както от страна на интуицията си, така и от избраника/цата. Ще имате много обожатели, но ще се наложи да избирате, ако все още сте ергени и живеете сами. Ако чувствате, че напразно губите времето си с лекомислен партньор/ка, то е най-добре да се разделите през март. Само бъдете по-лоялни и меки, дори и ако натрапчиви ухажори ви звънят непрекъснато по телефона и „маршируват“ пред входа на дома ви. Възможно е запознанство с човек, който ви харесва отдавна. Тогава пуснете в ход цялото си обаяние и упорство, за да не отблъснете светлото чувство.

Хороскопът препоръчва на Козирозите да сложат акцент не на външните, а на вътрешните качества на възлюбения/та. Ако вие сте истински заинтригувани от него/нея, то тази среща ще прерасне в стабилни отношения. Още повече, че Козирозите са хора със строги принципи и морални устои. Вие рядко ще бъркате с хората. Разочарования очакват само тези Козирози, които ще бъдат прекалено безразсъдни в действията и решенията. Не поверявайте съдбата си в ръцете на тези, които си играят открито с чувствата ви и проверяват вашата устойчивост. В края на март ви очакват ярки и незабравими запознанства от романтичен характер.

Хороскопът е приготвил за Козирозите няколко трудни моменти, с които ще успеят да се справят само благодарение на силата на волята и твърдостта на духа. В семейния живот са възможни и примиряване, и развод със съпруга/та. Временната раздяла може да стане повод за духовна промяна, както при Козирозите, така и при тяхната половинка. През март понякога ще имате нужда да се усамотявате, за да премислите внимателно по-нататъшните си действия. Добре обмислените решения, а не спонтанните действия ще ви помогнат да излезете от дълговата яма и ще установите хармонични отношения с близките си.

Водолей

През март Водолеите ги очакват изненади и късмет от всички страни. Вие така смело ще демонстрирате богатия си потенциал, че няма да останат съмнения към вашите таланти. Прилична заплата, премия и неочакван приход – всичко това предсказва хороскопът за март. Важното е действате по предварително обмисления план. Иначе ви очакват много банални грешки и пропуски.

Хороскопът е подготвил за Водолеите много подаръци. Много от тях ще се окажат така неочаквани, че сърцето ви ще затупти в гърдите. Това може да бъде и нова любов, и висока длъжност, и добра заплата. През март Водолеите ще бликат от идеи и ще се развиват духовно. Само трябва отрано да планират всички важни и не чак толкова важни дела.

Водолеите, които са заети с личен бизнес, не ги заплашват кризи и конфликти с партньорите. Вие успешно ще вложите парите си в продукти или в строителство на офис. През март не трябва да губите своята самоувереност, станете по-решителни в кариерата си. Ако Водолеите започнат да се съмняват и да поглеждат назад, то ги очакват разочарования. Понякога трябва да плувате по течението, не се хвърляйте в океана на надеждите и илюзиите.

Хороскопът предсказва на Водолеите внимание от страна на противоположния пол, а също и перспективни запознанства.

Вие ще бъдете в центъра на вниманието

и трябва да скриете комплексите си „дълбоко“! През март някои от Водолеите ще излязат в отпуск и могат да организират пътуване до топли дестинации. След зимния период, почивката ще ви бъде само от полза и ще ви зареди с оптимизъм.

В личния живот, Водолеите ги очакват ярки промени. Възможен е роман с колега/жка, който ще бъде обсъждан от всички наоколо. Важно е, новото ви увлечение да не навреди на дейността ви. „Стреляйте с очите“, но си знайте мярката и дръжте емоциите си под контрол. Иначе, в годината на Жълтото Куче, Водолеите ще разбият сърцето не само на ухажорите, но и сами ще се разочароват от любовта. Срещи, признания, предложения – всичко това обещава хороскопът за март на Водолеите.

Ако Водолеите сами са настроени за промени, то те ще минат безболезнено и спокойно. Твърде импулсивните личности могат да попаднат в казусни ситуации, затова няма да бъде излишно да бъдете внимателни в личния си живот. Самотните Водолеи, през март ще срещнат „своя“ по дух и любим човек. За вас е важна взаимната симпатия, което непременно ще се случи в началото на пролетта.

Със здравето не се предвиждат особени проблеми, но са възможни ставни болки, ангина или простуда. Само не се заемайте със самолечение, а веднага си запишете час при специалист.

Хороскопът обещава на Водолеите покровителство от човек, който ще ви помогне във всички трудни ситуации. Това може да бъде приятел, роднина или нов човек в живота ви. Водолеите през март ще усетят своята значимост, което ще им даде сили и енергия за много месеци напред. Във финансово отношение, всичко ще бъде стабилно и без ексцесии. Парите ще бъдат точно толкова, колко да купите всичко, което ви е нужно и искате.

През март, хороскопът препоръчва на Водолеите да не харчат повече, отколкото са планирали. Иначе ще възникнат спорове с близките хора, а бракът ще „заскърца“.

Риби

Астрологичната прогноза за март съветва Рибите да бъдат по-разкрепостени и открити. Особено в изказванията, ако работата се отнася до вашите таланти и грандиозни идеи. Свободата ви е дадена, за да постигнете успех и да успеете да споделите вдъхновението си с околните. Всичко ще бъде „отчетено“ в края на пролетта. През март Рибите ще бъдат щастливи, както в любовта, така и в професионалната сфера.

Ако Рибите, в началото на пролетта не скромничат и не се комплексират, то ще успеят да постигнат успех във всички сфери на живота. Хороскопът за март е приготвил за Рибите много добри изненади, затова трябва просто да излезете от укритието си и да станете открити и общителни.

Само не очаквайте, че „втората ви половинка“ сама ще ви намери. За да срещнат съдбата си, Рибите ще се наложи малко да се постараят. От вашата инициатива ще зависи качеството на личния ви живот. Не скучайте, правете планове за бъдещето и сами проявете интерес към човека, когото искрено харесвате. Рибите ще успеят да привлекат много обожатели, които да им станат не само верни приятели, но и страстни любовници. В края на месеца е възможно така силно да се влюбят, че романът да прерасне в сериозни отношения, още през лятото.

Хороскопът препоръчва на Рибите по-често да бъдат в компания, да ходят на кафе, кино и да се разхождат в парка. Вашата енергетика и магична привлекателност няма да останат незабелязани. В работната сфера Рибите също трябва да бъдат инициативни, а не да чакат, кога шефът ще назначи на високата длъжност словоохотливия колега. Упоритост и оригинални идеи – това е вашият начин да постигнете целите си. Рибите могат смело да изказват своето мнение, защото в думите им ще започнат да се вслушват дори опитните колеги. Разбира се, старайте се да говорите по същество, както в службата, така и у дома. С роднините няма да възникват никакви спорове, по никакви теми, ако още в началото Рибите решат всички битови и имуществени проблеми. Семейните Риби могат да се сблъскат с изневяра на съпруга/та. Макар, че и вие самите понякога „кръшвате“, което е последната капка в отношенията. Помнете, че ако забравите за верността, няма да може да

разчитате на стабилен и хармоничен брак.

В работата за Рибите не всичко ще бъде така, както им се иска. Или заплатата ще бъде ниска, или началникът – глупак, може и графикът да бъде твърде напрегнат. Ако през март  вашите нерви са краен предел, спешно си потърсете друго работно място.

Хороскопът за март 2018 година съветва Рибите да сложат акцент на интересната, а не върху доходната работа. Във финансовата област всичко ще бъде благополучно, но не трябва да пилеете парите, дори и ако получите голям бонус или богато наследство от прабаба си. В личния живот, в средата на март, при Рибите може да възникне куриозна ситуация, която до доведе до стрес и депресия. Рибите, в този момент, трябва да се развлекат, като си намерят занимание, което да им е по душа. Тогава и настроение ще се добави, и здравето ви ще стане по-устойчиво.

Между другото, за самочувствието на Рибите може да се каже, че ще бъде отлично, но нестабилно. Ако Рибите ще отнасят безхаберно към здравето си, ще попаднат в болничното легло, защото през пролетта върлуват инфекциозни заболявания. Хороскопът препоръчва на Рибите да пият прясно изцедени плодови сокове, да се хранят с пресни салати и още нещо – да спазват режима за сън. Само тогава силите и енергията на Рибите ще бъдат достатъчни както за работа, така и любовни постижения.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара