През май 2018 година, успехът ще се усмихне за всички представители на зодиакалните знаци. Топлината, която дава слънчево време, ще се разпространи нежно и всичко планирано, лесно, ще се превърне в реалност. Важно е да не позволявате на душата си да тъгува, а на тялото да мързелува.

Жълтото Куче ще се погрижи целите ви да са реални, а мечтите да се сбъдват, по вълшебен начин. Хороскопът за май съветва да се отърсите от всички съмнения и мрачни мисли. Дори и да сте изпитали любовно разочарование, все пак гледайте оптимистично на света. Защото всичко започва с идването на пролетта.

Ако не сте настроени за сериозни отношения с новия си избраник, то просто се наслаждавайте на срещите, разговорите и ласките. Може да се срещате с приятели и да правите романтични запознанства. А тези, които влязат в месец май влюбени, трябва да се замислят за законен брак. Не мъчете този/тази, които чакат от вас радикални решения. Още повече, че от доста време живеете на семейни начала.

При семейните двойки, нещата ще се получават много благополучни и може да помислите за разширяване на дома и попълване на семейството. Хармония, щастие и взаимно разбирателство обещава хороскопът на семейните. Само се старайте да отделяте повече време на половинката си, подарявайте цветя и правете изненади. Финансовото положение е нужното ниво, парите ще ви стигат както за реализирането на целите, така и за подаръци.

Важно е мързелът да няма място в живота ви.

За постигане на всичко, което сте замислили, трябва да станете от дивана и да започнете да действате. Ако мечтаете да бъдете успешни и богати бизнесмени, то не се страхувайте да вложите пари в свое начинание. Старайте се да се развивате, както физически, така и духовно. Не губете енергия и нерви за празни неща, още повече, за ненужни хора.

Хороскопът съветва да се отнасяте внимателно към здравето си, особено към психическото. Честите вълнения могат да доведат до тежък стрес. Тогава няма да ви радва нито слънцето, нито пеенето на птиците, нито пролетната еуфория. Ще бъде необходимо бързо да се обърнете към психолог. Има риск да получите травма или счупване, особено, ако работата ви е свързана с някаква екстремност или височина.

През май трябва да сложите под контрол не само работата и финансите, но и мислите си. Вие знаете, че всичко негативно бързо се превъплъщава в живота. Ако искате да преживеете пролетта леко и безгрижно, то се заобиколете с прекрасни творения, дружелюбни хора и ярки събития. За да срещнете през май достоен спътник в живота си, трябва да станете по-активни и по-често да бъдете в обществото. Това особено се отнася за тези, които са родени под знаците на Водата.

Астрологичната прогноза за май препоръчва да си почивате повече, да си вземете отпуск и да попътувате. Помнете, че всичко е възможно, ако го поискате силно. Не трябва да живеете само за работата и кариерата, защото така нервният срив не е далече.

Любовни хороскопи

Овен

Хороскопът за май обещава на Овните успешен месец в работата, късметлийски за любов и доходен в сферата на финансите. Изобщо, всичко за което се замислите, ще се сбъдне, затова може да се радвате предварително и да танцувате от щастие. Нищо чудно, защото никой не може да разубеди Овните от тяхната решителност и упорство. Вие дори в любовната сфера ще очаровате този/тази, когото отдавна заглеждате. И човекът почти веднага ще ви отговори с взаимност.

Овните не са свикнали да се предават при първата опасност или при възникващи проблеми. И през май те ревностно ще се хвърлят в „боя“, за да подобрят живота си във всички сфери. Вие сте уверени, решителни и трудолюбиви личности. Хороскопът съветва Овните да акцентират вниманието си върху организирането на личния си живот. Вашето обаяние няма да остане незабелязано в края на пролетта. Важно е винаги първо да мислите, а след това да говорите. Иначе ще обидите близките си. С Овните е най-добре да не се шегувате и да не си съперничите, защото те непременно постигат своето, ако поискат. Очакват се доста срещи, които ще добавят романтика и вдъхновение.

Само не отказвайте, ако ви поканят на среща с човек, който не ви е много симпатичен. Той, по време на срещата, може да ви очарова с интелект и богат вътрешен свят. Хороскопът съветва Овните да бъдат емоционално сдържани, защото топлите отношения с избраника могат с лекота да се разрушат. Ако станете по-отстъпчиви и оптимистични, то ще привлечете към себе си страхотни хора. Семейните Овни, през май, трябва сериозно да се замислят за покупка на дом. Ако до сега живеете с родителите си, то спешно се изнесете и организирайте своя бит.

Относно кариерата и финансите, Овните няма от какво да се притесняват. Дори конкурентите ще бъдат шокирани от вашия устрем и в края на месеца ще ви предложат взаимно-изгодно сътрудничество. В края на месеца ще получите именно това възнаграждение, на което сте разчитали още в началото на кариерния си път.

Хороскопът предсказва за Овните обтегнати отношения с колегите. Но, ако вземете предвид и своите недостатъци, то с лекота ще намерите взаимно разбирателство дори и с най-несговорчивите сътрудници. Жълтото Куче съветва Овните по-малко да критикуват и да влагат повече здрав разум във всичко.

Не всичко ще бъде наред със здравето при Овните през май, особено, ако постоянно нервничите и се карате без причина на любимите си хора. Ако усещате вътрешно напрежение, то по-добре повече се разхождайте, тичайте сутрин или започнете редовни занимания в спортна зала. В случай, че се разболеят, Овните трябва непременно да посетят личния си лекар. Самолечението може да доведе до сериозни усложнения. Ако отдавна не сте си правили изследвания, то е добре да го направите през този месец. Не довеждайте своето физическо и психическо състояние до оценка „две“ и съответно до лечение в болница.

Телец

Телците трудно ще контролират своето настроение. То ще бъде така променливо, че дори ще се отрази на работата и на скъпоценното ви здраве. Астрологичната прогноза за май 2018 година препоръчва на Телците да избягват конфликтите, нервното претоварване и депресиите. Всичко може така да се задълбочи, че пролетта да премине под знака на негативизъм и непрекъснати разочарования. Важно е да реагирате спокойно на критиката и да внимавате какво говорите.

Променливото настроение на Телците може да повлияе както на работната атмосфера, така и на личния живот. Ще ви дразнят всякакви дреболии, а след половин час ще бъдете широко усмихнати. Хороскопът за май 2018 година съветва Телците да сдържат емоциите, за да запазят душевното си равновесие и да не си „докарат“ много нови проблеми.

Телците трябва да се срещат със стари приятели, за да обсъждат перспективите за бъдещето и да създават топла атмосфера около себе си. Помнете, че задушевният и искрен разговор е по-добър от самотата и мълчанието. В добра компания Телците могат да се заредят, да се изпълнят с позитивна енергия и дори да срещнат любим/а.

Ако имате време и желание, то може да отидете на кафе, караоке или сред природата. Времето през май ще бъде подходящо за приятен отдих и укрепване на здравето. Хороскопът за май 2018 година съветва Телците да направят всичко възможно, за да променят живота си към по-добра посока. Слушайте музика, гледайте любими филми и спрете да се „къпете“ в илюзии. Още повече, че Телците са реалистични и земни хора. Затова могат да постигнат реализацията и на „най-лудите“ идеи.

Не си и помисляйте да бъдете агресивни, не само с близките, но и с малко познати хора. През този месец Телците трябва да сложат акцент върху кариерата и финансите. Не си и помисляйте, че можете да пропуснете нещо или да сбъркате. Оптимистичното настроение ще ви помогне да преодолеете всички прегради и да станете успешни в начинанията. Важно е да не губите време и сили, а разумно да погледнете на своите планове.

По натура Телците са самодоволни и уверени, затова не се страхуват от самота, а и вие наистина рядко оставате без любов. Не трябва да контролирате поведението на избраника/цата и да ги следите. През май 2018 година такава тактика може да доведе до разрив в отношенията. Старайте се да се доверявате повече на партньора си, дори и постоянно да пътува. Хороскопът е приготвил за Телците много моменти, които ще ги доближат до истински и искрени чувства. Само не изпускайте този шанс, тогава животът ще стане по-ярък и наситен през пролетта.

Телците имат богато въображение и духовен свят, затова не трябва да се пилеят за незначителни отношения и вещи. Не бързайте да укрепвате отношенията като сключвате брак, ако още не сте готови за такава отговорна крачка. Телците не се страхуват от работа и общуване, затова през май 2018 година могат смело да подписват договори, да организират мероприятия и да посещават семинари.

Не мислете, че ви очакват неуспехи навсякъде, по-добре е да си почивате повече и да се отпускате сред природата. Пролетта е прекрасно време, което ще оцвети живота ви с ярки цветове. Телците ще решат дори тези проблеми, които по-рано са им се стрували трудни. Това се отнася до финансите, бита, отношенията с роднините и любовната сфера. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на семейните Телци да се занимават повече с жилищните въпроси, с възпитанието на децата и с ремонти на дома.

През май Телците трябва много да внимават за здравето си, защото за себе си могат да напомнят стари болести. Ако усетите симптоми на простуда, то бързо взимайте мерки. Времето може да бъде променливо, затова се обличайте подходящо. Но и просто „за няма нищо“, Телците не трябва да тичат до личния си лекар. Старайте се да закалявате организма си, усмихвайте се!

Близнаци

Хороскопът за май е подготвил за Близнаците по много от всичко интересно и перспективно, но за да се случи това, трябва да се събудят и да станат от дивана. На вас ще ви бъде трудно да се внедрявате в работата, което означава, че едва ли ще може да разчитате на кариерен ръст и добри доходи. Близнаците, през май трябва да си съберат мислите, да се вземат в ръце и да направят всичко това, което са планирали в предишния месец. Иначе, кризата ви е осигурена.
Близнаците не трябва да почиват на лаврите си и да чакат чудото. Затова, в началото трябва упорито да се потрудят и да отхвърлят на страна мързела си и своята принципиалност. Хороскопът съветва Близнаците най-накрая да се събудят от дълбокия си сън, на вън цари пролет. Бездействието може да ви доведе до криза, както духовна, така и финансова.

През май за Близнаците всичко наоколо ще бъде толкова досадно, че е по-добре да вземат отпуск и да заминат на море. Но за съжаление, не е време за почивка, защото ви предстоят много недовършени дейности и финансови загуби. Ако чувствате, че ви е скучно и тъжно, то погледнете по различен начин на това, с което се занимавате. Може би през май Близнаците ще сменят професията си или ще започнат свой бизнес. Искате да карате кола? Запишете се на шофьорски курс. Старайте се по-малко да мечтаете, а повече да действате. Тогава и резултати ще се появят, както в службата, така и в личния живот.

Хороскопът предсказва за Близнаците доста проблеми на любовния фронт. Вие така усърдно сте се стремили към идеала, че сте останали сами със себе си в неуютния си дом. Дори пролетното време не ви вдъхновява! Хороскопът съветва Близнаците да се стегнат духом, да станат оптимисти и да проявяват своето природно очарование в пълна степен. Не е нужно да виждате във всичко само минусите, защото човек не е изтъкан само от положителни качества.

През май не пречи Близнаците да се запишат за прием при психолог, за да им помогне да вникнат в себе си и да станат по-уверени. Ако нервите ви са разклатени, то ще можете именно вие да си помогнете. Отървете се от всичко, което ви пречи да се наслаждавате на живота. Общувайте с жизнерадостни и приятни личности, а миналото оставете назад. Близнаците са общителни и енергични хора, но през май някак незаслужено, ще попаднат в лапите на депресията. Трябва да запълните личното си пространство не с тъжни мисли, а с интересни идеи, планове и достойни хора.

Хороскопът е приготвил за Близнаците доста промени в професионалната област. С всички задачи, които ще ви даде шефа, ще се справите още в началото на месеца. И е вероятно да ви очаква повишение в службата и добра заплата. Само не замисляйте интриги за колегите, иначе сами ще попаднете в неприятен водовъртеж от събития. В средата на май Близнаците могат да тръгнат на пътешествие, което са планирали още в началото на пролетта. По време на пътуването е възможно романтично запознанство. За да укрепите финансовото си положение, трябва да бъдете по-пестеливи, а не да харчите средствата. Не е изключен неочакван приход и връщане на стари дългове.

Хороскопът съветва Близнаците да обърнат внимание на работата на червата и черния дроб. Не яжте много сладко, мазно и концентрирани храни.

Рак

През май Раците ще бъдат измъчвани от неясни съмнения и подозрения, но не към другите хора, а към самите тях. Макар че, вие ще започнете да разглеждате под микроскоп и околните, да търсите техните недостатъци. Астрологичната прогноза година препоръчва на Раците да се заемат с организирането на личния си живот. За вас семейството е много важно, а до сега се „развявате“ самотни. Вземете инициативата в своите ръце и се запознайте със симпатична особа.

По натура Раците са свикнали да се съмняват във всичко, дори и да планират живота си до секунда. Месец май вие също ще преживеете в размишления, които могат да ви заведат в „тъмните дебри“. Не трябва да „дълбаете“ на вътре в себе си, а също и да търсите минусите в характера на другите. Хороскопът за май 2018 година предсказва на Раците тежки проблеми в различни сфери, които ще преодолеете с помощта само на близките си хора.

През май в любовта при Раците им предстои повече да страдат и да се вълнуват, отколкото да се наслаждават на дълбоки чувства. Не се опитвайте да „жилнете“ онзи/онази, които искрено ви обичат. Защото може да загубите онова, което сте градили с години. Ако през май Раците изберат поведението на тирани, то точно това ще получат в отговор.

Хубавото е, че вие сте склонни към резки промени, както външни, така и вътрешни. Затова задръжте в себе си негативите и раздразнителността, които близките ви не заслужават. Вие самите сте далече от „идеала“, нали така?
Хороскопът предсказва на Раците трудности при общуването с колегите. На вас ви е нужно да изработите стратегия за поведение, която да ви позволи да постигнете успех в съвместните дейности. Индивидуалният труд, през май, за съжаление не е за вас. Погрижете се за нервната си система, който основателно се е „поразклатила“. Слушайте повече околните, а не тръгвайте към тях със своите натрапчиви препоръки.

През май Раците ги очаква предложение за нова месторабота. Вие ще бъдете така щастливи, че ще забравите за кризата във финансовата сфера. Но, преди да напуснете, трябва да изпълните всички назначения на шефа. Вие не искате да провалите трудовата си книжка, нали? Ярки перспективи, достойна заплата и много интересни идеи очакват Раците в началото на май. Само не се крийте в своята малка раковинка от дребните неприятности, защото ще пропуснете съдбоносните събития.

Самотните Раци, в средата на месеца ги очаква среща, за който отдавна са си мечтали. Избраникът ще се окаже не само симпатичен и открит човек, но и надежден във всички отношения. Вие почти веднага е решите да живеете на семейни начала, планирайки съвместно бъдеще. Хороскопът е приготвил ценни съвети за семейните Раци. Ако не искате да разрушите отношенията си, то бъдете по-малко критични и по-често правете компромиси. В края на месеца може да купите билети и да отидете на море цялото семейство. Почивката ще премине страхотно, а отношенията със съпруга/та ще станат още по-хармонични. Само не бързайте да харчите веднага всички спестени пари, защото те ще са ви необходими и в юни.

Хороскопът препоръчва на Раците да се погрижат за здравето си, като си лягат рано, хранят се правилно и избягват стреса. В последно време вие работите от сутрин до вечер, а забравяте дори за елементарните профилактични мерки. Ако отдавна искате да започнете да спортувате, то отидете и си купете карта. А и на басейн започнете да ходите!

Лъв

Хороскопът за май предсказва, че Лъвовете ще бъдат така самоуверени, сексуални и съблазнителни, че всички конкуренти и съперници ще се разбягат „на където им видят очите“. Разбира се, няма да е лошо Лъвовете да поработят над своите „минуси“ в характера, но дали наистина имат? С чувството ви за хумор също всичко ще бъде на ред през май, затова дори в трудни ситуации ще намерите вярното решение. Важно е да не пилеете парите си, защото отпуската ще се наложи да прекарате у дома.

Лъвовете не трябва да крият природната си красота и сексуалност. Пролетта прави тези качества особено привлекателни за околните. Единственото с което трябва да се борите през май са недостатъците, които ви пречат уверено да крачите по живота. Хороскопът препоръчва на Лъвовете по-малко да се заглеждат по тези, които са самоуверени и перспективни. Вие също имате доста шансове да преуспеете във всичко, с което се заемете със страст.

С чувството за хумор, при Лъвовете всичко ще бъде наред, затова те лесно ще преодолеят всички прегради по пътя към целите си. Вие сте общителни, интересни и най-важното, че никога не скучаете в самота.

Изводът е, че Лъвовете няма да останат без ухажори. Само не се престаравайте със самочувствието и горделивостта си, защото ще изпуснете възможността да срещнете спътника в живота си. Хороскопът съветва Лъвовете да изберат човек, който да прилича на тях – умен, решителен и очарователен. С него ще можете да създадете здрава и хармонична двойка. Ако вътрешно усещате, че това не е вашия човек, то не си губете времето за ненужни срещи и флиртове. Трябва да ви бъде добре заедно, както да градите кариера, така и да пътешествате. Смело може да правите запознанства, да търсите хоби и да се срещате със стари приятели.

Работата ще спори само на тези, които са пунктуални, отговорни и упорити. Ако началникът забележи тези качества у Лъва, то непременно ще го награди с бонус и висока длъжност. Хороскопът за май обещава на Лъвовете много перспективни предложения за работа. Преди да кажете „да“, внимателно разгледайте всички варианти. Ако усетите, че проектът ви е заинтригувал, не го давайте на своите колеги. През май, Лъвовете са способни да достигнат невероятни висоти в кариерата, ако бъдат максимално усърдни и активни. Разбира се, предстои им да работят за двама. Но, ако имате иде, ще намерите и път за реализирането им. Месецът е подходящ за тези, които са решили да започнат собствен бизнес. Само да трябва да съставите план за действие, да намерите достойни партньори и да подпишете необходимите документи.

От финансова гледна точка, май е бъде напрегнат за Лъвовете – ту ще има приходи, ту разходи. Но вие сте готови за такива обрати, затова не задържайте онова, което сте спечелили с честна работа. Хороскопът за май 2018 година е приготвил за Лъвовете допълнителна работа, която ще им помогне да „подравнят“ материалното си положение. Само не пестете от грижи за любимия човек и здравето. Иначе, ще останете без онова, което наистина ви е скъпо.

Любовна съвместимост

Дева

През май Девите ще надминат себе си – критични, придирчиви и щателни. Това са определенията, които могат да ви охарактеризират пролетта. Възможни са не просто нервни сривове и конфликти, но и зловещи истерии от ваша страна. Хороскопът не съветва Девите да се стремят ревностно за ред и идеал, защото ще изпуснат основното и съдбоносното. Бъдете внимателни на пътя и в бита.

Девите ще бъдат толкова придирчиви и критични, което, дори близките, ще хвърля в транс. Спрете да търсите недостатъци в околните, а най-добре се заемете с духовното си развитие. На вас ви се иска навсякъде да виждате идеална обстановка, но в действителност, е добре да подредите мислите си. Хороскопът съветва Девите да бъдат по-сдържани и тактични, за да не направят нежелани промени в живота си.

И така, ако Девите не променят поведението си през май, то през декември ще скучаят, ще нервничат и ще се занимават с ненужни неща. Спрете да капризничите и да омръзвате на тези, които се опитват да ви помогнат във всички начинания. В любовната сфера сложете акцент върху чувствата и грижите към другия, а не върху битовите въпроси и не измитите съдове.

Няма да бъде лошо, Девите да благоразположат към себе си опитните колеги, защото им предстои да работят заедно.
Хороскопът не препоръчва на Девите да спорят с шефа, а внимателно да изпълняват всички негови задачи. Би било глупаво да доказвате онова, от което вие самите малко разбирате. Не крийте талантите и грандиозните си идеи, защото началството очаква от вас конструктивни действия. Ако се изявите с творческата си страна, то в края на май ще получите добър бонус. Важно е Девите да не водят тайна игра с колегите и да не се впускат в авантюри.

През май бъдете максимално пунктуални и отговорни, тогава нищо няма да ви заплашва. Ако Девите са решили да организират личния си живот, то не трябва да се заседяват до сред нощ в офиса. Помнете, че избраникът/цата няма да търпят постоянната ви заетост. Хороскопът предсказва за Девите среща със стар приятел, с когото може да започнат общо, доходно дело. Предстои да похарчите доста финанси за лечение и домашни нужди, затова отрано спестете част от парите за отпуската си.

По отношение на здравето, Девите не са заплашени от нищо, ако не броим простудите и радикулитите. Но това ще бъде в следствие на вашата безхаберност, затова не обвинявайте другите за своите страдания. Хранете се под режим и не стойте дълго на компютъра, тогава самочувствието ви ще се подобри. В средата на май Девите трябва да преминат преглед при офталмолог и пулмолог, особено, ако имате дребни проблеми в тези сфери.

Хороскопът не препоръчва на Девите да си поставят сами диагноза и да се лекуват по съвет на немедицински лица. Възможен е стрес и депресия, ако си „слагате всичко на сърцето“. Обърнете се за подкрепа към приятели, тогава слънцето ще заискри по-силно над главата ви. В края на май се запишете на стоматолог, защото едва ли ще успеете да излекувате зъбите си в домашна обстановка.

Везни

Астрологичната прогноза за май не съветва Везните да използват цялото си време и енергия за кариерното си израстване. Иначе, вие ще пропуснете шанса да създадете стабилни отношения и семейство. Трудностите във финансовата сфера са разрешими, затова няма смисъл да влизате в дългове или да взимате кредити. За да не ви подведе здравето, през май трябва да правите гимнастика, да се храните с режим и да пиете витамини.

Везните се отличават със здравия си разум, затова преди да вземат решение премислят всичко до най-малките дреболии. Вие през май, до голяма степен, ще се интересувате от работата и финансовото положение. Затова ще забравите за личния живот и близките хора. Хороскопът за май препоръчва на Везните да се заемат с кариерата, но не до степен на фанатизъм. Иначе ще останете сами.

През май Везните ги очакват ярки и незабравими срещи от романтичен характер. Вие отчаяно ще се влюбите в човек, който ще ви отговори с взаимност. Важно е да не се терзаете и да поставите всичко на местата си – мислите, плановете и желанията. Работата не трябва да пречи на любовния роман и не бива да забравяте да бъдете внимателни и нежни.

Ако Везните са настроени за дълготрайни отношения с избраника/цата, то не трябва да слушат съветите на приятелите си. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Везните да водят хармоничен живот, за да не направят погрешни действия, а да станат „властелини“ на съдбата си.
В семейството, Везните трябва непременно да постигнат това, към което отдавна се стремят. Само по-често се съветвайте със съпруга/та по важните битови въпроси. А и не се карайте с него/нея напразно, иначе разправиите ще станат постоянни в живота на вашето семейство.

През май Везните трябва добре да „претеглят“ всяка изговорена дума, иначе конфликтите с вашата половинка ще станат опустошителни. Не обиждайте тези, които са ви скъпи, правете всичко възможно за укрепване на отношенията.

Настроението на Везните, през май, ще се променя твърде стремително. Ако не искате да попаднете в печален водовъртеж от събития, контролирайте емоциите си. Хороскопът за май 2018 година обещава на Везните нови срещи с хора, които ще им помогнат да достигнат висоти в кариерата. Вие сте изпълнени с ентусиазъм и творчески замисли, затова не пилейте енергията си за глупости и ненужни връзки. Защото всичко това може да се отрази на вашето самочувствие, сутрин ще бъдете изпълнени със сили, а вечер, дори на телефона няма да може да отговорите. Умората ще „събори“ Везните, което не трябва да допускат в разгара на пролетта. Загубите във финансовата сфера ще бъдат незначителни, но не трябва да харчите за безполезни вещи.

Хороскопът за май изпраща съвети на Везните, с които да запазят здравето си. Ходете на сауна, на басейн, на масаж и козметик, тогава ще посрещнете лятото подобава. А и шопинга не пропускайте, защото той ще ви подари много приятни впечатления. Везните трябва да си лягат рано, за да не се оплакват от главоболие и апатия. Почивайте повече, общувайте с позитивни хора и не мислете за лошото.

Скорпион

Определено на Скорпионите ще им провърви в любовта, през май, което ще ги вдъхнови повече, отколкото отличното положение с парите. Вие имате толкова много сили и енергия, че дори в космоса може да полетите. Хороскопът не съветва Скорпионите да влизат в авантюри и да рискуват със здравето си, иначе ситуацията ще се окаже сложна. Отделяйте внимание на роднините си, а също и от рано планирайте почивката на море, купете предварително билетите.

Хороскопът за май обещава на Скорпионите такъв енергиен потенциал, че силите ще им стигнат за всичко, което са планирали. В личния живот ще постигнете благоразположението на всички, на които подарите своята усмивка. Скорпионите са бодри, весели и оптимистични, затова няма съмнение, че успехът няма да ги подмине тази пролет.

Природата е наградила Скорпионите с такъв темперамент и мистичност, че те не са свикнали да преминават през живота сами. До вас, през май, непременно ще бъдат тези, които ви обичат и обожават. Вие сте уверени, отговорни и благородни, което вече е добър показател за начинания и романтични срещи. През пролетта, около Скорпионите, постоянно ще се въртят очарователни ухажори, все ще си изберат някой.

Флиртувайте, правете комплименти и не се страхувайте, че ще се окажете зад борда на любовта. Хороскопът предсказва на Скорпионите съдбоносна среща, която ще им донесе най-прекрасната връзка, в сравнение с предишните. В края на месеца вие може да се сблъскате с човек, с когото дълго сте се срещали. Искате да му/й дадете още един шанс? Тогава никого не обвинявайте в последствие.

На Скорпионите им предстои много да работят през май, но все пак ще намерят свободно време за общуване с приятели. Едното няма да пречи на другото. През май не забравяйте да посещавате и да звъните на роднините си. Особено, ако те ви помолят за помощ и морална подкрепа.

Хороскопът е подготвил за Скорпионите приятна програма. Тя включва пътувания сред природата, до морето и зад граница. Много от вас дори ще срещната, през този период, истинската любов и лятото ще създадат семейство. Важно е Скорпионите да се доверят напълно на избраника/цата, както на себе си. Само с авантюрите бъдете внимателни, иначе ще се наложи да възстановявате репутацията си. В средата на май Скорпионите ще се запознаят с влиятелни хора, които ще им помогнат да реализират целите си и да направят кариера.

През май, не пречи Скорпионите да си вземат абонаментна карта за спортна зала, басейн или мото клуб. Дори, ако вашата фигура и здравето ви са като на космонавт, все пак не пренебрегвайте физическите упражнения. На никого още не е навредило закаляването, гимнастиката, кросовете и правилното хранене. Хороскопът съветва Скорпионите да си вземат компания, ако им е скучно сами да ходят на спорт.

Стрелец

Хороскопът за май обещава на Стрелците чудесен месец, когато може да постигнете много в личния си бизнес. Вие сте така успешни и състоятелни, че конкурентите да ви предлагат сътрудничество. Единствено, Стрелците през май, трябва да внимават за това, което говорят и да не се конфронтират с близките си. Ако имате конкретни цели, то смело ги реализирайте, а ако нямате, просто стойте и наблюдавайте!

Стрелците обожават да бъдат в центъра на вниманието, затова нито едно събитие не преминава без тях. През май ви предстои да бъдете не само наблюдатели на това, което се случва наоколо, но и да вземете активно участие във всички мероприятия. Вие сте успешни, решителни и не изпускате шанса да демонстрирате своето майсторство. Хороскопът съветва Стрелците да бъдат внимателни, за да не направят грешки и да не си създадат врагове. Ако имате идеи, то трябва смело да ги реализирате, а не да ги пазите в тайна от колегите и началството.

Стрелците по натура са общителни и енергични, затова през май често ще се виждат с приятели. Ще ходите на кафе, караоке, на кино, а също ще се активирате и в социалните мрежи. Всички начинания и замисли ще доведат Стрелците до победен резултат. Не са изключени запознанства, както романтични, така и делови. Ако вие самите бъдете оптимисти, то и околните ще заредите с позитивизъм. Важно е да не „отбивате“ от поетия курс, дори в случай, че делото ви се струва безперспективно. Хороскопът е приготвил за Стрелците много приятни изненади, а тяхната задача е да ги забележат.

В службата всичко е страхотно, затова Стрелците могат да разчитат на достойна заплата и нова длъжност. Шефът ще привика Стрелеца „на килимчето“, но не, за да го мъмри, а напротив, да го похвали и поощри. Ако Стрелците мечтаят да сменят работата или професията си, то е най-добре да отложат тази идея до началото на есента, защото само напразно ще тичате нагоре-надолу и ще загубите скъпоценното си време. Още повече, че в края на пролетта ще имате доста проблеми в личния си живот. Старайте се да се занимавате повече с домашните и битовите дела, отколкото с израстване в кариерата.

Хороскопът вече е приготвил за Стрелците строителни материали за капитален ремонт на дома. Между другото, ако вие не сте достроили вилата, то пролетта е много подходяща да я довършите. Стрелците са „хора на живота“, но е по-добре да спестяват парите през този месец, а не да ги харчат за безполезни покупки. Ако имате възможност купете кола, жилище или друг недвижим имот.

През май е възможно при Стрелците кръвното да „играе“, което ще зависи не толкова от времето, но може да е признак на сериозно заболяване. Месецът е достатъчно травмоопасен за тези, които се занимават с екстремни видове спорт. Бъдете предпазливи, това ще ви помогне да останете здрави. Хороскопът препоръчва на Стрелците да отидат до болницата, ако самостоятелното лечение не бъде ефективно. Особено внимание отделяйте на хроничните заболявания, иначе те ще напомнят за себе си в най-неподходящия момент. В началото на май Стрелците ще бъдат измъчвани от алергии, затова е добре да си купят нужните лекарства предварително.

Козирог

През май Козирозите непременно трябва да се настроят на позитивна вълна. Помнете, че ако дадете воля на емоциите и чувствата си, то сами ще попаднете в гореща ситуация. Хороскопът препоръчва на Козирозите да не губят своята уравновесеност, дори и ситуацията да ги тласка към агресия и бурни емоции. В личния живот всичко ще бъде безоблачно, ако не започнете да командвате избраника/цата си.

Козирозите по природа са оптимисти и реалисти, затова, отстрани винаги изглеждат невъзмутими. Дори, ако в живота ви възникват трудности и прегради, те не губят самообладание и остават предани на своите принципи. Хороскопът за май 2018 година не съветва Козирозите да бъдат прекалено сериозни, особено, в личната сфера. Покажете своите емоции и чувства, за видят хората пред себе си не робот, а душевен и сантиментален човек.
Всички завиждат на Козирозите за уравновесения им характер. Вие дори в любовта се проявявате сдържано и леко високомерно. През май на вас също ще ви се иска да демонстрирате на света своите слаби страни. Но имате ли такива? Вие сте независими, решителни и прекрасно управлявате своите желания.

Но, ако Козирозите излязат „извън кожата си“, което рядко се случва, вие може да видите самия дявол, от плът и кръв. Къде отидоха тяхната сериозност, лоялност и концентрация? В този случай се пазете и тичайте бързо!

Хороскопът обещава на Козирозите кардинални промени в личния живот. Предстои ви да скриете по-надълбоко своето свободолюбие, ако искате да създадете устойчиви отношения с избраника. През май Козирозите, които са сами, ще започнат толкова романи, че ще се наложи да правят график за срещите, телефонните разговори и признанията. Макар, че е възможно, заради своята неувереност Козирозите да се държат така леко и непринудено. Бъдете внимателни, играта с любовта не остава без последици.

През май Козирозите ще получат много официални предложения, защото много представители на противоположния пол искат да ги видят до себе си, в качеството на партньор/ка. Всичко е във вашите ръце – изберете този/тази, към когото ви влече сърцето, но слушайте и разума. Хороскопът не съветва Козирозите да рискуват своето здраве, встъпвайки в интимна близост с всички поред. Бъдете внимателни, иначе ще попаднете в болница и ще развалите репутацията си на приличен човек.
Изобщо, май ще премине за Козирозите ударно и благополучно. Ще ви се наложи да работите повече, за да укрепите финансовото си положение и да постигнете висоти в кариерата. Ще получите много нови проекти, изгодни предложения и подкрепа от влиятелни хора. Всичко това очаква Козирозите в началото на месеца, когато им предстои да изпълняват задачите в ударен режим.

Хороскопът обещава на Козирозите изненади в семейството – поява на наследник. Дошло е време за важни решения и преумножаване на финансите. Ако действате обмислено и стремително, то ще успеете да преодолеет всичко. През май Козирозите трябва да внимават за здравето си. Възможни са проблеми с ендокринната система, затова се обърнете към лекар специалист.

Водолей

Хороскопът за май съветва Водолеите временно да се оттеглят от делата си, да се усамотят и всичко да обмислят. Моралното ви състояние не е на висота, затова са възможни сривове и безконтролно поведение. Желателно е да не си спомняте старите грешки и разочарования. Водолеите през май трябва да се насочат към активна работа, а не към депресия и апатия. Защото всичко това ще се отрази зле на вашето здраве.

През май, на Водолеите ще им се иска да избягат от всички, да се уединят и да обмислят по-нататъшните си действия. Ще ви струва, че всички наоколо ви потискат морално и се опитват да ви натрапват своето мнение. Хороскопът съветва Водолеите по-малко да се вглеждат в миналото, защото вече не е възможно да промените каквото и да било. Настоящето не е така равнодушно към вас, както си мислите.
Защо до сега Водолеите не са устроили личния си живот? Картинката е ясна, тяхното поведение, а и начинът им на изразяване не предизвикват симпатии у противоположния пол. Това означава, че през май трябва спешно да се променят, за да не останат сами.

Колко дълго можете да странствате по света и просто да се сприятелявате с ухажори? Ако това ви устройва, то не говорете, че мечтаете за семейство и деца. Поставете пред себе си реални цели, за да можете да ги постигнете с лекота. Това се отнася и до любовната сфера, както отбелязва хороскопът за този месец.

Дори и да сте свободен човек, несемеен, все пак не трябва да излизате от рамките на приличието. Флиртът може да не е така безобиден, особено, ако има и съперници.
Вие обичате да се трудите, но не заради обогатяването на някой друг, а за собствено удоволствие и финансово благополучие. Затова, през май, на Водолеите ще им се наложи да лавират между своя бизнес и работата. Но е добре да не се оставяте на илюзиите за висок пост. Наоколо не всички са така добри и разбрани, както си представяте. Затова на Водолеите им предстои трудна борба с конкуренти и завистници.

С парите трябва да бъдете много внимателни, за да не ви ги измъкнат някои користни особени или мошеници. Водолеите дори няма да мигнат и ще останат без кредитна карта, портфейл и дори част от имуществото. Хороскопът за май 2018 година не препоръчва на Водолеите да вярват на първия срещнат, който веднага им се обяснява. Само роднините и старите ви приятели ще ви бъдат истинска опора и защита в края на пролетта.

При семейните Водолеи са възможни разправии и обиди от страна на съпруга. Най-добре е да не гадаете защо се случва всичко това, а да поговорите мирно и откровено. Иначе конфликтната ситуация може да се задълбочи и да продължи до края на лятото, а дори и да доведе до развод. Ако през май Водолеите решат семейните и битовите проблеми, то те дълго няма да ги безпокоят. Бъдете уверени в себе си, позитивни и, основно, не се включвайте в авантюри. В средата на месеца е възможен служебен роман, по-малко разказвайте на колегите за своите чувства.

Хороскопът предсказва за Водолеите пролетна алергия и простуда. С всичко това ще се справите бързо, ако започнете да се лекувате веднага. Важно е през май, вие по-малко да нервничите и да се ядосвате, заради служебни неуредици. Иначе ще се появи невродермит и ще ви бъде трудно да се отървете от неприятните пъпки и зачервявания по кожата, без помощта на лекар-специалист.

Риби

Рибите, през май, ще се къпят в емоции, събития и любовни срещи. Само избягвайте сплетните и авантюрите, иначе сами ще провалите своята репутация и пролетното си настроение. Хороскопът препоръчва на Рибите внимателно да планират всичко, което се канят да внедрят в живота си. От знанията и разумния ви подход ще зависи по-нататъшната ви кариера.

През май Рибите ще се „гмурнат“ в такива ярки и интересни събития, че ще забравят за скуката и самоизяждането. Вашето мечтателно настроение няма да премине напразно. Вие ще срещнете човека, когото ще обикнете от цялото си сърце. Хороскопът препоръчва на Рибите повече да мислят за реализацията на плановете и за кариерния ръст, а не да слушат сплетните зад гърба си и да влизат в интриги. Намерете време за работа, тогава и финанси ще имате.

В началото на май представителите на знака Риби може да се разходят по модните бутици и да се „преоблекат“. Пролетта е на улицата, а вие вашите от шкафа стари и избелели рокли. Това е непростимо, защото никой няма да ви обърне внимание. Още повече, че до вас има толкова ухажори, които са готови да паднат на коляно и да поискат ръката ви. Но, ако Рибите, както и по-рано, чакат идеалният спътник в живота си, то никой няма да може да им помогне. Стига сте мечтали, време е да действате. Хороскопът съветва Рибите да излязат на улицата и да срещнат онзи, който им изпраща съдбата. А тя няма да ви срещне с лош човек, помнете!

И така, през май, Рибите трябва по-малко да слушат приятелите и да седят в интернет, а да излизат понякога сред хората. Разбира се, любовта не трябва да бъде примамвана или лъгана, но е във вашите сили да внесете това чувство в живота си. А и стига сте изпитвали търпението на ухажорите, които се тълпят пред вратата ви. Не трябва да капризничите и да се дърпате, защото ще си останете сами. Не пречи Рибите да си спомнят старите грешки, за да не направят отново същите.

Хороскопът препоръчва на Рибите да сложат ред в професионалните дела. Приключете старите проекти и след това пристъпвайте към нови. С колегите трябва да бъдете сдържани и коректни, иначе няма да преживеете месеца без конфликти. Ако Рибите имат някаква информация, то трябва много внимателно да я дават на тези, с които работят в един колектив. Хороскопът ви съветва да си починете, ако имате такава възможност. Вземете си кратък отпуск и отидете на село.

Хороскопът съветва Рибите често да помагат на близките си, морално и финансово. От вашата подкрепа ще зависи много, затова не бъдете равнодушни. Може да ви разкъсат – началникът от службата, а роднините у дома. Ако през май Рибите следват точен график, ще успеят във всичко. В края на месеца е възможен приход, печалба от лотария или връщане на дълг. Здравето ви е добро, но не оставяйте без наблюдение нервната система.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара