Овен

Хороскопът за май 2017 година предсказва на Овните много ярки впечатления и интересни запознанства. Пролетният период ще ви подейства по магнетичен начин, заставяйки ви да се преобразявате бързо. На Овните ще им се иска да наблюдават, да съзерцават и дори да съчиняват стихове за чудесната природа и състоянието на душата. Но все пак, през май 2017 година не всичко ще бъде „по мед и масло“. Няма да минете без препятствия по пътя към успеха.

Хороскопът за май съветва жените Овни да концентрират вниманието си върху най-важните жизнени моменти. В работата и в любовта ще са ви нужни сдържаност и хладнокръвие. Но представителите на знака Овен ще съберат отличен екип от съмишленици и затова няма да остане и следа от конкурентите. Важното е да се научат да разбират не само хората, но и техните „чисти мисли. През 2017 година Овните трябва внимателно да следят за здравето си, а също и да преминат медицински изследвания.

Хороскопът за май обещава на мъжете Овни отличен месец във финансово отношение. Вие ще сключите изгодни договори, ще оправите отношенията с конкурентите и ще успеете успешно да вложите парите си. Важни преговори с чуждестранни партньори ще преминат отлично. Овните, без да ощетяват семейния бюджет, ще успеят да купят всичко, което поискат.

Телец

Хороскопът за май обещава на Телците страхотен месец, когато сърцето ще започне да търси любов, а в реалният живот ви очакват ярки промени. Може да смените работата си, а също и да срещнете своята втора половинка. Изобщо, Телеца няма да си стои на мястото, защото той по природа е неспокоен и жизнен. Енергията ще бъде достатъчно, за да постигнете целите си. Дори и ако вашата мечта се оказва абсурдна, то така или иначе, на нея й е съдено да се сбъдне през май 2017 година.

Хороскопът за май предсказва на жените Телци интересен и наситен на събития месец. Вие ще се чувствате в епицентъра на събитията. Не изпускайте шанса да станете успешна, щастлива и състоятелна дама.

Хороскопът за май препоръчва на мъжете Телци рационално да използват своите сили, както в службата, така и в сферата на любовта. Околните ще бъдат във възторг от вашите идеи и постъпки, но това не означава, че подкрепата винаги ще бъде безвъзмездна. В любовта на Телците ще им се усмихне късмета и те ще срещната единствената и неповторима.

Близнаци

Хороскопът за май предсказва на Близнаците месец, изпълнен с приключения, събития и интересни запознанства. По природа сте лидери и амбициозни личности, което може да ви бъде от полза в кариерните дела. Близнаците от цялата си душа ще тъгуват по комфорт и уют, което могат напълно да постигнат в края на месеца. Заемете се с нещо полезно и перспективно, за да осигурите своето бъдеще. Ако през май се усетите одобрени и уважавани, то вие ще разцъфнете като пролетно цвете.

Хороскопът обещава на жените Близнаци не просто успех, а истински сюрприз. Това се отнася както за деловата, така и за любовната сфера на живота. Роднините ще се вслушват във вас, а вие няма да е нужно да „се напъвате“, за да постигнете успех в професионалните си дела. Единствено е важно Близнаците да не си и помислят да рискуват – нито с пари, нито със собственото си здраве.

Хороскопът за май обещава на мъжете Близнаци спокоен месец, когато всичко ще си върви по реда. Излишното напрежение и инициативност могат да бъдат наказани. Близнаците е най-добре да бъдат „по-тихи от водата и по-ниски от тревата“, за да не развалят всичко онова, което по-рано са постигнали. Но в личния си живот трябва да бъдете активни до краен предел, за да завоювате сърцето на избраницата си.

Любовни хороскопи

Рак

Хороскопът за май препоръчва на Раците леко да си починат от суетата и натрупалата се работа. Вие непременно ще направите всичко, така че малка почивка няма да ви попречи. Раците трябва да забравят за домашните ангажименти и да организират пътуване извън града. Щастливи мигове ви очакват в личния живот през този месец. Не забравяйте да споделите радостите си с близките си хора. Душевното състояние на Раците, напоследък, е по-ниско от средното, но през май те ще вдъхновяват всички с усмивката и оптимизма си.

Хороскопът съветва жените Раци по-малко да се вълнуват заради дребните неуредици. Стремете се да бъдете безгрижни, както в детството си, тогава животът ви ще се превърне в малък празник. Помнете, че близките очакват от вас позитивизъм, затова не забравяйте през май да им подарите изненади и дребни подаръци. В края на месеца могат да възникнат затруднения при получаването на пари за Раците.

Хороскопът за май предсказва на мъжете Раци много нови и незабравими срещи. Ще се появят нови приятели, а в работата – надеждни партньори. В края на май е възможно Раците да се влюбят безумно, което ще ги подтикне към мисли за създаване на семейство. Месецът не е най-добрият за лекомислени връзки, затова бъдете внимателни.

Лъв

Хороскопът за май 2017 година обещава на Лъвовете невероятен прилив на енергия и успешно реализиране на стари планове. Ако не започнете да противоречите сами на себе си, то ще се окажете пред всички. Желателно е по-малко да спорите с околните хора и да не пренебрегвате съветите на опитни приятели. Ако Лъвовете правят отстъпки на любимия човек, то те ще запазят прекрасни отношенията си.

Хороскопът за май препоръчва на жените Лъвици да бъдат внимателни при общуването си с тези, които са настъпателни и войнствено настроени към живота, както те самите. В личния живот ви предстои да се сблъскате със завистници и клюкари, затова по-малко разказвайте за любовните си победи. Лъвовете не трябва да се държат за това, което е останало в миналото. Старайте се да внедрявате нови идеи в работата, влагайте парите си в проверени предприятия.

Хороскопът предсказва на мъжете Лъвове месец, през който трябва да се заемат с постигане на кариерно израстване. Ще имате всички шансове за успех, затова не позволявайте на други хора да се възползват. През май началството ще даде важна задача на Лъвовете, с която трябва да се справят в кратки срокове. В началото на месеца се очакват затруднения при получаването на пари, но в края на месеца ще започнете да получавате приходи.

Дева

Хороскопът за май предсказва на Девите месец, в който ще могат да реализират не само отдавнашните си мечти, но и да проявят на дело своите природни способности. Всичко наоколо цъфти и на вас също ви се иска хармония и нещо ново в живота. Ако през май Девите се стремят да постигнат желаното, то ще преодолеят всички трудности по пътя си към успеха. В личния живот се очаква придвижване към по-добро, затова самотните Деви няма да останат дълго такива.

Хороскопът обещава на жените Деви кардинални промени във всички сфери – професионална и любовна. Вие ще бъдете уверени в себе си и в своите възможности, което ще ви подтикне към големи постижения. Девите няма да мълчат, а смело ще заявяват за своите таланти. Вие ще се покажете като истински оратори, след които ще тръгнат истински упори и дейни хора. Не забравяйте за семейството, което се явява ваш надежден гръб във всички ситуации.

Хороскопът съветва мъжете Деви да бъдат по-настойчиви, ако въпросът се отнася до личните интереси. Намерете възможност да разкриете пълния си потенциал и да постигнете високо ниво на дейност в службата. В края на май Девите ще получат изгодно и интересно предложение за сътрудничество. Не изпускайте шанса да укрепите финансовото си положение до края на годината.

Везни

Хороскопът за май предсказва на Везните поток от всякакви невероятни събития, от които ще им се завие свят. За някои от промените вие изобщо не се готови, а някои ще приемете с радост. На Везните ще им се наложи да се разделят с някои от своите принципи, а също и да се вгледат в обкръжението си. Ако самооценката ви е занижена, то работете в това направление. Везните ще получат приятна новина, свързана със заплатата.

Хороскопът обещава на жените Везни кратка, но все пак депресия. Възможната причина за това душевно състояние при Везните е любовна раздяла или плачевно финансово положение. Важното е да не унивате, а да се вземете в ръце. Мисли за нова професия не дават покой на Везните, затова трябва бързо да я реализирате. Учете и още веднъж: учете!

Хороскопът съветва мъжете Везни по-малко да слушат тези, които им дават „добри“ съвети. Вие сте достатъчно мъже и можете да направите всичко, което искате. Везните ще намерят ново, увлекателно занимание, което ще им донесе доход. Ако усетите желание да критикувате любимия човек, по-добре го задръжте. Така ще запазите топлите отношения с човека за цялата 2017 година.

Скорпион

Хороскопът за май предсказва на Скорпионите доста ангажименти, засягащи семейството, бита и близките. Ако вие отдавна сте планирали пътуване по море или в чужбина, то реализирайте тези мечти. Дори и малките семейни празници могат да се отразят благоприятно на настроението. Възможна е среща с човек, който да преобърне целия живот на Скорпионите. На хоризонта е изгряла дъга, така че любувайте й се изцяло.

Хороскопът съветва жените Скорпиони да разкрият творческите си таланти. За това ще бъде необходимо време и усилия, но вие ще се справите. Скорпионите ще търсят не просто любов, а здраво семейство и искренни отношения. През май ще проявите тази своя страна, която не познават дори и най-близките ви хора. Финансовите харчове ще бъдат свързани с по-възрастни роднини и преместване в друг град.

Хороскопът препоръчва на мъжете Скорпиони да бъдат по-отговорни и по-решителни в действията си. Време е да излезете от тъмното и да достигнете висоти в професионалната сфера. Възможна е съдбоносна среща, а при семейните Скорпиони обратното, раздяла с половинката. Внимателно премисляйте действията и думите си, за да не се окажете в път без изход, заради собствените си грешки.

Стрелец

Хороскопът за май обещава за Стрелците не само топли слънчеви лъчи, а и ора, които ги обичат и ценят. В личния живот всичко така добре ще ви се получава, че дори ще ви стане леко страшничко, че изведнъж това ще се счупи, ще рухне в един миг. Стрелците ще завържат не само романтични, но и делови връзки. Благоприятно ще се стекат делата за тези, които започнат свой бизнес.

Хороскопът предсказва за жените Стрелци страхотен месец, когато е възможно да срещнете стари приятели и да подновите отношенията си с бивш любовник. Разбира се, това ще се случи, ако вие се стремите да се върнете в миналото и го измените в духовен смисъл. Парите през май ще ви стигнат за всичко, което сте планирали да купите. Ако Стрелците се отворят за света, никакви препятствия няма да са страшни по пътя им към постигане на целите.

Хороскопът съветва мъжете Стрелци да бъдат отстъпчиви и добри към тези, които много пъти са ги вадили от трудни ситуации. Повече ще ви интересуват финансовите дела, отколкото любовните отношения. В живота на Стрелците могат да се случат непредвидени обстоятелства, които да пренаредят приоритетите им.

Козирог

Хороскопът за май обещава на Козирозите чудесен месец, когато всичко ще се случи така, както сте мечтали. Това се отнася не само за любовта от пръв поглед, но и за професионалните успехи. На вашите грандиозни планове им е съдено да се сбъднат, а финансите ще бъдат предостатъчно, за да си купите дом, кола и да почивате екзотично. Ако Козирозите усмирят горделивостта си и не си вирят носа, то ще запазят отлични отношенията си с приятели и роднини.

Хороскопът препоръчва на жените Козирози да се заемат с благотворителна дейност. Не отказвайте на тези, които лично ви молят за помощ, както материална, така и морална. В средата на месеца Козирозите могат да попаднат в истински кръговрат от събития, а също и да срещнат своята втора половинка. Възможно е някой от вашата младост да наруши някои от плановете ви.

Хороскопът съветва мъжете Козирози да се заемат със самообразование и да се изкачат на ново ниво на вътрешно развитие. Вие сте изпълнени с очарование и позитивизъм, което ще привлече към вас много интересни и образовани личности. Козирозите ще успеят да оправят не само личния си живот, но и да направят главозамайваща кариера в изкуството или в комерсиалната област.

Водолей

Хороскопът за май обещава на Водолеите страхотен месец, когато ще могат да съберат плодовете на своя труд и да не се обръщат назад. Макар, че няма да е излишно все пак да си спомнят за някои пропуски и грешки. Близките хора ще подаряват на Водолеите изненади, а обожатели ще ги обсипват с признания. През май няма да чувствате липса на внимание, затова сами ще решите кого да предпочетете.

Хороскопът препоръчва на жените Водолеи да хванат здраво късмета още повече, че той е съвсем близо до вас. Съдбата ще ви възнагради за всичко – за добротата, отзивчивостта и честните постъпки. Но, в никакъв случай не бъдете самонадеяни! Иначе всичко ще ви се изплъзне за един миг – семейството, парите и душевния комфорт. Поставете си цели и ако се отнасят до финанси и кариера, може да тръгнете към тях по заобиколен път.

Хороскопът съветва мъжете Водолеи да мислят оригинално и да не се страхуват от собствените си фантазии. Ако се влюбите, не се стеснявайте, а се решете на благородни постъпки. Ако си намерите нова работа ще постигнете високи резултати. Перспективите за Водолеите ще бъдат много, а упоритостта и мъдростта – още повече. С роднините ще имате прекрасни взаимоотношения благодарение на вашия талант да изглаждате спорните ситуации.

Риби

Хороскопът за май предсказва на Рибите добър месец, когато много от мечтите им ще се сбъднат, а плановете ще се осъществят. Само не пилейте оптимизма си по трудния път към целта, защото друг ще стане притежател на големия приз. През май Рибите ще бъдат, както винаги, изпълнени с надежда и романтично настроение. Ще ви се иска да бъдете в центъра на събитията, а понякога, обратното, далеч от светската суета.

Хороскопът съветва жените Риби по-малко да се борят за личната си свобода. Защото вие можете не само да управлявате ситуациите, но и да подчините всеки, който се окаже под влиянието на вашия чар и усмивка. Светът на фантазиите и любовта ще бъде за Рибите през май желания пристан. Ще ви пленява всичко, което е загадъчно и непредсказуемо. Важно е да се откажете от общуването с тези, които хабят вашата енергия.

Хороскопът не препоръчва на мъжете Риби твърде прибързано да взимат решения. Особенно, ако се отнасят до личния живот. В службата, обратно, бъдете бързи и напористи. Вложенията на пари, които ще направите през май ще се окажат доста успешни и изгодни. Рибите ще намерят съмишленици, с които могат да работят плодотворно в перспектива, а не само за собственото си обогатяване.

Още хороскопи – в сайта на Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара