Хороскопът за февруари 2019 година предсказва много перспективни проекти, важни срещи и делови запознанства. Тези, които имат собствен бизнес, могат да очакват много успехи, бонуси и приходи. Могат дори да разширят границите за продажбите си, ако не седят със скръстени ръце и не изпаднат в плен на илюзиите.

Рискът ще ви помогне да се придвижите напред. Но в същото време ще ви постави в неловко положение като ви скара с близките хора. А и здравето може да се разклати. Хороскопът препоръчва да бъдете оптимистични и уверени, за да преодолеете всички прегради по пътя към безоблачното щастие.

Годишни хороскопи

Започвайте без съмнение приятелските и любовните отношения през февруари, ако искате да устроите личния си живот, а не да тъгувате в самота. Зареждайки се с енергия и позитивизъм, ще можете щедро да споделите настроението си с околните, а и да ги вдъхновите за велики дела. Не се поддавайте на авантюри.

Хороскопът предупреждава, че липсата на мярка води до проблеми, както с финансите, така и със здравето. Ако постоянно се веселите и пилеете парите, то ще затънете в дългове, скандали и проблеми с нервите. Оставете емоциите на страна, а по-често включвайте разума.

ороскопът за февруари 2019 година препоръчва на Овните да акцентират вниманието си върху домашните дела и общуването с роднините. Не трябва да живеете само заради едната работа, защото така можете да загубите всичко, което наистина е ценно. Заедно с близките си хора, Овните могат да планират по-нататъшните си действия, да решат финансовите проблеми и да излязат от неприятностите, които им подхвърля съдбата.
Февруари 2019 година ще подари на Овните не просто красив роман, а истинска любов с продължение. Вие най-накрая ще срещнете този/тази, с които ви е добре и надеждно ще крачите по живота.

Овен

Семейните Овни ще получат такъв подарък от съпруга/та, за какъвто дори не са си мечтали. Гответе се да станете родители!

Хороскопът препоръчва на Овните да се погрижат за своето здраве. Възможен е бронхит, простуда и възпаление на белия дроб. Не трябва веднага да започвате да пиете антибиотици, ако дори не сте ходили на лекар. Колкото по-бързо започнете квалифицирано лечение, толкова по-бързо ще се върнете към здравословния начин на живот.

Ако Овните уверено гледат в бъдещето, то никакви проблеми няма да ги плашат. Обратно, през февруари вие ще успеете да преодолеете всички препятствия, които стоят на пътя ви. Очаквайте значителни промени към по-добро, успех в кариерата и признание за талантите ви. Овните ще се окажат на върха на славата, което ще им позволи гордо да се движат напред към истинското щастие.

Хороскопът съветва Овните да станат по-внимателни към близките си хора. А и също така, да не пренебрегват битовите задължения и делата на дома. Ако се потопите изцяло в работата си, ще загубите благоразположението на приятелите и роднините. Още повече, че именно с тях ще успеете да постигнете всичко онова, което сте планирали. Съдбата ще „подхвърли“ на Овните доста изненади, които ще внесат корекции дори в трудните ситуации.

Самотните Овни, през февруари, ще се запознаят с човек, когото искрено ще обикнат. И това ще бъде не просто поредния роман, а истинско чувство. Вие ще тръгнете заедно по живота, ще се подкрепяте и ще се разбирате във всичко. Ако Овните вече имат семейство, то ще стане още по-устойчиво. Между другото, през този месец вие ще разберете за бременността на съпругата си.

Хороскопът за февруари предсказва на Овните неприятности със здравето. Не са изключени заболявания на дихателната система, затова не се простудявайте. Важното е Овните да не се занимават със самолечение, а веднага да се обърнат към лекар-специалист.

Телец

През февруари 2019 година ще се наложи на Телците да проявят твърда воля и настойчивост, за да постигнат това, към което се стремят. Ако сте началници се постарайте да слушате подчинените, към какво се стремят, а не само да се възмущавате и да ги командвате. А Телците, които са служители, хороскопът съветва да бъдат внимателни към задачите, които шефът им е поставил. Тогава и добра длъжност ще получите, и ще повишите квалификацията си. Възможна е тежка борба с конкурентите при тези, които се занимава с бизнес.

В любовните дела не се очакват проблеми при Телците. Но това не означава, че може да си живеете спокойно и да забравите за романтиката. Докажете на своя/та избраник/ца чувства си не само на думи, а и на действия.

Хороскопът предсказва на Телците неприятности със здравето. Ще ви безпокоят симптоми на вегетативна съдова дистония, главоболие и болки в стомаха. Не решавайте тези проблеми без лекар, защото ситуацията ще се задълбочи.

През февруари, Телците е желателно да открият в себе си творчески таланти. Поровете се добре и непременно ще откриете и вдъхновение, и ентусиазъм. Важното е да не си седите у дома, а да се занимавате с това, което ви е на душата. Това може да бъде музика, балет, театър и дори индийски танци. Ако имате енергия, значи ще се появи възможност да реализирате грандиозни планове.

Хороскопът съветва Телците да бъдат целенасочени и упорити в работата си. От тези качества ще зависят финансовото им благосъстояние и кариерният ръст. Ако сте сътрудници в офис, сложете ред в книжата и прилежно изпълнявайте своите задачи. А Телците началници трябва да бъдат меки към подчинените си. Не се опитвайте да решавате всички въпроси с критика, лишаване от премия или уволнение. Може да започнете курсове, да посещавате семинари и да повишавате квалификацията си. Помнете, че конкурентите не спят, а много внимателно ви наблюдават.

Телците ще се къпят в любов. Февруари ще премине без проблеми, а отношенията с избраника/цата ще укрепнат видимо. Разбира се, по-често си спомняйте за романтиката и милите изненади, а също и по-често разговаряйте на различни теми.

Хороскопът съветва Телците да внимават за своето здраве, особено за работата на стомашно-чревния тракт. Хранете се с режим, по-рано си лягайте да спите и недейте да нервничите. Не да изключени резки промени в кръвното налягане.

Близнаци

През февруари 2019 година, Близнаците си мислят, единствено, да се веселят и да си почиват. Какво пък, ако нямате много работа или сте свършили всичко за няколко месеца напред, то никой не ви пречи. Но в друг случай, този мързел и безхаберие ще ви доведат до загуби и кариерен спад.

Хороскопът не съветва мъжете Близнаци да флиртуват на всички страни. Иначе, работата ще стигне до скандал, а след това и до официален развод. Затова пък самотните Близнаци ще се окажат на гребена на вълната. При това, ще изпитат не само лек флирт и романтика, но и любов. Отношенията с новия избраник ще се окажат по-сериозни, отколкото сте подозирали. Хороскопът обещава на Близнаците съдбовна среща с човек, който отдавна познавате. Това може да бъде колега, приятел или симпатична съседка.

През този месец, жените Близнаци повече ще се занимават у дома си, отколкото да ходят на работа. Но не е случайно, че вие ще се суетите, защото скоро във вашето семейство ще се появи още един член – дългоочакваното детенце. В края на месеца очаквайте гости отдалече.

Близнаците няма да скучаят, ако се вземат в ръце и внесат в живота си ярки цветове. И не е нужно да се оплаквате от сивите работни дни, защото те ще преминат, а ползите от тях ще бъдат много, при това и във финансов план.

Хороскопът обещава на Близнаците море от радост и нови впечатления. Не са изключени празници и незабравими срещи с приятели. Но Близнаците трябва да спазват мярката във веселието и развлеченията. През февруари ще имат много работа, както стари проекти, така и нови задачи. Ако си позволите да мързелувате и да бъдете безотговорни, то сами ще съжалявате за това по-късно. Насочените към кариерно израстване Близнаци трябва да се стремят упорите към знания, а също и да се борят активно с конкуренцията.

Хороскопът съветва мъжете Близнаци по-малко да флиртуват и да започват връзки извън брака/отношенията си. Помнете, че тези отношения ще се окажат истински капан и ще ви доведат до неприятности. Особено, ако сте семейни. Затова пък, на ергените Близнаци ще им се усмихне късметът в любовта. И това няма да бъде просто роман без задължения, а истински, искрени отношения. Постарайте се да ги запазите, за да не обвинявате, по-късно, за своята прибързаност. Възможно е, в ролята на новата избраница да влезе или колежка или стара приятелка.

Хороскопът предсказва на жените Близнаци много битови и домашни занимания. Не е изключена неочаквана, но желана бременност. В края на месеца ще посрещате гости – далечни роднини или приятели от детството.

Рак

Ако в живота има истински щастливи месеци, то февруари ще бъде именно такъв за Раците. Важното за вас е любовта, която не само окрилява, но и ви дарява чувство за защитеност. Вие ще срещнете човек, който ще стане за вас всичко – и приятел, и любовник/ца и сродна душа. Запознанството е възможно да стане при леко странни обстоятелства.

Хороскопът обещава на Раците прекрасни отношения с колегите и началството. Вие ще получите не само бонус за качествената си работа, но и ще станете ръководител на отдела за продажби или рекламен агент.

През февруари, Раците трябва да изключат бурните купони и употребата на спиртни напитки. И още – не яжте през нощта, защото ще развалите стройната си фигура.

Хороскопът съветва Раците да си вземат карта за басейн и спортна зала. Ако редувате посещенията, то след няколко месеца няма да се познаете – ще бъдете стегнати, отслабнали и много позитивни. А и ще се запознаете с очарователна особа, което е много вероятно да се случи по време на тренировка.

Творческия потенциал и енергийните запаси на Раците, през февруари, ще бъдат толкова големи, че те ще могат да направят адски много неща. Но е важно всичко да бъде планирано и да не отпускат ръцете си дори в трудните ситуации. Парите обичат не само добрите сметки, а и грижливото отношение към тях. Ако Раците искат да регулират финансовото си положение, то не трябва да се страхуват от дребните и ниско доходни задачи. Хороскопът предсказва на Раците достойни приходи, но при уверен и рационален подход.

През февруари, Раците ще бъдат наистина щастливи и успешни хора, ако се вгледат в своето обкръжение. Възможна е среща с „втората половинка“, която ще им придаде сили и ще ги убеди, че истинската любов, все пак, съществува. Новия избраник/новата избраница ще стане за Раците не само любовник/ца, но и верен приятел. Запознанството може да се случи по време на пътуване или в компанията на приятели.

Хороскопът предсказва на Раците взаимно разбирателство с колегите и шефа. На тази основа не са изключени изгодни предложения и голям бонус. На много ще им се наложи да пътуват зад граница, за да „завържат“ плодотворно сътрудничество. От страна на здравето не се очакват проблеми, ако Раците обърнат внимание на храненето, намалят развлеченията и се откажат от алкохола.

Хороскопът препоръчва на Раците да се занимават със спорт, плуване и да си разработят диета. Всичко това ще им помогне да спестят енергия и сили, а също и да се отърват от излишните килограми. Съгласете се, че стройната фигура и позитивното настроение още на никого не са навредили. Още повече, че по време на тренировките Раците могат да направят романтично запознанство.

Лъв

Хороскопът за февруари 2019 година съветва Лъвовете да се ограничат в покупките, особено, ако цена на желаната вещ е прекалено висока. Вашето материално положение и така не е в най-добрия си вид, не го задълбочавайте с ежедневни харчове. Ще се появят проблеми в отношенията с роднините, след което ще се разклатят нервите и здравето. Не се учудвайте, че вечер ви боли главата и ви стяга сърцето.

През февруари, Лъвовете ще започнат главозамайващ роман с човек, когото са сънували нощем. Симпатичният ухажор/симпатичната ухажорка ще се окажат не само ярки и активни, но и доста умни събеседници.

Хороскопът съветва Лъвовете да не прекъсват окончателно отношенията си с бившия/та съпруг/а, можете да се разделите мирно и тихо и да си останете приятели. А в бъдеще може да имате делово сътрудничество в сферата на бизнеса.

Ако през февруари, Лъвовете гледат на света по-позитивно, животът ще ги зарадва с приятни изненади и желани срещи. Още повече, че вашите заветни желания са готови да се въплътят в реалността. Но, за да се случи това, вие самите трябва доста да се постараете, да измените светогледа си и да не преследвате илюзии.

Хороскопът съветва Лъвовете да бъдат пестеливи с парите. Вие прекалено много харчите за неща, които в последствие се оказват безполезни. И не си и помисляйте да влизате в дългове, да взимате кредити и да се забавлявате без умора. Лъвовете може да се нуждаят от финанси за лечение, пътуване и подкрепа на възрастни роднини. Само не си слагайте на сърцето чуждите проблеми, иначе вие самите ще останете без сили и настроение.

Хороскопът предсказва на Лъвовете красив и страстен роман с човек за когото отдавна си мечтаят. Важното е новият избраник да бъде начетен и многопластов, а само симпатичен и сексуален.

Лъвовете, които вече са част от отношения, не трябва да прекъсват връзката, ако има надежда за нейното укрепване. Ако не – разделете се мирно. Има шанс да останете добри приятели. Между другото, вие заедно можете да организирате бизнес или творчески проект.

Целият хороскоп за 2019 г.

Дева

Хороскопът за февруари предсказва на Девите много промени в живота, които ще им придадат самоувереност и ще ги изпълнят с вдъхновение. Много ще сменят местожителството си в друг град или в друга страна, ще започнат собствен бизнес или ще завържат ярък роман с колега/колежка. Важното е, през февруари, Девите да не скучаят и да не седят без работа. Ако бъдете инициативни и любознателни, скоро ще се устроите в перспективна кампания. А и ще се запознаете с интересен човек, в когото след това ще се влюбите до уши.

Хороскопът препоръчва на консервативните по натура Деви да станат леко по-разкрепостени в своите планове и желания. Не трябва да държите всичко под контрол, иначе може да се побъркате от натоварването. Ако съдбата ви подхвърли възможност да измените ситуацията – хванете се за нея. Иначе, така и ще си останете сами.

През февруари, положението с парите при Девите ще бъде нестабилно – ту ще има пари, ту няма да има. Ако спрете да харчите средства наляво и надясно, то ще успеете да спестите за желаните покупки.

Хороскопът препоръчва на Девите да живеят с план, независимо колко скучно им се струва това. Обратно, колкото по-строги бъдете към себе си, толкова по-бързо ще изпълните всички набелязани задачи. Научете се да се отказвате от това, което пречи да се развивате в нужното направление. Ако в обкръжението на Девите има хора, които искат да живеят за чужда сметка, то те трябва непременно да се разделят с тях. И колкото по-рано, толкова по-добре.

През февруари 2019 година, Девите ги очакват както промени, така и стабилни ситуации в живота. Вие ще проявите творчески таланти и ентусиазъм във всичко с което се заемете. И това се отнася не само до основната ви сфера на действие, но и за любовта. Важно е да бъдете инициативни и любознателни, за да привлечете към себе си симпатични ухажори. Но, ако искате да се влюбите безпаметно, то февруари е изключително подходящ за това.

Хороскопът съветва Девите да преследват реални цели, за да не се отчайват след това и да не се измъчват. По натура вие сте практици и консерватори, не отстъпвайте от това в процеса на упоритата ви работа. Но, ако съдбата ви подхвърли нещо неординарно, то не изпускайте шанса да се придвижите напред и да проявите способностите си. Не е желателно Девите да контролират всичко, което се случва, защото тогава животът ще ви се стори сив и скучен.

Финансовото положение на Девите ще се окаже под заплаха. Вероятно доходът ви не е лош, но парите хронично не ви достигат. Може би трябва да спрете да ги пилеете на всичките четири страни.

Везни

Ако през февруари 2019 година, Везните придадат особено значение на темата за парите, то сами ще могат да регулират материалното си положение. Разбира се, няма да успеете да получите цял милион, но няма да останете без пари в джоба. Ако искате да се заемете с бизнес, хороскопът ви съветва да се консултирате разумни хора. Иначе ще изгубите всичко.

Помнете, че комерсиалния път никак не е лесен, което означава, че трябва да подходите сериозно към него. Везните могат да се посъветват с приятели, които имат известен опит като предприемачи. През февруари ще имат възможност да си намерят допълнителна работа.

Хороскопът съветва Везните да бъдат по-внимателни с любимия човек. Ако сте забравили за романтиката, то непременно си спомнете вашата първа среща. Не само разкошните букети и диамантите могат да възродят чувствата. Нужно е по-често да признавате любовта си и да прегръщате любимия/та. През февруари, Везните ще бъдат в състояние сами да си помогнат, без помощта на психолог или всезнаещи приятели.

Хороскопът съветва Везните повече да вярват в собствените си сили и в себе си. Тогава съдбата ще ви зарадва с широката си усмивка и ще ви подари много приятни изненади. Не търсете проблеми там, където не може да съществуват. Старайте се да бъдете повече от всичко онова, което сами за себе си сте решили. Везните могат рязко да се издигнат по кариерната стълбица и да укрепят финансовото си положение.

През февруари на Везните ще им се наложи доста да се потрудят, а парите сами ще потекат към джобовете им, като река. Разбира се, вие още сте далече от това да ви нарекат „милионер“, но и бедни няма да бъдете. Особено, ако до вас се появи надеждна защита и подкрепа. Не игнорирайте мъдрите съвети на близките ви хора.

Хороскопът препоръчва на Везните да подходят сериозно към материалните въпроси. Няма нищо непостижимо, помнете това. Важното е да имате цели и желание, а път за тяхното постигане непременно ще намерите. Добре е да си намерите допълнителна работа, за да се чувствате по-уверени и независими.

Февруари ще донесе на Везните много щастие и хармония в любовната сфера. Само не отминавайте романтичните моменти, от които толкова много зависят отношения. Нежност, чувствителност и активно участие в живота на любимия човек – това е, което трябва да бъде от първостепенно значение за вас. Везните ще могат сами да настроят психическото си състояние на позитивна вълна.

Скорпион

През февруари, Скорпионите ще искат кардинални промени в професионалната сфера. Вие ще решите да изучите нова специалност или да започнете да посещавате семинари. Енергийният ви потенциал е висок, затова не се съмнявайте в това, че ще се получи. Хороскопът предсказва на Скорпионите успешно завършване на всички начинания. За съжаление, Скорпионите няма да могат да избегнат проблемите в колектива. Вие дори ще се скарате с някого, ако стане дума за вашата квалификация или за личния ви живот.

В любовта, през февруари 2019 година, също не всичко ще бъде прекрасно, защото Скорпионите обожават да доказват своите принципи и да досаждат с разпитите си. Помнете, че такова поведение няма да ви доведе до нищо добро. Но може да ви доведе до раздяла с любимия човек.

Хороскопът съветва Скорпионите да вземат профилактични мерки срещу грипа. Можете да си направите ваксина, да пиете витамини, които да повишат имунитета или да се изолирате, за известно време, от обществото.

Хороскопът съветва Скорпионите повече да пътешестват. Особено по места, които отдавна са ви познати, но не са открити до край в исторически план. Наоколо всичко е толкова интересно и забележително, че може да се изпълните с ярки впечатления и нови знания.

В служебната сфера се очакват колосални промени. Особено, ако Скорпионите започнат да се учат, да посещават курсове и семинари, а също и решат кардинално да променят професията си. Богатият потенциал през февруари ще им позволи да превземат върха, при това използвайки предишните знания и опит. Всички начинания през февруари ще се реализират благополучно, ако бъдете уверени и настойчиви.

Хороскопът предсказва на Скорпионите конфликт с колегите. Разбира се, няма да се скарате с всички, но голяма част от сътрудниците ще започнат да ви осъждат и да ви задават излишни въпроси. По-малко разказвайте за личния живот на тези, които просто са любопитни.

В любовта, Скорпионите трябва да бъдат по-малко подозрителни и принципни. През февруари отношенията с избраника могат да влязат в задънена улица, а от там е доста близо до раздялата.

За да се предпазят от простуди и инфекции, Скорпионите трябва да пият много витамини. Непременно си направете ваксина, общувайте по-малко с непознати и не посещавайте многолюдни места.

Стрелец

Основна тема за Стрелците през февруари ще бъде тяхното скъпоценно здраве. Истината е, че не се отнасяте както е нужно към него. Ако продължавате да слагате в устата си всичко по ред, да работите много и да се разхождате леко облечени, то простудата или нещо друго, по-сериозно, ви е в кърпа вързано.

Хороскопът препоръчва на Стрелците да си вземат отпуска и да тръгнат на пътешествие. Така вие не само ще си починете от грижите, но и ще укрепите физическото си състояние.
Ако Стрелците получат неочакван приход през февруари, трябва да му намерят достойно приложение. Например: да внесат една част в личния си бизнес, да го използват за ремонт или покупка на кола.

Любовта ще бъде следващата и то немаловажна тема на месеца, както предсказва хороскопът. Самотните ще се сбогуват с ергенския си живот, а семейните Стрелци ще внесат в отношенията си хармония и страст.

Хороскопът предсказва на Стрелците такова вдъхновение и ентусиазъм, че не само ще могат да изкачат на един дъх висока планина, но и напълно да изменят живота си. Например да заминат на работа в чужбина, да проявят творчески таланти и др.

Хороскопът съветва Стрелците да се стремят към душевна хармония и взаимно разбирателство с роднините. Не се страхувайте да показвате истинските си чувства на човека, когото обичате. За целта са подходящи не само подаръци и комплименти, но и откровен разговор. Слушайте своето сърце, за да не сбъркате и да не изпуснете много възможности за щастие.

През февруари няма да бъде излишно Стрелците да се погрижат за здравето си. Несериозното отношение може да доведе до болести, а честите преживявания и съмнения да разклатят психическото ви състояние. Стрелците трябва да се обличат добре, топло, а не да се стремят да бъдат модерни, защото много лесно могат да се простудят. Ако планирате отпуска, то я прекарайте далече от дома, някъде, където е топло. Абстрахирайте се от проблемите и работната суета, и добре си починете.

Хороскопът предсказва на Стрелците голяма премия за свършената работа и повишение на заплатата. Всичко това сте чакали с нетърпение, затова харчете парите разумно. Ако се занимавате с бизнес, то може част от сумата да вложите в дейността си.

Любовната сфера, в средата на февруари ще повлияе, повече от всичко, Стрелците. Особено тези, които са самотни и търсят своята половинка. А семейните трябва да се въоръжат с търпение и мъдрост, за да запазят добрите отношения със съпруга/та.

Хороскопът обещава на Стрелците много радостни събития. Ако не разпилеете оптимизма си и станете по-инициативни, то ще успеете да реализирате стари проекти. Има възможност да заминете на работа зад граница, ако сте творчески личности, лесни на подем.

Козирог

Хороскопът за февруари предсказва на Козирозите ревностна борба за място под слънцето. Ако в качеството на това място се очаква нова длъжност, с прилична заплата, то се сражавайте до последно. Още повече, че началникът отдавна е набелязал Козирога за своето кресло. Значи, шансовете за успех и издигане са високи.

Козирозите по натура са решителни, упорити и умни, което ще им помогне да не изпуснат големи възможности да забогатеят и да се издигнат по кариерната стълбица. В любовта ще се наложи да отстоявате своята независимост, а също и постоянно да се оправдавате пред избраника/цата, заради късното си връщане от работа.

Хороскопът обещава стабилизиране на положението с парите. Наистина, големи хонорари не очаквайте, но вашите честно заработени пари непременно ще получите. По отношение на здравето трябва да се безпокоите за фигурата си. Козирозите трябва да се откажат да се хранят след 18.00 ч.

Хороскопът предсказва на Козирозите страхотен месец, когато голяма част от желанията им ще се сбъднат. При това така леко и приятно, че ще започнете да вярвате в чудеса. Може да не си отказвате развлечения, веселие и нови запознанства, защото те ще изпълнят Козирозите с ярки емоции и незабравими впечатления.

Полезно ще бъде да реализирате творческите си идеи, особено, ако те отдавна се въртят в главата ви. Наистина, на много ще им се наложи доста да се постараят, за да получат желаната длъжност, бонуси или абсолютно новата работа. Но, ако бъдете уверени, всичко ще се получи! Между другото, шефът отдавна се е вгледал в отговорния и сериозен Козирог. Това означава, че можете да се надявате на мястото на заместник.

Хороскопът препоръчва на Козирозите да бъдат бдителни и настойчиви, за да не пропуснат покрай ушите си ценна информация и възможност за кариерно израстване. Що се отнася до любовните дела, то тук на Козирозите ще им се наложи да отстояват свободата си. За съжаление избраникът/цата не ви се доверяват достатъчно.

През февруари положението с финансите при Козирозите няма да бъдат на високо ниво. Но за работата, която вече сте свършили, непременно ще ви платят. Със здравето няма да имате проблеми, но фигурата на Козирозите видимо се е уголемила. Това е доста забележимо, особено на фона на стройните и стегнати колеги. Спазвайте хранителен режим, а „вечерята дайте на врага“.

Водолей

На Водолеите през февруари ще им се иска да променят живота си така, че нищо да не им напомня за миналото. Например: да си намерят друга работа, нова любов и дори да сменят дома си. Вие дори ще решите да промените коренно външния си вид, да внесете в него екстравагантни или креативни нотки.

Хороскопът препоръчва на Водолеите да преразгледат отношенията с приятелите си. Може би някои от тях не ви трябват?

В материален план, февруари ще се окаже благоприятен за Водолеите. Вие отдавна не сте се чувствали така защитени от финансови загуби и нерешени проблеми. Любимият човек ще ви направи подарък: билети и престой на хижа или на луксозен курорт в планината. Бъдете много внимателни когато се пързаляте със ски.

Хороскопът препоръчва на Водолеите да се отнасят особено внимателно към състоянието на червата и стомаха. Не преяждайте вечер, откажете се от мазното, тестеното и спиртните напитки. Отравянията могат да бъдат със сериозни последствия.

Хороскопът съветва Водолеите бързо да въплътят в живота всичко замислено. Само, преди това, преценете силите си и планирайте своето време. Не давайте празни обещания, иначе ще се окажете в неприятно положение. А и ще изгубите някои от своите достойни приятели.

Водолеите трябва да оставят миналото зад себе си, за да могат уверено да погледнат в бъдещето. Февруари идеално подхожда за всякакви начинания, романтика и упорита работа. Ако отдавна искате да си купите жилище, то смело вложете парите си в недвижим имот. Между другото, не забравяйте и за себе си – обновете гардероба си, прическата и коригирайте фигурата си. Желателно е Водолеите да оправят отношенията си с приятелите.

Хороскопът предсказва на Водолеите успехи във финансовата сфера. Най-накрая може да върнете дълговете си и да купите всичко, което искате. Нито загуби, нито нужди – всичко е чудесно. В любовта също всичко ще бъде благополучно, особено, когато избраникът/цата поднесе на Водолеите изненада – престой в ски курорт.

Със здравето не се очакват проблеми, но все пак внимавайте за състоянието на стомашно-чревния тракт. През февруари 2019 година, Водолеите трябва да регулират храненето си, да спазват диета и да не се хранят с това, което може да доведе до отравяне или до обостряне на гастрита.

Риби

Хороскопът съветва Рибите да се заемат с дома, бита и семейните задължения. Възможно е да се наложи, именно вие да решавате проблеми на роднините, както финансови, така и здравословни. Но Рибите ще се справят с всички въпроси перфектно.

През февруари, самотните Риби ще срещнат онзи, когото ще нарекат „свой спътник в живота“. И това няма да бъде просто мимолетен роман, а сериозни и надеждни отношения. Интересно е това, че всичко това ще се случи далече от дома, по време на пътуване.

Хороскопът препоръчва на Рибите да се погрижат за своето здраве. Ако отдавна ви безпокои, трябва да се консултирате с лекар, а се с интернет или с приятели. Фигурата ви леко се е отпуснала? Не си и помисляйте да започвате тежка диета. Трябва да посетите диетолог, който да ви състави правилен режим за хранене.

Хороскопът предсказва на Рибите големи финансови проблеми. Но половината от тях ще възникнат по ваша вина, ако пръскате парите си наляво и надясно. В никакъв случай не давайте заем на тези, които вече неколкократно са ви подвеждали в това отношение. Рибите трябва да бъдат много пестеливи, когато обикалят по магазините.

През февруари, голяма част от времето, Рибите ще отделят за домашните занимания. Постарайте се да решавате всичко заедно с роднините, за да не усетите цялото натоварване върху себе си. Не са изключени повреди на битова техника, ремонт на дома и неприятности със здравето, ако се отнесете безхаберно към себе си.

Хороскопът прогнозира за самотните Риби среща с втората половинка. Дори и не си помисляйте, че това е лек и краткотраен флирт. Обратно, съдбата ви е срещнала именно т този, който е близо духовно до вас. Възможно е с любимия човек, Рибите да се запознаят по време на далечно пътешествие.

Състоянието на здравето, през февруари, ще се окаже на не много високо ниво, затова Рибите трябва добре да се обличат, да не се простудяват и да се хранят с режим. Но все пак, ако се разболеете, потърсете веднага лекар. Не рискувайте, защото, дори леката простуда ще ви доведе до усложнения, които могат да бъдат много сериозни. Формите ви са станали прекалено пищни? Значи – преминете на диета и правете гимнастика сутрин.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара