Червеният Петел така е свикнал да властва, че през февруари  за нищо на света, няма да иска да предаде управлението на Жълтото Куче. Но ще се наложи да го направи и освен това ще прехвърли грижата за знаците от Зодиака на вярното Куче.

Хороскопът за февруари 2018 година ще ни подари много интересни и занимателни моменти. Но, за да преживеете всичко спокойно, ще се нуждаете от здраве и търпение. Трябва внимателно да се отнасяте към самочувствието си и да укрепвате имунитета. През февруари трябва да се храните с повече плодове и зеленчуци и да пиете витамини, за да не се разболеете. Ако през февруари се втурнете активно да работите, то може стремително да подобрите финансовото си положение.

Естествено, след празничния период ще ви бъде трудно да се заемете с професионални дела, но времето за почивка е отминало. Разбира се, в почивките дни може да се поизлежавате в леглото повече, но в другите – работата трябва да бъде приоритет.

Хороскопът съветва по-често да общувате с роднините. Ако имате любим човек, организирайте посещение на кино, театър или на концерт. Всички тези мероприятия ще преминат страхотно, ако сте заедно с избраника/цата.

На 14 февруари се отбелязва Денят на влюбените, затова от рано купете подарък за близкия си човек. Но, ако сте сами, не се отчайвайте. Възможно е да не сте забелязали човека, който изпитва искрени чувства към вас. В края на месеца е възможно запознанство по време на делово пътуване.

За семейните хороскопът за февруари обещава хармонични отношения. Само не забравяйте за малките романтични изненади и комплименти. Може да ви струва, че това вече е „минало“, но в действителност, ще внесе в семейните отношения особена прелест.

Астрологичната прогноза за февруари предсказва издигане в кариерата и стабилност във финансите. Смело подписвайте договори и сключвайте сделки, за да получите първите дивиденти още през пролетта. Ако сте изпълнени с творчески замисли, то през февруари 2018 година може да ги въплътите в проекти. Важното е да не разказвате за своите планове и идеи на тези, които могат да ги използват за свои цели. Ако бъдете внимателни в думите и действията си, то ще се предпазите от многобройни проблеми.

Астрологичната прогноза за февруари 2018 година обещава много нови и ярки събития. Мнозина ще се заемат усилено със спорт, ще създадат семейство, ще сменят професията и дори ще емигрират. Само не си и помисляйте да се поддавате на апатия и депресия, иначе ще изпуснете възможностите да направите живота си наситен. В личен план са възможни кардинални промени, особено при тези, които дори и не са се надявали да срещнат своята половинка. Съдбоносно запознанство ще се случи в Деня на Св. Валентин, което ще бъде и символично, и особено приятно. Без съмнение се съгласете на предложението, което ще се превърне в перспективна работа.

През февруари могат да ви назначат на ръководна длъжност в голяма фирма, което ще предизвика голяма радост у вас. Разбира се, ще се прибавят много отговорности, но интересната работа си заслужава.

Дневни хороскопи 

Овен

През февруари Овните ще се почувстват не просто господари на положението, а истински крале. Ако разгневите с действията и арогантността си Жълтото Куче, то не очаквайте подкрепата от него. Обратно, станете меки, отстъпчиви и добродушни.

Хороскопът за февруари 2018 година предсказва на Овните командировки и романтични запознанства. За да не боледувате в края на зимата, закалявайте организма и тичайте сутрин.

Хороскопът е приготвил на Овните много добри изненади и приятни новости. Кучето няма да заобиколи дома ви, но бъдете внимателни с него. В работата си трябва да работите повече, а в любовта да бъдете нежни и романтични.

За да избегнат финансова криза, Овните през февруари 2018 година не трябва да отказват командировки и запознанства с делови хора.

Ако Овните са настроени за сериозни отношения и брак, то през февруари 2018 година трябва да се вглеждат в обкръжението си. Кучето препоръчва да не чакате „принца на бял кон“, а сами да проявите инициатива. Не стойте в къщи, развличайте се и се съгласявайте на срещи с приятели. Тогава хороскопът обещава на Овните съдбоносна среща.

В семейството се очаква комфортна и душевна обстановка, която ще ви позволи да преодолеете конфликтите и острите ъгли във взаимоотношенията със съпруга/та.

Хороскопът препоръчва на Овните да бъдат емоционално сдържани и да не носят негативите у дома. Ако се почувствате уморени, то погледнете философски на ситуацията. Половинката на Овните едва ли ще хареса ревностните им атаки и разправии за дреболии.

През февруари 2018 година трябва да трупате положителна енергия, да се занимавате с творчество, и да си намерите увлечение, което да ви е интересно. Овните ще решат да сменят професията си и ще започнат да се учат. Това може да бъде някаква оригиналната специалност – от шивач до дърводелец.

Хороскопът за февруари съветва Овните да бъдат по-самоуверени и амбициозни, за да постигнат кариерен успех. Ако нещо ви е истински интересно, не изпускайте възможността да си вземете идеи за работата. Най-добрите качества на Овните ще бъдат забелязани от околните, което ще доведе до стабилно приятелство и плодотворно сътрудничество.

През февруари 2018 година Овните ще успеят да накарат много да се влюбят в тях, ако не бъдат арогантни и отворят сърцето си.

Оправяйки грешките от миналите години, Овните ще успеят лесно да постигнат желаните резултати в личната и професионална сфера. Важно е да бъдат силни духовно и да не пренебрегват дребните задачи.

За постигане на материален успех Овните може да си намерят допълнителна работа. Парите ще се окажат достатъчно за големи и полезни покупки. Съветвайки се с близките си, вие ще успеете да натрупате добра сума за бъдещата си отпуска.

По отношение на здравето, Овните през февруари 2018 година трябва да бъдат бдителни дори и към незначителните симптоми.

Телец

Астрологичната прогноза за февруари 2018 година препоръчва на Телците да погледнат различно на своите принципи. Ако бъдете сдържани, в личния ви живот ще „светне зелена светлина“.

Очакват ви трудности с финансите, но не е желателно да взимате кредити през февруари. Укрепвайте имунитета с помощта на витамини, за да се простудявате по-рядко. През почивните дни ходете на басейн и се хранете под режим.

Телците се отличават с миролюбив нрав, затова през февруари 2018 година мигом ще установят отношения с Жълтото Куче. А, ако завържете приятелски отношения, то може да разчитате на взаимна подкрепа и помощ.

Хороскопът предсказва на Телците дребни затруднения по пътя към целите, но те няма да посмеят да се отпуснат в песимистично настроение. Важно условие за постигане на успех е трудолюбието. Ако Телците ще мързелуват и ще лежат на дивана, те не могат да разчитат нито на кариера, нито на финанси.

На първо място Телците през февруари трябва да се мотивират сами за действията си. Ако съставят точен план за работа и почивка, всичко замислено с лекота ще въплътят в живота. Само спазвайте мярката във всичко. Поработeте – почивайте! Поразходете се, срещнете се приятели! А след това отново се хванете усърдно за важните дела. Помнете, вашите лични проблеми никой няма да ги реши, ако вие само съзерцавате и мечтателно примигвате.

Хороскопът препоръчва на Телците да се разделят с дълговете си, а след това да съставят бюджет за бъдещето. Ако някой от приятелите или роднините е задлъжнял към вас с крупна сума, не се притеснявайте, напомнете им за това. В любовната сфера Телците ще успеят да преодолеят всичко, за да постигнат благоразположението на избраника/цата си. През февруари 2018 година е възможна проява на ревност и неотстъпчивост от ваша страна, но ако разберете, че любовта е над всичко, то ще укротите собственическите си чувства. Телците дори могат да направят предложение на любимия човек. А Кучето ще им помогне да организират пищна сватба. Важното е любовта да е взаимна, без упреци и претенции. Телците сами себе си ще изненадат, когато през февруари организират романтична вечер на свещи, с шампанско. А е възможно и серенада да направят под прозорците, независимо, че е студено и мразовито.

Хороскопът за февруари предсказва много приятни изненади и перспективни пътувания. Планираната отпуска ще премине гладко, ако отрано Телците са се погрижили за билетите и всички останали резервации. Важно е по време на почивката да не мислите за работа и проблеми, а да се изпълните с позитивни емоции.

Хороскопът за февруари 2018 година не съветва Телците да си купуват дом или автомобил. Ще им бъде много трудно да запълнят финансовите „дупки“. Затова, Кучето препоръчва да промените обстановката у дома – мебели и по-дребни вещи. Само дизайнерските въпроси решавайте заедно с роднините. Иначе ще се разрази скандал, а на Телците не им трябва стрес и напрежение.

Хороскопът обещава на Телците топъл и романтичен месец. Въпреки „вдървеното“ ви състояние, вие ще се влюбите от пръв поглед, което отдавна не ви е случвало. Страстта ще бъде толкова силна, че Телците ще забравят за целия свят. Но, ако се „вземете в ръце“, ще успеете да оползотворите положителната енергия в нужното направление.

Например, през февруари 2018 година Телците ще успеят да започнат свое дело, ще направят кариера и видимо ще се обогатят.

Единствено за здравето си Телците трябва много да внимават. През февруари може да се простудите и да вдигнете висока температура. Но, ако до вас стои любимия човек, то вие бързо ще оздравеете и ще тръгнете на работа.

В средата на месеца очаквайте пътуване по лични дела. През това време може да направите делово запознанство, което в скоро време да ви доведе до материален успех.

Близнаци

През февруари Близнаците ще пърхат от щастие, буквално като пеперуди над цвете. Какво пък, можем само да ви поздравим – кариера сте направили, пари сте заработили и дори сте срещнали любимия човек. Само пазете всичко онова, което имате.

Хороскопът за февруари 2018 година съветва Близнаците да общуват повече с роднините. Именно те ще ви помогнат да избегнете неприятностите в битовите и финансовите дела. Между другото, през този месец е добре да вземете абонаментна карта за фитнес.

Хороскопът за февруари 2018 година обещава на Близнаците кардинални промени в живота. Дори и да не вярвате в хороскопите, все пак ще се наложи, от време на време, да се зачитате в тях, за да знаете в какво направление ще се движите, за да постигнете успех в личната и професионална сфера.

Близнаците в годината на Жълтото Куче трябва да отделят повече внимание на близките и любими хора. На Близнаците ще им се наложи да се справят сами с някои възникващи проблеми, но една част от тях ще се решат без ваше участие.

През февруари Близнаците трябва да бъдат бдителни, за да преодолеят трудните моменти. Ако се отнасяте отговорно към работата си, то може да укрепите материалното си положение за целия период.

Хороскопът за февруари 2018 година е подготвил на Близнаците специална програма, следвайки която, можете да направите живота си по-ярък и многоцветен. Не се стремете да заработите много пари, а по-добре сложете акцент върху повишаване на квалификацията. Важно е Близнаците да са по-самоуверени и да си намерят увлечение, което да им е по душа. По-малко мислете, а повече действайте. Ако през февруари се появят трудни въпроси, то търсете отговорите вътре в себе си.

В любовта ви предстои истинска борба за човека, с когото искате да свържете съдбата си. Хороскопът за февруари съветва Близнаците да направят избор върху този избраник/ца, който се е отнасял към тях искрено и с пълно доверие. Ако разпилявате чувствата си към всички обожатели, ще останете сами. В личния живот Близнаците трябва да бъдат по-активни, меки и отстъпчиви. Ако любимият/та ви забележи тези качества у вас, до края на 2018 година вие ще сключите с него/нея брак.

Финансовата ситуация при Близнаците ще бъде на високо ниво, но не чак толкова, че да сменяте коли и апартаменти всеки месец. Хороскопът препоръчва да бъдете рационално пестеливи, защото само тогава ще имате възможност да спестите за крупна придобивка. Близнаците не трябва да дават пари назаем на хора, които познават малко.

Хороскопът за февруари предсказва на Близнаците невероятен „вървеж“ в приятелската и делова сфера. Вие ще успеете да се запознаете с хора, с които ще започнете плодотворно сътрудничество. Стари творчески планове ще се реализират успешно и бързо.

През февруари при вас ще дойдат роднини от далече, а е възможно да пътувате в друга държава. Важно е, че заветната мечта на Близнаците ще се сбъдне още в началото на годината на Жълтото Куче.

Сериозни заболявания не се предвиждат, но това не означава, че може да бъдете нехайни към своето здраве. Изпийте курс от витамини, закалявайте се и се изпълвайте с оптимизъм. В средата на февруари 2018 година при Близнаците може да се обостри заболяване на стомаха. Спазвайте диета и хранителен режим.

Рак

Астрологичната прогноза за февруари 2018 година съветва Раците да станат по-самоуверени и да не се оглеждат в миналото. Ако няма възможност да промените нещо, то не се и опитвайте.

През февруари Раците могат да кандидатстват за нова работа. Бъдете решителни и слушайте по-малко съвети от приятели. По отношение на здравето, сложете акцент на профилактиката на хроничните заболявания. Тогава нищо няма да ви заплашва.

Хороскопът не съветва Раците да се вглеждат в миналото и да се съмняват в себе си, а да живеят в настоящето. Ако бъдете решителни и самоуверени, то в годината на Жълтото Куче ще преодолеете много трудности.

Раците трябва напълно да се потопят в чудесната атмосфера, която цари не само у дома, но и в службата.

Помнете, че със съдбата не трябва да се шегувате, затова не вървете срещу нея. Раците ги очакват нови промени, емоции и постижения, ако не се затворят за околния свят в своята непробиваема черупка. Бъдете по-често в компании, запознавайте се с хора и бъдете дружелюбни. През февруари Раците ще искат да проявят такава грижа и нежност към роднините, че временно ще забравят за личните си цели и амбиции. Но те само външно ще изглеждат затворени, в действителност, Раците са мъдри и разумни.

Хороскопът за февруари препоръчва на Раците да премълчават, когато това е необходимо, но ако ситуацията го изисква – смело изказвайте своите желания. Възможни са слухове зад гърба в колектива, но е по-добре Раците да не влизат в спорове и конфликти. За вас е важна работата и кариерата, не обръщайте внимание на сплетните на недоброжелателите. През февруари 2018 година не трябва да приемате за приятели тези, които не го заслужават. А за личния си живот и за плановете за бъдещето, Раците е по-добре да не говорят.

Хороскопът е приготвил за Раците не само приятни изненади. Това особено се отнася за обстановката в колектива, където много от хората, откровено ви завиждат. Това не е учудващо, защото по природа Раците са трудолюбиви и отговорни, което дразни небрежните сътрудници. През февруари Раците ще бъдат доста консервативни и всичко ще обмислят до най-дребните детайли. Това ще им помогне не само в професията, но и в любовната сфера. Важно е изключите романтичните срещи в деня на Новолуние (16 февруари).

Хороскопът съветва Раците внимателно да планират своите действия, за да не сгрешат. Ако имате отдавнашна мечта, то стремете се да я осъществите.

През февруари 2018 година Раците не трябва да купуват скъпи вещи, за да не влязат в дългове. Сами ще съжалявате за това, че сте купили нещо безполезно. В средата на февруари е възможна разправия с избраника/цата, което видимо ще подрони самочувствието и ще стане причина за по-голямо разстройство. Раците трябва да бъдат внимателни към тези, които ги обичат. И това се отнася не само за домашните, но и за колегите. Ако спорите с шефа, не се учудвайте, че не са ви повишили заплатата, както на останалите. А и за какво ви е излишно напрежение?

Лъв

През февруари Лъвовете не трябва да бъдат твърде раздразнителни и агресивни. Дори, ако някой ви е обидил или оскърбил, не отговаряйте със същото на човека.

Хороскопът за февруари 2018 година обещава на Лъвовете незабравимо пътуване, романтично запознанство и радостни, семейни събития. А за кариерно израстване времето все още не е дошло, затова пазете силите и парите си. И още нещо, никаква самодейност с личния бизнес.

Лъвовете по природа са целеустремени и от време на време опасни, затова не трябва да се шегувате с тях. Ако са си задали цел, то със сигурност няма да се изложат. Хороскопът за февруари 2018 година обещава на Лъвовете много интересна и незабравима година.

Важно е, не само да се усмихвате на Жълтото Куче, а да се сприятелите с него. През февруари Лъвовете ги очакват далечни пътувания, срещи с интересни хора и кариерно израстване. През февруари не трябва да бързате, когато искате да вземете важно решение. Ако прибързате, ще направите много грешки. И не само в работата, но и в личния живот.

Лъвовете ще имат много шансове за успех, а инатът им ще бъде още повече. Вие дори ще можете да напишете книга или симфония, ако искате. Кипящата енергия на Лъвовете, през февруари непременно ще намери приложение в различни направления. Важно е да не я губите за глупости и за безсмислено „дрънкане“. Иначе, без обиди, отчаяние и разочарования няма да преживеете 2018 година. За щастие, на Лъвовете не им е нужно много – любимо увлечение и близки хора наоколо. Дори и да ви затрупат проблеми, вие ще можете да ги решите заедно. Отправете мислите си в позитивна посока.

Хороскопът за февруари 2018 година предсказва на Лъвовете месец, изпълнен с творчески постижения и грандиозни планове. Вие знаете как да повишите нивото на знанията си и да израснете духовно. Не оставайте на нивото, което сте постигнали през февруари 2018 година. Ако слънцето все още не е огряло любовната сфера за Лъвовете, то значи, че още не му е време. Между другото, няма нищо лошо в уединението, дори обратното, можете да анализирате миналото и да си вземете урок от предишните си грешки. Ако Лъвовете не зациклят на личните си проблеми, то любовта сама ще ги намери. Още в края на февруари ви очаква незабравима среща, не изпускайте този шанс.

Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Лъвовете да се заемат с укрепване на имунитета и общото здравословно състояние. Спазвайте хранителен режим, спете повече и ще усетите прилив на сила и енергия. Лъвовете ежедневно трябва приготвят за себе си прясна храна и да консумират много салати. Яжте кисело мляко, за да регулирате дейността на червата. През този месец Лъвовете могат да си вземат карта за посещение на басейн или някакъв спорт. Само не казвайте, че нямате време. Пролетта е на прага, а това означава, че е време да приведете в ред фигурата си.

Лъвовете винаги имат добро самочувствие, но през февруари то няма да бъде на нужното ниво. Работейки над вътрешния си свят, вие ще привлечете към себе си приятни хора, във всяко едно отношение. Но, за да се сбъднат мечтите ви, бъдете решителни и оптимистични. Ако през февруари 2018 година, Лъвовете пълнят главата си, единствено, с мисли за миналото, то никакви позитивни моменти няма да му помогнат.

Хороскопът препоръчва на Лъвовете да слушат музика, да се срещат с приятели и да работят с удоволствие. Вие дори няма да се притеснявате, заради финансовото си положение, което не е така безоблачно, както би ви се искало. Не е желателно Лъвовете да се преуморяват през февруари, иначе организмът ще се предаде. Най-добре е да се заемете с рутинна работа, която ще ви помогне да намерите решение на много проблеми. Още в края на февруари ще ви предложат перспективна дейност, която ще ви донесе приходи. Възможно е да поканят Лъвовете на работа в чужбина, където да срещнат своята половинка.

Ако през февруари 2018 година Лъвовете усетят раздразнителност и започнат да „си го изкарват“ на околните, може да започнат да пият успокоителни средства. Макар че, ако се постараете да намерите морална подкрепа при близките си, ще минете без таблетки и рецепти.

Дева

Хороскопът за февруари 2018 година обещава на Девите трудна борба с конкурентите, от която те ще излязат победители. Вашето очарование няма да остане незабелязано и в любовта. Толкова много обожатели и то в мразовития февруари, Девите още не са имали.

Но в службата трябва да спазвате дистанция. Особено, ако решите да постигате целите си с нечестни методи. Помнете, че санкциите ще бъдат тежки и ще ви ударят по финансовото положение.

Девите са не само очарователни външно, но и вътрешно стегнати, и самоуверени. Те стоически се изправят срещу конкурентите и съперниците в личния живот. Ако Девите и поставят цели, то никой няма да може да ги отклони от правилния път.

Хороскопът предсказва на Девите успех, както в професионалните дела, така и в любовта. Те са комуникативни и обожават да правят запознанства.

Стопанинът на 2018 година съветва Девите през февруари да не излизат от рамките на позволеното, иначе могат да попаднат в неприятна ситуация. В любовната сфера бъдете особено внимателни, защото до вас може да се окаже, че стои користен избраник/ца. Хороскопът препоръчва на Девите внимателно да планират бюджета си и да не влагат пари в малко познати проекти. Преди да започнете някакво свое дело, премислете всичко. Но и не си заслужава да слушате тези, които малко разбират от бизнес и икономика. През февруари Девите трябва да пестят парите си, не да ги харчат. Особено, ако планират пътувания и покупки за дома.

Хороскопът за февруари е приготвил за Девите много интересни и приятни неща. В личния живот вие ще се „надскочите“, когато решите да завоювате сърцето на човека, когото сте харесали. Само не се увличайте прекалено, иначе ще се прославите като истински авантюристи. Вашите гениални идеи ще бъдат забелязани от партньорите и приятелите, и ще ви помогнат да ги реализирате с малки загуби. Важно е Девите да вярват искрено в себе си, да не се суетят излишно и да бъдат максимално организирани. Внимавайте за здравето си, за да не може една простуда да ви остави в леглото, в разгара на усилената работа.
Девите винаги знаят какво и кога да кажат, затова няма да имат проблеми в това отношение. Отношенията с колегите и домашните, през февруари 2018 година ще бъдат благополучни, затова може да разчитате на подкрепа и съвети от тяхна страна. Дори да възникнат препятствия и проблеми, Девите ще ги решат самостоятелно.

Хороскопът за февруари предсказва на Девите напрегнато време, когато ще се наложи да се занимават повече с дома и семейството, отколкото да се забавляват. Не бързайте с изводите, ако ситуацията с роднините се нажежи. Девите също не винаги са прави, дори и да смятат така. През февруари 2018 година трябва да бъдете по-малко принципни и по-често да отстъпвате на близките си. Гордейте се със своите успехи в работата, но не забравяйте за семейните задължения.

Финансовото положение при Девите, през февруари 2018 година ще бъде трудно. Но, ако вземете пари на заем или изтеглите банков кредит, то се подсигурете срещу кризи за бъдеще. Важно е да не се ядосвате прекалено, заради недостига на пари, иначе е възможно дори до депресия да се докарате. Търсете подкрепа от тези, които ви обичат. Тогава и с нервите, и с финансите всичко ще бъде прекрасно.

Везни

Везните през февруари ще бъдат буквално като „мухи без глави“, няма да могат да си съберат мислите и отидат на работа. И не е чудно, че на вас ви се иска постоянно да си почивате и да се веселите с приятели.

Хороскопът за февруари 2018 година предсказва на Везните горещ месец, по отношение на любовта. Важно е да направите правилния избор, за да създадете здраво семейство. Заниманията със спорт ще ви помогнат да укрепите мускулите и да се отървете от излишните килограми. Само се занимавайте с помощта на инструктор, а не самостоятелно.
Везните през февруари 2018 с усилие ще преживяват в зимния студ и мъглите. Те, сякаш замръзнали, ще шестват по съдбата си.

Жълтото Куче приветства тези, които смело и решително се захващат за делата. Иначе ще изпуснете шанса да станете успешни и състоятелни. А и да срещнете човека, с когото да споделите личния си живот.

Хороскопът съветва Везните по-бързо да излязат от „спящото“ си състояние и да се заемат усърдно с работа. Ако сте свикнали да работите по план, то съставете списък с делата и го сложете на голям плакат. Тогава дори дреболиите няма да се изплъзнат от погледа на упоритите и самоуверени Везни. През февруари 2018 година вас ви очакват много промени – смяна на работата, далечно пътуване и нова любов. Ако искате приключения и ярки емоции, то можете да си намерите работа по душа и да се запознаете с интересни хора. Важно е да не седите на едно място, а постоянно да се движите. Тогава съдбата ще ви подари незабравими впечатления във всички сфери на живота.

Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Везните да бъдат отговорни и трудолюбиви. Началството и така ви цени, като разумни сътрудници, но с вашата пунктуалност ще бъде „върхът“. Везните не трябва да посвещават цялото си време на работа, иначе личният им живот ще остане без внимание.

През февруари 2018 година самотните Везни могат най-накрая да се запознаят с човек, за когото са мечтали отдавна. Единствено трябва да се постараят да завоюват неговото благоразположение и симпатии. Но помнете, ако имате намерение да създавате сериозни отношения, то не трябва да си позволявате никакви флиртове и краткотрайни романи.
Везните не трябва да се стремят към идеала, те трябва да бъдат внимателни при общуването с избраника/цата. Ако не искате да развалите отношенията, то бъдете сдържани в думите и действията си.

Хороскопът препоръчва на Везните да се въоръжат с търпение и да се доближат до изпълнение на желанията си. За това, разбира се, трябва да се активизирате до краен предел. Не се опитвайте да поемете повече, отколкото можете да изпълните.

През февруари на Везните ще им се наложи да се разкъсват между работата и семейството си, но ще се наложи да направите избор. Важно е да бъдете дипломатични и да се вслушвате в съветите на тези, които са ви скъпи.

От финансова гледна точка февруари 2018 година е отличен месец за Везните. Вие ще получите дори повече, отколкото сте разчитали. А, ако успеете да избегнете простудите през този последен зимен месец, то ще запазите бодростта на духа си и доброто си здраве.

Скорпион

Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Скорпионите да бъдат внимателни и сдържани в емоциите. Особено, ако решите да изкажете недоволството си от заплатата на началника.

В любовната сфера Скорпионите ще „карат влака“. Вие ще можете да очаровате всеки, който прояви искрен интерес към вас. За укрепване на здравето яжте повече плодове и зеленчуци. А сутрин правете гимнастика и се обливайте с хладен душ.

Скорпионите, през февруари 2018 година, няма да останат без подкрепа от Жълтото Куче. Важно е те да бъдат изпълнени с желание да реализират своите планове. Но, за да се сбъднат мечтите трябва понякога да излизате от зоната си на комфорт. Хороскопът за февруари 2018 година съветва Скорпионите да живеят и работят по точно установен график. Тогава може да разчитате на успех и финансово благополучие.

Скорпионите трябва внимателно да следят за здравословното си състояние, правилно да се хранят и да не лягат да спят след полунощ. Иначе организмът ви ще отслабне, а положителната енергия ще отиде за безполезни дела.

Хороскопът препоръчва на Скорпионите да работят над своя вътрешен свят. От душевното настроение ще зависи изходът на всички дела, с които се захванете. Ако Скорпионите усетят, че всичко го дразни и той си го изкарва на близките си, то спешно трябва да влязат в спортната зала. Емоциите не са най-добрия помощник в работата и в личния живот. Занимавайки се със спорт, Скорпионите през февруари 2018 година сами ще разберат, че са станали по-стройни и устойчиви духом, но и сдържани в морален план.
Ако Скорпионите си намерят хоби или се занимават с творческа дейност, то ще успеят да разберат какви таланти си струва да развиват. Възможно е да се изявите не само в хуманитарните науки, но и в кулинария, танци, изкуство.

Хороскопът за февруари 2018 година съветва Скорпионите да довеждат до край започната работа. Не се хващайте веднага за всичко, иначе нито едно няма да реализирате успешно. Важно е да имате цел и да координирате действията си.

Скорпионите не трябва да привличат към своите увлечения роднините, особено, ако дейността е доходна. В любовната сфера през февруари не трябва да се надявате на случайността, трябва сами да бъдете инициативни.

Хороскопът обещава на Скорпионите наситено и трудно време. Особено по отношение на кариерния ръст и финансите. Тук ще ви бъде нужно не само усърдие, но и отговорен подход към делата. Ако Скорпионите чувстват, че имат творчески потенциал, то трябва да работят усърдно именно в това направление. Не се стремете да заработвате повече пари, отколкото сте очаквали. Стабилността ще дойде, когато Скорпионите, през февруари 2018 година сключат изгоден договор със западна кампания.

В любовните дела Скорпионите няма за какво да се оплакват. Нови срещи и признания – всичко това ще бъде в изобилие през февруари 2018 година. В средата на месеца са възможни разправии със съперници, което ще повлияе на отношенията ви с избраника/цата. Семейните Скорпиони трябва повече време да посвещават на битовите въпроси и на възпитанието на децата. Ремонт, преместване и дори покупка на вила ще ви отнеме доста сили и средства.

Стрелец

Стрелците през февруари трябва да укротят енергията и амбициите си, иначе ще останат без любимата си работа и близкия си човек.

Разбира се, че няма да е леко да се оправят с всички натрупали се проблеми, но силите и търпението им ще стигне.

Хороскопът за февруари 2018 година съветва Стрелците по-често да се обръщат за морална подкрепа към близките си роднини. Но трябва да се погрижат и за режима си на хранене и почивка.

Хороскопът не обещава на Стрелците безгрижен и лек живот. Предстои ви да се борите за всичко, което искате да получите. Разбира се, активните по природа Стрелци, не са свикнали да се предават и да се паникьосват, но все пак ще се „хванат за главата“.

Толкова проблеми отведнъж, това вече е твърде много! През февруари  близки роднини ще ви помогнат да се справите с депресията и да преодолеете трудностите.

В любовната сфера при Стрелците също не всичко е гладко и приятно, както би им се искало. Възможни са както радостни срещи, така и тъжни раздели. Важно е Стрелците да не изпадат в състояние на апатия и равнодушие. Дори, ако през февруари 2018 година вие не срещнете своята половинка, то Жълтото Куче ви я обещава в разгара на лятото. А след това ще бъде доволни, че я имате! Събирайте сили, търпение и вдъхновение.

Хороскопът препоръчва на Стрелците по-малко да седят пред телевизора и правят запознанства в интернет. По-добре е да си вземете седмица-две отпуска и да попътувате. Тогава ще се разсеете от проблемите и ще се запознаете с приятен човек.
Разбира се, дългото самотно пътуване не е за Стрелците. Затова може да поканите приятел/приятелка за компания. По време на пътуването е възможна не само съдбоносна среща, но и перспективно предложение за работа от спътник. Важно е да не бързате с изводите и взимането на решение. Иначе, ще направите официално предложение на човек, който абсолютно не е готов за такъв обрат на съдбата.

През февруари 2018 година животът на Стрелците ще бъде ярък и наситен, защото ще се осъществи ваше съкровено желание. С какво ще бъде свързано, нека бъде тайна.

Хороскопът съветва Стрелците да бъдат по-самоуверени, когато се отнася до пари. Не трябва всички средства да отиват за развлечения, приятели и модни дрехи. Но, ако възникне критична ситуация, то не се изненадвайте. Влагайки пари в проверени начинания, Стрелците, още в края на февруари 2018 година ще си ги върнат с печалба. Не се съмнявайте в това, че финансовото положение ще се оправи. Стрелците трябва да слушат гласа на интуицията си, за да знаят в какво направление да се движат

Хороскопът съветва Стрелците по-малко да мечтаят и повече да действат. В реалния живот имате повече шансове да реализирате своите желания. Макар че, за бъдещето трябва да се замисляте, за да набележите своите перспективи и цели. В колектива на Стрелците, през февруари, могат да възникнат проблеми в отношенията със сътрудниците. Но всичко ще зависи от вашата тактичност и сдържаност. Стрелците могат да засегнат някого с думите си, защото рядко мислят какво казват. Затова пък, в любовта и във финансите не се задава нито едно тъмно облаче през февруари 2018 година. В семейството е възможно попълнение и пристигане на далечни роднини. В края на месеца се запишете на стоматолог.

Козирог

През февруари за Козирозите може със сигурност да се каже, че са щастливци и ще им върви. Ще имате възможност не само да получите перспективна работа, но и да заработите прилични пари. Само в любовта ще ви се наложи да се потрудите над недостатъците си.

Астрологичната прогноза за февруари 2018 година препоръчва на Козирозите да спазват профилактични мерки, за да не се простудят. Ако имате желание, може да си направите ваксина против грип.

По време на управлението на Червения Петел, на Козирозите не им е било лесно, затова Жълтото Куче, през 2018 година, ще ги възнагради по заслуги и ще ги предпази от неприятности. Може да се подготвите за приятни подаръци от съдбата във всички сфери на живота.

Хороскопът предсказва на Козирозите успех в любовта и в делата. Но, нима е възможно някой да се съмнява в себе си, ако му се пада такъв невероятен късмет? Важното е да не унивате и да посрещате всеки, нов ден с усмивка. Ако Козирозите са самотни, то през февруари може да се случи щастливата среща, но обожателите ще бъдат толкова много, че погледът ви ще бяга по хората. Вие не сте свикнали да се занимавате с дреболии, затова внимателно подходете към избора си на спътник в живота.

Във финансов план, на Козирозите определено ще им се усмихне късмета. Очаквайте увеличение на заплатата и големи бонуси. Това означава, че можете да си позволите скъпи покупки.

В професионалните дела Козирозите ще решат да „поемат курс“ към мащабните проекти. Но какво пък, това е правилно решение, още повече, че знанията и опита им са предостатъчно. Само не бъдете прекалено усърдни, защото ще се наложи да живеете и денем, и нощем в офиса. А за здравето – сами разбирате, че човек не е направен от желязо.

Хороскопът обещава на Козирозите простуда и, ако не отидете на време на лекар, ще бъде с много усложнения. Вечер стойте по-малко на компютъра, повече четете, общувайте с домашните и се разхождайте преди лягане.

В любовната сфера не пречи Козирозите да станат по-романтични и внимателни. Вие и така сте доказали на всички сериозното си отношение към живота, но в отношенията с избраника/цата трябва да станете по-нежни и меки. През февруари 2018 година, Козирозите трябва по-често да излизат сред природата, да прекарват част от времето си на културни и масови мероприятия. Между другото, трудно ще си спомните кога за последно сте били на концерт, в музей или на изложба. Козирозите трябва да се погрижат не само за кариерата, но и за духовното си израстване.

Хороскопът за февруари 2018 година е приготвил за Козирозите много интересни и ярки събития. Макар че, проблемите също не са изключени. Ако в семействата на Козирозите царят разправии и неразбирателство, то през февруари трябва да седнете и спокойно да обсъдите със съпруга/та всички наболели въпроси. Важно е да не довеждате ситуацията до крайности. Иначе, Козирозите ще съжаляват, че през февруари 2018 година не успяват да спрат скандалите.

Работната обстановка ще радва Козирозите, особено ако се наложи да помагат на новичките в колектива. С началството бъдете сдържани и не си позволявайте да фамилиарничите. През февруари 2018 година Козирозите трябва да бъдат особено отговорни, а още повече в края на месеца. Правейки отчета за работата си, не забравяйте да включите в него дори и дребните дейности. За да не навредите на здравето си, вие трябва да спазвате хранителен режим и да внесете в диетата си белтъчни храни.

Водолей

На Водолеите така им харесва нищо да не правят и да съзерцават околните, че през февруари ще им бъде трудно да се настроят на работна вълна. Е, тогава не очаквайте милост от съдбата и големи приходи.

Хороскопът за февруари 2018 година съветва Водолеите да се ориентират към нови постижения и организиране на личния си живот. Но, не трябва да забравяте да следите и за здравето си. Иначе простудата дълго ще ви задържи в постелята, а в момента болнични не ви трябват.
Хороскопът за февруари 2018 година обещава на Водолеите спокоен живот без проблеми и излишни тревоги. Не трябва да се ядосвате за работа или за финанси.

Стопанинът на 2018 година, Жълтото Куче, ще бъде винаги до Водолеите, затова могат да разчитат, че винаги ще имат неговата подкрепа.

През февруари Водолеите могат да опитат силите си в различни направления. Ако отдавна сте искали да станете масажисти или кулинари, то запишете се за курсове. Усвоявайки новата професия, Водолеите ще успеят да открият в себе си нови таланти и ще внесат ярки цветове в ежедневието си. Още повече, че вие адски сте се затъжили за приключения и свежи впечатления. Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Водолеите да бъдат внимателни с любовните интриги. Ако преминете границата, ще съжалявате. Това се отнася, особено за тези, които имат намерение да „изведат“ избраника/цата си от семейството му/й. През февруари при свободните Водолеи ще възникне роман с колега/колежка. Вие сами ще бъдете инициатори на такива отношения, затова се постарайте никой да не ви осъжда. Особено в присъствието на новия/новата ви възлюбен/а.

За да постигнат желаното в кариерата, Водолеите трябва доста да се постараят. През февруари забравете за развлеченията и шумните компании, а се заровете през глава в работата си. Тогава съдбата щедро ще ви възнагради с финанси и перспективни проекти. Важното е Водолеите да не „кръшват“ от набелязания път. Дори и да възникнат трудности и препятствия, вие трябва да бъдете решителни и активни. През февруари 2018 година може леко да рискувате, ако се стигне до това, а да фантазирате и да мечтаете, трябва по-малко!

Хороскопът за февруари предсказва на Водолеите интересни запознанства, както делови, така и любовни. Ако бъдете сдържани ще успеете да привлечете на своя страна надеждни партньори. Бизнесът е сложно нещо, но Водолеите знаят с какво да се заемат и как да постигнат успех. Възможно е са притежавате вроден талант и търпение за това. Само не забравяйте да следите здравословното си състояние.

Февруари е студен и непредсказуем месец, затова трудно ще се опазите от простудите. Водолеите трябва да се обличат според прогнозата навън.

Хороскопът е приготвил за Водолеите много събития и изненади, а дали ще бъдат добри или не толкова, ще зависи само от тях. Ако вие не внимавате за думите и действията си, то ще попаднете в такъв проблем, че ще се ужасите. Постарайте се да не казвате всичко и на всички в очите, иначе обидата ще бъде кръвна. По природа Водолеите са добри и порядъчни, но ако ги изкарат от равновесие, то отсрещната страна може да чуе много „интересни“ неща по свой адрес.

През февруари 2018 година трябва по-малко да се конфронтирате с любимия човек. Макар че, ако оправите битовото и финансовото положения, то споровете ще отпаднат от само-себе си, а отношенията ще станат по-крепки и искрени.

Риби

Астрологичната прогноза за февруари 2018 година предсказва на Рибите много изненади и ярки промени. Успехът сам ще влиза в ръцете ви, само не пропускайте „звездния си час“.

През февруари Рибите трябва да станат по-отговорни, а не да се доверяват на случайността и на близките си хора. Колкото по-сериозно подходите към личния си живот, толкова по-бързо ще срещнете своята половинка. Възможно е запознанството да се случи по време на пътуване.

Хороскопът обещава на Рибите кардинални промени в живота. Ако вие сами сте готови да се промените вътрешно, то всички предстоящи събития само ще ви радват. В края на краищата и Жълтото Куче винаги ще подкрепя Рибите във всички начинания.

Рибите трябва да подходят отговорно към работата и организирането на личния живот. Тогава може да разчитате на кариерен ръст и финансова стабилност. В любовта са възможни препятствия, но не трябва да се отчайвате. Важно е Рибите да не притискат събитията, на които, така или иначе, им е съдено да се сбъднат. Приемайте ситуациите такива, каквито са, а ако е нужно – плувайте по течението.

Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Рибите да спестяват парите си, а не да ги харчат за дребни покупки. Това, в крайна сметка, само ви се струват дребни харчове, а ще се окаже крупна сума и всички спестявания ще се изпарят мигом. Ако имате възможност, хороскопът за февруари съветва Рибите да оставят част от средствата си в банката, с лихвен процент. През февруари, в службата, колегите и началството ще се вслушват във вашите съвети. Вие ще изобилствате от идеи, които лесно и качествено ще се превъплътят в работата.

В личния живот при Рибите всичко ще бъде благополучно, ако се запознаят със състоятелен и успешен човек. Тогава, на вас ще ви бъде не само интересно заедно, но и ще има възможност да създадете устойчив съюз. През февруари 2018 година Рибите могат да изпитат известно разочарование, ако отново започнат отношения с бившия възлюбен/възлюбена. Трудности във финансовата сфера могат да се отразят негативно, както на настроението, така и на здравето.

Хороскопът за февруари 2018 година вече е разработил бюджет за Рибите, от рамките на който не трябва да излизате. Харчете пари само за това, което наистина ви е необходимо – продукти, лечение и битови проблеми. В противен случай, в края на месеца ще останете с жълти стотинки. През февруари на Рибите им предстои да върнат дълговете си и да планират покупката на жилище. Разбира се, не забравяйте да обновите и гардероба си, все пак идва пролетта и е време за модно преобразяване.

Рибите винаги и във всичко се доверяват на подкрепата на роднините. През февруари също бъдете близо до тези, които ви обичат и ви разбират.

В средата на месеца при самотните Риби ще се появи възможност да срещнат своята половинка. Възможно е това да се случи, когато сте в командировка или на хижа. Важно е да не започнете веднага да правите дългосрочни планове, за да не изплашите избраника/цата.

Семейните Риби ще добавят в отношенията със съпруга/та романтика и нежност. Но горещи спорове могат да възникнат заради пари. Хороскопът за февруари 2018 година настоятелно препоръчва на Рибите да обърнат внимание на дейността на стомаха и червата. Възможно е отравяне с продукти, с изтекъл срок, внимателно гледайте датите.

Още хороскопи и статии от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара