Хороскопът за декември 2018 година съветва сериозно да се заемете с работа, а не да мислите за предстоящите празници. Ако върнете дълговете, завършите старите си дела и станете отговорни, то достойно и весело ще посрещнете Новата 2019 година. Още повече, че Жълтото Куче не ви е оставило без успех, а постоянно и във всичко ви е помагало. И така, какво постигнахте през изминаващата година и към какво сте се прицелили? Време е да направите подробен анализ.

През декември предстои да се погрижите за подаръците за близките си и да се изпълните с позитивно настроение. Не се разстройвайте за глупости, за да не разклатите психическото си здраве. Разбира се, емоциите ще бушуват, особено в работна обстановка. Хороскопът за декември 2018 година не препоръчва да взимате решения без предварителна проверка. Важното е да не провалите отношенията си с шефа, иначе в началото на месеца ще се наложи да си търсите нова месторабота. Успокойте се, премислете всичко и си намерете хоби, което ви е по душа.

Не е желателно да седите сами и да тъгувате, още повече, че ви предстои време на общуване с приятели и роднини. Разхождайте се често на улицата, запознавайте се и сложете в ред своите мисли. Не трябва да трупате обиди и да се карате с тези, които са добре благоразположени към вас.

Хороскопът за декември 2018 година препоръчва да се сдобрите с всички, с които сте били скарани. През този месец не трябва да разчитате на среща с втората си половинка. Всичко ще се случи по-късно, затова не бързайте! Самотните хора ще открият нещо ново за себе си, което ще им помогне да се сближат дори с тези, които по-рано не са им били интересни. През декември не трябва да живеете само за работата, а трябва да отделяте внимание на семейството и роднините.

На Новолуние (7 декември) не се препоръчва да взимате решения и да се занимавате с нови проекти.

Хороскопът обещава не само наситен и ярък, но и щастлив месец. Настроението ще бъде празнично, в душата ще цари любов, а околните ще ви радват с изненади. Може смело да пуснете миналото, да станете по-самоуверени и да решите старите си проблеми. Нека всичко лошо и угнетяващо да остане в отиващата си година.

Хороскопи за 2019

Хороскопът за декември 2018 година съветва да се хванете здраво за тези възможности, които съдбата ви поднася. Вие можете да заемете висока длъжност, да получите приходи и предложение за брак от избраника/цата. А, ако решите да започнете свой бизнес, със сигурност ще постигнете успех в него. За да изключите рисковите и опасни за здравето ситуации е нужно внимателно да използвате новогодишните фойерверки на оживени места.

Овен

Още в началото на декември, Овните ще започнат да се готвят за празниците. На дневен ред са рецептите за салати и забавленията, всичко това е в главата им от сутрин до късно вечер.

Но в началото трябва да довършите всички дела, да оправите финансовото положение, а след това да мислите за тържествата.

Астрологичната прогноза за декември 2018 година е приготвила за Овните доста сурови изпитания в живота, които трябва да преминат с гордо вдигната глава.
Хороскопът съветва Овните по-малко да мечтаят, мислейки за предстоящите празници и да се суетят.

Още повече, че през този месец се очаква много работа. Ако не излезете от този хаос на мисли, то на Нова Година ще се окажете в абсолютна депресия. Съдбата е приготвила за Овните много изпитания, но как те ще излязат от тях е отделен въпрос. Може би ще призовете на помощ гласа на разума или стари приятели? Помнете, ако преодолеете всичко, наградите и похвалите ще бъдат достойни.

Овните трябва да заобикалят отдалече рисковите начинания и авантюрите. Освен, разбира се, ако не искате да се хвърлите в такива „приключения“. Но, все пак, е по-добре да следвате посоката на живота, без излишни катаклизми.

Хороскопът за декември 2018 година е приготвил за Овните приятни изненади в любовта. Но ще ги получите само тогава, когато спрете да драматизирате ситуациите. Вие по натура сте страстни, но в личната сфера тези качества не винаги помагат. Овните през декември трябва да станат по-внимателни и нежни, за да завоюват симпатиите на онзи/онази, които отдавна заглеждат. Но, ако този човек е равнодушен към вас, то по-добре го/я оставете на спокойствие.

Хороскопът обещава на Овните прекрасна атмосфера за работа, изпълнена с комплименти от шефа и искрени поздравления от колегите. Между другото, вие отдавна искате да поговорите с началника за нова длъжност. Затова не се съмнявайте и смело почукайте на врата на кабинета му. Дори и да ви каже, че ще помисли, знайте, че имате шансове.

Хороскопът не съветва Овните да бързат да правят изводи и да се паникьосват. Въоръжете се с търпения, тогава ситуациите ще се решат във ваша полза. Работете усърдно и не зацикляйте само на кариерния ръст. Това, което ви се полага, ще дойде при вас!

През декември, Овните ще виждат навсякъде срещу себе си „зелена светлина“ – и в ученето, и в пътешествията, и при повишаване на квалификацията. Вие дори ще заминете в чужбина, за да получите нужното образование. Възможно е да се появи у вас желание да се заемете с изучаване на религия, философия и дори медицински науки.

Хороскопът за декември 2018 година дори ще подбере нужната литература за Овните и ще им я донесе у дома, за да не губят време да обикалят по библиотеките и книжарниците. Важно е, да не губите своята решителност и упоритост, за да успеете да постигнете желаните цели. Но, дори и работата да ви погълне целите, намирайте време да звъните и да се срещате с приятелите си. Семейните Овни трябва да отделят повече внимание на съпруга/та и децата.

Любовни хороскопи

Телец

Хороскопът за декември 2018 година предсказва на Телците небивал успех, практически на всеки ъгъл. Вие ще бъдете така щастливи и доволни от случващото се, че дори завистниците няма да ви плашат.

Наистина, няма да е лошо леко да се промените, особено, ако имате недостатъци и вредни навици. Обичате да критикувате околните? А сега опитайте да „облечете“ тяхната кожа.

През декември Телците ще бъдат така щастливи и доволни, че никакви разправии няма да могат да ги извадят от това прекрасно състояние. Единствено, бъдете по-малко критични, за да могат и околните да се радват за вас.

Вие имате предостатъчно недостатъци, затова не забравяйте да работите над себе си. Хороскопът за декември 2018 година обещава на Телците слънце в душата, ако сами се научат да го „разпалват“ над реалистичните си глави.
Важното е да не се паникьосвате и да не крещите с цяло гърло, ако нещо не ви се получава. А, ако някой от приятелите или колегите ви направи забележка, приемете я спокойно. Защото не винаги се чуват само комплименти и поощрения. Ако Телците се погледнат отстрани, сами ще разберат за какво става въпрос. За вашата арогантност и праволинейност, разбира се.

Хороскопът за декември 2018 година съветва Телците да бъдат активни в личния си живот. Принцът няма да застане под прозореца ви, дори и именно това да искате. Голяма е възможността да срещнете любимия човек, но за това е необходимо да направите крачки към щастието си. Прошепнете на ухото на Купидон заветното си желание, тогава то бързичко ще се изпълни.

Хороскопът обещава на Телците финансово благополучие, ако се научат да довеждат нещата до победен край. Вие нерядко мързелувате и се надявате на някого, а не на собствените си сили. Приличният хонорар е почти в джоба ви, ако положите малко усилия. Не е добре да се вглеждате в предишните си грешки. Вероятно не искате да се прославите като параноици сред своите колеги?

Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Телците адекватно да погледнат на нещата, а не да възприемат всичко случващо с доза агресия. В началото на месеца се постарайте да върнете дълговете си и да не взимате нови кредити. За да не си измисляте болести, посетете доктор. Още повече, ако често ви измъчва главоболие или болки в стомаха. Телците, които отдавна планират да сменят местоработата си, ще осъществят замисленото. Перспективите ще бъдат големи, затова не мислете за неуспехи.

Хороскопът е приготвил много романтика и незабравими срещи за Телците. Но това се отнася само за самотните, а не за семейните представители. Жените, родени под този знак, е време да се замислят за потомство. Голяма е вероятността да заченете именно през този месец. Може да планирате пътуване, новогодишни развлечения и преместване в нов дом. Телците трябва да внимават за състоянието на белия си дроб и гърлото, защото съществува риск да се разболеете сериозно. Само не се занимавайте със самолечение, за да не получите усложнения.

Близнаци

През декември Близнаците трябва да се въоръжат с търпение и воля, за да преодолеят всичко, което ги застига. Очакват се проблеми отвсякъде – лични, финансови и служебни. Но, ако погледнете философски на тях, всичко ще се реши.

Хороскопът за декември 2018 година съветва Близнаците да се „вземат в ръце“ и да се обърнат към приятелите си за подкрепа.

През декември на Близнаците им предстои сами да се борят с трудностите, които ще застанат на пътя им към успеха и към душевното им равновесие.

В началото ще ви се стори, че целия свят се е обърнат срещу вас, но с времето ситуацията ще се оправи. А може би, вие сами си измисляте проблеми? Хороскопът за декември 2018 година съветва Близнаците да бъдат оптимистични, а не да се хвърлят с главата напред в депресията.

Близнаците по природа са нееднозначни и двулични, а през декември ще проявяват активно тези си качества. С приятелите сте меки и отстъпчиви, а с колегите, обратно, безкомпромисни и раздразнителни. Защо водите тази непонятна игра? Хороскопът ви съветва да свалите маската, за да могат всички на около да разберат какви сте наистина.

Ако Близнаците очакват любов и нежност, то те самите трябва да станат такива. Защото искреността привлича към себе си бързо и необратимо. Хороскопът за декември 2018 година ще поднесе на Близнаците доста изненади в личната сфера. Вие ще срещнете човек, с когото веднага ще намерите общо взаимно разбирателство. Нищо, че в началото това ще бъде само приятелство, но с времето ще прерасне в истински чувства.

Безотговорното отношение към работата дава своите резултати. Началството няма да ви „погали по главата“, а и бонусите ще даде на по-усърдните ви колеги. Не си и помисляйте да мързелувате, защото предстоят новогодишни празници и покупка на подаръци.

Хороскопът  не препоръчва на Близнаците на бъдат авантюристи и да манипулират другите хора. Обратно, проявете своите най-добри качества в колектива, за да преодолеете препятствията. Вашата позитивна настройка ще повлияе благоприятно върху качеството на работата ви.

Ако през декември Близнаците разумно планират своя график и енергията си, то никакви болести няма да ги заплашват. Постарайте се да върнете всичките дългове, които сте натрупали за дванадесетте месеца назад. Но, за това ще ви трябва още една работа или начало на собствен бизнес. Важното е да не взимате повече пари, отколкото можете да върнете.

Хороскопът за декември 2018 година предсказва на самотните Близнаци неочаквана, ярка среща. Тя ще се случи навръх Нова Година, което ще бъде още по-приятно. Много ги очаква предложение за брак, годеж и сватба.

През месеца ще се наложи да решавате не само лични, но и служебни задачи. Ако ви предложат сделка, смело се съгласете. Между другото, може да изпробвате силите и знанията си в нова професия. Това може да бъде както журналистика, така и икономика. Важно е Близнаците да не губят бодрото разположение на духа.

Рак

Астрологичната прогноза за декември 2018 година не съветва Раците да бъдат в ролята на наблюдатели, защото са способни на активни действия и героични постъпки.

Дори и да не предприемете кардинални промени, все пак, няма да бъде лошо да разнообразите леко живота си. Стига сте живели по обичайната схема: работа-дом-работа. Време е и за личния живот да помислите.

Вродената консервативност само ще пречи на Раците през декември. Вие наблюдавате от страни кой и какво прави. Ето от тук идва и апатията, която ви пречи.

Може би е време да спрете да живеете по обичайната и скучна схема. Спешно са ви нужни ярки промени в живота ,за да се убедите собствената си неповторимост и да се изпълните с впечатления. Хороскопът за декември 2018 година предсказва на Раците пътешествие, нов дом, сватба и… На кратко, ако те самите го искат с цялата си душа.

Какво ви кара да мислите, че хроничният ви лош късмет е вашата съдба? Спрете да се жалвате от съдбата и тя ще се обърне към вас с добрата си страна. Приятел е постигнал успех, съседката е родила второто си дете, колега е отишъл на пътешествие … Всичко това ще дойде и при вас, ако, най-накрая, спрете да драматизирате ситуациите и да се оплаквате.

Хороскопът за декември 2018 година съветва Раците да бъдат активни и инициативни, за да може животът им да заискри с ярки цветове. Защото, ако вие си поставите цел, то никой не е в състояние да ви спре. По натура сте максималисти, затова не се учудвайте, че приятелите се разбягват след няколко месеца общуване. Защо навлизате в чуждия живот и натрапвате своето мнение?

Хороскопът предсказва на Раците затишие в любовните дела. Вие мечтаете не просто за истинска, а за почти приказна любов. Ако спрете да търсите идеала, то личния ви живот ще се устрои на минутата. В друг случай се гответе да скучаете и да пишете поеми за нещастната любов. Между другото, в това сте истински майстори.

Хороскопът за декември 2018 година предсказва на Раците уважение от страна на шефа и колегите. Нищо чудно, защото цяла година вие сте „препускали“ като кон. Съвсем скоро ще получите не само длъжност, която е за завиждане, но и добавка към заплатата. Още малко поработете и завършете старите проекти, за да постигнете победата. Обидчивите и раними, по натура, Раци, през декември ще поразят дори себе си. Дори без повод ще устроите страхотен конфликт или ще влезете в битка. Изходът е един – дръжте емоциите под контрол. Или се запишете на психолог, който да ви убеди, че сте съвършени. Това не ви ли стига?

През декември Раците ще бъдат сами на себе си и покровители, и защитници. Няма да мине нито ден без роднините да искат съвет от вас. Приятелите ще търсят помощта ви, дайте им я. Дори бездомните кучета и котки ще бъдат редовно в дома ви. Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Раците да не забравят за своя личен живот, защото оказвайки подкрепа на другите, вие може да останете абсолютно сами. Как ви се струва тази перспектива? В службата може да дадат право на Раците не само да управляват колектива, но и да разпределят премиите. Само не бъдете прекалено усърдни, за да не разклатите скъпоценното си здраве. Иначе, в предверието на празниците ще се окажете с температура, хрема и главоболие.

Лъв

През декември Лъвовете ще преследват всякакви възможности. Вашата енергия с лекота ще се разпространява към останалите, затова очаквайте достойни ухажори.

Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Лъвовете все пак периодично да се спират, за да не си навредят. Иначе, заветната и дългоочаквана любов ще ви заобиколи.

Лъвовете през декември ще бъдат така енергични и жадни за всичко ново, че дори и близките им няма да могат да ги спрат. Ще преследвате всичко, което ви дава перспектива за бъдещето. Със сигурност гордостта ще даде своите резултати – Лъвовете ще постигнат успех на всяко поприще.

Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Лъвовете да сменят, без да се съмняват, местоработата си, брачния или бизнес партньора си, а също така, да си намерят хоби, което да им е по душа. Важното е след това да не съжаляват за нищо, иначе ще ги обхване тежка депресия. Старайте се да направлявате енергията си за добри дела, а също и за професионалното си реализиране, а и в личната сфера.

Лъвовете не са свикнали да „карат направо“, но през декември, буквално, все едно, че са ви подменили. В любовта ще се покажете такива тирани и собственици, че избраника/цата ще избяга от вас на секундата. Не трябва да рискувате личния си живот, ако той отдавна е изграден според вашите изисквания. Хороскопът за декември 2018 година предсказва за Лъвовете тягостна раздяла с любимия човек. Но, ако това се е случило не по ваша вина, а по волята на съдбата, то не се „самоизяждайте“. С времето Лъвовете сами ще разберат, че всичко е било за по-добро. Оставете на спокойствие и себе си и възлюбения/та.

Що се отнася до работата, тук Лъвовете ще проявят чудеса от работохолизъм и отговорност. Натоварванията ще бъдат така мащабни, че дори опитните служители няма да могат да се справят. Може би искате да останете сами в офиса? Е, тогава бъдете готови да поемете върху себе си целия товар от трудни и важни задачи.

Хороскопът за декември 2018 година е приготвил за Лъвовете седмица почивка, които непременно трябва да използват преди новогодишните празници. Всичко ново и глобално оставете за по-късно, за да не си навредите. Ако забравите за елементарните почивки за обяд, бъдете сигурни, че ще се разболеете. И доказвайте тогава на шефа, че вие сте искали да стане колкото се може по-добре, а се е получило обичайното.

През декември Лъвовете ще бъдат истински късметлии, защото всички техни мечти ще се сбъднат лесно и бързо. Вие ще направите главозамайваща кариера, ако не скръстите ръце. В личния живот също всичко ще се получи по най-добрия начин – вас ви обичат, ценят и разбират. Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Лъвовете да подтиснат своята ревност, още повече, че нямат основания за нея. Обратно, проявете се като благородни и щедри хора. Защото си заслужава да се усмихнете мило, да бъдете нежни, за да може избраника/цата отново да се обърнат към вас с любов.

Дева

Хороскопът за декември 2018 година предсказва на Девите проблеми. Вие ще започнете да се изкачвате нагоре, но предишни проблеми и грешки няма да ви разрешат да се издигнете.

Решаването на чужди проблеми не е вашата съдба, но вие, защо ли, приемате това като благородна мисия. Може би е време малко да си починете и да се отпуснете на някой топъл морски бряг?

Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Девите да си починат пълноценно преди новогодишните празници. Вие напоследък доста работите, затова организмът ви крещи за помощ!

От страни Девите изглеждат прекалено независими и могъщи. Но в действителност, на вас също ви се иска някой да ви носи на ръце, за да не се налага да издържате на раменете си всички трудности на живота.

Между другото, нали отдавна си мечтаете за една топла страна? Тогава смело купувайте билета, куфара и тръгвайте на път! Вие дори не можете да си спомните кога сте взимали отпуска последния път. Девите спешно трябва да променят своето монотонно съществуване с ярък и наситен живот.

Хороскопът за декември 2018 година предсказва на Девите добри отношения с избраника/цата. Само не се посвещавайте на работата си по 24 часа в денонощието, иначе разправиите ще бъдат неминуеми. Защото животът не е само преследване на финанси и кариера. Ако продължавате в този дух, може да останете без любов и без пари. Практичните и пунктуални Деви дори в личната сфера се държат като полицейски роботи.

В края на годината Девите трябва да довършат всички дела, да върнат дълговете си и да подпишат нужните документи. Иначе, в процеса на подготовка на празниците вие непременно ще пропуснете или ще забравите нещо. Всички писма и съобщения изпратихте ли? Старите проекти довършихте ли? А, за да направят скок в кариерата, на Девите ще им се наложи леко да пофлиртуват с шефа. Що се отнася до парите, то хороскопът за декември 2018 година е приготвил за Девите добра сума. Важно е да не бързат да похарчат всичко, а да остават и за подаръци за приятели и роднини.

За здравето си, Девите не трябва да се безпокоят, особено, ако си вземат отпуска и отпътуват към някоя топла дестинация. Но трябва да си направите ваксина, за да не ви хване някаква зараза. И, разбира се, да избягвате случайни интимни връзки.

Хороскопът за декември 2018 година предсказва на Девите домашни и битови проблеми, без които няма как да се мине. Особено, ако сте семейни. Собственият бизнес ще започне да ви носи доходи към края на месеца. Много ги очаква покупка на жилище, преместване и капитален ремонт. Ако Девите успеят да осъществят всичко това през декември 2018 година, то напълно ще обезпечат спокойствието на душата си и уверения поглед в бъдещето. Многобройните проекти ще им докарат доста проблеми по време на реализирането, но все пак ще намерят и време за почивка.

Ходенето на кино, театър или на концерт ще достави на Девите много голямо удоволствие. Неочаквана романтична среща в средата на декември ще им подскаже къде и с кого да изкарат весело празниците.

Везни

През декември Везните ще ги тегли към такива далечни и непроходими дебри, че дори най-близките им хора няма да могат да ги спрат. Но, всъщност, кое тук е лошо, ако им се иска да променят себе си и света наоколо? Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Везните отрано да купят всички подаръци, които са планирали, за да не тичат по магазините в последния момент.

Везните през декември ги очаква успех и прогрес. Но само в случай, че спрат да мързелуват и да се депресират без особена причина. Гледайте на живота позитивно, съдбата ще ви подари и финансово благополучие, и взаимна любов.

Хороскопът за декември 2018 година съветва Везните да бъдат активни и усърдни в работата, а не да мислят само за това, какво да купят на близките си за подаръци за Нова година.

Кариерата винаги е на първо място за Везните, което е непростимо, ако личният живот не е устроен. Колко може да работите и да доказвате професионализма си, ако за това вече знаят всички? Вие сте се научили да решавате проблемите, но не умеете да си почивате и да се отпускате. Хороскопът съветва Везните временно да забравят за това, че са независими и силни. Може би е добре, временно, да бъдете в ролята на слабите и ранимите. Да, на вашите ухажори ще им хареса да ви видят именно такива.

Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на семейните Везни по-малко да се заседяват в офиса, а след работа бързо да „припкат“ към семейното гнезденце. Съпругът/та ужасно се ядосват, когато вие, дори у дома, говорите за това, което сте направили и каква премия очаквате да получите. Децата и роднините изобщо не виждат заетите Везни, затова през декември трябва спешно да преразгледате своя график в службата.

Везните леко ще се обидят, независимо, че външно винаги изглеждат неуязвими и самоуверени. В действителност нервите ви са опънати, а търпението ви е на ръба.

Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Везните смело да погледнат в очите тези, които се опитват да ги критикуват или да ги обиждат. Проявявайте любов и мекота при общуването с тези, които истински ви ценят и уважават. А, за да се отървете от агресията и депресиите си, може да се запишете на бокс или при психолог. За йога и медитация чували ли сте? Това е именно онова, което е нужно на Везните през декември, за да приведат в равновесие душевното си състояние.

Хороскопът за декември 2018 година е приготвил за Везните полезни рецепти за укрепване на здравето. Ако се вслушате, то и стомахът, и сърцето ще бъдат в ред. Нужно е да се движите повече, да ходите пеша и да не унивате напразно. Срещите с нови хора ще ви придадат оптимизъм, ще ви развеселят и ще ви помогнат да преосмислите ценностите си. Везните не трябва да забравят за новогодишните подаръци и празничната трапеза. Почистване, дребни ремонти и украсяване на жилището – всичко това ви очаква през декември. В края на месеца ще срещнете човек, който някога страстно сте обичали. Чувствата ще избухнат отново, но не трябва да се страхувате, заради това.

Скорпион

Астрологичната прогноза за декември 2018 година препоръчва на Скорпионите не само да съберат, но и да върнат дълговете си, ако имат такива. Между другото, ако сте взимали кредит от банка, то също ще бъде добре да се разделите с него в преддверието на Новата година.

Финансовата ситуация веднага ще стане ясна и стабилна, още повече, че Скорпионите имат големи шансове да преумножат капитала си. С дълговете, при това не само финансовите, в преддверието на Новата година, трябва да се разделите. Скорпионите трябва да анализират отминаващата година и да се помирят с някои, а на други да върнат парите.

Хороскопът за декември 2018 година обещава на Скорпионите наситен и хаотичен месец, затова трябва да се въоръжат с търпение и сили. Темпераментните и страстни Скорпиони не трябва да остават сами. Може би вие сами сте „разгонили“ всички свои ухажори? Едни сте ревнували прекалено, на други сте изневерявали, а за третите – изобщо сте забравили.

Хороскопът предсказва на Скорпионите роман с човек, на когото по-рано дори не са обръщали внимание. Вие сте учудени или зарадвани? Ето такава ирония е приготвила съдбата за вас в края на годината. Важното е да не сравнявате новия избраник с предишните си партньори. Иначе, той/тя ще избягат бързо-бързо, уморени от претенции, подигравките и истериите.

Скорпионите не обичат да рискуват без причини, но през декември ще им се наложи да направят това. При това в службата. И именно това ще им помогне да се придвижат напред и да постигнат желаното. Хороскопът съветва да бъдете внимателни, за да не се окажете в плен на своите емоции. Най-добре е да премълчите, отколкото да кажете истината в очите. Още повече на своя пряк началник.

Хороскопът за декември 2018 година е приготвил за Скорпионите чувал с пари. Но не бързайте да ги харчите за безполезни вещи. Предстоят празници, а това означава, че ще ви трябва пари за подаръци, трапеза, пътуване. Добре е да се откажете от съмнителните договори. А също и лесните пари, които ви обещават приятелите. През декември трябва да се въздържате от такива съблазни и експерименти.
Затова пък, от помощта на роднините, Скорпионите не трябва да се отказват. Те ви подкрепят не само материално, но и морално. Защото животът ще ви поднесе доста тъжни моменти, с които ще ви бъде трудно да се справите сами.

Хороскопът за декември 2018 година съветва Скорпионите да внимават с храненето, да не ядат през нощта и, по възможност, да очистят организма си от шлаки. Дори и да се връщате късно от работа, не забравяйте да похапнете нещо. Но нека бъде нещо нискокалорично.

Отделяйте повече внимание на децата и семейството, а също и на домашните проблеми. Някои от Скорпионите ще тръгнат на пътешествие в топлите страни, което ще бъде добре за здравето им. Ще съберете енергия, която ще ви позволи да се заемете с големи дела след Нова година.

Хороскопът съветва Скорпионите да се заемат активно със спорт и да закаляват организма си. Иначе, физическото им състояние ще се окаже с оценка „нула“. Как тогава ще посрещнете празниците? В болничното легло ли? Семейните събирания в средата на декември ще помогнат за укрепването на отношенията с роднините.

Стрелец

Стрелците през декември ще линеят от мъка по любимия човек, ще им се иска нежност, грижи и думи на признание. Макар че е факт, че вашата любов не е вечна. Защото Стрелците рядко си отказват удоволствието да флиртуват и да започват нови романи.

Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Стрелците сериозно да помислят за работа и финанси, а не да се интересуват от сантименталности в предверието на новогодишните празници.

Стрелците през декември ще ги мъчи един риторичен въпрос: „Защо никой не ги обича?“. Макар че, вие напразно нагнетявате обстановката, защото околните се отнасят със симпатия към вас. Но на вас ви е нужна любовта и признанието само на един човек, който, за съжаление, не отговаря с взаимност.

Хороскопът за декември 2018 година съветва Стрелците да бъдат оптимисти, за да демонстрират най-добрите си качества на избраника/цата. Стрелците могат мигновено да се влюбят, а след това, също така бързо да охладнеят към партньора/ката си. След това вие отново тъгувате по любовта, нежността и грижите.  Хороскопът съветва Стрелците да се променят, за да привлекат към себе си достойни хора. Не е нужно да си правите илюзии и да изисквате от хората това, което вие самите не можете да им дадете. Ако се научите да цените това, което имате, през декември Купидон няма да ви остави без истински чувства.

Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Стрелците да мислят повече за работата си, а не да мислят за несбъднатата си любов. Още повече, че имате възможност да се изкачите по кариерната стълбица, ако се обърнете с такава заявка към шефа. Но, ако Стрелците продължават да мързелуват и да съзерцават как колегите им работят, ще останат без премия и поощрително потупване. Стига сте се надявали на късмета. През декември няма да ви глези с подаръци, ако сами не проявите инициатива в службата.

Хороскопът за декември 2018 година съветва Стрелците да завършат започнатите дела, а също и да оправят грешките. Това е във възможностите ви, ако поискате. Промените ще бъдат към добро, а бездействието може да ви доведе до финансов крах и дори до уволнение. Стрелците трябва да станат упорити и настойчиви, за да не изпуснат много перспективи. Ако ви дразнят съветите на близките ви хора, то им дайте да разберат, че вие сами сте в състояние да решавате своите проблеми. Само не правете това грубо и рязко, иначе ще изгубите благоразположението на приятелите и любимия човек.

В края на месеца Стрелците могат да очакват запознанство, оцветено в романтични краски. Вие дори ще се замислите сериозно за стабилни, съпружески отношения. Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на семейните Стрелци от рано да се погрижат за подаръците за съпруга/та и децата. Защото ще имате много малко време, преди празниците, да ходите по магазините.

Старайте се да се вслушвате във вътрешния си глас, ако силно се съмнявате в нещо. По отношение на здравето, Стрелците трябва да отделят внимание на сърдечно-съдовата система и черния дроб. Необходимо е да си направите изследвания, за да изключите сериозни заболявания.

Козирог

Хороскопът за декември 2018 година обещава на Козирозите многобройни победи по пътя към постигане на целите. Вие работите много, защото ви е известна тайната на успеха – усърдие и трудолюбие.

За Козирозите не съществуват непреодолими задачи, което им позволява да постигат финансово и лично благополучие.

Самоувереността и трудолюбието никога не изоставят Козирозите, те не могат да преживеят и един ден без работа. Вие имате своя тайна как да постигнете успех без особени проблеми и препятствия. Хороскопът за декември 2018 година съветва Козирозите да станат още по-решителни и упорити, за да постигнат желаното.

Още в началото на месеца вие ще заемете позиция на „старт“, за да укрепите финансовото си положение. Парите са нужни не само за предмети от първа необходимост, но и за подаръци за близките за Коледа и Нова Година.

В личния живот сега всичко е спокойно, но е възможно да срещнете своята половинка в началото на зимата. Хороскопът за декември 2018 година обещава на Козирозите нежни и внимателни отношения, ако те, от време на време, се отделят от работния процес. Постоянни срещи с партньорите, съвещания и преговори…От това може не само да се уморите, но и да пропуснете човека, който ви е предназначен от съдбата. Още повече, че предстоят празници, които ви се иска да посрещнете с любим човек, а не на бюрото, заобиколени от книжа.

Хороскопът за декември 2018 година съветва Козирозите да си вземат малко отпуска и да довършат всички лични и домашни дела. А за кариерен ръст е по-добре да изберат друго време. Вие поемате твърде много върху себе си, е, разбира се, че се оценява от ръководството. Козирозите трябва да мислят повече за себе си, за душевния си комфорт, а не да тичат след високите си идеали. Приемайки всичко сериозно, ще се окажете в плен на собствения си работохолизъм. Медали за самоотверженост не дават, помнете!

Козирозите панически се страхуват да не се покажат пред околните слаби и безволеви. Затова си сложете маска на независими личности, за да не може никой да се досети какво се крие дълбоко в душата ви. Хороскопът препоръчва да се отнасяте спокойно към критиките и да не се страхувате да показвате истинското си лице.

Хороскопът предсказва на Козирозите ярки промени във външния вид. Разбира се, освен вас, за това никой друг няма да се погрижи. Стилистите и фризьорите са готови да ви помогнат. Не забравяйте преди новогодишните празници да си купите нещо зашеметяващо.

Страхувате се да се откроите в тълпата? Но понякога това е от полза. В личната сфера, през декември, се готвят промени за Козирозите. Възможно е да се обясните в любов на този/тази, за които мислите по цяла нощ.

Хороскопът препоръчва да се пазите от тези, които преследват користни цели. Дори искрената усмивка и признанията могат да бъдат измамни. Декември ще бъде травмоопасен месец за Козирозите, затова трябва да бъдат внимателни на пътя и при активните спортове. Изключете физическите натоварвания, за да не прекарате празниците в болничното легло.

Водолей

През декември Водолеите ще бъдат така мнителни, че сами ще си повярват на това, което са измислили. Ще ви се струва, че всички наоколо замислят нещо против вас, сплетничат и ви гледат под око. Може би е време да се заемете с истински дела и по-малко да обръщате внимание на всякакви глупости.

Астрологичната прогноза за декември 2018 година не съветва Водолеите да губят време и енергия за „самоизяждане“. Дори и не си давайте вид, че ви вълнува чуждото мнение.

През декември Водолеите ще бъдат прекалено уязвими и впечатлителни. Ще ви се струва, че всички наоколо ви гледат „из под вежди“, шепнат си и говорят гадости. Ако не се преборите с това чувство, то така и ще преживеете целия месец в подозрително състояние.

Хороскопът за декември 2018 година съветва Водолеите да обръщат по-малко внимание на слуховете и сплетните. Иначе ще се прославите като параноици. По-малко се съмнявайте в себе си и в тези, които вярват във вас. Постарайте се да се преборите с чувството за несъвършенство и се научете да управлявате емоциите. Още повече, че не всичко е така лошо, както ви струва от страни.

В любовните дела всичко ще бъде много спокойно за Водолеите. Ако вие не започнете да отхвърляте достойните ухажори, то още през пролетта ще се омъжите/ожените. А, ако искате да поживеете сами и да обмислите всичко, заемете се със саморазвитие. Водолеите имат всички шансове да постигнат успехи във всяка сфера. И любовната също няма да бъде изключение от правилата.

Хороскопът за декември 2018 година предсказва за Водолеите кариерен ръст при условие, че имат позитивна настройка. Не мързелувайте и не бъдете мнителни, тогава ще получите онова, за което отдавна мечтаете. По натура вие сте силни и независими личности, затова не е нужно да се прикривате зад маската на равнодушие. Околните не само взимат пример от вас, но и се опитват да спечелят приятелските ви симпатии. Но бъдете внимателни, за да не привлечете към себе си меркантилни особи. Те ще искат да използват Водолеите за своите интереси, както в работата, така и в любовта.

През декември Водолеите трябва точно да определят кои са приятелите им и кои са просто познати. Постарайте се да отстраните тези, които ви теглят към дъното и черпят от енергията ви. Те не заслужават вашето уважение, затова трябва да бъдете бдителни за такива персони. Хороскопът за декември 2018 година обещава на Водолеите доста конфликти и обиди, ако бъдат прекалено достъпни и открити. Вие трябва сериозно да се замислите за това, как да натрупате сили и да спестите време за добри цели. Пред вас са празниците, затова планирайте всичко разумно.

Водолеите ще се занимаят уверено с приятните предновогодишни ангажименти, но не трябва да забравят за основната си работа. Вие трябва да се въоръжите с енергия и търпение, за да завършите старите си проекти. А също така и да се помирите с всички, с които сте били скарани, да подпишете изгодни договори и най-накрая да напишете заявление за отпуска.

Хороскопът за декември 2018 година е приготвил изненада в личната сфера за самотните Водолеи. Вие ще се влюбите, ще направите предложение на избраника/цата, а също и ще се решите на попълване на семейството. Всичко ще се случи така стремително, че вие сами ще бъдете поразени от своите решения. Здравето при Водолеите ще бъде устойчиво, затова не се очакват особени проблеми в тази област. Бъдете крайно внимателни, когато работите с електричество и остри предмети. Изключете екстремните видове спорт, за да не получите травма или счупване.

Риби

Хороскопът за декември 2018 година предсказва за Рибите нелек месец, когато ще се наложи спешно да решават стари дела, а също и да осъществяват в работата си нови проекти. Търпение и издръжливост – това е основният ви „коз“, за да избегнете разправиите и конфликтите. Между другото – както в службата, така и в личния си живот. Няма да е странно, но Рибите ще се забъркват в такива куриозни ситуации, от които ще могат да се измъкват, единствено, сами.

На Рибите ще им се наложи да преживеят един от най-трудните си месеци в годината. Но вие имате достатъчно мъдрост и издръжливост, за да преодолеете всичко и да останете в бодро разположение на духа. Възможни са не само финансови загуби, конфликти в службата, но и раздяла с любимия човек. Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Рибите да се превъплътят в образа на железния човек, за да могат достойно да излязат от трудните ситуации.

Само без истерии и паника! Най-добре да се разходите по магазините, да купите на близките си подаръци и да си вземете няколко дни отпуска, за да си починете пълноценно. Душевното ви състояние непременно ще се възстанови, ако гледате на живота оптимистично.

Хороскопът за декември 2018 година обещава на Рибите приятни романтични срещи, признания и срещи. Само не се опитвайте да избягате от всичко това. Дори няма да ви се налага да проявявате инициатива, а само да кажете „да“, за да видите ухажора с букет цветя на прага си. От вътрешното настроение на Рибите ще зависят ситуациите в личния им живот. Вие сте прекрасни психолози – опитни и мъдри не за годините си. Което означава, че не е нужно да ви се четат лекции за морал и за това, че на първа среща не трябва да встъпвате в близост, дори с безумно симпатичен избраник/симпатична избраница.

Безгрешни хора няма, но Рибите не могат да живеят без риск и авантюри. Тях ги вадят от „огъня“, което се отразява негативно на всички сфери от живота. Особено, в любовните дела, през декември бъдете сериозни и леко недостъпни. Не трябва да отваряте сърцето си за този/тази, които познавате от няколко часа. Иначе резултатите в преддверието на празниците ще бъде печален – Рибите ще бъдат сами и в пълна депресия.

Хороскопът за декември 2018 година обещава на Рибите отлични отношения в службата, както с началството, така и с колегите. Вас не само ви разбират, но и ви ценят, заради качествено изпълнените проекти. Важното е да не се затваряте в себе си, да гледате на всичко от високо, а също и да не отказвате подкрепата на по-опитните сътрудници.
Понякога Рибите мислят твърде „тясно“, което води до проблеми в професионалната сфера. Внимателно се отнасяйте дори към дреболиите, за да откриете пред себе си нов кариерен път. Рибите често се надяват на късмета, което не им позволява напълно да разкрият богатия си потенциал. Вие с лекота ще попадате в мрежите и на конкурентите, и на завистниците, ако прекарате целия декември в очакване на чудото. Творете сами, за да получите желания резултат!

Хороскопът за декември 2018 година предсказва за Рибите хармония и уравновесеност в живота, ако престанат изкуствено да променят течението на живота. Вие сте изпълнени с обаяние и привлекателност, затова не си слагайте маска на хладни и непристъпни особи. В края на годината ще имате възможност да срещнете втората си половинка, а също и да разширите жилището си. Но, а ако имате желание да започнете собствен бизнес, то не се отказвайте от намеренията си. И време, и пари имате достатъчно за това, но не влагайте средства в съмнителни проекти. Иначе ще броите стотинките.

Още хороскопи и статии от Мая Павлова – в личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара