Овен

zodiac-1647163_960_720Овните през декември 2016 година ще се занимават с подготовката за новогодишните празници. Домашните ангажименти ще ви погълнат, но това ще ви носи само радост и удоволствие. През декември 2016 година е добре да премислите предишните си действия и да оправите разклатените отношения с любимия човек. Представителите на знака Овен ще мислят с кого и къде да посрещнат празниците. В суетата си не забравяйте да планирате това, което трябва да направите през следващата година. Много планове, приятни събития и срещи с нови хора ще вдъхновят Овните за решителни действия. Не забравяйте за работата през декември, защото в противен случай, след празниците, ще останете без пари. Хороскопът за декември 2016 година препоръчва на Овните внимателно да планират бюджета си. По този начин ще могат да запазят спестяванията си и да увеличат своя капитал. На представителите на знака Овен  ще им се наложи да поработят доста, затова трябва да се въоръжат с много сили и търпение. Уморяват ли ви дребните неща? Дори и да е така, през декември не трябва да ги пренебрегвате! Ако Овните са доста бавни, то това едва ли ще ги доведе до добри резултати. В любовта също трябва да се опитат да бъдат по-меки и внимателни, за да не се разочароват своя избраник. За да не увредите здравето си, през декември трябва да се откажете от вредните си навици.

Телец

zodiac-1647164_960_720Единствените сериозни затруднения, с които ще се сблъскат Телците през декември 2016 година ще бъдат финансите. Те реално няма да ви стигнат за всичко – семейство, битови задължения и почивка. Но в средата на декември ситуацията обещава да се стабилизира. Представителите на знака Телец ще намерят допълнителна работа или ще получат добри дивиденти за съвместна дейност в бизнес проект. Освен това роднини и приятели ще помогнат на Телците при решаването на материалните проблеми. Само не се стеснявайте да се обърнете към тях за подкрепа. Но имайте предвид, че користните планове и разточителството могат да ви навредят. Хороскопът за декември 2016 година обещава на Телците успех на любовния фронт. Само с един поглед вие ще покорите този, който искрено харесвате отдавна. Не изпускайте своята любов, иначе ще съжалявате за своята нерешителност. Представителите на знака Телец ще бъдат често със семейството и децата си, което ще укрепи отношенията със съпруга/та. Декември 2016 година е много подходящ за реализирането на отдавнашни планове. Бъдете смели и находчиви, което ще спечели доверието на влиятелни покровители. Телците трябва по-малко да седят зад компютъра, иначе ще се появят проблеми с гръбначния стълб и зрението.

Астропортрети на популярни личности

Близнаци

zodiac-1647166_960_720Ако Близнаците основателно са се затъжили по ярки събития, то през декември 2016 година съдбата ще ги награди с наситени събития. Вашето душевно състояние няма да бъде на висота, затова не забравяйте да си почивате и да се отпускате. Близнаците ще имат много работа, но не трябва да се стремят да успеят на всякъде и във всичко. При преследването на успех и финансово благополучие, през декември, вие може леко да забравите за най-важните неща в живота. Например: за семейството, за любимия човек, децата и верните приятели. Хороскопът за декември 2016 година съветва Близнаците по-често да бъдат сред хората и да участват в културни мероприятия. Но се старайте да не споделяте с всички постиженията си в личния живот.  Около вас ще има доста завистливи хора, затова трябва някои моменти да пазите в тайна. Декември 2016 година е време, в което трябва да се заобиколите с най-близките си хора. Разговаряйки с тях Близнаците ще се чувстват комфортно и спокойно. Личният живот ще зависи изцяло от вашата активна позиция. Ако през декември 2016 година Близнаците се влюбят, то скоро тези отношения ще прераснат в брачен съюз. Понякога ще ви се иска да останете сами.

Рак

zodiac-1647167_960_720Ако Раците искат да запомнят декември 2016 година като време на ярки промени и продуктивна работа, то не трябва да мързелуват, а добре да се потрудят. Ще се струпат доста спешни дела които ще трябва да бъдат изпълнени перфектно. Ръководството ще поощри Раците за добросъвестното отношение към преките им задължения. Възможно е много, през декември, да решат да сменят сферата си на дейност. Но, ако вие сте творческа личност, не се отказвайте от оригиналните си замисли. Финансите през декември няма да са в изобилие, но Раците ще бъдат доволни от това, че парите ще  стигат за всичко – подаръци, развлечения и пътувания. Хороскопът за декември 2016 година обещава на Раците пътешествие, което те отдавна са планирали. Освен това, именно там вие ще може да срещнете любимия си човек. Не очаквайте моментално обяснение в любов, за истинските чувства трябва време, в което да бъдат проверени за устойчивост и искреност. Раците няма да могат през целият декември да бъдат сред семейството си, но мъничко свободно време все пак ще намерят за близките си хора. За да неутрализират конфликтните ситуации, Раците трябва малко да проявят малко грижа, нежност и внимание. През декември 2016 година очаквайте попълване на семейството. Бъдете морално и материално за кардинална промяна в съдбата.

Стомахът – уязвимото място на Рака

Лъв

zodiac-1647168_960_720Лъвовете през декември 2016 година с усилие ще сдържат емоциите, импулсивните решения и безумната си енергия. Във връзка с това, в живота ви ще се появят доста усложнения. Научете се да се сдържате повече, тогава няма да правите необмислени стъпки в живота. На Лъвовете им предстои да поемат лидерската роля не само в службата, но и в личния живот. Някои ситуации през декември упорито ще ви теглят в миналото. Не се поддавайте на провокации! Дори и да ви подтикват най-близките ви хора. Хороскопът за декември 2016 година съветва Лъвовете да бъдат издръжливи и да отстояват твърдо своето. Само по този начин ще постигнете успех във финансовата област и късмет в любовта. Между другото може да не съжалявате за материалното си положение. Лъвовете ще получат дивиденти за предишна работа, затова не трябва да се чувстват силно притиснати от въпроса за парите. Декември 2016 година, за вас, ще бъде време на непредсказуеми събития. Ако през миналия месец нещо не сте довършили или сте приключили с дейността на средата, то сега ще се наложи да се разплатите за този свой пропуск. В личния живот също ще възникнат някои недоразумения. Но много от нещата ще се случат, заради горделивостта на Лъвовете. Здравето ще бъде устойчиво, ако не забравяте за профилактичните мерки.

Дева

zodiac-1647169_960_720Девите са уравновесени по натура личности, затова рядко стават инициатори на конфликти. Но през декември 2016 година им предстои често да бъдат участници във всевъзможни раздори и горещи спорове. Във вашите нововъведения ще се вслуша началството, което обещава допълнително възнаграждение и похвала. Девите, през декември 2016 година, едва ли ще получат нова длъжност, но ще успеят да усвоят нова професия. Финансовата ситуация  ще бъде изострена, но в средата на месеца ще се нормализира. Благодарение на природната упоритост и умението грамотно да водят преговори, Девите ще получат внушителен доход от бизнес проект. Хороскопът за декември 2016 година не съветва представителите на знака Дева да участват в ситуации, които водят до нервно напрежение. Дръжте се по правилата, не се опитвайте да доказвате своето мнение на всички поред. Това засяга не само професионалната, но и любовната сфера. На Девите през декември им предстои да преминат през доста душевни изпитания. Ако вие отрано се подготвите за кардинални промени, по-устойчиво ще понесете всички трудности в живота. Краят на декември ще стане за Девите време за приятни изненади. През новогодишните празници ще оставите зад себе си всички проблеми и ще погледнете на нещата с оптимистичен поглед.

Везни

zodiac-1647160_960_720През декември 2016 година Везните трябва напълно да преразгледат своите възгледи за живота и вътрешния си свят. Ако в отношенията с околните бъдете честни и искрени, то никакви конфликти няма да възникнат. Внимателно се вгледайте в хората, които предизвикват у вас недоверие. Именно те могат да създадат около вас сплетни и да внесат смут в работната атмосфера. Няма да ви отминат лъжите и предателствата. Но не трябва да се отчайвайте заради това. Бъдете над грозните слухове, така няма да загубите личното си достойнство. Хороскопът за декември 2016 година препоръчва на Везните да не правят грешки в личния си живот. Иначе, любимият ви човек ще се откаже от вас и ще си отиде завинаги. Премисляйте всяка своя дума и всяко действие. В съдбата на Везните важна роля играе човек, който ще им помогне в трудни минути. Ако някой от приятелите през декември не оправдае вашите очаквания, не бъдете твърде строги с него. Възможно е и Везните да са постъпвали така с много хора. Във финансов план ви предстоят доста трудности. През декември 2016 година ще изплатите дълговете си и трябва да бъдете пределно икономични. За да не ги подведе здравето, Везните трябва да спазват щадяща диета и да се занимават със спорт.

Скорпион

zodiac-1647170_960_720Ако Скорпионите са поработили отлично през миналия месец, то през декември 2016 година ще почиват на лаврите. Вие вероятно отдавна сте мечтали за такава прекрасна перспектива. Но недейте да мързелувате, защото в живота ви ще се появят недовършени неща, дългове и нерешени проблеми. Излишната упоритост и тщеславие могат да навредят сериозно на Скорпионите. Декември е подходящ за благородни постъпки, романтични срещи и установяване на делови контакти. В бъдеще ще си благодарите искрено за това, че не сте правили безразсъдни постъпки през декември 2016 година. Скорпионите ще решат най-накрая да създадат семейство, към което ще ги подтикне любимия човек. Ако вие сте ориентирани на лек флирт, то декември напълно ще ви предразположи към това. Съберете си мислите! Очакват се далечни пътувания, море от изненади и планиране на дела за следващия месец. Хороскопът за декември 2016 година обещава на Скорпионите благоприятно материално положение. За подаръци и развлечения ще ви стигнат парите, но за големи придобивки като автомобил и дом ще трябва да почакате. Внимателно подписвайте важните документи, защото от това зависи по-нататъшната ви кариера. Скорпионите в края на декември ще се чувстват силни и физически, и духовно.

Стрелец

zodiac-1647171_960_720През декември 2016 година Стрелците ще се чувстват като котка, която не са нахранили и не са й дали да се поизлежава на слънце. Но не трябва да изпадате в депресия. За вас декември ще премине под девиза: „Работи, не мързелувай!“. Затова пък, през следващия месец Стрелците ще могат да почувстват облекчение и необикновена радост от успешно свършена работа. Хороскопът за декември 2016 година предсказва на Стрелците ярки събития, които рязко ще преобърнат страницата на живота. Много от тях ще се случат в личния живот, а други ще засегнат сферата на бизнеса и работата. Стрелците трябва по-често да се обръщат за съвет към вътрешния си глас. През декември 2016 година той няма да ви подведе. Уви, на някои ще им се наложи да преживеят предателство от страна на приятел/ка или възлюбен/а. Естествено е, че не е възможно морално да се подготвите за това, по тази причина Стрелците искрено ще преживяват изгубеното доверие и лъжа. Позитивно и реално гледайте на живота, той не случайно ви поднася такива сурови изпитания. Във финансовата сфера очаквайте доход, стабилност и изгодно предложение. Представителите на знака Стрелец задължително ще намерят „златната среда“ и няма да изпуснат своето щастие.

Козирог

zodiac-1647161_960_720Всеки мечтае за благополучие, успех и любов. Но Козирозите, през декември 2016 година ще им се заиска да имат всичко веднага и без уговорки. Вие ще постигнете отлични резултати в службата и ще разположите към себе си нужните хора. Но за това на Козирозите ще им е нужна не само мъдрост, но и малко хитрост. За да постигнете хармония на душата трябва внимателно да се потрудите над себе си. През декември 2016 година ви предстои да вземете доста важни решения, които ще преобърнат живота ви. Някои неща откровено ще ви шокират, но вие ще намерите сили в себе си, за да не го показвате пред околните. Хороскопът за декември 2016 година съветва Козирозите по-често да „разговарят“ със себе си. Ако се научите да анализирате ситуациите, а не да се поддавате на емоционални изблици, то много от проблемите ще отидат на втори план. Представителите на знака Козирог могат леко да рискуват, ако го изисква момента. С парите, през декември 2016 година, нещата ще бъдат стабилни. Разбира се, на Козирозите не им се иска да се примиряват с малко, но в преследването на богатството може да си докарат много неприятности. През декември отделете повече внимание на своя образ. Възможно е външния ви вид и гардероба ви да се нуждаят от спешна реформа. Козирозите ще се отправят на далечно пътуване, където ще се запознаят с интересни личности.

Водолей

zodiac-1647162_960_720Водолеите ще отхвърлят всичко, което се намесва в тяхното лично пространство. През декември 2016 година те особено ще ценят свободата си и ще се стремят към независим начин на живот. Колегите и ръководството постоянно ще ви критикуват. На Водолеите ще им се наложи да се разделят с някои от принципите си, за да изгладят отношенията с хората. В бизнеса, през декември 2016 година вие ще бъдете успешни, ако планирате всичко отрано. Не се занимавайте само с работа и увеличение на финансите, защото ще изгубите благоразположението на любимите си хора. Деловите връзки с чуждестранни партньори ще доведат Водолеите до успех. Довършете старите дела, а след това се хванете с нещо радикално ново. Хороскопът за декември 2016 година препоръчва на Водолеите да общуват повече със семейството, децата и по-възрастните роднини. На тях, както никога до сега, им е необходима вашата подкрепа и ценните ви съвети. В семейството си Водолеите трябва да се проявят като домакини и грижливи съпрузи/ги.  Погледнете се отстрани, за да можете да изкорените вредните си навици и негативните черти на характера. Декември 2016 година ще накара Водолеите да направят отговорен избор, който напълно ще измени съдбата им. Стабилното материално положение ще ви вдъхнови за пълноценна почивка, пътуване, придобивки за дома.

Риби

zodiac-1647172_960_720Рибите, както и много други, през декември 2016 година трудно ще се настройват за активна дейност. Но ако не го направите, ще изпуснете много великолепни възможности. На първо място, няма да успеете да укрепите своите позиции в бизнеса. На второ място, няма да получите търсения финансов доход. А на трето – няма да успеете да подходите планирано към следващите служебни задачи. Рибите трябва да отчитат всички дребни детайли, за да може декември да им донесе положителни резултати в различни сфери на живота. Във времето на предстоящите новогодишни празници не трябва да се задълбочавате в проблеми. Макар, че много от тях ще ви терзаят и ще ви връщат в миналото. Хороскопът за декември 2016 година предсказва за Рибите красива романтична история, която ще запомните за цял живот. Възможно е да срещнете човека, чийто образ често сте си представяли в мечтите. Но не бързайте с изводите. Напротив, бъдете проницателни и внимателни в общуването с непознати. През декември 2016 година Рибите могат да се окажат жертва на предателство и измама. Не влагайте пари в съмнителни проекти, от начало внимателно проверете всичко. В здравословен план нищо не заплашва Рибите, но все пак трябва да обърнете внимание на хроничните заболявания.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара