Ако от началото на лятото сте работили непрекъснато, то през август 2018 г. е най-доброто време да си вземете отпуска и да отидете до морето. В края на краищата сте заслужили пълноценната си почивка, което подсказва да отидете на пазар и да си купите куфари. Хороскопът за август съветва да изберете маршрут, който не само да ви изпълни с бодрост и енергия, но и да разгледате красотите и забележителностите на други градове. Ще видите как депресията и тъгата си отиват.


През август е необходимо временно да забравите за проблемите и да се потопите в атмосфера на радост и комфорт. Има шанс да си намерите нови приятели, интересна информация и да смените местоработата си. Между другото, хороскопът ви съветва да не забравяте и любимото си хоби. А, ако нямате хоби, спешно открийте талантите в себе си! Защото вие сте невероятни кулинари, художници, творци, нали така? Значи, трябва да покажете майсторството си и да учудите околните с шедьоврите си.

Хороскопът препоръчва да се вгледате в себе си, да научите нещо ново и да разрушите стереотипите към които сте привикнали. Още повече, че творческият ви потенциал сам иска да изскочи от вас. Помнете, ако имате желание и вдъхновение, то и успехът непременно ще ви посети. Вие постигате всичко, което искате, но не трябва да се вглеждате в предишните си грешки и да се разочаровате.

Важно е през август да не си седите у дома и да гледате сериали и скучни филми. Разхождайте се повече, излизайте сред природата и се любувайте на красотата на града.

Хороскопът обещава страшно много възможности за привличане на успех, затова не ги пропускайте през август. Вие може да се качите на сцена, да участвате в съревнования и масови мероприятия. И така, въоръжете се с търпение, сили и позитивизъм и всичко ще ви се получи! Хороскопът за август препоръчва да не тъжите за онова, което е преминало през лятото, защото и есента може да ви подари много ярки събития и впечатления. И така, не си и помисляйте за нещо тъжно и печално, защото е сигурно ще се вселят в душата ви.

Съдбата ще бъде с вас през август, ако сами не я отблъснете със съмненията си. Всеки нов ден започвайте с усмивка и вярвайте в доброто, а също и се настройвайте оптимистично. По Новолуние (11 август) не е желателно да внедрявате нови дела и да планирате бъдещето.

Астрологичната прогноза за август 2018 година предсказва промени във всички области, затова взаимната любов и финансовото благополучие няма да ви остави на спокойствие. Веселете се, почивайте с приятели и не си позволявайте да мързелувате. Само не се захващайте за дела, които изначално са безперспективни. Занимавайте се само с това, което наистина ви харесва и ви зарежда с позитивизъм. Хороскопът ви съветва през август да се заобиколите с искрени и доброжелателни хора. Именно те ще ви подкрепят във всички начинания, а също и ще ви помогнат да решите текущите проблеми. От вашето усърдие и решителност ще зависят кариерата, материалното състояние и душевното ви равновесие.

Дневни хороскопи

Овен

През август Овните упорито ще търсят това, което ще им помогне да се изкачат в кариерата и в личния си живот. Какво пък, съдбата щедро ще ви възнагради за това старание. Ще се наложи да поставите акцент върху неща, които преди малко са ви вълнували.

Астрологичната прогноза за август 2018 година препоръчва на Овните да бъдат внимателни в любовта, иначе могат да загубят човека, на когото държат.

Овните през август 2018 година ще търсят новото и интересното не само в околния свят, но и в хората. Удивително, но пред вас ще се открият такива хоризонти, за които вие дори и не сте могли да си мечтаете. Ни крийте талантите си, а смело ги внедрявайте в работата си.

Хороскопът съветва Овните да бъдат страстни и открити, а не да се вглеждат в миналото. Макар че без разочарования и раздели няма да се мине. Не бързайте да правите изводи и да взимате решения без предварително да сте обмислили. Овните трябва спокойно да се носят по вълните на живота, обръщайки внимание на приятните моменти.

Желателно е Овните да се абстрахират от проблемите, за да им остава време за пълноценна почивка и общуване с приятели. Не е нужно да променяте онова, което само идва към вас. Това особено се отнася за личния живот, където се очакват доста затруднения. Хороскопът за август е приготвил за Овните съдбоносна среща с човек, който ще означава много за вас и ще ви стане верен приятел. Само започнете да действате сами, а не чакайте някой пръв да ви покани на среща. Желателно е да ходите на кафе, на бар, с нови компании и да излизате сред природата. Всичко това ще ви помогне да се отървете от лошото настроение и депресията.

В професионалната сфера през август на Овните им предстои да подписват договори и да сключват сделки. Дори и да сте с намерение да довършите всички стари проекти, все пак, охотно се хващайте за всичко ново. Хороскопът ви предсказва многобройни командировки, преговори и конференции. Овните няма да си позволят да мързелуват дори през лятото, което ще се отрази благоприятно на основната им работа.
Все пак не трябва да забравяте за почивка през август, иначе повишената активност може да се отрази негативно на общото ви здраве.

Хороскопът предсказва на Овните непрекъсната суматоха, битови и финансови проблеми. Не трябва да отлагате за есента това, което сте планирали за този месец – ремонт на дома, строеж на вила или домашни дела. В средата на месеца могат да ви дойдат на гости далечни роднини, които да останат до септември.

Отчитайки импулсивния характер на Овните, хороскопът ги съветва да бъдат по-отстъпчиви и меки при общуването с близките си. Възможни са спорове за жилище или изясняване на отношения от личен характер.

Хороскопът за август препоръчва на Овните да се заемат с възпитанието на децата, ако сте семейни. Опознайте по-отблизо техните приятели, погрижете се за здравето им и за по-нататъшното обучение. В края на август могат да се появят проблеми със ставите и гръбначния стълб, затова незабавно се обърнете към квалифициран специалист. Физическите натоварвания е по-добре да изключите от ежедневието си – спортната зала, работата на вилата и др.

Телец

Хороскопът за август обещава на Телците такова възхитително състояние на душата, че ще им се иска да творят, да пеят и да танцуват от щастие. Очаквайте незабравими срещи, любовен роман и финансови приходи. Само не се отказвайте от мъдрите съвети на роднините. Именно те ще помогнат на Телците да не разрушат всичко това, което са градили с голямо усърдие.

Хороскопът съветва Телците да дишат с пълни гърди – свободно и независимо. Така вие ще успеете да постигнете всичко, което сте планирали. Идеите и мислите ще се въплътят в реалността, само не се съмнявайте в своите таланти.

Ако през август Телците бъдат емоционални, то ще срещнат „своя“ човек. И не е нужно да слушат наставленията на възрастните си роднини, защото сами са в състояние да решат проблемите си и то бързо. Околният свят ще ви покаже много възможности, затова бъдете внимателни към дреболиите.

В любовната сфера през август Телците трябва да станат по-самоуверени. Не се опитвайте да завоювате наведнъж сърцата на всички ухажори, защото ви заплашват разочарования и самота. Вие сте красиви, разностранно развити и сексуални, а това означава, че имате шанс да изявите всичко това при общуване с противоположния пол.

Хороскопът препоръчва на Телците да се променят духовно, а не външно. Вашите принципи са неуместни, когато работата опира до нови запознанства. Умението ви да се адаптирате в околния свят, добродушието и искреността ви са вашите „козове“, които не трябва да изпускате. Важно е да не говорите за своите минуси на характера в присъствието на онзи/онази, които харесвате, защото само ще отблъснете от себе си достойните хора. Борете се с комплексите си сами, не показвайте слабостите си на хората.

Хороскопът не съветва семейните Телци да започват спорове на битова основа. Особено пред децата или роднините. Всичко това може да се изтълкува различно, а като резултат – вие ще се окажете виновни. Август е идеално време за почивка и пътешествия. Може да се отправите на път със семейството или с близки приятели. Между другото, Телците трябва да ограничат общуването с тези, които са само псевдо приятели. Вероятно те замислят някаква авантюра срещу вас, която ще ви доведе до неприятни последствия.

Хороскопът обещава на Телците кариерен ръст в случай, че те самите упорито работят и отстояват възгледите си. Ако искате да получите висока длъжност, то се дръжте съответстващо. През август трябва да се отнасяте сериозно към задълженията си, а не да преследвате единствено парите.

Хороскопът за август съветва Телците да се заемат с основен ремонт, а почивните дни да работят на вилата. Разбира се, трябва да си почивате, но не прекалено дълго. На Телците няма да им се наложи да се ядосват заради материалното си положение. Вие ще успеете до края на лятото да отделите сумата, която ви е нужна да домашни и лични нужди. Пазете се да не изгорите на слънцето и винаги си слагайте шапка на главата, особено когато сте на плажа или на вилата.

Близнаци

През август на Близнаците хронично няма да им достигат внимание и грижи от страна на близките им хора. Ще имате усещането, че всички са ви забравили, ще ви бъде обидно и досадно.  Само не си помисляйте да се усамотявате и да се криете от тези, които искрено ви обичат.

Хороскопът за август съветва Близнаците да уравновесят своето душевно състояние с помощта на йога или медитация. И още, вземете си абонаментна карта за плувен басейн.
Душевното състояние на Близнаците през август няма да бъде на нужното ниво. Ще ви се струва, че роднините и приятелите абсолютно не ви разбират, критикуват ви и изобщо не ви забелязват като личности. Ще се питате, дали трябва да не сте така благоразположени към околните?

Хороскопът съветва Близнаците да се успокоят и да контролират своите емоции. Физическите упражнения ще доведат до хармония на душата и тялото.

През август на Близнаците им предстои да се борят със занижената си самооценка. Това е особено странно, защо вие по природа сте комуникативни и оптимистични хора. Ако все пак работата тръгне в тази посока, със сигурност ще изпаднете в депресия, а също ще останете без верните си приятели.

В любовта, хороскопът за август е приготвил за Близнаците интересни срещи, но не си и помисляйте да преследвате идеала. Включете здравия си разум, за да не попаднете в плен на илюзиите. Ако самотата ви е уморила, не отказвайте срещите и романтичните пориви.

В семейството Близнаците не трябва да поемат ролята на лидер, защото и без друго на всички е ясно, че вие сте стопани на положението. Разправиите със съпруга/та временно ще нарушат идилията ви, затова трябва първи да тръгнете към отстъпки, защото мечтаете за комфорт и стабилност в семейния живот.

Работната атмосфера през август 2018 година ще бъде същата, както и преди – доброжелателна и активна. Заплатата ви е висока, длъжността – достойна, затова не трябва да се тревожите.

Хороскопът предсказва за Близнаците отпуска, затова, още в началото на месеца можете да начертаете маршрута и да организирате пътешествието. Нови срещи, искрено приятелство и финансови приходи – всичко това ще имате в края на лятото. Само бъдете отворени за новостите, а също и не забравяйте да се вслушвате във вътрешния си глас.

Хороскопът препоръчва на Близнаците да се вгледат в човека, с когото съдбата ще ги срещне внезапно. В началото отношенията могат да бъдат приятелски, а след това да преминат в сериозна връзка. Само усмирете ревността си.

Рак

Хороскопът за август 2018 година не обещава на Раците ярки промени в живота. Но за какво са ви, когато всичко при вас се случва така страхотно. На вас ви е спокойно, комфортно и уютно в обкръжението на семейството.

Що се отнася до работата и парите, то и тук няма за какво да се ядосвате. През август Раците ще постигнат всичко за което дълго са мечтали. Затова може да не съжалявате за кариерата, финансовото си положение и любовта.

Ако през август 208 година, Раците очакват от съдбата невероятни подаръци и ярки промени, то е добре да не мислят за това. Животът ви ще се движи напред по една и съща, обичайна схема: работа – дом – работа. Но това съвсем не е лошо, нали?

Важно е, че не се очакват някакви големи катастрофи и проблеми, а това вече е добре! Хороскопът за август 2018 година обещава на Раците завидна стабилност във всички сфери на живота – любовна, професионална и финансова. Затова може да се радвате на лятото, на слънцето и на всичко, което ви заобикаля.

Личният живот на Раците през август ще зависи от това, какво самите те искат. Ако това е банален флирт и срещи без обвързване, то не се отказвайте от всичко това. А тези, които са настроени за сериозни и официални отношения, хороскопът им обещава верен и надежден спътник в живота. Раците живеят за чувствата и затова няма да се хванат просто с някого. В средата на август е възможна среща с човек, с когото вие не само ще се сприятелите, но и ще започнете съвместен проект. Но дори и в този случай трябва да се доверявате повече на себе си, а не на новия познат и неговите „красиви“ обещания.

Хороскопът предсказва за Раците интересно увлечение, което ще им помогне да разкрият много свои способности. Само не мързелувайте и не се съмнявайте в себе си, защото ще изпуснете шансовете си за успех. Хобито ще се окаже не само занимателно, но и към края на лятото ще започне да ви носи доходи. В средата на август, Раците ще получат предложение за работа, което много ще ги заинтригува. Но, ако преследвате само парите, то ще потънете в скука и рутина, което за вас е подобно на смърт. Около вас ще се окажат доста завистници и хора, които мечтаят да видят Раците в кризисно положение.

Хороскопът не съветва Раците да бърза и да правят изводи без предварително да са обмислили. Дори, ако ситуацията се развива не във ваша полза, не бързайте да я променяте. Най-добре е да се уедините и да анализирате всичко. Творческите Раци, през август, ще достигнат такива върхове, че славата и популярността ще станат за тях обичайни.

Хороскопът съветва да се стремите към вдъхновение, хармония и душевен комфорт. Тогава Раците ще избегнат и негативните хора в своя живот, и депресивното състояние.
За да запазят доброто си здраве, през август 2018 година Раците трябва да обръщат внимание и на най-дребните симптоми.

Хороскопът за август препоръчва на Раците да си направят изследвания, да дадат кръв и да посетят ендокринолог. Особено, ако рязко сте отслабнали или обратно – напълнели сте. По-малко се карайте с възрастните си роднини, защото това може да стане причина за нервен стрес.

Лъв

През август не пречи Лъвовете да отидат на море или зад граница. В краен случай – да отидат на село, където има красива природа, а могат и за риба да отидат.

А, ако шефът е против вашата отпуска му обяснете, че сте уморени. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Лъвовете отрано да си купят билетите за пътуването. Тогава никой и нищо няма да може да ви спре.

Лъвовете така упорите са работили цяло лято, че е време да си починат. Помислете си добре къде бихте искали да отидете през август – на море, на село при роднини или някъде в Европа. Желателно е да не пътувате сами, а с любимия човек.

Хороскопът за август обещава на Лъвовете прекрасен месец, в който няма да имате време да скучаете. Очакват ви само положителни емоции и много нови впечатления.

Август ще бъде отбелязан при Лъвовете с приятни изненади не само в службата, но и в личния живот. Бонусът ще им помогне да оправят финансовите си проблеми, а качественото изпълнение на проектите ще добави уважение от страна на колегите. Самотните Лъвове ще имат възможност да устроят съдбата си, защото вие сте така чаровни и самоуверени, че няма да останете без ухажори. Важно е да бъдете предани на онзи/онази, с който/която вече се срещате.

Хороскопът за август 2018 година ви съветва да не изневерявате и да не флиртувате извън връзката си. Старайте се да бъдете хладнокръвни и сдържани във всички казусни ситуации. Не се насилвайте да правите нещо, което е против вашите интереси и душевното ви настроение.
На производствените въпроси Лъвовете са „царе“, но да ремонтират компютър или друга техника, не е в тяхната компетентност. Лошото е, че всичко това може да се случи точно преди отпуската, но вие реагирайте спокойно и философски на всичко, което се случва не по ваша вина. Животът е непредсказуем и всичко може да се случи. Приятелите на Лъвовете ще ги подкрепят във всичко, морално и материално. Към вас също ще се обръщат за съвети – не отказвайте.

Хороскопът за август препоръчва на Лъвовете да огледат дома си и да планират ремонт или разместване. Направете планове и се постарайте да реализирате всичко. Мислите, че няма да можете сами да се справите с такава задача? Не се ядосвайте, вие имате талант да направите всичко. При семейните Лъвове остро ще стои въпросът с възпитанието и училището на децата. А за финансовото положение няма да ви се наложи да се притеснявате. Ще имате начален капитал и за бизнеса, и пари за нуждите на семейството.

Дева

Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Девите да мислят повече за себе си и за своите проблеми, отколкото постоянно да се грижат за другите. Разбира се, че е необходимо да се подкрепят приятелите и близките, но личният живот сам няма да оправи.

През август Девите постоянно ще остават в службата, забравяйки за дома, семейството и битовите дела. Ако продължите в този дух, то ще подкопаете здравето си.

През август Девите ще бъдат много активни и грижовни, но само към околните, а не към себе си. Вие дори ще съпровождате в магазина тези, които имат нужда да си купят някакви продукти. Между другото, кога вие за последен път сте посещавали салон за красота или сте ходили на масаж? Разбира се, че сте забравили.

Хороскопът за август съветва Девите по-малко да мислят за работа през почивните дни. Нужно е повече да си почивате, да общувате с приятели и да се радвате на дребните неща. Помнете, ако поемете отговорността за другите хора върху себе си, скоро ще се окажете в пълна зависимост. Нужно е да се спрете на време, да се отпуснете и да помечтаете на тишина. Тогава и талантите ви ще се разкрият, и с енергия ще се заредите.

Девите се отличават с духовност и способности в различни сфери, единствено е необходимо да забележат, че ги имат. През август трябва да преживеете сериозни отношения, а не лекомислени флиртове. Времето позволява да излизате сред природата и да се веселите в компании. Хороскопът за август 2018 година предсказва за Девите интересно запознанство, което ще прерасне в любовен роман. Няма нищо недостижимо, ако го поискате силно. В средата на месеца, Девите ги очаква пътешествие, което отдавна е било в списъка им с план за лятото. Море, пясък и много впечатления очакват тези, които обожават всичко ново и оригинално.

На някои от Девите ще им се наложи да се борят с мързела си, защото през август ще им бъде трудно да се настроят на работна вълна. Но, ако имате заветна цел, то е необходимо да я постигнете. Разбира се, не всички методи да добри, затова разгледайте най-удобните за реализация. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Девите да се отнасят сериозно към преките си задължения. Началството ви наблюдава, затова не забравяйте дори и рутинните си задачи.

Голям бонус очаква Девите, които не слушат съветите на колегите, а изпълняват стриктно плана си. Дори и това да води до клюки, бъдете уверени и сдържани. Не всичко се решава с помощта на разправии и агресивно поведение.
През август Девите често ще изпитват недоволство към самите себе си, което може да ги вкара в капан или да ги доведе до депресивно състояние. Гонете надалече тъгата и негативните мисли, защото те пречат на плодотворната работа и личния живот.

Хороскопът за август обещава на Девите напрегнати отношения с домочадието. Роднините ще се опитат да „пречупят“ вашите стереотипи, което ще бъде напразно. На финансова основа могат да възникнат конфликти, затова не помисляйте да взимате пари на заем или кредит от банка. В края на август Девите ще имат роман с колега, което може да се отрази на кариерното им изкачване.

Везни

Преди да се заемат с нова работа или да влагат парите си в някакво начинание, на Везните им е нужно време, за да обмислят всичко до най-дребните детайли. Не бързайте с изводите и решенията, иначе ще направите много непоправими грешки.

Астрологичната прогноза за август съветва Везните да сложат акцент върху това, което може да ги изведе на върха на успеха и да укрепи авторитета. Само бъдете благоразумни и внимателни във всичко.

Пред Везните през август ще се разкрият не само нови хоризонти, но и направо ще заискри дъга в много сфери на живота.

Само трябва да бъдете внимателни, когато взимате решения. Трябва да си поставяте приоритетите така, че да намерите свободна ниша и за кариера, и за любов. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Везните внимателно да крачат към успеха. Може дори се подиграват на своите грешни действия, за да не бъдат обвинени в момента, когато получават своя лавров венец.

В личния живот Везните трябва самостоятелно да решават проблемите си, а не да се надяват на близките си. По характер вие сте независими личности, но така рядко използвате тези си качества в любовта. Реагирайте спокойно, а не бързо, на всичко, което се случва около вас. Тогава хороскопът за август 2018 година няма да пожали за Везните нито нови чувства, нито искрена страст. По-малко се ядосвайте за това, което колегите говорят, защото техните думи не са истина.

Премислете до най-дребните детайли външния си вид, особено, ако са ви назначили на висока длъжност. Едната усмивка не е достатъчна за постигане на кариерен ръст, повярвайте!

През август Везните трябва да повишат квалификацията си, да учат и дори да усвоят нова професия. За това ще им помогнат различните семинари, курсове и конференции. Хороскопът за август 2018 година ще помогне на Везните при борбата им с конкурентите, които в края на лятото явно мечтаят да им подложат динена кора. Не се докарвайте до нервен срив, иначе ще се наложи да се лекувате дълго и изнурително. Всякакви реформи ще ви бъдат от полза, затова не се страхувайте от промените.

В семейния живот ще се наложи на Везните да се занимават с лечение на децата и на възрастните си роднини. Ще ви отидат много пари, но от здраве не трябва да се спестява.

В средата на август може да възникне конфликт с шефа, заради вашето повърхностно отношение към работата. Възможно е да сте уморени и да мечтаете за отпуска. Тогава е необходимо бързо да довършите старите си проекти и да напишете заявление. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Везните да не взимат спонтанно решение да напуснат, дори и ситуацията да се е нажежила до край. Това не е най-добрият месец за такива кардинални промени.

Скорпион

Хороскопът за август 2018 година обещава на Скорпионите не само нови и незабравими срещи, но и много позитивизъм. Вие дори няма да бъдете огорчени, за това, че лятото отминава, защото ще го запомните с любов, кариерен ръст и приятна отпуска.

Скорпионите през август нито за минута няма да останат сами, дори обратното, ще се окажат в епицентъра на събитията. Важно е бързо и без проблеми да постигнете заветните цели.

Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Скорпионите да събират, а не да пилеят кипящата си енергия за глупости. Вие сте изпълнени с ентусиазъм, страст и увереност в утрешния ден, което означава, че всичко планирано ще бъде свършено.

В любовната сфера Скорпионите, както винаги, са темпераментни и неуморими. Естествено, че това ще привлече към тях много обожатели, към които трябва да се отнасяте внимателно. През август ще се окажете в нова компания, ще получите невероятни впечатления и дори ще „летите до Луната“…, макар и на сън. Но така или иначе, за дълго ще запазите приятните усещания.

И така, Скорпионите ще запомнят август със солидните успехи и радостните събития. Дори в личен план вие ще получите именно това, на което сте разчитали. Към вас, буквално като към магнит, ще се привличат достойни и умни партньори. Вие сте интересни, общителни и, най-важното, на никого не отказвате среща.

Хороскопът за август 2018 година е приготвила за Скорпионите среща с човек, който ще бъде не само красив, но и талантлив. Възможно е това да бъде музикант, политик или моделиер. Изобщо, комуникативността ви ще бъде на границата на фантастиката. А със съперниците ще ви се наложи да воювате. Вие сте готови на това. При семейните Скорпиони всичко ще зависи от това, колко бързо и без загуби ще решите битовите проблеми. Ако не можете да направите нещо сами, повикайте опитен майстор.

В службата Скорпионите ще се отнасят твърде превзето към колегите си. Някои ще ви струват твърде опитни и умни, а други – млади и нагли. Ако не спрете да търсите грешките, скоро ще си останете сами с трудния си проект. А началството ви е помолило да го предадете още в средата на август. Бъдете по-малко принципни, както ви съветва хороскопът за август 2018 година. Иначе няма да видите нито премии, нито нова длъжност. Шефът всичко вижда, дори и да не се появява често в службата.

А в личния живот на Скорпионите всичко ще бъде обратно. През август трябва да вземете всичко в свои ръце. Само не споделяйте тайните си с тези, които могат да ги разкажат на целия град. Хороскопът не ви съветва да организирате пътуване с личния си автомобил, защото са възможни аварийни ситуации и глоби. Най-добре е да тръгнете на път с автобус или влак, така ще бъде по-безопасно, а и по-евтино ще минете. В края на август 2018 година, Скорпионите може да се усетят претоварени в службата. Важно е да не се опитвате да доказвате нещо на началството. Желателно е да изпълнявате дейността си без капризи, за да не провалите кариерата и настроението си.

Стрелец

През август Стрелците ще разменят енергията си за всякакви глупости и безсмислени връзки. Може би ще им бъде от полза да се запишат на някакъв курс, да си намерят хоби и де се „поровят“ в душата си. За да се отърват от негативизма си е нужно да се заемат с йога или медитация. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Стрелците да внесат дребни корекции във външния си вид, за да станат още по-привлекателни.

Стрелците са стремителни и общителни хора, затова през август ще търсят нови приятели и ярки впечатления. Желателно е да стабилизират своя живот, за да изключат неприятностите и безразсъдните действия. Могат да четат прочитна литература, да се заемат със самообразование, учене и повишаване на квалификацията си. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Стрелците да се заемат с йога и духовни практики, за да постигнат вътрешна хармония. Негативните емоции ще бъдат предостатъчно, затова трябва да постигнете спокойствие и да се изолирате от ненужните хора.

В личния живот на Стрелците през август е възможно всичко – и незабравими срещи, и тъжни раздели. Ако очаквате, че принца сам ще ви намери, то ще си останете сами. Трябва да обръщате внимание на хората, които са близки по интереси, а не само по темперамент. Ако ще флиртувате наляво и надясно, то не трябва да разчитате на сериозни любовни отношения.

Хороскопът за август съветва Стрелците, в работата да проявяват увереност и пунктуалност, а емоционалните изблици да оставят в страни. Ако реализирате успешно нов проект, то шефът няма да ви остави без премия и висока длъжност. Важно е да бъдете смели и да проявявате ентусиазъм, дори и да ви се иска повече да си почивате с приятели, отколкото да залягате над скучните задачи. По-малко критикувайте колегите, особено в присъствието на началството. Иначе, именно на вас ще се падне честта да разчиствате проблемните проекти в службата.

Финансовата сфера през август ще бъде относително спокойна, защото е възможно да ви върнат пари, дадени на заем. А и вие се постарайте да върнете вашите дългове към колеги и приятели.

През август ви предстои често да подреждате куфарите си, защото ви очакват доста пътувания. Ще има и делови командировки, и туризъм, а в края на месеца е възможно да се изкачите високо в планината. Но Стрелците обожават да пътуват, затова с радост ще приемат всякакви преживявания. Още повече, че могат да опознаят нови неща и да направят запознанства. Хороскопът за август 2018 година е приготвил за Стрелците добър съвет – не се преохлаждайте по време на пътуванията, а също и не дегустирайте непознати храни. Иначе, отравянето ще наруши всичките ви планове.

Козирог

Астрологичната прогноза за август 2018 година предсказва на Козирозите труден период, когато ще се наложи да доказват своята компетентност във всички жизнени ситуации. Ако се научите бързо и без паника да решавате настоящите си проблеми, ще станете още по-устойчиви и издръжливи. В емоционален план Козирозите трябва да бъдат сдържани, за да не попаднат в конфликтна ситуация през август.

През август Козирозите ги очакват предостатъчно проблеми и неприятни ситуации, но не трябва да се ядосват много, заради това. Иначе, вие ще развалите не само настроението, но и здравето си.

Най-добре е да седнете, да се успокоите и да помислите по какъв начин може да решите всичко. Хороскопът за август 2018 година няма да остави Козирозите без подкрепа, особено, ако те не започнат постоянно да се оплакват на околните от своите многобройни проблеми. Успехът ще бъде на страната на тези, които са самоуверени и решителни, дори и в трудните моменти – нека тези думи станат ваш девиз!

Личният живот на Козирозите ще се подреди като приказка. Среща, признание и сватба. Разбира се не в този темп, но много ще прилича. Вече не ви се иска да се размотавате с леки флиртове, а имате желание да създадете семейство, свой дом и дечица. Хороскопът за август 2018 година обещава на Козирозите страхотен месец, приличащ на „меден“. Та дори и да се наложи да живеете с избраника/цата си под наем, на семейни начала, но и това е прекрасно начало. Важно е да се въоръжите с търпение и да си поставите цели. Козирозите стават твърде упорити и несговорчиви, когато се отнася до финансите и бита. Но през август такава позиция може да развали идилията, помнете това. Самотните Козирози, в края на август, могат да се влюбят от пръв поглед. За съжаление чувствата могат така бързо да угаснат, както са и започнали.

През август, Козирозите е по-добре да не влизат в спорове и да не изказват мнението си сред колегите. Приемете друга тактика, спазвайте неутралитет. За какво са ви излишни вълнения, преживявания и агресивно отношение от страна на колегите? Още повече, че интуицията на Козирозите е на високо ниво. Именно тя ще им подскаже как да действат в една или друга ситуация. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Козирозите леко да се отдръпнат от бурното общуване и да изпълняват внимателно и качествено работата си. Началството ще ви уважава за отговорният подход към задачите, което означава, че ще получите желаната длъжност. Много желания ще се въплътят в живота, защото Козирозите рядко се спират по средата на пътя. Важно е през август да си съберат мислите и да се съсредоточат върху нещо конкретно.

Хороскопът за август е приготвил за Козирозите мъдри съвети, които да им помогнат да запазят устойчиво здравето си. Гимнастика сутрин, закаляващи процедури и каране на колело вечер, само не се „оливайте“, за да не ядосате Жълтото Куче!

Водолей

На Водолеите през август бързо ще им омръзне да слушат съветите на близките си. Вие си имате глава на раменете, така че не е нужно те да ви учат как да живеете. Но не бъдете груби към тези, с които ще ви се наложи да работите в един екип. Хороскопът за август 2018 година съветва Водолеите да си поставят конкретни цели, ако имат желание да бъдат успешни и любими на всички хора.

На Водолеите през август 2018 година откровено ще им дотегнат всички нравоучения и нотации, които изливат близките им.

Но нима е възможно така да се издевателства над човек, който се счита за личност, в пълния смисъл на думата! Дори шефът ще започне да учи Водолея на нещо, което той знае от много време. Не е ли обидно? Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Водолеите да бъдат сдържани и спокойно да възприемат всичко, което се случва наоколо. Бъдете конкретни в изказванията си и отговорни в работата, тогава всичко в живота ще се нормализира.

През август на Водолеите ще им се наложи да сменят тактиката си на поведение в любовната сфера. Ако вие до сега сте сами, значи трябва да преразгледате принципите си и да станете по-отстъпчиви. А, ако Купидон не е благосклонен към вас, то нищо не променяйте кардинално. Така или иначе, съдбата няма да ви остави без половинка, но трябва малко да почакате.

Хороскопът за август 2018 година съветва Водолеите, които са обвързани, по-малко да закъсняват в службата. Отделяйте внимание на човека, който е готов за вас на всякакви жертви. Важно е да не се карате, да не вдигате скандали, защото ще навредите на нервите си. В службата, Водолеите трябва да пуснат в ход целия си богат потенциал, вдъхновение и творчески идеи. Много сътрудници да излезли в отпуска, затова през август ще ви се наложи да работите и за тях.
В края на месеца Водолеите могат така страстно и внезапно да се влюбят, че сами да се учудят. Защото вие предпочитате повече да бъдете приятели, отколкото да разкривате чувствата си. Хороскопът ви съветва да живеете разумно, а не емоционално, тогава разочарованията ще бъдат много по-малко.

Във финансов план при вас всичко е така, както е било в началото на лятото. Както работите, така и ще печелите. Единственото, което е нужно на Водолеите е да не бягат от преките си задължения. Иначе, безхаберното отношение ще се отрази на заплатата и на бонусите.

Хороскопът за август 2018 година не препоръчва на Водолеите да се къпят във водоеми и да ходят боси, когато вали. Решили сте да си спомните детството? Тогава бъдете готови за простуда, която за дълго ще ви остави в леглото.

Риби

Хороскопът за август 2018 година предсказва на Рибите доста изненади в любовта и в службата. Важно е да не се хващате за всичко веднага, защото ще се окажете в капан. Трябва да живеете по точно разработен график, за да постигнете желаните резултати. В личния живот през август ще бъдете истински романтици, за да срещнете своята втора половинка.

През август 2018 година на Рибите ще им се наложи да преживеят много невероятни моменти както в любовта, така и службата. Вие сте дейни, енергични и, най-важното, изпълнени със сили и желания. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Рибите да действат по план, а не да се захващат със всичко, веднага.

Няма да ви се наложи да скучаете, защото около вас всичко ще бъде много интересно и ново. Ще ходите на кино, театър, романтични срещи… изобщо, водопад от приятни изненади.
За да устроите личния си живот през август, ще ви се наложи временно да се откажете от своята маска на загадъчност и мистика. Ако искате да срещнете истинската любов, то не се крийте от нея зад твърдите си люспи.

Хороскопът за август препоръчва на Рибите да бъдат общителни и чаровни, тогава Купидон ще им подари прекрасни, взаимни чувства. А тези, при които сватбата вече чука на вратата, не трябва да тероризират избраника/цата напразно. Нагнетявайки обстановката, вие сами ще попаднете в капан. Хороскопът съветва Рибите през август да се стремят към хармония и взаимно разбирателство, а не да плуват срещу течението.

През август Рибите ще имат много желания, но дори и четвърт от тях няма да се сбъднат, ако седите със скръстени ръце. Ако работа не ви устройва, търсете друга! Ако началникът е твърде критичен и несговорчив, тогава поговорете с него в кабинета му! А, ако мечтаете за собствен бизнес, то хороскопът за август 2018 година ви е приготвил началният капитал и изгодните договори. Достигайки целите самостоятелно и упорито, вие ще станете успешни и състоятелни личности. А и вашият авторитет в обществото ще нарасне.

През август Рибите в никакъв случай не трябва да нервничат, иначе здравето ще ги предаде. А на кого сте нужни винаги кисели, депресирани и мърморещи?! Разбира се, характерът си е характер, но се постарайте да се държите прилично. Още повече, че приятелите и роднините ви търсят и се опитват да ви помогнат.

Ще ви се наложи доста да поработите, затова хороскопът за август 2018 година ви е разработил специална програма минимум, за да ви остава време за почивка, общуване с нови хора и занимания със спорт. Не трябва да живеете само за кариерата и постигане на благосъстояние. Помнете, психическото ви състояние е на границата и за здраве ще похарчите доста пари. Между другото, през август финансите ще стигнат за всичко на Рибите. Важно е, обаче, да не изчерпате всички резерви до началото на септември.

Още хороскопи и статии от Мая Павлова – на личния й сайт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара