Чудесно пролетно настроение ще ви съпътства навсякъде – в работата, на улицата и у дома. Ако сте в празнична еуфория, то е време сериозно да се замислите за укрепване на здравето и за повече усилия в работа. Хороскопът за април 2018 година съветва да оправите хранителния си режим, сутрин да правите гимнастика и да започнете борба с вредните навици.

И така, колкото по-рано се заемете с подобряване на самочувствието си, толкова по-добре. През април не трябва да пренебрегвате мерките за профилактика и да бъдете лекомислени. Ако имате желание да промените външния си вид, то се обърнете към опитни фризьори, козметици и стилисти. Именно те ще могат да ви преобразят до неузнаваемост. Естествено, в най-добрият смисъл на тази дума. Позитивното настроение през април ще ви помогне да избегнете дългата депресия. Но, ако вие продължите да общувате с негативни хора, то може да загубите положителния си заряд и безценното си време.

Любовни хороскопи

Хороскопът за април 2018 година съветва да се разходите по магазините, за да се зарадвате с модни дрехи. Понякога, дори и дребните придобивки повдигат настроението, нали така? Важно е да вървите уверено по пътя си и да не се съблазнявате от разни авантюри. В любовната сфера се очакват такива ярки промени, че душата ви ще бъде изпълнена от удоволствие. През април 2018 година много ще срещнат не просто „своя“ човек, но и ще създадат щастлив и устойчив съюз.

Хороскопът за април 2018 година препоръчва да не хленчите и да не се оплаквате от съдбата, най-добре е да станете от дивана и да се разхождате вечер в парка. Възможно е да се запознаете с интересни хора или да срещнете любимия човек. Важно е да не преследвате идеала, а да приемете човека такъв, какъвто е. Защото вие също не искате да променяте кардинално характера или навиците си, нали?

В семейния живот ще царят тишина и благодат, макар и не винаги. Ако започнете да критикувате съпруга/та и игнорирате неговите/нейните знаци на внимание, флиртувате наляво и надясно, то конфликтът ви е „в кърпа вързан“.

Астрологичната прогноза за април препоръчва да бъдете сдържани в думите и благородни в действията си. Пролетното време позволява да излизате сред природата, да се занимавате активно със спорт и, разбира се, да се влюбите.

Не забравяйте да се срещате със старите си приятели, да пътувате и да се развличате. Особено, ако вашият живот е в затворен кръг – дом – работа – дом. През април 2018 година трябва да се радвате на дреболиите, наслаждавайте се на природата и дори пейте от щастие. А, ако си вземете отпуска отидете на санаториум или в някой курорт. Всичко ще бъде по-добро отколкото да си седите у дома пред телевизора и да съжалявате, че сте си взели отпуска.

Природата наоколо разцъфтява, затова, вие трябва да вземете пример от нея. Важното е да не прекалявате с любовните романи, интимните срещи и емоции. Иначе вашите планове не само, че ще рухнат, но и ще ви създадат много проблеми. Активността през април ще помогне само на тези, които до този момент са спали добре и само са наблюдавали случващите се събития.

Хороскопът за април 2018 година обещава добър период. Внимателното и меко отношение към близките хора трябва да бъде приоритет! Вие постоянно сте заети с работа, което може да не се харесва на домашните. Защото битовите и жилищни въпроси няма да се разрешат от само себе си. Има възможност да разширите или да купите по-просторно жилище.

През април 2018 година много ще се върнат към предишни обожатели, а някои ще срещнат „единствения/та и неповторим/а“. Пролетта е време за романтика, нежност и любов, затова никой през този месец, няма да остане без надежди и ярки чувства. Трябва да бъдете много внимателни на пътя, у дома и в службата, когато работите с режещи предмети, защото има риск да получите травма или счупване.

Овен

През април Овните ще мечтаят и ще витаят в облаците, люлеейки се в любимия си стол. Вие адски се самосъжалявате и таите надежди, че всичко ще се оправи от самосебе си. Хороскопът за април  предсказва на Овните труден месец, ако те мързелуват и пропускат изгодните предложения.

Ако през април Овните мечтателно се размотават, то нито пари ще видят, нито кариера ще направят. Напоследък вие постоянно мързелувате, отдавате се на илюзии и се оплаквате от съдбата. Хороскопът не обещава на Овните благополучие и щастие, ако те и си останат в състояние на сънливост и унесеност.

Овните трябва уверено да погледнат в бъдещето, за обмислят всичко внимателно и да работят ден и нощ. Само тогава може да постигнете всичко, което искате.

В годината на Жълтото Куче нито един представител на знака Овен няма да остане сам или отхвърлен от обожателите. Обратно, в личния живот се очакват глобални промени към по-добро. Хороскопът за април съветва Овните да флиртуват, да намигат на очарователните представители на противоположния пол и да проявяват инициатива. Ако ви е трудно да изберете единствения, то се вслушайте в гласа на сърцето си. А Овните, които вече имат любим човек, не трябва да преживяват по повод личния си живот. Всичко е прекрасно, хармонично и, най-важното, без излишни вълнения.

През април на Овните ще им се наложи да се разкъсват между семейството и работата. Те могат всичко да съвместят успешно, ако планират действията си от рано. Желателно е да не си губите времето и енергията за дребни дела, заради които често възникват конфликти между вас и избраника/цата. Защото, ако чувствата ви един към друг угаснат, то ще бъде много трудно отново да разгорите огъня на любовта.

Самотните Овни не трябва да разчитат на среща с втората си половинка, защото мислите им през април ще бъдат далече от истински отношения и създаване на семейство.

Семейните Овни трябва да решават всички проблеми заедно със съпруга/та и близките си роднини. Ако искате да се усамотите или да бъдете активни, то предварително разработете тактиката си. Хороскопът за април предсказва на Овните доста интересни неща, но основната част от успеха ще зависи само от тяхната целеустременост. Сложете акцент върху финансовото положение, иначе пролетта ще влезете в дългове и ще разпилеете всички натрупани средства. Изобщо, Овните са упорити и настойчиви, затова през април 2018 година ще успеят да постигнат успех, както в професионалния, така и в личния живот. Шефът ще забележи вашата работа, ако не се оттеглите от преките си задължения.

През април Овните трябва да укрепят имунитета като закаляват организма си. Хороскопът съветва Овните да пият витамини, да се хранят под определен режим и най-важното –  оптимистично да гледат на живота. Тогава нищо няма да ги отмести от правилния път. През април Овните, както никога по-рано, ще разберат, че на света няма нищо по-скъпо от здравето. Още от хороскопа за Овен. 

Телец

Астрологичната прогноза за април 2018 година препоръчва на Телците да не спират на постигнатите успехи, а ревностно да вървят напред към нови хоризонти и перспективи. Вие можете без съжаление да се разделите с ненужните вещи, хора и чувства. Но, ако финансите не ви стигат трябва да започнете собствен бизнес.

Телците през април ще бъдат настроени по-бойно, затова решително ще се насочат към промените и успеха. Омръзнали са ви рутината и скуката, а това означава, че трябва активно и стремително да действате. Хороскопът не препоръчва на Телците да се оглеждат в предишните си грешки и проблеми. Това се отнася както за работата, така и за приятелите и любовната сфера.

На Телците хронично няма да им достига време, за да осъществят всичко планирано през април. Но вие сте изпълнени със сили и самоувереност, което ще се отрази благоприятно на начинанията в професионалната област. Предстои ви да изпълнявате не само старата, но и новата си работа.

В любовта ви очакват емоции, признания и красив роман. Хороскопът за април 2018 година съветва Телците спешно да се заемат с организирането на личния си живот. Не чакайте любимия човек да направи първата крачка, вие сами се заемете с тази задача.

Ако през април Телците бъдат инициативни, то още в края на пролетта ще създадат устойчиви отношения и дори ще стигнат до брак. Само не се опитвайте още на първата среща да осведомите избраника/цата за всички свои лични и финансови проблеми. Бъдете открити, но не до такава степен.

Ако Телците се занимават с бизнес, то през април 2018 година ги очакват доходи и постижения. Ваша стара мечта най-накрая ще се осъществи, още повече, в крупни проекти. Важно е Телците да се окажат на правилното място в правилното време. Тогава няма да изпуснат взаимноизгодните проекти и ще сключат успешни сделки.

Априлският хороскоп за 2018 година препоръчва на Телците да се погледнат отстрани и леко да изменят външния си вид. Ако заемате солидна длъжност, то и имиджът трябва да съответства на нея. С колегите си, Телците трябва да държат „отворени ушите“ си и да не говорят за плановете и грандиозните си идеи. Завистници могат да ви устроят такива проблеми, че да ви бъде трудно да излезете от тях, дори и влиятелни личности да се окажат близо до вас.

През април Телците трябва да се въоръжат с търпение и упоритост, за да преодолеят всички прегради, които срещнат по пътя си. Емоциите ще преливат, но само душевното равновесие ще ви помогне да постигнете кариерен успех. В семейния живот често ще възникват спорове на битова и материална основа.

Хороскопът съветва Телците да бъдат практични с парите и деликатни с близките си хора. И още един ценен съвет – не се обиждайте за дълго на тези, които са ви истински скъпи. А и сами не забравяйте понякога да се извините, ако сте засегнали някого. Ако се опитате да „преследвате“ големите пари, ще загубите всичко, което имате.

За да бъде добро здравето на Телците през април 2018 година, трябва бързо да се откажат от пушенето и употребата на алкохол в големи количества. Само здравословният начин на живот ще им помогне да запазят прекрасно самочувствието си. Още от хороскопа за Телец. 

Близнаци

През април на Близнаците просто ще им се иска да изчезнат и да се скрият в тъмнината. Възможно е така да ви действа пролетната депресия или раздялата с любимия човек.

Хороскопът за април 2018 година съветва Близнаците да свалят напрежението с помощта на духовни практики или общуването с позитивни хора. Бъдете внимателни на пътя, месецът е травмоопасен.

Близнаците през април ще искат просто да се наслаждават на живота и спокойно да си почиват. Никаква работа и проблеми няма да ги тревожат. Но, ако така продължат дълго, ще останат без любимата си работа, приятели и пари.

Хороскопът за април съветва Близнаците да бъдат сдържани, когато чуят по свой адрес негодуванията на роднините си, защото те справедливо ви обвиняват.

През април Близнаците трябва спешно да се заемат с усъвършенстване на вътрешния си свят. Вие често ще се дразните, ще избухват емоциите ви и ще спорите с околните. Ако Близнаците имат приятел, на когото могат напълно да се доверят, то могат да се обърнат именно към него за подкрепа. Друг изход от трудната ситуация е разговорът с опитен психолог.

Хороскопът за април 2018 година не препоръчва на Близнаците да се впускат в авантюри, да рискуват и да инициират конфликти. Внимавайте какво говорите, иначе рискувате да обидите тези, които абсолютно не го заслужват. Дори, ако през април се появят затруднения при получаването на финанси, не се стремете да ги заработвате по „лесния“ начин. Най-добре е Близнаците да се откажат от важните решения, иначе, в бъдеще, ще съжалявате за това.

Близнаците по природа са праволинейни и стремителни, което може да застраши личния им живот. Ако вие все още не сте срещнали „своя“ човек, то не бързайте да търсите любовта. Понякога е по-добре да има затишие, отколкото да имате отношения с недостоен избраник/ца.

Хороскопът за април е приготвил за Близнаците перспективни моменти в службата. С началството може да се създаде казусна ситуация, в която ще бъдете виновни и двамата. Внимавайте за това задачите да се изпълняват в срок. Бъдете отговорни, за да не се лишите от добра длъжност с висока заплата. През април 2018 година Близнаците могат сами да провокират конфликт с колегите, затова бъдете по-внимателни в поведението си. Спокойно и внимателно вършете своята работа, а не завиждайте на сътрудниците, които са по-добри професионалисти от вас. В средата на април 2018 година при Близнаците ще се появят успехи в кариерата, но не трябва да очакват трансцедентални постижения. Ако искате да подпишете договор, то подходете към това разумно и търпеливо. Възможно е да получите прилична сума, но не си и помисляйте да харчите всички пари. Премия очаква само тези Близнаци, които имат голям стаж и притежават истински професионализъм.

Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Близнаците да се отнасят внимателно към здравето си. Пролетното време е непредсказуемо, затова не бързайте да сваляте шапката и топлите ботуши. Ще подобрите самочувствието си с помощта на витамини, спортни упражнения и позитивно настроение. Ако се разболеете, по-добре си останете няколко дни у дома. Ако Близнаците усетят, че към тях се прокрадва депресия, то трябва да общуват повече с тези, които могат да ги подкрепят морално и да им дадат мъдър съвет. Още от хороскопа за Близнаци. 

Рак

Хороскопът за април 2018 година обещава на Раците труден период, когато ще се нуждаете от цялото си умение и спартанско търпение. Важно е да не се криете в своята раковина и да не се страхувате от никого. Защото вие сте сили духовно, а това е най-важното качество при търсенето на успех в работата и на истинската любов. Дерзайте и всичко ще се получи!

Пролетта е в своя разгар, а Раците са изпълнени с надежди и нови идеи. Вие се гордеете с това, че не сте загубили оптимизма си през зимата и през април ще успеете да постигнете желаните цели. Макар че понякога ще ви иска да избягате и да скриете от всички. Хороскопът за април 2018 година съветва Раците по-често да бъдат в обществото, да проявяват инициатива и спокойно да възприемат всичко, което се случва наоколо.

Колкото по-малко се притесняват и имат по-висока самооценка, толкова по-добре, Раците, ще изкарат месеца. Не трябва да се ядосват, заради дребните неуспехи, защото те ви правят по-силни духом. В любовната сфера, Раците трябва да бъдат решителни и да не се съмняват в тези, които са благоразположени към тях от цялото си сърце. Ако знаете, че много зависи от вас, то укрепвайте отношенията си с избраника/цата.

Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Раците да се трудят упорито, дори и всички ви мисли да са насочени към почивката и морския бряг. Само настойчивостта и целеустремеността ще ви позволи да изградите кариера и да укрепите финансовото си положение. Добре ще бъде и в любовта Раците също да бъдат романтични и самоуверени. Не мислете, че розите и серенадите са останали в миналото. Ако през април 2018 година Раците направят предложение на любимия човек, то този брак обещава да бъде щастлив и дълъг.

Макар, че на някои двойки, в средата на пролетта, ще им се наложи да се разделят. По природа Раците са чувствителни и уязвими, затова на тях им е трудно да прощават и да търпят изневерите. Но, ако вие постоянно се оглеждате назад, то ситуацията в личния ви живот ще бъде трудна. Хороскопът за април 2018 година съветва Раците да бъдат сдържани, да не се „лутат“ в догадки, а директно да попитат избраника/цата за чувствата му/й.

Тези, които се занимават с личен бизнес, през април ще се борят с конкуренти. Търсете надеждни делови партньори, за да се подсигурите срещу загуби и банкрут. Ако Раците поискат, то ще успеят да преодолеят много препятствия по пътя към успеха. Ако разработите точен план за действие, то тактиката ще „сработи“ във ваша полза. Важно е през април 2018 година да бъдете внимателни и бдителни, особено при подписването на важни документи.

Грижите и неприятностите ще изобилстват при Раците, затова се старайте да намерите подкрепа при близките си. Не прехвърляйте проблемите си на чужд гръб, а просто поискайте мъдър съвет. Не е желателно да споделяте тайните си с тези, които малко познавате. Иначе вашето емоционално състояние и репутация силно ще пострадат.

Хороскопът препоръчва на Раците да пазят нервната си система. Особено, ако вече сте имали предпоставки за депресия и срив. Работете над себе си ден и нощ, тогава ще постигнете душевен комфорт. Не се огорчавайте много, ако финансовата ситуация се окаже кризисна. Защото вие вече сте преживявали този „житейски урок“. Важно е отношенията с роднините да не стигат до обиди и съдебни процеси. В началото на април 2018 година, Раците трябва първи да поемат курс към помирение с човек, с когото отдавна са се скарали. Оставете гордостта си на страни, защото добрите отношения са ценни. Пазете здравето си, което може видимо да се „разклати“, заради алергии, болки в ставите и неправилно хранене. Още от хороскопа за Рак. 

Лъв

Лъвовете през април ще бъдат толкова настоятелни, че околните хора ще се разпръснат във всички посоки. Вие ще искате да промените не само себе си и професията си, но и околния свят.

Хороскопът за април  съветва Лъвовете да бъдат внимателни с решенията, иначе ще се „разплащат“ за всичко със „златни монети“ и със скъпоценното си здраве.

Хороскопът за април 2018 година предсказва на Лъвовете нелек период, когато ще бъде необходимо да довършат и стари дела, и да докажат на всички своите гениални таланти. Но, благодарение на Лъвската решителност и упорство, те ще постигнат успех, както в личната, така и в професионалната сфера.

Любовта ще бъде гладка, ако Лъвовете сдържат вродения си темперамент. Пред вашия натиск няма да устои нито един обожател, затова може да не се съмнявате в признанията. Разбира се, повишената импулсивност може да навреди на Лъвовете, през април 2018 година. Старайте се да държите емоциите си под контрол, а не да изказвате мнението си наляво и надясно. В любовта, вие, първоначално трябва да постоите план, а след това да действате уверено и бързо. Ако Лъвовете вече имат избраник/ца, то не трябва да се заглеждат по други. Едва ли ще ви бъде простено, но със сигурност ще ви бъде отмъстено. В края на април, вие ще признаете любовта си на човек, който, за съжаление, не изпитва същите чувства към вас. Възможна е депресия, от която ще се отървете, благодарение на надеждни приятели.

Хороскопът за април 2018 година не препоръчва на Лъвовете да започвате роман с човек, който има семейство и деца. Ако проектирате ситуацията върху себе си, ще разберете колко трудно се осъзнава предателството. Може да взимате стремителни решения за личния си живот само в случай, че всичко сте премислили добре.

В службата Лъвовете ще трябва да доказват своята квалификация, както на колегите, така и на началството. Шефът често ще ви критикува, затова бъдете сдържани, ако искате да запазите своето място. Друга възможност е, Лъвовете през април 2018 година да търсят друга работа, а също и да започнат обучение за по-перспективна професия. Повишение в службата очаква само онези, които подхождат отговорно към всички задачи, независимо дали са трудни или дребни. В средата на месеца може да разчитате на приличен доход и връщане на дългове.

Хороскопът за април 2018 година предсказва на Лъвовете доста изненади във финансовата сфера. Ако искате да постигнете стабилност и да попълните сметката, то си намерете допълнителна работа, но, само графикът ви позволява, а и близките не са против прекалената ви заетост. Творческите Лъвове ще успеят да се придвижат напред и да учудят околните със своите неординарни проекти. През април 2018 година очаквайте кратки командировки, делови срещи и изгодни договори. Лъвовете ще се запознаят с хора, с които ще имат успешно сътрудничество.

Хороскопът за април 2018 година съветва Лъвовете да се отнесат сериозно към своето здраве, да не игнорират симптомите за болест. Ако нервите ви са опънати, пазете се от стрес и сривове. Най-добре е от рано да вземете профилактични мерки и да посетите специалист. Април 2018 година е опасен за получаване на травми за Лъвовете, затова внимателно работете с режещи предмети. Още от хороскопа за Лъв.

Дева

Хороскопът за април 2018 година съветва Девите да обърнат внимание на външния си вид. Не е ли време да го промените леко и да добавите пролетни краски?

Посетете козметик, стилист и масажист, за да учудите света със снобския си вид. В службата ще появят завистници и конкуренти, затова очаквайте трудна борба.

Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Девите да отхвърлят всички съмнения и да станат по-самоуверени. Тогава успехът в делата и в любовта няма да ги накарат дълго да чакат. Нека завистниците и конкурентите да си злословят и да клюкарстват, защото Девите, през април, с лекота ще се справят с всички проблеми и ще неутрализират конфликтните ситуации.

И така, Девите трябва да живеят с вяра в собствените си сили, а не да търсят повод за униние. Ако искате да подобрите външността и фигурата си, то започнете да се храните по определена, щадяща диета. За кариерния ръст ще са ви нужни не само знанията и опита, но и мъдрите съвети на деловите партньори. Важно е Девите през април да бъдат оптимистично настроени и мотивирани за нови постижения. Вие смело ще се хвърлите в бой, само, за да постигнете желаната цел.

Хороскопът за април 2018 година съветва Девите да се стремят към всичко ново, оригинално и перспективно. Това се отнася не само за основната ви работа, но и за личния живот.

Вие ден след ден ставате все по-добри и позитивни, затова не се оглеждайте за предишните си грешки. Ако бъдете в хармония с душата си и стабилни с парите, то никакви прегради няма да ви уплашат.

През април при Девите ухажорите ще изобилстват, като половината от тях ще бъдат готови да се сражават за тази очарователна дама. Но само сърцето и интуицията ще ви подскаже кого да изберете и с кого да свържете своята съдба. Пазете се да не попаднете в лапите на коварен и неискрен избраник/ца. От начало го/я опознайте от близо, а след това се съгласете на по-близки отношения. Девите трябва да уважават себе си и своите чувства, а не да се водите по тези, които ги използват за свои интереси.

В работната сфера Девите нямат равни, защото са инициативни и отговорни. От вас ще взимат пример колегите, а началството едва ли ще успява да ги поощряват и хвалят. Ако през април 2018 година ще предложите за осъществяване неординарни проекти, то те без съмнение ще бъдат успешно завършени. Благодарение на упоритостта и разумността си, Девите ще успеят така бързо да повишат финансовото си ниво, че всички наоколо ще им завидят. Само трябва да внимават за поведението си в определени кръгове, иначе ще пострада репутацията им.

Хороскопът за април 2018 година съветва Девите, в средата на месеца, да се вгледат в обкръжението си. Не само в службата, но и в домашна обстановка. Може несправедливо да бъдете оклеветени или да ви провокират към конфликт. Девите трябва да се държат така, че никой да не им иска нито пари, нито да иска помощта им за решаване на битови въпроси. В края на април 2018 година може да започнете предприемаческа дейност или собствен бизнес. Само внимавайте, заради заетостта си и преследването на финансови приходи, да не разрушите семейството си. Девите трябва да се борят с егоистичните си прояви и да станат по-нежни към близките си хора.

През април 2018 година при Девите могат да възникнат проблеми с гръбначния стълб. За себе си ще напомнят остеохондроза и радикулит, затова непременно се обърнете към лекар специалист. Ефективното лечение ще ви помогне да се справите с проблемите по-бързо, отколкото народните средства. В края на април Девите ще се сблъскат с още един проблем – пролетна алергия. А главата ще ви боли, заради вашата нервност и умора. Още от хороскопа за Дева. 

Везни

През април Везните трябва да станат решителни и целеустремени. Само така ще постигнете високи резултати в професионалната област.

Астрологичната прогноза за април 2018 година съветва Везните да общува по-често с нови хора, но не забравяйте и за старите си приятели. За преумножение на капитала са нужни знания и трудолюбие.
Везните понякога се „крият“, за да не им се налага да предприемат нищо. Но по такъв начин няма да решите проблемите си през април 2018 година. Жълтото Куче съветва да станете по-смели и по-самоуверени, за да постигнете желания резултат, както в службата, така и във финансовата сфера. Хороскопът за април 2018 година не обещава на Везните „лек“ път, но във всички начинания ще им помага.

В личния си живот, Везните също трябва да се „събудят“ и да станат инициативни. И тогава, около вас, ще започне не само да „подскача принца на бял кон“, но и адски много обожатели. Между другото, много от тях ще бъдат достойни и верни. Везните, през април 2018 година трябва да направят всичко възможно, за да се появи любимия човек на хоризонта. Не бъде скромни, превъплътете се в образа на дива котка или благороден рицар. Хороскопът за април 2018 година съветва Везните да не се оплакват от липсата на любов, а да променят външния си вид и някои качества на характера си.

Важно е да не станат прекалено усърдни и да се „натресат“ на този/тази, който не би бил добрия спътник в живота. Ако усетите, че приближава депресия, то си намерете „слушател“, който да ви изслуша и да ви подскаже някои добри съвети. През април 2018 година, Везните сами ще успеят, с помощта на интуицията си, от стотиците ухажори да изберат единствения и неповторимия. Само внимателно се оглеждайте, за да не го изпуснете от поглед.

Везните през април трябва да бъдат бодри и жизнерадостни, за да не разпръскват около себе си тъга. Така ще успеете да привлечете не само интересни хора, но и да намерите своята половинка. Не бързайте, любовта избира тези, които умеят да чакат.

Хороскопът за април 2018 година е приготвил за Везните неприятни изненади по отношение на здравето. Възможни са чести простуди, безсилие и уморителна кашлица. Помнете, ако спазвате мерките за профилактика или си направите ваксина, ще избегнете вирусните инфекции. В средата на април Везните ще ги измъчват болки в гърба, а и хроничния гастрит ще напомни за себе си. Изобщо, лекувайте се веднага и внимателно, за да можете да работите добре и да укрепвате финансовото си положение. И никакви стресове, „вселенски“ мъки и печална маска на лицето, защото болестите обожават песимистичните хора. Още повече, че Везните постоянно ще бъдат заобиколени от грижовни и близки хора.

Хороскопът за април 2018 година предсказва на Везните приятно пътуване към края на месеца, което ще им помогне да повишат настроението си. Възможно е това да бъде и почивка в санаториум или курорт. Животът ви ще се измени напълно, ако го погледнете под друг ъгъл. През пролетта, Везните трябва да дишат с пълни гърди и да бъдат абсолютни оптимисти, а не да се затварят в себе си. Още от хороскопа за Везни. 

Скорпион

Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Скорпионите да бъдат пестеливи и рационални в покупките. Защото вие купувате всичко, което видите, това не е нормално, нали? Напишете си бюджета, спазвайте правилния режим и се заемете със здравето.

Ако Скорпионите си останат максималисти, то ще им трудно и в личния живот, и в работната сфера.

Скорпионите по натура не са твърде пестеливи и практични, но през април 2018 година трябва да се замислят сериозно за финансовото си положение. Започнете да спестявате, левче по левче, и към края на пролетта ще натрупате прилична сума. Хороскопът за април 2018 година не съветва Скорпионите да се отнасят към всичко твърде превзето и придирчиво. Откажете се от вродения си максимализъм, за да се наслаждавате не само на слънцето, но и на дъждовното време зад прозореца.

И така, през април 2018 година Скорпионите трябва да станат по-гъвкави и лоялни. Тогава и отношения с колегите ще се оправят, а и началникът ще ви предложи кариерно израстване. Излишната напористост и принципиалност може само да ви навреди. Особено, ако Скорпионите искат да се изкачат нагоре по кариерната стълбица. Макар че, може просто да напуснете предишната си работа и да си намерите дело, което да ви е по душа. Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Скорпионите да станат по-уверени, за да въплътят в работата смелите си идеи.

Участвайте в масови мероприятия, запознавайте се с перспективни хора и вярвайте в своите таланти. През април 2018 година трябва да зададете темпо, което да ви помогне да изпъкнете и да си осигурите предимство пред конкурентите.
Но, ако Скорпионите изберат пасивния начин на живот, то „люлеенето по вълните“ няма да им донесе нито щастие в личния им живот, нито финансово благополучие. През април по-малко говорете, повече съзерцавайте случващото се. Така ще укрепите своя авторитет и ще успеете да намерите верният начин за решаване на старите си проблеми.

По Новолуние (16 април) за Скорпионите е най-добре да си бъдат у дома, да не се захващат с важни дела и да не тръгват на път. В любовната сфера, хороскопът за април 2018 година предсказва за Скорпионите няколко изненади. Страстите ще кипят, емоциите ще се завихрят, а чувствата ще изискват взаимност. Пролетта така действа на темпераментните Скорпиони, които не си представят живота без любов. Важно е да не се влюбват в недостойния човек, иначе разочарованията и обидите ще подтикнат Скорпионите към депресия. А след това ще се появят и пагубните пристрастия. Намерете сили в себе си, да не се оплаквате от съдбата, а да обърнете ситуацията на своя страна.

Скорпионите са силни по характер хора, затова през април 2018 година ще успеят да преодолеят всички препятствия поставени на пътя към успеха. В колектива ще станат онези, от които ще взимат пример, а също и ще искат съвети, дори по-опитните сътрудници. В края на април, шефа непременно ще даде бонус на Скорпиона и ще изрази благодарност.

Хороскопът за април 2018 година предсказва на Скорпионите много нови задължения, както в службата, така и в семейството. Колкото по-сериозно подходите към това, толкова по-добра ще бъде вашата кариера, а и материалното ви положение. Ще ви предстои много работа, но и възнаграждението ще бъде доста високо. Важно е, през април 2018 година, Скорпионите да не забравят за почивката и за режима на хранене. Ако отдавна сте искали да пътувате до морето, то сега може да го направите. В средата на април са възможни проблеми с гръбначния стълб. Това може да е или дискова херния, или обостряне на остеохондрозата. Важно е също да сложите в ред нервите, за да не се нахвърляте на всички по всеки повод. Още от хороскопа за Скорпион. 

Стрелец

През април 2018 година на Стрелците ще им се наложи да контролират не само своите думи, но и изказванията на избраника/цата си. Но тези изрази той/тя е научил/а от вас, нали? Очаквайте изненади и в личния живот, и в службата.

Хороскопът за април 2018 година не съветва Стрелците да спорят с колегите и шефа, иначе може да се лишите от любимата си доходна работа.

Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Стрелците, преди всичко, да се оправят с личния си живот. Ако отношенията ви с избраника/цата ви носят само разправии и скандали, то е най-добре да се разделите. Разберете, че вашите настойчивост и решителност могат само да задълбочат всичко онова, което сега „виси на косъм“. През април Стрелците трябва да поставят всичко над „джи“ точката, за да продължат да се движат уверено напред.
Поведението, както и изказванията на Стрелците също не винаги са уместни и нежни, затова през април 2018 година е по-добре да помълчат и да не критикувате околните. Ако искате да постигнете желаното, то се въоръжете с цялата си воля. Хороскопът за април 2018 година не съветва Стрелците да взимат прибързани решения, особено когато са нервни. Иначе ще ви се наложи с години да оправяте грешките и да търсите прошка от хората.

Ще провърви в любовта на Стрелците, които не се страхуват да признаят чувствата си и напълно да се доверят на близкия си човек. Ухажори ще имате толкова много, че дори ще се наложи да направите разписание с кого и къде да се видите. Само бъдете внимателни, за да не се разочаровате след това от онзи/онази, на когото/която сте шепнали любовни думи. На самотните Стрелци нищо няма да им попречи да флиртуват и да правят нови запознанства. Семейните – трябва да забравят за извънбрачните романи, ако не искат да стигнат до скандали, развод и делба на имущество.

Важно е да бъдете винаги и навсякъде, а не да си седите пред компютъра у дома или в офиса. Стрелците през април 2018 година ще успеят да очароват много, затова не трябва да се съмняват в своите възможности на любовния фронт. Хороскопът за април 2018 година е приготвил за Стрелците доста работа, която ще се нуждае от отговорен подход. Не трябва да се отказвате от дребните задачи, защото от тях зависи по-нататъшната ви кариера и финансовото ви положение. През април Стрелците трябва по всякакъв начин да укрепват репутацията си и да бъдат в центъра на вниманието. Задължително ще ви забележат влиятелни хора, които ще ви помогнат да решите сериозни проблеми. Приз Стрелците чувството им за хумор е превъзходно, затова те лесно могат да намерят допълнителни доходи в сферата на изкуството и бизнеса.

Почит, признание и доходи – това обещава на Стрелците хороскопът за април 2018 година. Материалната ситуация е относително стабилна, затова не трябва да се отказвате от покупки и развлечения. По отношение на здравето – нищо сериозно не заплашва Стрелците през април 2018 година. Разбира се, не трябва да пренебрегват елементарните профилактични мерки и правилният режим на хранене. Старайте се да почивате на обяд, да правите гимнастика и ходите на повече културни мероприятия. Важно е Стрелците, през април, да не се преуморяват и да се наспиват, тогава ще имат страхотно настроение и оптимизъм. Обличайте се според времето, защото началото на пролетта е непредсказуема. Още от хороскопа за Стрелец. 

Козирог

Хороскопът за април 2018 година предсказва на Козирозите период, когато ще ги хвалят и боготворят. И това ще се случва не само в службата, но и в семейството. Какво пък, ако вие наистина сте толкова страхотни, докажете го с действията си. Например: направете кариера, заработете пари, постройте дом и поседете дърво в градината.

Козирозите през април 2018 година ще бъдат във фокуса на всеобщото внимание, почин и обожание. Но е важно, че това е нравствено и духовно развитие, за което вие незаслужено бяхте забравили по-рано. Хороскопът за април 2018 година съветва Козирозите не само уверено да се движат към целилите, но и да сложат акцент на вътрешния си облик.

Да не бъдем лукави, Козирозите харесват дори неприкритото ласкателство, което ги поставя на пиедестал. Постоянно ще ви хвалят, ще търсят съветите ви и дори ще ви възнасят до небето. Но Жълтото Куче препоръчва на Козирозите да бъдат внимателни, за да не попаднат под зависимост от собствената си персона!  За какво ви е тази самовлюбеност, когато е по-добре да използвате кипящата си енергия и очарование за осъществяване на плановете?! Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Козирозите да се погледнат отстрани, за да си направят изводи и леко да се променят.

Не трябва да живеете за събитията, защото времето е краткотрайно и годините изчезват безвъзвратно. Обърнете внимание на това, което може, по най-добрия начин, да повлияе на личния ви живот и на работната сфера.

През април 2018 година, Козирозите често ще се връщат към миналото. Вие дори ще забравите, че живеете в настоящето. Едва ли хороскопът може да ви награди с любов, ако вие сами отхвърляте всички, които се грижат за вас. Само адекватното поведение ще помогне на Козирозите, през април, да използват рационално богатия си потенциал. Вие сте силни и умни личности, затова спрете да се оплаквате и да се утешавате с надежди.

В любовната сфера, при Козирозите всичко ще се оправи стремително, ако те сами преразгледат възгледите си за стабилни отношения. Ако на хоризонта се появи достоен избраник/ца, то хороскопът за април съветва Козирозите да се хванат за него/нея с двете си ръце. Такъв „щастлив билет“ не се пада на всеки, помнете това! Семейните Козирози е добре да поемат „управлението“ на семейството. Вашите леко старомодни възгледи за семейството и възпитанието на децата ще ви помогнат да запазите най-ценното, което имате в живота.

В службата за Козирозите всичко ще бъде прекрасно, затова, без съмнение, може да се захванете с нови проекти. Началството ви цени, а колегите ви уважават. Между другото ви е нужна добра заплата и кариера. Тогава работете така, все едно, че сте за първи ден тук! Грижите и битовите проблеми няма да заобиколят Козирозите през април, но не е нужно да прехвърлят всичко това върху гърба на роднините си. Важно е да не лъжете сами себе си, тогава отношения с близките хора ще бъдат безоблачни. Не трябва да обръщате внимание на завистниците и конкурентите, нека те „тънат в своята тиня“, докато не разберат, че вие сте решителни и непобедими.

Хороскопът за април е приготвил за Козирозите няколко ценни съвета относно здравето. Хранете се под строг режим, не си позволявайте да мързелувате, а също внимавайте за състоянието на гръбначния стълб и ставите. Всички знаят, че Козирозите не могат да издържат ходенето по болници и лекари, но през април 2018 година, все пак, трябва да се запишете за специалист, ако нещо ви заболи или започнат да ви безпокоят бъбречни колики или главоболие. Още от хороскопа за Козирог.  

Водолей

През април Водолеите трябва търпеливо и мълчаливо да преживеят този момент, когато зад гърба им ще „пълзят“ клюки и сплетни. Ако усещате, че сте виновни за всичко, което се случва, то е най-добре да признаете и да се разкаете.

Хороскопът за април 2018 година не съветва Водолеите да се шегуват със здравето си. Иначе усложненията могат да бъдат много сериозни.

Хороскопът за април 2018 година съветва Водолеите да бъдат внимателни и търпеливи. Наоколо ще бушуват такива страсти и сплетни, че вие няма да успеете да контролирате емоционалното си състояние. Важно е да не се поддавате на паника и да бъдете самоуверени. Абсолютно трябва да забравите за бурните си реакции, за да не дадете повод за още по-големи слухове.

Водолеите през април 2018 година трябва станат разумни и сдържани, както в службата, така и на любовния фронт. Вие не за първи път се сблъсквате с трудности, затова си спомнете тактическите си ходове и се облягайте на миналия си опит. На Водолеите ще им провърви в любовта, само ако спрат да настъпват с агресия. Съдбата вече ви е давала уроци, затова извлечете от тях всичко, което може да ви е нужно.

Хороскопът за април 2018 година съветва Водолеите, които все още са сами, да не търсят целенасочено своята втора половинка. Това, което ви принадлежи по право, никога няма да ви подмине. Водолеите по натура са впечатлителни и раними, затова в личния живот често се водят по другите. Но през април трябва да бъде обратното, да станете решителни и целеустремени, за да не пропуснете съдбоносната среща.

В работната сфера Водолеите ще станат много по-отговорни, което ще учуди както началството, така и колегите. Вие нито веднъж няма да закъснеете за работа, а също и смело ще се захващате за всичко ново и креативно. Само близките ви няма да бъдат твърде доволни, заради честото ви отсъствие от дома. Постарайте се да концентрирате вниманието си върху важните моменти, а също и да заобиколите с грижи роднините.

Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Водолеите да се вслушват в интуицията си. „Шестото“ чувство няма да ви подведе в трудни ситуации, а приятели могат да ви посъветват нещо, което да ви доведе до крах. Семейният живот трябва да бъде приоритет за Водолеите, дори ако кариерата се нуждае от много сили и упорство. Почивайте повече, общувайте с нови хора и не се поддавайте на обиди, ако конкурентите се активизират в края на април 2018 година. Ще имате много проекти, а целите ще бъдат още повече. Значи, трябва да разпределите своя график така, че да не пилеете енергията си напразно.

Жените Водолеи може да заемат висок пост, което ще ги доведе до неоспорим успех в обществото. Мъжете от този знак, обратно, ще бъдат подложени на неуспехи и ще се сблъскат с финансова криза.

През април при Водолеите могат да възникнат неприятности със здравето, но те леко ще ги преодолеят, ако на време започнат лечение. Това може да бъде грип, простуда или ангина. Хороскопът за април 2018 година е приготвил за Водолеите мед, билки и чай от джинджифил, които ще укрепят имунитета им и ще им помогнат да се борят с простудните заболявания. Важно е Водолеите, в преследване на кариерен ръст и пари, да не забравят за най-ценното в живота – здравето. Още от хороскопа за Водолей.

Риби

Хороскопът за април 2018 година обещава на Рибите ярки промени във всички области на живота. В любовта предстои сами да смените тактиката си на поведение, иначе избраникът/цата ще ви се „качи на главата“.

Финансовата страна ще бъде безоблачна до момента, когато не решите да вложите всичките си пари в бизнес. От начало помислете всичко до най-дребните детайли, а след това се хвърляйте в действия.

През април 2018 година Рибите ще влязат в абсолютно нов етап от живота си, ако не се изплашат от резките промени. Това особено се отнася за личната сфера, в която е необходимо да коригирате отношенията си с избраника/цата и да си станете самодостатъчни. Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Риби да се ценят повече и да пазят нервната си система, да не угаждат за всичко на любимия човек.
Дори, ако на Риби им се струва, че съдбата щедро ги е възнаградила за предишната им самота, все пак, в любовта, не е редно да толерират капризите на избраника/цата.

Обърнете внимание на работата и общувайте повече с приятелите, тогава животът ще стане по ярък и наситен. Ако Рибите поискат, ще могат не само да очароват любимия човек, но и да постигнат своите цели.

Вярвайте в себе си и в силите си, както ви съветва хороскопът за април 2018 година. Разбира се, трябва непрекъснато да работите над себе си, за да постигнете по-високи резултати в кариерата. Ще се появят толкова „плюсове“ в характера ви, че ще бъдете чудесен позитивен човек. Рибите са трудолюбиви и отговорни, което началството ще оцени по заслуги. Смело се хващайте за тези проекти, които по-рано са ви се стрували неосъществими.

На Рибите през април 2018 година им е съдено да станат генератори на оригинални идеи, а също и да получат желаната почетна длъжност. Ако получите добър доход, то го запазете за отпуската. Не харчете всички пари за дреболии, развлечения и ненужни дрехи. Само пестеливостта ще ви помогне да запазите натрупания капитал.

Рибите трябва да станат сдържани в емоциите си, както в службата, така и у дома. И още един съвет от Жълтото Куче – не критикувайте тези, с които отдавна работите или сте приятели, защото сами ще подроните репутацията си.

Хороскопът за април 2018 година е приготвил ценна информация за Рибите, която ще им послужи за творческите им планове. Вие ще проявите способностите си не само на хартия, но и в дизайнерската сфера. През април Рибите ще бъдат страхотни кулинари, фризьори или шивачи. Важно е да не се отдавате на илюзии и да не се „заглеждате“ далече в бъдещето. Живейте за днешния днес и се изпълвайте с вдъхновение. Защото пролетта може да ви донесе, както полети, така и падения. Особено в любовната сфера.

Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Рибите да обърнат внимание на психическото си състояние. Ако след раздялата с избраника/цата, вие не можете да влезете във форма, то се запишете за психолог. Важно е да не се „потопите“ в алкохол, защото при вас съществува склонност към зависимости. През април 2018 година, хороскопът ви съветва да не робувате на модните течения, а да се обличате според времето навън. Възможни са простуди, ангини и възпаление на белия дроб. Още от хороскопа за Риби.  

Facebook Twitter Google+

0 Коментара