Финансовите проблеми ще вземат в плен Стрелците през 2020 година. Ще се наложи екстрено да поискате пари от някъде, това, особено, важи за тези, които имат семейство. Не е изключено да получите внезапно помощ от човек, от когото не сте очаквали такава голяма щедрост. Откажете се временно от развлеченията и подаръците, които сте планирали да купите. Не е изключено делово запознанство, след което много от делата ще потръгнат. Но не се опитвайте да сложите всичко в ред за чужда сметка. Не се отказвайте от дребните задачи, те ще се окажат перспективни.

Хороскопът за 2020 година обещава на Стрелците чести командировки, които ще им помогнат да решат старите си проблеми. По-добре е да снижите командния тон и претенциите си по отношение на близките. Само меко и ненатрапчиво ще можете да реализирате това, което е в мислите ви. Битовите въпроси ще ескалират, затова не забравяйте да ги решите в началото на годината на Плъха. От предишните ви романтични увлечения няма да остане и следа, ако погледнете реалистично човека, с когото сте започнали отношения.

През лятото на 2020 година ще се наложи да държите портфейла близо до себе си.

Месечни хороскопи 

Не е изключена кражба посред бял ден, а също и машинации от страна на измамници и недоброжелатели. Внимание ще изисква психическото ви състояние, което означава, да се държите коректно и отстъпчиво с околните. Конфликтът, назряващ пролетта, може да прерасне в бурен скандал, бъдете сдържани в емоциите.

Хороскопът за 2020 година съветва Стрелците да забавят оборотите, за да не избутат от пътя си онова, което води до печалби. Вие отдавна искате да живеете комфортно и спокойно, затова ще положите всички усилия за постигане на целите си, без натиск и агресия. Хармонични отношения се очакват в семейната сфера, особено, ако спрете да критикувате партньора/ката си по всеки повод. Погледнете се от страни, за да видите реално картината на случващото се.

В края на годината на Плъха, Стрелците ще имат много планове, но ще им бъде трудно да ги внедрят в работата си. Особено, ако се окажат във властта на корист и завист. Възможно е счупване на битова техника, ремонт на колата и преместване в ново жилище. Но, ако всичко това премине достойно, то грешките и проблемите ще бъдат минимални.

Любовни хороскопи за 2020

Какво очаква Стрелците през всеки месец на 2020 година

Не преследвайте всичко ново и изгодно, перспективите сами ще намерят Стрелците през януари. През февруари трябва уверено да се движите напред, да разширявате кръгозора си и да учите. Март 2020 година е подходящ за проява на загриженост и изглаждане на взаимоотношенията с роднините. През април бързо решавайте проблемите. Май ще се окаже продуктивен месец, ако не забравяте дори за дребната работа.

През юни по-малко спорете и доказвайте своето мнение. Юли ще бъде труден, във финансово отношение, месец, затова всичките ви мисли ще бъдат ангажирани със сметките. През август ситуацията ще се нормализира, а през септември 2020 година, Стрелците ще постигнат стабилност в материалната сфера. Бъдете внимателни и избягвайте конфликтите през октомври. През ноември е най-добре да работите колективно, за да усетите надеждното рамо на съмишлениците си. Декември е месец на конкретиката в отношенията и строгата дисциплина.

Хороскоп за любовта и семейството за Стрелец за 2020 година

Истинска главоблъсканица очаква Стрелците в любовната сфера. Тук и страстта, и размисълът, и сапунената опера ще бъдат с продължение. Странно, но вие ще попаднете в такава плетеница, че изходът от нея ще бъде само един – да си отидете по „английски“. Благородството никога не е излизало от мода, затова се дръжте като герой в отношенията си с избраника/цата. На много ще им се наложи истински да се борят за своето щастие, за да запазят чувствата и да не намалят авторитета си. Хороскопът за любовта за 2020 година предсказва на самотните Стрелци среща с човек, когото от много години са рисували в мечтите си.

На Стрелците, които имат семейство, може само да им се съчувства. Бури, конфликти и битови проблеми, реално, ще ви хванат за гърлото. При това в най-неподходящия момент. Разногласията със съпруга/та, както и с роднините, ще бъдат на финансова почва. Ще ви се струва, че вие работите като пчеличка, а резултатът е нулев. Но не трябва да се ядосвате прекалено, просто трябва да се вземете в ръце и да се въоръжите с търпение. Всичко ще се получи, но не веднага, обяснете това на близките си. Но с тон, с който те ще приемат вашите доводи без да се обиждат.

Хороскопът съветва самотните по-често да бъдат в компании, да излизат сред природата и да посещават мероприятия. Ще имате много впечатления от видяното и чутото, но внимателно филтрирайте разговорите. Възможна е неочаквана среща с предишен любим/предишна любима, които ще пуснат в ход цялото си обаяние. Не разказвайте на всички поред за новия си роман, нека остане в тайна. В годината на Плъха, много Стрелци, най-накрая, ще вдигнат сватба, а също ще планират преместване в друг град.

Някои очакват приятно събитие в живота, раждането на дете. Вие сте били готови морално за такъв обрат на съдбата, но финансите ще ви подведат. Стрелците, по натура, са семейни – предани и оптимистични, но понякога прибързват със заключенията и взимането на решения. Ако през 2020 година ви е трудно да се определите в нещо, то поискайте помощ от роднините. Желателно от тези, които са по-опитни и мъдри. А лятото отидете на почивка на море, за да се разсеете от работните проблеми и да заздравите физическото си състояние.

Хороскоп за 2020 година за мъжете Стрелци

Хороскопът за 2020 година съветва мъжете Стрелци да се придържат към простичките жизнени правила: „не бързайте, иначе ще закъснеете!“ Действително, така може да се случи, ако вие започнете да се вкопчвате във всичко поред и да забравите за елементарните предпазни мерки.

Бъдете много внимателни в делата и във финансите си. В годината на Плъха трябва да се обучавате, между другото, запишете се и за шофьорски курсове. От новите запознанства по-добре се откажете, и без това имате много приятели.

Пътуванията по-добре планирайте за края на август и декември, за да можете да си починете пълноценно и да съберете сили. През 2020 година, физическите натоварвания могат да изкарат мъжете Стрелци от пътя им. По натура сте активни, дори арогантни личности, но сега трябва да се въздържате от това, което по-рано ви е зареждало с енергия. Решавайте стремително личните и битовите проблеми, а също не драматизирайте ситуациите в семейния живот. Всичко ще бъде така, както е нужно.

Хороскоп за 2020 година за жените Стрелци


Хороскопът за 2020 година обещава на жените Стрелци много ярки впечатления и събития в живота. Във всеки сезон ще намирате нещо неординарно и вдъхновяващо ви за смели решения. Но не се доверявайте само на знаците на съдбата, творете я сами! Тези, които се опитват да оправят личния си живот, трябва напълно да променят поведението си.

Инициативност и доза наивност няма да попречат, ако искате да завоювате сърцето на мъжа, когото харесвате.
В работата бъдете настоятелни, не забравяйте за собствените си таланти и опит. Ако имате възможност да надминете колегите си при изпълнението на проектите, тогава направете го! Обърнете внимание, че лесно могат да ви седнат на врата тези, които са прекалено мързеливи, за да правят собствен бизнес. През 2020 година, жените Стрелци трябва сериозно да се заемат с външния си вид.

Привлекателността е не само в добре поддържаното лице и стройната фигура, но и в навиците, интелигентността и способността да се представяте достойно във всяка компания.

Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Стрелец

Стрелците не са свикнали да броят всяко левче и да треперят над парите си, затова всички заработени пари веднага отиват по предназначение. Или за пътешествия, развлечения и любимото хоби. Естествено, такова отношение към парите може да ви доведе до криза, затова бъдете пестеливи. Хороскопът за 2020 година предсказва на Стрелците стабилност в материално отношение, но не могат да се очакват високи доходи. Пролетта и лятото ще се наложи доста да се поизпотите, за да получите толкова, колкото сте планирали. Ако интуицията ви подсказва къде е скрито съкровището, тогава й се доверете напълно. Ще получавате допълнителни доходи, но не големи.

На Стрелците, в годината на Плъха, им предстои да напишат своя бюджет, с най-големи подробности. Вие особено харесвате касичката, която приятел ви е подарил за рождения ден. Именно в нея ще прибирате всички свои пари, за да може есента добре да си починете. Много ще зависи от вашата практичност, която проявявате в покупките. В кошницата отива само нужното. Тази тактика ще бъде особено полезна от май до ноември, както прогнозира хороскопът за 2020 година за Стрелец.

На тези, които имат собствен бизнес, еднозначно ще им провърви. Вие вече сте вложили доста, сега ще жънете прилично. Съберете силите си и напред! Деловите пътувания, както и сключването на сделки, ще доведат до прекрасни резултати. Доходите, получени от услугите и продажбата на стоки, ще отидат за дома, ремонта и разширяването на бизнеса ви.

Лятото на 2020 година, на Стрелците ще им предложат изгоден проект. Ако подходите към него творчески и с вдъхновение, то ще можете да изпреварите конкурентите. Внимателно подписвайте договорите, за да бъде изрядна документацията ви. Финансовата ситуация, която ще се развие през есента, няма да бъде толкова критична, колкото си я представяхте. Но е рано да се отпускате, обмислете добре действията си, до най-дребните детайли.

Стрелците са кариеристи в живота, но също така са и авантюристи, което лесно може да разклати репутацията им. Ако искате да се измъкнете напред, ще ви трябват не само влиятелни връзки и очарователна усмивка, но и обновление на знанията. Пролетта и есента са много подходящи за учене, затова без съмнение се запишете. Хороскопът за 2020 година препоръчва на Стрелците да подхождат внимателно към професионалната сфера, както и да бъдат разумни, когато предлагат дългосрочно сътрудничество. Никого не изблъсквайте с лакти, бъдете честно и искрени дори с конкурентите.

Годината на Плъха ще позволи на Стрелците да открият необикновени и ярки качества на характера си. Няма да остане и следа от скромността и изолираността ви, ако поискате да изразите мнението си сред колегите или да предложите нов проект на началството. Вие наистина ще се представяте гениално на съвещанията, ще пътувате в командировки и ще подпишете договор за добра сума. Но, за да запазите всичко това през 2020 г., ще ви се наложи да оставите зад себе си своите принципи, тщеславието и потребителските си инстинкти.

Здравен хороскоп за 2020 година за Стрелец

Хороскопът за 2020 година съветва Стрелците да закаляват организма си по всяко време и във всякакви условия. Ако сте решили сутрин да тичате, не обръщайте внимание дали е студено и дали вали дъжд. От вашето усърдие и настойчивост ще зависи общото ви самочувствие. По-малко стойте на компютъра, плувайте, занимавайте се със спорт и укрепвайте нервната система. Не е нужно да завиждате на тези, които изглеждат като модели. Вие също може да изглеждате чудесно.

Дишайте чист въздух, отървете се от негативизма и ще усещате подем. При всяка възможност избирайте да бъдете в лоното на природата, в гората или на реката. Има много начини да изгоните депресията и да избегнете болестите, използвайте поне половината от тях за собственото си благо. На Стрелците, в годината на Плъха, ще им помогнат народните средства, ако ги приемат правилно и по назначение на специалист.

Лятото е създадено за почивка, за печене на слънце и за къпане, нали? Значи, взимайте отпуската и тичайте към морето. Хороскопът за 2020 година препоръчва на Стрелците да си вземат бележка за всичко, което ще им помогне да създадат комфорт в душата и да подобрят здравето си. И не забравяйте за храненето, за да не се налага след това да лекувате стомаха или червата.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара