Хороскопът за 2020 година предсказва на Козирозите цял калейдоскоп от емоции, събития и неочаквани обрати на съдбата. Но не трябва да разчитат, че всичко ще премине гладко и цветно. Ще се наложи доста да поработите, за да получите приятни бонуси и подаръци. При това, и над своя вътрешен свят, също. Очаквайте многобройни срещи със стари приятели и нови запознанства. В годината на Плъха не са изключени моменти, от които, наистина, ще ви се иска да избягате и то през глава. Но Козирозите са силни, затова ще успеят да се справят с всички трудности, които ще срещнат на жизнения си път.

Любовни хороскопи за 2020

В началото на 2020 година, нагоре, ще тръгне професионалната сфера, а също и финансовата ситуация. Козирозите ще имат възможност да подпишат изгоден и дългосрочен договор, но не трябва да се надяват, че след половин месец ще получат и доходи. За съжаление, това е доста труден процес, затова трябва да разчитат на всичко, което са спестили и на допълнителна заработка. В личния живот всичко ще протече като в саркастичен разказ за убедени романтици.

Не се опитвайте да променяте обстоятелствата, всичко ще мине без вашето участие.

Хороскопът за 2020 година обещава на Козирозите наситен летен и есенен период. Почивка, развлечения, отпуска и любовни вълнения – всичко ще се смени в едно. Важното е, че няма да ви е скучно, смело взимайте решения за всичко.

Плъхът не ви съветва да забравяте за работата, иначе ще загубите работния си потенциал и ще снижите авторитета си. В семейството ще цари пълна хармония и взаимно разбирателство, макар че няма да минете без дребни спорове и разправии. Нещо се е „закучило“? Потърсете нови начини да се измъкнете от проблемите.

През декември всички мисли ще бъдат за това, да намерите източник на допълнителни доходи. Ако сте планирали всичко внимателно, а не се лутате между миналото и бъдещето, всичко ще ви се получи чудесно. Ефектът от реализацията на целите ще бъде потресаващ. Само не разпилявайте този оптимизъм, с който всичко е започнало така успешно. Колегите и началниците ще се вслушват във вас с отворена уста.

Какво очаква Козирозите през всеки месец от 2020 година

През януари, Козирозите трябва да бъдат решителни и стремителни в професионалните дела. През февруари, на първо място трябва да бъдат дисциплината, вярата в доброто и отговорността. Март ще ви помогне да разрешите най-трудните задачи. Месецът ще бъде чудесен за любов и приятелски отношения. През април 2020, чувствата ще „затъмнят“ разума, което е напълно обяснимо, дошла е пролетта.

През май ви предстои много да работите, да пътувате и да сключвате сделки. Съдбата ще ви възнагради по заслуги през юни, но само усърдните и търпеливите. През юли се очакват доста разногласия и разправии, затова въдете сдържани. Август е труден месец в психологически план. Необходимо е по-често да отстъпвате на хората и да се вслушвате в интуицията си. През септември, Козирозите трябва да определят към какво се стремят. През октомври 2020 ще се сблъскате с проблеми и неразбиране от страна на близките.

Ноември е месец на просветление, както на разума, така и в любовните отношения. През декември ще бъде добре Козирозите да обобщят всичко, което са направили и постигнали в живота.

Хороскоп на любовта и семейството за Козирозите през 2020 година

Астрологичната прогноза за 2020 година предсказва на Козирозите много драматични моменти в личния живот. Ще искате всичко, което ще вълнува чувствата ви и ще премахне скуката. Но за това е необходимо сами да тръгнете по друг път на отношения, както и да се отървете от подтиснатото си душевно състояние. За да направите ярко впечатление на избраника/цата си, трябва да бъдете по-романтични и да не пестите изненадите.

В годината на Плъха, Козирозите имат всички шансове за щастлив живот, но е важно да разгледате всички основни моменти и да не бъдете лекомислени.

През 2020 година ще се променят приоритетите и потребностите при самотните Козирози.
Не е нужно още на първата среща да проявявате бурни емоции, това няма да ви спаси от разочарования. Проявявайте великодушие и искреност, за да постигнете хармония в отношенията. Движещата сила в годината на Плъха не са амбициите, а примиряването с обстоятелствата.

Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година препоръчва на семейните Козирози да радват и изненадват съпруга/та си, а не да ги разстройват напразно. Вие, по природа, сте сдържани и реалистични хора, не променяйте позициите. Ако разкриете красотата на душата си и спрете с вашата подозрителност, отношенията ви ще станат по-устойчиви. Дайте воля на фантазиите в интимната сфера, иначе ще затънете в рутина и еднообразие. И не завиждайте на двойките, при които царят мир и спокойствие. Всичко зависи от вас и от това, колко често „поливате“ цветето на своята любов.

През пролетта на 2020 година, семейните Козирози ги очаква попълнение в семейството. Ще се наложи сериозно да помислите за ново жилище и търсене на допълнителна работа. Но не се задълбочавайте само в битовите въпроси. Спомняйте си с какво са започнали вашите отношения. Лятото не е изключено пътуване до морето, строителство на вила и гостуване на далечни роднини. Ако планирате всичко това, по-лесно ще преживеете финансовите затруднения.

Самотните Козирози ще се завъртят във вихър на неудържими страсти. Ще срещнете човек, с който ще поискате да вървите заедно по живота. Това ще се случи далече от дома, когато сте на пътешествие или в командировка. Искрата ще избухне моментално, озарявайки вашата чувственост. Хороскопът за любовта и семейството съветва Козирозите да бъдат разумни, за да не се удавят в илюзиите си. Доверете се на сърцето си. То непременно ще ви отведе в посоката, която ще ви помогне да запазите отношенията си.

Хороскоп за 2020 година за мъжете Козирози

Астрологичната прогноза обещава на мъжете Козирози творчески и лични успехи, които ще повишат самооценката им. Вие ще се окажете на върха на кариерата, а също и смело ще вземете някакво важно решение за живота си. Професионалните заслуги са „на лице“, очаквайте повишения в службата. За съжаление, ще се наложи да търпите съперничеството и погледите на завистниците, но и това ще успеете да преодолеете. По-често си почивайте, но не с уиски в ръката, а културно или сред природата. В годината на Плъха не са изключени съдбовни срещи и дълги командировки.

На мъжете Козирози им предстои често да посещават масови мероприятия, където ще „завържат“ интересни запознанства. Някои от тях ще се окажат перспективни, затова не се страхувайте да проявявате инициатива и таланти. Отношенията с любимата жена могат да се усложнят, особено, ако игнорирате нейните откровения и забравяте за елементарното ухажване. Периодично ще избухват конфликти, старайте се всячески да ги неутрализирате.

Хороскоп за 2020 година за жените Козирози

Жените Козирози, в годината на Плъха, могат да се успокоят вътрешно и по-самоуверено да погледнат в бъдещето. Ще имате много стимули за успех и любов, затова скрийте комплексите си далече. Възможно е недоволство от вашата работа, от страна на началника, но, ако станете по-гъвкави и отстъпчиви, напрежението ще отмине. Четете повече, ходете пеша и посещавайте културни мероприятия. Вие, по натура, сте поетични и естетични, а това означава, че ще намерите достойно приложение на своите таланти. Творческата работа непременно ще ви донесе доход.

Препоръчва се на жените Козирози, пролетта, да се „потопят“ в семейния живот, а не в работата. Разбира се, най-добре е всичко това да е хармонизирано, но ще се окаже трудна задача. Ще се наложи да избирате – или кариерата, или дома. Но помнете, ако преследвате славата и успеха, може да загубите благоразположението на близките. А и любимият мъж може да не разбере това „настървение“ за работа. Края на август и началото на октомври е идеално време за пътешествие с възможност за романтично запознанство.

Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Козирог

Финансовият хороскоп обещава осезаеми приходи от пролетта до есента. Парите ще идват от най-различни източници. Само не забравяйте да пресмятате внимателно бюджета. Ако работите с вълнение, но без напрежение, ще можете да си стъпите здраво на краката. Материалното ви състояние няма да страда, но не трябва да забравяте, да бъдете пестеливи. Ако планирате големи покупки, нека това бъде в края на лятото. До този момент сметката ви ще бъде пълна, така че ще имате достатъчно средства за всичко – ваканция, пътуване в чужбина, обучение и покупки за домакинството.

Важно е да не влизате в дългове и да не взимате кредити. Козирозите, в годината на Плъха, са в състояние сами да се измъкнат от всяка, трудна, финансова ситуация. Ако чуете за промоции, тръгвайте по магазините! 2020 година не е подходяща за рискови начинания, затова не влагайте пари във всичко наред. И се опитайте да бъдете разумни, дори ръцете ви се протягат към нещо безумно скъпо. Но през зимата ще можете да си позволите повече от преди.

Хороскопът препоръчва на Козирозите да си намерят допълнителна работа. Тя може да бъде в друго направление на дейност. Спомняйте си за лечение, обучение и вещи за гардероба. Вие не сте на необитаем остров, а живеете в обществото. Значи, трябва да изглеждате съответстващо, да привличате внимание и да бъдете модно облечени.
Ако решите да направите основен ремонт, планирайте го за края на пролетта. През този период ще постъпват пари по сметката ви и ще получите помощ от роднините. По-добре се откажете от вложения в големи проекти.

Хороскопът обещава на Козирозите много работа. Ако пропуснете нещо или го пренебрегнете, то след това изобщо няма да успеете да го направите. Не оставяйте нищо за „след това“, довършвайте проектите и бъдете отговорни. Възможно е да изтекат сроковете на поставените задачи. И това, особено, ще се усети в края на пролетта или есента. Годината на Плъха е страхотен период за реализирането на комерсиални планове. Само бъдете внимателни с капиталовложенията, всичко пресмятайте! Началството ще ви прехвърли част от задълженията, постарайте се да приемете всичко с мила усмивка.

На Козирозите ще им се наложи да се придържат към колективната работа и сътрудничество с бизнес-партньори. Само редовно обсъждайте с колегите нюансите на работата, за да може сътрудничеството да протича в правилното русло и да не води до финансова катастрофа. В годината на Плъха, особен успех очаква Козирозите, които работят като финансисти, икономисти, хора на изкуството и шоу-бизнеса, педагози и лекари. Ако пред себе си поставите практичният подход, а също и активизирането на стари проекти, то видимо ще се издигнете нагоре в кариерата.

Здравен хороскоп за 2020 година за Козирог

Козирозите трябва да пазят черния и белия дроб. Нали разбирате намека? Трябва да се разделите с алкохола и с цигарите. Иначе ще се наложи да работите повече за лекарства, отколкото за нужните на семейството. Витамините, закаляващите процедури и физическите упражнения ще ви помогнат да се защитите от вирусните заболявания. Ако се заемете с всичко това, то успеете да избегнете грипа, хремата и много други, неприятни заболявания.

Стресовите ситуации, в годината на Плъха, могат да се отразят видимо на външността ви. Козирозите трябва по-малко да нервничат, да бъдат позитивни и да се научат да излизат от проблемите, по всякакви начини. Повярвайте в себе си и в своите сили, тогава ще успеете да се отървете от депресията. Хроничните заболявания ще напомнят за себе си в разгара на пролетта или есента. Взимайте бързи мерки.
Астрологичната прогноза препоръчва на Козирозите да оправят храненето, да ограничат мазнините, сладкото и соленото. Особено, ако усещате, че бъбреците реагират при приема на такава храна. В летния период бъдете много внимателни при къпането във водоеми. А и не трябва дълго да стоите на слънце. Може да се доверявате на народната медицина, но не до фанатизъм, все пак е добре да посещавате лекар. Иначе, усложненията ще се окажат много тежки.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара