Глиган/Свиня (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Стопанинът на годината е напълно приемлив за Глиганите. Наистина, в някои ситуации между тях могат да възникнат моменти на неразбирателство, но това ще бъдат само моменти, и тези двамата ще могат да ги разрешават удовлетворително и за двете страни, без нищо особено да се случи. Като цяло, 2018 година за Глиганите ще премине спокойно. По отношение на настроението и начина на мислене Глиганите може да се окажат недостатъчно позитивни и оптимистични, но в действителност те ще се суетят значително по-малко и няма да се взривяват от емоции по всеки повод.

Любовни хороскопи

Здраве/Самочувствие

Глиганите, в годината на Кучето, едва ли ще имат основания да се оплакват от здравословното си състояние. На тях ще им е нужно съвсем малко, за да се чувстват удовлетворително или в краен случай така, че самочувствието да не им пречи да се занимават със собствените си дела, и да получават удоволствие от живота. Бъдете повече на въздух, движете се пеша, не преяждайте, не забравяйте за природните витамини и минерали, които може да получите от пресните плодове и зеленчуци. И общо взето това са препоръките, към които трябва Глиганите да се придържат през този период.
Единствен потенциален проблем могат да бъдат сезонните вирусни инфекции. Те могат да възникнат на фона на преумора и от там – общо отслабване на организма. Затова Глиганите не трябва да се преработват, не трябва да остават допълнителни часове в службата, а само толкова, колкото диктува здравия разум.

Финанси

Финансовата ситуация на Глиганите през 2018 година ще бъде стабилна и средна. Те няма да бъдат подложени нито на динамика, нито на регрес. Това добро ли е или лошо? По-скоро е вярно първото, защото независимо, че Глиганите няма да станат милионери, съвсем вярно е, че и не ги заплашва мизерия. В такава ситуация е най-добре да се настроят за благодарност към съдбата, защото тяхното положение далеч не е толкова лошо, колкото е на много други хора. А мечтите за несметно богатство трябва да скрият в най-дълбоката ракла на своята памет.

Все пак, не говорим за поредица от сиви дни и нужда да икономисвате в продължение на всичките 365 дни. Например, пролетта неочаквано може да получите някакъв приход. И тези пари Глиганите може напълно да похарчат за това, което им се струва най-актуално към този момент: крупна покупка, инвестиция в бизнес или нещо друго.

Кариера

През 2018 година Глиганите не трябва да се захващат с мащабни проекти. Това, което е било започнато по-рано, разбира се, няма как да пренебрегнат. Но ще бъде необходимо да се постараят да минимизират размаха на дейността. Що се отнася до нови начинания, то е най-добре да се откажете от тях.

В годината на Кучето би било много правилно Глиганите да се заемат с повишаване на своята квалификация. Времето е много подходящо за набиране на опит, за натрупване на знания и др. Затова, при поява на възможност посетете курс, семинар, тренинг и др., неща, които биха могли да се окажат полезни или просто интересни.

Отношения

Глиганите в годината на Кучето ще станат значително по-привлекателни. При тях ще изчезне необходимостта да доказват своята състоятелност в качеството си на любовници, романтици или в други подобни амплоа. Тяхното внимание ще спре да се разпилява върху множество обекти. Всичко това се отнася, разбира се, на първо място за мъжете Глигани. А при жените привлекателността им ще се прояви в това, че те ще започнат по-внимателно да се отнасят към външния си вид и по-смислено да прекарват свободното си време.

Много от Глиганите ще станат за някого авторитет по житейските въпроси и проблеми, свързани с организирането на личното щастие. Трудно е да се каже доколкото това ще се окаже интересно и актуално за представителите на този знак, но те ще могат да дават съвети, които наистина ще си заслужават.

Самотните Глигани ще получат добър шанс да срещнат „своя“ човек. И ако (или когато) това се случи, желателно е да не бързат и да не се опитват да получат всички радости от партньора веднага, а да дадат възможност на отношенията им да се развият по естествен начин и постепенно.
Семейните Глигани ще получат от Кучето много възможности да направят семейния си живот истински образец за подражание. От тях се иска само да пренебрегват това.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Кон в годината на Кучето 

Плъх в годината на Кучето 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара