Юни започва с чудесен съвпад на Венера (богинята на любовта) и Слънцето (вие), чиято кулминация е прекрасното Новолуние на шести юни в Близнаци – знакът, управляван от картата Таро „Влюбените“. Прекрасно време за романтика, любов, взаимоотношения, творчество и всяка форма на изкуство, която има послание за споделяне.

Пълнолунието в Козирог на 22 юни се пада един ден след слънцестоенето и затова ще бъде по-интензивно от обикновеното пълнолуние. Чудесно време да извадите нещата на светло (Слънцестоене) и да се справите с родовата карма. Обърнете внимание около слънцестоенето на нови таланти, дарби или способности, които може внезапно да излязат наяве. Хората са склонни да мислят, че кармата между поколенията винаги е нещо негативно, но истината е, че тези кармични семейни проблеми, проявяващи се чрез вашите гени и епигенетика, съдържат и таланти и качества, които са били спечелени, развити и еволюирали от вашите предци. Вашата ДНК е библиотека с много различни книги, като не всички от тях разказват истории за травми и болка.

1 – 7 юни (Слънце съвпад Венера): Месец юни, кръстен на Юнона, богинята на брака и семейството, започва с прекрасен съюз на богинята на любовта Венера и управляващото сърцето Слънце. Ще излъчвате чар, сякаш насочвате самата Венера. Тази седмица е идеална за изкуство, връзки, финансови придобивки и нови приятелства, както и за социални възможности. Възползвайте се максимално от този хармоничен аспект.

1 – 6 юни (Юпитер тригон Плутон): Юпитер, който дава подаръци, и Плутон, който осигурява богатство, образуват хармоничен аспект. Този период е подходящ за засилване на страстта, интимността, магията, трансформацията и сексуалните изследвания. Ще се почувствате овластени и ще насочвате събитията във ваша полза. Идеално за инвестиции и мащабни проекти.

3 юни (Меркурий навлиза в Близнаци до 17 юни): Меркурий в собствения си знак е благоприятен за всички нас, тъй като подобрява комуникацията, търговията и изграждането на мостове. Информацията тече гладко.

4 юни (Меркурий в съвпад с Юпитер): Юпитер: перфектно за маркетинг, продажби, PR и стартиране на бизнес. Дясното и лявото полукълбо са в хармония, което ви дава цялостна представа за живота ви.

4 юни (Слънце в съвпад с Венера): Ден, изпълнен с любов и красота. Мощен ден за справедливост, честност и равенство.

6 юни (Новолуние в Близнаци): Благоприятно новолуние за започване на нов бизнес, за създаване на нова връзка, за подписване на документи, за стартиране на проекти и за превръщане в пратеник. Тази лунация е подсилена с любов, красота, хармония и справедливост.

8 – 10 юни (Слънце квадрат Сатурн): Празничните времена отшумяват, сега трябва да си платим задълженията. Усещане за ограничения и сдържаност. Въпреки че има нужда от дисциплина и действие, може да изпитате нежелание да се ангажирате. Бъдете наясно с тъгата и самобичуването. Наблюдавайте отношенията си с бащински фигури или шефове.

9 юни (Марс навлиза в Телец до 20 юли): Марс се движи методично, но постига резултати, като е обмислен, търпелив и упорит. Парите могат да дойдат само след упорита работа. Прекарвайте време сред природата, спортувайте на открито и се занимавайте с физически трудни форми на изкуство.

10 – 12 юни (Марс прави квадратура с Плутон, а Меркурий – със Сатурн): Двойни проблеми, които ни принуждават към действия, които предпочитаме да не предприемаме. Чувствате се така, сякаш се опитвате да гасите пожари, вместо да се движите напред. Възможни са конфликти и недоразумения. Бъдете нащрек за манипулации и злоупотреби.

14 юни (Меркурий съвпад Слънце): Яснота след бурята, някои лъчи на разума и логиката осветяват пътя ви. Добро време за маркетинг, писане и срещи със значими хора.

14 – 18 юни (Меркурий съвпад Венера): Настъпва яснота след бурята. Благоприятно време за изкуство и комуникация, както и за баланс между действие и приемане, мъжко и женско начало.

16 – 17 юни (Венера квадрат Нептун): Това не е лесен аспект, който поражда измами, илюзии, фантазии и лъжи в рамките на основните ви взаимоотношения. Бъдете бдителни по отношение на финансите, измамите или прахосването на пари.

16 юни (Венера в квадрат с Черната луна): Пазете се от негативна енергия, клевети и злословие. Всеки се чувства така, сякаш някой го гледа с лошо око. Освен това може да възникне напрежение от ревност и завист, както и престъпления.

17 юни (Меркурий навлиза в Рак до 2 юли): Меркурий става емоционален. Това може да помогне за семейно оздравяване, както и за възможности при сделки с недвижими имоти. В картите Таро този аспект е наречен „Трите чаши“ и може да предвещава сватби, партньорства, ангажименти и изобилие от емоционален обмен.

17 юни (Венера навлиза в Рак до 11 юли): В картите Таро Венера в Рак се нарича просто „Любов“. Няколко седмици, в които любовта може да разцъфти. Препоръчва се за подобрения в дома, преустройство на офиси или за придобиване на нова кола. Прекарвайте време в готвене, печене и градинарство.

20 юни (Слънцето навлиза в Рак до 22 юли): Честито слънцестоене! Един от четирите най-свещени дни в годината. Днешният ден е наречен „Вратата на човечеството“ – първоначалната концепция за кръщението и пречистването с водите на състраданието. През следващия месец всички ние сме Раци. Говорете повече, използвайки „чувствам“, вместо „мисля“, отворете сърцето си за семейството си и може би ще срещнете членове на семейството си от минали животи. Чудесен месец да ремонтирате и преустроите дома си, да се преместите, да заживеете с някого, да се сдобиете с нов имот или да създадете семейство.

21 юни (Меркурий в квадрат с Нептун): Предпазвайте се от липса на граници, пристрастявания и рецидиви. Има болести и летаргии, така че внимавайте. Измамите и илюзиите са навсякъде.

22 юни (Пълнолуние в Козирог): Потърсете приключване, особено по отношение на семейството и дома, както и на кариерата и професионалния живот. Вместо да избирате между дома и кариерата, опитайте се да намерите начини да ги съчетаете и интегрирате. Пълнолунието е предизвикано от Венера и Нептун, които размиват границите.

26 юни (Меркурий в тригон със Сатурн): Чудесен ден за острота на ума. Благоприятен за бизнес ангажименти, както и за контакти с инвеститори или хора с власт. Насърчават се дългосрочни проекти. Добра комуникация с шефове и авторитетни личности.

27 – 30 юни (Венера секстил Марс): Романтиката и творчеството процъфтяват, както и изкуството и страстта, като внасят хармония между мъжките и женските принципи.

29 – 30 юни (Сатурн в Риби): Ограниченията на Сатурн се засилват. Трудно е да се устои на изкушенията, особено по отношение на наркотиците или други форми на бягство.

29 юни (Черна луна във Везни до 27 март 2025 г.): На 29 юни (Черна луна във Везни до 27 март 2025 г.): Посещението на тъмната страна на Луната във Везни може да предизвика съдебни дела, конфликти с врагове, разводи, раздели, войни, дипломатически неуредици и скандали в политиката. Избягвайте да любопитствате или да се замесвате в чужди проблеми.

Източник Cosmic Navigator

Facebook Twitter Google+

0 Коментара