На 25 юни излезе на книжния пазар една разкошна нова книга, своеобразно продължение на темата “живота след смъртта” на основополагащите заглавия “Пътят на душите”, “Следите на душите” на Майкъл Нютон, и “Доказателство за Рая” на Ибън Алекзандър. Още с появата си на световния книжен пазар,

“Отвъдният живот на Били Фингърс”

предизвиква огромен интерес и вече успешно се нарежда сред световните бестселъри. Вече две години книгата е в челните места на класацията на “Амазон” за бестселъри, а сега можем да ѝ се насладим и на български език.

beyond-602060_640

Написана увлекателно и на достъпен език, книгата дава нова информация за живота след смъртта. Историята, разказана в нея, се основава на реални събития и със сигурност ще допадне на читателите и изследователите на темата “Живота след смъртта”.

Позволете на Били Фингърс да ви поведе на пътешествие до света, който ви очаква, когато напуснете земната си обвивка. Чрез сестра си Ани той ще ви пренесе в царството на възможностите, за да видите какъв е животът в света на Духа. Дошло е времето да се запознаете с духовния свят и Били е идеалният водач.

Джеймс ван Прааг, автор на „Разговори с небесата“

Древните гърци са имали специално име за хората, които са били задържани между този свят и отвъдния. Наричали са ги „вестители между световете“. Книгата на д-р Кейгън е отличен пример за този феномен.

Д-р Реймънд Мууди, автор на „Живот след живота“


Ani_final2
След като в продължение на десет години пише и изпълнява песни, Ани Кейгън става доктор по хиропрактика и открива частна практика в Манхатън.

Ани изучава йога и практикува интензивна медитация, привлечена от източните духовни традиции. Следвайки вътрешния си глас, тя изоставя забързания градски живот и успешната си кариера, и се заселва в Източен Лонг Айланд, в малка уединена къща край брега. Ани се връща към музиката и започва да посещава курс по творческо писане.

Докато пише първия си роман, нейният брат Били загива в катастрофа. Книгата й „Отвъдният живот на Били Фингърс“ описва

неочакваното и за нея общуване с покойния й брат,

и дава любопитно описание на отвъдния свят. Тя е още едно свидетелство за съществуването на други светове и за безсмъртието на душата.

Когато брат й Били внезапно умира, Ани е съкрушена. Тя се затваря в себе си и изпада в депресия, докато един ден не чува гласа на брат си. Така започва този необикновен диалог. В началото Ани си мисли, че има халюцинации или полудява, докато не получава многобройни доказателства за истинността на преживяването си.

Били е един от така наречените

„пътници между световете“,

известни още на древните гърци. Ролята им е да са посредници или вестоносци между царството на живите и царството на мъртвите. Задачата на Били е да предаде информация на Ани, а чрез книгата – на голям кръг хора, за това какво се случва след смъртта.

В книгата се говори за необятната и всеизпълваща Божествена любов, която е първата и най-съществена характеристика на отвъдния свят, в който не важат линеарните закони на времето и пространството.

Душата може да пътува между отделни светове и вселени,

да възприема времето по съвсем различен начин, да интегрира наученото и да си спомни своята истинска, божествена същност.

В отвъдното душите могат да надзърнат в „Книгата на живота си“ и като в холограма да видят всеки един миг от него, последствията от всеки избор, който са направили, както и отражението му върху всички околни. Още по-интересно е да проследят какъв би бил животът им, ако бяха направили други избори, ако бяха поели по различни пътища.

Едно е сигурно: няма грешни избори, а само научени уроци. Душата е вечна, тя само трупа опитност и израства.

Източник: svoizbor.com

Facebook Twitter Google+

0 Коментара