Козирогът е предопределен от звездната съдба да се грижи за материалното обезпечаване. Звездите изискват от родените през дните от 21 декември до 19 януари да трупат и кътат, да градят устойчиво и сигурно. Вероятно поради тази причина първата половина от живота им преминава тягостно, в напрегнат труд и целенасочени действия за постигане на финансова независимост.

horoscope-677900_960_720

Не по-малко време и усилия са необходими на всеки Козирог, за да осъзнае своето участие в процеса на взаимност в любовта и в секса. Сериозността, присъща на този знак и през годините на младостта, прави от първите му стъпки в секса трудна и непривлекателна задача. Вероятно затова е разпространено схващането, че представителите на знака Козирог не бързат да създават семейство, а гонят кариера. Разделите, които се случват в живота на Козирог, той възприема като генерални провали и се опитва да удави спомена за това с работа, увеличавайки професионалните си задължения.

Какви ще са отношенията на дамата Козирог според зодията на партньора й?

Овен

Толкова силна и толкова ненаситна комбинация. от която хвърчат искри. Те могат да разпалят огъня на любовта, но могат да взривят и страстта на ревността. Изпепеляващо и твърде малко плодоносно съчетание.

Телец

Те се разбират добре, стига да не са решили изцяло да посветят живота си на кариерата или на материалното. В такъв случай пъти­щата им, ако се пресекат, след това няма да се срещат често, а брак по снимка едва ли е реален съюз.

Близнаци

Известна е притегателната сила, свързваща противоположностите. Това би могло да е мотото на този съюз, но то едва ли може да гарантира неговия успех и дълготраен жи­вот. Ако обаче се създадат условия да се обвъроат на основата на секса, трудно нещо би могло да ги раздели.

Рак

Те няма да скучаят, но и ще бъдат винаги умо­рени от необходимостта да се доказват и налагат. Ако дамата е достатъчно далновидна и остави романтичният партньор да се занимава със семейството, голямата част от проблемите ще се решават от само се­бе си.

Лъв

Сияещият и готов да си комуникира Лъв сре­ща студенината (външната) на един серио­зен партньор. Вероятно това може да се приеме и като предизвикателство. Стига да открият общи интереси или хоби, тези два­ма души могат да заживеят в собствен свят и в идилична хармония.

Дева

Те са си толкова близки, че дори си доскучават по-често, отколкото сами биха желали. В много отношения Девата е по-прагматична и целенасочена и ако поеме ръководната роля в този съюз, бракът ще е не само щаст­лив, но и дълготраен.

Везни

Той иска да блести в обществото, но тя съ­що не се отказва да бъде на почит. Бързо и първо трябва да си пояснят един на друг, че целите им, макар външно еднакви, не се кон­курират. Ако не го направят веднага, едва ли ще продължат заедно в живота.

Скорпион

Те имат за какво да си говорят и да се окуражават. Сексът и емоцията са важни за Скорпиона, но имат и място в разбиранията на Козирога. Необходимо е само да бъде провокиран, за да ги изрази.

Стрелец

Колкото по-деликатно и бавно напредва към целта Стрелецът, толкова по-големи са шансовете да укрепи този съюз, който има потенциал за дълговечност.

Козирог

Любовта има тук съвсем конкретни и твърде материалистични измерения – например общи интереси към техниката или към архитектурата. От това обаче нейното очарование ни най-малко не избледнява.

Водолей

Те са толкова различни, колкото могат да бъдат двама души, произлезли от една и съща среда, но живели при различни условия. Разбират се, но не искат да си го признаят, защото всеки от тях иска да бъде по-успелият в живота.

Риба

Това е съчетание, обвързващо човека на романтичните мечтания с дамата на действието. Прекрасна комбинация за тези Козирози, които гледат на света не така, както обикновено са свикнали – отвисоко!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара