През 2019 година, Девите с право ще разчитат на помощта на Земната Свиня. Принадлежността на тези два знака към една стихия гарантира стабилност в живота. Обичайно сдържаните Деви ще станат по-открити, ще сменят обичайния си кръг на общуване, ще се научат да демонстрират своите емоции. Свободните представители на този знак непременно ще намерят своята половинка, а семейните ще укрепят отношенията си. Природната им грижовност ще ги предпази от вземането на погрешни решения, така че през 2019 г. няма да има сериозни причини за безпокойство.

Според любовния хороскоп, Девите ще се усетят леки и спокойни. По отношение на личните отношения, годината на Земната Свиня ще бъде достатъчно благоприятна.

Годишни хороскопи

Наистина, много ще зависи от поведението на самите Деви. Те често търпят неуспехи, заради своята придирчивост и твърде голямото внимание към детайлите. Девите трудно намират любими, защото не съответстват на високите им изисквания. Трябва леко да „отпуснете хватката“ и любовните ви отношения ще се оправят.

Любовен хороскоп за жените

Звездите съветват жените Деви да започнат годината с анализ на предишните си грешки, това ще им помогне да оправят личния си живот. Защото техният стремеж за идеални отношения нерядко довежда до разрив с любимия. Земната Свиня ще се постарае да им намери достойни половинки, но призовава Девите да бъдат по-търпеливи към чуждите недостатъци. Любовният хороскоп обещава на самотните жени главозамайващи романи, много от които ще стигнат до олтара още преди края на 2019 година. Омъжените Деви ще се убедят в любовта и предаността на своите половинки. На съпрузите им предстои заедно да преминат изпитанията, свързани с материални затруднения и неприятности в работата.

Как да намерите любовта и да сбъднете мечтите си?

През цялата 2019 година, самотните Деви трябва да бъдат готови за изненади от страна на Земната Свиня. Любовният хороскоп обещава среща със стари ухажори, отношенията с които са приключили твърде бързо. Доброжелателността и мекотата на Свинята ще помогне на жените Деви да оценят нейната преданост по достойнство. Напълно е възможен служебен роман, но трябва да разберете, че колегите и началството може да се отнесат с неодобрение към такива отношения на работното място. Наистина силните чувства и решимостта на Девите да доведат нещата до край, ще доведат до логичен завършък – пищна сватба в края на годината. В живота на представителките на земния знак ще се възцари мир и спокойствие, те смело могат да планират раждането на дете.

Укрепване на семейните отношения

Омъжените Деви трябва напълно да се концентрират върху своите половинки. Не трябва да обострят отношенията и да измъчват съпрузите си с претенции и ревност. Любовният хороскоп за 2019 година обещава щастие и хармония, но предупреждава: никакви случайни връзки. Всякакви опити да освежат отношенията като привлекат трето лице, са обречени на провал. Земната Свиня е любвеобилна и страстна натура, но винаги застава зад устойчивите бракове. Съпрузите могат да повторят своя меден месец или да се съсредоточат върху възпитанието на децата. Важно е намерите общо занимание, едно за двамата. Звездите обещават, че отношенията непременно ще се оправят, двойката ще може да преодолее семейната криза.

Раждане на дете

В живота на Девите, които мечтаят за попълване на семейството, се очакват сериозни промени. Земната Свиня ще се постарае да изпълни желанието на жените от този земен знак и към края на годината те ще могат да гушнат дълго очакваното си детенце. Любовният хороскоп за 2019 година обещава на Девите раждането на здраво дете. Отношенията със съпруга ще станат така хармонични, че Девите ще могат напълно да се концентрират върху отглеждането и възпитанието на детето. Всички стари обиди ще бъдат забравени, а страховете и съмненията ще изоставят Девите. Проблемите в службата ще останат на втори план. Майчинството ще помогне на жените от този знак да станат по-мъдри и по-търпеливи към чуждите недостатъци.

Любовен хороскоп за мъжете Деви

За мъжете Деви настъпва един от най-удачните периоди в живота. В годината на Земната Свиня те ще усетят такъв прилив на сили, че ще се справят с всички дела и ще намерят време за общуване с противоположния пол. Особено обнадеждаваща е прогнозата на 2019 година за ергените Деви. На тях им предстои да изпитат силни чувства. При това избраницата ще се окаже стара позната. Просто мъжът в този момент ще получи прозрение и изведнъж ще види всички нейни достойнства. Любовният хороскоп за 2019 година съветва семейните Деви да уважават съпругите си и да имат търпимост към нейните недостатъци. Особено благоприятен период за представителите на земния знак е лятото и началото на есента. Девите ще могат отлично да си починат в обкръжението на семейството.

Търсене на любима

Любовният хороскоп не обещава на свободните Деви ярки отношения в самото начало на годината. Съдейки по разположението на звездите, съдбоносната среща ще се случи не по-рано от пролетта и по-скоро през втората половина на годината. От сдържаните мъже, родени под този знак, трудно могат да се очакват романтични постъпки. Земната Свиня призовава Девите да станат по-разкрепостени, на тях не им достига лекота в общуването с жени. Ако ергените не бързат да се разделят със свободата си, може да планират сватбата за по-късен период. Но не трябва изобщо да се отказват от отношения, защото именно 2019 година е най-доброто време за поставяне на основата за щастливото бъдеще.

Семеен хороскоп

Земната Свиня прави всичко възможно, за да може влюбените двойки да не се разделят. Затова през 2019 година семейните Деви не трябва да се страхуват от предателства и измами. Обратно, „съпружеския възел“ ще стане още по-здрав. Но и самите мъже ще трябва да положат доста усилия за укрепване на семейните отношения. Любовният хороскоп за 2019 година съдържа предупреждение: мъжете Деви трябва да се въздържат и да не критикуват своята половинка, и най-важното – никакви изневери! Дори невинният флирт може да доведе до печални последствия, Земната Свиня няма да прости лекомисленото поведение. Затова пък, тя винаги ще помогне на любящите, грижовни мъже и бащи. Девите ще успеят да организират за семейството си незабравима почивка.

Продължение на рода

Девите са чудесни бащи, общуването с децата им доставя огромно удоволствие. Земната Свиня ще покровителства преданите на своето семейство хора, тя ще иска да зарадва мъжете от този знак. Любовният хороскоп за 2019 година обещава попълване на семейството на Девите. Тези събития, особено ще зарадват бащите, които имат стаж. Те отново ще преживеят незабравима гама от чувства. Девите, които току-що са се оженили, в началото може малко да се объркат, но скоро ще се „вземат в ръце“. За енергичните мъже от този земен знак няма недостижими цели, затова те много скоро ще започнат да къпят и да повиват бебето. Няма съмнение, че раждането на дете само ще укрепи семейните отношения.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара