Ведър и щедър на красота, идва месец юни. Като портал на лятото, песен на щурците, приказка на дългите дни и танц на Слънцето. Полезно хладен, всеотдайно топъл и пълен с усмивки и радост, юни ни напомня за средата на календарната година, в която имаме нужда от смели планове, надежда и фокус върху собствените ни приоритети. И нека те бъдат добри мисли, обич към нас самите, разбиране към другите и неподправена вяра в душата.

До рамото на ретроградния Плутон, в край на юни се присъединяват още две ретроградни планети. Сатурн ще забави ход след 26-и юни и три дни по-късно ще започне обратно движение. Това ще ни даде възможност в продължение на четири месеца и половина да ревизираме и преподредим плановете си. В края на месеца, Нептун ще забави ход и в началото на месец юли ще започне ретроградно движение, продължаващо до 10-и декември. Очаквайте месеци за повече усещания, силна интуиция и реализиране на творчески планове.

На 6-и юни, предстои разкошното Новолуние в знак Близнаци. Това ще даде възможност за родените на 5-и, 6-и и 7-и февруари, април, юни, август и октомври да сбъднат свои мечти и да си пожелаят щастлива и безоблачна година.

Сайтът на астролог Венета Матева

На 22-ри юни, Луната ще застане в точна опозиция на Слънцето и ще реализира Пълнолуние в 1 градус в знак Козирог. Това събитие ще засегне родените на 21-ви, 22-ри и 23-ти март, юни, октомври и декември, като им даде възможност да сложат край на токсични отношения и излишни дейности.

Ето конкретна информация според всяка зодия:

Овен

Овните трябва да бъдат активни до 20-и юни. Периодът до тогава им обещава бизнес възможности, запознанства, реализирани срещи и лесни преговори. Късмета ще бъде щедър за родените в първа декада, но умората в последните 10 дни на месеца ще ги помоли за почивка. Родените във втора и трета декада ще се радват на харизматичен, весел и изпълнен с положителни емоции месец.

Телец

Телците, могат да очакват активни на новини и развитие дни след 10-и юни. До тогава ще е спокойно, някак скучно и еднообразно. След тази дата родените в първа и втора декада могат да очакват раздвижване по стари сделки и успехи в професионален план. Родените в трета декада могат спокойно и с вяра да реализират планове и да правят своите нови избори. Няма какво да засенчи успеха им.

Близнаци

Близнаците са наградени с щастлив, весел и пълен с чудеса месец. Тяхната цел сега е да подредят мислите си и да степенуват приоритетите си. Всичко останало като с магична пръчица ще се превръща в реалност, а сбъднатите мечти ще дават плод и ще се множат. Пред всички Близнаци се отварят нови възможност, разбирателство в личен план, любов и хармония.

Рак

За Рачетата се очертава безоблачен, спокоен и уютен месец. До 17-и юни имат за решаване стари задачи и планове. Нищо няма да и им пречи и времето ще изисква тяхната воля, упоритост и последователност. След 17-и юни, ги очакват прекрасни преживявания, обич в личен план и разбирателство в бизнеса. Могат да очакват запознанства, финансови постъпления и нови възможности.

Лъв

Пред Лъвчетата стои забавен и пълен с идеи и възможности месец. До 10-и юни нищо няма да може да скрие усмивката ви, защото ще имате подкрепа от околните за плановете си, а късмета ще ви бъде верен приятел. След 10-и юни, облаче ще затъмни плановете на родените в първа и втора декада. Ще се отварят възможности, които ще изискват усилия, воля и постоянство. Родените в трета декада трябва да оглеждат за сродна душа и истинска любов.

Дева

Пред Девите се очертава сложен и изпълнен с предизвикателства месец.Съветвам ги да забавят ход и да ревизират плановете си. Късмета ще им се изплъзва и всичко започнато ще среща трудности. Месецът не е подходящ за нови начинания и изясняване на отношения. Изберете приятни занимания, срещи с приятели и ако е възможно се разнообразявайте с кратки пътувания.

Везни

Вихрушка от добро настроение, прилив на енергия и щастливи възможности ще настигне всички Везни през този месец. Родените в първа декада ще се радват на напредък в делата и отношенията. Родените във втора и трета декада ще се радват на обич, разбирателство и нови бизнес възможности. До 10-и юни, единствено родените в трета декада могат да изпитват затруднения, които след тази дата ще отминат.

Скорпион

Скорпионите най-накрай в този месец ще си отдъхнат от болести, трудности и предизвикателства.Предстои им по-гостоприемен и лек месец. Няма планети, които да ги подкрепят за нови приключения, но вече и нищо не засенчва светлината на деня им. Този месец е хубав за създаване на нови контакти, обмисляне на нови курсове, четене, писане и развитие на таланти. Наблюдавайте какво ви предлага живота и консервирайте идеи и щастливи спомени.

Стрелец

Най-сложен и противоречив ще е месеца за Стрелците. Тях съветвам да оставят настрани всичко важно и да изберат лекотата, спокойствието и почивката. Възможно е да се чувствате неразбрани, ядосани, изгубени и объркани в изборите си. Не взимайте важни решения, не влизайте в конфликти и се опитайте да гледате с обичайния ви оптимизъм на случващото се. Подарете си пътуване, почивка и време за мисли и решения, които да реализирате в края на лятото.

Козирог

За Козирозите, месеца ще бъде по-скучен и рутинен от предходния. До 10-и юни, е хубаво време да довършите изостаналите си задачи и сложите ред в графика си. След тази дата можете да се впуснете в нови предизвикателства, които смело да реализирате до края на есента. Месецът ще ви подхвърля идеи, ще води нови хора в живота ви и ще изисква вашите мъдри избори. Не се тревожете излишно за нищо и бъдете сигурни, че най-доброто предстои.

Водолей

Богато меню от радост, късмет и възможности е подготвил месеца за всички Водолеи. Сега морето ще ви е до колене, здравето ви ще е стабилно и любов ще дебне зад ъгъла. Подарък ви е месец юни. Щастливейте през него, берете плодовете на труда си и се доверявайте на късмета във всяко начинание.

Риби

За Рибките, предстои сложен и изпълнен с противоречия месец. Съветвам ги да не започват важни проекти, да не встъпват в бизнес партньорства и да внимават на кого се доверят и споделят. Месецът е хубав за почивка, пътувания, споделеност с близки хора и разгръщане на таланти. Не оставяйте дълго време сами и избягвайте изолацията. Ще се справите с тъгата си, ако останете активни навън и близко до природата

Ако се вълнувате каква е вашата мисия с избора ви на зодия в този живот и какъв е ресурса на Луната ви в рождената ви карта, препоръчвам моята книга „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“. В нея ще намерите цялата необходима информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни. За покупка на книгата може да получите информация тук.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара