Настъпва най-зеленият, свеж и вълнуващ месец от началото на годината. В компанията на повече пухкави облачета, слънчеви лъчи, палав вятър и градски шум, ни се иска да откриваме поводи за усмивки, надежда, разбиране, любов и уют. Така ще бъде и трябва да си го позволим, защото въпреки пъстрия астрологичен сериал, дирижиран от две ретроградни планети, ни очакват приятни изненади, динамика и откриване на нови хоризонти.

Сайтът на астролог Венета Матева

В ретроградно движение на 21-ви май предстои да навлезе планетата учител Сатурн. Нейното ретроградно движение ще продължи до 11-и октомври, между градусите 13 и 6, в знак Водолей.

Сатурн е планетата учител, господар на кармата

и уроците в живота ни. Тя всяка година става ретроградна за период от няколко месеца и изисква от нас да довършим делата си с повече мъдрост и постоянство. Използвайте този период да погледнете по нов начин това, с което се занимавате.

На 30-и май предстои да започне втората за годината ретроградна фаза на планетата Меркурий. Този период ще продължи до 22-ри юни. Използвайте времето за ревизия на започнати дела и избягвайте подписване на важни договори.

Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надежда ще погледнем към Слънцето.

До 21-ви май, Слънчицето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Телци, Деви и Козирози. Няма да подмине със своите подаръци и родените във втора и трета декада Риби и Раци. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение.

Повече почивка и липса на излишно натоварване трябва да си позволят в този период, родените под втора и трета декада Скорпиони, Лъвове и Водолеи. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 21-ви май, Слънцето ще носи

лекота, късмет и напредък в делата

на родените в първа декада Близнаци, Водолеи и Везни. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата.

Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Стрелци, Деви и Риби. Те трябва да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Говорейки за комуникация, движение, информация, разбирателство, срещи и дела ще се обърнем да видим какво ни предлага Меркурий.

До 4 май планетата на комуникациите ще раздава блага и радости на родените в трета декада Телци, Козирози и Деви. Те имат шанс да проведат полезни разговори и срещи, които в бъдеще да им донесат добри резултати и лично удовлетворение.

В първите 4 дни от месеца внимателни в преговорите и споделянето трябва да бъдат родените в трета декада Скорпиони, Лъвове и Водолеи.

Меркурий от 4 май до края на месеца ще носи вихрушка от информация, новини и възможности на всички Близнаци, Водолеи, Везни, Овни и Лъвове. Същите могат да очакват раздвижване в плановете, успешни срещи и получаване на необходима информация.

В този период предпазливи в споделянето трябва да бъдат родените под знаците Стрелец, Дева и Риби. Възможно е някои срещи да пропаднат, а други съвсем неочаквано да се състоят. Бъдете спокойни, че всичко, което се случва е само във ваша полза.

В търсене на любов, разбиране, хармония, финансови възможности и успехи, в личен и професионален план, нека се обърнем към предложенията на Венера.

До 10-и май, планетата на любовта и хармонията ще

раздава успехи и разбирателство

на родените във втора и трета декада Телци, Деви, Козирози, Риби и Раци. Периодът ще им донесе приятни изненади в личен план, хубави емоции, малки подаръци и успешни бизнес сделки.

Повече усилия за разбирателство и хармония в този период трябва да положат родените във втора и трета декада Скорпиони, Лъвове и Водолеи. Тях съветвам да отложат разговорите и решенията в личен план. В бизнес план ще се наложи да проявят търпение, дипломация и повече усилия.

След 10-и май Венера ще раздава любов и лекота в плановете на всички Близнаци, Водолеи, Везни, Лъвове и Овни. Те ще бъдат настигнати от сбъднати мечти, здраве и разбирателство. Ще се радват на осъществени планове, лекота и лично удовлетворение.

Лишени до известна степен от разбиране и подкрепа ще бъдат родените под знаци Стрелци, Деви и Риби. Тях съветвам да се радват на малките неща и да отложат уреждането на лични отношения за друг период.

Ако търсим енергия, заряд, бързо развитие и мотивация, трябва да погледнем към Марс, който през целия месец ще пребивава в комфортния дом на знак Рак.

Това положение ще донесе

енергия, мотивация и раздвижване в делата

на всички родени под знаците Рак, Риби, Скорпион, Дева и Телец. Времето ще бъде подходящо да довършите стари дела, но защо не и да започнете нови до 29-ти май, носещи ви повече радост и удовлетворение. Забавяне в делата могат да очакват Козирози, Овни и Везни.

На 11-и май ни очаква Новолуние, на 21 градуса, в знак Телец. То ще вдъхнови най-много родените на 11-ти, 12-ти и 13-ти: май, януари, септември, март и юни. Това магично събитие ще ни даде възможност да си пожелаем повече разбиране, любов и топлина във всяко начинание. Бъдете готови да си пожелаете сбъдване на най-съкровените си мечти свързани с любовта, разбирането, материалната сигурност и комфорт.

На 26-и май, на 5 градуса, ще се случи пречистващото пълнолуние, съпроводено с Лунно затъмнение в знак Стрелец. Какво по-хубаво от времето за анализ, почивка и осмисляне на важните неща. Това пълнолуние ще ни даде почва да си дадем сметка за ежедневните мисли и големите дела. Дали не е време да се освободим от собствените си ограничения и дали не е време да отплаваме в дълбоките води на живота ни, като сбъдваме мечти и осъществяваме планове.

Така магичен и изпълнен с варианти и възможности, новият месец ще очаква нашите мисли и действия за да го направим специален, значим и смислен.

Желая ви харизматичен, вълнуващ и топъл в сърцето и душата месец.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара