Попитали ли сте се защо сме на този свят? За да се усъвършенстваме и да раздаваме любов. А на това са способни единствено душевно чистите хора. Такива хора мислят позитивно, защото депресиращите мисли ги няма. Те са по-директни, по-открити към другите и уважават хората.

Напоследък все по-често има объркани хора, които търсят консултация за тежка депресия или душевна травма.
Човек трябва да подрежда приоритетите си. Сред тях на първо място е здравето. И принципът да го запазим и насочим в правилна посока е в събуждане на енергията. Човек трябва да е активен и да поеме инициативата за оздравяване на своя дух. Но има хора, които идват предварително заключени, и това блокира моята работа. Хората трябва да се доверят и да работим с две енергии в една посока. Когато хората крият в себе си негативните емоции, те, без да знаят, сами се натоварват!

Когато човек е двуличен – говори едно, а мисли за друго,

подсъзнателно се задръства, а това е условие за инсулт. Лошата мисъл е отрова, ние започваме да се тровим още от улицата, където напрежението, насилието и агресията не щадят никого. Продължава вечер с телевизионните психотрилъри и екшъни и тази психическа атака довежда човек до криза. Но понеже ние сме си хора упорити и инат – не вярваме в кризата: тя не може точно нас да стигне! И ако тази агресия не убива теб и нас, мозъкът блокира и ти я насочваш навън.

Така се стига до убийствата.

Затова препоръчвам вечер, вместо да се оставите да ви „довършат“ телевизионните екшъни, да направите медитация и да изкарате от главата си всички лоши мисли. Така ще заспите спокойни и пречистени.
Хванете енергията у децата си, докато са още съвсем малки, и я превърнете в нещо положително. В самоусъвършенстване, в градивни неща. Страната ни е благословена, хората са силно енергийно заредени и тази енергия трябва да се насочи правилно. А когато телата и душата са пречистени, интуицията се засилва, сензитивността се повишава и ние сме в състояние да го направим по най-успешния начин.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара