Годината на Тигъра ще бъде изпълнена със събития. Хороскопът за 2022 година показва, че Козирозите могат да срещнат истинската си любов, да узаконят отношенията, а след това да очакват и попълване на семейството.
А Козирози, които вече имат деца, могат да очакват много приятни моменти, свързани с тях. През 2022 година, те ще имат възможност да опознаят по-добре децата си, а също и да преживеят събития, свързани с техния успех и постижения.
Порасналите вече деца могат да се изнесат от дома и да започнат да живеят отделно, могат да доведат избраника си у дома или да си намерят работа и да заживеят като възрастни хора.

Всички промени ще бъдат щастливи.

Хороскопът за 2022 година обещава на Козирозите много романтични срещи. Козирозите ще бъдат заобиколени с внимание от страна на противоположния пол. Кръгът на общуване ще се разширява, в него ще се появят интересни или полезни хора. В същото време, някой от познатите, обратно, може да изчезне от обкръжението ви. Но вие ще преживеете тази загуба, осъзнавайки, че промените са само за добро.
Успехите на представителите на знака Козирог пряко ще бъдат свързани със сферата им на дейност.

Хороскопът за 2022 година обещава на Козирозите, най-големите перспективи да бъдат свързани с делата, които се осъществяват в интернет. Звездите ще ви окажат подкрепа в новите проекти, особено тези, с дългосрочна перспектива. Творческите представители на знака ще бъдат не по-малко успешни. Те ще имат възможност да постигнат популярност и да получат съществени приходи.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Хороскопът препоръчва, през 2022 година да не стоите дълго в службата. Почивката също е важна. И колкото по-разнообразна бъде, толкова повече шансове ще получат Козирозите да се запознаят с нови приятели или да намерят своята половинка. Затова не се отказвайте от предложенията, свързани с посещаване на културно мероприятие, празник или излет. Пътуванията могат да изиграят важна роля. Колкото по-активен начин на живот водите, толкова повече енергия за успех ще имате.

Хороскоп за 2022 година за жените Козирог

Годината на Тигъра ще ви научи внимателно да планирате времето си. Хороскопът за 2022 година съветва жените Козирози да намерят компромис между личния и служебния живот. Упоритите представителки на този знак често зациклят върху преследването на конкретна цел. Но при това, те забравят, че другите сфери изискват не по-малко внимание. И, ако напълно се отдадат на работата си, през 2022 година могат не само да не подобрят личния си живот, но и да загубят това, което имат. Плутон ще ги подтикне към вътрешни промени. Те могат да станат радикални, ако не започнат да се променят.

Най-наситеният период на годината ще бъде пролетта. На Козирозите ще им се наложи да бъдат активни, за да обърнат ситуацията в своя полза. Промените могат да бъдат както съзидателни, така и разрушителни. Пределната концентрация и инициативността ще ви помогнат. За съжаление няма да бъде възможно да преживеете промените като се „притаите“.

Лятото и началото на есента ще преминат под влиянието на Сатурн. Той ще окаже влияние на ценностите и приоритетите ви. Хороскопът за 2022 година показва, че за жените Козирози са възможни затруднения с възприятията. Не винаги околните ще успяват да ги разбират и приемат, както на тях би им се искало. Не трябва да упорствате. Сатурн играе продължителна роля и е напълно вероятно, в края на септември ситуацията да се разреши сама.
Годината е свързана с тясно общуване с роднините. Внимателно се отнасяйте към ситуациите, когато се нуждаят от помощ. Възможно е просто да ви манипулират. Това се отнася както за финансова помощ, така и за решаването на чужди проблеми. Козирозите трябва да се научат да отказват.

През пролетта, финансите ви ще се нуждаят от повишено внимание. В този момент трябва да се постараете да живеете според доходите си, без да използвате кредити. Подобряване на финансовата сфера е вероятно в средата и края на лятото.

Хороскоп за 2022 година за мъжете Козирог

Водещият стимул за представителите на този знак ще бъде одобрението на околните. Хороскопът за 2022 година показва, че мъжете Козирози са самоуверени и могат да поемат отговорност за близките си, затова, за тях е важно да постигнат успех и да получат положителна оценка за действията си. Козирозите ще имат достатъчно енергия, за да постигнат целите си. Трябва да бъдат внимателни към запазване на репутацията си през първия месец на 2022 година, а също през април и юни.

Могат да извършат действие, което да бъде оценено от околните не така, както са планирали и това да нанесе удар по общото впечатление, произведено до момента от тях. Добра подкрепа ще им окажат близките и роднините. Ще повишат своята самоувереност. Хороскопът показва, че Козирозите трябва да ценят отношенията, които имат, макар че през януари 2022 година могат да усетят известно охлаждане.

Отдръпнете се от битовите проблеми, не акцентирайте вниманието си върху тях. Но и не се опитвайте да се потопите напълно в служебните въпроси, защото в противен случай е вероятен нервен срив и то още през март.
През лятото и есента можете да се доверите на интуицията си. Хороскопът за 2022 година уверява Козирозите, че тя ще им подскаже изход. Голяма е вероятността от развитие на бизнеса или израстване в службата. Голяма роля в това ще изиграят партньорите.

Любовен хороскоп 

Първите няколко месеца са подходящи за начало на роман. Любовният хороскоп за 2022 година обещава на Козирозите общителност и красноречие, околните с удоволствие ще слушат думите и препоръките ви. Затова, бъдете повече с хората. Макар че, вие можете да се запознавате и в интернет. Именно с начина на изразяване на мислите си, можете да привлечете потенциалния партньор. Ако учите, точно там може да бъде мястото на вашето запознанство. Това би могло да се случи и на пътя, в обществения транспорт, в задръстването, например. Или ще качите някого в колата си, или ще повикате такси и водачът ще се окаже мъжа/жената на вашите мечти.

Но трябва веднага да се подчертае, че януари 2022 не е подходящо време за сериозни запознанства. Ако искате просто закачка, давайте. През януари, също така, могат да се появят стари познати. Старайте се да не взимате присърце тези срещи. Когато месецът приключи и този познат ще се изпари. Затова пък февруари 2022 е отличен месец за запознанства за Козирозите, особено последните десет дни.
Следващият добър месец за среща с потенциалния партньор ще бъде декември. Особено за Козирозите, родени в последните десет дни на знака.

През май, Юпитер ще бъде в 4-ти дом за Козирозите. Това време може да се определи като най-благоприятното за семейните двойки. На първо място ще бъдат грижите по дома и проблемите на близките, които ще се решават с лекота. Атмосферата в дома ще бъде активна, продуктивна.
Лятото ще може да се отправите с цялото си семейство на почивка. Ще ви бъде приятно заедно. Възможна е смяна на жилището с цел разширяване, покупката на друг недвижим имот или някакви благоприятни промени в семейните отношения. Единственото, което може да засенчи семейната идилия са разногласията по повод парите.

Кариерен хороскоп 

За успеха е важна самоувереността и наличието на конкретна цел. Хороскопът за 2022 година предлага на Козирозите да повярват в себе си и упорито да преследват целите си. Но преди да тръгнете, определете направлението, защото звездите ви предлагат два диаметрално противоположни пътища. Първият е предназначен за тези, които не смятат да живеят без звездна кариера. Независимо дали става дума за висшестояща длъжност, разширяване на собствения бизнес или за повишаване на статуса. Във всички случаи, заради това ще се наложи сериозно да поработите и е възможно дори в ущърб на личния живот. Успехът ще дойде към края на годината.

Вторият път е по-малко перспективен. Хороскопът показва, че няма как да стане да си плувате просто по течението. Пасивността ще ви доведе до материални загуби, нарушаване на задълженията, проблеми с ръководството. Козирозите ще бъдат зависими от решенията на околните и това ще им донесе много разочарования.

Хороскопът препоръчва на Козирозите да се концентрират още от първия месец на 2022 година. До март е по-добре да не попадат пред очите на ръководството и да не се опитват да презентират своите идеи, не се препоръчва да работят над нови проекти. Най-добре е да довършат вече започнатите.

Ако се сдържате, няма да се получи, трябва, до голяма степен, да се доверявате на интуицията си и да гледате на ситуацията по-мащабно, по възможност – нетрадиционно. Нетривиалният подход може да се окаже неочаквано успешен.
Промените ще дойдат в началото на пролетта. Делата ще се наредят сами и на Козирозите няма да им се наложи да полагат особени усилия, за да убедят когото и да било в своята правота. Краят на март е подходящ за делови преговори.

В началото на април може да пристъпите към сключване на сделка. Козирозите ще блестят, ще постигнат заслужена популярност в очите на колегите си. Всички намерения ще дадат резултати, единствено трябва внимателно да ги формулирате. Месецът ще бъде удачен и за вложения, ориентирани към перспектива. Подобряването на материалното положение ще бъде сериозно усетено в средата на есента.

Здравен хороскоп Козирог

Козирозите ще бъда бодри и изпълнени със сили. В годината на Тигъра, те ще могат всичко да постигнат, разбира се, ще бъдат длъжни да се отнасят внимателно към своето здраве.

Хороскопът за 2022 година предупреждава Козирозите, че прекаления работохолизъм води до повишена умора. Това може да се отрази негативно на състоянието на нервната система. Затова е важно Козирозите да се сещат за почивката си. Дори, ако не ви стигат силите или средствата за дълго и мащабно пътуване, няколко дни, в обществото на семейството или с близки приятели, ще способства доброто физическо състояние.

Напрегнат период ще бъде зимата и началото на пролетта на 2022 година. В това време съществува голяма вероятност от получаване на травми. Затова е по-добре да се откажете от екстремните видове спорт и да отделяте повишено внимание към възможността за получаване на битови или производствени травми.

Хороскопът за 2022 година препоръчва през февруари, Козирозите да отделят време за профилактична диагностика. Дихателната и сърдечно-съдовата системи могат да предизвикат притеснения. Планетите предлагат да преразгледате начина си на живот, да прекарвате повече време на въздух и да преминете към здравословно хранене. Не по-малко важен е добрият сън.

Лятото е подходящо за укрепване на имунитета. Хороскопът предлага да прекарвате повече време сред природата. Всеки има различни възможности – някои ще отидат на море, други ще прекарат време, излизайки периодично на извънградски пикници. Приветства се престоят в санаториум на тези, които имат хронични заболявания.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара