Ярки събития и неочаквани промени очакват Близнаците през 2022 година. Възможно е да изхитрите съдбата и да промените кармата, но само при условие, че често ще се вглеждате в миналото. Оправяйте грешките, но не съжалявайте за нищо.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Хороскопът за 2022 година предсказва на Близнаците подреждане на любовната сфера. Много ситуации ще се случват именно така, както на вас би ви се искало. Но, ще има моменти, които ще бъдат неочаквани и неприятни в личния ви живот. Важно е да бъдете уверени и активни, за да привлечете успех в материалната област. Ако ви предлагат нова длъжност, разгледайте я от всички страни.

Ако решите, че ще се справите, съгласете се. Погледнете се отстрани, променете се и не игнорирайте подредеността.
В годината на Тигъра, Близнаците трябва да се насочат към духовно израстване. Не е изключено пътуване до места, които да ви помогнат да изчистите съзнанието си и да се изпълните с вдъхновение. Това може да бъде поклонничество, почивка в санаториум или пълно уединение.

Хороскопът за 2022 година съветва Близнаците да укрепват физическото си здраве. Важно е повече да си почиват, да си вземат отпуска и да избягат от шумния град. Тези, които планират бременност, трябва да спазват режим в ежедневието, да променят работния ритъм и по-често да бъдат на чист въздух. Спазвайте дистанция от хората, работете от дома, всичко ще ви бъде от полза за организма.

Близнаците ще изберат работа в социалната служба или ще се заемат с духовно изчистване. През 2022 година им предстои добре да поработят над себе си, което ще им помогне да променят възгледите си за света. Добре е да се запишете за йога. Заемете се с медитация и езотерика. Някои ще решат да сменят местожителството си и да отпътуват в чужбина.

Хороскопът за 2022 година предсказва на Близнаците занимания с някакви секретни дела. Благодарение на голямата си интуиция ще успеят да разкрият тайни. Не е изключено връщане в живота им на хора, с които някога са се разделили.

Хороскоп за 2022 година за жените Близнаци

Жените Близнаци искат свобода на действие. И ще получат всичко, за което мечтаят. Но само, ако са наблюдателни и притежават умения да анализират случващото се.

Хороскопът за 2022 година обещава на жените Близнаци различни събития в живота. Бъдете готови за приключения, нови срещи и интересни умозаключения. Не губете оптимизма и чувство си за хумор, а егоизма и самолюбието трябва да изключите.

Страстни чувства очакват жените Близнаци през януари, но могат да останат без отговор. Затова пък, през лятото и есента, жените от този знак ще срещнат своята „половинка“. Той ще бъде достоен и приятен при общуване.

През годината ще имате много работа. Не се страхувайте от трудностите и новостите, отговорността и ангажираният подход ще ви доведат до успех.

През юли 2022 година ще се появи стабилност във финансите. Не бързайте да харчите всички средства за покупка на скъпи вещи. Парите ще бъдат необходими за по-важни дела, за ремонт на дома или за покупка на ново жилище.

Хороскоп за 2022 година за мъжете Близнаци

Главозамайващ успех в работата и в кариерата! Мъжете Близнаци ще заемат „своето място под слънцето“, ще се изкачат по кариерната стълбица. Само се пазете от подмолните действия на партньорите си. Не всички са готови да ви подкрепят.

Хороскопът за 2022 година съветва Близнаците да бъдат деликатни в обществото, да анализират всичко и да не се „палят“ напразно. Желанието им да управляват всичко, може да ги „подхлъзне“ в най-важния момент. Излишните амбиции и честолюбието ще навредят на професионалното израстване. Но се пригответе за това, че ще се наложи много да работите. Само усърдието и педантичността ще отворят пътя ви към върха.

В началото на пролетта, Близнаците трябва да бъдат целеустремени. Всички планове ще се осъществят в живота. Ако не мързелувате ще получите ново място в службата и перспективни проекти. Ще можете да съсредоточите вниманието си върху неща, които водят към финансово забогатяване. Средата на есента ще се окаже напрегната, но и това ще успеете да преживеете.

Хороскопът за 2022 година обещава на Близнаците хармонични отношения с роднините и семейството. Комфортната обстановка у дома и решаването на битовите проблеми ще ви придадат повече самоувереност. През септември не забравяйте да се погрижите за тези, които са по-възрастни и се нуждаят от подкрепа.

Любовен хороскоп за 2022 година за Близнаци

През миналата година, много от Близнаците са устроили своя личен живот – сключили са брак, започнали са роман, намерили са нови приятели или са организирали делово сътрудничество.
Хороскопът за 2022 година съветва Близнаците да не спират на постигнатото. Ако сте сами и в полезрението ви има човек, към когото изпитвате чувства, то трябва да се сближите на духовно ниво.

Някои Близнаци ще бъдат насочени към мимолетни сексуални връзки, но, ако това им носи удоволствие и комфорт, ограниченията са безсмислени. Важно е да се вслушвате в сърцето и интуицията си. А тези, които многократно са разрушавали отношенията си, по собствена вина, трябва да включат разума си. Ето в тази ситуация е нужно да бъдете внимателни при интимна близост.

Хороскопът за 2022 година предсказва на самотните Близнаци доста възможности да срещнат „своя“ човек. Това може да бъде служебен роман, неочаквано сближаване на отношенията с приятел/ка или с високо поставена особа. Възможно е връзката да възникне в медицинско учреждение или в офиса, където работите. Тези, при които отношенията започнат в средата на пролетта, ще могат да им се радват дълго.

Възможен е втори брак с нов избраник/ца, който/която ще ви впечатли с интелект и бурен темперамент. Това ще бъде истински зряла личност, носеща стабилност и надеждност.
Но, ако вече сте имали два брака, то не трябва да разчитате на трети в този период. Починете си, акцентирайте на личния ръст и едва след това мислете за устройване на личния живот.

Хороскопът за 2022 година предсказва благоприятен период на Близнаците, които вече имат семейство. Бъдете готови за това, че през май, порасналото ви дете ще съобщи, че ще се жени. Избраникът/избраницата може да бъде по-възрастен/по-възрастна. Не е изключено синът/дъщерята да изберат да живеят на семейни начала. Не нагнетявайте обстановката, за да не се разрази дълготраен конфликт между вас. Нека решението остане тяхно, нали вече са възрастни хора, отговарящи за своите действия.

Кариерен хороскоп за 2022 година за Близнаци

Хороскопът за 2022 година съветва Близнаците да преразгледат своите планове и цели. Работата над себе си е най-трудната, но ще се справите.

Силната подкрепа на Уран през този период, ще промени коренно възгледите ви за много неща. Разпределяйте енергията си, за да не отстъпите точно, когато не трябва.

Близнаците ще отделят повече време на работата и за укрепване на материалното положение. В средата на лятото ще бъде добре да се вслушвате в интуицията си, за да получавате ценни съвети и да не се затрупате с проблеми. Не е изключена помощ от човек, на когото винаги сте се доверявали.

През 2022 година е важно да контролирате всичко, с което се занимавате, особено вътрешното си състояние. Не се отричайте от тези, които са ви скъпи и винаги са ви били опора. Много недоразумения могат да възникнат, заради вашата недоверчивост. Близнаците ще се съмняват не само в приятелите и колегите, но и в собствения си професионален опит. Добре е да намерите съмишленици, които са по-самоуверени. Нептун ще ви подари вдъхновение, което ще доведе до духовно и творческо развитие. Хороскопът за 2022 година препоръчва на Близнаците да търсят в себе си мотивацията, за да се движат напред.

Ще успеете да решите въпроси, свързани с наследство, ще разпределите правилно ресурсите. Трябва да бъдете много внимателни с парите. Връщайте дълговете си, бъдете пестеливи и оставяйте пари „за черни дни“.

Хороскопът за 2022 година съветва Близнаците да обърнат внимание на битовите въпроси. Действайте заедно със съпруга/та или с партньора/ката, за да запазите натрупаното и да не загубите някои ценности.

Важно е да не рискувате и да не харчите пари за неща, които са много скъпи. Плутон ви гарантира големите загуби, ако бъдете лекомислени и харчите безумно. Също така, трябва да затворите темата „капиталовложения“. Сега не е време да се надявате на големи печалби.

Здравен хороскоп за Близнаци за 2022 година

Близнаците трябва да обърнат внимание на всичко, което засяга храненето и дейността на стомашно-чревния тракт. Ако не спазвате режим и тъпчете организма си с всичко, проблемите със здравето ще се появят още в началото на 2022 година. Откажете се от похапванията, тежката храна и алкохола.

Хороскопът за 2022 година предсказва на Близнаците обостряне на хроничните болести през февруари. Трябва да се консултирате относно съдовете, гръбначния стълб и ставите. Обличайте се добре в студения сезон, за да не се простудите. Усложненията могат да бъдат сериозни и е възможно да попаднете в болница.

През май, Близнаците могат да получат отравяне, ако игнорират качеството на продуктите. Изключете експериментите и самолечението, обръщайте се бързо към лекар. От мазното и тестеното изобщо се откажете, за да запазите фигурата си стройна.

Лятото се заемете с укрепване на имунната система. Движете се повече и излизайте често сред природата. Тичайте, когато времето е хубаво, правете закаляващи процедури!

През есента на 2022 година ще бъде полезно да изчистите организма си и да се придържате към диета. Ако искате да намалите теглото, ще ви помогнат редовните физически упражнения и намаляване на количеството на храната. Отчитайте калориите.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара