Телците през 2021 година трябва да бъдат пример за подражание. При това както в службата, така и в семейството. Можете да се свържете със социалните служби за подкрепа, с адвокати и началници. Плановете и идеите с лекота ще се претворят в живота. За съжаление, времето за реализирането им ще бъде много малко. Трябва да имате план за всичко, с което се заемете.

Според хороскопа за 2021 година, както и по-рано, Телците ще бъдат подкрепяни от Плутон, Уран и Нептун. Но Сатурн и Юпитер ще затрудняват движението им напред.
Дори и на Телците да не им харесва връщането в миналото, ще се наложи. Изоставените, някога, проекти, недовършените и нереализираните планове – всичко това трябва да се вземе под внимание. Съществува невероятна възможност да се издигнете нагоре по кариерната стълбица.

Месечни хороскопи

Не я изпускайте, защото после ще съжалявате. Освободете ума си от старите принципи и бъдете открити за всичко ново.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на семейните Телци да се задълбочат в битовите и финансовите проблеми. Има ги, при това доста големи. Постарайте се да съвместявате работата и дома, за да нямате конфликти с близките си.
Интуицията ви чувствително ще се обостри, което ще ви помогне да изтласкате неприятностите на заден план. По отношение на парите, не бъдете алчни, бъдете щедри и искрени. Помнете, че това, което дадете, ще се върне към вас преумножено.

През 2021 година, много Телци ще успеят да приложат теорията на практика. Това е рядък случай за тези, които са заети с личен бизнес или са се задълбочили в творчеството. Стремете се към всичко, което открива перспективи за бъдещето. Не тъпчете на едно място, бъдете смели и уверени. Ако започвате нови проекти, обмислете ги добре.

Хороскопът за 2021 година съветва Телците да бъдат самостоятелни, когато се отнася до деловата сфера. Не се надявайте на късмета, на колегите или на деловите си партньори. Във всички начинания, в екипната ви работата и в общуването трябва да проявявате самообладание. През 2021 година не се препоръчва да бъдете прекалено инатливи и да проявявате лидерските си качества. Помнете, че при такава позиция от ваша страна, авторитетът ви рязко ще падне.
Телците винаги ще бъдат интелигентни и практични, така че не трябва да се страхуват от промените. Кажете си „Трябва!“ и правете всичко, което се окаже в зоната на вашето внимание. Успехът е на страната на смелите и упорити личности, но амбициите трябва да държите под контрол.

2021 година ще бъде отлична за всички, които намалят егоистичните си желания и обградят близките с грижа и любов. Телците трябва да станат по-откровени и меки в изразяването на чувствата си. Не мислете, че се опитват да ви излъжат, обратно, внимателното отношение ще ви позволи да привлечете към себе си само най-доброто.

Ефективно ще преминат начинанията, които са насочени към възстановяване на загуби, получаване на обезщетения и плащания. Често ще ви се налага да ходите по различни инстанции, да се притеснявате и да търсите „своето“.

Хороскопът за 2021 година не препоръчва на Телците да отлагат, каквото и да било, „за утре“, ще бъде глупаво. Не се ядосвайте, ще намерите сили и време, за да реализирате всички планове. Важно е да бъдете отговорни и дисциплинирани, да не намалявате темпото на работа.

Финансовата сфера няма да се окаже прекалено трудна, затова си позволете покупки за дома, пътешествие и различни развлечения. Само не прекалявайте с активната почивка, за да не се отрази негативно на здравето ви.

Ръководителите Телци, през 2021 година, трябва да бъдат строги към себе си, а не към подчинените. Положението ще бъде такова, че висши личности ще се ръководят по вас. Ярък пример на вашата дейност ще доведе до поразителен успех и признание. Хармонични ще се окажат отношенията ви не само с партньорите, но и с приятелите, роднините.

Телците през 2021 година трябва да се пазят от взимането на необмислени решения. При вас съществува такъв недостатък, борете с всевъзможни методи с него. Славата и известността могат да ви замъглят мозъка, бъдете внимателни. В личния живот всичко ще се получи така, както желаете.

Бъдете търпеливи и сдържани, не бързайте с изводите. Що се отнася до оформянето на документи за покупка или продажба на жилище, или за наследство, тук няма да има причини да се ядосвате. Всички въпроси ще се решат по най-добрия начин, без забавяне и неприятни ситуации. Учените, педагозите и журналистите трябва да се отнасят внимателно към писането на статии. Могат да ви обвинят в плагиатство.

Хороскоп за 2021 година за мъжете Телци

През 2021 година, мъжете Телци ще искат да се реализират в различни направления. Техника, изкуство, дърводелство – навсякъде ще бъдете във вихъра си. Интересно е, че и съмишленици ще намерите. Заедно ще успеете да осъществите най-гениалните идеи в живота. Добре е да изучавате чужди езици, да рисувате, да съчинявате и творите без предел. А през пролетта на 2021 година ще ви трябва кредит. Естествено, за всички замислени проекти е нужен капитал. Смело взимайте! След като бизнесът ви „се разгори“ ще получите големи приходи и ще върнете всичко на банката.

Хороскопът за 2021 година обещава на мъжете Телци пътешествие през лятото. Решете сами кой месец да изберете за пътуването си, всяко време ще бъде удачно и приятно за почивка. Самотните представители на знака ще имат зашеметяващ роман, вероятно с продължение. Важно е да внимавате за здравето си, да не се претоварвате психически и физически. Помнете, че лечението в днешни дни е скъпо удоволствие.

Хороскоп за 2021 година за жените Телци

Не може да се намери по-реалистична млада дама. Само на Телците е присъщо да гледат света честно и без излишни притеснения. Това е чудесно и означава, че годината няма да им донесе особени катаклизми. Ще преобладава логиката, успехът ще ги съпровожда навсякъде, а самочувствието няма да подкопае плановете им.

Хороскопът за 2021 година обещава на жените Телци динамичен живот, ярка магистрала от събития, срещи и признания. Не трябва да се притеснявате и за финансовото си състояние. Ако имате идеи, ще се появят и големите доходи. Между другото, допълнителната работа е добре дошла, ако не вреди на обичайния ви график на живот.

Жените, родени под този знак, през 2021 година трябва по-често да се виждат с роднините си. Особено, ако живеят далече, а срещите основно се случват по телефона или по скайпа. Интернет не може да замени „живото“ общуване. Проявете загриженост за тези, които са възрастни. Не се притеснявайте да звучите съпричастно и искрено, това са нормални качества.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на жените Телци да се замислят за външния си вид. Ако леко коригирате стила си, запишете се за козметик и смените гардероба си, ще бъдете още по-привлекателни и млади. Възможно е много жени да имат ниско самочувствие. Но това е само временно явление, което може да бъде коригирано чрез самообразование, йога и четене на полезна литература.

Важни аспекти в живота на Телците през 2021 година

През 2021 година, Телците, най-накрая, могат облекчено на въздъхнат, старите проблеми ще бъдат решени. Но все още ще усещате отзвука на стреса и чувството за опасност. Постарайте се да приключите всичко, което сте започнали миналата година. Не трябва да се надявате на случайността, а във всяка работа да полагате максимално усилия.

Екстремностите, авантюрите и риска не са за вас. Непременно планирайте отпуската си за топлото време, за да прекарате свободното време сред природата.
Хороскопът за 2021 година съветва Телците да си намерят още една работа, особено, ако често, заради финансите, възникват разправии с любимия човек. Но не преследвайте милион евро заработка, най-добре правете това, което умеете и не мързелувайте. Ако сте честни, ще признаете, че имате такава слабост – да съзерцавате и мечтаете, гледайки тавана. Ще се наложи да станете, да си облечете костюм и да сте готови за професионални подвизи. Например: спомнете си за старото си хоби и го реализирайте напълно. Тогава ще получите и морално удовлетворение, и пари, и признание от влиятелни хора.

През 2021 година се научете да пестите, не парадирайте с парите си без мярка. Дори в джоба си да имате много пари, отделете ги за спешни покупки – за семейството и дома. Ще се наложи да забравите за луксозния живот, пътуванията и скъпите тоалети. Огромна и неоценима подкрепа, Телците ще получат от стар приятел. Но, заради това, ще се наложи да изслушате неговата дълга тирада и да вземете участие в някакво голямо събитие. Сътрудничеството ще ви донесе добри дивиденти.

Хороскопът за 2021 година съветва Телците да се хранят с продукти, които укрепват имунитета. Тук пестеливостта не е уместна, защото ще подкопаете здравето си. На вас няма да ви бъде трудно да правите това, защото обичате вкусната храна. Не забравяйте и за духовното хранене, четете философска литература. Непременно ходете на църква, преразгледайте вижданията си за личните ценности и за света, като цяло.

Удачни сфери на дейност за Телците през 2021 година

Хороскопът за 2021 година обещава на Телците истинска главоблъсканица в професионалната сфера. Ще гадаете по листенцата на маргаритката – ще бъде или няма да бъде. Но това едва ли ще ви помогне, защото ефективни ще се окажат само реалните действия. Без каквито и да било претенции и илюзии се захващайте с всичко ново. Ако имате опит, непременно всичко ще ви се получи. Още повече, че отличителна черта на Телците е деликатния им подход към всяко дело. Не очаквайте бързи резултати в работата и бързи финанси. Важно е да не унивате и да разчитате само на себе си.

Поставените цели трябва да бъдат постигнати, но не с цената на собствената ви чест или лицемерие. Не трябва да избързвате, ситуацията може значително да се изостри. Но не заради нещо конкретно, а заради собствения ви мързел. През 2021 година трябва всячески да избягвате онова, което ви тласка към рутината. Удачно ще се развие материална ситуация, след което ще искате да започнете собствен бизнес. Но бъдете внимателни при влагането на пари, за да не останете без пукната стотинка.

Хороскопът за 2021 година предсказва на Телците голям авторитет сред приятелите и колегите. Но това при условие, че се заемете с благотворителност и окажете искрена помощ. Борбата с конкурентите ще подчертае вашата решителност и силата на духа ви. Но трябва да се справите с ината си, защото може да навреди при постигането на целите ви. Не забравяйте за почивката, трябва да пазите здравето си.

Излизайте сред природата дори в хладното време, защото глътката чист въздух ще ви даде прилив на енергия.
Телците по натура не са кариеристи, но през 2021 година при тях ще се появи желание да постигнат успех на всяка цена. Помнете, че този път е трънлив и труден. Заобикаляйте „острите ръбове“, наблюдавайте партньорите и се пазете от провали. Ако искате да живеете в лукс и да се чувствате комфортно, за това ще се наложи доста да поработите, поне за десетима. Съдбата ще ви подхвърли възможности за успех, но за тях трябва да се хванете не само с ръце, но и със зъби.

От какво да се пазят Телците през 2021 година?

2021 година ще се стори на Телците като някакъв изпитателен срок. Служебните въпроси ще застанат пред вас така твърдо и сурово, че няма да е възможно да ги решите сами. Това не означава, че трябва някой да ви помага финансово или да ви осигури кариерата наготово. Ще се наложи да работите от сутрин до вечер, за да се утвърдите в професионалната сфера. Времето за развлечения ще бъде изключително малко. Важно е да се отнасяте отговорно към новите проекти, да не изоставяте старите си дела и да не закъснявате с нищо. Хороскопът за 2021 година предсказва успех на Телците, но цената му ще бъде доста висока.

На Телците не им липсват нито инат, нито амбиция, но когато сте в екип, се постарайте да ги скриете по-надалече. Обратно, добавете внимание и култура в общуването, за да не затънете в спорове и конфликти. Много ще искат да „пробият“ вашата стабилна „черупка“, не позволявайте да ви манипулират. Независимо от лошото време и финансовите загуби, бъдете оптимисти. Помнете, че „светлината идва когато е най-тъмно“.

През 2021 година на Телците им предстои да разрешават някакви трудни въпроси, отнасящи се до пари, наследство и бизнес – партньорски отношения. Доверявайки се на личното си обаяние и богатия си опит, ще успеете да повишите авторитета си, макар и не веднага. Но помнете, че амбициите и претенциите не са най-добрите съветници при общуването с близките ви хора. Оставете ги пред прага на дома, за да запазите комфорта в отношенията. В службата също контролирайте емоциите, ако планирате съвместен проект.

Хороскопът за 2021 година предсказва на Телците трудно бреме, когато депресията ще ви хване за гърлото. Опитайте се да я преборите с всякакви средства, за да продължите уверено напред. Преодолявайки трудностите и неравностите по пътя, ще успеете да постигнете желаните цели. Успехът ще съпътства Телците, които се занимават със строителство, архитектура, политика, научни изследвания и юридически въпроси.

Телците през зимата на 2021 година

2021 година е добро време за самореализация и въплъщение в живота на най-ярките планове. Ще има от всичко: кариерни въпроси, нова работа, среща с любим/а. Още през зимата ще започнат да сбъдват желанията ви. Съдбата широко ще ви усмихне и неприятностите ще си отидат. Само бъдете максимално активни и наблюдателни, за да не изпускате нищо от поглед.

Хороскопът за 2021 година съветва Телците да разширят границите на дейността си, да не фиксират вниманието си върху дреболиите. Отхвърляйте веднага безперспективните проекти. Звездите са на ваша страна, не се съмнявайте в своите възможности. През януари и март ще успеете с лекота да се издигнете нагоре по служебната стълбица. Важното е, че началникът ще забележи вашите заслуги, а това вече е възможност да постигнете стабилност във финансовата сфера. Успешно ще преминат командировките в чужбина, ще успеете да сключите сделките и да подпишете договорите.

Зимата на 2021 година ще открие нови пътища за разширяване на бизнеса при Телците, които са предприемачи. Откажете се от емоциите, когато се отнася до преговори и установяване на нови връзки. Обърнете внимание на личния си живот, който вече не е предишния. Възможно е да срещнете „своя човек“ – по дух и по интереси. Любовта ще бъде искрена и дълготрайна, не се страхувайте да проявите чувствата си.

Периодът е добър за влюбените Телци, които отдавна искат да направят официално предложение на избраника/цата си. Независимо от студения и съвсем неромантичен сезон, тръгвайте към съвета. Винаги, по всяко време на годината, може да вдигнете сватбата, ако истински обичате човека. А и не искате да се бавите със създаването на семейство и раждането на дете. Макар че на някои двойки им е съдено да се разделят. В това, също, може да има и плюсове. Защо да ви тежат отношения, които вече не ви носят никакво удоволствие. Но всички решения трябва да бъдат премислени.

Хороскопът за 2021 година съветва Телците да бъдат внимателни към здравето си. Не са изключени сериозни заболявания, свързани със стомаха, щитовидната жлеза и черния дроб. Хранете се редовно и пълноценно, не забравяйте за витамините и плодовете. А, ако все пак стигнете до лекар, непременно изпълнявайте инструкциите за лечение. Инфекциите, възпалителните процеси и отравянията през зимата на 2021 година могат да дадат усложнения. Не се отказвайте от лечение в болница, ако няма друг път за оздравяване.

Съществуват много профилактични мерки, с помощта на които да избегнете заболяването. Телците, през 2021 година, трябва да поставят акцент върху намаляването на теглото, диета, движение и закаляване. Организмът не е кофа за боклук – бъдете внимателни с храната. По-добре се откажете от излишествата, алкохола и екзотичната храна. Зимата на 2021 година ще бъде здрава, ако не се държите небрежно и безхаберно към собственото си здраве.

Телците през пролетта на 2021 година

През пролетта на 2021 година на Телците ще им е необходима небивала воля и търпение, за да запазят стабилни любовните си отношения. Честите конфликти и скандали могат да доведат до раздяла. Ще се наложи да включите чувствата си с пълна сила, да станете по-нежни и грижовни. Помнете, че завишените изисквания към партньора/ката, ревността и хладината в леглото са първите крачки към раздялата. Не повтаряйте предишните грешки, защото ще останете сами. Телците са „непробиваеми“ по природа, което често вреди на личния им живот. Но, ако заедно с избраника/цата решавате насъщните проблеми – финансови и битови, животът ви ще се подреди.

Хороскопът за 2021 година съветва Телците от пролетта до юли да следят за случващите се събития. Може да станете успешни, ако не се задълбочавате в измисления си свят и не драматизирате ситуациите. Между другото, не трябва да се правите на герои. Особено в сферата на парите или кариерата. Смелостта, разбира се, планини прескача, но това не е такъв случай. Пазете това, което сте натрупали и каквото вече сте постигнали в служебната сфера.

Пролетта на 2021 година ще помогне на Телците да бъдат по-здравомислещи, да не грешат в действията си. Трябва да бъдете внимателни във всичко – в думите, в действията и в отношенията с хората. Ако интуицията ви подскаже правилния път към развитие, вслушайте се в нея и с двете си уши. В колектива не са изключени сплетни, „подлагане на динени кори“ и обрати при реализирането на проекти. Но, ако стоите рамо до рамо, ще успеете да създадете стабилна база за сътрудничество.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Телците да се погрижат за физическото си здраве. Пролетта често обостря хроничните болести. Ако имате алергия, гастрит или остеохондроза си направете изследване. В противен случай ще ви омръзне да тичате по лекари. В средата на март 2021 година, Телците може да планират хирургична намеса. Не отлагайте лечението, иначе болестта ще започне да прогресира и ще даде усложнения.

Телците през лятото на 2021 година

Лятото е страхотно време! Но на Телците, през този период, ще им се наложи да се посветят на грешките, които са допуснали в работата си. За съжаление от тях не можете да избягате, бъдете бдителни. Ще имате много сили и време за това, независимо, че много ще излязат в отпуска. Хороскопът за 2021 година предсказва на Телците много нови събития, промени в личния живот и материално благополучие. Вие ще бъдете много очарователни и прозорливи. Не е изключено много от Телците да сключат брак, заради общи интереси.

Например: ще се сприятелите и дори ще се влюбите в човека, с когото искате да си сътрудничите. Лятото на 2021 година предразполага към такива неочаквани контакти и не трябва да се страхувате от тях. И обратно – отношенията да започнат делово и да се превърнат в нещо романтично.

В края на лятото, Телците трябва да бъдат внимателни към обкръжението в службата. Колегите са способни на такива „сюрпризи“, че окончателно да се разочаровате от тях. С началника също бъдете коректни и сдържани. Помнете, че трябва да се спазва йерархията. Иначе, може да получите предупреждение и дори да „излетите“ от работата. С парите всичко ще бъде добре, няма да бъдат нито малко, нито много, ще бъдат с мярка.

Хороскопът за 2021 година предсказва на Телците чудесно здраве, ако не забравят да провеждат закалителни процедури. Слънцето, въздухът и водата ще помагат на Телците да се възстановят физически и морално през лятото. Намерете време за плаж, за вилата и за почивка сред природата. Възможни са проблеми, ако забравите да си миете ръцете и се храните на крак. А тези, които мечтаят да станат стройни, трябва да внесат в рациона си повече плодове и зеленчуци. Движете се повече, плувайте, ходете пеша.

Лятото на 2021 година, Телците трябва да си спомнят за ваксините. Ако сте пропуснали някоя, отидете при личния си лекар, за да я направите. Ще бъде добре да си направите изследване на кръвта и да проведете профилактични мерки. Всяка болест е по-добре да бъде предотвратена, отколкото след това да я лекувате. През август може да отидете на почивка на море или да се отправите на пътешествие. Не пестете време и пари за себе си, за почивка.

Относно интимния живот, хороскопът за 2021 година съветва Телците да бъдат внимателни, да не встъпват в контакт с малко познати партньори. В тази сфера само разумното поведение и защитните мерки ще ви помогнат да избегнете неприятните заболявания. Сто пъти помислете и опознайте по-добре човека, след това встъпвайте в близост с него/нея.

Телците през есента на 2021 година

Хороскопът за 2021 година предсказва на Телците позитивна есен. Промените ще бъдат само към добро, а работата ще бъде успешна. При това, много ще постигнат по-добра самоувереност, което ще им помогне да контролират най-сложните мислещи и работещи „механизми“. Периодът е добър за сключване на брак, венчавка и пищно тържество.

През септември 2021 година, много Телци ще открият в себе си екстрасенски способности. Дори ще започнете да се занимавате с окултизъм. Вгледайте се в йогата, медитациите и други духовни практики. Всичко това ще бъде полезно за вашето саморазвитие, за укрепване на психиката и разбиране на случващото. Ситуацията със семейния живот леко ще се усложни, ако задълбочите тези интереси.

Хороскопът за 2021 година обещава на Телците чудесно приключване на есенния сезон. Ще успеете да ликвидирате проблемите, които влачите от лятото. В любовта и в работата ще се появят възможности да укрепите репутацията си. Но само не бързайте и не оказвайте натиск върху „болните места“ на партньорите и колегите си. За някои представители на земния знак, есента на 2021 ще стане преломен момент в кариерата, ще създаде напрежение във финансите.

Колкото и да ви е тъжно, ще се наложи да се занимавате не само с интересни проекти, но и с откровено рутинни. Телците трябва да се въоръжат с търпение, да станат по-отговорни и да не отстъпват нито крачка от преките си задължения. Дисциплина и точност – това са два фактора, които ще помогнат на Телците, през 2021 година, да постигнат целите си. През октомври и ноември 2021 година са възможни конфликтни ситуации в службата. Ще ви се иска да предавате истината, а в замяна ще получите „шамар“. Откажете се от авантюрите, съмнителните предложения и сътрудничеството с чужденци.

Хороскопът за 2021 година съветва Телците да бъдат по-малко откровени с приятелите си. Дори и да ги познавате от много време, по-добре ще бъде да мълчите и да слушате. Но, ако отношенията ви са свързани с общ бизнес, всички въпроси решавайте заедно. Не са изключени интриги и измами с конкурентите. В някои от тях може да бъдете замесени и вие.
През ноември и декември 2021 година на Телците ще им бъде трудно, защото ще се натрупат сериозни проблеми. Здравето ще се поразклати, ще се появи главоболие и слабост. Ограничете натоварването, хранете се с режим и се наспивайте. Не трябва веднага да тичате при доктора, може да се справите сами с проблема. През есента разходките на чист въздух са полезни, затова по-често ходете в парка или на вилата.

Кога да почиват Телците през 2021 година?

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Телците да забравят за летния отпуск. Най-вероятно, в това прекрасно топло време, ще трябва да работите. Затова пък, през пролетта или есента почивката е разрешена. Тези сезони ще ви подарят повече емоции и ще ви помогнат да се възстановите по-добре, отколкото през горещото лято.

Телците обичат развлеченията и активната почивка с екстремен елемент. Може да планирате поход в планината, престой на хижа или разходка с лодка по реката. Март и април е добро време за пътешествие. Но бъдете внимателни, за да не получите травми и отравяне. Във всичко спазвайте мярката, за да не се озовете в болница.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара