2021 година ще се окаже трудна за Лъвовете, ще се наложи да укрепват авторитета си и да преминат през маса изпитания от психологически характер. Не са изключени неприятности със здравето, трябва повече да си почивате и по-малко да нервничите. Енергията разходвайте рационално, за да не се окажете на ръба на възможностите си. Между другото – и финансова, и професионална, също.

На Лъвовете им харесва да са в центъра на вниманието. И 2021 година няма да прави изключение. Обществената и социалната дейност е на тяхна страна и е основен двигател на прогреса. Естествено, много ще решат да действат според личните си цели и интереси. Ще имат много предложения, но трябва внимателно да проверяват всяко от тях.
Лидерските ви качества ще бъдат приоритет, както обещава хороскопът за 2021 г.

Месечни хороскопи 

Не трябва прекалено активно да показвате амбициите си, защото, в противен случай, обкръжението от приятели и бизнес партньори значително ще намалее. Егоизмът и свободолюбието в любовната сфера ще влошат отношенията с близкия човек.

Събитията от 2021 година ще се развият внезапно и безскрупулно. Ако се забавите с взимането на решенията, за кариерата може да забравите. Трябва на време да оставите всичко, което не е изгодно във финансово отношение. Влюбените Лъвове ще сключат брак, за който никога няма да съжаляват. Самотните ще получат шанс да срещнат своята половинка, но за това трябва по-често да излизате сред хората. Ако „завържете“ интересно запознанство, бързо изключете изискванията към избраника/цата. Не преследвайте идеалите, ще разрушите всичко, което имате.

През 2021 година, на Лъвовете ще им се наложи да си имат работа с опозицията Юпитер – Сатурн, който през тази година е разположен във Водолей. Това ще ви накара да погледнете живота под друг ъгъл. При това Уран, който се намира в Телец, също ще забави дейността на Лъвовете. Късметът ще ви се изплъзва веднага, щом се доближите до него. Заради това, времето, което Лъвовете ще използват, за да постигат целите, ще бъдат доста дълго и уморително.

Хороскопът за 2021 година съветва Лъвовете да се отнасят самоуверено и безкористно към основната си дейност. Дори, ако тя далече не е творческа, все пак проявете фантазия при реализирането на проектите. В бизнеса трябва да присъстват самообладание и разумен подход. Крачка назад ще ви струва много. Загубите и конкуренцията ще бъдат неминуеми. Не бъдете прекалено подозрителни към хората, от които зависи вашата сфера на дейност. През 2021 година на Лъвовете ще им се наложи да живеят според съвестта си, а не според желанията. Помнете, ако излъжете или заблудите някого, сами ще паднете в капана.

На семейните Лъвове им предстои нелека работа над своя характер и над отношенията със съпруга/та. Дори, ако през 2021 година има много повече работа от обичайното, не се позовавайте на заетостта и умората. Отделяйте внимание на децата, на любимия човек и на битовите въпроси. Без вашето участие едва ли нещо ще се реши в позитивна посока. Почивайте заедно, не сами. Отпуската трябва да планирате така, че не само да избягате по-далече от града, но и да си починете добре, да бъде полезно и за тялото и за ума.

Зимата на 2021 година ще се окаже най-трудния период за Лъвовете. С роднините бъдете сдържани и тактични, а с колегите общувайте само служебно. Ако имате домашни любимци, бъдете грижовни към тях.

Хороскоп за 2021 година за мъжете Лъвове

Хороскопът за 2021 година предсказва на мъжете Лъвове не само празници, но и откровена скука. Разбира се, на вас ще ви бъде трудно да се примирите с такова положение на нещата, но ще се наложи. Работа – дом – командировка – това ще бъде схемата на живот. Затова пък, финансовото положение ще стане доста по-устойчиво, което ще ви позволи да купите всичко необходимо и желано. Бизнес резултатите ще надминат всички очаквания на Лъвовете. Ще се окаже, че можете да се договорите с конкурентите. Мъжете от този знак ще се нуждаят от невероятно търпение, за да завоюват признанието на противоположния пол. Едно нещо е, че вие сте красиви и умни, но друго – да бъдете благородни и скромни в интимен план. През тази година не пилейте парите, откажете се от големите кредити и вложения. Нека финансите си останат на средно ниво, вие не можете да живеете в недоимък.

Хороскопът за 2021 година съветва мъжете Лъвове да не рискуват дори за дребните неща. Що се отнася до любовта, то това чувство изобщо не понася условностите и повърхностното отношение. Старайте се да използвате енергията си в направление, което ще се окаже полезно за духовния ви свят. Търсете спътница в живота си сред тези, които са ви близки интелектуално. През 2021 година не се препоръчват момичетата за една нощ. А, ако се влюбите истински, непременно покажете щедрост и искреност. Между другото, през 2021 година, Лъвовете ще имат много съперници и завистници, някои от тях ще се наложи да „извикате на дуел“.

Хороскоп за 2021 година за жените Лъвици

Хороскопът за 2021 година предсказва на жените Лъвици любов и блестящо представяне във висшето общество. Нищо чудно, вие винаги сте се стремили към такъв начин на живот. Възможни са изненади в професионалната сфера, но, ако гледате мъдро на всичко, ще ликвидирате с лекота неприятностите. Жените Лъвици, през 2021 година, трябва да мислят реалистично, а не да потъват в илюзии. И непременно да акцентират вниманието си върху кариерата, тя, както е известно, без упорита работа не се получава.

Пролетта на 2021 година ще се окаже вълшебно време за Лъвиците. Но това се отнася само за любовните дела. Срещата със симпатичен мъж е възможна по време на отпуската. Относно финансовата страна на живота – може да се каже едно – строга икономия! Ако не спрете с разточителството и покупките „нашироко“, загубите ще бъдат неизбежни. Но, заради психическия си комфорт, Лъвиците се нуждаят от лукс, затова няма да е възможно да се откажат напълно от придобивките.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на жените Лъвици да се заемат с благотворителност. Ако средствата ви позволяват, щедростта ви е позволена. Не забравяйте, че всички действия и решения трябва да бъдат безвъзмездни. Ако го правите от чисто сърце, целите са оправдани. И не унивайте, ако не стане както сте го планирали. Ситуациите в личния живот на Лъвиците през 2021 година ще бъдат доста непредсказуеми. Бъдете организирани и в работата, и по време на отпуската, не се водете по емоциите си.

Лъвиците, които са семейни, трябва да пазят отношенията си със съпруга. Никакви „заигравки“ и флиртове с други мъже, защото това ще доведе до развод. През 2021 година ще ви се наложи да платите скъпо за „свободата си“, бъдете много внимателни и морално устойчиви.

Важни аспекти в живота на Лъвовете през 2021 година

Хороскопът за 2021 година обещава на Лъвовете въртележка от събития, забавления и незабравими запознанства. Всичко, за което си мечтаете, ще се сбъдне и наистина ще ви зарадва. Благодарение на многото си истински приятели и надеждни партньори, ще успеете да се издигнете високо в професионалната сфера. Но трябва да се подготвите за финансови „прискърцвания“, особено, ако планирате големи преводи или оформяне на кредит. Важните решения взимайте спокойно, без истерии.

През 2021 година, Лъвовете трябва да се занимават само с това, което наистина им е интересно и изгодно. Не се страхувайте, никой няма да ви обвини в користност и меркантилност. Преразгледайте възгледите си за живота, определете приоритетите си и смело се заемайте с всичко ново. Ще се наложи екстрено да се разплащате не само финансово, но и с дългове в личната сфера. Някой ще предяви претенции към Лъвовете, такива, че паниката ще бъде неизбежна. Но, с времето ще разберете, че въпросът не е толкова остър и труден.

Хороскопът за 2021 година обещава на Лъвовете среща с човек, към когото веднага ще възникне симпатия. Вие моментално ще забравите за лекомислените увлечения, толкова скъп и любим ще се окаже избраника/цата. Единствено ще ви измъчва въпросът за съвместното съжителство. Ще се наложи упорито да работите, за да успеете да отделите някаква сума и да планирате покупката на жилище. Не влизайте в дългове, справяйте се сами с трудностите. Взимайте активно участие в обществената сфера, това ще разшири връзките и ще подобри авторитета ви. 2021 година ще донесе доста приятни изненади на семейните Лъвове. При много ще се появи първото им дете, при други – второ, трето. Важно е искренно да приемат това, към което ги води съдбата. Тръгнете на пътешествие, но не сами, а с приятели или роднини. Лъвовете, които все още не са „оправили“ личния си живот, ги очаква нещо интересно. Ще откриете, че предопределените се привличат един към друг.

Успешни сфери на дейност за Лъвовете през 2021 година

Лъвовете не са лишени от амбиции и горделивост, но през 2021 година трябва да ги тушират. Характерът ви трябва да е по-мек и да бъдете по-сговорчиви, което ще се отрази благоприятно на общуването с околните. Прекрасно ще ви се получи колективната дейност, кариерата ще тръгне нагоре, а здравето няма да ви подведе. Повишеното внимание ще ви бъде от полза при сключването на сделки. Тук са вероятни измами, коварство и тежка конкуренция.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Лъвовете да бъдат искрени в отношенията. Вие постоянно си мислите, че ще ви предадат или излъжат. Не, нищо такова няма да се случи, ако сами се научите да се доверявате. Нови романтични запознанства очакват тези, които са сами. Не е изключено този човек да бъде с по-висок статус и добре обезпечен финансово. През 2021 година не трябва да се притеснявате за финансите си, защото ще успеете да ги укрепите.

Желателно е към дребните проблеми да се отнасяте с доза хумор. Усмихвайте се на всички, почивайте си повече и пропускайте условностите. 2021 година ще се окаже чудесна на перспективи за срещи и предложения. Някои ще се зарадват да подпишат договор с чужбина, а други рязко ще сменят професията си. Стойте далече от рисковите начинания, ако интуитивно усещате проблемите.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Лъвовете да стабилизират финансовата ситуация, ако обмислят някакъв бизнес проект. Възможно е безразсъдно да инвестирате сума, от която да останат само спомени. Деловите преговори трябва да бъдат внимателно обмисляни и укрепвани с документи. Ако сами не успявате да прецените риска, обърнете се към юрист.

В края на 2021 година, влюбените Лъвове ще се решат на официален брак. Вие отдавна вървите към това, затова не се страхувайте. Следвайте набелязания път, бракът ще се окаже щастлив и хармоничен.

От какво да се страхуват Лъвовете през 2021 година?

Лъвовете трудно се плашат от нещо, но през 2021 година ще се появят моменти, които е по-добре да заобиколят от далече. Или да погледнат на тях по-разумно и мъдро. Например: обърнете внимание на отношенията – делови и приятелски. Ако отдавна не се разбирате добре с някого, то е по-добре да го изолирате. Само без грубости и отмъщение, този метод е прекалено опасен. Снижете изискванията си и намалете натиска, за да не разрушите любовната си връзка.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Лъвовете да възприемат спокойно всичко, което се случва в живота им. При това, в чуждата съдба, също. Най-добре е да помогнете с добри думи, да съчувствате и да подкрепите морално. В семейната сфера неуредиците ще бъдат повече, отколкото можете да си представите. Възможно е това, което е нажежило страстите, вече да е отминало, но Лъвовете, априори, не приемат рутината. Това не е повод веднага да заговорите за развод или да потърсите забавление извън семейството. Помнете, че всичко се връща като бумеранг, най-добре е да поговорите откровено със съпруга/та.

В никакъв случай не си позволявайте лекомислени действия. Лъвовете трябва да контролират своето поведение и да внимават за думите си. Едно невнимателно предложение може да развали отношенията ви с добър човек. В колектива са възможни сплетни и неприятни разговори за личния ви живот. „Не хвърляйте камъни“ по тези хора, а просто се отдръпнете.

Хороскопът за 2021 година съветва Лъвовете да мобилизират силите и енергията си за много трудни ситуации. Те могат да възникнат неочаквано, което ще бъде много неприятно и няма да знаят как да постъпят. Важно е да не забравят за съвестта и честта си! Дребните конфликти ще станат заплаха за вашия авторитет. Не сте го укрепвали толкова дълго, за да го разрушите за броени минути. Във финансовата сфера всичко ще бъде добре, но не трябва да пилеете парите си, дори, ако бюджетът ви се раздуе до желаните нива. 2021 година ще създаде много условия за духовно развитие.

Лъвовете през зимата на 2021 година

Хороскопът за 2021 година обещава на Лъвовете разцвет в любовната сфера, на което, особено, ще се радват самотните. Отношенията с роднините доста ще се подобрят, ще се появи взаимно разбиране по много въпроси. Зимата може леко да замрази чувствата при семейните двойки, но ще успеят да се измъкнат от леда. Важно е да снижат претенциите към съпруга/та, да прекарват повече време заедно, извън дома.
През тази година трябва да контролирате импулсивността си. Ако емоциите избухнат без определена причина, то тогава конфликтите няма да могат да бъдат избегнати. Промените в живота ще се окажат неприятни, помнете това. На Лъвовете ще им провърви в любовта, но при условие, че те не идеализират прекалено това чувство, а също и човека, с когото ще ги срещне съдбата в средата на зимата на 2021 година. Ще има романи, но в по-голямата си степен ще бъдат краткотрайни и безполезни за приятното ви съществуване.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Лъвовете да бъдат верни на съпруга/та си.

В службата ще ви се наложи да изолирате това, което ви пречи да се развивате плодотворно и да реализирате идеите си. Възможна е трудна конкуренция и нечестни действия от страна на стари партньори, а също и финансови загуби. Но, ако през 2021 година, Лъвовете ревизират своето обкръжение, всичко ще бъде добре. Бъдете внимателни към дребните неща, не се доверявайте напълно на тези, с които на скоро ще започнали сътрудничество.

От края на зимата до средата на пролетта на 2021 година, на Лъвовете ще им се наложи сериозно да се задълбочат по въпроса за кариерата. Но решенията, отнасящи се за нова дейност, приемайте много внимателно. Възможно е да ви предложат дълга командировка в чужбина. Тук всичко ще зависи не само от вашето желание, но и от стремителното оформяне на документите. Не трябва да се връщате към стари задачи, това е безсмислено.

Хороскопът за 2021 година съветва Лъвовете да внимават за самочувствието си. Здравето трябва да стои на първо място в личния ви график. Редовно мийте ръцете си, за да не се разболеете. Непременно провеждайте профилактични мерки и своевременно се обръщайте към личния си лекар. Годината е подходяща за борба с вредните навици. Ако искате да имате добро здраве, бързо оставете цигарите, занимавайте се със спорт и не се увличайте по алкохола.

Лъвовете през пролетта на 2021 година

Свобода и любов – ето това искрено ще търсят Лъвовете през пролетта на 2021 година. Какво пък, ако към мечтите приложите и усилия, то те ще се осъществят. Но бъдете бдителни за собствените си амбиции, а също и не се увличайте по фантазиите си. През тази година са подходящи трудолюбието и конкретиката, а не празното бръщолевене от сутрин до вечер. Обновявайте се вътрешно и външно, това ще доведе до ярки промени в различни сфери на живота.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Лъвовете да акцентират вниманието си върху отношенията с любимия човек. Ако отдавна сте заедно, не трябва да се карате за банални неща и да спорите напразно. Периодът на опознаване вече е изминал, помислете за по-сериозен етап от живота си. Например: за годеж или брак. Прекалено любвеобилните Лъвове трябва да контролират страстите си. Прекалено многото интимни връзки могат да се отразят негативно на психическото ви здраве.

През пролетта на 2021 година, много влюбени Лъвове рязко ще променят личния си живот. Ще им се прииска независимост и нови усещания. Внимавайте за емоционалното си състояние, положете всички усилия, за да запазите топли отношенията с партньора/ката. С роднините също не влизайте в конфликти, дори и да има много провокиращи фактори. Направете го, защото много от тях са в напреднала възраст.

През май и юни 2021 година е възможна неприятна ситуация, когато Лъвовете ще разберат за изневяра на избраника/цата си. От една страна – това е истински удар по самолюбието ви, но от друга – това е лек изход, след който личният ви живот само ще се подобрява. Ако разберете, че предателството не е разбило сърцето ви, не си струва да се ядосвате. Още повече, че лятото е възможно запознанство с човек, отношенията с който ще бъдат искрени и устойчиви.

Хороскопът за 2021 година предсказва на Лъвовете зашеметяващо излитане нагоре по кариерната стълбица и във финансовата сфера. Приходите ще бъдат прилични, ще можете да си позволите всякакви покупки и пътувания. Възможни са затруднения, единствено с подписването на документите. Но, ако навреме се обърнете към нужната кантора или към юрист, ситуацията няма да се застопори.
Зрението видимо ще се влоши, може да се появи главоболие. Желателно е изобщо да се откажете от солара. В средата на април, Лъвовете трябва по-малко да се заседяват пред компютъра, да се разхождат повече и да общуват с нови хора.

През пролетта, Лъвовете трябва да бъдат много внимателни с режещите предмети. Първо проверете дали техниката е изправна, а след това се захващайте за работа. Състоянието на психиката ви също няма да бъде на високо ниво, пийте витамини и успокояващи билкови отвари. Бъдете внимателни на пътя, не са изключени травми и аварийни ситуации.

През тази година се отнасяйте внимателно към храненето си. Разбира се, че диетите са нещо чудесно, но от качеството и количеството на употребяваните продукти, също много зависи. Възможни са отравяния и алергични реакции дори от това, на което преди не сте реагирали. Важно е да не прекалявате с храната. Стресовите ситуации не са изключение, затова по-малко се ядосвайте, не се вълнувайте напразно. Ако усетите, че сте раздразнени и вбесени, потопете се в работа. Желателно е да използвате физически труд.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Лъвовете да се държат разумно и да разсъждават логично. Особено, ако се отнася до самочувствието. Не си измисляйте болести, иначе ще ви връхлетят и ще ви нанесат много проблеми.

Лъвовете през лятото на 2021 година

Ако Лъвовете си мечтаят за любовта на Ромео и Жулиета, то това ще остане само в мислите им. В действителност, през лятото на 2021 година, всичко ще се случи различно. Ще успеете да възобновите стари отношения, които ще укрепват от ден на ден. Важно е да слушате сърцето си, а не да четете любовни романи.

Хороскопът за 2021 година съветва Лъвовете да оправят личния си живот. Позволете си повече. Изпълнете се с романтика и станете сантиментални, свалете временно короната си. Роднините могат и да не одобрят новия ви роман, но това няма да е повод за раздяла с избраника. През август ще се случи събитие, което напълно ще промени отношението ви към хората. Това ще засегне тези, с които дълго сте приятели. Конфликтът ще бъде безумен, от гледна точка на логиката, но няма да успеете да го избегнете през 2021 година. Старайте се умело да маневрирате и се стегнете духом. Трябва по-търпеливо и по-меко да се отнасяте към съпруга/та си, ако от дълго време сте семейни.

Успешно ще преминат събитията, които са насочени към създаване или укрепване на собствен бизнес. Вложените по-рано средства ще започнат да носят значителни печалби през лятото на 2021 година. Деловото партньорство ще стане по-надеждно, ако не виждате конкурент във всеки.
В началото на юни, при Лъвовете, ще се добавят събития в службата. Важно е да не се предавате под натиска на новите и трудни проекти. Бъдете енергични, проявете инициатива, ако въпросът се отнася до оригинални методи за реализация. Помнете, че през 2021 година не трябва да рискувате, дори с дребни суми. Началниците трябва да анализират хода на процесите до най-дребните детайли.

Съдбата ще се усмихне на тези Лъвове, които се обърнат за подкрепа към влиятелни лица. Но, бъдете скромни, изразявайки молбите си. Има възможност да подобрите финансовото си положение за чужда сметка, при това, не за месец – два, а за много повече. Капиталовложенията и кредитирането трябва да бъде обмислено от юридическа гледна точка.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Лъвовете да се заемат със себе си, със спорт и с външния си вид. Духовният свят също попълнете със знания, посещавайте църква и се вдъхновявайте от идеи. През юни и юли трябва да концентрирате вниманието си върху старите болести. Те прекалено гръмко ще напомнят за себе си, ако се обострят от въздействието на алкохола, алергии и пасивен начин на живот. През лятото, по-често излизайте сред природата, плувайте, печете се. Тогава ще се отървете от всички недъзи и ще укрепите имунитета си.

Лъвовете през есента на 2021 година

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Лъвовете самостоятелно да украсят есента в ярки цветове. Всичко ще ви се получи по-добре, отколкото сте очаквали. Ненужните хора ще си отидат, а любимите и надеждните ще останат. Важно е да не се страхувате от промените, а да ги посрещнете с мила усмивка. Предстои ви да поработите не само в службата, но и над себе си. През 2021 година ще бъдат успешни силните и самоуверените, затова спешно се заемете с духовното си и физическо преобразяване.

Лъвовете, които непрестанно са работили през цялата 2021 година, ще се наложи да събират „урожая“ си. Есента е особено подходяща за това, търсете по-голяма кошница. В любовната сфера не се очакват проблеми, ако не ги създавате изкуствено. Отношенията с избраника/цата ще бъдат напълно в ръцете и на двама ви – по-малко спорете и не се карайте пред хората. Някой ще ви съчувства, друг ще ви завиди. В началото на октомври трябва да се изолирате от обществото. Ако имате възможност за седмица почивка, по-добре отидете някъде. Далече от дома някои въпроси ще се окажат не толкова значителни и катастрофални.

Хороскопът за 2021 година съветва Лъвовете да организират делата си така, че сътрудничеството с новите партньори да ги изтласка напред. Но тук е необходима точна схема за водене на преговорите, иначе ще се „спънете“ на елементарните въпроси. Не „изкривявайте“ отговорите, бъдете строги и точни във финансовите отчети. През есента не са изключени предложения за работа, разглеждайте ги внимателно. Ако някои от тях идват от миналото, сега, към тях, се отнесете много внимателно.

През тази година, авторитетът на Лъвовете в колектива видимо ще нарасне. Благодарение на богатия си опит, ще успеете да увлечете след себе си доста мързеливци. Незабавно определете завистливите и користни личности, те ще се активизират прекалено през ноември и декември на 2021 година. Ситуацията с парите ще бъде напрегната, затова пестете и не си устройвайте разточителни шопинги.

Естествено, не трябва да си отказвате всички удоволствия и развлечения. Лъвовете изобщо не търпят скуката и монотонността. Финанси ще имате, просто не трябва да ги пилеете без причина. При много ще се появи възможност да увеличат дохода си, ако си намерят допълнителна работа. Дори и да не е по професията ви, заплатата ще бъде прилична. В края на есента ви предстои да оформяте документи за наследство, а също и да влагате собствени средства в нов проект. „Заобиколете всички рифове“, „подводните течения“ в колектива ще бъдат бурни.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Лъвовете да внимават за здравето си. Няма да бъде лошо да анализирате всички симптоми, за да предотвратите заболяване. Направете си изследвания и не спорете с лекарите. Отнасяйте се сериозно към спортните тренировки. Ако не можете да изпълнявате някои от упражненията, тогава се ограничете до малки натоварвания. Есента наблюдавайте нивото на енергията си, не я пилейте, използвайте я само за здравето си.

Декември ще бъде особено ярък и суетен. На Лъвовете им предстои много да пътуват, да купуват подаръци и нещо да майсторят у дома. Именно през този месец ви очакват доста заболявания. Не са изключени отравяния, умора и обостряне на проблеми с пикочо-половата система. Не гълтайте наред всички таблетки от аптечката, защото ще попаднете в болница.

Кога е подходящо за Лъвовете да излязат в отпуск през 2021 година?

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Лъвовете да използват отпуската си в края на лятото или през зимата. Удачни за почивка и далечни пътувания са месеците август и февруари. Важно, че вие с лекота ще се адаптирате към климата и ще изкарате великолепно свободното време. През тази година, семейните е желателно да организират пътуване заедно с децата или с роднините си.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара